Hop til indhold

peejay

Medlem +
 • Antal indlæg

  236
 • Medlem siden

 • Senest besøgt

 • Dage vundet

  14

peejay vandt dagen den April 21

peejay havde det mest likede indhold!

Community omdømme

96 Fremragende

Om peejay

 • Rang
  Super bruger

Profilinformation

 • Hjemmeklub
  Lübker Golf Resort
 • Handicap
  25,3
 • Højre / Venstre
  Højrehånds spiller

Seneste besøgende på profilen

Blokken med seneste besøgende er deaktiveret, og bliver ikke vist til andre

 1. peejay

  Råsted/Storådalen i morgen 5/6

  Av av av. Det må være en hård omgang, med Lübker beliggende kun 2 km mod øst.
 2. peejay

  Lübker på fredag den 1/6

  Altid
 3. peejay

  Lidt stof til eftertanke

  Webb Simpson vandt Players Championship i går, 4 slag foran nr. 2. Det skete med en 913FD og en 913HD i baggen. Nyere end 910 serien, men stadig modeller som mange andre har skiftet ud for længe siden.
 4. peejay

  Lokation til årets herretur

  Lübker Golf Resort selvfølgelig. En af Danmarks bedste baner, som altid står knivskarpt. Masser af muligheder for at kombinere med overnatning på resortet.
 5. peejay

  Spilbare baner Nordjylland

  Lige hjemkommet fra en runde på Lübker kan jeg bekræfte at banen står i særdeles fin stand. Greens var lidt langsomme da vi åbnede i påsken, men i dag var de pænt hurtige. Tee steder, fairways og specielt greens er som altid super gode. Det er virkelig en fornøjelse at spille så fin en bane.
 6. Meget interessant test, som tydeligt viser hvor meget 20 års udvikling af bolden bidrager til længden:
 7. Jeg mener at det "som mange tror" er noget vrøvl. Din egen evne til at gå efter manden i stedet for bolden, er til gengæld usvigelig sikker.
 8. Og det er selvfølgelig noget vrøvl, ligesom det er noget vrøvl at tro en trampolin "skyder springeren afsted". PS: Jeg undskylder på forhånd til @Årgang63 at jeg nu igen bruger ordet "vrøvl"
 9. Læs hvad jeg citerer: Det er denne implicitte definition af begrebet trampolineffekt, som jeg forholder mig til og intet andet. En COR på 0.83 er en trampolineffekt. Det er blot en effekt begrænset af reglerne, og mindre end trampolineffekten i en trampolin. Så enkelt kan det beskrives.
 10. Åh, slap dog af. At kalde vrøvl for vrøvl er da ca. så mildt udtrykt som man overhovedet kan gøre det. Har du noget at bidrage med udover at kritisere mit sprogbrug?
 11. Det er ikke så mærkeligt at "de færreste forstår hvad som egentlig menes", hvis de for at forstå det bedre skal læse en laaaang post, baseret på dette vrøvl. Der er ingen mulighed for at "hæve hastigheden" i en såkaldt trampolineffekt, heller ikke på en rigtig trampolin. Hvis man kunne hæve hastigheden, ville man være i stand til at lave en evighedsmaskine, baseret på princippet. Rent teoretisk er den størst opnåelige effekt at bevare hastigheden. I praksis vil man altid tabe en vis hastighed bla. pga. friktion. Det gælder også på en trampolin, hvor det er personens aktive bevægelse, der sammen med det lille tab i trampolinen giver mulighed for at øge hastighed og dermed højde. Smider man en golfbold ned på en trampolin, vil bolden hurtigt tabe hastighed og falde til ro. Så selv en trampolin har ingen trampolineffekt, såfremt definitionen var at effekten "HÆVER hastigheden".
 12. peejay

  Nye regler pr. 1/1-2019

  OOB er jo stadig OOB. Det er ikke golfreglerne, som afgør at der er OOB et givet sted på banen Men fra 2019 vil der kunne indføres en lokalregel, så der kan droppes ud fra OOB, med 2 strafslag til følge.
 13. peejay

  Nå, men så leder jeg efter en ny klub....

  Nu er det officielt: https://lubker.com/media/2180/lgr-2018-03-06-pressemeddelelse.pdf
 14. peejay

  Nå, men så leder jeg efter en ny klub....

  LÜBKER GENÅBNER! Der er i dag vedtaget en ny struktur for grundejerforeningerne i Lübker Golf Resort, hvilket var forudsætningen for at Lübker Golf kunne fortsætte. Dermed er det 99.99% sikkert at Lübker genåbner til sæsonen 2018.
 15. peejay

  World Handicap System - fra 2020

  Jeg ved godt at jeg selv startede med at lægge op til denne misforståelse. Mit ærinde var udelukkende at sandsynliggøre at det nye handicap vil være højere end de nuværende, og jeg brugte så Stablefordpoint i mit eksempel, fordi det er noget vi alle kender. Men Stableford dur ikke i denne sammenhæng. 36 Stablefordpoint svarer altid til det aktuelle handicap. Dvs. 35 Stablefordpoint er altid dårligere end det aktuelle handicap og vil aldrig kunne trække handicap ned. Problemstillingen opstår fordi en serie på 31-32 point vil betyde at handicappet stiger. Laver man efterfølgende 35 point, vil det ikke være en bedre score, end de 31 point som de erstatter, for de er ikke opnået med samme handicap. Så man kan ikke basere udregningen på gennemsnit af Stablefordpoint. Jeg startede det selv, fordi jeg troede det var nemmere at forklare, men det er kun teoretisk og vil ikke virke i praksis. Beklager.
×