Hop til indhold
Vild med Golf


mr.pullhook

Medlem +
 • Antal indlæg

  52
 • Medlem siden

 • Senest besøgt

 • Dage vundet

  1

mr.pullhook vandt dagen den Januar 9 2018

mr.pullhook havde det mest likede indhold!

Community omdømme

6 Neutral

Om mr.pullhook

 • Rang
  Junior bruger
 • Fødselsdag 01-01-1976

Profilinformation

 • Køn
  Male
 • Lokation
  Midt på Bøhlandet
 • Hjemmeklub
  Jelling
 • Interesser
  Golf, Lystfiskeri, IT og godt selskab
 • Handicap
  17,1
 • Højre / Venstre
  Højrehånds spiller

Seneste besøgende på profilen

1.210 profil visninger
 1. mr.pullhook

  Lidt stof til eftertanke

  Nu ikke så jysk ploehmann . Når prisen på brugt vs. nyt kommer op hjemme mumler du bare "de har også sko i genbrugsbutikken" .
 2. mr.pullhook

  WITB nAlen

  Du slår da helt forkert når dine sky ridser vender den vej , ej det var da en af de sure den der.
 3. mr.pullhook

  Hvad er en "dykand"

  Jo det er mig ikke just ubekendt , vidste bare ikke det havde øgenavnet dykand. Jeg burde have jagttegn med det antal "dykænder" jeg har slået .
 4. mr.pullhook

  Hvad er en "dykand"

  Hørte udtrykket fra en anden tee her i weekenden, at det foretagne slag var en "ægte dykand". Så vidt jeg lige fandt på google er det noget med boldflugten.
 5. mr.pullhook

  WITB nAlen

  Det er alle de "jydske dollars" du . Endnu en lækker bag til "samlingen" Nalen , du må da efterhånden nærme dig at skulle bygge til
 6. mr.pullhook

  Scores 2018

  På 9 huller
 7. mr.pullhook

  Staff bag

  Som nævnt før er der et kit til clickgear. Det virker fint og giver en stejlere vinkel. Adgangen til den store lomme bagpå er dog stadigt en kende begrænset (ihvertfald når man bruger den til at proppe regntøj og lignende store sager i.
 8. mr.pullhook

  Scores 2018

  Tillykke med den nye metier . "2 runder udendørs siden Juni" hvis det er i Danmark kan det jo immervæk beskrives som at du har spillet en runde ALLE tørvejrsdage .
 9. mr.pullhook

  Paul Lawrie Match Play

  Overalls, træsko og en John Deere bøllehat - så lukker vi dig ind gennem VIP kontrollen
 10. mr.pullhook

  Paul Lawrie Match Play

  Er det ikke bare sjællandsk ?
 11. mr.pullhook

  Hvad er en god golfbane for dig?

  Har ca. samme kriterier som Nicolai ovenfor, er også meget glad for en æstetisk helhed, med tilføjelsen af at blinde huller er æv. Bedste bane jeg har spillet i DK er efter min mening Lubker - er dog ikke stor fan af SKY sløjfen. Tænker at Great Northern bliver en oplevelse - men det bliver nok først næste år den bliver besøgt.
 12. mr.pullhook

  Klubmesterskab i slagspil Brutto/Netto..

  Jeg ved ikke hvad en politisk ideologi har med golf at gøre, men essensen er jo nok at når alle betaler vil alle have "afkast" (fornøjelse/mulighed). De 0.mange nuller % der har en kinamands chance i helvede for at nå tour niveau når nu nok dertil på trods af dem " i rullestol med den lille fine hat" (iøvrigt en latterligt lille mandslings metafor). Skal klubgolf være elitært må man betale - jeg betaler sgu også selv for at flyve første klasse vis jeg føler for det. Jeg mener også at klubmester må være vedkommende der går bedst brutto - punktum. Når flertallet af dem der financierer det at "de kommende verdensstjerner i 40'erne og 50'erne" synes at det bliver tyndt med rækker osv. er det ret basal markedsøkonomisk logik at efterspørgsel falder, hvis du vil drage ideologiske parraleller fra økonomi/politik til golf, hvilket ingen mening giver.
 13. mr.pullhook

  Hvad har du købt idag?

  Ah havde ikke lige fanget at det var et af de søboldkøb der fik lidt tæv i den anden tråd. Jeg skal vidst ike købe flere bolde har 150 bridgestone e6 og b330rx (søbolde) til at ligge. Hvorfor jeg køber så mange af gangen skal der nok en psykolog til at svare på Og nu er jeg så blevet forelsket i chrome soft........
 14. mr.pullhook

  Hvad har du købt idag?

  Af ren nysgerrighed - hvad var du utilfreds med ift. Q-star boldene? Og tillykke med oddset!!
 15. mr.pullhook

  Brugt begyndersæt

  Jeg ved alt for lidt om fitting og golfsvingets mekanik til at udtale mig skråsikkert om noget som helst som værende det ene eller det andet. Min egen oplevelse har været at længere jern med upright lie har givet mig en langt nemmere vej gennem bolden med de korte jern -da de er lidt længere og jeg ikke har et forkrampet foroverbøjet stance. De længere jern at det stærkt formindskede en tendens til at rejse mig for at "få hoften forbi", da jeg var i en stance hvor jeg stod nok op til at der "var plads" - med færre flækkere som resultat. Aner ikke en hattefis om systematikken i det så det kan være det rene pladder, men eftersom der herinde er så mange der har faglig viden om det og argumenterer for dets vigtighed tilskriver jeg det en vis sandhedsværdi. Det at alle jern har forkellig længde ved jeg ikke helt hvad har med det at gøre. Jeg er en jævnt jammelig golfer, men selv jeg slår ikke en PW og et 5 jern ens. At 5 jernet er længere end PW ændre jo ikke på at de kan være x for lange korte til deres individuelle brug. Samme sving til alle jern er vel netop kernen i single length filosofien, hvor man tilpasser længde (og så alt det andet der får det til at kunne bruges) til den optimale for det givne sving.
×

Important Information

Ved at bruge forum accepterer du vores Privatlivspolitik og Vilkår for brug af siden