Hop til indhold
Vild med Golf

Mike

Medlem +
 • Antal indlæg

  11
 • Medlem siden

 • Senest besøgt

Community omdømme

0 Neutral

Om Mike

 • Rang
  Junior bruger

Profilinformation

 • Køn
  Male
 • Hjemmeklub
  Værløse
 • Højre / Venstre
  Højrehånds spiller

Seneste besøgende på profilen

Blokken med seneste besøgende er deaktiveret, og bliver ikke vist til andre

 1. Fra tee bruger jeg samme linje på bolen som til putte alignment. Fungerer glimrende for mig.
 2. Ud fra et svingteknisk perspektiv er det vel mere interessant hvor køllen leveres (path, face to path, shaftlean etc.) Jeg har overvejet at købe SwingTalk (eller ligende), da det er direkte feedback på køllen. Den koster 'kun' omkring en tudse. Er der nogen som har erfaring med sådanne produkter?
 3. Hvis man rammer en højspændingsledning som hænger på tværs af banen (eks. Himmerland hul 4), så "mener jeg at have hørt" at man SKAL slå om. Er det samme regel? En højspændingsledning er jo ikke ligefrem i bevægelse. Kan så se at Himmerland har en lokal regel. EL-LEDNINGER ELLER -MASTER Såfremt en bold rammer el-ledninger eller master på banen skal slaget annulleres og en bold skal spilles, derfra hvor slaget blev slået, uden straf.
 4. Er der nogen som ved hvorfor de har ændret i hul rækkefølgen på for9 og hvorfor "Brutalis" er blevet til en 5'er mens "Dalen" er blevet til en 4'er?
 5. Mike

  Baner i Frankrig

  Vi skal bo i Valence d'Agen og Carqueiranne. Vi har bilen med derned, så afstanden er ikke så vigtig..
 6. Mike

  Baner i Frankrig

  Fruen og jeg skal på ferie i Frankrig de to første uger af september og golf programmet er endnu ikke fastlagt . Første uge er 90 km nord for Toulouse. Anden uge er 80 km øst for Marseille. Nogen der kan anbefale nogle lækre baner i nærheden?
 7. Den har vi ikke spillet med indtil videre. Men den skal da med fremover..
 8. Hvis man er 3 mand så er Sixes en fin variant. 6 point skal fordeles på hvert hul efter følgende devise: Spiller 1: par -> 2 point Spiller 2: birdie -> 4 point Spiller 3: bogey -> 0 point Spiller 1: par -> 2 point Spiller 2: par -> 2 point Spiller 3: par -> 2 point Spiller 1: par -> 3 point Spiller 2: par -> 3 point Spiller 3: bogey -> 0 point Spiller 1: par -> 4 point Spiller 2: bogey -> 1 point Spiller 3: bogey -> 1 point Højeste total vinder.
 9. Mike

  Hcp. grupper

  I Værløse er det 17 af 1182 (september 2016) eller ~ 1,5%.
 10. Er der noget sted i Københavsområdet hvor mange kan betale sig til græsrange?
×
×
 • Tilføj...

Important Information

Ved at bruge forum accepterer du vores Privatlivspolitik og Vilkår for brug af siden