Jump to content
Vild med Golf

MrSwingKin

Member +
 • Content Count

  561
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  26

MrSwingKin last won the day on January 29

MrSwingKin had the most liked content!

Community Reputation

210 Fremragende

About MrSwingKin

 • Rank
  Guld medlem

Profile Information

 • Hjemmeklub
  Silkeborg
 • Handicap
  2,1
 • Højre / Venstre
  Højrehånds spiller

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Du er den første golfspiller jeg har mødt som synes godt om ham. Respekt for det. Jeg synes han er et direkte usympatisk og patetisk menneske. Glemmer ham ikke i Porche European Open hvor han ikke ville lykønske McEvoy med sejren fordi han selv smed sejren væk. Eller mange af hans direkte respektløse udtalelser om andre store spillere. Hele hans udstråling minder og Tyrrel Hatton som heller ikke er den mest elskede, men bare kejtet samtidigt. Han opfører sig simpelthen så dårligt på en golfbane. At han samtidig er en af de langsomste spillere på touren er heller ikke et plus. Og alt hans PR fis med hans udstyr. Det er helt fint, at han har en anderledes tankegang, og en anden måde at se udstyr på, men det er næsten blevet mere PR end noget som giver værdi for ham. Iøvrigt er der mange af tourspillerne som går ligeså videnskabeligt og systematisk til værks med deres udstyr. Tiger er vel den som har justeret aller mest igennem tiden og gået sine egne veje. Det er ikke noget at sige til, at hans tourkollegaer ikke bryder sig om ham.
 2. Enig. Og Michelson også Vi mangler bare at Bryson falder fuldstædigt sammen. Ham magter jeg ikke at se på hele weekenden. Forfærdelig golfspiller at se på.
 3. Tak LHW. Super godt svar. Jeg har iøvrigt garagen fyldt med gammel udstyr. Det kan jo være, at der kommer et par kolde vinteruger endnu, og så kunne sådan en projekt være sjovt. Min største bekymring er faktisk, at skulle have blytape på. Kan man ikke tilføje vægt mere permanent og så det er "pænt"? Og er man ikke nødt til, at veje hovederne individuelt inden man tilføjer vægt? Der kan vel være afvigelser her?
 4. Specielle og niche i samme sætning. Beklager Osholm. Nok kan jeg være en idiot, men i den her kontekst var det ikke ment negativt.
 5. Læs mit indlæg ordentligt. Jeg har ikke kaldt dig mærkelig. Jeg har kaldt brugerne på VMG specielle. Ud fra betragtningen om, at de ikke repræsenterer golfspillerne i Danmark.
 6. Vi er helt enige LHW. Fra dit synspunkt og for det du mener er tilstrækkeligt, der leverer OEM ikke. Men du er jo heller ikke deres "kunde-segment". I bund og grund. Du er håndværker, og brænder for dit håndværk, detaljer, specifikationer. Og det har jeg respekt for. Jeg sammenligner din erkærhed med en skrædder som laver et jakkesæt 100% custom fittet. Lækkert, kvalitet, og med en stor erkærhed for sit håndvæk. Om du har et Hugo Boss, Sand, Armani eller noget helt 7. hængende hjemme i dit klædeskab gør jo ikke sættet til noget "skrammel" fordi det er en "standart-vare". Disse kan mange gange også levere nogle angivne mål, men det bliver det aldrig "custom fit" af. Men vi er vel enige om, at Custom fittet jakkesæt kun tiltaler en meget lille minoritet?. Og vi er vel også enige om, at det sidder bedre. Men det gør jo ikke alle producenterne til nogle svindlere.
 7. Jeg troede ikke du ville debattere med mig Nicolai? Folk der nævner noget omkring fitting og OEM bliver jo slagtet ved højlys dag. Mark spurgte venligt om nogen kunne fitte ham med OEM udstyr og han fik flere halv flabede svar om, at OEM ikke kan fitte osv. Hvad dækker ordet speciel over? Brugerne på VMG er i hvert fald på ingen måde et bredt udsnit af den dansk golfbefolkning. Overhovedet. Så du må væmme dig så meget du har lyst til, men stop med at overdramatisere.
 8. Hvorfor bliver i ved med, at tale om OEM som om, at de snyder og bedrager golfspillerne. Det er blevet sådan et rent princip, at det eneste rigtige er Wishon, og skafter skal igennem spineFlo, og det hele skal være et progressivt sæt. Stop nu for pokker. Jeg ved godt at Vildmedgolf nok kun har brugere som er lidt specielle, og det er en niche men come on. Vi taler om noget som er fuldstændig ligemeget, og som ikke forandre en disse. Alle udstyrs producenterne ville dø af grin af denne debat. De kunne så nemt som ingenting udkonkurrere og levere det som Rosenberg og LHW kan, men det gør det ikke fordi kunderne er fuldstændigt ligeglade, og det har nærmest ingen effekt. Det har ingenting med bedrageri at gøre, men ren og skær sund fornuft. Som virksomhed skal man ikke overservicere sine kunder. Jeg ved ikke hvorfor der hersker sådan en offerkultur herinde hvor man føler sig som ofre for de store stygge OEM producenter. Det er fuldstændig ligsom at læse en debat om Apple VS Android hvor Android fanatikere sviner Apple produkter med deres "dårlige" hardware og de er lysår bagved Android. Apple kan noget andet. De kan levere en god brugerflade (siger kunderne), og går på kompromis med deres hardware. Målt på omsætning er det da det klart bedste at gøre. Skal vi også svine dem for, at levere en marginalt dårligere hardware selvom majoriteten er kunderne er bedøvende ligeglade. Og ligesom jeg personligt kan ringe, maile, arbejde, sms'e med en Apple og en Android så kan jeg også spille golf med Wishon eller Titleist. Når alt kommer til alt så er det et spørgsmål om religion. Får jeg en bedre "brugerflade/oplevelse/følelse/velvære" ved at spille med Titleist pga. brandværdien så må vi nok også erkende, at det er dem som har fat i den lange ende.
 9. Hvad er definationen af et mishit? Hvis jeg slår 10 mishits pr runde, så vil jeg spare 1 mishit pr 10. runde. Et mishit er for mig et decideret "dårligt" slag. Du kan jo slå nogle lunke jernslag som er på green men 10-15 meter fra pinden. Eller lidt halv sløje drives som er 15-20 meter kortere end optimalt, og måske lige ude i semiroughen. Det er i min optik ikke et mishit, men forventeligt. Når jeg er i udlandet, ja sågar nogle gange i Danmark, så låner jeg er sæt. Enten af kammerater eller der hvor jeg spiller. Det føles altid lidt anderledes, men gør ikke noget nævneværdigt noget ved mit spil. Det gør typisk boldflight en smule anderledes hvis skafterne er forskellige, og skafterne kan også påvirke hvor stor en draw jeg slår. Jeg vil vove den påstand at jeg kan spille indenfor en træsko længde af mit normale niveau med et helt tilfældigt sæt fra Bilka, whatever. Giv mig en Dame senior sæt og jeg skal stadig nok kunne spille stortset til samme score. Det eneste mit krav ville være er, at spille med den bold jeg plejer.
 10. Jeg har absolut ingen problemer med, at folk gerne vil have noget som passer ned til mindste decimal. Jeg synes det er fedt at nogle går så meget op i det, og fedt at man er helt kompromisløs med sin tilgang til udstyr. Jeg tror da de fleste tourspillere gør præcist det samme. I bund og grund kunne det da også være fedt nok, at få det selv. Om ikke andet så fordi at så ved man, at udstyret er så godt som det overhovedet kan blive. Men antager vi at jeg kan fjerne 1% af mine mishits så svarer det vel groft sagt, at jeg fjerner et mishit pr 10. runde. Hvor dyrt er det at lave et mishit? Kommer an på så meget. Det ligger vel et sted mellem 0,5 og 1.0 slag. Sådan groft sagt. Så generelt betyder det at jeg kan forbedre et ½ til et helt slag hver 10 runde. Det gør ikke mig til en gladere golfspiller. Men det er klart, at som professionel der skal tjene sin egen løn, der havde jeg aldrig været i tvivl.
 11. Er det ikke underordnet? 99% af alle golfsæt er jo bare en standartvare, og bliver hellere end gerne byttet til nyt. Jeg har meget respekt for det arbejde du og Rosenberg kan, og jeg er også sikker på, at det giver en eller anden forbedret stabilitet. Jeg har som sagt spillet golf i 20 år, og jeg har i hvert fald haft 15 forskellige sæt. Ja jeg er også en af udstyrs junkierne. Noget har dog været fittet. Ja Spineflo osv har ikke været en del af det, så jeg kan ikke udtale mig om hvor meget det betyder. Jeg kan dog forsikre om, at jeg aldrig har haft et jernsæt hvor de forskellige jern er gået i alle mulige retninger. Overhovedet. Jeg ved præcis hvor mine bolde går hen når jeg har ramt bolden, og generelt slår jeg en babydraw på 95% af mine slag. Alt andet er mishits. Det er med alle jern, og alle køller. Så enten har jeg været ekstremt heldig med mine sæt eller også overdrives effekten af spineflo og differencer helt afsindigt. Det er muligt i har set et aller andet ekstremt, men jeg har ALDRIG oplevet at nogle af mine jern er gået unaturligt langt, eller kort, eller til højre eller venstre.
 12. Jeg er ikke sikker på, at årsagen til at folk skifter udstyr er fordi de ikke kan slå med OEM udstyr. Der er i min optik sat meget på spidsen. Golf er svært, og det er svært uanset om du spiller med fittet udstyr eller ej. Vi må vel også bare erkende, at OEM producenterne gør det sindsygt godt. De bruger EKSTREMT mange penge på markedsføring, og det er i alle medier, og via de professionelle golfspillere. Og det virker bare. Producenterne skaber et behov på baggrund af følelser, og ikke på baggrund af fakta eller performance. Så kort kan det siges. Det behov besidder 99% af os, og derfor er der heller ikke noget i vejen for, at Mark ønsker noget af dette vanvttigt dygtigt markedsført udstyr. Når man ved at hver udstyrsproducent bruger flere hundrede millioner kroner på markedsføring så kan jeg godt forstå, at man ikke ønsker at betale samme pris for en vare som bruger få tusinde på markedsføring. Med al respekt så tror jeg ikke på, at hverken produktionen eller performance er bedre fra Wishon hoveder end fra alle de andre. Der hvor Wishon kan noget andet er, at der er nogle enormt dygtige fittere inde omkring fitting af sådan et sæt. Hvis man gerne vil have noget kendt, men også gerne vil betale fitting så behøver det vel det ene vel ikke udelukkede det andet. Bare fordi en dårlig gave godt kan være pakket flot ind, så behøver en god gave altså ikke være pakket grimt ind. Der er sådan en underlig negativitet omkring OEM producenterne herinde. Som om de er de store stygge ulve som er skyld i alt dårligdom i golfverdenen. OEM producenterne gør enorm meget godt for golfsporten generelt, og det er altså på baggrund af at de sælger deres udstyr som hyldevarer. Selvom en Audi og Skoda er nogenlunde den samme bil så sælges der altså stadig mange af dem, og også til glade tilfredse købere.
 13. Stop dog Nicolai. Det var da en unødig provokation som LHW kom med. Han spørger jo efter fitting hjælp, men fortæller bare at han ikke vil have Wishon pga udseendet. Det betyder jo ikke at han vælger udstyr pga. udseende, men han fravælger Wishon pga udseende. Det er vel fair nok. Wishon kan jo ikke noget som alle andre mærker ikke kan. Ligeså forkert som det er, at OEM sælger noget udstyr med store tolerance i specifikation ligeså stor forkert er det da, at påstå at Wishon er det eneste rigtige udstyr man kan fitte. Jeg vil da anbefale at ringe til Thomas og spørge om han kan hjælpe hvis Mark selv køber sine hoveder. Det er mig bekendt stadig muligt, at købe hovederne alene. Det vil spare Mark for en omkostning, og jeg tænker da godt at Thomas kan komme med en pris alene på fittingen og det at montere skafter og grips.
 14. Jeg forstår da udemærket af man ikke har lyst til, at spille med Wishon udstyr. Se lige de som har betalt en formue for at få det fittet, og når de forsøger at sælge det på Facebook osv så får de ikke mere end 10% af den pris de har betalt. Og jeg forstår da godt at man gerne vil have det "lækre" udstyr som proerne spiller med. Hvorfor ikke bare tilbyde hovederne fra de rigtige mærker, og lave en god fitting ud af det? Man kan vel ikke kun lave "god fitting" med Wishon udstyr?
 15. Med meget stor sandsynlighed slår du sine wedges alt for højt. For det gør alle amatører. Læs lidt omkring launch angle på wedges. 30-35 grader er optimalt for pitchslag. Tag hænderne helt ud af dit wedgespil og sørg for at din launch angle kommer ned på 30-35 grader så vil du se mirakler. Og det er VIRKELIG lavt. Samme teknisk bruges på længere slag. God fornøjelse.
×
×
 • Create New...

Important Information

Ved at bruge forum accepterer du vores Privacy Policy og Terms of Use for brug af siden