Jump to content

hellum

Member +
 • Content Count

  25
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 Neutral

About hellum

 • Rank
  Junior bruger
 • Birthday 05/27/1983

Profile Information

 • Køn
  Male
 • Lokation
  Randers
 • Hjemmeklub
  Randers Fjord Golfklub
 • Handicap
  14,8
 • Højre / Venstre
  Højrehånds spiller
 • Hvad er der i baggen
  Taylormade RSi 1 (5-LW)
  Taylormade Aeroburner Driver
  Ping G SF Tec 5W
  Ping G Hybrid
  Wilson / Taylormade Putter

Recent Profile Visitors

1,450 profile views
 1. Jeg ved at @osholm kan levere det du søger. Nær Fredericia mener jeg han holder til. Men om han har tid og lyst skal jeg naturligvis ikke kunne sige.
 2. Hej Kaizer, har klubben ikke udstyr som junior kan spille med? At investere til ham i den periode af livet er noget kortsigtet efter min mening...
 3. Har netop bestilt Gut Kaden i to overnatninger sidst i april til ganske fair pris efter min mening :-) 270euro for fri golf, 2 nætter, morgenmad og aftensmad.
 4. Har ingen erfaring, men må man høre hvor i skal hen i Tyskland og hvorigennem i har bestilt
 5. Nogen der kender til et resort i Tyskland tæt på grænsen som er godt til prisen ultimo april? 1 til 2 overnatninger?
 6. Hobro spiller til sommergreens og banen står fantastisk. Spillede den to gange i sidste uge.
 7. @osholm Jeg har et Ping G25 grafit sæt jeg vil prøve at teste med. Mange tak for info. @Golfkid Måske du har nogle fifs? Går ikke ud fra en mand på dit niveau spiller med grafit, men alligevel.. Har du gjort noget udstyrsmæssigt for at aflaste din ryg? Jeg er klar over det helt sikkert vil hjælpe mig at gå en min pro, som kan lære mig noget om svingteknik mm. Men om jeg nogensinde når et niveau, hvor jeg lærer mig selv et sving der ikke belaster ryggen så meget er jeg i tvivl om. Derfor ville det være optimalt, sammenholdt med et bedre sving, at vælge noget udstyr der kan skåne min ryg mest muligt...
 8. Jeg har desværre for år tilbage fået konstateret en discus prolabs, som naturligvis er blevet genoptrænet. Helt godt er det dog aldrig blevet. Dette gør så at jeg oftest har ondt/er øm i ryggen i slutningen/dagen efter en golfrunde. Jeg må prøve at finde forskellige sæt og spille med dem. Men hvor hurtigt kunne du konstatere at TT XP95 var det rette for dig? Mine gener kommer jo som oftest først efter golfrunden. Jeg kunne sikkert fint spille en runde med tunge skafter og stiff flex, men efterfølgende tror jeg ikke ryggen ville have godt af det.
 9. Hej Nicolai. Låner lige denne tråd. Jeg døjer selv med dårlig ryg og har overvejet om jeg skal have andre skafter, evt. grafit... men jeg er dog på herrens mark i forhold til at finde ud af hvad der er bedst for mig. Prøvede du dig simpelthen frem med forskellige skafter og gik en golfrunde, for derefter at mærke efter dagen derpå? Eller er det noget du har søgt hjælp hos en Pro til at afgøre? Beklager at spørgsmålet ikke har det store med trådstarters at gøre. pt. spiller jeg med reax steel 90 regular i et taylormade rsi1 sæt.
 10. Hvorfor faen sender CMORE først i nat kl. 1:00?
 11. Jeg takker for alle svarene. Er netop hjemvendt fra Norddjurs - fin bane i glimrende stand... Ærgerligt der ikke er flere der "tør" gå efter sommergreens med disse plusgrader..
 12. Jeg takker for svarene. Det bliver enten Hammel eller Norddjurs i morgen :-)
 13. Overskriften siger næsten det hele. Nogen der har en ide om hvor der spilles til sommergreens i morgen?
 14. Så tror jeg at jeg kører med 3 lag tape i stedet. Det passer ca. til 2-4 gram :-) jeg har naturligvis tænkt mig at veje det stykke jeg skærer af skaftet for at ramme så præcist som muligt. Mange tak for hjælpen. Jeg tror jeg fik bekræftet det jeg selv spekulerede i :-) Det kunne i øvrigt være interessant at prøve din MOI og SW maskine for at se hvor tæt man kommer med en hovedudregning som jeg selv har lavet ud fra LHWs foreskrifter.
 15. Jeg har fundet korrekt længde via WTF. Korrekt længde er kortere end mine jern egentlig er, derfor har jeg sat malertape dertil hvor jeg skal grippe ned. Jeg har brugt en tabel som LHW har lagt frem til at finde WTF og derefter fundet i samme tabel hvor lange mine skafter bør være. Til sidst har jeg så for at MOI matche, uden at have en maskine, taget udgangspunkt i mit 8 jern, da det er jernet jeg mener har den bedste feel når jeg slår. Progressivt har jeg så tapet endnu mere ned på mit 7, 6 og 5 jern. Jeg har ikke sat blytape på 9 og PW dog. Det skulle man vist hvis det skulle gøres "korrekt". Det er en metode jeg har læst forklaret af LHW. Spørgsmålet gik så på. Kan jeg mærke forskel når jeg fjerner det stykke fra mine skafter som der egentlig er malertape på nu. Håber det giver mening?
×
×
 • Create New...

Important Information

Ved at bruge forum accepterer du vores Privacy Policy og Terms of Use for brug af siden