Hop til indhold

Terat

Medlem +
 • Antal indlæg

  31
 • Medlem siden

 • Senest besøgt

 • Dage vundet

  1

Terat vandt dagen den Oktober 11 2016

Terat havde det mest likede indhold!

Community omdømme

16 Godt

Om Terat

 • Rang
  Junior bruger
 • Fødselsdag 19-06-1981

Profilinformation

 • Køn
  Male
 • Lokation
  Horsens
 • Hjemmeklub
  Horsens Golfklub
 • Handicap
  38
 • Højre / Venstre
  Højrehånds spiller

Seneste besøgende på profilen

1.205 profil visninger
 1. Terat

  Provisorisk bold

  Hvis du kigge runder regel 27-2c står der følgende: Så det der er sket er basalt set korrekt, bortset fra, hvad du selv har nævnt, at det skulle være ud fra skæringspunktet man skal droppe ud fra.
 2. Terat

  Turneringer i 2018 - anbefalinger?

  haha... jeg har godt hørt at den er bakket mm. Hm.. mon ikke man skal begynde at træne (kondition mm) så man kan holde til det. Lidt er bedre end ingenting.
 3. Terat

  Turneringer i 2018 - anbefalinger?

  Det er ok med mig.
 4. Hehe.. det var da lige godt pokkers. Og jeg siger normalt ikke særlig meget, jeg er mere den som følger med. Men det er da en aftale Claus. Skal vi gøre det sidst i april, så er banerne forhåbentligt også åbne og vejret lidt bedre. Så må vi se om vi ikke kan tage en hel runde denne gang ;o)
 5. Jeg ville gerne med. Men hvis det skal være en tirsdag, skal jeg høre om jeg kan få fri først. @ploehmann du kan vel ikke andre dage?? Jeg har nemlig en hel uge sidst i april jeg har fri, der ville det passe rigtig godt. Men der er tirsdagen jo (næsten) allrede booket til en tur til Skanderborg. Eller hvis der er en anden som kunne tænke sig at tage med mig i den uge, så var der også en mulighed. Jeg er med på hvad som helst.
 6. Terat

  Turneringer i 2018 - anbefalinger?

  Hej Ploehmann Jeg har endnu ikke spillet i Skanderborg, men den 24/4 har jeg fri for arbejde (faktisk hele ugen), så jeg vil meget gerne med på en tur hvis det er.
 7. Terat

  Ferie for Alle 2018

  Jeg og en kammerat tager også på messen. Første gang for mig i det hele taget, og det er kun på grund af golfen at jeg tager afsted.
 8. Terat

  VMG Træf søndag 24/9

  Hej Claus Jeg er med på en runde. Det er lige meget med tiden for mig.
 9. Terat

  Test

  Jeg havde problemer i går med at tilgå siden (m. auto login), men nu er der ingen problemer.
 10. Hey Jeg har fundet en som kan søndag. Og vi har booket tid på Juelsminde kl 12:45, så hvis der er nogen som kunne tænke sig at gå med, så er i mere end velkommen til at skrive jer på.
 11. Hej Er der nogen som kunne tænke sig at gå 18 huller lørdag og/eller søndag? Er medlem af Horsens golfklub og er med i fritspilsordningen, så det behøves ikke nødvendigvis at være Horsens (der er turnering til kl 12:30 ca i Horsens). Tiden er op til dig/jer. Fritspilsordningen består af følgende klubber: Himmelbjerg, Hedensted, Juelsminde, Odder, Skanderborg, Aarhus og Horsens Hvis man nu ikke er bekendt med det.
 12. Terat

  Runde fredag: 11:37 Horsens

  Det passer mig fint. Jeg komme lidt tidligere for lige at varme lidt op, så vil være at finde på driving range ca 10:30, nederste dæk.
 13. Terat

  Runde fredag: 11:37 Horsens

  Ja jeg er med i fritspilsordningen. Vi kan tage hedensted eller horsens.
 14. Terat

  Runde fredag: 11:37 Horsens

  Hej Claus Jeg er med på en tur på en af banerne. Jeg har selv søgt efter folk på en interne Facebook side for Horsens golfklub, men der er endnu ikke kommet svar.
 15. Jeg gennemførte denne quiz. Min score 11/100 Min tid 60 sekunder  
×

Important Information

Ved at bruge forum accepterer du vores Privatlivspolitik og Vilkår for brug af siden