Velkommen til Vild med Golf

Vildmedgolf.dk er gratis for alle brugere - her kan du sætte dit brugte golfudstyr til salg, deltage i debatten eller bare læse med i de mange tusindevis af emner, der f.eks. omhandler golfbaner, golfudstyr eller golf reglerne. Eller find en ny spillemakker, upload dine bedste golfbilleder, eller noget helt andet - mulighederne er mange!

 

Registrér dig som bruger for at få adgang til alle funktioner. Når du er logget ind kan du deltage på siden og oprette dit eget indhold, eller svare på eksisterende indhold. Du kan oprette din egen profil, modtage omdømme point fra andre brugere, og du kan også skrive private beskeder til andre registrerede brugere. Vi deler ikke dine oplysninger med andre! Denne besked vises ikke når du er logget ind.

peejay

Medlem +
 • Antal indlæg

  141
 • Medlem siden

 • Senest besøgt

 • Dage vundet

  6

peejay vandt dagen den Juni 3

peejay havde det mest likede indhold!

Community omdømme

68 Fremragende

Om peejay

 • Rang
  Bruger
 • Fødselsdag

Profilinformation

 • Køn
 • Hjemmeklub
  Harre Vig
 • Højre / Venstre
  Højrehånds spiller
 1. Nu er jeg medlem af den pågældende klub og din påstand kan jeg kategorisk afkræfte.
 2. Så må jeg udvikle mig helt vildt i øjeblikket. Ser frem til resultatet
 3. .335" er 8.590mm og .350" er 8.89mm. Den forskel kan man sagtens måle med en skydelære. Men mig bekendt fås AD DI-7 kun i .335 og så er der jo ikke så meget at være i tvivl om.
 4. Det er altså ikke sværere end at Julia kan finde ud af det
 5. Det er nok en større omstilling på en produktionslinje at lave forskellige hovedvægte, end det er at lave en ny model, hvor alle hoveder vejer det samme. For de støbte jern, burde det dog være relativt enkelt. Jo, men Callaway Apex er jo helt nyt design med ny produktionslinie. Der er ikke noget at omstille, hvis designet havde været MOI matchet fra starten af. Undrer mig så bare over at hverken Callaway eller andre laver MOI matchede sæt i stedet for SW matchede sæt.
 6. Behøver producenterne at modificere de hoveder der er i produktion nu? Callaway har lige præsenteret nye Epic jern. Kunne de ikke så let som ingenting havde lavet disse MOI matchede, hvis de ville?
 7. Enig. Greens var meget langsomme i dag. Der stod på tavlen at de var 7.5 stimpmeter, men det må være et gammelt opslag. De plejer at være fine, så det undre mig meget om ikke de er OK på mandag. Bortset fra det synes jeg banen er i rigtig fin stand.
 8. Man kan jo sætte den i en holder på vognen, ligesom mange gør med en dedikeret golf GPS. (Hvis man altså bruger vogn).
 9. @Golfkid: Med din baggrund har du selvfølgelig et helt andet forhold til golf end jeg har. Bortset fra det er vi nogenlunde enige omkring etikette på golfbanen. Du har tydeligvis også et helt andet forhold til etikette i debat på internettet - og der er jeg meget uenig. Dit sprogbrug i en simpel internetdebat er for mig at se helt upassende. Med sådan et sprogbrug kommer VI aldrig til at spille golf sammen. (Ikke fordi det vil være noget stort tab for dig )
 10. Nu er det jo ikke til at se hvor stort området er, men netop i dette eksempel kunne det sagtens tænkes at nærmeste punkt for lempelse er den "lange vej" ud, da der jo skal tages højde for stance også. Sikke en lang tråd der kan komme ud af mit "dobbelt-drop" fra en helt uofficiel runde med @Gålfer sidste år. Jeg synes nu at I retter jeres opmærksomhed mod det forkerte sted i historien. Der er i min hukommelse ingen som helst tvivl om at første drop var korrekt. Nærmeste punkt for lempelse under hensyntagen til stance, max en køllelængde, ikke nærmere flaget osv. osv. Der hvor jeg bliver i tvivl er det efterfølgende drop. Det som sker er at første drop rammer fairway, ruller måske en halv meter og ender i en drænrende. Jeg forsøgte ikke på nogen måde at drage fordel af at der var en drænrende. Det var bare der bolden ender. Tilfældigvis. Drænrenden er i øvrigt helt uafhængig af AUR. @Gålfer og jeg talte så om hvad gør man nu. Der er frit drop fra drænrender på Harre Vig og det endte så med jeg lavede et nyt drop, uafhængigt af første drop. Det som jeg kan være i tvivl om, er om jeg i virkeligheden skulle have droppet første drop om?
 11. Shaft puller kan man også lave selv: http://www.golfwrx.com/forums/topic/1032935-diy-5-shaft-puller/
 12. Hvorfor spurgte du, når du godt kendte svaret?
 13. Game Golf viser tilsyneladende længden i fugleflugtslinie fra tee-sted til midten af greenen. De fleste lange huller på Harre Vig er dog-legs, som derfor bliver meget kortere i Game Golf.
 14. Det tror jeg ikke Lexi Thompson er enig i.
 15. Harre Vig opdaterede sidste år de lokale regler til ovenstående. Jeg spurgte dengang kontoret om ikke det var en forkert formulering, men fik aldrig noget svar.