Hop til indhold

Crick

Medlem +
 • Antal indlæg

  134
 • Donations

  kr 0,00 
 • Medlem siden

 • Senest besøgt

 • Dage vundet

  4

Crick vandt dagen den Oktober 1

Crick havde det mest likede indhold!

Community omdømme

41 Fremragende

Om Crick

 • Rang
  Bruger

Profilinformation

 • Køn
  Male
 • Hjemmeklub
  AGC
 • Handicap
  14.6
 • Højre / Venstre
  Venstrehånds spiller
 1. Flightscope Mevo

  Iflg. videon er producenten jo godt klar over problemet med swingspeeden. Det lyder til at det "bare" er et software problem, som kan rettes med en opdatering. 6 yards forskel med en PW synes jeg også er i overkanten. Dog ser vi jo ikke tallene fra Flightscopen kun fra Mevo'en. Ser man på tallene fra Mevo'en ser det ud til at der er to miss hits da spredningen er ret stor. 14 yards forskel i længden på 5 slag er nok ikke det bedste grundlag at komme med en konklusion på. Vi ved jo ikke ved om det er Mevo'en eller spilleren der er skyld i den store forskel. 131.1 137.0 141.7 144.9 145,1
 2. Tak for denne gang

  Personligt har jeg ikke noget imod Gålfers tilstedeværelse på dette forum... indtil videre... Jeg ved godt der er en hvis risiko ved, at han er her. Han præsterede jo næsten ene mand at lukke ned for Golf.dk. Men efter utal af indlæg fra hans side betragter jeg dog de fleste, som lidt comic relief. Provokere ham mig engang imellem med sine indlæg? Absolut! Ville jeg tage imod "råd" og "vejledning" fra ham? Aldrig.., Med mindre det er noget så banalt som banens tilstand. Han er jo bare golfens svar på Dennis Rodman (basketball). En spiller/provokatør der har fundet sin egen vej til et fornuftig niveau, men ikke en spiller man ligefrem vil tage rigtig seriøs når der uddeles råd og viden. Spillet på banen taler jo for sig selv. Det eneste der sådan rigtig har provokeret mig den seneste tid er når man poster noget og ikke gider, at høre på andres kommentar. Hvorfor så poste det? Smid det op på youtube og slå kommentarfeltet fra.
 3. GPS bolde

  Fordi man finder sin første bold betyder det jo heller ikke nødvendigvis er bedre stillet, end hvis man måtte opgive at lede efter den og spille sin provisorisk bold. Jeg har da før stået i situationer hvor jeg ville have ønsket at jeg ikke havde fundet min første bold, så jeg kunne spille den provisoriske.
 4. Greensome

  Jeg godtager selvfølgelig at man spiller samme bold til vejs ende. Nu leger jeg bare lidt paragrafrytter for sjov... Der står jo egentlig bare, at spilleren (ental) hvis tee slag man benytter sig af skal afslutte hullet med samme bold som han startede med. Rules 15-1 and 15-2 explain that the player must complete play of the hole with the ball with which he began the hole unless he is proceeding under a Rule that permits him to substitute a ball. The player may change balls between the play of two holes as well.
 5. Greensome

  Hej, Jeg skal spille en greensome turnering på søndag. Banen er meget blød og våd pt. og jeg regner med, at man må spille med oplæg da vi har gjort det de sidste to uger. Spørgsmålet er så som følgende. Må man udskifte bolden imellem slagene til sin egen bold når man må samle bolden op og rense den? Min makker og jeg spiller med forskellige mærker samt hårdhed.
 6. GPS bolde

  Det er jeg så ikke helt enig i. Når vi snakker top af poppen indenfor golf er banen jo fyldt med tilskuer der hellere end gerne viser hvor bolden er landet. Hvor mange bolde ville en pro golfspiller ikke have "mistet" sin bold hvis ikke det var fordi en tilskuer havde vist dem hvor bolden var landet. Den luksus har vi almindelig amatører jo ikke fordi jo nu engang ikke er bedre end vi er.
 7. GPS bolde

  En anden "løsning" kunne være, at man scanner sin bold med sin rangefinder. Dermed udelukker at andre bolde med samme teknologi dukker op når man leder efter sin bold. Bolden har en eller anden form for nano teknologi i sig, så den ville afgive enten et "ping" til ens rangefinder. Eller bolden kunne afgive et lys lidt ala et nightvision scope når man kigger igennem sin rangefinder.
 8. GPS bolde

  De løsninger har jeg også tænkt på og det er vel nok den vej man skulle gå. Man scanner ens bold med sin smart phone. Hver bold har sin egen barcode og så ping'er man sig frem til den. Jeg ved godt det ikke kan lade sig gøre imorgen, men sådan som teknologien udvikler sig er jeg slet ikke i tvivl om, at det er noget man skal forholde sig til i fremtiden. Når det er muligt ser jeg ikke nogen grund til, at man ikke må benytte sig af den teknologi, men det er der sikkert andre der har en anden mening om.
 9. Arbejds weekend

  Jeg har været til med ligende arrangement to gange. Vi holder det dog i starten af sæsonen hvor vi laver lidt banearbejde i form af, at samle grene på banen, planter blomster, maler, fælder træer osv. Bagefter spiller vi 18 huller og slutter af med middag. Denne weekend har vi afslutnings match. Det er en par turnering hvor vi spiller greensome stableford over 18 huller.
 10. Scores 2017

  Efter at have spillet en sæson hvor jeg ikke rigtig føler jeg har spillet op til mit potentiale skal jeg da lige love for, at jeg fik hul på bylden idag. Sæsonen har været præget af, at jeg stort set altid spiller op til handicap. Når jeg er blevet skrevet op har jeg oftes hente det ind igen kort tid efter og indtil idag har er jeg kun gået 0,3 ned i hcp i løbet af sæsonen. Det har været frustrerende da jeg endelig er begyndt, at gå til min pro og har følelsen af, at det har gjort mig til en bedre golfspiller. Dethar man ikke har kunne aflæse det på scorekortet. Idag havde jeg tid til at gå 9 huller og det har været den "runde" jeg har ventet længe på. 23 point og det med et streget hul. To diciderede dårlige slag og et enkelt misset putt på 70 cm (hul 3) andet var der ikke, at klage over. Hul 7 slår jeg et dårligt drive der ender på hul 6's fairway. Det er dog ikke værre end, at jeg slår 2. slaget pin high 1 1/2 meter fra hullet og laver en birde. Hul 8 (par 5) slår jeg et okay drive der desværre ender i en fairway bunker. Bolden ligger egentlig okay men vælger, at spiller konservativt og avancere bolden 70 meter til midt på fairway'en. Det efterlader mig ca. 160 meter til pinden. her slår en 6'ere jern der går pin-high, men ca. 25 meter til højre hullet på et downhill lie udenfor greenen. 4 slag hvilket skulle have været et lille chip shot misser jeg totalt og rammer bolden med kanten. Det efterlader mig endnu et chip shot bare på den modsatte side af hullet. 5. slag får jeg på greenen men ikke i nærhende af hullet og 3 putter. Lidt bitter da jeg jeg kan huske at jeg tænkte "worst case, så laver jeg en 6'er på dette hul" da jeg skulle til at slå slag nr 4. Men alt i alt gik det sgu godt og kan bestemt ikke klage.
 11. Dit 2017 og fremad

  Jeg har også tænkt mig at bruge Golf Arenaen mere i år. Var derude et par gange sidste år, men kunne godt tænke mig at gøre det lidt mere fast denne vinter. Det kunne være fedt hvis man kunne lægge en træningsplan og så være 100% klar når sæsonen starter op igen.
 12. GPS bolde

  Jeg ved godt det ikke er lovligt. Jeg forstår bare ikke grunden til det. Vi snakker jo ikke om udstyr der gør dig til en bedre golfspiller.
 13. GPS bolde

  Hej, Det er sikkert et emne der før har været på banen, men nu bringer jeg det op igen da jeg var ude for noget af det mest frusterende der kan ske på en golfrunde. Jeg var ude for at miste to bolde igår, som ikke burde forsvinde. Begge bolde der forsvinder er slået fra tee stedet. Første bold er en slået med en driver ( par 4 hul) og burde ligger i semi (siger min erfaring mig) men pga. af en våd og sumpet banen (antager jeg) kan jeg simplethen ikke finde bolden da jeg kommer op i området. Anden bold (Par 3) lander bolden ca. en meter fra en sø. Jeg ser den lande og kan hører, at den lander "blødt" i en sumpet område. Jeg har slået et 8 jern der går højt. Da jeg kommer derop er bolden væk, der er intet høj græs den kan blive væk i, så igen antager jeg, at bolden simplethen er forsvundet ned i jorden og hullet har lukket sig om bolden. Det sker jo ofte, at bolde bliver væk, men gud hvor er det frustrerende at en bold bliver væk når man nu slår et slag der faktisk er helt okay. Mit spørgsmål er dog om i tror det nogensinde bliver lovligt med gps/bluetooth bolde? Personligt kan jeg ikke se hvorfor det ikke er lovligt. Der er selvfølgelig noget tradition i, at man skal lede efter ens bold, men oddsene for at finde bolden stiger jo også hvis man f.eks. spiller i en 4 bold og aller hjælper med at lede end hvis man spiller i en 2 bold. Oddsene stiger også hvis man spiller en turnering hvor der er publikum eller spottere der kan lokalisere boldene. Hvorfor ikke udjævne de odds ved at tillade gps bolde (hvis teknologien er til det). Det vil formentlig også hjælpe med, at speede spillet på banen op. Personligt har jeg svært ved, at se agurmentet imod det udover tradition eller hvis det har en indflydelse på boldens "spilbarhed"
 14. Min egen 1:3 chip regl

  Chipper med et 8 jern. Manilpulere med loftet alt efter hvor lang/kort chippet er.
 15. Drop i bunker, fint men hvordan?

  Mener også man dropper det med køllelængder.
×