Hop til indhold


peejay

Medlem +
 • Antal indlæg

  219
 • Medlem siden

 • Senest besøgt

 • Dage vundet

  10

peejay vandt dagen den Januar 16

peejay havde det mest likede indhold!

Community omdømme

86 Fremragende

Om peejay

 • Rang
  Super bruger

Profilinformation

 • Hjemmeklub
  Lübker - forhåbentlig
 • Handicap
  25,2
 • Højre / Venstre
  Højrehånds spiller
 1. Hytte/lejlighed på golfbanen

  Der er desværre ikke noget nyt, men håbet lever stadig.
 2. Hytte/lejlighed på golfbanen

  Det helt indlysende forslag er jo Lübker, med Danmarks 3. bedste golfbane ifølge Golf Digest. Der er selvfølgelig den lille detalje at Lübker er lukket, men mon ikke det snart bliver løst.
 3. Bedste måde at sende golfkølle på?

  PostNord online koster kun 60 kr, hvis modtager selv henter på sit lokale posthus. Det er incl. tracl & trace, så det ville ikke bekymre mig overhovedet at sende (eller modtage) på den måde.
 4. Kan du svaret?

  Det eksempel ser jeg så heller ikke som et regelspørgsmål, men som et råd om boldens praktiske spilbarhed.
 5. Kan du svaret?

  Ingen straf. Man må gerne give og modtage råd om regelspørgsmål.
 6. Nå, men så leder jeg efter en ny klub....

  Jeg afventer lige udviklingen og har også nogle personlige ting jeg gerne vil have til at falde på plads inden jeg tager en beslutning. Personligt er jeg mest stemt for Grenaa, som jeg synes er den næstbedste bane på Djursland, men vi er en - forhåbentlig større - gruppe, der gerne vil fortsætte fællesskabet i en ny klub (hvis Lübker ikke genopstår), så det kan ende med at jeg bøjer mig, hvis der er et flertal der vil noget andet end Grenaa. Der er i øvrigt oprettet en Facebookgruppe: "Golf for tidligere medlemmer i Lübker Golf Club", hvor vi tidligere medlemmer diskuterer og koordinerer vores fremtid. Alle tidligere Lübker medlemmer opfordres til at deltage @SPetersen
 7. Nå, men så leder jeg efter en ny klub....

  Jeg har fra pålidelig kilde at der arbejdes på en løsning, men også at det ikke er nemt. Herning Folkeblad har skrevet lidt om sagen, hvor udtalelser fra en af de negative husejere klart bekræfter, at der er meget stor mistillid mellem en lille gruppe husejere og resortejeren. Jeg har lidt svært ved at se hvad den lille gruppe negative husejere får ud af det, udover yderligere usikkerhed om resortets fremtid. Resortejeren vil meget gerne udvikle resortet med mange flere tilbud, hvor mindretallet blandt husejerne tilsyneladende ikke har nogen planer, udover at beholde retten til at kunne nedstemme ændringer. Der har også været afholdt et uformelt møde blandt en del af de gamle medlemmer af klubben. Alle håber på at Lübker genopstår, men i mellemtiden arbejdes der med planer for at fortsætte i en eller flere af de omkringliggende klubber. Der er ingen tvivl om at de omkringliggende klubber gerne vil have nye medlemmer, og der er en god dialog med en del af klubberne omkring midlertidige medlemsskaber, således at hvis Lübker genopstår, kan det ske uden et stort permanent tab af medlemmer.
 8. Scores 2018

  Det kan jeg skrive under på: Vi spillede Lübker juleturnering til frosne greens i December. 3 uger efter gik klubben konkurs. Spøg til side: Jeg kendte godt til problematikken om at spille på frosne greens og undrede mig over at vi gjorde det på Lübker. Men man kan jo ikke ligefrem påstå at Lübker havde dårlige greens.
 9. Nå, men så leder jeg efter en ny klub....

  Det er jo så også et partsindlæg. De 69.6% kommer så vidt jeg ved fra det faktum at ham ejer 69.6% af grundene i resortet. Pointen er derfor den simple at han får en stemmeandel som svarer til hans ejerandel, foruden plads i bestyrelsen. De nuværende grundejerforeninger blev oprettet på et tidspunkt, hvor det slet ikke var forudset at resortejer ville sidde tilbage med langt den største andel af grundene, uden reel indflydelse. I den nye aftale indgår også en mindretalsklausul om at 50% af de private grundejerne er nok til at forhindre gennemførelsen af væsentlige beslutninger. Resortejeren vil altså ikke kunne gennemtrumfe beslutninger hen over hovedet på mindretallet, selvom han på papiret vil have et flertal.
 10. Nå, men så leder jeg efter en ny klub....

  22% af alle afgivne stemmer var nej, men kriteriet var 67% ja. Syd og Lodge sagde ja, med 94% og 83%. Nord sagde også ja med 60%, men i Nord manglede der 4-6 ja-stemmer for at opnå de nødvendige 67%. Så nej, det var ikke 1 eller 10% nej stemmer, men stadig helt overvejende ja. Kun opdelingen i de tre grundejerforeninger gjorde at det blev et samlet nej. Ikke så mærkeligt at flertallet ønskede en sammenlægning, således at beslutningsprocesserne bliver nemmere i fremtiden. Forhandlingen om den ny struktur har stået på i meget lang tid, med repræsentanter fra de tre grundejerforeninger. Med den nuværende struktur er resortet totalt handlingslammet, hvilket blev bekræftet ved afstemningen.
 11. Nå, men så leder jeg efter en ny klub....

  Aner det ikke, men det er heller ikke det som der tales om. Ejeren af Lübker er villig til at investere mere både i drift af golfbanen, golfklubben og udvikling af resortet. Men kun hvis der kommer en anden struktur, som giver ham bedre muligheder for at udvikle resortet. Den nye struktur handler primært bla. om en sammenlægning af de tre nuværende grundejerforening til én samlet forening, hvilket vil gøre det meget lettere at forhandle og træffe beslutninger i fremtiden. Den ene af grundejerforeningerne sagde nej (med 4-6 stemmer) til den struktur, som ellers var forhandlet på plads. Det fik resortejeren til at droppe planen og herunder stoppe for kreditten til golfklubben, som derfor måtte lukke. Resortejerens tålmodighed med grundejerne (ikke golfklubben) er brugt op.
 12. Nå, men så leder jeg efter en ny klub....

  Det er jeg meget enig i. Jeg har hørt at grundejerne plejer at forvente et bedre tilbud, hvis de siger nej til det foreliggende. Denne gang er tålmodigheden så hørt op hos resortejeren og det må være tydeligt for enhver at denne gang kommer ikke noget bedre tilbud. De to andre grundejerforeninger sagde ja med henholdvis 94% og 83% af stemmerne, men i Nord var der kun 60% for, mod de nødvendige 67%. Mon de virkelig bliver ved med at stå fast på et nej, mens deres huspriser rasler ned?
 13. Nå, men så leder jeg efter en ny klub....

  Så bliver der indgivet konkursbegæring: https://www.tv2ostjylland.dk/artikel/afgoerelsen-er-truffet-prisbeloennet-golfbane-gaar-konkurs Mon ikke banen fortsætter og klubben genopstår under en eller anden form? Jeg har svært ved at forestille mig at så fint et anlæg skal stå ubenyttet hen. Jeg er overbevist om at banen og klubben kan drives med overskud, hvis konkursen betyder at man ikke længere skal betale af på investeringen. I øvrigt er det ikke golfbanen der er gået konkurs, som der står i artiklen. Det er Lübker Golf Club, som indgiver konkursbegæring. Klubben ejer ikke banen, men lejer sig ind og står for driften.
 14. Taylormade Twist Face

  Jeg genkender fuldstændig mønstret med at mishits mod hælen samtidig er lavt på slagfladen og mishits mod tåen samtidig er højt på slagfladen. Det giver derfor fuldstændig mening for mig. Selvfølgelig er der en del marketing i det, men slagfladen på M3/M4 er faktisk ændret ganske markant rent fysisk. Det er altså ikke kun marketing. Taylormade laver næppe en dårligere driver, med det formål udelukkende at skabe et marketing stunt. Jeg googlede lidt på Cobra og Adams. Cobra E9 Face Technology og Adams 3DS er ganske rigtigt skabt efter samme princip. Taylormade overdriver måske deres egen betydning, men jeg er slet ikke i tvivl om at løsningen er helt rigtig tænkt.
 15. Nå, men så leder jeg efter en ny klub....

  Godt at du nød det alligevel
×