Jump to content

Terat

Member +
 • Content Count

  40
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Terat last won the day on March 21 2019

Terat had the most liked content!

Community Reputation

19 Godt

About Terat

 • Rank
  Junior bruger
 • Birthday 06/19/1981

Profile Information

 • Køn
  Male
 • Lokation
  Horsens
 • Hjemmeklub
  Horsens Golfklub
 • Handicap
  38
 • Højre / Venstre
  Højrehånds spiller

Recent Profile Visitors

1,695 profile views
 1. Jeg regner med at komme, måske fredag allerede, hvis jeg kan få fri til det. Dog er det alene, da familien og min kammerat skal noget andet, og kender ikke andre som skal afsted. Men skal da nok lige kigge forbi og se hvad i har at byde på.
 2. Hehe Tak for dagens gode grin 😂
 3. Terat

  Solcreme?

  Jeg bruger Derma Sollotion, som er vandfast. Jeg har aldrig haft problemer med at det løber ned i mine øjne. https://www.helsebixen.dk/shop/catalogsearch/result/?q=derma+sollotion
 4. Det er bare i orden. Jeg bliver stædig med sådan noget, så bliver som regel ved indtil jeg finder en løsning. 🙂 Mange tak for tilbuddet, det skal jeg prøve at huske, dog er det meget sjældent jeg kommer til Sjælland.
 5. Tror jeg har fundet noget som er brugbart. Det er en engelsk hjemmeside, som kan genere den. Kan findes på https://www.devenezia.com/downloads/round-robin/rounds.php Der skal du vælge "whist" i toppen og derefter antal spiller.
 6. Jeg tror ikke det kan lade sig gøre. Kan i hvert fald ikke finde den røde tråd.
 7. Hmm ja okay, så duer min ikke, har lige tjekket. Men det skrev du ikke noget om Jeg vil tænke lidt over det, se om jeg kan finde en måde at gøre det på.
 8. Hej Pastorius Jeg tror det nærmeste du kommer er dette. P = spiller R = runde G= gruppenummer.
 9. Sig mig, er der andre end mig som ikke kan logge ind på golf.tv siden, via computer?
 10. Hvis du kigge runder regel 27-2c står der følgende: Så det der er sket er basalt set korrekt, bortset fra, hvad du selv har nævnt, at det skulle være ud fra skæringspunktet man skal droppe ud fra.
 11. haha... jeg har godt hørt at den er bakket mm. Hm.. mon ikke man skal begynde at træne (kondition mm) så man kan holde til det. Lidt er bedre end ingenting.
 12. Hehe.. det var da lige godt pokkers. Og jeg siger normalt ikke særlig meget, jeg er mere den som følger med. Men det er da en aftale Claus. Skal vi gøre det sidst i april, så er banerne forhåbentligt også åbne og vejret lidt bedre. Så må vi se om vi ikke kan tage en hel runde denne gang ;o)
 13. Jeg ville gerne med. Men hvis det skal være en tirsdag, skal jeg høre om jeg kan få fri først. @ploehmann du kan vel ikke andre dage?? Jeg har nemlig en hel uge sidst i april jeg har fri, der ville det passe rigtig godt. Men der er tirsdagen jo (næsten) allrede booket til en tur til Skanderborg. Eller hvis der er en anden som kunne tænke sig at tage med mig i den uge, så var der også en mulighed. Jeg er med på hvad som helst.
 14. Hej Ploehmann Jeg har endnu ikke spillet i Skanderborg, men den 24/4 har jeg fri for arbejde (faktisk hele ugen), så jeg vil meget gerne med på en tur hvis det er.
×
×
 • Create New...

Important Information

Ved at bruge forum accepterer du vores Privacy Policy og Terms of Use for brug af siden