Hop til indhold


MrSwingKin

Medlem +
 • Antal indlæg

  494
 • Medlem siden

 • Senest besøgt

 • Dage vundet

  22

MrSwingKin vandt dagen den Marts 25

MrSwingKin havde det mest likede indhold!

Community omdømme

194 Fremragende

Om MrSwingKin

 • Rang
  Guld medlem

Profilinformation

 • Hjemmeklub
  Silkeborg
 • Handicap
  2,1
 • Højre / Venstre
  Højrehånds spiller

Seneste besøgende på profilen

Blokken med seneste besøgende er deaktiveret, og bliver ikke vist til andre

Enable?
 1. MrSwingKin

  Billigt medlemskab?

  Nu er vi normalt enige Golfkid, men lige i dette tilfælde er vi ikke. Når alt kommer til alt så er det selvfølgelig et spørgsmål om prioritering, men det kan være en prioritet der har store konsekvenser. Jeg har selv bekendte som sidder i gode jobs, og som har 45-50 timer om ugen, små børn, nyt hus. Her er der bare ikke overskud eller tid til, at man kan spille 10 runder om året. Det kan måske blive til 3-4 stykker. Man kan altid argumentere for, at de kan finde et 37 timers job osv., men det er med ret store konsekvenser. Børn + et godt job tager altså hurtigt 2x45timer om ugen.
 2. MrSwingKin

  Billigt medlemskab?

  Jeg er meget enig med dig Kitter. Der findes et utal af medlemmer, eller potentielle medlemmer på det stadie af livet. Man kan altid argumentere for det ene og det andet. På den ene side kan man argumentere for, at der ikke skal være noget medlemskab til disse mennesker, og der findes efterhånden så mange alternativer i form af pay and play hvor de kan spille 2 gange om året. Det andet argument er, at vi holder disse mennesker med en tilknytning til en golfklub i denne periode af deres liv, og de kan få et BILLIGT medlemsskab og spille 2 runder om året på en rigtig bane og mod betaling. Sidstnævnte model har den fordel, at det nok er nemmere at få disse mennesker tilbage i klublivet når tiden igen tillader det.
 3. MrSwingKin

  Masters 2018

  Det er sgu utroligt hvor mange som forsøger at lave lidt mønt på Tiger Woods. Hvis den dumme ekskæreste har underskrevet et fortrolighedsløfte så er det jo en aftale de lavede. At han så igen har været en af sine kærester utro retfærdiggør vel ikke, at man vil ud af sådan en aftale så man kan spinne guld på historier om ham. At hun så krydrer denne historie med, at han ellers ville lække nøgenbilleder af hende fortæller vidst alt. Uanset om det er sandt eller ej, så er det vel underligt, at hun først reagerer nu hvor hans navn igen er blevet varmt? Vel heller ikke tilfældigt, at historien kommer lige op til Masters. Uanset hvad der er i historien, så er det for mig at se kun et spørgsmål om, at tjene lidt penge på historien. Det samme kan man sige om den nye bog om Tiger. Den udstiller manden på mange måder, og meget er sikkert helt korrekt. Dog gør man alt for, at time udgive bogen på et gunstigt tidspunkt lige op til Masters. Jeg er på ingen måde fan af måden Tiger har levet sit private liv på, men dem findes der millioner af i verden. Jeg er dog meget fan af hans golfmæssige talent, og alt det han har bidraget med til golfsporten. Personligt er jeg ligeglad med hvor stort et svin han er udenfor banen.
 4. MrSwingKin

  Trampolin effekt - hvad er det egentlig?

  Jeg tror faktisk at rigtig mange overvurderer betydningen af styrketræning i forhold til Clubspeed med driveren. Når man kigger på farten som både Mcrilroy og Tiger kunne generere før de rigtigt fik styrketrænet, så er det overraskende hvor lidt det har haft betydning for deres fart. Jeg tror den helt store fordel ved styrketræning er, at det giver nogle andre muligheder rent svingteknisk i forhold til core, roation, muskelarbejde med de store muskler generelt. Potentielt kan spillerne måske godt generere lidt mere fart, men i min optik er det nok mere stabiliteten der er udslagsgivende. En anden stor gevindst ved fysisk træning er, at spillerne har langt mere energi på alle 18 huller, og de har energi til at træne langt mere end hvis de ikke trænede. Den tredje store gevindst er, at styrken generelt også giver mulighed for, at trække bedre igennem rough mm. Mine "påstande" er dog ikke veldokumenteret, men mere end fornemmelse af hvordan jeg ser det.
 5. MrSwingKin

  Trampolin effekt - hvad er det egentlig?

  Jeg har aldrig rigtig forstået den der påstand som man ellers hører alle vegne. Er det klubbernes argument for hvorfor de mister medlemmer? Jeg er sikke på, at der nok skal være noget rigtigt i, at spillere med en meget begrænset evne stopper igen. Men er vi nu sikker på, at det er de manglende evner den er galt med? Det er med golf som med så meget andet, at jo mere man øver sig jo bedre bliver man. De spillere som stopper pga manglende evne skyldes nok også, at de spiller for lidt til, at de får det store ud af det. Så hvad kom først, hønen eller ægget.? Hvor social er golfere som har er meget begrænset talent og som spiller meget lidt? I min optik er undskyldningen med at folk stopper fordi de finder det svært noget snæversynet.
 6. MrSwingKin

  Trampolin effekt - hvad er det egentlig?

  Der er da forhåbentligt ingen som tror, at trampolin effekt gør at bolden kommer ud med mere hastighed at du eventuelt kaster en bold ind på slagfladen med. Jeg giver faktisk peejay ret i, at det er nogen sludder at bruge meget krudt på at skrive om. Og selvom gamle drivere også kan generere en smashfaktor tæt på 1,5 så skal vi huske på, at disse køller også var tungere og derved er selve “trampolin” effekten på disse lavere. Jo mere masse bagved jo mere energioverførsel og her opnår de kun samme udgangshastighed på bolden. Så nye drivere har en højere “trampolin” effekt da disse er lettere og kan opnå samme udgangshastighed på bolden som en tungere. Den helt store fordel er, at disse lettere køller kan svinges hurtigere. Så i den kontekst er de nye køller trods alt længere end de gamle persimmon. De er ligeledes større i hovedet og langt mere tilgivende ved OFF center hits. Jeg er dog enig i, at boldene Har udviklet sig enormt. I min optik skulle man gøre noget ved boldene, og så skulle man gøre noget ved størrelserne og tilgivelsen på driverne. Det er alt for nemt at være en god driver af bolden idag, og fitte sig til noget som giver optimale data og derved længde og præcision. Man burde gå tilbage til noget hvor de bedste ballstrikere ville blive belønnet og de knapt så gode straffet.
 7. MrSwingKin

  Nye regler pr. 1/1-2019

  Jeg synes generelt at der er flere rigtig gode regelændringer. 1. Der er frit drop for suckere "trough the green". Golfspillet viler i sig selv på, at der er mange tilfældigheder. Og dette er nogen som spilleren skal kunne abstrahere fra. Det giver dog ikke mening, at straffen er 1 slag ekstra fra om man rammer fairway eller semirough i våde forhold. Helt og aldeles fornuftigt. 2. Man må rette alle ujævnheder op på green så længe det ikke sænker spillet unødigt. Igen er de nuværende regler underlige ide, at en anden spillers nedslagsmærke må rettes, men en anden spillers spikemike må ikke. Fornuftig disposition. 3. Mærke overfladen på på spillelinjen på green giver ikke længere straf. Der er absolut ingen fordel på, at pege 2 cm over green, og røre overfladen. Så længe det ikke er for, at lave mærker i green for, at have noget at sige efter. 4. Ens regler for røde og gule vandhazarder. Kæmpe plus i forhold til dropreglerne. 5. De lange puttere må ikke længere bruges til, at markere 2 køllelængder når man dropper. 6. Nu gives der kun straf for, at røre sandet i en bunker hvis det er for, at teste underlaget før eller under slag. 7. Der må kun ledes i 3 minutter efter en bold. De færreste bruger alligevel 5 min idag. Dog er jeg enig med golfkid i, at drop fra knæhøjde er fuldstændig ånsvagt. Det er ekstremt svært at stå oprejs uden flex i fodledene, og foretage sig et drop man er sikker på er i knæhøjde. I min optik er det langt mere besværligt end at droppe fra skulderhøjde. Hvis det er fordi, at man vil sænke drophøjden kunne det være gjort langt smartere. Eksempelvis med højden af den korteste kølle i baggen som ikke er en putter. Ligesom ved udmåling af drop ved køllelængde. I min optik har drop fra skulderhøjde altid fungeret, og giver et fair lie i langt de fleste tilfælde. Man kunne jo bare lave en regel i bunkere således, at hvis man dropper i en bunker må bolden placeres.
 8. MrSwingKin

  World Handicap System - fra 2020

  Jeg er faktisk stor fortaler for, at dette bliver indført. Vores nuværende handicapsystem "tilgodeser" i alt for stor grad den ustabile spiller. Den ustabile spiller vil have et for lavt handicap, da rigtigt gode runder om året aldrig opvejes af alle de dårlige. Du kan lave eksempelvis 42 point 3 gange på et år, og rykke eksempelvis 1,2 ned 3 gange, altså 3,6 i alt. Det svarer altiså til du får 36 runder hvor du kan spille dårligere end handicap. Det nye system tager langt mere højde for, at golfspilleren skal kunne have et handicap som man i 50% af runderne vil kunne spille nogenlunde op til. Min største frygt bliver, at handicapfuskere får nemmere spil, da det er ret simpelt at regulere sit handicap meget på relativ kort tid.
 9. MrSwingKin

  Tigeren i Farmers

  Nu er de nævnte herrer vel ikke engang de mest langsomme typer på touren? Jeg lagde især mærke til Jason Day som gik lidt længere fremme. Gab hans rutine er langsom, og ikke mindst hans putting rutine. Jeg vil tro han bruger 2-3 min. alene på sin puttingrutine.
 10. MrSwingKin

  Tigeren i Farmers

  Jeg synes bestemt ikke han er blevet mindre. Tror også det skyldes mange af de andre er blevet langt større og derfor ser det ikke længere voldsomt ud i forhold til resten. Ja men trods elendigt spil fra især tee men også jernslag er han -1 for dagen. For mig ligner det lidt en Tiger vi så for 10 år siden.
 11. MrSwingKin

  Hvor langt slår i jeres drives?

  Nu er statistik jo altid ubamhjertigt. Ovenstående ark fortæller det jo ganske flot. I min optik er de fleste under handicap 5 også mellem 20-30 år. (Formegentlig), og derfor påvirkes længden kontra alder også negativt. De som jeg har kendt, og som har været "dygtige" golfspillere fra barnsben og til efter 40 års alderen har stortset ikke oplevet et fald på længden af drives, jernslag mm. Jeg er ret sikker på, at bagved tallene på alder er en af forklaring formegentlig, at jo højere alder, jo dårligere golfspillere. Gennemsnit betragtet. Jeg er dog enig så langt, at stortset alle golfspillere lyver om deres længder. Man har en tendens til, at huske de længste drives, og glemme de dårligste. Jeg hører også tit folk påstå, at de flyver bolden 250 meter. Det kan de sågar testet længe i en trackman. Jeg kan dog konkludere, at når jeg spillere med disse mennesker, så er det langt fra tilfældet på banen. Jeg svinger driveren mellem 110-115 mph (i en trackman) og slår vel bolden gennemsnitligt 240-250 meter på danske baner. I trackman kan jeg slå den 280-290 når jeg rammer den fornuftigt, og det sker da også jeg slår drives over 300 meter udenfor. Der er bare en verden til forskel på at spille golf, og stå og slå langt i en trackman. Udenfor er fairways ikke altid hårde, og der kan være strid modvind, sidevind, udfordringer i højre, venstre osv. Det er sjældent man kommer til et par 5 hul med masser af plads, og hårde fariways, og hvor man kan knalde til den og slå den 280-300 meter. Langt de fleste omtaler længden på deres drives ud fra de absolut mest optimale forhold, og i perioder hvor man slår bolden langt. Det samme er faktisk tilfældet med længden på jernslagene. Jeg ser stadig mange elitespillere gå og hamre til deres jern og være alt for ustabile på deres længder. Det giver ingen mening at slå 7 jern fra 165-170 meter hvis kun man kan slå den derud hver 2. gang. Så slå dog et 6 jern og slå den på meteren hver gang. Vildt nok. Du slår godt nok langt med din driver i forhold til resten af udstyret. Måler den drives i direkte fuglelinje eller med fairway rundt? Du er næsten ligeså langt med driveren som jeg, men jeg er mindst et jern længere end dig. Hvis jeg var dig ville jeg få undersøgt dit 6-7-8 jern. Der må være noget galt med graderne eller lign på dine jern. Der er 10 meter mellem 3 jern. Jeg har cirka 10 meter mellem hvert af mine jern.
 12. MrSwingKin

  Taylormade Twist Face

  Jeg er ikke nødvendigvis uenig med dig i at noget af ovenstående er korrekt. Dog kender jeg flere proer som har fået et fuldt valgfri Wilson sæt uden beregning. I min optik er det vel pga fair nok når/hvis de sælger deres udstyr. Ingen af udstyrsproducenterne er dog hellige her. Jeg genkender faktisk ikke helt den hårde prisstyring på TM udstyr. Faktisk har jeg oplevet at kunne få relativt store rabatter på TM udstyr. Jeg spiller dog med Titleist pt og her har jeg oplevet den markant mindste rabatmulighed. Ja faktisk har jeg oplevet at kunne få cirka 10%. Flere af de proer jeg arbejdet med har faktisk forsøgt at få mig væk fra titleist pga de lave avancer. mht nyt udstyr så laver de vel mere eller mindre alle sammen en ny serie hvert år. Jeg har i hvert fald svært ved at være sur over markedsføringstrategierne fra nogle af dem. De minder meget om hinanden fra min stol og på rent performance og pris er de stortset også ens.
 13. MrSwingKin

  Taylormade Twist Face

  Nu skal man nok ikke æde alt råt. Der findes vel stakkevis af eksempler med titleist, ping og Callaway. Nike var der sikkert også da de fandtes på markedet. Fælles for dem alle er vel, at de ingenting er uden deres marketingsafdeling. Og alle betaler mio af dollar for markedsføring. Nu er du fortaler for Wilson, men selv Wilson bruger “ufine” metoder, og sender demosæt til diverse proer hvis de vil have deres udstyr i deres shop. Det samme gør Titleist.
 14. MrSwingKin

  Taylormade Twist Face

  Man kan sige mange ting om TM og deres markedsføring, men de seneste år har de vel lavet det markant bedste udstyr? Jeg har, og bliver aldrig TM fan, men jeg har skam prøvet deres M1 og M2 drivere og er meget imponeret.
 15. MrSwingKin

  Taylormade Twist Face

  Det lyder ret vanvittigt. Kunne være sjovt at høre @Rosenberg eller @LHW om dette overhovedet giver mening ifølge dem.
×