Hop til indhold

MarkAA

Medlem +
 • Antal indlæg

  57
 • Medlem siden

 • Senest besøgt

 • Dage vundet

  1

MarkAA vandt dagen den Juni 4 2017

MarkAA havde det mest likede indhold!

Community omdømme

14 Godt

Om MarkAA

 • Rang
  Junior bruger

Profilinformation

 • Køn
  Male
 • Hjemmeklub
  Skovbo GolfKlub
 • Handicap
  8,1
 • Højre / Venstre
  Højrehånds spiller
 • Hvad er der i baggen
  Driver:
  Taylormade M2 - 2017
  5 wood:
  Taylormade M2 - 2017
  Titleist TM-B 4 jern.
  Jern: Wilson FG Tour F5
  Wedges: Cleveland RTX 50-54-58
  Putter: Cleveland TFI 2135 Satin 8.0 CB

Seneste besøgende på profilen

666 profil visninger
 1. MarkAA

  Skovbo Golfklub

  Roughen er blevet slået onsdag/i dag og er derfor betydelig mindre udfordrende. (Y) Ja, turen fra 9 til 10 er træls, men det er ikke rigtig muligt at lave det på andre måder. Men man kan med fordel gå forbi cafeen på vejen og få evt. forplejning med på resten af turen. (Man kan ikke slå ud på 10 før klokken har ringet alligevel).
 2. MarkAA

  Skovbo Golfklub

 3. MarkAA

  Scores 2018

  Hvordan står banen?
 4. MarkAA

  Generalforsamling / Økonomi i golfklub

  Nu har jeg lige undersøgt hvad de forskellige klubber rundt om din hjemmeklub tager i kontingenter og med de 4900,- + 500,- så er det stadig det billigeste du kommer til at finde. (Undtaget Kalundborg som tager 5400,-). Jeg vil foreslå at du "bider" i det sure æble og bruger din energi på at skaffe et nyt medlem, for så får du et gavekort på 500,- til shoppen og så har du "sparet" det på bolde, handsker etc. Jeg kan til nød godt forstå din "frustration" men for mig virker det også som om at du har sat dig stålfast på at det SKAL være et problem i stedet for at se det gode i at din klub kan lave forbedringer på banen mv. Og med 2 stk. greenfee billetter som kompensation, kan du sælge disse for 200,- pr. stk. og så er dit "reelle" tab blot 100,-.
 5. MarkAA

  Golf i Sønderjylland

  Jeg var nok kørt over grænsen og valgt et af de mange resorts som ligger lige syd for den jyske grænse..
 6. MarkAA

  Puttefitting

  Puttefitting - hvem, hvad og hvor..?
 7. MarkAA

  Knæskade - erfaringer?

  Jeg kan kun anbefale Elite Fysioterapi i København. Kæmpe knowhow og mange forskellige kompentencer/specialer samlet under ét tag. Men som smut skriver, så er ro og langsom styrkelse af knæet vejen frem.
 8. MarkAA

  Hybrid vs. Utility Jern

  Tak for alle jeres svar. Jeg har det lidt på samme måde spm Kaizer og valget falder derfor på et 4 jern. Hvilken model er stadig under overvejelse.
 9. MarkAA

  Hybrid vs. Utility Jern

  Jeg står foran et køb af et 4 jern/hybrid men er i tvivl om hvad der er “bedst”. Jeg søger derfor lidt inspiration og erfaringer med jeres oplevelser.
 10. MarkAA

  Scores 2018

  Rundt på Greve Golfs bane i dag i 81 slag og 37 point.
 11. MarkAA

  Beskrivelse af Eclectic

  Her er jeg (for en gangs skyld) helt uenig med dig. For mig er eclectic den ultimative drømmerunde, og den når man (muligvis) ikke ved løbende at låse huller.
 12. MarkAA

  Beskrivelse af Eclectic

  Præcis sådan her har jeg/klubben altid spillet denne spilform.. (Y)
 13. MarkAA

  Hvordan gik 2017 for dig?

  20 tællende runder og et hcp der gik fra 15,9 til 9,6, med højeste på 16 og laveste på 9,4. Kommer til at spille flere tællende næste år, så det ser jeg frem til. Vinteren byder på masser af golf i enten simulator eller på Ishøjs bane når vejret tillader det.
 14. MarkAA

  løs snak, træningsredskaber

  Hvor har du købt kunstgræsset.. ?
 15. MarkAA

  Banestand lige nu, Sjælland

  Og det er jo så der at vores forskellige meninger danner rammen for et super forum. For mig er Ishøj en fin træningsbane, men nogen overvældende oplevelse bliver det aldrig rigitg for mig. Bunkers er svære ja, men dem kan man jo slå udenom og så er den ellers flad og ligetil derfra. Helt enig i at fairways er fantastiske og generelt står Ishøj rigtig fint.
×