Velkommen til Vild med Golf

Vildmedgolf.dk er gratis for alle brugere - her kan du sætte dit brugte golfudstyr til salg, deltage i debatten eller bare læse med i de mange tusindevis af emner, der f.eks. omhandler golfbaner, golfudstyr eller golf reglerne. Eller find en ny spillemakker, upload dine bedste golfbilleder, eller noget helt andet - mulighederne er mange!

 

Registrér dig som bruger for at få adgang til alle funktioner. Når du er logget ind kan du deltage på siden og oprette dit eget indhold, eller svare på eksisterende indhold. Du kan oprette din egen profil, modtage omdømme point fra andre brugere, og du kan også skrive private beskeder til andre registrerede brugere. Vi deler ikke dine oplysninger med andre! Denne besked vises ikke når du er logget ind.

Biker104

Medlem +
 • Antal indlæg

  37
 • Medlem siden

 • Senest besøgt

 • Dage vundet

  1

Biker104 vandt dagen den Juli 10 2016

Biker104 havde det mest likede indhold!

Community omdømme

5 Neutral

Om Biker104

 • Rang
  Junior bruger
 • Fødselsdag 08-06-1981

Profilinformation

 • Køn
  Male
 • Lokation
  Maribo, Lolland
 • Hjemmeklub
  Marielyst Golf Klub
 • Handicap
  20.3
 • Højre / Venstre
  Højrehånds spiller
 • Hvad er der i baggen
  Wilson staff m3 jernsæt 4-P, cobra amp cell driver, cobra baffler 5 wood. Cleveland cg 15 wedges 52,56 Og 60 graders.
 1. Det får jeg lige lavet imorgen. Det kan meget vel være du har ret. Jeg tror jeg har et rimeligt fladt sving.
 2. Tak for input. Det er rart med lidt sparring.
 3. Hej med jer. Er der nogle ting ved mit sving der er så øjensynligt og helt hen i vejret. Modtager ris og ros med kyshånd. Mvh. Mike https://youtu.be/Xh3XHHIGQ70
 4. Jeg er også på. Bor på Lolland men er da villig til at komme lidt rundt på Sjælland også. Sendt fra min SM-G925F med Tapatalk
 5. Søger en ES14 launch monitor.
 6. Sådan. Det er en super bold. Sendt fra min SM-G925F med Tapatalk
 7. Jeg vil også være med i den her tråd. Startede året i hcp. 21.3 og fik fittet et sæt hos Rosenberg. Og det har givet pote må man sige. Fra maj måned til nu er jeg nået ned i 15.3 så mit mål om at komme under 18 er i den grad opnået. Især de 2 sidste runder på henholdsvis Maribo og Storstrømmen har været fantastiske med 45 og 41 point. 2 runder i 86 brutto. Så det begynder at ligne lidt. Og med tid til Maks en runde om ugen er jeg mere end tilfreds med spillet.
 8. Var også bare hvis der var nogle der havde erfaringer med det. Kunne være rart kun at skulle have 1 ur liggende. Men har ikke lagt mig fast på noget endnu. Kan bestemt også se fordelen ved en kikkert,at man får den præcise afstand til flaget. Mens uret også kan bruges til layup. Men er stadig i tænkeboks.
 9. Hej med jer. Er der nogle der har et garmin fenix 3 ur og har brugt det på en runde golf? Hvis der er hvad er jeres erfaringer? Præcision osv. Det kunne være rart at have et alt i'et ur istedet for 3 forskellige devices til løb, cykling og golf.
 10. Hej med jer. Er der nogen der skal gå en runde på en af ovenstående baner imorgen torsdag omkring kl. 15? Mvh Mike
 11. Tak for svar. :-)
 12. Tak for svaret, men det hjælper ikke så meget når jeg ikke kender værdierne. det kunne være der var en tommelfinger regel.
 13. Hej med jer. Hvis man har en swingspeed på 70 mph med sit 7 jern og slår omkring 130 meter, hvor meget mere længde kan man så forvente pr øget mph i swingspeed? Hvis man f. Eks kan få øget sin swingspeed til 80 hvor meget mere længde får man så?
 14. Sælger denne super fede swinganalyzer. Den er så god som ny. Bare anbring den på den kølle eller jern du bruger og par med din smartphone og du får et væld af informationer om dit sving. Kunne ikke uploade billeder. Så skriv hvis dette ønskes så kan de evt. Sendes på mail eller mms. 1000 kr.
 15. Det er netop min pointe. Med arccos golf slipper du helt for det. Du starter bare runden og så kan du se dine stats når runden er færdig. Sendt fra min SM-G925F med Tapatalk