Hop til indhold


Terat

Medlem +
 • Antal indlæg

  25
 • Medlem siden

 • Senest besøgt

 • Dage vundet

  1

Terat vandt dagen den Oktober 11 2016

Terat havde det mest likede indhold!

Community omdømme

14 Godt

Om Terat

 • Rang
  Junior bruger
 • Fødselsdag 19-06-1981

Profilinformation

 • Køn
  Male
 • Lokation
  Horsens
 • Hjemmeklub
  Horsens Golfklub
 • Handicap
  39
 • Højre / Venstre
  Højrehånds spiller

Seneste besøgende på profilen

916 profil visninger
 1. Ferie for Alle 2018

  Jeg og en kammerat tager også på messen. Første gang for mig i det hele taget, og det er kun på grund af golfen at jeg tager afsted.
 2. VMG Træf søndag 24/9

  Hej Claus Jeg er med på en runde. Det er lige meget med tiden for mig.
 3. Test

  Jeg havde problemer i går med at tilgå siden (m. auto login), men nu er der ingen problemer.
 4. Hey Jeg har fundet en som kan søndag. Og vi har booket tid på Juelsminde kl 12:45, så hvis der er nogen som kunne tænke sig at gå med, så er i mere end velkommen til at skrive jer på.
 5. Hej Er der nogen som kunne tænke sig at gå 18 huller lørdag og/eller søndag? Er medlem af Horsens golfklub og er med i fritspilsordningen, så det behøves ikke nødvendigvis at være Horsens (der er turnering til kl 12:30 ca i Horsens). Tiden er op til dig/jer. Fritspilsordningen består af følgende klubber: Himmelbjerg, Hedensted, Juelsminde, Odder, Skanderborg, Aarhus og Horsens Hvis man nu ikke er bekendt med det.
 6. Runde fredag: 11:37 Horsens

  Det passer mig fint. Jeg komme lidt tidligere for lige at varme lidt op, så vil være at finde på driving range ca 10:30, nederste dæk.
 7. Runde fredag: 11:37 Horsens

  Ja jeg er med i fritspilsordningen. Vi kan tage hedensted eller horsens.
 8. Runde fredag: 11:37 Horsens

  Hej Claus Jeg er med på en tur på en af banerne. Jeg har selv søgt efter folk på en interne Facebook side for Horsens golfklub, men der er endnu ikke kommet svar.
 9. Jeg gennemførte denne quiz. Min score 11/100 Min tid 60 sekunder  
 10. NY QUIZ:Regelquiz 1

  Jeg gennemførte denne quiz. Min score 53/100 Min tid 244 sekunder  
 11. Tøj til de kolde blæsende dage

  Hej Jeg vil bare lige sige mange tak for respons omkring dette emne, jeg håber det kan hjælpe andre nybegynder eller nogen som måske skal bruge lidt inspiration, til at vælge tøj til efterår/vinter/forår. Ud fra denne tråd, valgte jeg noget i stil med hvad @Christian The Re-Rookie skrev omkring. Først en http://www.golfexperten.dk/galvin-green-eric-skintight Derefter en polo ala http://www.golfexperten.dk/adidas-cc-engineered-polo Til sidst en Under Armour Groove Hybrid Jakke http://tinyurl.com/zfmpnh3 Det fungerede ganske udmærket. i søndags havde vi afsluttende turnering, for dem som har været med på onsdagsmatchen, hvor vi havde lidt dryppende regnvejr indimellem. Når der så kom lidt ekstra kraftig regn, havde jeg en gammel regnjakke som jeg kunne bruge og det passede lige når jeg lavede mine sving. Så igen, mange tak for hjælpen
 12. Tøj til de kolde blæsende dage

  Hej Alle Rigtig mange tak for alle jeres fine svar. Nu har jeg lidt mere at gå efter. Hvis der er andre som har mere at byde på, hvad i gør eller bruger, så er i stadigvæk mere end velkommen til at give jeres besyv med. Da jeg skal ud og spille afsluttende turnering på søndag, hvor de lover både regnvejr og blæsevejr, tager jeg formentlig ud og køber noget i morgen eller lørdag. Så hvis i har kendskab til nogle gode tilbud så link dem gerne eller skrive hvor jeg kan finde dem.
 13. Hej Nu er vi jo kommet hen i den tid hvor det danske vejr bliver mere lunefuld, hvor det ikke rigtig kan bestemme sig om der skal være høj solskin eller blæsende regnvejr. Som nybegynder har jeg svært ved at vurdere hvad man skal gå efter af tøj til efterårs/forårs vejet. Lige nu tænker jeg mest på overkroppen, hvilke trøjer/jakker man skal kigge efter, eller hvad i har gode erfaringer med. I må meget gerne smide nogle links hvis i kan anbefale noget specifikt. Ud over det, har jeg egentlig at spørgsmål hvad angår bukser/shorts, om de bukser og shorts man kan købe som golf tøj er bedre end mere alm shorts eller løse bukser? På forhånd mange tak
 14. Spørgsmål ang. Hybrid og driver

  Jeg kan godt se din pointe @LHW og den tager jeg helt klar til mig. Måske jeg skulle lave et lille forsøg på rangen, for at se hvor godt jeg rammer med de forskellige jern, og hvor stor en forskel der er, for at have noget at gå ud fra. Tilføjelse: Her i starten vil jeg som sådan ikke gå i petitesser, for mig tror jeg det gælder om at få et stabilt sving, samt forsøge at få bold derhen jeg gerne vil Hvis jeg begynder på for meget på en gang, så bliver jeg demotiveret af det i det lange løb. Lige nu hygger jeg mig også med at "lære" de forskellige jern.
×