Velkommen til Vild med Golf

Vildmedgolf.dk er gratis for alle brugere - her kan du sætte dit brugte golfudstyr til salg, deltage i debatten eller bare læse med i de mange tusindevis af emner, der f.eks. omhandler golfbaner, golfudstyr eller golf reglerne. Eller find en ny spillemakker, upload dine bedste golfbilleder, eller noget helt andet - mulighederne er mange!

 

Registrér dig som bruger for at få adgang til alle funktioner. Når du er logget ind kan du deltage på siden og oprette dit eget indhold, eller svare på eksisterende indhold. Du kan oprette din egen profil, modtage omdømme point fra andre brugere, og du kan også skrive private beskeder til andre registrerede brugere. Vi deler ikke dine oplysninger med andre! Denne besked vises ikke når du er logget ind.

Holger

Medlem +
 • Antal indlæg

  80
 • Medlem siden

 • Senest besøgt

Community omdømme

13 Godt

Om Holger

 • Rang
  Junior bruger
 • Fødselsdag

Profilinformation

 • Køn
 • Hjemmeklub
  Ikast
 • Handicap
  14
 • Højre / Venstre
  Højrehånds spiller
 1. Hej @osholm Jeg har fået mine hoveder seperat. Så har jeg købt nogle skafter uden at være 100% sikker på, at det hele spiller sammen. Ferrulerne på dem er "ødelagt/grimme" (for meget varme), så de skal nok skiftes. Så bliver mine jern måske for lange i forhold til de 2 producenter, så de skal måske forkortes. Sidst noget med noget sving vægt i skafterne, så det hele passer med hovederne. Jeg vil gerne skrive en længere beskrivelse af problemerne i en PM, hvis du tror at du kan hjælpe. Jeg gider blot ikke skrive det hele her - så det sætter en unødvendig diskussion i gang. Jeg leder blot efter en som kan hjælpe mig med at bygge mit sæt.
 2. Hej, Jeg har et par hoveder og skafter liggende - som jeg gerne vil have samlet. Min lokale gut kan gøre det - men grundet nogle tekniske ting, så skal der en professionel club-builder til det. Jeg har smidt en besked til @LHW men er ikke sikker på, om han er kommet hjem til Sæby endnu? Findes der andre i Jylland som kan hjælpe mig?
 3. Modtaget. Tak for svar.
 4. Ser lovende ud. Men er den stadig i testfasen? Ikast er fx. "locked" og står man skal have en kode af klubben.
 5. Tak @LHW Sindssyg god stil af dig!
 6. Hverken min lokale eller Golfexperten vil bukke mine wedges, da de ikke er forged. Der er for stor risiko ved støbte hoveder. Sadface
 7. Tak! Men der er alligevel 100km fra Silkeborg til Fredericia ;-)
 8. Det må være det jeg tester så - tak for hjælpen Har spurgt den lokale om han kan ordne det!
 9. Jeps - også det jeg læser. Nej det ved jeg ikke. Jeg har Nike Engage Wedges, hvor min 56 er TOE SWEEP altså den tykkere i bunkeren og roughen, mens 52 SQUARE SOLE hvor man ikke åbner slagfladen og 60 er DUAL SOLE som fungerer i både bunker + fairways. Præcis dette jeg gamer (ikke mine):
 10. @Logan Jeps - også det jeg er kommet frem til :-) Men bukker jeg mine wedges får jeg også en anden bounce. Men det helt sikkert endnu en mulighed, hvilket også er noget billigere. Så hvis jeg bukker dem har jeg 5 grader mellem hver, hvilket giver mening.
 11. Tak for svar. Os det jeg tænker måske er det "optimale". Hvordan er en 58 LW i forhold til en 60? (som jeg altid har spillet) Mine muligheder er som jeg ser det: 50, 54, 58 50, 54, 60 52, 58, tilføj evt wood eller jern Fjern PW, indsæt 46, 54, 60 (evt Titleist SM6), tilføj evt en wood eller jern mere 50, 55, 60 (5 grader i mellem hver, men kræver så noget custom bukning) Jeg piver bestemt ikke over mine wedges, men spørger om hjælp og råd til hvordan jeg optimer det bedst muligt - udfra mine informationer og hvad jeg allerede har. Jeg vil hellere købe noget der passer end at gøre noget halvlt. Du skriver om jern, så jeg går ud fra at du taler om at du vil have min PW skal bukkes? Men det ser ud til at du snakker om wedges i dette citeret indlæg her. Så hvad er det egentlig du synes jeg bør gøre?
 12. @Lars-Jensen Jeg har Cobra King Forged One Length. Jeg kan dog ikke se hvorfor jeg skulle bukke mine jern, da de allerede gappet fint. Den billige løsning er, at jeg køber en 50*, da jeg har en reserve 54* også min 60*. Så bliver gapping stadig en smule underlig, men bedre end hvad jeg har nu.
 13. Hej VMG, Jeg har brug for lidt hjælp mit wedge setup. Min PW er 45* - også har jeg et setup der pt hedder 52,56 og 60*, da min gamle PW var 47*. Så jeg løber ind i et problem på banen, hvor jeg skal slå en 3/4 PW på nogle slag, hvor jeg ikke har en wedge der rækker og vise versa. Umiddelbart tænker jeg 50, 54 og 58 som det måske åbenlyse valg. Jeg har kigget lidt rundt omkring på hvad folk gamer, men også hvad PRO'erne spiller med. Hvad jeg ser er mest en smagsmag, nogle har 4* i mellem, mens andre har 5 og nogle 6. Men hvad hvis man ikke har nogen holdning rigtig. Det handler vel også om man fx vil have en kølle ekstra længere fremme i baggen. Jeg er villig til at investere selvfølgelig. Har i nogle gode fifs? Sidespørgsmål: Bounces. Jeg ser ofte GW er 7-10 stykker. SW er lidt højere på grund af bunkers, men LW er lidt det samme som GW. Hvad tænker folk her og hvorfor har i valgt som i har valgt? Tak.
 14. Så med din logik. Så fordi jeg har været til DEMOdag - gerne ville prøve nogle nye jern, som jeg overhovedet aldrig havde prøvet ej heller bestemt mig for at købe - så udnytter jeg deres arrangement og får gratis oplysninger, og ligefrem stjæler? Og jeg går ud fra at du taler om mig. Altså come on..
 15. @Nicolai golfonline.co.uk Man handler i pund der, hvilket er en fordel for os. De sendte btw mandag og kom onsdag, tog dog et par dage før det at lave mine jern. Sindssyg god service. Mine jern koster 10.000 kr. i Golf Experten og jeg fik dem til 6.500 kr i England.