Jump to content

Kyrti

Member +
 • Content Count

  408
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  7

Kyrti last won the day on July 15 2012

Kyrti had the most liked content!

Community Reputation

17 Godt

About Kyrti

 • Rank
  Guld medlem

Profile Information

 • Køn
  Male
 • Lokation
  Roskilde
 • Hjemmeklub
  Fr.Sund
 • Højre / Venstre
  Højrehånds spiller

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Kyrti

  Kyrti

 2. Kan godt forstå dine overvejelser. Jeg har selv nogle drenge som har golfkortet, som enten pga lidt tid som småbarnsfædre eller fordi de er studerende, har valgt medlemsskab i Sverige til omkring 500 kr. om året. Man bliver fuldt medlem i Sverige og kan derfor spille alle baner rundt i verden. På samme måde som vi anvender Golfbox i Danmark, hvor vi selv kan indtaste scorekort digitalt, så har man gjort det i Sverige i flere år. Ingen problemer der.   Jeg tror at det er løsningen for mange småbarnfædre og studerende, som måske kun får spillet få runder om året i nogle år. Derved bevarer man samtidig sit Golf-ID og kan betale sig til de runder der skal prøves. Hvis man samtidig køber fx "Golfhæftet" som giver adgang til mange baner 1 gang til 1/2 pris, så kan det være en god mulighed.   Flexmedlemsskaber har mange begrænsninger i forhold til et fuldt Svensk medlemsskab, så kan vi diskutere om det er godt eller dårligt, det er en anden sag, men som svar på dit spørgsmål, så vil jeg anbefale dig at kigge på et billigt svensk medlemsskab.   Når du ovenover blev henvist til OuttrupGolf som er billigt, så er der også Gudhjem golf, som koster ca. 500 kr. mere end nævnte klub, men hvis du fx er på ferie på Bornholm, så kan du spille gratis på 18 huls banen så meget du vil, også en mulighed.   Håber du finder en løsning som er god for dig og din økonomi.
 3. Nå, men når jeg lige tænker over det, så kommer jeg i tanke om nogle gode teesteder på baner som er lidt nærmere:   Hedeland hul 16, flot hul Old Cource i Rø, Bornholm har nogle spændende hævede teesteder, bør prøves når du kommer til øen. Roskilde Golfklub har bl.a hul 10 med god udsigt, samt nogle andre hvor teested også er hævet. Min egen hjemmebane Fr.Sund har hul 17 som er hævet og har en fantastisk udsigt over hullet med fjorden i baggrunden, dog har rød tee den bedste udsigt :-( men det er et flot hul. Rønnede har også et par3 hul som er hævet godt op, meget sjovt hul.   Selv kan jeg også godt lide de hævede teesteder, giver god variation på runden. I det hele taget kan jeg godt lide de kuperede baner, må gerne være bakker og højder på de fleste huller efter min smag. Tænk sig at det siger en som har en flad bane som hjemmebane ;-)
 4. Jeg tror ikke at mange par3 huller kan måle sig med dette ;-)   Kommer jeg lige forbi området engang, så vil jeg helt sikkert forsøge at nyde den udsigt og opleve et sådant teeslag ;-)   http://www.telegraph.co.uk/travel/travelvideo/6699648/South-Africa-The-worlds-most-extreme-golf-hole.html
 5. Hej, selv har jeg haft stor glæde af at Jon satte et tungt Jumbo grip, sådan at vægten forøges som du netop søger. Men hvis du søger på Counterweight i alle emner her på siden, så kommer der mange visdomsord fra bl.a. Lars og Jon omkring dette emne, har lige indsat hvad Lars skrev sidste år, her er flere "gør det selv" løsninger. Hilsen Kurt og god arbejdslyst og putning....     Skrevet 14 januar 2012 - 15:54 Ja og nej En putter spiller IKKE til fuldt swing så hovedet er altid NED. Mere vægt i grip siden giver derfor ikke helt det samme som i et jern. Mere vægt i grip siden gør den LETTERE ud fra adressering, så om den føles tung her vil mere vægt i grip være godt Gør følgende: Tag en stak med 2o kroner og vej de op, slig at differencen mellem et std grip og det du planlægger og bruge, kan "simuleres" ved og placere disse mønter på butt enden. Brug tape så de holdes fast. Tag et A4 ark, og tegn et streg langs midten på lang siden Pladser en bold for enden af arket,og den linje du har tegnet, og adresser puttere over papiret SE ned hvad der sker når du starter dit bagswing, altså ud fra adressering Linjen på arket vil hjælpe dig til og afsløre "vibrationer" i starten af bagswinget. Læg på mønter på grip siden, til den går "på skinner", eventuelt tape en mønt eller 2 også på køllehovedet om dette føles for let Om du efter dette finder ud at den føles passe, og er stabil ud fra adressering når du bruger MERE vægt i grippet end hvad dit planlagte grip vejer, kan dette løses på 3 måder. Blytape som Build up tape. 1 spiral under hele grippet kan ofte blive i sum 80 cm og der er 5.5 cm pr gram så man kan heve vægten meget bare ved dette. Alternativt kan du lave dig et "kammer" i enden af skaftet, der du lægger ned "ruller af blytape". Et slig kammer er bare en "prop" du laver med tape som hindrer blyet og falde videre ned i skaftet (ruld en kule af grip tape og stop den ned til passende dybde, så du har en lomme med plads til vægten) Alternativ 3 er og købe en Counterweight som insert patron som skal i butt enden. De findes i 10 grams intervaller fra 30 og op til 140 Er der behov for mere hoved vægt, skal du bruge tungsten poweder ned i skaftet om der skal mere end 10 gram på.
 6. I Frederiksund køres der banekontrol hver dag det meste af året. Der stoppes folk som har "glemt" at betale, andre som benytter drivingrange uden at betale. Men tror den præventive virkning er den største. Banekontrollen er også flinke til at holde øje med om nogle bolde ikke lukker igennem m. m. På dage med mange på banen er de også opmærksom på langsomt spil (efter min mening må de godt gøre det endnu mere)
 7. Næste gang du kommer til Fr.Sund for at spille golf, så skal du også prøve vores indspilsbane, som er god til at øve bunkerspil og en fin puttingbane. Samt vil jeg anbefale vores Nordbane (9 hul) som er rated, den er faktisk ret svær, ikke mange af de "gode golfere" kan spille den i par ;-)   Du har helt ret med hul 17 og udsigten, før finanskrisen var der planlagt en omlægning af hul 17 + 18 sådan at udsigten over fjorden var synlig fra gul/hvid, nu er det kun kvinderne der har udsigten, men så har vi selvfølgelig udsigten til kvinderne, det giver lidt balance i regnskabet ;-)   Claus det var en god beskrivelse du har givet, helt korrekt at vores greens ikke er i toppen, men greenkeeperne arbejder med en langsigtet plan for at rode bod på tidligere tiders forkert anlægsarbejde med dem :-(   I er alle altid velkommen til Fr.Sund
 8.   Så så Pastorius, nu skal du ikke komme for godt igang, jeg overvejer følgende udgave af golfvogn til næste omgang:http://ekstrabladet.dk/sport/anden_sport/anden_sport/article1677558.ece Men det var nu en hyggelig runde sammen med jer friske/frække fyre, bare rolig, jeg har ikke forladt golfen og VildMedGolf helt og holdent ;-)
 9. Hej, min svigersøn vil bygge en go-cart til sin lille søn. I går så han min alm. trolley som er uden motor, da jeg endnu ikke har haft behov for motor Han spurgte om jeg ville have et vågent øjne for hvis nogen kasserede en med motor, måske fordi den skulle udskiftes med anden model eller udskiftning af anden årsag. Derfor sender jeg forespørgslen her på VMG, hvis du har en som alligevel skal kasseres og hvor selve motoren er ok, så vil jeg gerne hente den. Bor i Roskilde, så inden for realistisk afstand. Til de helt små så er den fart som el-motor kan yde helt ok, først når de er lidt ældre skal der mere kraft og fart til, så bygges der en med benzinmotor. Hav en god dag.
 10. Samtidig er regel 27.1 i spil om OUB, men så er der lige den ekstra krølle på at når bolden er slået OUB fra bunker, så må i følge afgørelse 13. 4/37 sandet godt glattes, rives og gøres helt fint før der droppes. Det kan være en fordel, fremfor at droppe i ujævnt sand.
 11. Du har ret, du skal spille den nye bold fra det sted som du spillede den som flækkede. Regel 5.3: "Hvis en bold går i flere stykker som resultat af et slag, annulleres slaget, og spilleren skal spille en bold uden straf fra et sted så nær som muligt ved det sted, hvorfra den oprindelige bold blev spillet (se Regel 20-5)." endnu mere langsom end dig @Årgang 63
 12. Sjov episode, men her gælder regel 18.1, Bold i hvile flyttet af outside agency og skal genplaceres uden straf.
 13. Ok @NIK den vinkel havde jeg ikke tænkt på. Altid godt at se sagen fra flere sider. Derfor vil jeg beklage over for @Claust hvis jeg tillægger ham meninger han slet ikke har haft, modtage hermed med uforbeholdne undskyldning. Hvis det er den mening der menes, som du beskriver @NIK så kan jeg godt forstå det. Har selv deltaget i mange maratonløb og dagen derefter kunne godt ligne en flok løbere der havde drukket hele natten, hvor vi mere eller mindre gik baglæns ned af trapper, gik med sjove gangarter og det helt uden alkohol. Hermed skulle jeg gerne havde rettet den misforståelse, jeg kunne vælge at redigere i mit indlæg om "Tømmermandsgolf" men kan godt tåle at det står som jeg først skrev det, og så indrømme at det kan opfattes som et "surt opstød", hvilket dog ikke var min mening. Tak @NIK for dit indlæg.
 14. "Tømmermandsgolf" skriver @Claust om søndagens runde til VMG 2013, her forstår jeg slet ikke hvorfor det skal hedde "tømmermandsgolf" som om det mest naturlige efter VMG træf er at alle drikker sig fulde og skal spille golf dagen efter med hovedpine m.m.? Hvorfor er det ikke naturligt at mødes efter en turnering og spise god mad sammen, hygge sig uden nødvendigvis at skulle blive påvirket af store mængder alkohol, det er uden for min fatteevne! Nå, det var bare lige en tanke i forbindelse med denne tråd, har flere gang tænkt på hvorfor @Claust kalder det for en tømmermandsrunde om søndagen. Men måske fordi indtagelse af alkohol er blevet en så naturlig del i hverdagen, at det næsten er en selvfølge at man efter en runde golf skal blive beruset?
 15. Min menig er at nikotin og alkohol IKKE hører hjemme på en golfrunde, slet ikke. Det er mit korte svar Hvad folk gør før og efter runden har jeg ingen holdninger til, hvis nogen vil hygge sig på hul 19 med en øl og en cigaret, så er det deres sag og deres helbred det går ud over.. Men at gå ude på vores skønne baner i den flotte natur, hvor årstidens dufter bringer en ekstra oplevelse, måske vandet fra søen, grantræerne duft, træer og græs som sender duftoplevelser til golfrunden, og så pludselig blive mødt af cigaretsrøg, det kan ødelægge en ellers god runde. Eller at skulle putte en knækket tee i beholderen og så mærke duften af cigaretskod, det er ulækkert og hører efter min mening ikke hjemme på en golfrunde. Ingen rygere burde nogensinde kunne puste deres røg ud så andre kan blive generet af det, hvis folk vil ryge, så må de for mig gerne, bare de gør det hjemme hos dem selv, hvor deres vægge og lofter er 100% tætte, så deres skadelige gifte ikke generer os andre...UHA, nu får jeg nok bank....;-) Angående indtagelse af alkohol under en golfrunde? Her mener jeg at enhvert stof, det kan være alkohol eller narkotika, som kun har det formål at påvirke folks dømmekraft og skabe en påvirket tilstand slet ikke hører til under udøvelse af spot, ej heller under hyggerunder med golf. Om man vurderer golf som sport eller ej, så er golf blevet godkendt som en sportsgren, hvorfor det burde være en selvfølge at alkohol ikke nydes under en runde golf. Det kan være eksemplets magt overfor andre golfere, alkohol sløver også dømmekraften, prøv bare at tage en køretur på en kørebane efter et par øller og se din reaktionsevne. Her taler vi om at slå til en golfbold med meget stor slagkraft, det kan blive meget farligt. Samtidig forårsager nikotin og alkohol de største udgifter for vores sundhedssystem og skaber store personlige lidelser og omkostninger for den enkelte, så nej, det hører ikke hjemme under en golfrunde efter min vurdering. Husk, inden du forarges for meget på mig, jeg går ikke ind og fordømmer dem som gør det, jeg har ingen ret til at dømme eller fordømme andre mennesker, vi har alle vores frie valg, så hvad den enkelte gør i privat regi står for hver enkelts regning. Men her er mit svar på trådstartes indlæg, om det hører hjemme under en golfrunde, det er hvad jeg forholder mig i mit svar. Jeg forstår ikke hvorfor alkohol skal forbindes med hygge? Jeg oplever utrolig stor hygge på alle de runder golf jeg deltager i, både med faste makkere og nye golfere, også selvom der ikke indtages nogen form for alkohol. Det er da skønt at kunne hygge sig uden at først at skulle drikke sig mod til at blive hyggelig?
×
×
 • Create New...

Important Information

Ved at bruge forum accepterer du vores Privacy Policy og Terms of Use for brug af siden