Hop til indhold

peejay

Medlem +
 • Antal indlæg

  253
 • Medlem siden

 • Senest besøgt

 • Dage vundet

  14

peejay vandt dagen den April 21

peejay havde det mest likede indhold!

Community omdømme

96 Fremragende

Om peejay

 • Rang
  Super bruger

Profilinformation

 • Hjemmeklub
  Lübker Golf Resort
 • Handicap
  25,3
 • Højre / Venstre
  Højrehånds spiller

Seneste besøgende på profilen

Blokken med seneste besøgende er deaktiveret, og bliver ikke vist til andre

 1. peejay

  Lübker Golf Club

  Jeg har ikke hørt at der skulle være nogen risiko for færre greenkeepere, med risiko for at banen bliver i dårligere stand. Tværtimod er planen klart at investere og skabe en større og mere aktiv klub, med endnu bedre faciliteter. Jeg kender ikke de præcise tal, men det er vist rigtigt at da banen åbnede var der ca. lige så mange greenkeepere, som der er huller, dvs. 27. I dag mener jeg at der kun er 6-7 greenkeepere, men banen har også i 2018 stået superskarpt, som den altid gør. Især i juli/august var forskellen til de omkringliggende baner meget markant. Da andre baner var visne og tørre, stod Lübker stadig grøn og lækker. Til 6500 kr/år er Lübker et suverænt "slagtilbud".
 2. peejay

  Bag setup

  Nu er jeg højhandicapper og derfor ikke helt sammenlignelig, men det er ikke lykkedes mig at finde en fairway wood, som jeg er blevet venner med. Har også prøvet 7-wood uden nogen form for succes. Spiller i stedet med en 18 grader hybrid, som jeg er rigtig glad for.
 3. peejay

  Hvad har du købt idag?

  Tak for et fedt tip. Den er bestilt.
 4. En aftale lyder så formelt. Man kunne måske også forestille sig at man bare spillede efter korrekt tur og slog alle teeslag indenfor teeboksen - præcis ligesom man alligevel gør i 99.99% af tilfældene - med eller uden aftale. Faktisk har jeg endnu tilgode at opleve at der spilles udenfor tur i hulspil og endnu tilgode at opleve et teeslag udenfor teeboksen i hulspil såvel som slagspil. Nu ville jeg ikke bruge ordet "lege", men det var den situation jeg troede vi talte om. Som jeg skrev tidligere er forudsætningen for handicapregulering naturligvis at alle slagspilsregler overholdes. Og ja, så kan vi godt blive enige om at det er mere korrekt at sige at man spiller slagspil. Helt konkret har jeg personligt oplevet at to spillere spillede deres hulspilsmatch i klubmesterskabet, samtidig med at de deltog i en turnering i slagspil - med tilhørende regulering. Jeg er ret sikker på at samtlige relevante regler blev overholdt i både slagspilsmatchen som i hulspilsmatchen. Jeg er også ret sikker på at de i deres mindset primært spillede hulspil, selvom turneringen var udlagt som en slagspilsturnering. Det kræver selvfølgelig at man ikke begynder at slå ud udenfor teeboksen, men det var ikke et problem for nogen af dem
 5. Det er jeg så helt enig i. Jeg har bare ikke umiddelbart kendskab til at det at spille efter slagspilsregler - fuldt og helt - er en forhindring for at spille en privat hulspilsmatch. Er der nogen regler som skal følges i hulspil, som betyder en overtrædelse af slagspilsreglerne? Man skal jo f.eks. holde spillerækkefølge i hulspil, men det er ikke i strid med slagspilsreglerne at følge samme spillerækkefølge. Og hvis man slår ud udenfor teestedets grænser, kan modstanderen kræve slaget slået om i hulspil, men hvor tit er det lige at man rent faktisk slår ud udenfor teestedets grænser?
 6. Mig bekendt er det helt OK, såfremt man putter færdig på hvert hul.
 7. peejay

  2 Testere søges....

  Hej Carsten, Så fik jeg endnu en runde på coveret og dermed et lidt mere nuanceret indtryk. Mit første indtryk var at læderet var lidt grovere og tykkere end jeg umiddelbart forventede. Det gør at det samlede cover er en anelse tykt efter min smag, specielt der hvor der er syet hjørner til fastholdelse af scorekortet. Man kan sagtens se på tilpasningerne af læderet og på syningerne at coveret er håndlavet og ikke et masseproduceret standardprodukt. Det håndlavede indtryk er ikke samtidig et indtryk af dårligt kvalitet; tværtimod synes jeg at det understreger det unikke i coveret. Jeg har overvejende testet coveret i baglommen. Igen er coveret lige til den tykke side, men størrelsen og hårdheden er perfekt ramt efter min mening. Coveret er relativt blødt, men ikke for blødt. Jeg synes du har ramt det rigtige kompromis mellem et blødt cover, som er behageligt i baglommen, og et cover som er hårdt nok til at man har et fast underlag at skrive på. Hvis det var muligt at lave et lidt tyndere cover, med samme stivhed, ville jeg nok foretrække det, men det er nok en umulig opgave. På en af mine runder fik jeg så udleveret et scorekort printet på almindeligt tyndt A4 printerpapir og det dur ikke. Med det tynde papir er coveret hverken stift nok eller glat nok til at man kan skrive ordentligt på scorekortet. Jeg lagde så et normalt pap scorekort under, og så gik det OK, men A4 papir er ikke egnet som scorekort under nogen omstændighed. (Men de var nok løbet tør for alm. scorekort i Silkeborg-Ry Golfklub.) Blyantsstroppen er perfekt! Den virkede umiddelbart lidt stor, men i praktisk brug er den præcis som den skal være. Så løs at blyanten er nem at tage ud og sætte ind igen, men så stor at friktionen mod blyanten gør at blyanten ikke falder ud. På mit cover sidder blyantsstroppen i toppen, når coveret er lukket og det er også perfekt. Det betyder at coveret er lidt bredere i toppen, hvilket er med til at holde det på plads i lommen. God løsning. Den samlede konklusion er at dette er gaven til golfspilleren som har alt. Jeg ville næppe give 400 kr på egen hånd, men ville gerne ønske mig sådan et cover til jul eller til fødselsdag. Man kan altid ønske sig bolde eller handsker, men det er jo forbrugsvarer. Et unikt scorekort cover er en gave for livet. Specielt hvis man, som jeg, kan få det i selvvalgte farver.
 8. peejay

  2 Testere søges....

  Hej Carsten, Spiller lige en runde mere på søndag, så skal du nok høre fra mig.
 9. peejay

  Scores 2018

  Så er der godt nok mange "FØJ!!" runder derude. Bla. langt de fleste af mine egne.
 10. peejay

  2 Testere søges....

  Lækkert Har sendt en PB.
 11. peejay

  2 Testere søges....

  Samme her. Tak.
 12. peejay

  2 Testere søges....

  En lille løkke af læder i den ene side, hvor blyanten kan sidde, vil være super nice.
 13. peejay

  2 Testere søges....

  Takker. Hvad med en model i rød og hvid i disse "Made in Denmark" tider?
 14. peejay

  2 Testere søges....

  De ser rigtig lækre ud. Jeg melder mig gerne som tester også.
 15. peejay

  Afbrændte fairways...

  Jeg slår ikke langt nok til at jeg har noget valg: "Lige" frem i fairway. På en rigtig god dag langt nok til at bolden kan rulle lidt ned af bakken mellem waste og bunkers, så indspillet bliver lidt lettere. Ellers er det indspil hen over bunkeren, med rul ned af bakken på bagsiden. På en god dag. (På en "almindelig" dag er waste i højre, OOB i venstre og/eller bunkerne også i spil. )
×

Important Information

Ved at bruge forum accepterer du vores Privatlivspolitik og Vilkår for brug af siden