Hop til indhold

peejay

Medlem +
 • Antal indlæg

  202
 • Medlem siden

 • Senest besøgt

 • Dage vundet

  9

peejay vandt dagen den November 23

peejay havde det mest likede indhold!

Community omdømme

82 Fremragende

Om peejay

 • Rang
  Super bruger

Profilinformation

 • Hjemmeklub
  Harre Vig + Lübker
 • Handicap
  25,0
 • Højre / Venstre
  Højrehånds spiller
 1. Tiger Woods comeback igen

  8 birdies på for-9 fra Fowler. Det kan blive en rigtig god runde
 2. Sommergreen 2017 jylland

  Det mener jeg ikke det er, fordi der spilles fra måtter på fairway. Vi spiller med uofficiel regulering i vinterturneringen.
 3. Sommergreen 2017 jylland

  Lübker har 18 huller åbne, med alle sommer teesteder og sommer greens åbne. Der spilles fra måtte på fairways, og når der tees ud med et jern. Banen er i øvrigt i rigtig fin stand, som altid. Især greens er meget meget fine for årstiden, men dog knapt så hurtige som om sommeren. Greenfee er kun 200 kr.
 4. Black Friday

  Black Friday er da årets bedste udsalg. Til forskel fra januarudsalg, fødselsdagsudsalg osv., falder Black Friday på et tidspunkt, hvor de fleste rent faktisk har planer om alligevel at købe julegaver. Timingen kan da ikke blive meget bedre. Og så er det jo stadig helt frivilligt om man vil købe noget eller ej. Selv købte jeg et Garmin X40 til 1000kr og en Chromecast Ultra til 399kr. Det bliver vist svært at finde dem billigere.
 5. Prøvesving fra anden bunker

  Kom til Lübker. Foruden vanlige bunkere har vi masser af waste area's, som ligner helt sædvanlige bunkere, men spilles "through the green". Der må derfor prøvesvinges, groundes og undersøges beskaffenhed alt det man lyster. Også inden man efterfølgende slår fra en nærliggende bunker. Jeg har aldrig gjort det selv, men man kan, hvis man altså har det behov.
 6. Må vi andre svare? Bruger du .580 grip på .600 butt, bliver resultatet 0.02 oversize, svarende til 1/50".
 7. Lübker Golf Club

  Lækre interaktive droneoptagelser fra Lübker: https://golfinfo.dk/Panoramas/Lubker_Golf.html?base=https://golfinfo.dk/Panoramas/& Vælg imellem flere optagelser i menuer øverst til venstre.
 8. løs snak, træningsredskaber

  https://www.ebay.co.uk/sch/i.html?_from=R40&_sacat=0&_nkw=Golf+Swing+Practice+Guide&_sop=15
 9. hvor mange EDS runder har du spillet?

  Korrekt. Som det også er tilfældet andre steder er herreklubben oprettet som turnering. Det gælder både Harre Vig og Lübker.
 10. hvor mange EDS runder har du spillet?

  24 tællende runder, heraf 0 EDS.
 11. Et 18-hullers batteri har en kapacitet på 16AH og 36-hullers batteriet har en kapacitet på 20AH, så hvis det store batteri holder 25-26 huller, skal det lille nok holde 18 huller. Motocaddy kalder dem slet ikke for "18-huller og "36-huller", men kalder dem i stedet "Standard" og "Extended", hvilket tydeligvis er mere korrekt. Motocaddy skriver desuden om extended batteriet: "This battery will complete 36 holes on a Motocaddy single motored trolley when used in normal conditions (however this is not guaranteed). Motocaddy encourage users of Lithium batteries to top-up between rounds whenever possible. The battery is not designed to complete 18 holes over consecutive days on a single charge. Battery capacity will reduce over time and can be affected by frequency of use and charging conditions." Affordablegold.co.uk skriver næsten det samme: "This battery will complete 36 holes on a Motocaddy single motored trolley when used in normal conditions. The battery is not designed to complete 18 holes over consecutive days on a single charge. Battery capacity will reduce over time and can be affected by frequency of use and charging conditions." For mig at se er der ikke rigtig noget at komme efter med hensyn til batterikapaciteten (eller mangel på samme), med mindre affordablegolf.co.uk meget specifikt har garanteret 36 huller på en Motocaddy S7 Remote. Det ændrer så ikke på den del som handler om meget dårlig kundeservice.
 12. Det mørke Jylland uge 43

  Jeg spillede turnering på Lubker i går og den står rigtig fint, som sædvanligt. Der er enkelte områder hvor der kan trædes vand op, men slet ikke så der ikke kan spilles. Der er ingen steder med stående vand. Greens er samme høje stand som de plejer
 13. GPS bolde

  Slår man OOB koster det 2 slag. Slår man i rough er straffen at man (oftest) har et dårligere leje. Jeg er slet ikke overbevist om at golf er tiltænkt sådan at man ind i mellem mister en bold i rough'en, selvom det selvfølgelig sker i praksis.
 14. Tak for denne gang

  Du har desværre ret. Til de som mener at have monopol på hvem der har ret og hvem der tager fejl vil jeg sige: Der skal to til at diskutere og der skal to til at skændes. Hvis den ene part, uanset hvem det er, holdte op, vil den anden part også gøre det. "Don't feed the troll".
 15. Nyt sving efter 4 lektioner

  Det er jeg da ked af at høre, for det var absolut ikke meningen. Min pointe var egentlig blot at når man begynder at forklare sig ud af tingene lægger det i høj grad op til at "modparten" gør det samme. Og så har vi balladen. (Og nu har jeg så selv forsøgt at forklare mig ud af tingene. Dumt )
×