Hop til indhold

Casper

Medlem +
 • Antal indlæg

  532
 • Donations

  kr 0,00 
 • Medlem siden

 • Senest besøgt

 • Dage vundet

  11

Casper vandt dagen den Juni 19

Casper havde det mest likede indhold!

Community omdømme

172 Fremragende

Om Casper

 • Rang
  Guld medlem
 • Fødselsdag 22-09-1985

Profilinformation

 • Køn
  Male
 • Lokation
  Tølløse
 • Hjemmeklub
  Midtsjællands Golfklub
 • Handicap
  6.3
 • Højre / Venstre
  Højrehånds spiller

Seneste besøgende på profilen

1.620 profil visninger
 1. Hvad er en god golfbane for dig?

  Så længe der er plads i venstre kan de lave dem fra Hjørring til Aalborg
 2. Hvad er en god golfbane for dig?

  Hmm med mindre vinden normalt er fra venstre, så bliver det et nej tak
 3. Hvad er en god golfbane for dig?

  Jamen så kommer jeg gerne til Hjørring og spiller de 2 huller 9 gange og taber en øl Puha jeg styrer altid uden om snaps, der er aldrig kommet noget godt ud af det skidt
 4. Hvad er en god golfbane for dig?

  100m brede fairways, ingen rough venstre om fairways, ingen rough venstre om green, generelt ingen forhindringer i venstre side af hullerne, klubhus med 75cl glas og friture gryde.
 5. Hvornår skifter du Tee-sted

  Det skal nok blive min sidste post, men ifølge deres baneguide har de altså hvide klodser. Jeg har ikke læst et eneste indlæg hvor det nævnes at du skal til at gå under par flere gange i træk, slå lange drives eller noget med kurver, tvært imod er det dig selv der har nævnt dine +300m drives samt dine mål om at gå under par og at du slår dine kurver afhængig af vind og slope på green.
 6. Hvornår skifter du Tee-sted

  Jamen så beklager jeg da, jeg har dog altid opfattet dig som ambitiøs og at målet er at gå konsekvent under eller til par, så derfor jeg konkluderede som jeg gjorde, og det er vel heller ikke forkert at når i skal til Kalø, så hedder det hvide klodser?
 7. Hvornår skifter du Tee-sted

  Det var nu ikke ment nedladende på nogen måde, er der noget af det jeg skrev der er forkert? Klåge åge?
 8. Hvornår skifter du Tee-sted

  Du har helt sikkert ret i at man kan "booste" sit hcp ved at vælge strategisk, det kan være tee steder og baner, jeg ville helt sikkert kunne komme længere ned i hcp hvis jeg valgte at spille andre baner end min egen, så hvis det handler om at få så lavt et hcp som muligt så kan man godt tænke sådan. Gålfer vil gerne være elite spiller, så derfor har netto score ingen interesse, han har selv udtalt at han ikke spiller fra rød tee for at gå ned i hcp, desuden kommer de turneringer han skal spille til at være slagspil/hulspil fra backtee, så det er derfor der bliver sagt, at det ville give mere at spille/træne fra de bagerste klodser, og ikke fra et Teestedet hvor man tager alle udfordringer ud af spil selv med jern fra tee.
 9. Hvornår skifter du Tee-sted

  Der er formålsløst at bruge et sådan eksempel, Rory fører driving distance med lige under 320 og det i yards, så ca. 50 meter kortere end du snakker om med en 3 wood. Og det klart at når man rykker frem med din længde, så fjerner du de forhindringer som bane arkitekten har placeret, de er på mange baner heller ikke i spil fra "gul" så endnu en grund til at spille de bagerste klodser.
 10. Hvornår skifter du Tee-sted

  Du skal spille fra de klodser, der giver dig størst nydelse ved golf spillet. Jeg kan ikke se hvad hcp du har, men der hvor jeg mener at det kan have en betydning er hvis du begynder at skulle spille danmarksturneringen eller rangliste turneringer, for der spille man fra back tee, og der giver det selvfølgelig mening at bruge størstedelen af sin tid fra de klodser, der er selvfølgelig nogen der synes det er sjovere at kunne fremvise scores under par fra de kortere klodser, men de runder er ikke meget værd hvis man skyder +15 til turneringerne fra de bagerste, fordi man ikke vant til at spille de længder.
 11. Danmarksturneringen uge 32.

  Der er faktisk ikke opryknings spil i 4. og 5. division, først i 3.div skal man spille mod en anden pulje vinder om en plads, om der så er forskel på øst og vest ved jeg ikke, men sådan er det i hvert fald i øst.
 12. Golfbukser søges

  Jeg kan varmt anbefale Cross, startede med et regnsæt hos @TLP og har efterfølgende også købt poloer og det sidste indkøb var et par cross byron chinos og de er mega fede, de kan varmt anbefales, @TLP kan måske komme nærmere ind på materiale.
 13. PGA Championship

  JT's slag på 17. kan sagtens tåle en 7-8 gentagelser
 14. Danmarksturneringen uge 32.

  Simon spillede rigtig fint, han er 1 eller 2 under par da vi slutter tror jeg, og han slår sit første dårlige slag på 10. Hvor han hooker sit 2.slag i venstre, men da de der folde er markeret med blå, så kan han jo droppe uden straf selvom bolden var væk, og der slår han den ind til en meter, måske endda mindre. Hul 12 roder han også lidt rundt på, men får igen reddet sin par og jeg slår et dårligt put for birdie og hul 13 spiller han helt efter bogen, og det var så det. Det er aldrig sjovt at spille dårligt, men tror nu mest vi bare prøvede at skynde os for at kunne se afslutningen på vores damehold.
 15. Danmarksturneringen uge 32.

  Vi redder lige røven på yderste mandat, vi skulle ha 4 point for at ikke rykke ned, og det fik vi da vores Foursome vandt 4 huller i streg og lukkede med en deler for en 4/3 sejr, jeg taber selv 6/5 og er helt væk, troede ikke jeg kunne spille værre end i går, men det præsterede jeg så sandelig idag, og når ens modstander ikke laver nogen fejl, så går det sgu stærkt. Som bonus info var @PGA Pro'en som en sikker 1.single med til at sørge for at vores Dame hold skal spille 1.div til næste år, fandeme sejt gået. Desværre rykkede vores herre hold ned fra 5.div til kval rækken, men damernes oprykning overskyggede det resultat så humøret var stadig højt hjemme i klubben.
×