Jump to content

Happy Camper

Member +
 • Content Count

  62
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  5

Happy Camper last won the day on May 26 2016

Happy Camper had the most liked content!

Community Reputation

59 Fremragende

About Happy Camper

 • Rank
  Junior bruger

Profile Information

 • Køn
  Male
 • Lokation
  Valby
 • Hjemmeklub
  Midtsjællands Golfklub
 • Handicap
  16,8
 • Højre / Venstre
  Højrehånds spiller
 • Hvad er der i baggen
  Tom Wishon cb 575 pw-4
  Tom Wishon Wedges A+S+L
  Tom Wishon 3-hybrid
  Driver Tom Wishon 919, 11°
  Putter Taylormade Spider Blade


Recent Profile Visitors

1,822 profile views
 1. Hejsa. Hørsholm Golfklub fejrer 25-års jubilæum i morgen tirsdag. I den anledning koster en greenfee kun 25 kr! (normalprisen er 650 kr!) Man booker tid og betaler ved ankomsten. Jeg har booket mig på en tid kl 15, men der er stadig plads til 2 glade golfere i bolden. Alternativt kan vi booke tiden kl 14.37, den er helt ledig. Kom og vær med, vejret bliver godt Mvh Nikolai
 2. Hejsa. Jeg har en tid i morgen mandag d 3 april kl 15.30 i Midtsjællands. Hvis nogen har lyst til at gå med, skal I være yderst velkomne Mvh Nikolai
 3. Kære @Leif Bruun Nu har jeg læst lidt hist og her på din hjemmeside. Og jeg kan vitterlig ikke læse andet ud fra dine beskrivelser, erfaringer og beretninger end, at du er utroligt træt af nogle regler, som du ikke har forsøgt det mindste at sætte dig ind i. Som de fleste andre herinde, er jeg helt uforstående når du skriver, at 80% af golferne ønsker, at spille efter andre, mere simple regler. Jeg har endnu ikke mødt en eneste golfspillere, hverken nybegynder eller erfaren, som har givet udtryk for dit synspunkt. Reglerne er jo til for, at vi ved hvad vi skal gøre i en given situation. På de baner, som jeg har spillet, hvilket efterhånden er en hel del, har jeg kun en håndfuld gange stået og været lidt i tvivl om reglen. Og de fleste tilfælde har enten en medspiller hjulpet eller en hurtig søgning på Google. Vi kommer immervæk yderst sjældent ud for situationer, som vi ikke kan klare på stående fod. Det handler jo oftest om dropperegler, hazarder eller out of bounds. De fleste runder går jo bare med, at man slår til bolden og hygger. På mig lyder det ærligt talt som om du vil skabe en debat, der hverken er ønsket eller nødvendig. Når du er den eneste, der kan se et problem, er det måske din egen holdning, der er problemet? Det gælder også om at se indad. Hvis du virkelig mener, at der er et problem, så vil jeg da se frem til at høre fra alle dine ligesindede. For der må alligevel være en del, hvis de 80% skal stå til troende? I DK er vi ca 151.000 registrerede golfspillere, så det bør være omtrent 120.000 ligesindede. Hvor er de??
 4. Det kunne da være sjovt at møde andre VMG'ere i virkeligheden. Så hvis det bliver afholdt på Sjælland er jeg også frisk.
 5. Jeg har begge dele. Cmore har PGA, Viasat European Tour. Kommer an på hvad man er til. Hvad angår brugervenlighed, er Viasat lysår foran Cmore. På Viasat kan man streame on demand, dvs se udsendelsen når man vil. På Cmore skal man sidde oppe og se det om natten. Det er virkelig et stort minus for mig. Men heldigvis er den ikke så dyr. Jeg har begge dele. Cmore har PGA, Viasat European Tour. Kommer an på hvad man er til. Rent seermæssigt er Viasat lysår foran Cmore. På Viasat kan man streame on demand, dvs se udsendelsen når man vil. På Cmore skal man sidde oppe og se det om natten. Det er virkelig et stort minus for mig. Men heldigvis er den ikke så dyr.
 6. Jeg bruger min mobil under hele runden. Ikke til at tale i eller sms'e, men til at holde styr på spillet. Jeg har Golfshot installeret og bruger det, både til score og til at angive længder og afstande til diverse forhindringer og green. Men data er hele tiden slået fra, ligesom lyden også er det.
 7. Buhu, cry me a freaking river. Hvad er det for en utaknemmelig indstilling at have @ReneN? Jeg har sat pris på dine input, men du bliver ikke savnet. Hav det godt.
 8. @Golfkid jeg er helt enig med dig. Jeg opponerer blot imod, at dresscoden er forskellig for kønnene. Selvom kvinderne ikke SKAL have småt med tøj på, så MÅ de gerne. Hvor det hos mændene sikkert vil være direkte diskvalifikation og bøde og hvad ved jeg, hvis de dukker op til en turnering i shorts og ærmeløs. Det er forskelsbehandlingen jeg er imod.
 9. Selvom mændene på et tidspunkt i fremtiden får lov at gå i shorts, så er der altså stadig langt op til den mængde hud, som kvinderne viser. Jeg går ikke ud fra, at herrerne får lov at rende rundt i ærmeløse poloer eller shorts, der går op over knæene. Jeg kan ikke forstå, at der skal være den forskel mellem kønnene. Se bare på Beach volleyball. Mændene har lange shorts og ærmeløse t-shirts, mens kvinderne nærmest skal hoppe rundt i bikinier. Grunden til, at jeg skrev indlægget er, at det virkelig blev sat på spidsen i turneringen. Lexi har meget lidt tøj på mens de fleste mænd også har veste på, udover de obligatoriske lange bukser og polo
 10. Bryson er en gal videnskabsmand. Men er der nogen, der skal putte sådan så er det sgu ham. Jeg er stor fan af hele hans tilgang til golf. Jeg er sikker på, at han nok skal få nogle sejre under vesten. Om det bliver med den nye puttemetode må tiden vise. Umiddelbart ser det lidt akavet ud og ligner mest af alt et forsøg. Mon han kæmper med puttningen og vil prøve alt?
 11. Det er da så afgjort kønt at se på letpåklædte kvinder. Jeg synes bare at det er ærgerligt, at det gang på gang skal være sex, der sælger. Jeg synes nu også, at det ser lidt tosset ud, at hun skal spankulere rundt i meget lidt, mens alle mænnerne sjosker rundt i lange bukser og storsveder.
 12. God aften. Jeg sidder lige og følger med i Franklin Templeton Shootout og lægger meget hurtigt mærke til, at den eneste kvindelige deltager, Lexi Thompson, er yderst letpåklædt i forhold til mændene. Mændene er, som altid, iført bukser og polo, mens Lexi er iført kort skørt og ærmeløs polo. Jeg er klar over, at kvinderne generelt er mere letpåklædte end mændene i golf. Men hvorfor er det egentlig sådan? Er det mon fordi de gamle, lumre mænd i R&A gerne vil have fuld valuta for pengene, når de nu har tilladt kvinder at blive indlemmet i golfverdenen? Det giver i mit lille hoved ikke mening, at kvinderne skal vise så meget hud, når mænd ikke må spille med shorts.
 13. @Golfkid jeg er ret sikker på, at Tiger på pressemødet i går sagde noget i retning af : "Tomorrow I'll try and go out and play the game I know I can. You know, play the shots that will give you a hard on".
 14. Boom, 5 under for dagen. Lige om lidt Det er altså en fornøjelse at se hans jernspil! Det så I øvrigt ud som om at han led lidt i varmen i går. Sort tøj og kampsvedende. Kan være derfor han gik lidt ned på bagni?
 15. Ellers koster cmore golf kun 59,- for en måned.
×
×
 • Create New...

Important Information

Ved at bruge forum accepterer du vores Privacy Policy og Terms of Use for brug af siden