Jump to content
Vild med Golf


AN

Member +
 • Content Count

  65
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

AN last won the day on March 15

AN had the most liked content!

Community Reputation

12 Godt

About AN

 • Rank
  Junior bruger

Profile Information

 • Højre / Venstre
  Højrehånds spiller

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Fint hotel og god golfbane med 3 x 9 huller. Husker ikke detaljer, jeg tror jeg var der i 2012. På hul 9 på begge de sløjfer vi spillede var der masser af band omkring green.
 2. Det gjorde han så ikke. Men bør klare cuttet
 3. Har fået et tilbud fra Lasse (Golfkid) på uge 41 i Alicante/Murcia, højsæson i Spanien. Det lyder på 3300 kr. pr. person, baseret på 4 personer i en lejlighed med morgenmad og inkl. 5 gange golf. 5 gange golf vil koste alene 2500 kr. hvis vi selv booker. Dvs. at 7 overnatninger med morgenmad koster 800 kr. p.p. Hvis vi så lægger 2000 kr. oveni til fly og bil, så synes jeg ikke vi selv kan booke ret meget billigere. Det er baseret på 16-20 personer i alt.
 4. Det er den vejrudsigt som jeg har på min IPhone - stammer herfra: https://weather.com/da-DK/vejret/idag/l/38.34,-0.48?par=apple_widget&locale=da_DK Ellers bruger jeg yr.no
 5. Rejser selv til området i morgen - her er en vejrudsigt:
 6. Jeg har stor erfaring med elvogne og derfor må jeg det kraftigste fraråde at du lader vognen trække dig. Det mindsker holdbarheden i alvorlig grad. Har selv en Powakaddy, som har holdt i 7-8 år uden problemer, bortset fra batteriet, som lige er blevet skiftet.
 7. Problemet med at erstatte hvide pæle med røde er, at det er tilladt at spille bolden i en hazard/strafområdet. Det er ikke så smart hvis et OOB område er inde på naboens mark.
 8. Hej Lasse. Desværre ikke i år. Vi var der i 5 år i træk fra 2009-13 med en stand i Golfhallen. Siden har jeg ikke været der. Men lørdag smutter vi lige en tur til Spanien, skal jeg hilse på El Valle, hvis vi kommer forbi?
 9. Nej, banerne er sådan set ikke for dyre i Murcia/Alicante. Men når man er i området 5-6 uger om året, så var det dejligt tidligere at kunne bruge Golfhæftet på de 6 GNK-baner og på de 3 La Quara-baner. 20 runder årligt med en prisstigning på 25€ i gennemsnit betyder jo også lidt i det lange løb
 10. Ja, på Costa Blanca kan det stadig lade sig gøre at få greenfee i højsæsonen til 70-75€, men for et år siden lå det på 35-45€ når Golfhæftet kunne anvendes, ellers 55-65€. Så er der lige Las Colinas, som koster over 120€.
 11. Min kone og jeg spiller rigtig meget golf på Costa Blanca, men har erfaret det seneste år at priserne på greenfee er steget og at rabatmuligheder, fx Golfhæftet, er begrænsede. Det kan skyldes markedskræfterne, men er der virkeligt kommet så meget pres på Spanien/Portugal ctr. fx Tyrkiet, at det er hele årsagen? Skyldes det mere velstand i Nordeuropa, at golfspillerne oversvømmer det sydlige Europa i vintermånederne? Her tænker jeg på longstay ophold o.l. Har lige været i Spanien en uge og fandt ud af, at januar fra at have været low-season nu er blevet mid-season.
 12. AN

  Scores 2017

  Apropos Stensballegaard. Håber vejrudsigten holder til juleturneringen på torsdag:
 13. AN

  Scores 2017

  Ja, men det er jo også det, det drejer sig om. Hygge og lidt indvendig glæde over nogle gode slag en gang i mellem.
 14. 7 EDS, hvoraf 2 var i neutral zone og 5 opreguleringer. 15 turneringer, som gav 2 nedreguleringer på i alt 2,4, 3 i neutral zone og 10 opreguleringer. Er således faldet fra 14,2 til 13,3 i hcp. i løbet af året.
×
×
 • Create New...

Important Information

Ved at bruge forum accepterer du vores Privacy Policy og Terms of Use for brug af siden