Velkommen til Vild med Golf

Vildmedgolf.dk er gratis for alle brugere - her kan du sætte dit brugte golfudstyr til salg, deltage i debatten eller bare læse med i de mange tusindevis af emner, der f.eks. omhandler golfbaner, golfudstyr eller golf reglerne. Eller find en ny spillemakker, upload dine bedste golfbilleder, eller noget helt andet - mulighederne er mange!

 

Registrér dig som bruger for at få adgang til alle funktioner. Når du er logget ind kan du deltage på siden og oprette dit eget indhold, eller svare på eksisterende indhold. Du kan oprette din egen profil, modtage omdømme point fra andre brugere, og du kan også skrive private beskeder til andre registrerede brugere. Vi deler ikke dine oplysninger med andre! Denne besked vises ikke når du er logget ind.

MrSwingKin

Medlem +
 • Antal indlæg

  336
 • Medlem siden

 • Senest besøgt

 • Dage vundet

  17

MrSwingKin vandt dagen den Juni 27

MrSwingKin havde det mest likede indhold!

Community omdømme

150 Fremragende

Om MrSwingKin

 • Rang
  Super bruger
 • Fødselsdag

Profilinformation

 • Køn
 • Hjemmeklub
  Silkeborg
 • Handicap
  2,1
 • Højre / Venstre
  Højrehånds spiller
 1. Nu tvivler jeg også på, at Mads konsekvent kan slå + 300 meter ved et normalt drive i normalt vind. Det hører absolut til sjældenhederne at der er nogle gutter der slår så langt og det kræver en ualmindelig høj swingspeed. Jeg svinger den selv 115 mph sådan cirka, og slår cirk 275 i snit i trackman. På banen er det dog ikke så langt, og vel nærmere 250 i snit. Når man medregner alle typer slag. Det er muligt jeg i ny og næ finder en lang en i fairway på 300 meter, men det er langt fra gennemsnittet. Ligesom jeg i ny og næ finder 66-67 i score så er mit snit vel også tættere på 75. 99/100 golfere tror de slår længere end de gør fordi, at de måler deres længde under helt optimale forhold. Det er jo lidt matcho at kunne sige, at man slår x antal meter. Ja golfere er lidt ligesom lystfiskere.
 2. @Gålfer Det er godt nok nogle underlige udtryk du bruger. Jeg har endnu aldrig hørt nogle snakke om, at gaine sit udstyr? Det lyder mest af alt som en computernørd der aldrig har været ude i den virkelige verden. Og så synes jeg, at du gør det at slå en driver ALT ALT for svært. Om du rammer den lidt hæl, eller lidt tå og om du får perfekte data er fuldstændig irrelevant. Sørg nu for som det aller vigtigste, at driveren er i banen. Om den er 230 eller 265 meter er underordnet. Præcisison frem for længde i 1. omgang. Lasse deler ud af en masse gode råd, og det rammer 100% hovedet på sømmet når han siger, at man aldrig opnår perfekt med sit udstyr. Perioderne hvor det går godt vil aldrig forblive sådan, og alt i golf går op og ned. Iøvrigt er det helt forfejlet, at du forsøger at lave en driver med mindst mulig spin, og mest mulig længde. Start nu omvendt. Find en den opsætning som giver dig flest fairways, og så kan du altid arbejde dig ind efter flere meter. Det er tydeligt at du har set for lidt Ecco-tour, Challangetour eller sågar Europatour turnering live. Det vil overraske de fleste hvor "kedeligt" de faktisk spiller. Det er de færreste som er rigtige "bombers" som mange ellers tror. Langt de fleste på dette niveau spiller lidt kedeligt med 250-260 meter lige i banen, og så rammer de en masse greens. Og når putteren eller jernslagene er varm så skyder de lavt. De er bare solide hele vejen rundt, og når de misser greens kan de komme ind og i. Det er slet ikke så ekstraordinært på længden som alle går og tror. Det er muligt at Dustin Johnson, Mcilroy, Stenson mv. kan spille powergolf, men langt størstedelen er bare bundsolide i alt hvad de gør. Der er en grund til, at eksempelvis Kjeldsen er blevet så god. Han accepterer sine begrænsninger, og elsker sit eget spil. Han prøver ikke at bombe bolden rundt, men spiller med de forudsætninger han har. Rigtig mange ville blive overrasket hvis de spillede med ham for mange af os kan sagtens drive ham ud. Også kontinuerligt. Men han er bare så stabil og steady med alt han gør, og dette kunne vi andre virkelig lære noget af.
 3. Gad vide om han også snart trækker i land med at han til herredag nægtede at spille huller hvor han slog dårlige slag. Der er i hvert fald ikke den historie herrespillerne kender til i Harrevig. Men ligesom det meste andet er det nok også en dækhistorie for elendigt spil.
 4. Nu har Gålfer jo selv stillet sig op her på forum, og påberåbt sig et nederlag som alene skyldes søvnmangel, væskemangel, hedeslag og at han iøvrigt frivilligt gav matchen væk. I min optik har det været undskyldningernes holdeplads, og samme tid står han ved, at det var en helt fornuftig disposition at give matchen bort ud fra en noget langhåret argumentation. Så er det jo ikke underligt, at folk reagerer, og finder opførslen under lavmålet. Han har lige siden forsvaret sin opførsel med næb og klør, og henviser til en gammel ryder cup hvor Jack Nicklaus gav et putt på 90cm efter at pokalen var i hus. Det fortjener slet ikke en sammenligning. Så når man påberåber sig opmærksomhed velvidende negativ opmærksomhed, og forbliver totalt ignorant i forhold til tilbagemeldingerne, så ligger man som man har redt. Ikke så sært, at han er meget upopulær i sin hjemmeklub.! Det er ikke længe siden, at han valgte at strege samtlige huller med dårlige slag til en herredag. (Påståes der fra ham selv, men ifølge herrerne spillede han bare elendigt, og er en dårlig undskyldning. Noget de ofte ser og hører fra Mads.)
 5. Jeg oplever til stadighed, at der bliver snydt gevaldigt med EDS runder. Det gælder i særdeleshed spillere med et enormt ego som har behov for, at have et handicap så lavt som overhovedet muligt så de kan prale på arbejde mm. Disse spillere agerer stadig som i gamle dage, og afleverer kun EDS score når de spiller op til, eller bedre end handicap. Disse er nemme at spotte for dem med administratorrettigheder, da de aldrig scorer under 34 point i deres EDS runder. Argumentationen omkring det kun er deres eget problem gælder ikke, da der både kan være turneringer med et handicaploft, laverste handicap mm. Ligeledes spolerer disse spillere med alt for lavt handicap også almindelige turneringer, da de aldrig kan levere ordentlige scores her. Dvs. der kommer ofte CBA reguleringer i turneringer da de fleste spillere har et for lavt handicap. Det resulterer så i, at vi andre bliver reguleret forholdsvis forkert nedad. Alle golfspillere har en forpligtigelse til, at spille i et retvisende handicap. Og det gælder begge veje. Det betyder også, at alle burde spille EDS hver gang det var muligt således, at deres handicap regulerer sig selv over tid. Men ego'et fylder meget i golf, og det ser vi også når spillere omtaler deres egen præstationer med deres driver
 6. Iøvrigt kan situationen slet ikke sammenlignes. Mads gav op selvom han skulle dele eller sejre således, at han hold kunne få 1 eller 2 point. Dvs. det var kampafgørende. Det kan sammenlignes med et eventuelt oprykningsspil hvor man står på sidste hul, og allerede er sikret oprykning. Her kan jeg forstå hvis, at man deler hullet og matchen så man kan fejre sejren sammen med sine holdkammerater. Der er ens egen match ikke af betydning da sejren er i hus. Det var netop det som Jack gjorde, og det fortjener derfor ingen sammenligning overhovedet. Men som altid kæmper Mads med næb og klør for, at argumentere for sine håbløse valg. Selverkendelse er en vigtig del af livet, og selverkendelse skal der til for at blive et bedre menneske i morgen. Uanset om det er på livet eller til en sportsgren som golf. Netop selverkendelse er noget som Mads på ingen måde besidder for så havde han erkendt, at han lavede en fejl, og ønsker at arbejde med det hvis han skulle komme i samme situation igen.
 7. Problemet er lidt, at han desværre gemmer sig bag undskyldninger for et ret stort nederlag. Jeg har spillet golf så mange år, at man nærmest har prøvet det meste i forhold til niveau. Har prøvet at gå 3 runder i træk under par for pludselig den 4. runde at gå +16 uden rigtigt at have nogen forklaring. Alt var pludselig bare væk, og mentalt var man et helt forkert sted fordi man ikke kunne acceptere, at spillet var et helt andet sted end ens forventning. I de yngre dage ville man nok også have opfundet en masse undskyldninger som Mads, men i de sidste mange år har man lært at acceptere, at det gode spil kan forsvinde som dug fra solen. Her kræver det mentalt, at man accepterer det, og kæmper med det man har på dagen. Det betyder at mine dårlige runder ikke længere er +16, men noget bedre.. Hverken mængden af søvn, vand eller andet er årsagen til, at man spillemæssigt er helt fra snøvsen. Det er dog trættende at høre, at Mads på trods af hans høje alder benægter alt dårligdom, og giver udefrastående omstændigheder årsagen til hans "nedbrud".
 8. Der er heldigvis langt imellem, at man spiller mod nogle deciderede fjolser. Jeg har faktisk aldrig selv oplevet, at man ikke har kunne finde en løsning på banen, og det er uanset regelsituationer. Man har dog hørt rygter om, at der bliver brugt meget ufine metoder. Tak for dig svar.
 9. Som sædvanligt svarer du ikke på diverse spørgsmål, og skrive videre om alle dine vidunderlige sejre. :/
 10. @Golfkid: Nu har du relativt meget erfarring. Der sker tit det, at man lige spørger sin spillepartner hvem der er længst væk, og hvem der derved skal slå først. Her bliver man så enig om det er den ene eller den anden. Hvad sker der hvis spillepartneren uden at se ordentlig efter siger, at det er min tur. Jeg slår herefter slaget fx fra green kanten, og i det samme ser hans holdkaptajn slaget, og kan på øjemål se at det ikke var min tur. Kan dette give anledning til problemer hvis og såfremt jeg vitterligt er tættest på selvom begge spillere har vurderet andet? Jeg vil aldrig tro, at dette kan give problemer da det er aftalt spillerne imellem, men nogle bruger jo desværre enhver lejlighed til at "misbruge" reglerne. Fx. en holdkaptajn.
 11. Hvis det er dig du henviser til at smidt 2 bolde out og bounds, og din modstander ligger midt i fairway så gav du jo ikke op, men tabte reelt hullet. Her giver det mening at give hullet og derved erkende sit nederlag. Du gav dog udtryk for, at du gav op uden videre. Man giver aldrig op i hulspil, og selv i langt højere divisioner er det ikke umuligt at vinde 5 huller i træk, også uden at lave birdie på hvert hul. Det er i hvert fald ualmindelig dårlig stil at give op og det er uanset hvor mange huller der måtte være tilbage og hvor mange man er ned.
 12. Det burde det i aller højeste grad også gøre. Klubben skal da ikke bruge penge på træningstimer, tilmeldingsgebyr, budgetter til diverse og så se sådan et egoistisk fjols lade både klubben, holdkammerater og klubbens medlemmer i stikken. Jeg kender dog et medlem derude i Harevig og Mads er forståeligt nok ikke ret populær derude. De fleste griner lidt af hans skæve eksistens og enorme tiltro på egne evner selvom de aldrig rækker når der er et scorekort i baglommen. Selverkendelse er ikke ligefrem er spidskompetence for Mads. Selvom han unægteligt kalder det en analyse så kan det nærmest ikke være mere forkert. Meget meget skidt opførsel.
 13. Jeg tror i ville blive overrasket over hvor få der overhovedet bruger træningsanlægget i jeres hjemmeklub 0 gange på en sæson. og i ville også blive overrasket over hvor mange der Maximalt bruger træningsanlægget 1 gang i måneden. Det er minoriteten som overhovedet bruger træningsområdet. Det bliver brugt som opvarmning til en klubturnering hvor folk lige skal slå deres obligatoriske 1-2 spande bolde, og så en runde på puttinggreen. Jeg er helt sikker på at alle klubber ville stemme imod at bruge 0,5 - 1 mio som dette sikkert koster. Og skal der være bruger betaling og der er 5% som rent faktisk skal betale det, og det svarer til 40 spillere så svarer det til at hver person skal betale 12.500-25.000. Der tror jeg ingen mennesker vil betale for at få sat tal på noget enhver træner med respekt for sig selv kan se.
 14. Dette vil aldrig blive en succes som kan skabes på baggrund af reelle markedskræfter. De få klubber der måtte erhverve sådan noget vil blive som rene sponsorater og uden skelen til om der er et økonomisk aspekt i det for klubben. Som flere allerede har nævnt så tilhører debattører her på vmg en minoritet. I/VI er nørder som interesserer os for fitting, data og en masse andet nørderi. Faktum er bare at majoriteten af golfspillere er komplet ligeglade med fitting, udstyr, trackman, sving osv. 80 procent af alle golfere er middelaldrende og interesserer sig for, at banen at grøn, flot og at det er plads på banen når de vil spille. Så er de medlemmer af en eller anden form for klub i klubben og ellers ønsker de at bibeholde den klub de er en del af idag. De er typisk imod elitegolf som koster alt for mange af medlemmernes penge, tager alt for lang tid, og er i det hele taget en omkostning for klubben. Træningsbanen er nærmest ligegyldig, og omkostningen hermed skal være på et absolut minimum. Det er som om at folk herinde ikke vil erkende, at de tilhører minoriteten og at vi er dem med en "underlig adfærd". Der er og bliver ikke økonomi i, at fokusere på de 5% nørder der er i hver klub.
 15. Han er simpelthen fuld af løgn som han plejer at være. Man kan sgu ikke lave en bogey hvis man udelukkende spiller videre på gode slag. Iøvrigt er jeg ret sikker på, at Mads ville blive lagt til had i herreklubben hvis han spillede på den måde som han beskriver det på. Nej som de siger ude i Harekjær så er Mads ham den ignorante type på driving range som er bedøvende ligeglad med klubben, medlemmer og andre omkring sig. Det handler om Mads og hans åbenlyse talenter han besidder. Og de få gange han bevæger sig til en slagsspilsturnering er han tættere på 15 end 6.5 i handicap. Men Mads vil nok påstå at Rønnebærene er sure i Harekjær. Han evner jo ikke at evaluere objektivt på sig selv.