Jump to content

peejay

Member +
 • Content Count

  262
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  14

peejay last won the day on April 21 2018

peejay had the most liked content!

Community Reputation

96 Fremragende

About peejay

 • Rank
  Super bruger

Profile Information

 • Hjemmeklub
  Lübker Golf Resort
 • Handicap
  25,3
 • Højre / Venstre
  Højrehånds spiller

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Hej MH80,

   

  Jeg vil også gerne udbede mig en kopi af regnearket.

  Det er et imponerende arbejde - og supergod stil at dele det.

   

  e-mail: fam.joergensen@gmail.com

   

  Mvh peejay

 2. Skal I ikke bare en tur på Lübker? På Lübker kan man uden problem booke en tid i Golfbox, selvom man ikke har et DGU nummer - men det samme er ikke muligt i Norddjurs, hvor Golfbox kræver dansk eller nordisk medlemsnummer.
 3. Mig bekendt er Lopez indkøber. Der er ikke noget underligt i at en indkøber presser underleverandørerne på pris. Det er oftest en indkøbers job. Og måske Lopez fik for meget magt. Det er også set før. Nu er Opel, ligesom resten af General Motors, heller ikke kendt for specielt spændende biler, så det er måske undtagelsen der bekræfter reglen.
 4. Måske ikke helt, men det snerper lidt der hen ad. Jeg har arbejdet i flere meget store selskaber (> hundredtusind ansatte) og jeg kan love dig for at topledelsens entusiasme omkring det de laver, er mindst lige så stor som i de små specialistfirmaer, som jeg også har været ansat i. Det er meget meget få som er villige til at bruge så meget tid på et job, kun for pengenes skyld.
 5. Ifølge manualen viser det også afstand til hazards, så mon ikke det også er tilfældet i praksis?
 6. Godt, synes jeg Jeg hører ude omkring at Lübker er et "snobbet" sted, og de gamle medlemmer kan godt genkende at der var noget om det, de første få år. I dag oplever jeg det stik modsatte. Klubben er så lille at alle kender alle, og der er ikke plads til snobberi eller andre former for klikedannelser. Tværtimod kender alle hurtigt hinanden, og der er ekstremt let at komme til at blive en del af klubben. Vi er jo lidt specielle ved at klubben ikke har sit eget klubhus. Og så alligevel. For vi mødes jo bare i cafeen eller restauranten, og får en øl ligesom man gør de fleste andre steder. Lidt dyrere end at tage en øl i en kasse og lægge en tier, men jeg oplever det slet ikke som et problem. Kernen i klubben er en gruppe af ret aktive lokale spillere, som i øvrigt spiller året rundt. Vi er vel op til 25-30 stykker til tirsdagsgolf om sommeren og en 10-15 stykker om vinteren, hvor der spilles søndagsturnering. Der er en ret god spredning aldersmæssigt, og jeg oplever ikke helt den samme overvægt af ældre spillere, som man ser mange steder. Mange medlemmer er lang distance medlemmer, fordi de har sommerhus i resortet. Derfor er vi ikke så mange faste spillere, hvilket så også betyder at der er rigtig god plads og altid ledige tider.
 7. Det er godt nok billigt for så fantastisk en bane.
 8. Da jeg fandt ud af at tungere skafter var vejen frem, købte jeg de billigste jeg kunne finde for at eksperimentere og dem har jeg heldigvis været superglad for. I mine hybrider er det FST 90, som kan fås til 109 kr hos www.nordicagolf.dk. Jeg har også stålskaft i min driver lige nu, men kan ikke huske hvilket skaft det er. Men igen er det et billigt stålskaft, monteret i en billig adapter købt på ebay. Jeg har nok betalt ca 150 kr ialt for driverskaftet. Måske ikke godt nok i længden, men helt OK som eksperiment. Mit eureka moment er at skaftvægten og/eller at det er stålskafter, har helt afgørende betydning for hvor godt jeg rammer bolden.
 9. Da jeg startede med golf købte jeg et jernsæt med GW-7 i almindelige jern med 75 gram stålskafter og 6-4 som hybrid med tilsvarende grafitskafter. Internettet havde fortalt mig at det var sagen for en begynder i dårlig form, med tilhørende lav svinghastighed - og jeg vidste ikke bedre. Lige fra starten havde jeg et godt forhold til jernene, men hybriderne kunne jeg slet ikke bruge. Jeg forsøgte mig med alle mulige modifikationer, især med blytape, men lige lidt hjalp det. Jeg trak også et af grafitskafterne ud, og selvom det var omkring 65 gram og dermed lidt lettere end forventet, virkede det til at være OK. Indtil jeg også trak et af stålskafterne ud fra et af de "gode" jern. Det skaft som jeg troede vejede 75 gram, vejede i virkeligheden 115 gram! Af en eller anden grund havde jeg fået et sæt med forkerte specifikationer, men det virkede. Så nu er mine 65 grams grafitskafter i hybriderne skiftet ud med 95 grams stålskafter, og hybriderne er forvandlede fra ubrugelige til at være favoritterne i baggen.
 10. Jeg har ikke hørt at der skulle være nogen risiko for færre greenkeepere, med risiko for at banen bliver i dårligere stand. Tværtimod er planen klart at investere og skabe en større og mere aktiv klub, med endnu bedre faciliteter. Jeg kender ikke de præcise tal, men det er vist rigtigt at da banen åbnede var der ca. lige så mange greenkeepere, som der er huller, dvs. 27. I dag mener jeg at der kun er 6-7 greenkeepere, men banen har også i 2018 stået superskarpt, som den altid gør. Især i juli/august var forskellen til de omkringliggende baner meget markant. Da andre baner var visne og tørre, stod Lübker stadig grøn og lækker. Til 6500 kr/år er Lübker et suverænt "slagtilbud".
 11. peejay

  Bag setup

  Nu er jeg højhandicapper og derfor ikke helt sammenlignelig, men det er ikke lykkedes mig at finde en fairway wood, som jeg er blevet venner med. Har også prøvet 7-wood uden nogen form for succes. Spiller i stedet med en 18 grader hybrid, som jeg er rigtig glad for.
 12. Tak for et fedt tip. Den er bestilt.
 13. En aftale lyder så formelt. Man kunne måske også forestille sig at man bare spillede efter korrekt tur og slog alle teeslag indenfor teeboksen - præcis ligesom man alligevel gør i 99.99% af tilfældene - med eller uden aftale. Faktisk har jeg endnu tilgode at opleve at der spilles udenfor tur i hulspil og endnu tilgode at opleve et teeslag udenfor teeboksen i hulspil såvel som slagspil. Nu ville jeg ikke bruge ordet "lege", men det var den situation jeg troede vi talte om. Som jeg skrev tidligere er forudsætningen for handicapregulering naturligvis at alle slagspilsregler overholdes. Og ja, så kan vi godt blive enige om at det er mere korrekt at sige at man spiller slagspil. Helt konkret har jeg personligt oplevet at to spillere spillede deres hulspilsmatch i klubmesterskabet, samtidig med at de deltog i en turnering i slagspil - med tilhørende regulering. Jeg er ret sikker på at samtlige relevante regler blev overholdt i både slagspilsmatchen som i hulspilsmatchen. Jeg er også ret sikker på at de i deres mindset primært spillede hulspil, selvom turneringen var udlagt som en slagspilsturnering. Det kræver selvfølgelig at man ikke begynder at slå ud udenfor teeboksen, men det var ikke et problem for nogen af dem
 14. Det er jeg så helt enig i. Jeg har bare ikke umiddelbart kendskab til at det at spille efter slagspilsregler - fuldt og helt - er en forhindring for at spille en privat hulspilsmatch. Er der nogen regler som skal følges i hulspil, som betyder en overtrædelse af slagspilsreglerne? Man skal jo f.eks. holde spillerækkefølge i hulspil, men det er ikke i strid med slagspilsreglerne at følge samme spillerækkefølge. Og hvis man slår ud udenfor teestedets grænser, kan modstanderen kræve slaget slået om i hulspil, men hvor tit er det lige at man rent faktisk slår ud udenfor teestedets grænser?
×
×
 • Create New...

Important Information

Ved at bruge forum accepterer du vores Privacy Policy og Terms of Use for brug af siden