Jump to content

MrSwingKin

Member +
 • Content Count

  599
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  28

MrSwingKin last won the day on June 25

MrSwingKin had the most liked content!

Community Reputation

220 Fremragende

About MrSwingKin

 • Rank
  Guld medlem

Profile Information

 • Hjemmeklub
  Silkeborg
 • Handicap
  2,1
 • Højre / Venstre
  Højrehånds spiller

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Nu er prisen for en uddannelse på de forskellige collage heldigvis også forskellige, men du har naturligvis en pointe. Fordelen ved deres uddannelsessystem er, at kvaliteten er uddannelsen har 100% fokus, og ikke kvantiteten som det er i Danmark. Derfor uddanner USA generelt også dygtigere studenter end vi gør i Danmark, men det er uundgåeligt, at dele af befolkningen bliver taget som gidsler, og ikke har de samme muligheder som vi har i Danmark. Så det store spørgsmål bliver om vi skal fokusere på kvantitet eller kvalitet. Om amatørgolfere bør kunne indgå kommercielle aftaler er vi ikke enige i. Jeg er af den overbevisning, at de strikse regler fremmer både amatørgolf og ikke mindst professionel golf. Simpelthen fordi de som har et godt brand, og som er dygtige nok tager springet overtil professionel golf. Det efterlader scenen til "talenterne" som med gode resultater bliver sluset stille og roligt ind i den professionelle verden.
 2. Det er vel en sandhed med modifikationer? Skattetrykket er væsentlig lavere i USA, og det betyder bl.a. at uddannelsessystemet ikke er finansieret via skattebilletten. Alt andet lige gør det også, at rådighedsbeløbet for en amerikansk familie er væsentlig højere end i Danmark. Derfor er en universitetsudannelse delvis egenfinansieret. At man skal have "røven fuld af penge" er derfor ikke korrekt. Man har trods alt mange år til, at spare op til ungernes uddannelse. Det kan dog ikke undgås at det giver en økonomisk ulighed da alle ikke har samme muligheder. Derfor har man også indført Scholarship til unge med særlige evner, men hvor disse ikke kommer fra en økonomisk stærk familie. Der er fordele og ulemper ved begge systemer, men det er ikke alene en ulempe.
 3. Jeg er faktisk meget enig. Scollarship har enorm værdi for de enkelte. Og det er nok begrænset hvad amatørgolfere kan have af markedsværdi ifht. kommercielle rettigheder. Nok kan de bedste amatører lave en millionkontrakt, men det er stadig på et meget lavt niveau ifht. de bedste professionelle. I golfverdenen er der en skarp opdeling mellem amatører og professionelle, og umiddelbart kan det virke omsonst, at en ung amatør ikke kan få andel i præmiepenge når han inviteres med til en stor professionel turnering. I bund og grund så handler det om, at man værner om amatørerne i golfverdenen. Hvis og såfremt amatørerer kunne få andel i præmiepenge, og sponsorater, så kunne nogle spillere spekulere i, at forblive amatør i lang tid for derved via gode amatørresultater blive inviteret med til professionelle turneringer, og derved få adgang til præmiepenge osv. Man har lange gamle traditioner for, at invitere de bedste amatører med til professionelle turneringer. Det gør man ene og alene for, at de kan lære, og blive motiveret. Der må ikke være noget økonomisk incitament for dette. Så selvom reglerne kan virke gammeldags og forstokket så det de faktisk med til, at støtte amatørgolfen.
 4. Helt enig. Mange kunne lære at tage et skridt væk i roughen og få en fornemmelse for modstanden i græsset. At høste bag bolden er "no go"
 5. Jeg ved godt at det ikke sker ofte. Langt fra. Jeg har dog set elitespillere gøre det. En gang i roughen ved en fejl, og for at det ikke skal være løgn, så har jeg set det i et indspil hvor vedkommende simpelthen tog prøvesving alt for tæt på bolden. 2 gange på 15 år er dog til at overse :) Det var mere i forhold til, at så vidt jeg husker, så blev ingen af dem genplaceret med 1 slags straf. Begge gange spillede man videre som et slag.
 6. @Pastorius Hvad hvis man rammer bolden i et prøvesving på fairway? I gamle dage skulle man vel genplacere, og have 1 slag straf. Det var der nærmest aldrig nogen der gjorde, men spillede videre fra et forkert sted. Og dermed skulle have langt flere strafslag. Hvad gør man efter de nye regler? Genplacerer man eller spillere man bare videre hvorfra bolden måtte ende?
 7. Det er faktisk sjovt, at lokke spillere ud på en "ny" bane. For det bliver det i bund og grund. Og mange gør sig nogle tanker ligesom du gør, og går en lille smule i "panik" over, at man nu mister nogle ekstra streger. Der er dog ingen grund til panik for banen spiller nemmere alene af den årsag, at banen er kortere. Hvis hvert hul bliver 20 meter kortere, så kan man generelt sige, at du får cirka 2 jern kortere ind til green. Det alene gør, at banen spillere nemmere. Mit råd vil være, at du ikke skal tænke anderledes end du gør normalt. Dine betragtninger om at spille ekstra agressivt på nogle par 4 huller giver ingen mening på baggrund af tildelte slag. Enhver beslutning om strategi på et hul bør foregå i forhold til hvordan man gennemsnitlig laver den bedste score. Man må aldrig tænke hvordan laver jeg den bedste mulige score på dagen. Så spiller man FOR agressivt, og vil altid forsøge sig med slag som er over ens evne. Foretil dig, at du må spille et hul 100 gange med hver sin strategi. Hvordan laver du gennemsnitlig den bedste score? Så har du din strategi. Så hold bolden i spil - Og tag mulighederne derfra. Vi skal huske på, at golf er et spil som handler om, at minimere sine fejl. Grundlæggende koster fejl mere end du vinder på, at dine slag lykkedes. Det er første skridt. Og så skal vi huske på, at der er stor varians i golf. De bedste i verden laver ikke 7 birdies på en runde fordi de har udset sig de 7 huller at gøre det på. De giver måske sig selv 14-15-16 chancer for birdie, og en dag hvor putteren er varm eller de slår dem tæt på der laver de birdies.
 8. Det tror jeg, at vi alle sammen håber. Men skeletterne vælter jo ud af skabet i øjeblikket, og tilsyneladende kender mange til hans udskejelser de seneste mange år. Jeg frygter at manden har langt større problemer end denne tiltale alene.
 9. Om det er i luften, på hotellet eller i en bar er vel sagen uvedkommende? Jeg tror ikke, at hverken hans tisseri eller hans brandert ombord på et fly på nogen måde ville få nogle konsekvenser. Det er bare direkte dumt og pinligt. Men nok ikke noget han vil få nogen nævneværdig straf for. Det er det sexuelle overgreb som definitivt kan afslutte hans karriere. Det er en MEGET alvorlig tiltale. Hvad der reelt er foregået er ikke sikkert, at vi nogensinde får svar på. Ingen mennesker skal acceptere, at blive udsat for et overgreb, og da slet ikke af sexuel karakter. Manden er ikke dømt, og det håber jeg ved gud heller ikke han bliver. Men bliver man tiltalt så tvivler jeg på, at han kun er blevet lidt for kærlig i sin brandert. Et forsøg på et kys eller andet i samme boldgade tvivler jeg på vil være nok til en tiltale.
 10. Der har jo været rigtig mange vidner, og ingen har endnu afkræftet eller bekræftet hvad der er foregået. Jeg kunne dog ikke forestille mig andet end at Poulter som ven og kollega ville forsvare ham hvis der var noget i tiltalen der ikke var korrekt. Og hvad ligger der i sexuelt overgreb som er den aller værste tiltale. Han må jo have antastet eller gjort noget helt vanvittigt siden man tiltaler ham.
 11. Det er jo også en sindsyg trist historien. En yderst talentfuld spiller som pludselig risikerer, at smide hele sin karriere på gulvet. Hvad får det af konsekvenser spillemæssigt? En retsag, formegentlig karantæne fra europatouren, og sponsorer der flygter. Et stort hak i hans selvtillid og ikke mindst i hans selvværd. Det kræver enormt meget, at kravle op af det dybe hul han er havnet i.
 12. Du har ret. Det var måske lige hårdt nok, at skrive på rene rygter. Desværre går der bare mange af dem omkring Thorbjørn og hans udskejelser. Der er også rygter om, at året MID gik over gevind. Jeg forventer selvfølgelig ikke, at vi dømmer ham på rygter. Det ville være unfair. Dog er det sjældent at der kommer røg af en brand uden ild. Essensen er egentlig, at jeg synes det er ærgerligt, at et så talentfuld og egentlig en sød fyr er kommet så langt væk fra det som det hele handler om.
 13. Det var jo bare et spørgsmål om tid. Der har gået rygtiger om hans udskejelser i årevis, og det er alt fra kokainture med DJ, til kvinder, ludere, fester og andet sjov. Jeg tror aldrig han for forløst det potentiale som han i virkeligheden besidder. Der er alt for mange vilde fester, og useriøsitet i hans liv som han tilsyneladende ikke kan stoppe.
 14. Det er da et super tilbud. Jeg er iøvrigt helt enig med dig i, at hemligheden til at blive god ligger mellem lektionerne. Får men 1 lektion i ugen så skal der seriøst trænes meget mellem lektionerne. 4-5 dage med mindst et par timer pr gang. Ellers er frekvensen af lektioner simpelthen for høj. Men har man ergærrigheden, og træner meget mellem lektionerne så får man enormt meget ud af træning. Simpelthen fordi de træningsøvelser man får under en lektion indarbejdes i teknikken inden næste lektion. I min verden er der for mange som besøger en træner med den indstilling, at det fixes under de 20 min. man har en lektion. Det kunne ikke være mere forkert :)
 15. I praksis er forskellen meget lille ja. Det er trods alt sjældent, at jeg laver noget der er værre end en dobbeltbogey. Det er mere min observation når man ser nogen i et lidt højere handicap. Fx. handicap 15-20 stk at det er meget upræget. Og det gør at fokus bliver mere at lave nogle point end at lave en god "score". Forstå mig ret. Og her kan det mindset påvirke evnen til, at blive bevidst om egne evner, og ikke mindst mangler. Håber det giver mening.
×
×
 • Create New...

Important Information

Ved at bruge forum accepterer du vores Privacy Policy og Terms of Use for brug af siden