Hop til indhold
Vild med Golf


MrSwingKin

Medlem +
 • Antal indlæg

  544
 • Medlem siden

 • Senest besøgt

 • Dage vundet

  26

MrSwingKin vandt dagen den Januar 29

MrSwingKin havde det mest likede indhold!

Community omdømme

209 Fremragende

Om MrSwingKin

 • Rang
  Guld medlem

Profilinformation

 • Hjemmeklub
  Silkeborg
 • Handicap
  2,1
 • Højre / Venstre
  Højrehånds spiller

Seneste besøgende på profilen

Blokken med seneste besøgende er deaktiveret, og bliver ikke vist til andre

 1. Nu har jeg heldigvis brede skuldre, og kan nu mest af alt kun grine over dine personlige angreb. Trods alt siger det mere om dig end mig. Jeg synes det er stærkt kritisabelt at du sidder og forsvarer og opfordrer til, at folk opføre sig vilde dyr på golfbanen, og så i sportens navn. Golfsporten tollererer ikke køllekast, råb og generel dårlig opførsel. Det er faktisk en af de helt essentielle ting i golfsporten. Jeg kan sagtens respektere at folk har en anden holdning til Garcia's opførsel end jeg, men jeg kan ikke acceptere at både du og Nicolai sidder og indikerer at det er normal opførsel blandt golfere. Det er absolut ikke normalt adfærd blandt majoriteten af golferne, og de fleste steder giver sådanne opførsler karantæne.
 2. Fik du luft nu? Ikke nok med at du opfører dig som en utilpasset teenager på golfbanen, men det gør du så sandelig også her. Dine forældre må være stolte!
 3. Mener du seriøst at ovenstående skade ikke påvirker bolden når man putter igennem det? Sportsligt er det sgu en svinestreg og helt ude af propationer. Jeg kan slet ikke finde en passende sammenligning i andre sportsgrene men i min optik nærmer det sig Totti's spytklat eller Zidane skalle selvom disse handlinger ikke påvirkede modstanderen negativt.
 4. Ja sikke en sportsmand du er. Eller noget. Hvis du seriøst mener at en DQ er i overkanten, og man kunne have givet ham straffeslag i stedet, så aner du ikke ret meget om sport. Når nu Garcia ikke kan styre sit temperament endnu engang, og smadrer 4-5 greens så er banens beskaffenhed da det mindste problem. Problemet ligger i høj grad i, at han "snyder" de andre spillere for, at have en green at putte på i samme stand som sig selv. Det er nok til DQ i min optik. Så har han et moralsk ansvar som Tour spiller og en person i søgelyset, at opføre sig nogenlunde anstændigt. Noget manden aldrig nogensinde har lært på trods af sin fremskredne alder. At du ligefrem opfordrer folk til, at vise temperament og skabe sig som et pattebarn er til grin. Og at du ligefrem gør det i sportens navn. Du er ikke det der minder om en sportsmand, men et pattebarn der manglede opmærksomhed som barn.
 5. Det er muligt at min sammenligning er underlig, men synes du ærlig talt ikke, at din kommentar om at bunkeren ikke tager skade af tæsk er mere underlig? Ligeledes din kommentar om, at vi alle render og råber, og smadrer ting på banen og at du synes det er sjovt.
 6. Manden er, og vil altid være udenfor pædagogisk rækkevidde. Han tilsvininger af arrangementer, spillere, baner, og komplette latterlige opførsel på banen har ikke ændret sig siden han debutterede på touren. Jeg under ham virkelig hans masters titel fordi han sportsligt altid har være uovertruffen, men hans personlighed og udstråling er forfærdelig. Det er meget muligt at bunkeren ikke tager skade, men opførslen er da under al kritik. Greenen tager heller ikke skade af, at du lægger en lort på den. Det mener du måske også er i orden? Tror du alle har kastet med køller, råbt og skabt sig? Jeg har været der, men det var i de gamle juniortider for 25 år siden, og er stadig flov over det. Jeg håber ved gud ikke, at voksne mænd råber og skriger, og smadrer udstyr. Sådan en flok pattebørn burde ikke sætte sine fødder i en golfklub.
 7. Spændende Søren. Så vidt jeg husker så er der nogle fejl i trackman som gør, at den ikke kan vise det nøjagtige tal. Så vidt jeg forstår er det fordi, at Clubheadspeed reelt bliver mål i enten hælen eller center af køllehovedet. Det betyder samtidigt, at clubheadspeed lidt mod tåen reelt er hurtigere end hvor trackman måler. Det betyder faktisk at selvom trackman siger 100 mph, så vil den reelle clubheadspeed mod tåen være eksempelvis 101. Tænkt eksempel: Clubheadspeed (målt 100) - Ballspeed (150) = Smashfaktor 1,5. Reelt er smashfaktoren noget andet, men dette kan trackman ikke tage højde for: Clubheadspeed (101) - Ballspeed (150) = 1,485. Dette er også årsagen til, at de fleste trænere foreslår, at ramme driveren lidt mod tåen, og lidt i toppen. Her genererer køllen reelt set mest Ballspeed, og mindst spin, og det giver i sidste ende mest længde. Men mon ikke COR er marginalt bedre i center af køllen, men det er ikke her, at driveren leverer den bedste Ballspeed, samt spin. Jeg er dog enig med dig i, at Smashfactor grundlæggende kan fortælle om en driver er lovlig. Dog med ovenstående "fejl" i trackman in mente. Hypotetisk kan en driver godt være lovlig selvom den kan levere Smashfaktor over 1,50. Hvis og såfremt COR er højest lidt mod tåen, så vil den i trackman vise en for lav clubheadspeed, men måle den korrekte ballspeed, og derved give et fiktivt højt smashfaktor tal. Dette har dog ikke noget med beregningen at gøre, men nærmere at Trackman ikke leverer 100% valide tal. Kunne trackman bare måle hastigheden på køllehovedet hvor bolden reelt rammes så ville du have 100% ret.
 8. Det var mere i relation til, at der blev spekuleret i at Adam Scott var med fremme pga. det med pinden. Og ja jeg ved godt, at Bryson vandt i Dubai.
 9. Rose puttede uden pinden i som normalt, og hvem vandt? Jeg tror desværre, at vi amatører og medierne gerne vil gøre denne regel til megre nørderi end godt er. Jeg er overbevist om, at der i praksis stortset ikke er nogen forskel med undtagelse af putt som har meget fart. Og slet ikke i DK hvor standen er greens har langt større indflydelse. Derfor bruger de fleste proer også kun det at have pinden i på lange putts, da det er sværrere at styre længden, og det kan være svært at se hullet. Jeg håber i hvert fald, at vi glade amatører lærer, at spille efter det som der er enighed om i bolden. Som tidligere skrevet så ville man sidste år i praksis tage pinden ud, og sætte pinden i 1 gang. Jeg frygter at denne ændring gør, at antallet af gange pinden skal ud og i vil stige markant, og derved blive en langt større tidsrøver.
 10. Så vidt jeg kan se så har de tests som spillerne selv har lavet heller ingen betydning for om den er i eller ej. Nogle påstår sågar at det er en fordel at pinden er ude. Men jeg glæder mig til 1. runde hvor jeg er ude med 2 lige stædige som begge insisterer på, at den skal være det ene og det andet. Så er jeg gået ind.
 11. Enig. Jeg er dog overbevist om, at størstedelen på de professionelle tours spiller efter de "gamle normer". Jeg synes dog det er ærgerligt, at dette er en af de regler som fylder aller mest i forhold til regelændringer. Og det fylder kun fordi diverse medier osv. kan lave en masse analyser, diskussioner osv ud af emnet. Præcis som de evige debatter der er om udstyr, trackmandata osv osv. Golfnørderne sluger det hele råt, og der diskuteres i et væk. Flere af tourproerne griner endda når man diskuterer trackmandata, udstyr osv med dem. For dem er det et sammenspil mellem teori, praksis, deres formåen og oplevelse. De er slet ikke så forkuseret på data som medierne, og vi er. De er langt mere fokuseret på, at præstere, og udvikle DERES golf. Tourproerne vælger jo udstyr med pengepungen, og ikke med "data".
 12. Det vil jeg gerne vædde en stor middag på ikke er tilfældet. Jeg er overbevist om, at store grupper af golfspillere altid vil putte kortere putts uden pinden i. Især dygtigere spillere vil visuelt finde hullet større uden flaget i. Og hvis hastigheden er passende er det ingen forskel rent fysisk på om pinden er i eller ej. Og på korte putts vil alle dygtigere spillere uden problemer kunne putte med en fornuftig hastighed hvor der ingen forskel er fysisk, men der er en mental fordel. Det svarer lidt til, at mange dygtige spillere også undlader at tee bolden op på par3 huller. Teoretisk vil det være en fordel at tee den op, da ens fejlmargin bliver større. Alligevel ligger mange bolden på jorden fordi, at deres træf altid er godt. Så får den mentale fornemmelse overtaget for sund fornuft. Personligt er jeg ikke i tvivl om, at jeg lader pinden stå i på længere putts. Jeg er dog heller ikke i tvivl om, at jeg aldrig lader den stå i på kortere putt. Altså indenfor 5-6 meter. Her mener jeg at min længdekontrol er så god, at der ingen forskel er. Og visuelt kan jeg godt lide, at finde et punkt på bagkanten af hullet at sigte efter. Især på kortere putts. Jeg er helt med på, at dette er individuelt og for nogen tosset. Ligeså tosset som nogen påstår at det er lettere at læse putts når pinden er i. Det er også det rene nonsens for hullet kan være skåret lidt skævt, pinden kan stå lidt skævt, og i det hele taget fortæller pindens "vinkelrette" linje på overfladen kun noget om det punkt hullet er skåret i. Pinden er jo ikke sat med et vatterpas. Det ændrer dog ikke på, at folk mentalt kan få en fordel af, at "opleve" det som en fordel. Nu kan man læse en masse forskellige tests, og jeg er langt fra sikker på, at alle er lavet korrekt. Der defineres hurtigt omkring offcenter hit, og center hits. Men offcenter hits kan jo variere alt fra millimeter fra center til hulkanten og derfor kan test sagtens manipuleres. Molinari lever af golf. Mange pro'er har selv lavet en masse test. Men tjek lige de testresultater som Molinari er kommet frem til. Det ligger i hvert fald tæt på den erfarring jeg har. Her er endda testet ud fra en linje bolden rammer hullet på. Altså hvad der svarer til strejfe pinden osv. Virker mere seriøst end mange af de sensationsartikler jeg har læst. Slow Speed: No Difference In or Out Medium Speed: Flagstick Out is Best Fast Speed: Flagstick in is Best
 13. Normalt er jeg ikke imod ændringer, og generelt er jeg tilhænger af regelændringerne, og handicapændringerne fra 2020. Det er godt for sporten. Lige denne regel synes jeg bare er så uigennemtænkt, og langt væk fra hensigten. Jeg har spillet golf i 20 år, og jeg har aldrig nogensinde oplevet det som en tidsrøver, at pinden skulle ud, og i min optik taler vi om 5 sekunder på hver green. Jeg er med på, at man kan stå og holde pinden i lang tid på et langt putt, men det er jo fordi man holder pinden mens spilleren forbereder sig. Den tid vil blive brugt uanset hvad. Så vi taler reelt om, at tage pinden op og placere på green, og sætte den tilbage i hullet. Strækker jeg mig langt taler vi om 10 sekunder pr green. Altså 180 sekunder/3minutter pr runde. Nu laver man en regel som gør beslutningen 100% individuel. Og diverse medier og kloge mennesker er jo allerede igang med, at lave en masse analyser af det ene og det andet. Min påstand er, at pinden i/ude gør INGEN forskel hvis bolden har en given fart. Dvs. et godt putt der triller 40-50 cm forbi hullet er succeskriteriet den samme. Har bolden mere fart på vil det være en fordel at pinden er i. Jeg er overbevist om, at vi vil se pro'erne, gode amatører, og også almindelige klubgolfere begynde at spekulere i dette. Eksempelvis tage pinden op på kortere putts, og lade den blive i på lidt længere putts hvor længdebedømmelsen er sværrere. Så i stedet for, at vi idag bruger tid på, at tage pinden ud og sætte den tilbage, så skal vi til at vænne os til, at tage den ud og sætte den tilbage flere gange. Golf handler jo både om fornemmelse, og om videnskab. En god fornemmelse vil på mange måder slå videnskab. Se bare idag. Hvor mange pro'er og amatører tage ikke pinden ud på små chipslag fordi hullet ser større ud selvom det er imod videnskaben? Men hvis det visuelt virker større for nogle mennesker så vil den fordel slå videnskaben. Nu begynder vi pludselig at skulle tage de tossestreger med ind på green. I min optik burde vi tage valget væk fra spilleren. Eksempelvis ændre regelen til, at pinden ALTID skal være i. Det ville stille nogle krav til producenterne for pinde, at de ikke må påvirkes så meget af vinden, at der ikke er plads til bolden i blæsevejr. Men så gør da det. Det ville være enkelt, forståeligt, og med et formål. Det andet er bare forvirrende, tidskrævende og virker tåbeligt for mennesker udenfor golfverdenen.
 14. I min verden er reglen med at putte med flagstangen i den mest ånsvage regelændring. Jeg tror aldrig jeg har spillet en golfrunde hvor tidsbesparelsen reelt ville overstige 30-60 sekunder samlet set over 18 huller. Måske med undtagelsen hvis man spiller alene. Det er dog ikke golf, men træning hvis du spørger mig. Og her kan man spille efter præcis de regler man selv beslutter. Normalt forholder det sig sådan, at den som er tættest på hullet går ind og tager pinden op inden man markerer sin bold. Imens gør spille makkerne sig klar. Er der en enkelt som er så langt væk, at pinden skal passes så er det igen spilleren som er tættest på hullet som passer pinden og tager den ud når bolden er sendt afsted. Det betyder i praksis, at det tager PRÆCIS ligeså lang tid at spille med flaget i hullet, og en uden for tur som passer den. Jeg er overbevist om, at dette i fremtiden bliver en tidsrøver fordi, at nu kan spillerne gud hjælpe mig selv bestemme om den skal være i, eller ude. Så kan vi står i en situation hvor spiller A vil have den i på sit 12 meter putt, tage den ud til spiller B som har et 7 meter putt, for at tage den i igen til C som har et 5 meter putt. Og så gør vi det hele om igen når returputtet skal puttes ud. Og mon ikke en masse statistiske nørder begynder at regne på hvad der bedst kan betale sig, og finder ud af, at ganske få putt ville være gået i hvis flaget havde været i hullet. Jeg tror bestemt at man holer marginalt flere putts med flaget i fordi, at putts som er alt for hårde stadig kan gå i. Men tager man 1 mio "gode" putt med rigtig retning og fart så er jeg overbevist om, at resultatet er præcis det samme. Så kun dårlige putts kan blive belønnet med flaget i. Vor herre til hest. Få nu bare det flag ud når man ligger på green.
 15. Hiv så hårdt i den, at der til sidst kommer lim ud. Det giver både styrke, og hjælper dig til at finde dit eget happy place. God fornøjelse
×
×
 • Tilføj...

Important Information

Ved at bruge forum accepterer du vores Privatlivspolitik og Vilkår for brug af siden