Hop til indhold

peejay

Medlem +
 • Antal indlæg

  170
 • Donations

  kr 0,00 
 • Medlem siden

 • Senest besøgt

 • Dage vundet

  6

peejay vandt dagen den Juni 3

peejay havde det mest likede indhold!

Community omdømme

69 Fremragende

Om peejay

 • Rang
  Bruger

Profilinformation

 • Køn
 • Hjemmeklub
  Harre Vig + Lübker
 • Handicap
  30.4
 • Højre / Venstre
  Højrehånds spiller
 1. Kalø Golf Club

  Den bør absolut prøvespilles først. Det kuperede forløb er meget afgørende for hvordan man angriber banen, og det kan du ikke se tydeligt på baneguiden. Der er ikke så mange problematiske hazards. Det bakkede terræn er den primære udfordring. Jeg synes den er i fin stand pt. Greens er en smule langsommere end Harre Vig, men fairways er nok i lidt bedre stand. Jeg tror du vil kunne lide den. Det er en bane hvor lange, og især præcise, jernslag kommer til sin ret.
 2. Hvilken klub på Djursland?

  I går fik jeg så spillet Kalø og dermed er min rundtur på Djursland ved at være slut. (Jeg mangler dog Ebeltoft, men den får lov at vente.) Der er skrevet meget om Kalø på disse sider, specielt om blinde huller og meget kuperet terræn. Og ja, der er blinde huller, men så slemt synes jeg nu heller ikke det er. Som jeg husker det er der "kun" tale om 4 huller: 1, 6, 8 og 17. Jeg oplevede det mest som et spændende element, men det har sikkert også betydning at jeg ikke slår særligt langt. Så nok slår jeg et sted hen som jeg ikke kan se, men det opleves ikke som om jeg slår ud i intetheden. Det er klart en fordel at have spillet banen før, så man ved hvordan hullet forløber på den anden side af bakken. Der er udmærkede oversigtstavler ved hvert hul, men det kuperede terræn kan ikke aflæses på tavlerne. Og banen er meget kuperet. Igen synes jeg faktisk det gør banen spændende, men min fysiske form passer ikke ret godt til en så kuperet bane. Skulle jeg spille banen igen ville jeg nok leje en buggy, hvilket jeg ellers principielt er lidt imod. Nu hjalp det heller ikke at vi spillede gunstart og at jeg startede fra et af de huller som lå længst væk fra klubhuset - på den anden side af en 3-4 bakker. Tak for gæstfriheden Kalø Standen af banen er rigtig fin. Visse steder tror jeg dog at jeg ville have haft problemer med at finde næste hul, hvis jeg ikke havde været i selskab med lokale. Greens er regulære men lidt til den langsomme side, synes jeg. Flere steder spilles der til hældende greens, som er med til at forstærke indtrykket af en svær bane. Fairway var velplejet og og god stand. Rough og bunkers var hvor de skulle være og ikke mere. Lidt vand, både på banen og i udsigten over Kalø Vig var også en del af en god oplevelse. Vandet fra oven kunne jeg derimod godt undvære. Næste gang må de gerne sørge for lidt bedre vejr. Kraftig regn og blæst hjalp ikke på oplevelsen - eller spillet. Jeg gik nok den ringeste runde i år, men det var ikke banens skyld. Den er anderledes end hvad jeg hidtil har prøvet, men på en spændende måde, synes jeg. Jeg kommer gerne igen, men ikke hyppigere end at der er råd til en buggy. Min hjemmebane bliver det derfor ikke. Var jeg til buggy kørsel kunne det imidlertid godt være en af mine favoritbaner.
 3. Hvad er en god golfbane for dig?

  Efter at have prøvespillet nogle baner på det seneste i min søgen efter ny hjemmebane, har jeg efterhånden fået en god fornemmelse af hvad der betyder noget for mig. I prioriteret rækkefølge er det: Banens stand. Det gælder selvfølgelig greens, men også fairways, bunkers, semirough og endda rough. Jeg hader når tilfældige huller, ujævnheder eller en dårligt revet bunker ødelægger et slag. Jeg er dårlig nok i forvejen. Jeg behøver ikke at have en bane i dårlig stand som en ekstra modstander. Banens layout. Både de enkelte huller og banen som helhed. Jeg vil have variation fra hul til hul og jeg er ret vild med huller hvor man har flere valgmuligheder. F.eks. i form af en beslutning om at spille sikkert, kontra at satse lidt mere med tilhørende højere risiko. Omgivelserne. Om det så er udsigten, som på min gamle hjemmebane Harre Vig, eller naturen på min nye hjemmebane Lübker, så spiller det afgjort en rolle. Og hvis det så er en bane jeg skal spille mange gange, er det en klar fordel hvis der er flere valgmuligheder, hvad enten de er i form af flere sløjfer som Lübker eller tee-steder som gør at banen skal spilles væsentligt anderledes, som i Harre Vig. Som det måske skinner igennem er jeg godt tilfreds med Lübker som min nye hjemmebane, men var også særdeles godt tilfreds med Harre Vig, som jeg synes er en rigtig fin bane med de mere begrænsede midler som er til rådighed deroppe. Blinde huller er blevet nævnt nogle gange, men det har jeg ikke rigtig noget forhold til. I morgen står den på Kalø, så bagefter har jeg sikkert en klar holdning
 4. Debat niveau

 5. Debat niveau

  Højt intelligente personer HAR rent faktisk ofte problemer med at kommunikere forståeligt. Det handler overhovedet ikke om at andre er dumme, men skyldes bla. at højt intelligente ubevidst tager det for givet at andre forstår ting på samme måde som de selv, selvom det langt fra er tilfældet. For den højt intelligente er det kæmpe problem, som ikke fortjener hverken at blive latterliggjort eller underlagt den danske jantelov.
 6. Hvilken klub på Djursland?

  Tak for tilbuddet. Netop hjemkommet fra ferie har jeg endelig fået mig meldt ind i Lübker, så nu må jeg i gang igen. Her til formiddag spillede jeg en runde i Grenaa. Det virker som om de har nok i sig selv derude. Jeg sagde "hej" til en del som jeg mødte på vejen rundt, men det eneste jeg fik som svar var et underligt blik. Måske døveforeningen var på tur? Men banen kunne jeg godt lide, specielt bag-9. Det startede ellers lidt skidt. Hul 1 var noget langhåret, og da jeg kom op til greenen havde den lige fået topdressing og greenen lignede nærmest et par-3 teested, men en masse divot-lignende mærker. Den langhårede fairway fortsatte på de næste huller, men senere var hullerne nyklippede og i meget fin stand. For-9 er lidt kedelig med få undtagelser, bla. det fine lille hul 4, med et tee-slag henover en lille sø. På hul-2 slår man ud hen over vejen fra et højt liggende tee-sted, men hullet i sig selv er ret ordinært. Bag-9 er til gengæld rigtig god, med god variation og spændende huller. Specielt den lille sløjfe på den anden side af Grenaaen, hvor hul-13 og hul-14 ligger er rigtig fin. Spændende huller og i rigtig god stand, som hele bag-9 er det. Greens var ikke i helt samme fine stand som resten af banen og generelt langsomme, sikker på grund af topdressingen. Rougen er virkelig rough, men der er rimelig god plads på fairway og roughen er ikke generelt et problem. Alt i alt synes jeg rigtig godt om banen og jeg kommer gerne igen.
 7. Klubmesterskab i slagspil Brutto/Netto..

  Jeg er ret sikker på at lige den med p-pladsen også findes i Kolding golf klub og jeg synes det er en fed fed detalje. De gør de samme i Odense Golfklub.
 8. Brugt begyndersæt

  Helt enig. I et "normalt" jernsæt er der ½ tomme spring i længden fra et jern til det næste. Fra 4-jern til PW ialt 3 tommers variation, hvilket vi evner at håndtere uden væsentlige problemer. Alternativt kan man købe et single længde sæt, hvor alle jern har samme længde. Et 4-jern vil altså være 1½ tomme kortere end normalt, og en PW vil være 1½ længere end normalt. Igen en forskel som vi nok evner at håndtere, omend jeg aldrig selv har prøvet det. Vi evner også at håndtere at et 7-jern i "standard længde" kan variere i loft fra 28.5 grader (M2) til 34 grader (716 AP2). Mon så ikke vi også evner at håndtere at et sæt er et ½ tomme for kort eller for langt? Når det er sagt "bør" man selvfølgelig købe en længde der passer (nogenlunde). WTF er en god rettesnor til det formål.
 9. Bridgestone Invitational

  Så er det nok bedst at du ikke aktivt læser i den tråd, der netop handler om den turnering du ikke ønsker at vide noget om.
 10. Hvilken klub på Djursland?

  Regner med at at melde mig ind i Lubker for resten af året og så får vi se. Jeg er jo fortsat medlem i Harre Vig også, da udmeldelse sker til nytår, men kan få et long distance medlemskab i Lubker parallelt med Harre Vig.
 11. Ping Anser 3 wood. Hvor?

  Hvis du køber fra en sælger i EU er det fuldstændig som at handle med en dansk sælger, dvs. ingen ekstra told eller moms. Bemærk dog lige at det er ikke alle der sender til Danmark, men hvis der står et beløb for porto til DK er der intet problem.
 12. Ping Anser 3 wood. Hvor?

  https://www.ebay.co.uk/sch/i.html?_from=R40&_sacat=0&_nkw=ping+anser+3+wood&_sop=15
 13. Hvor køber du søbolde?

  Importtold på golfbolde er 2.7% plus 25% moms plus evt. gebyr for toldbehandling. PostNord's gebyr er 160 kr pr. forsendelse. Told og moms opkræves af den samlede pris incl. forsendelsesomkostninger. Alt dette gælder kun forsendelser fra lande udenfor EU, og kun for forsendelser over 80 kr i værdi.
 14. Hvilken klub på Djursland?

  Tak @Kaizer, @SPetersen, @ploehmann, @Golfkid m.fl. Jeres input er meget værdsat
 15. Scores 2017

  @SPetersen: Har man frit valg på de tre sløjfer, når man er medlem? Kan se du spillede Sky samme dag som jeg blev henvist til at spille Forest-Sand.
×