Hop til indhold

Crick

Medlem +
 • Antal indlæg

  106
 • Donations

  kr 0,00 
 • Medlem siden

 • Senest besøgt

 • Dage vundet

  3

Crick vandt dagen den Februar 8

Crick havde det mest likede indhold!

Community omdømme

35 Fremragende

Om Crick

 • Rang
  Bruger

Profilinformation

 • Køn
  Male
 • Hjemmeklub
  AGC
 • Handicap
  16.0
 • Højre / Venstre
  Venstrehånds spiller
 1. Kalø Golf Club

  Der er mange blinde slag. Meget kuperet .
 2. Hvor højt slår du din driver og 3 wood?

  40 meter er jeg ret sikker på at jeg ikke er i nærheden af... Det svarer til at jeg skulle slå over højhusene på Marselis Boulevard i Aarhus... Det sker kun på miss hits. Hvis jeg husker rigtig lå jeg i et sted mellem 25-27 meter da jeg sidst var til undervisning hos min pro. (juli) Det skal dog sige at jeg var igang med at ændre mit sving, så det tal kan godt være anderledes nu. På min hjemmebane kan det godt blæse en del, så er ikke specielt vild med at få den alt for højt da vinden så bliver en for stor faktor.
 3. VMG træf

  Hvis datoen passer er jeg også klar.
 4. Scores 2017

  Selvfølgelig skal man variere fra tid til anden. Det vil jeg så mene, at man bruger træningsrunder til. I bund og grund er jeg lige glad hvilket tee man spiller EDS fra, men når man i selv samme indlæg skriver om at spille sig ned i turnering (er ikke helst sikker på hvad han mener), så er det da lidt fjollet at lade sig nedskrive fra et tee som man aldrig kommer til at spille i en turnering. Vores herre tee i klubben er 58 (hvid) og en 60 (sort) Det er de eneste to tee jeg personligt vil lade mig regulere på da det er de tee herrerne spiller turnering fra. Vi har dog også 48 (rød) 50 (blå) og gul (54). Det kan være ganske sjovt at spille de tee's fra tid til anden, men længde på mine slag og længden på banen gør simpelthen, at alle par 4 huller kan nåes i første slag (ikke at jeg gør det hver gang :-) og det er jo ikke meningen med banedesignet. Som "elite spiller" burde man nok holde sine EDS runder til "elite tees" da det er der man konkurrere fra. Dermed ikke sagt at der er noget ulovligt i det. Der er dog en grund til at man ikke bliver nedskrevet på par 3 baner og, at man starter sin golf karriere på front tees og man spiller turnerings golf fra back tees. Jeg har også noget nemmere ved at dunke på en lav basketball kurv i 250 cm. højde end en på 305 cm Det kan jeg forresten ikke længere :-). Den lave kurv lader vi børnene spiller på.
 5. Scores 2017

  Arh okay, blev lige et kort øjeblik i tvivl... :-)
 6. Scores 2017

  Kan man spille EDS hvis man ændre tee sted undervejs? Jeg har godt nok et hul på vores bane hvor jeg heller vil slå fra 60 end fra 58 selvom det gør banen længere. Jeg har dog altid været af den opfattelse, at man holder sig til det tee man har stående på ens scorecard.
 7. World Of Short Game

  Phil Mickelon er da ret berømt for sine flop shots og han slår den da i hvert fald højt og får bolden til at dø når dem rammer jorden. Bjørnen kan også godt finde ud af det...
 8. Scores 2017

  Efter man har prøvet det et par gange har man vel en ide om hvor man skal lede efter bolden. Jeg har også et par huller på min banen hvor jeg ikke kan se hvor bolden lander, men jeg har en god ide om hvor jeg skal lede.
 9. Nyt syn, det bliver spændende!

  Har haft samme oplevelse to gange i mit liv. Første gang jeg prøvede min mors briller for sjov for godt og vel 20 år siden og så for et par år siden da jeg tog en ny synsprøve. Kan huske oplevelse af at kunne se de bladene på træerne og ansigter på afstand.
 10. Divisions weekend, uge 24.

  Nu er det før sket at jeg selv har misset et put fra 20 cm. så dem jeg er oppe imod kan formentlig lave samme fejl... ;-)
 11. Divisions weekend, uge 24.

  Nu skal det selvfølgelig heller ikke misforståes, så må heller udbyde mit svar. Ligger jeg på greenen i 4 slag og er 10 meter fra hullet og min modstander er på i 2 og er 5 cm. fra hullet vil jeg selvfølgelig godt give det put. Men ligger vi begge på i 2 slag jeg 10 meter fra hullet og min modstander 20 cm. fra hullet så spiller jeg hullet færdig.
 12. Divisions weekend, uge 24.

  Det kommer an på situationen. Hvis jeg spillede for et hold vil jeg ikke give noget som helst væk da jeg dermed ikke kun spiller for mig selv. Hvis det var en hulspilsmatch hvor jeg kun spiller for mig selv kunne jeg sagtens give et put, men der står jeg heller ikke til regnskab for andre end mig selv.
 13. Divisions weekend, uge 24.

  Jeg lærte ret tidligt i min sports "karriere" at man kæmper for hvert eneste point. Som 16 årige havde jeg muligheden for at vinde en DM bronze i senior rækken med det hold jeg spillede for i cricket. Vi var lå á point i stillingstabellen med nr. 3. efter den sidste kamp var spillet. De havde dog scoret 2 point mere end os over hele sæsonen. Her snakker vi altså ca. 2.000 point mod 2.002 point fordelt udover 12 kampe. Året efter rykkede vi ned og de næste mange år var vi et elevator hold der aldrig kom i nærheden af medaljer. Derfor har jeg den generalle holdning, at man aldrig lægger sig ned lige meget hvad. Man ved sgu ikke hvad udfaldet bliver og om man nogensinde får chancen igen.
 14. 9 hullers indberetning

  Jeg vil også mene at "selvtillidsbolde" skal holdes uden for tællende runder. Fordelen ved en "selvtillidsbold" er jo netop, at du nu kan gå hen til bolden der er i spil og slå med selvtillid. Hvis du underlader at slå denne "selvtillidsbold" ville du jo så skulle gå hen og slå til en bold hvor du har et shank lurende i underbevidstheden. Dermed eliminere man en del af det mentale spil ved golf. Nu jeg kommer til at tænke over det, så kan jeg muligvis have begået et regelbrud ved at slå en "selvtillidsbold" helt ubevidst. Vores hul 18 grænser op til drivingrangen. Det sker ret ofte at der ligger en del range bolde ude på fairwayen. Dem har jeg får slået tilbage på rangen imens jeg er på vej op til min egen bold. Begår jeg et regelbrud der?
 15. Hvis man har muligheden for at komme til at snakke med en sportspsykolog kan jeg kun anbefale det. I mine teenage år var jeg en del af nogle ungdomslandsholds trupper i cricket og de snakke jeg havde med en sportspsykolog dengang hjalp mig virkelig meget. Det ændrede både min tilgang til sporten rent spillemæssigt, så jeg blev en bedre spiller og faktisk ændre min spillestil totalt, men vigtigst så gave mig lysten til at forsætte med, at spille hvor jeg ellers var tæt på, at stoppe da jeg ikke kunne finde glæden ved sporten.
×