Jump to content

hellum

Member +
 • Content Count

  29
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 Neutral

About hellum

 • Rank
  Junior bruger
 • Birthday 05/27/1983

Profile Information

 • Køn
  Male
 • Lokation
  Randers
 • Hjemmeklub
  Randers Fjord Golfklub
 • Handicap
  9,8
 • Højre / Venstre
  Højrehånds spiller

Recent Profile Visitors

1,662 profile views
 1. hellum

  Corona

  Nogen der ved om andre klubber end Søhøjlandet, Henne og Blokhus holder åbent i Jylland? Om nogen klubber selvstændigt har ændret holdning?
 2. Volstrup står skarpt taget årstiden i betragtning. Mariager spiller fint, især i blæst 😁 Deres greens er ikke fantastiske, men det går. Hobro står flot, ligeså deres greens. Her spilles til sommergreens på alle banerne og de er ikke så generet at vand som andre i området.
 3. Træningsområdet (range med metermål til objekter, gratis rangebolde, måtte standard mv.), og den uformelle klubkultur er væsentligt for mig. Jeg går ud fra alle greenkeepers gør deres bedste for at pleje banen bedst muligt, så den er givet i sig selv efter min mening.
 4. https://www.harald-nyborg.dk/p2699/staalbogstaver-4mm
 5. Jeg ved at @osholm kan levere det du søger. Nær Fredericia mener jeg han holder til. Men om han har tid og lyst skal jeg naturligvis ikke kunne sige.
 6. Hej Kaizer, har klubben ikke udstyr som junior kan spille med? At investere til ham i den periode af livet er noget kortsigtet efter min mening...
 7. Har netop bestilt Gut Kaden i to overnatninger sidst i april til ganske fair pris efter min mening :-) 270euro for fri golf, 2 nætter, morgenmad og aftensmad.
 8. Har ingen erfaring, men må man høre hvor i skal hen i Tyskland og hvorigennem i har bestilt
 9. Nogen der kender til et resort i Tyskland tæt på grænsen som er godt til prisen ultimo april? 1 til 2 overnatninger?
 10. Hobro spiller til sommergreens og banen står fantastisk. Spillede den to gange i sidste uge.
 11. @osholm Jeg har et Ping G25 grafit sæt jeg vil prøve at teste med. Mange tak for info. @Golfkid Måske du har nogle fifs? Går ikke ud fra en mand på dit niveau spiller med grafit, men alligevel.. Har du gjort noget udstyrsmæssigt for at aflaste din ryg? Jeg er klar over det helt sikkert vil hjælpe mig at gå en min pro, som kan lære mig noget om svingteknik mm. Men om jeg nogensinde når et niveau, hvor jeg lærer mig selv et sving der ikke belaster ryggen så meget er jeg i tvivl om. Derfor ville det være optimalt, sammenholdt med et bedre sving, at vælge noget udstyr der kan skåne min ryg mest muligt...
 12. Jeg har desværre for år tilbage fået konstateret en discus prolabs, som naturligvis er blevet genoptrænet. Helt godt er det dog aldrig blevet. Dette gør så at jeg oftest har ondt/er øm i ryggen i slutningen/dagen efter en golfrunde. Jeg må prøve at finde forskellige sæt og spille med dem. Men hvor hurtigt kunne du konstatere at TT XP95 var det rette for dig? Mine gener kommer jo som oftest først efter golfrunden. Jeg kunne sikkert fint spille en runde med tunge skafter og stiff flex, men efterfølgende tror jeg ikke ryggen ville have godt af det.
 13. Hej Nicolai. Låner lige denne tråd. Jeg døjer selv med dårlig ryg og har overvejet om jeg skal have andre skafter, evt. grafit... men jeg er dog på herrens mark i forhold til at finde ud af hvad der er bedst for mig. Prøvede du dig simpelthen frem med forskellige skafter og gik en golfrunde, for derefter at mærke efter dagen derpå? Eller er det noget du har søgt hjælp hos en Pro til at afgøre? Beklager at spørgsmålet ikke har det store med trådstarters at gøre. pt. spiller jeg med reax steel 90 regular i et taylormade rsi1 sæt.
 14. Hvorfor faen sender CMORE først i nat kl. 1:00?
 15. Jeg takker for alle svarene. Er netop hjemvendt fra Norddjurs - fin bane i glimrende stand... Ærgerligt der ikke er flere der "tør" gå efter sommergreens med disse plusgrader..
×
×
 • Create New...

Important Information

Ved at bruge forum accepterer du vores Privacy Policy og Terms of Use for brug af siden