Jump to content

Fenton

Member +
 • Content Count

  16
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About Fenton

 • Rank
  Junior bruger

Profile Information

 • Hjemmeklub
  Aarhus Aadal
 • Handicap
  28
 • Højre / Venstre
  Højrehånds spiller

Recent Profile Visitors

683 profile views
 1. Fenton

  Tape på grip

  Tak. Jeg tror, at jeg undlader at købe en Yonex kølle. Tak for hjælpen.
 2. Fenton

  Tape på grip

  Tak. Der er nu tale om en fairway wood som denne fra Golfbidder: Features og fordele ved Yonex EZONE XP Fairway Wood: Revolutionerende Dual Tungsten Power [DTP] System leverer den ultimative power-production. EZONE XP serien har YONEX Dual Tungsten Power [DTP] System – et innovativt teknisk gennembrud som producerer maksimal power og distance. Det nydesignede DTP System har tungsten i både greb og køllehoved og virker i sammenhæng med letvægtsskaftet. Resultatet er et sving som leverer et eksplosivt powergennembrud men med samme indsats som normalt, hvilket tilsætter endnu flere yards til dit spil. Bemærk venligst at der ikke hører nogen skruenøgle til fairwayen som standard.
 3. Fenton

  Tape på grip

  Tak for hurtigt svar. Mit spg skyldes, at jeg overvejer at købe en brugt Yonex kølle, som har grip med tungsten modvægt (hvis jeg har forstået det rigtigt), så grippet er måske ikke så ligetil at udskifte, hvis det er for lille.
 4. Har nogen herinde erfaring med om man kan lægge tape udenpå golf køllens grip, som man gør på en ketcher i badminton og tennis?
 5. Tak for svarene. Jeg havde netop set den hos Golfexperten, men undrede mig over at der ikke findes nogle test af den. Jeg endte med at købe en anden.
 6. Hej - jeg overvejer en Wilson Deep Red Maxx fairway wood, men kan ikke finde nogen test af dem. Har nogen af jer erfaring med disse?
 7. Jeg gennemførte denne quiz. Min score 38/100 Min tid 301 sekunder  
 8. Jeg gennemførte denne quiz. Min score 61/100 Min tid 221 sekunder  
 9. Så forstår jeg bedre det, som du oplyste tidligere
 10. Vigtig oplysning. Det var jeg ikke klar over.
 11. Hej Thomas Hvad er din erfaring med denne kølle til en høj handicapper som jeg ? mvh Jørgen
 12. Tak for svarene . Er helt bestemt interesseret i en Aeroburner mini driver. Med min svinghastighed skal det nok være en 14-16 gr med senior skaft, så jeg takker nej til dit tilbud Christian.
 13. Hej alle Jeg er ny på denne side, men har læst flere af jeres gode indlæg og råd. Jeg er i hcp 37 og mangler noget slagkraft fra tee. Jeg anvender for tiden en Taylormade 5 kølle med senior skaft, med hvilken jeg i bedste fald slår 150 m (carry). Overvejer en driver, eventuelt en mini driver. Jeg er 60+ med lav svinghastighed (70-80). Jeg startede for 3 år siden. Budgettet er til max 2000kr. Nogle forslag?
×
×
 • Create New...

Important Information

Ved at bruge forum accepterer du vores Privacy Policy og Terms of Use for brug af siden