Jump to content

AN

Member +
 • Content Count

  77
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

AN last won the day on February 3

AN had the most liked content!

Community Reputation

14 Godt

About AN

 • Rank
  Junior bruger

Profile Information

 • Højre / Venstre
  Højrehånds spiller

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Jeg har spillet mindst 100 runder på baner i Alicante/Murcia området og har den erfaring at banerne hellere vil se dit kreditkort end dit DGU-kort😊
 2. Kære venner. Er livet ikke for kort til at diskutere meget komplicerede golf-tekniske finurligheder med en ny-golfer, går jeg ud fra, som vel knap nok har fundet sit sving endnu? Når der ikke andet her på debatten, er jeg jo nødt til at følge med i debatten😉
 3. AN

  Golfplasir

  Spørg evt. Lasse, @golfkid.
 4. Efterlønsalderen har aldrig været under 60, så der er du lidt på afveje.
 5. AN

  VW T-roc og golfbag

  Hej Claus. Var min respons til dig brugbar?
 6. AN

  VW T-roc og golfbag

  Kørte i en Seat Ateca lejebil i Spanien for et par uger siden. Der var plads til 2 vognbags og 2 Powakaddy elvogne i bagagerummet og bagagerumsdækkenet kunne fint køres henover. Mon ikke Ateca’en og T-Roc’en er nogenlunde samme bil?
 7. AN

  Skotland

  Tak for tippet, Leven links er booket til 40£ med Golfhæftet😊
 8. Er der udløbsdato på billetterne?
 9. Ja, det finder vi lige ud af. Tusinde tak for din gæstfrihed 😊👍
 10. Hej nAlen. Dem napper jeg. Godt nok lidt langt at køre, men det klarer vi nok. Den nordligste golfklub i DK jeg har spillet er Sebber Kloster.
 11. AN

  Skotland

  Tak for info, Steffen. Ser spændende ud😊
 12. AN

  Skotland

  Har booket en uges ferie i Skotland i starten af september. Vi skal bo i en lille by midt mellem Edinburgh og St. Andrews. Der er indtil videre booket en runde på Eden Course på St. Andrews, men vi skal spille 2-3 runder mere i løbet af ugen. Gerne links, men andre baner har også interesse. Nogle baneforslag i nogenlunde køreafstand fra Glenrothes, hvor vi skal bo?
 13. Fint hotel og god golfbane med 3 x 9 huller. Husker ikke detaljer, jeg tror jeg var der i 2012. På hul 9 på begge de sløjfer vi spillede var der masser af band omkring green.
 14. Det gjorde han så ikke. Men bør klare cuttet
 15. Har fået et tilbud fra Lasse (Golfkid) på uge 41 i Alicante/Murcia, højsæson i Spanien. Det lyder på 3300 kr. pr. person, baseret på 4 personer i en lejlighed med morgenmad og inkl. 5 gange golf. 5 gange golf vil koste alene 2500 kr. hvis vi selv booker. Dvs. at 7 overnatninger med morgenmad koster 800 kr. p.p. Hvis vi så lægger 2000 kr. oveni til fly og bil, så synes jeg ikke vi selv kan booke ret meget billigere. Det er baseret på 16-20 personer i alt.
×
×
 • Create New...

Important Information

Ved at bruge forum accepterer du vores Privacy Policy og Terms of Use for brug af siden