Jump to content

Holger

Member +
 • Content Count

  136
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

Holger last won the day on November 24 2017

Holger had the most liked content!

Community Reputation

43 Fremragende

About Holger

 • Rank
  Bruger

Profile Information

 • Hjemmeklub
  Silkeborg Ry Golfklub
 • Handicap
  7.2
 • Højre / Venstre
  Højrehånds spiller
 • Hvad er der i baggen
  TM2 2017 9.5
  GBB Epic 3W
  TM2 2017 3Hybrid
  Cleveland 4H
  718 AP2 5-PW
  52-56-60 SM6
  EVNroll ER2
  ProV1

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Godt at du fik noget ud af de små-kurser derude, tror jeg pro'erne vil blive glad for at høre, hvis du ikke allerede har fortalt dem det I øvrigt meget enig, de små-kurser er meget fine, fordi de ikke koster alverden og samtidig giver værdi.
 2. Takker for svar Tyrkiet må prøves. 9.000kr synes jeg dog er meget når man kan spare 3-4.000kr på at gøre det så. Så er det heller ikke All inklusive i know :) Er heller ikke så vild med at spille den samme bane mere end max 2 gange men hver sin smag.
 3. Pris? Og hvad er dine erfaringer med Tyrkiet vs Portugal vs Spanien?
 4. 4 mand. Fly fra Hamborg. Airbnb 250m2 mansion 50m fra stranden 10 min fra lufthavnen + leje af bil. Så har vi rundet 2500kr pr mand. Derefter er der sat 2500-3000 DKK af til greenfee i 5 dage på 5 forskellige baner. Så skal vi have lidt at spise så lander vi nok på de 6000kr. Mht banerne plejer jeg at finde nogle på spanskgolf.dk eller egen research vha Google Maps. Helt enig i dine golf bane betragtninger. Finca + Las Colonas er top 👌🏻
 5. Jeps - spillede Font del Llop og Marquesa sidste år. Video af Font del Llop her - det er den vildeste bane jeg har spillet i mit liv. Det er IKKE en bane du laver point på, men landskabet er fantastisk! (husk buggy) (Det ikke mig i videoen, men min kammerat.) Marquesa er en traditionel park bane som du kender herhjemmefra, som man nemt kan gå. Ganske fin bane mhxoRIT.mp4
 6. Turen går til Malaga i marts efter Alicante sidste år. Så står den også på en herretur en weekend til Schloss Luedersburg i august. Vi laver altid vores rejser selv så det bliver lige omkring de 5500,- DKK pr. person med en ny klasse bane hver dag. Bedre kan det vel ikke blive 😎 Nægter at betale 9.999,- DKK i min klub/rejsebureauer for at tage afsted til fx. Belek m. all inclusive og spille en 2-3 baner, når man kan gøre det selv og få en klart bedre tur efter min mening til 3.000,- DKK billigere.
 7. I det prisleje kender jeg ikke rigtig til - andet end at bare gøre det 100%! Tror ikke du kan gå galt med nogen af dem. Kigger selv på en SkyTrack til når jeg rykker i hus, da den er langt billigere og kan det samme - det eneste er et 1 sek delay, som jeg gerne tager for at spare 30.000kr. Held og lykke med det!
 8. Handler altid UK/eBay og har altid gjort. Det ikke fordi jeg ikke vil støtte de danske butikker, men de kan desværre ikke konkurrere på prisen, som i overhovedet ikke. Hvis man skulle give et par hundrede mere støttede jeg gerne, men de danske priser er desværre helt hen i vejret og ofte sparer jeg +1.000 kr. ved at handle i UK. Blandt andet de steder Kitter nævner. Derudover vil jeg tilføje: https://www.clubhousegolf.co.uk/ Som ofte er billigere end OnlineGolf/GolfOnline nu til dags.
 9. Holger

  Ryder cup 2018

  Er det ikke det de blandt andet sender i dag fra 17-18 til åbningscermonien?
 10. Jep Sawgrass og andre pga tour og du kan også selv lave baner. Kæmpe online society. Synes det er et fedt spil, det eneste minus for mig er, at bolde ikke stopper på greens. Selv en PW ruller 10 ft. forbi. Så med en 7-8-9 jern på et par 3 hul med en front pin, kan du ikke få bolden til at stoppe. Det er dog bedre med master clubs end beginner clubs, men stadig ikke nok.
 11. Dette er et decent review! Lig mærke til TPC Scottdale 16. hul
 12. No det er loft. Men kan være det var sådan i den tidligere udgave The Golf club 2 fik jeg ikke spillet så meget.
 13. Du husker forkert. Du kan adde/delofte din kølle samme med draw fade. Det giver lidt spin men slet ikke nok. Synes også de er bedre end de spil. Ja PS plus 60kr pr mdr.
×
×
 • Create New...

Important Information

Ved at bruge forum accepterer du vores Privacy Policy og Terms of Use for brug af siden