Hop til indhold


hellum

Medlem +
 • Antal indlæg

  20
 • Medlem siden

 • Senest besøgt

Community omdømme

1 Neutral

Om hellum

 • Rang
  Junior bruger
 • Fødselsdag 27-05-1983

Profilinformation

 • Køn
  Male
 • Lokation
  Randers
 • Hjemmeklub
  Randers Fjord Golfklub
 • Handicap
  14,8
 • Højre / Venstre
  Højrehånds spiller
 • Hvad er der i baggen
  Taylormade RSi 1 (5-LW)
  Taylormade Aeroburner Driver
  Ping G SF Tec 5W
  Ping G Hybrid
  Wilson / Taylormade Putter

Seneste besøgende på profilen

932 profil visninger
 1. Sommergreen 2017 jylland

  Hobro spiller til sommergreens og banen står fantastisk. Spillede den to gange i sidste uge.
 2. Erfaring med Srixon z565 vs z765

  @osholm Jeg har et Ping G25 grafit sæt jeg vil prøve at teste med. Mange tak for info. @Golfkid Måske du har nogle fifs? Går ikke ud fra en mand på dit niveau spiller med grafit, men alligevel.. Har du gjort noget udstyrsmæssigt for at aflaste din ryg? Jeg er klar over det helt sikkert vil hjælpe mig at gå en min pro, som kan lære mig noget om svingteknik mm. Men om jeg nogensinde når et niveau, hvor jeg lærer mig selv et sving der ikke belaster ryggen så meget er jeg i tvivl om. Derfor ville det være optimalt, sammenholdt med et bedre sving, at vælge noget udstyr der kan skåne min ryg mest muligt...
 3. Erfaring med Srixon z565 vs z765

  Jeg har desværre for år tilbage fået konstateret en discus prolabs, som naturligvis er blevet genoptrænet. Helt godt er det dog aldrig blevet. Dette gør så at jeg oftest har ondt/er øm i ryggen i slutningen/dagen efter en golfrunde. Jeg må prøve at finde forskellige sæt og spille med dem. Men hvor hurtigt kunne du konstatere at TT XP95 var det rette for dig? Mine gener kommer jo som oftest først efter golfrunden. Jeg kunne sikkert fint spille en runde med tunge skafter og stiff flex, men efterfølgende tror jeg ikke ryggen ville have godt af det.
 4. Erfaring med Srixon z565 vs z765

  Hej Nicolai. Låner lige denne tråd. Jeg døjer selv med dårlig ryg og har overvejet om jeg skal have andre skafter, evt. grafit... men jeg er dog på herrens mark i forhold til at finde ud af hvad der er bedst for mig. Prøvede du dig simpelthen frem med forskellige skafter og gik en golfrunde, for derefter at mærke efter dagen derpå? Eller er det noget du har søgt hjælp hos en Pro til at afgøre? Beklager at spørgsmålet ikke har det store med trådstarters at gøre. pt. spiller jeg med reax steel 90 regular i et taylormade rsi1 sæt.
 5. Sony Open - Kjeldsen

  Hvorfor faen sender CMORE først i nat kl. 1:00?
 6. Jeg takker for alle svarene. Er netop hjemvendt fra Norddjurs - fin bane i glimrende stand... Ærgerligt der ikke er flere der "tør" gå efter sommergreens med disse plusgrader..
 7. Jeg takker for svarene. Det bliver enten Hammel eller Norddjurs i morgen :-)
 8. Overskriften siger næsten det hele. Nogen der har en ide om hvor der spilles til sommergreens i morgen?
 9. Afkortning af skafter

  Så tror jeg at jeg kører med 3 lag tape i stedet. Det passer ca. til 2-4 gram :-) jeg har naturligvis tænkt mig at veje det stykke jeg skærer af skaftet for at ramme så præcist som muligt. Mange tak for hjælpen. Jeg tror jeg fik bekræftet det jeg selv spekulerede i :-) Det kunne i øvrigt være interessant at prøve din MOI og SW maskine for at se hvor tæt man kommer med en hovedudregning som jeg selv har lavet ud fra LHWs foreskrifter.
 10. Afkortning af skafter

  Jeg har fundet korrekt længde via WTF. Korrekt længde er kortere end mine jern egentlig er, derfor har jeg sat malertape dertil hvor jeg skal grippe ned. Jeg har brugt en tabel som LHW har lagt frem til at finde WTF og derefter fundet i samme tabel hvor lange mine skafter bør være. Til sidst har jeg så for at MOI matche, uden at have en maskine, taget udgangspunkt i mit 8 jern, da det er jernet jeg mener har den bedste feel når jeg slår. Progressivt har jeg så tapet endnu mere ned på mit 7, 6 og 5 jern. Jeg har ikke sat blytape på 9 og PW dog. Det skulle man vist hvis det skulle gøres "korrekt". Det er en metode jeg har læst forklaret af LHW. Spørgsmålet gik så på. Kan jeg mærke forskel når jeg fjerner det stykke fra mine skafter som der egentlig er malertape på nu. Håber det giver mening?
 11. Afkortning af skafter

  Jeg er med på at det ændrer balancen, men vil det også gøre det når jeg er vant til at grippe ned til det punkt den skal afkortes til. Den vægt jeg skærer af kan jeg jo kompensere for ved at bruge et lidt tungere grip. Der er desværre lidt langt fra Randers til Halsted :-) Det var ellers et godt tilbud.
 12. Afkortning af skafter

  Jeg har spillet meget med sættet, så det kan ikke leveres tilbage nej. Er du sikker på der er stor forskel i feel ved at grippe ned kontra at afkorte til det punkt jeg gripper ned? Lievinkel ændrer sig vel ikke når jeg i forvejen gripper ned til afkortningspunktet. Vægten kan kompenseres for ved at købe mediumgrips. Jeg skal i forvejen bruge 2-3 lags tape, hvilket svarer til medium ca.
 13. Afkortning af skafter

  Jeg har et golfsæt, der er leveret med for lange skafter. Jeg har efterhånden målt mig frem til korrekt længde via WTF og derefter har jeg forsøgt at MOI matche dem US fra LHWs metode. MOI tager udgangspunkt i mit 8 jern. Det hele betyder at jeg skal have afkortet en del på mine skafter. Indtil videre har jeg sat malertape på dem, således der er en markering der hvor jeg egentlig skal grippe ned til. Det virker glimrende, jeg kan virkelig efter 10-12 runder mærke en forskel i mit boldtræf og jeg placerer langt færre bolde i højre. Mit spørgsmål lyder nu på... Vil jeg kunne mærke en forskel i feel når jeg afkorter skafterne til korrekt længde, fremfor blot at grippe ned på dem som jeg gør nu? Mit 5 og 6 jern skal afkortes næsten 1 tomme, så det er jo en del...
 14. Hvad mener du med at vi kun lurer instrumentet? jeg har en følelse af bedre kontrol når jeg gripper lidt ned på jernene. Det er som om hovedet på jernet vejer mindre. Vil denne følelse kunne komme ved normalt grip hvis jeg tilføjer vægt? hvorfor er SW på players iron højere end på tilgivende irons? Er det generelt nemmere at slå jern med lavere SW?
 15. Tak for inspirerende læsning på et ellers gammelt emne kan jeg se. Jeg har læst lidt frem og tilbage og prøver lige at give mig i kast med et spørgsmål. Jeg har et Taylormade RSI 1 jernsæt med REAX 90 Regular skafter. Jernene er forlænget 3/4", hvilket svarer til at placere 9 gram på hovedet? (SW øges med 4,5 point, fra D2,5 til D7) Er dette korrekt forstået? HVIS jeg så gerne vil have SW ned til normalen igen så tilfører jeg 9 x 2,0 (faktoren for SW på jern) - altså 18 gram på gripsiden? Er dette korrekt forstået? Det kommer dog også til at betyde at mit skaft, som fra standard vejer 90 gram nu vejer 90 gram + 18 gram (+ 3/4 jernforlængelsen - hvad svarer dette egentlig til i gram?) = ca. 110 gram? Det bringer så endnu et spørgsmål. Er der mærkbar forskels på feel om jeg tilføjer de ekstra 18 gram til skaftet på ovenstående måde, eller om jeg tilføjer dem 35,5 cm nede af skaftet således de ikke influerer på SW? Jeg håber ovenstående er forståeligt :-)
×