Jump to content

MarkAA

Member +
 • Content Count

  96
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  7

MarkAA last won the day on November 4 2019

MarkAA had the most liked content!

Community Reputation

24 Fremragende

About MarkAA

 • Rank
  Junior bruger

Profile Information

 • Køn
  Male
 • Hjemmeklub
  Skovbo GolfKlub
 • Handicap
  4,5
 • Højre / Venstre
  Højrehånds spiller
 • Hvad er der i baggen
  Driver: Taylormade M2
  5 wood: Taylormade M4
  Hybrid: Titleist 816H1
  Jern: Mizuno jpx 919 tour
  Wedges: Cleveland RTX3 50-54-58
  Putter: Odyssey strokelab double wide

Recent Profile Visitors

1,508 profile views
 1. Rundt på Vallø i dag. 72 slag +1. Godt fra tee generelt og mange gode jernslag. Et enkelt 3putt blev det dog til.
 2. MarkAA

  Scores 2019

  Dagens runde i Skovbo, 75 (+3). Super solidt fra tee til green. Holer ikke helt nok i forhold til antal birdiechancer, men en enkel blev det dog til. 4 bogeys, 1 birdie, 13 pars = 37 point. 👍
 3. Den er også indført som lokalregel i Skovbo - og den føles lidt som snyd. 😊
 4. Skovbo åbnede i tirsdags. (26.03).
 5. Det var også den følelse jeg havde da jeg testede samtlige jern i butikken, de skilte sig virkelig ud. Og jeg synes egentlig at det er helt fint og absolut en debat værd. For 5-P endte jeg med at betale 7700,- Jeg fik dog forhandlet 3 stk. RTX 3 wedges med til en samlet pris af 9200,- inkl. nye grips på wedges. Jeg er tosset med det look som de har og den feel når man tager den i center - WOW. HAHHAHA, Hvis bare det var dem som afgjorde om man lavede birdies. 😂
 6. Nå.... Jeg synes det her stak i en retning jeg ikke rigtig havdet forestillet mig. MEEEEN: Jeg endte med at købe Mizuno JPX919 Tour med Nippon Pro Modus 120 S skafter. 0,25 tomme forlænget, standard lie. MCC +4 grips med 2 lag tape under.
 7. Jeg synes simpelthen at du kan skabe en "stemning" som er helt unødvendig. Jeg taler om 5-PW måske 5-AW. For mig skal et golfsæt være pænt at kigge på, og det skal det være både ved adressering og når det bare står i baggen. Jeg har IKKE nogle præferencer i forhold til looks, feel eller andet, så det var egentlig derfor jeg spurtge herinde, om nogle havde noget godt/skidt at sige om nye jern. Men jeg beklager at jeg ikke 1) har formuleret med tydeligt nok og 2) har trådt dig over tæerne.
 8. For mig er begge dele vigtigt og jeg synes ikke at det ene bør udelukket det andet. Det her er sømmet ramt lige på hovedet - hvorfor skal noget være "grimt" for at være "godt"..? Jo, det har han muligvis, men han har også en tendens til at blive meget sur når man ikke straks er hooked på ideen omTW og fitting. Jeg har tidligere været forbi Rosenberg og jeg har ikke andet end respekt for hans arbejde.
 9. Hvorfor fylde forummet med flere “nyt udstyr” topics. Denne tråd handlede om “godt vejr, nyt udstyr” jeg mener mit spørgsmål passede fint indunder det. Men undskyld, jeg søger mit svar andetsteds.
 10. Jeg vil rigtig gerne bruge Rosenberg og hans viden og dedikation, jeg synes bare ikke at de jern (hoveder) han forhandler er særlig pæne. Og jeg vil gern have noget som er pænt at kigge på når jeg skal spendere +8500,- Så medmindre man blot kan købe hoveder løse, så bliver det nok bare en “hyldevare” som er fittet hos en shop/pro.
 11. Jeg hijacker lige denne tråd.. Jeg er i markedet for et nyt jernsæt og har i den forbindelse "brug" for lidt anbefalinger, råd etc. Hvad er nyt, godt, smart whatever - og hvor får man en ordentlig "fitting" som ikke er hos Rosenberg.?(Kan det lade sig gøre i Golfexperten eller hos en pro?).
 12. Og hvem vandt i Dubai - som puttede med pinden i..? Det var da et utroligt skidt argument... Men jeg er dog helt enig i at for os dødelige amatører, der gør det ingen forskel.
 13. Driver 3 wood 5 wood 4 hybrid 5-P Wedges 50-54-58 Putter
 14. Jeg tror faktisk at Kaizer forsvarer dig, og blot pointerede det åbenlyse forkerte i det sælger sagde.
×
×
 • Create New...

Important Information

Ved at bruge forum accepterer du vores Privacy Policy og Terms of Use for brug af siden