Hop til indhold

peejay

Medlem +
 • Antal indlæg

  191
 • Donations

  kr 0,00 
 • Medlem siden

 • Senest besøgt

 • Dage vundet

  8

peejay vandt dagen den September 6

peejay havde det mest likede indhold!

Community omdømme

79 Fremragende

Om peejay

 • Rang
  Bruger

Profilinformation

 • Hjemmeklub
  Harre Vig + Lübker
 • Handicap
  25,0
 • Højre / Venstre
  Højrehånds spiller
 1. Det mørke Jylland uge 43

  Jeg spillede turnering på Lubker i går og den står rigtig fint, som sædvanligt. Der er enkelte områder hvor der kan trædes vand op, men slet ikke så der ikke kan spilles. Der er ingen steder med stående vand. Greens er samme høje stand som de plejer
 2. GPS bolde

  Slår man OOB koster det 2 slag. Slår man i rough er straffen at man (oftest) har et dårligere leje. Jeg er slet ikke overbevist om at golf er tiltænkt sådan at man ind i mellem mister en bold i rough'en, selvom det selvfølgelig sker i praksis.
 3. Tak for denne gang

  Du har desværre ret. Til de som mener at have monopol på hvem der har ret og hvem der tager fejl vil jeg sige: Der skal to til at diskutere og der skal to til at skændes. Hvis den ene part, uanset hvem det er, holdte op, vil den anden part også gøre det. "Don't feed the troll".
 4. Nyt sving efter 4 lektioner

  Det er jeg da ked af at høre, for det var absolut ikke meningen. Min pointe var egentlig blot at når man begynder at forklare sig ud af tingene lægger det i høj grad op til at "modparten" gør det samme. Og så har vi balladen. (Og nu har jeg så selv forsøgt at forklare mig ud af tingene. Dumt )
 5. Nyt sving efter 4 lektioner

  Fin og passende kommentar . Alt efterfølgende var helt overflødigt.
 6. Hvor køber du søbolde?

  Købte 50 stk Titleist Velocity grade B hos Jyske Golfbolde i går. 10 af dem havde små hakker eller matte områder, men ingen af dem var så slemme som den på billedet. 5 stk var absolut fejlfri og klar grade A - eller Pearl (som Jyske Goldbolde ikke har som kategori). De resterende havde varierende mængder af streger, tusch eller logo'er, men ingen hakker. Nogle få havde lidt misfarvede områder som ikke var vasket helt bort, men efter en tur i boldvaskeren ved hul 1, var misfarvningen stort set væk. Jeg er særdeles tilfreds
 7. Drop i bunker, fint men hvordan?

  I den situation @Philippovichbeskriver (drop på grund af vand) er det så kun indenfor 1 køllelængde
 8. Tak !

  Fra forsiden: "Det understreges at det ikke er et krav og at alle brugere er ligeværdige, uanset om man donerer et beløb eller ej. Derfor er alle donationer også anonyme."
 9. Jeg går gerne en runde med den fremragende kvindelige golfspiller
 10. "Følelser" er noget underligt noget

  Det er derfor du har Game Golf på din mobil . Gå et par runder hvor du registrerer alle slag, så har du en meget god indikation af længderne.
 11. Scores 2017

  Kender godt fornemmelsen af at gå "over evne": Gik en runde i 9-hullers klubben sidste uge i 23 point med en solid nedskrivning til følge. Er så ude med herreklubben her til aften, og går en ny runde "langt over evne" i 41 point/99 slag. Min første runde under 100 fra gul tee. Så på 2 runder er handicappet lige droppet med 5 slag. Der bliver noget at leve op til. Synes egentlig ikke jeg spiller specielt godt, men undgår at spille dårligt, dvs. har været heldig (eller god?) til at holde bolden i spil, uden de helt store kiksere. Lübkers 27 huller (Sky + Sand/Forest) med kun en enkel streg er ikke min normale standard. I øvrigt er det med samme gamle nedslidte Wilson Staff Titanium Straight Distance søbold hele vejen igennem . Den bliver nok pensioneret nu, men hvor finder jeg en bold af samme høje kvalitet? Sæsonmålet på hcp 27 er nået . Startede sæsonen i 33,6 og er nu på 25,7 Edit: Det blev så 25,8. Havde lige overset at jeg kom ind i kategorien, hvor der kun er 0.4 hcp per point.
 12. Scores 2017

  Jeg synes det er ret bemærkelsesværdigt at 6 ud af de 8 hold der starter 8.10-10.30 rykker op, hvor der kun er 1 hold ud af de sidste 6 hold som ender som oprykker. Det undrer mig at man ikke fordeler holdenes spillere over hele spilledagen, så man reducerer vejrets indflydelse. Der er vel en grund til at der spilles formiddag/eftermiddag i de indledende runder i de store turneringer.
 13. myRoundPro

  Game Golf er også gratis.
 14. "Følelser" er noget underligt noget

  "You can talk to a fade, but a hook won't listen." - Lee Trevino
 15. Hvor højt slår du din driver og 3 wood?

  Nu er det langt fra "hver eneste gang", og jeg vil også mene at det mere handler om at forsøge at forklare end direkte forsvare. Du ser det jo så anderledes. Jeg har ikke specielt noget "behov" for at forsvare @Gålfer, men jeg synes det er ødelæggende for dette forum når det bliver "alle mod en" og derfor kommer jeg ind i mellem på banen, når jeg synes det går alt for vidt. Der er mange her på VMG som mener at det alt sammen er @Gålfers skyld. Men se lige lidt ind ad. "Don't feed the troll". Jeg er desuden medlem i Harre Vig og kender derfor @Gålfer. Han får skyld for rigtig meget her på forum'et, som jeg simpelthen ikke kan genkende. Jeg afslører næppe noget ved at sige at han ikke er som folk er flest. Men han er absolut heller ikke den person, som han får skyld for at være her på VMG. Jeg er overbevist om at de som har mødt ham personligt slet ikke kan genkende det "singulære" billede her inde fra. Og endelig så forstår jeg normalt af en eller anden grund grund hvad han skriver. For mig er det indlysende at han allerede har svaret @Vincents to gange på spørgsmålet om "singulær tyngde i mening". Hvorfor lader @Vincents det ikke bare ligge?
×