Hop til indhold


Crick

Medlem +
 • Antal indlæg

  142
 • Medlem siden

 • Senest besøgt

 • Dage vundet

  4

Crick vandt dagen den Oktober 1 2017

Crick havde det mest likede indhold!

Community omdømme

41 Fremragende

Om Crick

 • Rang
  Bruger

Profilinformation

 • Køn
  Male
 • Hjemmeklub
  AGC
 • Handicap
  14.6
 • Højre / Venstre
  Venstrehånds spiller
 1. Hvor langt slår i jeres drives?

  De tal der er oplyst i tabellen er det carry eller med roll out? Kender ikke den præcise længde på min driver da det er et års tid siden jeg sidst var i Track Man for at måle netop det. Januar 20017 lå jeg omkring 220 meter i carry hvilket stemmer meget godt overens med hvad jeg slår på rangen. På rangen ligger jeg omkring 200 meter carry med range bolde. Jeg regner med at slå lidt kortere i år da man jo faktisk med tiden lære, at det bedre kan betale sig at slå lidt mere kontrolleret end at sende boldene OOB :-)
 2. Nå, men så leder jeg efter en ny klub....

  Ja og der ligger jo 4 golfbaner indenfor rimelig rækkevide, samt en pay and play bane lige ved siden af. Ebeltoft Golf 35 km. (37 min. i bil) Grenaa Golf 19 km. (18 min. i bil) Kalø Golf 22 km. (23 min. i bil) Norddjurs Golf 19 km. (19 min. i bil) De har selvfølgelig ikke på samme niveau, men man har stadig rig mulighed for at spille golf hvis man har sommerhus der. Der er jo også stadigvæk Spa og Wellness center, samt Djurs Sommerland lige ved siden af.
 3. Nå, men så leder jeg efter en ny klub....

  Hvis man ser på salgspriserne og liggetiden derude, så er der jo folk der står med en kæmpe gæld de muligvis aldrig kan slippe af med. Så selv hvis det "kun" er 15.000 kr. ekstra om året, så er der nok folk der simpelthen ikke har de penge længere. Af egen erfaring så ved jeg også hvor svært det er, at få folk til at investere i en ejendom når først salgsskiltet er sat i vinduet.
 4. Og nu hos Carl

  Det er vel bare første skridt som med alt teknologi. Det ser ud til at der også snart kommer forskellige game og skill contests.
 5. Og nu hos Carl

  Nøj det gad jeg godt have på vores range.
 6. Mit sving

  Ja det gør der engang imellem. Jeg har dog ikke været i den efter jeg fik min driver, så tænker ikke på "hullet" som en forhindring længere. Bunkeren i venstre side kan jeg ikke nå med driveren. Som sagt så skal vind, vejr og banen være med mig hvis det skal lykkes at få den på i en. I denne sæson har der måske været 2-3 gange hvor det har været muligt for mig... Jeg har dog ikke gjort det i år selvom det var meget tæt på en enkelt gang hvor jeg lå i fringen. Skulle det ske at man lander i bunkeren til højre, så er det jo heller ikke det værste udgangspunkt for at hive et par hjem.
 7. Mit sving

  Vi har et hul (hul 7) hvor man bare kan give den fuld gas fra tee stedet. Hvis det går galt lander man inde mellem nogle træer og skal chippe ud. Men slår man et helt skævt slag lander man på hul 6 eller 8 hvilket faktisk giver dig et ok mulighed for at smide den på greenen. Det er det eneste hul hvor jeg ikke er "nervøs" for at miste bolden da det pratisk talt er umuligt. Det er også det eneste par 4 hul hvor jeg har en mulighed for at nå greenen i et slag. Det kræver dog også at jeg har vinden i ryggen og banen er hårdt, så den kan trille op. http://aarhusgolf.dk/hul-7
 8. Mit sving

  På min hjemme bane (Aarhus Golf Club) er bredden ca. som følgende med udgangspunkt med den afstand jeg normalt slår fra tee stedet. Jeg har umiddelbart følelsen af vores bane er mere tight (overall) end de andre jeg har spillet med undtagelse af Hvalpsund. Den har dog også nogle meget bredde huller, så det er lidt enten eller. Måske er det bare en optisk illusion da AGC er en parkbane med høj rough, så man har fornemmelsen af at være mere "indelukket". Hul 1: 24 meter Hul 2: 22 meter Hul 4: 17 meter Hul 5: 21 meter Hul 6: 17-26 meter (dogleg) Hul 7: 15 meter Hul 8: 19 meter Hul 10: 19-26 meter (dogleg) Hul 11: 24-29 meter (dogleg) Hul 12: 25 meter Hul 14: 21 meter Hul 16: 25 meter Hul 17: 18 meter Hul 18: 21 meter
 9. Flightscope Mevo

  Iflg. videon er producenten jo godt klar over problemet med swingspeeden. Det lyder til at det "bare" er et software problem, som kan rettes med en opdatering. 6 yards forskel med en PW synes jeg også er i overkanten. Dog ser vi jo ikke tallene fra Flightscopen kun fra Mevo'en. Ser man på tallene fra Mevo'en ser det ud til at der er to miss hits da spredningen er ret stor. 14 yards forskel i længden på 5 slag er nok ikke det bedste grundlag at komme med en konklusion på. Vi ved jo ikke ved om det er Mevo'en eller spilleren der er skyld i den store forskel. 131.1 137.0 141.7 144.9 145,1
 10. Tak for denne gang

  Personligt har jeg ikke noget imod Gålfers tilstedeværelse på dette forum... indtil videre... Jeg ved godt der er en hvis risiko ved, at han er her. Han præsterede jo næsten ene mand at lukke ned for Golf.dk. Men efter utal af indlæg fra hans side betragter jeg dog de fleste, som lidt comic relief. Provokere ham mig engang imellem med sine indlæg? Absolut! Ville jeg tage imod "råd" og "vejledning" fra ham? Aldrig.., Med mindre det er noget så banalt som banens tilstand. Han er jo bare golfens svar på Dennis Rodman (basketball). En spiller/provokatør der har fundet sin egen vej til et fornuftig niveau, men ikke en spiller man ligefrem vil tage rigtig seriøs når der uddeles råd og viden. Spillet på banen taler jo for sig selv. Det eneste der sådan rigtig har provokeret mig den seneste tid er når man poster noget og ikke gider, at høre på andres kommentar. Hvorfor så poste det? Smid det op på youtube og slå kommentarfeltet fra.
 11. GPS bolde

  Fordi man finder sin første bold betyder det jo heller ikke nødvendigvis er bedre stillet, end hvis man måtte opgive at lede efter den og spille sin provisorisk bold. Jeg har da før stået i situationer hvor jeg ville have ønsket at jeg ikke havde fundet min første bold, så jeg kunne spille den provisoriske.
 12. Greensome

  Jeg godtager selvfølgelig at man spiller samme bold til vejs ende. Nu leger jeg bare lidt paragrafrytter for sjov... Der står jo egentlig bare, at spilleren (ental) hvis tee slag man benytter sig af skal afslutte hullet med samme bold som han startede med. Rules 15-1 and 15-2 explain that the player must complete play of the hole with the ball with which he began the hole unless he is proceeding under a Rule that permits him to substitute a ball. The player may change balls between the play of two holes as well.
 13. Greensome

  Hej, Jeg skal spille en greensome turnering på søndag. Banen er meget blød og våd pt. og jeg regner med, at man må spille med oplæg da vi har gjort det de sidste to uger. Spørgsmålet er så som følgende. Må man udskifte bolden imellem slagene til sin egen bold når man må samle bolden op og rense den? Min makker og jeg spiller med forskellige mærker samt hårdhed.
 14. GPS bolde

  Det er jeg så ikke helt enig i. Når vi snakker top af poppen indenfor golf er banen jo fyldt med tilskuer der hellere end gerne viser hvor bolden er landet. Hvor mange bolde ville en pro golfspiller ikke have "mistet" sin bold hvis ikke det var fordi en tilskuer havde vist dem hvor bolden var landet. Den luksus har vi almindelig amatører jo ikke fordi jo nu engang ikke er bedre end vi er.
 15. GPS bolde

  En anden "løsning" kunne være, at man scanner sin bold med sin rangefinder. Dermed udelukker at andre bolde med samme teknologi dukker op når man leder efter sin bold. Bolden har en eller anden form for nano teknologi i sig, så den ville afgive enten et "ping" til ens rangefinder. Eller bolden kunne afgive et lys lidt ala et nightvision scope når man kigger igennem sin rangefinder.
×