Jump to content

Badass

Member +
 • Content Count

  8
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Badass

 • Rank
  Ny bruger

Profile Information

 • Hjemmeklub
  RSG
 • Handicap
  11
 • Højre / Venstre
  Højrehånds spiller

Recent Profile Visitors

1,355 profile views
 1. Der har ofte været en tråd med billige greenfees i sommerferien, men jeg kan ikke finde en tråd for i år. Indtil videre har jeg set, at Aarhus Golf Club har uge 29 til 125 kr. Kender I andre tilbud?
 2. Fedt - den skal prøves. Og med differentierede priser er det endda helt overkommeligt
 3. Jeg er vokset op i Jels, men har aldrig spillet banen (er startet i en sen alder med golf). Jeg har stadig familie i Jels og overvejer at spille banen ved lejlighed, men hvordan er banen egenligt? Er den 550 kr værd?
 4. Det lyder som spændende projekt. Jeg tror dog, det bliver svært at sælge en sådan prestige-putter. Dertil er markedet for mættet. Hvad med at lave en side-saddle putter? Så vidt jeg husker, så har du eksperimenteret med konceptet. Der er ikke mange face-on puttere på markedet og med DeChambeau, som leger med konceptet, kunne der måske være en god niche på markedet? Crossfield var også positiv overfor konceptet. Bare mine tanker;)
 5. Badass

  Mit golfsving

  Tak for den spændende feedback. Baseballgrip og ændret skulderplan skal afprøves. Krydret med halsbrækkende udstrækningsøvelser. Jeg glæder mig til den forestående sæson;)
 6. Badass

  Mit golfsving

  Super sammenligning;) Jeg mangler vist lidt fleksibilitet i forhold til Rory, hvis jeg skal have højre arm så langt tilbage i eftersvinget. Yoga eller noget udstrækning kunne nok hjælpe lidt på det.
 7. Badass

  Mit golfsving

  Tak;) Mht. til plænen, så har jeg forklaret konen, at jeg bare lufter den, og at der kun er tale om, at jeg slår mos bort:)
 8. Hej Vmg. Jeg har spillet i knap 2 år og er nået til handicap 23. Jeg har en tendens til at ramme boldene "fat". Gode råd efterspørges. Hvad tænker I, at jeg skal arbejde med i den kommende sæson? https://youtu.be/WzNQxG7AG2w /Henrik
×
×
 • Create New...

Important Information

Ved at bruge forum accepterer du vores Privacy Policy og Terms of Use for brug af siden