Hop til indhold

MrSwingKin

Medlem +
 • Antal indlæg

  386
 • Donations

  kr 0,00 
 • Medlem siden

 • Senest besøgt

 • Dage vundet

  16

MrSwingKin vandt dagen den Juni 26

MrSwingKin havde det mest likede indhold!

Community omdømme

159 Fremragende

Om MrSwingKin

 • Rang
  Super bruger

Profilinformation

 • Køn
 • Hjemmeklub
  Silkeborg
 • Handicap
  2,1
 • Højre / Venstre
  Højrehånds spiller
 1. Så kører vi igen...

  Meget godt beskrevet Søren, og ganske uddybende ifht. til alt det galde der bliver kastet af din blog. Det virker desværre som om, at der bliver ledt efter fejl eller sproglige finurligheder i din blog mere end at læse det som det er tiltænkt. Du har dog nok selv erfaret at hvis man går imod LHW så får man verbale øretæver herinde konstant og det gør man uanset om man har ret eller ej.
 2. Danmarksturneringen uge 32.

  Jeg synes man skal passe på med, at være alt for fokuseret på modstandernes handicap. Jeg møder da af og til en Pro i + handicap, men på dagen og især på hjemmebane kan de sagtens få klø. Generelt møder vi mange som på papiret er langt stærkere, men på banen kan det ikke ses. Men møder man en af de der + gutter som har gang i deres A game så må man bare tage hatten af og sige tak for opvisningen.
 3. Klubmesterskab i slagspil Brutto/Netto..

  Er meget enig med dig Lasse. Og er der ingen juniorer som klarer cuttet, så er der ingen junior vinder det år. Det er ligesom "the silver medal" til British Open som gives til den bedste amatør. Der vel og mærker klarer cuttet.
 4. Klubmesterskab i slagspil Brutto/Netto..

  Der er jeg ikke enig med dig. Jeg mener ikke at man skal skabe en chance for, at alle kan vinde. I min optik er det tilstrækkeligt at tilsikre, at så mange som overhovedet muligt kan deltage. Men alle skal ikke kunne vinde et klubmesterskab. Så har man udvandet det. Det er langt bedre, at man gør det attraktivt at klare et cut, blive i top 10 eller hvad den enkelte nu måtte have som målsætning. Jeg spiller af og til nogle rangliste turneringer, og jeg skal spille mit absolut bedste for at kunne spille med om sejren. Min målsætning er typisk noget lavere, og det kan være alt fra et klaret cut til top10. Over 3 eller 4 runder er jeg dog ydmyg nok til, at jeg realistisk ikke kan slå de aller dygtigste amatører rundt omkring. Men derfor motiverer det mig stadig. Jeg synes det er et rigtig fint tiltag at lave en netto turnering til et klubmesterskab således at alle kan vinde "noget", men dette er en sideindskydelse for at give alle en chance for at kunne vinde noget. Og forhåbentlig stiller handicap 15+ også op for at kan være med her, men på Bruttosiden synes jeg det er tåbeligt med alle de rækker. Der er altså ikke noget forkert i, at kæmpe for sekundære placeringer når man ikke er iblandt klubbens aller bedste spillere. Det burde motivere alle at kunne slå nogle som er dygtigere end en selv uden reelt at have chance for at vinde.
 5. Klubmesterskab i slagspil Brutto/Netto..

  Jeg er helt enig med dig i, at stortset alle klubber har problemer med for få tilmeldinger til alle deres klubturneringer. Og du har også ret i, at man de sidste 10 år har redigeret meget i "produktet" ved, at lave flere og flere rækker således, at man forsøger at gøre det attraktivt for "alle". De klubber jeg har kendskab til at også haft relativt fint succes på den korte bane, men udfordringen omkring faldende tilmeldinger kommer desværre tilbage, og som jeg ser det bliver udfordringen større og større. Jeg synes at det er synd, at man har ændret så meget på formatet, at der er så mange vindere at det at vinde bliver ligegyldigt. I min optik er det ligemeget om man har 5x3 præmier til hver række eller har 2x7 fx.Den sidste model er for mig sportsligt den bedste, og det vil pludseligt betyde noget at vinde. Ja det vil faktisk så også betyde noget at blive nr3, selvom det normalt kunne være nok til at vinde i sin egen snævre række. Mange af rækkeindelingerne og dermed meget mindre præmier skyldes sikkert også, at der desværre findes nogle handicap fuskere. Jeg synes dog, at det er ærgerligt man ændrer turneringsstruktur fordi nogle få forsøger at snyde sig til præmier. Den problematik kunne man håndtere isoleret, og dermed bibeholde en sportslig attraktiv turneringsstuktur.
 6. Klubmesterskab i slagspil Brutto/Netto..

  Spændende debat, og jeg tror den foregår i alle klubber efterhånden, da de fleste klubber har problemer med tilmeldingerne til klubmesterskaberne. I min optik er klubber selv ude om det, da man igennem mange år har udvandet alle turneringer. Jeg kender mange klubber som har udbygget antal rækker til almindelige turneringer således, at der efterhånden er 4-5-6 rækker til en almindelig klubturnering. Dvs. 5 rækker med måske 3 præmier og det er sat i stand fordi, at folk har brokket sig over at både høj handicapperne og lav handicapperne da de altid render med præmierne. Det har man lyttet til og nu er der efterhånden så mange vindere at selve det at vinde er blevet ligegyldigt og nu er den kortvarige ekstra antal tilmeldinger udeblevet og det er klubbernes egen skyld. Det samme foregår til klubmesterskaberne hvor man har "lyttet" til de utilfredse spillere som ikke kunne vinde og nu er det blevet så ligegyldigt at mange ikke engang kan finde 3 deltagere i hver af de sindsygt mange rækker. Jeg savner de gode gamle dage hvor man var sygt glad for, at kunne klare cuttet til klubmesterskabet da der var så mange med, og der var præstise i at klare cuttet. Idag er det så mange rækker, at man nærmest kan hædre end netto vinder mere end den samlede klubmester. Ligeledes savner jeg de gamle dage hvor klubturneringerne var totalt fyldt ud, og vinderen fik ordentlige præmier Ala Tour bags og hvad der ellers var på programmet. Jeg deltager stadig i klubturneringer fordi jeg gerne gør det pga konkurrencen og det sociale, men de 12 ligegyldige bolde jeg vinder i ny og næ forærer jeg væk, eller hamrer væk på driving range. Suk.
 7. Debat niveau

  Iøvrigt dybt pinligt at du altid forsvarer Mads uanset hvad pokker han roder sig ud i. Ja egentlig også lidt underligt at du altid kun deltager i tråde hvor Mads er på dybt vand, og underligt nok også på samme tidspunkt som når han er online. Jeg gætter på, at du er en af de brugere som Mads har udover Gålfer. Det må Claus ret enkelt kunne se ved at tjekke IP adresse.
 8. Debat niveau

  Jeg har også haft en del diskussioner med Mads og flere gange er jeg også gået over stregen. Jeg magter simpelthen ikke alle løgnene og pral historierne og derfor er jeg heller ikke aktiv herinde længere. Jeg magter simpelthen ikke den gode historieudvæksling for jeg bliver irriteret ligeså snart han kommer med sit evindelige pral.
 9. Bridgestone Invitational

  Fedt Lasse. Det må vi hellere se således at vi altid kan spille "dumsmarte" herinde bagefter. I forhold til DJ så har jeg set flere videoer af ham, og husker bl.a. en video med ham da den nye m2 driver kom, og ifølge ham selv er hans carry normalt et sted mellem 300-330 yards alt efter om han slår normalt eller slår hårdt. Jeg tænker at han har relativt godt styr på den del selv. Vanvittige længder for os dødelige, men stadig meget langt fra de 400+ som han altså kun opnår med hjælp fra vind, vejr og evt. Hårde fairways eller når det går nedad. Iøvrigt er jeg helt enig med dig Lasse. Mcilroy er en vanvittig dygtig driver af en golfbold og i min optik klart den bedste i verden. Han slår ekstremt langt, men hans slår også ekstremt præcist. Lidt synd resten af hans spil halter lidt i øjeblikket.
 10. Bridgestone Invitational

  Det går voldsomt nedad og der er medvind. Bolden springer vel også 70-80 meter frem efter den er landet. Nok slår de gutter der langt, og ja det gør de, men de længder der er slet ikke normalt. Især PGA Touren er gode til, at udvælge huller til opmåling som giver et lidt forvrænget billede. Jeg har personligt haft fornøjelsen af, at spille med et par Tour proer. Og nok var det kun en enkelt runde, men i den runde var de ikke længere end mig selvom deres Tour-stats er noget længere end jeg tør drømme om. Så tag nu tingene med et gran salt. Der er ganske ganske få spillere i verden som kan flyve bolden 300 meter i vindstille vejr og med et kæmpe drøn selv for dem. Det er stadig helt vanvittigt men det er ligesom toppen af poppen der kan få den derud. Langt størstedelen flyver bolden 240-260 meter og det er der jo mange amatører som også gør. I min optik er det langt fra evnen til at drive der gør de gutter der så gode.
 11. Så kører vi igen...

  I forhold til Dechambeu så finder jeg det på ingen måde bemærkelsesværdigt. Uanset om det er single lenght, standart hyldevarer eller hvad det er, så har han talent, og har øvet sig EKSTREMT mange timer. Det er rigtig forfriskende og fint at se en ny ung mand tænke ud af boxen, og han understøtter det også med en fin teori som sikkert er han korrekt. Men skal vi sidde og remse samtlige PGA tour spillere op som har vundet 2 turneringer i deres karriere. Så bliver fællesnævneren formegentlig ikke udstyret, men en masse hårdt arbejde og god mental indstilling. Vi skal huske på, at han har spillet med dette udstyr MEGET længe, og har dygtiggjort sig med netop dette udstyr. Om han ville være blevet ligeså god med traditionelt udstyr er jo umuligt at spå om. Det eneste vi kan konkludere er, at flere har været på hans niveau, og også mange over, på trods af "traditionelt" udstyr. Sat på spidsen er det trods alt stadig "metalrør" med metal for enden i forskellige vinkler, og en mand der mekanisk sætter dette i bevægelse for at påvirke en bold. Det ene er statisk det andet er mekanisk. Jeg er helt enig med dig i, at pro'er afsøger alle muligheder for at dygtiggøre sig. Mange Pro'er afsøger naturligvis også udstyret, da dette kan påvirke bolden anderledes med deres "naturlige" sving. Der findes masser af tourspillere endnu som ikke nødvendigvis spiller med den teoretiske bedste driver, men med den de sammenlagt finder bedst. Vi kan alle sammen sidde og kloge os bag PGA tour statistikker vi kan finde på nettet, og "beregne" en eventuel spilforbedrende fordel hvis spiller x skiftede til udstyr y, som kunne give sådan og sådan mere længde. Det er ret enkelt med stroke gained statistikker. Problemet med disse statistikker er, at de tager udgangspunkt i gennemsnittet, og ikke i det eneste som rent faktisk påvirker golfbolden. Det er manden for enden af stålrøret som fysisk, og ikke mindst mentalt svinger med udstyret, og denne mekaniske øvelse er unik for netop denne spiller. Det er meget muligt man kan nå 10 meter mere med en anden driver, men hvis følelsen, udseendet, selvtidlliden eller noget helt 10. påvirker spilleren negativt med denne kølle, så taber han mere med den ekstra længde end han vinder. Der er ikke nogen formel for hvilket udstyr der er en succes for en enkelt spiller. Og præferencerne kan ændre sig i takt med den mekaniske bevægelse som er svinget. Man kunne sagtens forestille sig, at en golfspiller vil spille bedst golf med udstyr hvor alle køllerne er 3 grader åbne fordi det netop passer godt til hans øje, sving, og fordi det er tillært. Det behøver ikke være lettere at slå LIGE, end det er at slå et kontinuerligt cut. Det er meget op til den enkelte, og den fornemmelse der er for slaget. Hvorfor pokker skulle man ikke kopiere Jordan Spieth som er en af verdens bedste, men man skal kopiere Dechambeu's udstyr fordi det teoretisk er godt?
 12. Så kører vi igen...

  Ja nu kører møllen igen, og der skal navlepilles i uendelighed for, at få artiklen til at fremstå forkert, og essensen forsvinder. Nu ved jeg ikke om du kender lidt til jounalistik, men det er IKKE normen, at man skal være professor på et område for at kunne skrive en artikel. I så fald kan du godt lukke alle nyhedsmedier på verdensplan med ganske få undtagelser. Som jeg læser artiklen så synes jeg faktisk den er god, selvom jeg synes det er FOR detalje orienteret. Der beskrives jo ganske fint de udfordringer der kan være med længde af skafter, og ikke mindst uhensigtsmæssig lie. Ja det er ligesom en teaser for den almindelige golfer (90%), som ikke aner en disse om udstyr og tekniske specifikation. Der henvises endda til clubfittere, pro'er mv. hvis man skulle være i en situation hvor længde eller lie påvirker at et lige slag ikke er lige, så skal man få det tjekket. Han beskriver endda ganske godt, at lie påvirkes på samme måde som er slå fra et skævt lie, og det er jo fuldstændig korrekt. Jeg synes at der bliver nørdet så meget i tingene, at man glemmer at se tingene udefra og i perspektiv. Det er præcis det samme som Leif Nyholm som mener, at Jordan Spieth har et dårligt teknisk sving. Det gælder bl.a. han chickenwing osv., og i dette tilfælde er Nyholm jo eksperten. Faktum er bare, at Jordan er en af verdens bedste golfspillere. Medierne fokuserer endda skarp på hans putting, men i min optik er Jordans lange spil dybt undervurderet. Jordan og Cam McCormick (Hans træner) argumenterer endda for hvorfor chickenwing er godt, og det giver en mindre køllerotation som gør svinget nemmere at gentage. Ja de skæve slag bliver mindre skæve med den teknik. Det er meget muligt at alverdens trænere ikke er enige, men den unge mands præstationer kan ingen tage fra ham. Bryson DeChambeau med det vel mest tekniske udstyr i hele verden har vel heller ikke levet op til de forventninger der har været til ham. Og ja han vandt for et par uger siden, men mange anser ham stadig for at kunne revolutionere udstyrsmarkedet, og tilgangne til golf. Faktum er dog stadig, at han på ingen måde er en magtfaktor, og spillere med mindre "korrekt" udstyr slår ham altså stadig uge efter uge. Martin Kaymer som var en af verdens bedste golfspillere forsøgte sig også med svingomlægning således, at han kunne slå den karakteriske draw, og få er mere teoretisk "korrekt" sving. Han har jo aldrig nået sit tidligere niveau, og disse spillere findes der masser af eksempler på. Søren Kjeldsen, og Søren Hansen gik i mange år med en gammel driver i bag'en selvom clubfittere stod i kø for, at give dem nyt udstyr som kunne give 10 meter mere. Formegentlig ved ganske elementært clubfitting med bedre trackman data osv. Det er jo tankevækkende at nogle af verdens bedste golfspillere vælger IKKE at skifte til nyere og "bedre" teoretisk udstyr, og det er på trods af, at flere kontraktligt er bundet til "nyere" udstyr. Golf er så meget mere end "perfekte" tal i en trackman, og det teoretisk bedste udstyr behøver ikke være det bedste udstyr til at gå de laveste golfrunder. Sergio Garcia har mildest talt heller ikke særligt gode trackman data på sin driver, men er alligevel en af verdens bedste drivere af en golfbold når man sammenlægger længde OG PRÆCISION. Jeg synes der er en tendens til på dette forum, at være så fokuseret på udstyr og tekniske specifikationer, at man totalt glemmer hvad golf handler om. Golf handler om at få bolden i hul på færrest mulige slag, og det tekniske údstyr fylder ualmindeligt lidt i forhold til, at køllerne aldrig komme til at slå af sig selv. I bund og grund handler det om et stykke metal med et andet stykke metal for enden, så er formet med forskellige grader som påvirker bolden forskelligt. Det er altid den mekaniske bevægelse som sender bolden afsted, og den mekaniske bevægelse fylder klart mest for resultatet. Den tekniske specifikation kan ikke ændres, men den mekaniske bevægelse kan ændres således, at bolden opfører sig forskelligt. Denne evne har udstyret ikke, og golf er meget sjældent på helt eksakte længder, helt plant lie i græsset osv. som gør, at man kunne sætte en maskine til at slå. For mig et det identisk med, at snakke tekniske specifikationer for fodboldspillere. Hvor meget betyder støvler, duppernes placering, tøjet egonomiske design osv for en fodboldspiller? Uendeligt lidt i forhold til selve spillet, tekniske færdigheder, taktisk forståelse, fysisk formåen osv.
 13. The Open 2017

  Ja det var virkelig vanvittigt at grace. Meget meget imponerende. Ja vi er enige angående Spieth. Hvis han kan bibeholde hans tolmodighed og modenhed i hans spil så tror jeg helt sikkert han vinder i morgen. Og vil også vinde flere majors fremover. Spændende med ham Connely og fedt at se at mindre etablerede kan gøre sig gældende i en major.
 14. The Open 2017

  Fuldstændig vanvittig putterunde af Grace. Han holer vel 5-6 stk på 10 meter eller sådan noget. Vanvittigt flot. Jordan er i min optik bare i en klasse for sig. Hans lange spil er for mig helt vanvittigt undervurderet for han kan meget andet end putte. Og så synes jeg, at han er den spiller siden Tiger der har det absolut bedste hoved skruet på. Og ham Connely gutten er iøvrigt et frisk pust og virker totalt uimponeret. Hvem er han?
 15. The Open 2017

  Det bliver spændende. Ja jeg synes godt nok, at der er knald på vinden når der er 7-8 m/s herhjemme, og jeg spiller endda ikke en bane ud til kysten og som er helt åben. Fairways er endda også ret smalle og er man skæv fra tee, så vil jeg med mine overarme formegentlig maximalt hakke den tilbage i spil. Puha jeg tror man ville få seriøse tæsk på den bane
×