Velkommen til Vild med Golf

Vildmedgolf.dk er gratis for alle brugere - her kan du sætte dit brugte golfudstyr til salg, deltage i debatten eller bare læse med i de mange tusindevis af emner, der f.eks. omhandler golfbaner, golfudstyr eller golf reglerne. Eller find en ny spillemakker, upload dine bedste golfbilleder, eller noget helt andet - mulighederne er mange!

 

Registrér dig som bruger for at få adgang til alle funktioner. Når du er logget ind kan du deltage på siden og oprette dit eget indhold, eller svare på eksisterende indhold. Du kan oprette din egen profil, modtage omdømme point fra andre brugere, og du kan også skrive private beskeder til andre registrerede brugere. Vi deler ikke dine oplysninger med andre! Denne besked vises ikke når du er logget ind.

Crick

Medlem +
 • Antal indlæg

  97
 • Medlem siden

 • Senest besøgt

 • Dage vundet

  3

Crick vandt dagen den Februar 8

Crick havde det mest likede indhold!

Community omdømme

32 Fremragende

Om Crick

 • Rang
  Junior bruger
 • Fødselsdag

Profilinformation

 • Køn
  Male
 • Hjemmeklub
  AGC
 • Handicap
  16.0
 • Højre / Venstre
  Venstrehånds spiller
 1. Har haft samme oplevelse to gange i mit liv. Første gang jeg prøvede min mors briller for sjov for godt og vel 20 år siden og så for et par år siden da jeg tog en ny synsprøve. Kan huske oplevelse af at kunne se de bladene på træerne og ansigter på afstand.
 2. Nu er det før sket at jeg selv har misset et put fra 20 cm. så dem jeg er oppe imod kan formentlig lave samme fejl... ;-)
 3. Nu skal det selvfølgelig heller ikke misforståes, så må heller udbyde mit svar. Ligger jeg på greenen i 4 slag og er 10 meter fra hullet og min modstander er på i 2 og er 5 cm. fra hullet vil jeg selvfølgelig godt give det put. Men ligger vi begge på i 2 slag jeg 10 meter fra hullet og min modstander 20 cm. fra hullet så spiller jeg hullet færdig.
 4. Det kommer an på situationen. Hvis jeg spillede for et hold vil jeg ikke give noget som helst væk da jeg dermed ikke kun spiller for mig selv. Hvis det var en hulspilsmatch hvor jeg kun spiller for mig selv kunne jeg sagtens give et put, men der står jeg heller ikke til regnskab for andre end mig selv.
 5. Jeg lærte ret tidligt i min sports "karriere" at man kæmper for hvert eneste point. Som 16 årige havde jeg muligheden for at vinde en DM bronze i senior rækken med det hold jeg spillede for i cricket. Vi var lå á point i stillingstabellen med nr. 3. efter den sidste kamp var spillet. De havde dog scoret 2 point mere end os over hele sæsonen. Her snakker vi altså ca. 2.000 point mod 2.002 point fordelt udover 12 kampe. Året efter rykkede vi ned og de næste mange år var vi et elevator hold der aldrig kom i nærheden af medaljer. Derfor har jeg den generalle holdning, at man aldrig lægger sig ned lige meget hvad. Man ved sgu ikke hvad udfaldet bliver og om man nogensinde får chancen igen.
 6. Jeg vil også mene at "selvtillidsbolde" skal holdes uden for tællende runder. Fordelen ved en "selvtillidsbold" er jo netop, at du nu kan gå hen til bolden der er i spil og slå med selvtillid. Hvis du underlader at slå denne "selvtillidsbold" ville du jo så skulle gå hen og slå til en bold hvor du har et shank lurende i underbevidstheden. Dermed eliminere man en del af det mentale spil ved golf. Nu jeg kommer til at tænke over det, så kan jeg muligvis have begået et regelbrud ved at slå en "selvtillidsbold" helt ubevidst. Vores hul 18 grænser op til drivingrangen. Det sker ret ofte at der ligger en del range bolde ude på fairwayen. Dem har jeg får slået tilbage på rangen imens jeg er på vej op til min egen bold. Begår jeg et regelbrud der?
 7. Hvis man har muligheden for at komme til at snakke med en sportspsykolog kan jeg kun anbefale det. I mine teenage år var jeg en del af nogle ungdomslandsholds trupper i cricket og de snakke jeg havde med en sportspsykolog dengang hjalp mig virkelig meget. Det ændrede både min tilgang til sporten rent spillemæssigt, så jeg blev en bedre spiller og faktisk ændre min spillestil totalt, men vigtigst så gave mig lysten til at forsætte med, at spille hvor jeg ellers var tæt på, at stoppe da jeg ikke kunne finde glæden ved sporten.
 8. Det lyder da også helt vild, at man havde regnet med 2,5 medlemmer pr. husstand.
 9. Det er vel også en fornuftig investering af de golfbaner der lever meget af green fee gæster, at man stiller en buggy til rådighed. Man kan da få lidt flere mennesker igennem i løbet af en dag. Hvis man hypotetisk kan presse 10 ekstra gæster igennem hver dag ved, at lade en buggy være en del af green fee prisen (lad os sige 550 kr.), svarer det til 2.000.000 kr. om året i ekstra indtægter. Så skal man selvfølgelig også investere i buggyerne og vedligeholde dem, men på sigt må det næsten give et overskud skulle man mene.
 10. Der vil jeg give der ret. Man mister lidt "kontakten" med banen og sine omgivelser når man gør brug af buggy. Dog er det også meget rart, at man ikke bliver nød til at tage sig en morfar når man kommer hjem fra golfbanen. Den dag hvor Golf Skate Caddy eller et ligende produkt kommer ned i en fornuftig pris kunne jeg godt overveje at købe sådan en.
 11. Jeg tror du har fat i noget der. Jeg mener faktisk der sidder et lille rødt klistermærke med KBS på mine andre jern. Om det så er det samme skaft man har brugt da man skiftede det første ved jeg ikke.
 12. Det kan jeg ikke lige umiddelbart se. Det fulgte med da jeg købte mine Cobra Fly-Z. Det er Stiff shaft.
 13. Nej Aarhus Golf Club.
 14. Tror jeg kender en der har en billig el-vogn til salg.... Dog skal man nok affinde sig med at den lugter lidt af mosevand... Igår da står jeg og ventede på, at en af min medspiller skulle slå ud, ser jeg ud af øjenkrogen en el-vogn komme kørende uden sit menneske på det hul vi lige har afsluttet... :-) Den valgte så først at stoppe da den kørte ned i en å...
 15. Nå så skete det igen... Dette er anden gang det sker med dette jern (5'er) på ca. 12 mdr. Der har ikke været nogle problemer med de andre jern i tasken, men denne 5'er vil åbenbart ikke som de andre. For god ordens skyld skal det nævnes at den ikke har været i slagsmål med et træ eller ligende. Igår fløj det af fra tee boxen. Så spørgsmålet er om man skal bede om et helt nyt eller om man skal sætte sin lid til, at det kan fixes i anden omgang? Jeg synes det er lidt mærkelig, at det er præcis samme jern det giver sig igen. Det skal også sige, at jeg faktisk ikke bruger det specielt meget mere efter jeg har fået en driver og hybrid i tasken. Det første år jeg spillede brugte jeg den næsten altid fra fra tee boxen. 19022812_10211715883865944_524002398_o.pdf 18948993_10211715883545936_545168970_o.pdf