Hop til indhold

MarkAA

Medlem +
 • Antal indlæg

  31
 • Donations

  kr 0,00 
 • Medlem siden

 • Senest besøgt

 • Dage vundet

  1

MarkAA vandt dagen den Juni 4

MarkAA havde det mest likede indhold!

Community omdømme

9 Neutral

Om MarkAA

 • Rang
  Junior bruger

Profilinformation

 • Køn
  Male
 • Hjemmeklub
  Skovbo GolfKlub
 • Handicap
  9,9
 • Højre / Venstre
  Højrehånds spiller
 • Hvad er der i baggen
  Driver:
  Nike Vapor Flex 440
  Hybrid: Nike Vapor Fly 20°
  Woods: Nike Vapor Fly 15°
  Jern: Wilson FG Tour F5
  Wedges: Wilson Staff FG Tour 60° 58° 55° 50°
  Putter: Taylormade Spider

Seneste besøgende på profilen

345 profil visninger
 1. Danmarksturneringen uge 32.

  Inponerende at de snuppede 4 træk. (Y) Hehe, ja, Simon sagde godt at han spillede stabilt. I så ellers lidt trykkede ud da i allesammen kom gående ned af 18, men det var måske spil for galleriet? Og tillykke med jeres damer. *klap klap*
 2. Danmarksturneringen uge 32.

  Jeg havde min debut i dag og vinder 4&3. Tillykke @Gålfer @Casper hvordan gik det i dag?
 3. Hvor køber du søbolde?

  Jeg fik mit t&at dagen efter, men de er nu på vej og lander i morgen eftermiddag. (I følge ups) Jeg har forøvrigt betalt med dankort. (Y)
 4. Klubmesterskab i slagspil Brutto/Netto..

  Fuldstændig enig! Jeg er ret sikker på at lige den med p-pladsen også findes i Kolding golf klub og jeg synes det er en fed fed detalje.
 5. Bridgestone Invitational

  Der er da INGEN som taler hans længde ned, men, rigtigt nok, påpeger at bolden ruller +80 meter. Det her med at din sandhed er den eneste der tæller, det er simpelthen ulideligt at læse. Du ter dig som et lille uforrettet barn!
 6. Hvor køber du søbolde?

  Jeg har netop bestilt 5 dusin Vice Tour bolde, så nu er jeg spændt på at opleve hvordan de er kontra de Z-Star jeg spiller med nu.
 7. Holbæk

  Men det har jeg så fået. Knægtens mor skal arbejde, så jeg er "nødt" til at blive hjemme lørdag og søndag har vi arrangement i egen klub.
 8. Holbæk

  Jeg kunne godt være frisk i den kommende weekend hvis vejret er til det. (Y)
 9. Opgradering, test af nyt tema på siden

  Jeg er kæmpe fan af det nye design. (Y)
 10. VMG træf

  Skulle det blive i Skovbo, så skal jeg nok gøre mit for at få forhandlet en fin pris hjem - evt. med mad og drikke.
 11. Det er sjovt med dig Mads... Hver gang der er nogle som citerer dig for noget og stiller spørgsmålstegn ved det - så har de misforstået hvad du skriver. Jeg tænker at du skal til at blive bedre til at formulere dig på skrift, for det er da noget så træls at vi (os andre brugere) aldrig kan tage dine skrevne ord for gode vare. Jeg kommer nok aldrig under dig i handicap - men jeg vil ALTID tilhøre den gruppe - for du er da noget så forstyrrende og opblæst at du er ødelæggende for ethvert forum..
 12. Sommer Golf tilbud

  Skovbo Golfklub
 13. Scores 2017

  Mener du helt alvorligt det du har skrevet her..? - For så er dit fokus da helt på månen i forhold til hvad golf reelt handler om.! @Gålfer Læs lige højt for dig selv hvad jeg har highlightet og så kom med god forklaring på hvorfor det er relevant..?!
 14. Divisions weekend, uge 24.

  @Gålfer Så skal jeg give det til @Golfkid Mads han er en hamrende elendig taber og han evner ikke at kunne rejse sig selv fra en dårlig start etc. og så vil Mads hellere give den på 14 hul end at kæmpe for det og måske give fortabt på 17. (For Mads, han får det han ønsker når han gør sådan noget - nemlig opmærksomhed - og der trives Mads bedst da han ellers blot ville blive overset i det "rigtige" samfund vi andre lever i).
 15. Divisions weekend, uge 24.

  Haha, seriøst @Gålfer. Du er ikke andet end en stor undskyldning og sørme om du så ikke topper det af med at give op! Havde jeg været holdkammerat med dig den dag så havde jeg savet dig over med min driver. Og hvis du virkelig havde så meget brug for vand, så havde det nok været muligt at fremskaffe det.
×