Hop til indhold
Vild med Golf


AN

Medlem +
 • Antal indlæg

  63
 • Medlem siden

 • Senest besøgt

Community omdømme

11 Godt

Om AN

 • Rang
  Junior bruger

Profilinformation

 • Højre / Venstre
  Højrehånds spiller

Seneste besøgende på profilen

Blokken med seneste besøgende er deaktiveret, og bliver ikke vist til andre

 1. Har fået et tilbud fra Lasse (Golfkid) på uge 41 i Alicante/Murcia, højsæson i Spanien. Det lyder på 3300 kr. pr. person, baseret på 4 personer i en lejlighed med morgenmad og inkl. 5 gange golf. 5 gange golf vil koste alene 2500 kr. hvis vi selv booker. Dvs. at 7 overnatninger med morgenmad koster 800 kr. p.p. Hvis vi så lægger 2000 kr. oveni til fly og bil, så synes jeg ikke vi selv kan booke ret meget billigere. Det er baseret på 16-20 personer i alt.
 2. Det er den vejrudsigt som jeg har på min IPhone - stammer herfra: https://weather.com/da-DK/vejret/idag/l/38.34,-0.48?par=apple_widget&locale=da_DK Ellers bruger jeg yr.no
 3. Rejser selv til området i morgen - her er en vejrudsigt:
 4. Jeg har stor erfaring med elvogne og derfor må jeg det kraftigste fraråde at du lader vognen trække dig. Det mindsker holdbarheden i alvorlig grad. Har selv en Powakaddy, som har holdt i 7-8 år uden problemer, bortset fra batteriet, som lige er blevet skiftet.
 5. Problemet med at erstatte hvide pæle med røde er, at det er tilladt at spille bolden i en hazard/strafområdet. Det er ikke så smart hvis et OOB område er inde på naboens mark.
 6. Hej Lasse. Desværre ikke i år. Vi var der i 5 år i træk fra 2009-13 med en stand i Golfhallen. Siden har jeg ikke været der. Men lørdag smutter vi lige en tur til Spanien, skal jeg hilse på El Valle, hvis vi kommer forbi?
 7. Nej, banerne er sådan set ikke for dyre i Murcia/Alicante. Men når man er i området 5-6 uger om året, så var det dejligt tidligere at kunne bruge Golfhæftet på de 6 GNK-baner og på de 3 La Quara-baner. 20 runder årligt med en prisstigning på 25€ i gennemsnit betyder jo også lidt i det lange løb
 8. Ja, på Costa Blanca kan det stadig lade sig gøre at få greenfee i højsæsonen til 70-75€, men for et år siden lå det på 35-45€ når Golfhæftet kunne anvendes, ellers 55-65€. Så er der lige Las Colinas, som koster over 120€.
 9. Min kone og jeg spiller rigtig meget golf på Costa Blanca, men har erfaret det seneste år at priserne på greenfee er steget og at rabatmuligheder, fx Golfhæftet, er begrænsede. Det kan skyldes markedskræfterne, men er der virkeligt kommet så meget pres på Spanien/Portugal ctr. fx Tyrkiet, at det er hele årsagen? Skyldes det mere velstand i Nordeuropa, at golfspillerne oversvømmer det sydlige Europa i vintermånederne? Her tænker jeg på longstay ophold o.l. Har lige været i Spanien en uge og fandt ud af, at januar fra at have været low-season nu er blevet mid-season.
 10. AN

  Scores 2017

  Apropos Stensballegaard. Håber vejrudsigten holder til juleturneringen på torsdag:
 11. Ja, det ser det ud til ;-)
 12. AN

  Scores 2017

  Ja, men det er jo også det, det drejer sig om. Hygge og lidt indvendig glæde over nogle gode slag en gang i mellem.
 13. 7 EDS, hvoraf 2 var i neutral zone og 5 opreguleringer. 15 turneringer, som gav 2 nedreguleringer på i alt 2,4, 3 i neutral zone og 10 opreguleringer. Er således faldet fra 14,2 til 13,3 i hcp. i løbet af året.
 14. Jeg kender til turneringsmodulet i Golfbox. Hvis ellers turneringsledelsen gør deres arbejde korrekt, så opdaterer de handicaps på deltagerne inden udskrift af startliste og scorekort. Så bliver deltagerne også placeret i de rigtige rækker.
 15. Jeg er ikke enig i, at ready-golf på teestedet giver en hurtigere afvikling af teeslagene i fx en 4-bold. Jeg er tit ude for at vi aftaler at den der er klar slår først. Det betyder så i rigtig mange tilfælde, at det er mig som slår først, fordi folk alligevel ikke er klar eller er for høflige til bare at gå hen og slå. Hvis bare folk havde styr på honnøren, når vi kommer til teestedet og blev klar til at slå, når det var ens tur, så kan man skrive scorekort, drikke vand og finde energibaren og bananen frem, mens de næste slår. På den måde ved vi alle 4, hvornår det er ens tur, altså på teestedet. Ude på banen er jeg tit ude for at alle 4 partout skal hjælpe med at lede efter en bold i rougen. Her får du slået til din bold, hvis det er din tur og så kan du hjælpe med at lede bagefter, hvis ikke bolden er fundet. På green får man gjort puttet færdigt, hvis man har under en fods længde til hullet og kan gøre det uden at genere andre, vel at mærke uden at spørge "er det OK at jeg gør den færdig" som er en misforstået høflighedsfrase. Min rekord er 2 timer og 15 min. i en 2-bold, vel at mærke en vinterdag, hvor man kunne finde sin bold i roughen.
×
×
 • Tilføj...

Important Information

Ved at bruge forum accepterer du vores Privatlivspolitik og Vilkår for brug af siden