Hop til indhold

Holger

Medlem +
 • Antal indlæg

  105
 • Donations

  kr 0,00 
 • Medlem siden

 • Senest besøgt

 • Dage vundet

  2

Holger vandt dagen den Oktober 2

Holger havde det mest likede indhold!

Community omdømme

40 Fremragende

Om Holger

 • Rang
  Bruger

Profilinformation

 • Hjemmeklub
  Ikast
 • Handicap
  11.1
 • Højre / Venstre
  Højrehånds spiller
 1. Tak for denne gang

  Enig og har tidligere drøftet det herinde - senest i min sidste tråd. Jeg forstår ikke at man ikke banner den ene person som vi alle ved hvem er. På alle forums bliver sådanne personer banend / får en advarsel - og efter flere så er det ud af biksen. Det ødelægger forummet og får folk som OP og undertegnet til at bruge VMG mindre eller helt forlade sitet.
 2. Nyt sving efter 4 lektioner

  Slet ikke. Hvis du ser opslaget på Face er der en video i kommentaren hvor du kan se min øvelse til rotationen. Det skal også sige at det går så stærkt at jeg næsten mister balancen og ikke rammer bolden særlig ofte i midten, så det skal øves meget og vil tage det videre til min træner.
 3. Nyt sving efter 4 lektioner

  Kan vi stoppe derail og måle tissemænds størrelse nu? Endnu et af mine topics, samt mange andre bliver gang på gang ødelagt af ligegyldig mundhuggeri herinde. Det er desværre standard på VMG og sådan tonen ofte er - det er også en af grundene til, at jeg ikke bruger VMG så aktivt mere.
 4. Nyt sving efter 4 lektioner

  @Gålfer Jeg har stadig en 6-7 lektioner tilbage hos min Pro, så tager lige disse først i hvert fald. Det er tidligere gået galt hvor jeg selv har prøvet mig frem. Jeg slår netop en naturlig draw med mine jern pt. Den er dog også blevet for stor nu, så nu arbejder vi på, at jeg skal trække køllen mere til venstre, få en rigtig turf, da den har peget ud til højre, så nu er turfen mere lige. @Golfkid Jan er super ;-)
 5. Nyt sving efter 4 lektioner

  Jeps. Og jo tak. Der er kæmpe forskel når man får det ned på video, det er vildt. Har altid haft problemer med rotation og dårlig længde deraf, men det jo fordi jeg ikke ved hvordan man gør det rigtigt. Har altid bare gjort hvad der føles naturligt, og dette føles helt vildt mærkeligt. Tydeligt at se hvad der er i vejen på det første sving. Meget lille stance, sway i mit tilbagesving, kun halvt tilbagesving, slår ikke ned nok på bolden ved impact osv. Også har jeg arbejdet en del med på det nye sving at holde hele mit hoved/krop ovre til venstre, selvom det føles som om at jeg er ved at tippe den vej - men når man får det ned på video er det noget helt andet. Nu skal det bare bankes igennem på rangen, hjælper ikke ligefrem at jeg bare spiller en masse runder
 6. Nyt sving efter 4 lektioner

  Hep, Jeg postede tidligere at jeg gik min bedste runde nogensinde i søndags, en 78'er. Og at jeg havde været ved træner. I kan se ændringer her efter blot 4 lektioner hos min Pro. Ret vildt at se på video, hvor store ændringer der er sket. Tilbage på rangen, hvor der skal trænes
 7. Scores 2017

  Sjovt du nævner det. Jeg har et Miura set, det ypperste blade sæt i verden vel - samlet af @osholm De blev købt fordi jeg ville have det bedste og det jeg synes var det pæneste golfsæt man kunne få. Følelsen er den bedste i verden som du nævner, men jeg misser også med dem - hvilket min træner også siger. Han vil gratis se hvad andre jern kan gøre for mig, det var jeg selvfølgelig ked af at høre - men vidste også nok at det skulle komme! Men hey derfor behøver jeg jo ikke skifte alligevel ;-)
 8. Scores 2017

  Worth it. Glem udstyret
 9. Scores 2017

  Spillede i går i det fine vejr. Jeg har været ved træner og gennemgået massive ændringer i mit golfsving på bare 3-4 lektioner. Helt vildt at se det på video - vil gerne poste hvis nogen synes det kunne være interessant. Tilbage til runden i går, det gik strålende selvom vi gik bag ved en pensionist klub og gik rundt i 4 timer og 30 minutter. Min første runde nogensinde under 80 - det blev til en 78'er, og hvor jeg endda laver bogey på de sidste 2 huller og flere små fejl. Alt i alt sindssyg godt tilfreds. Det har altid været en problem for mig at holde styr på det på alle 18 huller, hvor 9 altid har været nemt, men i går klikkede det, og det er jo dejligt. Tip: Book din nærmeste PGA-pro ;-)
 10. Hvor køber du søbolde?

  Smukfest lørdag her. Samsø 5 div søndag - naah tror jeg melder afbud :-)
 11. Hvor køber du søbolde?

  @osholm har aldrig tid til golf, desværre
 12. Hvor køber du søbolde?

  Svar fra jyskegolfbolde efter min oplevelse: "Hej MortenVi forhandler desværre ikke pearl-kvaliteten. Dem vi får, findes i vores grade A sortering.Vi beklager hvis vores vare ikke levede op til dine forventninger og du er i din fulde ret til at returnere boldene - vi mailer dig en returlabel.mvh Esben"
 13. Hvor køber du søbolde?

  Pris? 149€? Mon ikke han mener http://www.golfshoppen.com/
 14. Hvor køber du søbolde?

  Deres bedste er Grade A.
 15. Hvor køber du søbolde?

  Bestilte 50 søbolde fra jyske golfbolde i den bedste kvalitet. Callaway Chromesoft. Lidt billeder. https://ibb.co/ndOa5Q https://ibb.co/eu1TQQ Ikke super imponeret. Kommer nok ikke til at handle der igen. De fleste bolde har tabt farve og har gul stads på sig - også flere små hakker som på billedet. Kan desuden ikke uploade billeder på mobil. Fejl hver gang.
×