Jump to content

AN

Member +
 • Content Count

  71
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

AN last won the day on March 15

AN had the most liked content!

Community Reputation

12 Godt

About AN

 • Rank
  Junior bruger

Profile Information

 • Højre / Venstre
  Højrehånds spiller

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. AN

  Skotland

  Tak for tippet, Leven links er booket til 40£ med Golfhæftet😊
 2. Er der udløbsdato på billetterne?
 3. Ja, det finder vi lige ud af. Tusinde tak for din gæstfrihed 😊👍
 4. Hej nAlen. Dem napper jeg. Godt nok lidt langt at køre, men det klarer vi nok. Den nordligste golfklub i DK jeg har spillet er Sebber Kloster.
 5. AN

  Skotland

  Tak for info, Steffen. Ser spændende ud😊
 6. AN

  Skotland

  Har booket en uges ferie i Skotland i starten af september. Vi skal bo i en lille by midt mellem Edinburgh og St. Andrews. Der er indtil videre booket en runde på Eden Course på St. Andrews, men vi skal spille 2-3 runder mere i løbet af ugen. Gerne links, men andre baner har også interesse. Nogle baneforslag i nogenlunde køreafstand fra Glenrothes, hvor vi skal bo?
 7. Fint hotel og god golfbane med 3 x 9 huller. Husker ikke detaljer, jeg tror jeg var der i 2012. På hul 9 på begge de sløjfer vi spillede var der masser af band omkring green.
 8. Det gjorde han så ikke. Men bør klare cuttet
 9. Har fået et tilbud fra Lasse (Golfkid) på uge 41 i Alicante/Murcia, højsæson i Spanien. Det lyder på 3300 kr. pr. person, baseret på 4 personer i en lejlighed med morgenmad og inkl. 5 gange golf. 5 gange golf vil koste alene 2500 kr. hvis vi selv booker. Dvs. at 7 overnatninger med morgenmad koster 800 kr. p.p. Hvis vi så lægger 2000 kr. oveni til fly og bil, så synes jeg ikke vi selv kan booke ret meget billigere. Det er baseret på 16-20 personer i alt.
 10. Det er den vejrudsigt som jeg har på min IPhone - stammer herfra: https://weather.com/da-DK/vejret/idag/l/38.34,-0.48?par=apple_widget&locale=da_DK Ellers bruger jeg yr.no
 11. Rejser selv til området i morgen - her er en vejrudsigt:
 12. Jeg har stor erfaring med elvogne og derfor må jeg det kraftigste fraråde at du lader vognen trække dig. Det mindsker holdbarheden i alvorlig grad. Har selv en Powakaddy, som har holdt i 7-8 år uden problemer, bortset fra batteriet, som lige er blevet skiftet.
 13. Problemet med at erstatte hvide pæle med røde er, at det er tilladt at spille bolden i en hazard/strafområdet. Det er ikke så smart hvis et OOB område er inde på naboens mark.
 14. Hej Lasse. Desværre ikke i år. Vi var der i 5 år i træk fra 2009-13 med en stand i Golfhallen. Siden har jeg ikke været der. Men lørdag smutter vi lige en tur til Spanien, skal jeg hilse på El Valle, hvis vi kommer forbi?
 15. Nej, banerne er sådan set ikke for dyre i Murcia/Alicante. Men når man er i området 5-6 uger om året, så var det dejligt tidligere at kunne bruge Golfhæftet på de 6 GNK-baner og på de 3 La Quara-baner. 20 runder årligt med en prisstigning på 25€ i gennemsnit betyder jo også lidt i det lange løb
×
×
 • Create New...

Important Information

Ved at bruge forum accepterer du vores Privacy Policy og Terms of Use for brug af siden