Hop til indhold

Gålfer

Medlem +
 • Antal indlæg

  2.116
 • Medlem siden

 • Senest besøgt

 • Dage vundet

  16

Gålfer vandt dagen den September 16 2017

Gålfer havde det mest likede indhold!

Community omdømme

148 Fremragende

Om Gålfer

 • Rang
  Platin medlem

Profilinformation

 • Handicap
  5.1
 • Højre / Venstre
  Højrehånds spiller

Seneste besøgende på profilen

2.965 profil visninger
 1. Gålfer

  Gabwedge 75 meter sving

  Helt sikkert.
 2. Gålfer

  Gabwedge 75 meter sving

  okay..du ryger, farveller.
 3. Gålfer

  Gabwedge 75 meter sving

  Lasse Ja ja, det er mit ego der kommer lidt i vejen vel. Skænker det naturligvis ikke en tanke, det er jo normalt. MarkAA Jeg gider ikke dykke mere ind i detaljerne, det usagte må være usagt, det uforklarede, og spørgsmålene må stå hen.
 4. Gålfer

  Gabwedge 75 meter sving

  Vi finder ud af det. Jacob, du kan ikke forstå mig, det er ok, men lad være med at projektere en tænkt fremgangsmodel på vegne af andre mennesker, før du har 100% vished om at dine tanker er korrekte. Var imponeret af Holgers fremskridt, smed hans video ind i en video editor på min pc, og kørte frem og tilbage for at finde fejl, jeg så mange, poienterede én, og henvendte mig med budskabet om den éne fejl og tilbød at lave en tutorial, altså hjælpe manden, fordi jeg er en GIVER. Der har du mit motiv, se hvor langt det er fra din formodning.... I bund og grund var det næstekærlighed og interessen for at hjælpe et andet menneske. Og så er vi her. Det er sådan lidt...ik?
 5. Gålfer

  Gabwedge 75 meter sving

  Ved godt jeg fylder meget, men det kommer så nemt til mig, at fylde tomrum ud. Men stop nu, for stopper i, stopper larmen, og så er der ro, igen dramaer, ingen nedture, ingen dårlige fornemmelser, ingen spildte aftener på diskussioner der er tåbelige. For alles skyld Og skriver jeg et eller andet i ikke bryder jer om, jamen så ignorer det, jeg har ignoreret bavl og mundgejl 1000 vis af gange, så kan andre sku også finde ud af det Ellers, put mig på ignore, hvis jeg irriterer folk, så gør det, nu. få det overstået, så der kan komme ro på.
 6. Gålfer

  Gabwedge 75 meter sving

  @tågehorn naturligvis kan jeg bruge dit nummer konstruktivt. F.eks at krydschecke med udsagn her på forum for at lave en vurdering af sandheden i dem. Men var egentligt en fejl at jeg kom til at skrive til dig, du er på ignore. Lasse, get over it. Jo mindre i skriver alt muligt hys, jo mere ro er der. Burde måske bare smide alle der brokker sig herfra af på ignore og så lade det være det? Det er jo når i får noget at arbejde med at det bliver træls læsning for andre, så - hvis jeg nu bare ikke kan se alt brokken og får siet 100% ud i jer. Det må være muligt.
 7. Gålfer

  Gabwedge 75 meter sving

  Du skal forstå en ting Tågehorn. Du har ikke en fis at komme med før du giver mig dit medlemsnummer.
 8. Gålfer

  Dubai 29/10-1/11

  Du skal da prøve om natten! https://golfscape.com/united-arab-emirates/dubai/dubai-creek-golf-yacht-club-academy-course
 9. Gålfer

  Arbejds weekend

  Minder rigtigt meget om vores setup.
 10. Gålfer

  Fodbold VM

  Montenegro fik lige en vigtig gut i karantæne lige før tid til Polen kampen. Uskøn, men effektiv indsats, med 3 rigtigt vigtige point ind på kontoen.
 11. Gålfer

  Gabwedge 75 meter sving

  Folk fisker. Ser fodbold. Strikker pude betræk. Folk mødes. Holdninger deles. Oplevelser deles. Forskellighedder mellem kulturer debateres. Men i bund og grund er kernen. Venskab. Positiv Peter. Kom nu
 12. Gålfer

  God læsning - PGA Tour statistik

  8 meter til pinden er kanon! Det er altid dejligt at give sig selv 3-6 fods birdie puts men man sættter sig selv urimelige krav hvis ens cirkel om landings området er for lille i forhold til evne. Så kan man kun skuffe sig selv. Det giver negative tanker og så skrider gamet generelt på hele pladen. Jeg er sku glad nok bare jeg rammer green. At de så ofte er fornuftige er et plus ikke en forventning.
 13. Gålfer

  Fodbold VM

  Kan se Polen gav en røvfuld, men kan ikke lure om det er godt for os eller ej. Hvad siger i, hvem vinder i aften, DK eller not-DK? Går vi ned som vi danskere er verdensmestre i og får klø, eller formår vi at tage sejren? B skal starte inde...vi har mange folk på vippen til karantæne...bliver det høje bolde ind til, intet?, og et par halvfrosne forsøg langt udefra der går til målspark, eller får vi fest fyrværkeri med hattrick af B og 2 kasser af Eriksen? Måske en small 0-0 sejr i sidste minut? 2 røde kort, og en røvfuld på 4-0, B laver en rigtig B, og får karantæne fra landsholdet på ubestemt tid....igen?
 14. Gålfer

  Gabwedge 75 meter sving

  Rent faktisk er det omtalte bogstav det ENESTE på et keybard der kan følge følgende regler: dobbelt par 180 grader fase forskudt, i spejl og uden. d p q b
 15. Gålfer

  God læsning - PGA Tour statistik

  Det er ikke en green i min optik, men et forsøg på at destruere stakkels golf spilleres sidste chance for at lukke runden hæderligt ( just kidding ) Specielt hvis den står på det miderste bjerg. Man har godt 1 meter at lande på ellers sejler den enten 20 meter baglæns eller en 5-6 meter forlæns. Lander bolden så på bjerget i midten eller hvilket som helst andet sted bag ved den, er det umuligt at trille bolden til pinden hvis den står mod kant af bjerg. Har prøvet på dage hvor der er 7 stimp og bolden bliver droppet 1 cm over jorden hvor man lader den sejle ned af bjerget, og de ender som minimum 5-6 meter fra pinden. Den skal i princippet floppes fra midt green hvis man vil tættere på ( har jeg aldrig set eller gjort )
×

Important Information

Ved at bruge forum accepterer du vores Privatlivspolitik og Vilkår for brug af siden