Jump to content

AN

Member +
 • Content Count

  85
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

AN last won the day on April 7

AN had the most liked content!

Community Reputation

16 Godt

About AN

 • Rank
  Junior bruger

Profile Information

 • Hjemmeklub
  Birkemose GC
 • Handicap
  12,7
 • Højre / Venstre
  Højrehånds spiller
 • Hvad er der i baggen
  Ping G700 jern
  Taylor Made RBZ driver, 5-kølle og hybrid
  Cleveland 52 og 56 graders wedges
  Scotty Cameron putter

Recent Profile Visitors

1,963 profile views
 1. Absolut Langesø. God variation, flot natur, mange skovhuller og lad dig ikke narre af længderne på scorekortet. Vores herreklub var på besøg for et par år siden og den “kloge” formand besluttede at den skulle spilles fra hvid tee. Det var ikke nogen god beslutning, når de fleste af os ligger i hcp. +10.
 2. AN

  Golf deals!

  Tak for info, selvfølgelig skal vi betale VAT, det svarer jo til moms. Jeg forvekslede det med told🤨
 3. AN

  Golf deals!

  Jeg prøvede at bestille nogle dusin. Fragt 79 kr. er vel ok, men betyder Brexit at der nu skal betales VAT i britiske shops? Under bestilling står der følgende: If you do not pay VAT, please tick the box below and enter your valid EU VAT number:
 4. Jeg skiftede bil for 3 år siden. Fik et godt tilbud på en demobil med 7000 km på tælleren og sparede ca. 45.000 kr. i forhold til en ny bil med samme udstyr. Brugte de 40.000 kr. på 2 stk. Jucad el-trolleys til fruen og jeg og det har vi ikke fortrudt. Vognene er lette og fylder ingenting når de er klappet sammen.
 5. AN

  Rating af bane

  Fordelen ved Hallington ctr. slagspil er at du kan samle op efter hhv. 9, 7 og 5 slag.
 6. AN

  Rating af bane

  I Hallington ganger du hullets par med 2 og trækker dine slag på hullet fra. Et par 4 hul hvor du bruger 5 slag giver 3 Hallington points og et par 5 hul hvor du bruger 7 slag giver også tre points. Et par 3 hul med en birdie giver 4 p. Efter runden lægger du dit SPH til dine Hallington points og den spiller som så har flest points er vinderen. Et eksempel: Bogeys på alle hullerne på en par 72 bane med 4 par 3- og 4 par 5-huller giver 54 Hallington points. Har du 18 tildelte slag vil du opnå i alt 72 points. Spilleformen favoriserer lidt de spillere som spiller godt på par 5-hullerne.
 7. AN

  Scores 2020

  Har også HiO og eagle til gode. Lavede 3 birdies i træk i en turnering i Birkemose på hul 18-1-2 (gunstart) for efterhånden mange år siden. Har spillet 3 dage i træk nu, 18-19-20 points på for-ni inden mindre nedsmeltninger på bag-ni med 10-12 points. Det må være kondition og koncentration som svigter. Eller måske det faktum, at det bare er hyggerunder.
 8. Jeg har spillet mindst 100 runder på baner i Alicante/Murcia området og har den erfaring at banerne hellere vil se dit kreditkort end dit DGU-kort😊
 9. Kære venner. Er livet ikke for kort til at diskutere meget komplicerede golf-tekniske finurligheder med en ny-golfer, går jeg ud fra, som vel knap nok har fundet sit sving endnu? Når der ikke andet her på debatten, er jeg jo nødt til at følge med i debatten😉
 10. AN

  Golfplasir

  Spørg evt. Lasse, @golfkid.
 11. Efterlønsalderen har aldrig været under 60, så der er du lidt på afveje.
 12. AN

  VW T-roc og golfbag

  Hej Claus. Var min respons til dig brugbar?
 13. AN

  VW T-roc og golfbag

  Kørte i en Seat Ateca lejebil i Spanien for et par uger siden. Der var plads til 2 vognbags og 2 Powakaddy elvogne i bagagerummet og bagagerumsdækkenet kunne fint køres henover. Mon ikke Ateca’en og T-Roc’en er nogenlunde samme bil?
 14. AN

  Skotland

  Tak for tippet, Leven links er booket til 40£ med Golfhæftet😊
×
×
 • Create New...

Important Information

Ved at bruge forum accepterer du vores Privacy Policy og Terms of Use for brug af siden