Hop til indhold

Holger

Medlem +
 • Antal indlæg

  96
 • Donations

  kr 0,00 
 • Medlem siden

 • Senest besøgt

 • Dage vundet

  1

Holger vandt dagen den Juli 26

Holger havde det mest likede indhold!

Community omdømme

28 Fremragende

Om Holger

 • Rang
  Junior bruger

Profilinformation

 • Køn
 • Hjemmeklub
  Ikast
 • Handicap
  11.8
 • Højre / Venstre
  Højrehånds spiller
 1. Hvor køber du søbolde?

  Smukfest lørdag her. Samsø 5 div søndag - naah tror jeg melder afbud :-)
 2. Hvor køber du søbolde?

  @osholm har aldrig tid til golf, desværre
 3. Hvor køber du søbolde?

  Svar fra jyskegolfbolde efter min oplevelse: "Hej MortenVi forhandler desværre ikke pearl-kvaliteten. Dem vi får, findes i vores grade A sortering.Vi beklager hvis vores vare ikke levede op til dine forventninger og du er i din fulde ret til at returnere boldene - vi mailer dig en returlabel.mvh Esben"
 4. Hvor køber du søbolde?

  Pris? 149€? Mon ikke han mener http://www.golfshoppen.com/
 5. Hvor køber du søbolde?

  Deres bedste er Grade A.
 6. Hvor køber du søbolde?

  Bestilte 50 søbolde fra jyske golfbolde i den bedste kvalitet. Callaway Chromesoft. Lidt billeder. https://ibb.co/ndOa5Q https://ibb.co/eu1TQQ Ikke super imponeret. Kommer nok ikke til at handle der igen. De fleste bolde har tabt farve og har gul stads på sig - også flere små hakker som på billedet. Kan desuden ikke uploade billeder på mobil. Fejl hver gang.
 7. Hvor køber du søbolde?

  Jyske golfbolde er udsolgt af alle premium bolde næsten. Nogen der kender andre sider? Jeg er i bold nød.
 8. Scores 2017

  81 slag i dag og 39 point. Mit næst bedste nogensinde. Super glad og endnu 0,9 ned i handicap. Siden jeg har fået nye jern er jeg gået ned i handicap 4 gange på meget kort tid. Vinder ligeledes herreklubben i denne uge og målet om under 10 inden året er omme lever!
 9. Scores 2017

  @Kitter hvad synes du om Adam Youngs bog? Har lige købt den.
 10. Custom Putters Europa

  De sgu fede nok!
 11. Custom Putters Europa

  Ham her fra Sverige laver os nogle fede puttere. Har skrevet ham en mail i morges, dog intet svar endnu. http://www.sandflogolf.com/en/
 12. Custom Putters Europa

  This. Byron, Kingston og hvad de ellers hedder i USA's priser synes jeg faktisk er ok omkring de 500$. Køber man i USA kender vi dog alle den høje fragt for ikke at tale om told, så kunne være fedt hvis der var noget kvalitet i Europa. Muligheden er måske også bare at købe en Scotty eller lign. for så, at få den malet eller andet. Caledonia er ret fede - men deres priser er dog helt hen i vejret Kramski er decideret grimme Men tak for buddene @Golfkid. @LHW Ja selvfølgelig.
 13. Custom Putters Europa

  Hej, Har gået lidt med tanken om et custom putter med initialer og andet lækkert på. Jeg er skide misundlig på USA-folkene der har Byron, Kingston, Scotty putters og hvad de ellers hedder af firmaer - som laver custom putters. Har vi nogle i Europa? Når jeg Googler finder jeg PGE LTD, bputters, sandflo golf. Er der andre?
 14. Sommer Golf tilbud

  Fedt! Spiller den i morgen
 15. Scores 2017

  4 runde med mit nye jernsæt samlet af @osholm i går - Miura Small Blades. Min forrige runde gik jeg 37 point og ned i handicap. I går spillede vi så indtil kl. 22 og vejret var stadig lyst (skønt). Jeg lavede min bedste runde nogensinde med en flot 80'er og 41 points og endnu 1.2 ned i handicap - fantastisk følelse når det hele klikker. Jeg slog min 7 handicap makker med et enkelt slag, så under 10 i år er stadig målet! Min driver var outstanding - efter et enkelt fix med et alt for stor draw, sad den lige i midten hver gang - fedt! Mine jern var lige så gode, som jeg ramte lige i røven hver gang på nær et enkelt 4 jern - utrolig så nemme de er at slå og helt klart de bedste jern jeg har spillet med ever. Nu skal putteren bare lige køre lidt bedre så er jeg sikker på jeg kommer endnu længere ned hvis jeg spiller som jeg gjorde i går. Søndag gælder det så Skanderborg med 7 andre venner og deres juli tilbud - golf er skønt (nogle gange)
×