Velkommen til Vild med Golf

Vildmedgolf.dk er gratis for alle brugere - her kan du sætte dit brugte golfudstyr til salg, deltage i debatten eller bare læse med i de mange tusindevis af emner, der f.eks. omhandler golfbaner, golfudstyr eller golf reglerne. Eller find en ny spillemakker, upload dine bedste golfbilleder, eller noget helt andet - mulighederne er mange!

 

Registrér dig som bruger for at få adgang til alle funktioner. Når du er logget ind kan du deltage på siden og oprette dit eget indhold, eller svare på eksisterende indhold. Du kan oprette din egen profil, modtage omdømme point fra andre brugere, og du kan også skrive private beskeder til andre registrerede brugere. Vi deler ikke dine oplysninger med andre! Denne besked vises ikke når du er logget ind.

Casper

Medlem +
 • Antal indlæg

  444
 • Medlem siden

 • Senest besøgt

 • Dage vundet

  11

Casper vandt dagen den Juni 19

Casper havde det mest likede indhold!

Community omdømme

155 Fremragende

Om Casper

 • Rang
  Guld medlem
 • Fødselsdag 22-09-1985

Profilinformation

 • Køn
  Male
 • Lokation
  Tølløse
 • Hjemmeklub
  Midtsjællands Golfklub
 • Handicap
  6
 • Højre / Venstre
  Højrehånds spiller

Seneste besøgende på profilen

1.515 profil visninger
 1. Jeg er nok totalt modsat dig i den henseende, Jeg bruger ikke så meget som et sekund på det, det rager mig en høst blomst hvordan bolden kommer fra A til B, så kan man sige at jeg på 1 ud af 10 runder mister et slag fordi jeg ikke kan slå kurverne præcist (kan sagtens kurve bolden begge veje) men Jeg tænker det mere som at jeg så kunne hente betydeligt mere ved arbejde på putning hvor vi vel mister en 10 slag på en runde på de bedste.
 2. Jeg valgte efter sidste spille weekend at melde ud at jeg ikke ville være en del af vores elite resten af året, for mig bliver det meget lidt jeg kommer på golfbanen resten af året da det ikke passer skide godt med 2 små børn derhjemme. Da vores hold så er mega afbudsramt blev jeg spurgt om jeg ikke ville spille alligevel. Da min kæreste og jeg havde børnefri weekend for første gang siden den lille blev født gik jeg med til at spille lørdag men ikke søndag. Jeg har spillet 18 huller og været på rangen 2 gange siden sidste spille weekend, så var ikke ligefrem festfyrværkeri jeg forventede Planen var at jeg skulle spille Foursome på vores 1.hold, men et par dage inden fik jeg hold i nakken, da der ingen reserver var fik vi aftalt at jeg kunne spille en single på 2. Holdet da det så ikke ville koste så meget hvis jeg ikke kunne spille. Jeg fik æren af en 1.single mod en gut i 4.1, en meget hyggelig fyr som spillede en god gang golf. Heldigvis påvirkede nakken intet i svinget, den generede mere imellem slagene faktisk, mærkeligt nok. Men spillet var egentlig ok i starten, men min modstander var uhyggelig skarp i starten, holer et chip for birdie på 1. Og slår sit drive til 2 meter fra pinden på 3. Som er et par 4 hul (deler i Birdie) Vi er lige efter 5 hvor jeg så kvajer mig et par gange, så ender med at tabe 6,7 og 8 og turner 3 ned, han er -2 og jeg er 3 over med en trippel på hul 6, så egentlig godt tilfreds på trods af scoren. Han begynder endelig at virke menneskelig og jeg får nogle åbninger jeg heldigvis får udnyttet og efter 14. Er vi all square, der rammer jeg desværre en dårlig stime igen og taber 15, 16 og 17 så blev til et 3-1 nederlag På trods at nederlaget var det sgu en dejlig dag på anlægget, kæresten var på Bogø og aflevere ungerne og skulle ud og shoppe imens, da vi havde talt forbi hinanden i forhold til til hvornår jeg var færdig fik jeg lov til at være i klubben til klokken 16.30 Ca. Så var både på rangen og chippet/pitchet en hel del, en af de bedre misforståelser
 3. Tror du misforstår størstedelen af kommentarerne, tror ikke der søges et bestemt svar, men mere en evaluering af din runde for faktisk at kunne hjælpe dig fremadrettet. Jeg tror ikke at du har haft i dine overvejelser at din match kunne ha så stor betydning som den viser sig at have, men jeg håber da at du reflekterer over det og måske godt kan se at det havde tjent dit hold bedst hvis du havde kæmpet til det sidste, uagtet om du så i situation føler du kan komme ud med et brugbart resultat.
 4. Og hvis han netop har gjort sådan, er det da netop et tegn på at lige gyldigt hvor mange huller du er bagud, så kunne han ha gjort det samme igen og du kunne være kommet tilbage i matchen.
 5. Du skrev ikke at du var dormy, du skrev ret modsat faktisk at du havde mulighed for at spille videre men valgte ikke at gøre det. Og ja man kan være 3 slag bagud fra tee, måske mere, og måske shanker din modstander de næste 2 slag eller slår bolden væk, jeg kan forstå at man giver et 5 meter put hvis han har 3 for at vinde, men at give en match fra tee, der ville jeg altid spille videre og se hvad der sker.
 6. Du kan også give matchen på 1.tee, I følge reglerne er der ikke gjort noget forkert, men du kan ikke sammenligne et putt på en halv meter og en match der mangler 4-5 huller, du har ikke nævnt hvor meget du var bagud, men det er egentlig også ligegyldigt, der kan ske så sindsygt meget I golf der kan vende en match total på hovedet. Og hvis man kigger på stillingen i jeres række, så er det overvejende sandsynligt at din match er forskellen på oprykning eller ej, havde du delt din match havde i ført rækken inden sidste weekend fremfor at ligge nr. 2.
 7. For helvede Mads, du kan da ikke bare give matchen væk...... Dine holdkammerater har også kæmpet i bagende sol og havde du kæmpet dig til en deler havde i ikke tabt... Hvorfor tog du ikke vand med ud? Kommer I ikke forbi et sted der kan tankes vand, hvad laver jeres hold kaptajn?? At sige at matchen ikke kan vende duer ikke, selv hcp+ spillere kan slå en bold out, og pludselig kan din modstander føle sig presset etc etc.
 8. Jeg tror dårligt jeg ville bemærke det, men jeg har også spillet fodbold på Amager, så der var jeg vel mere speciel ved ikke at ha nogen Jeg vil dog sige at når man vælger at få lavet en synlig tatovering, så har man også taget et bevidst valg om at gøre noget som ikke bryder sig om, og der man så vælge hvordan man vil reagere hvis nogen er så åndssvage at konfrontere en med det. Jeg kan heller ikke se mig bort fra at synes vedkommende er en idiot når der sidder en med tatoveringer i hele skærmen og brokker sig over at han ikke kan få sig et job, Og tænker at der i ældre generationer nok er nogen der også ser sådan på folk med sleeves osv. Mht udbredelsen i golfen, så er jeg ikke i tvivl om at det er noget der kommer, man kan se dethele tiden bliver mindre og mindre stift det hele, Rickie fowler med både hans tøj og små tatoveringer, og så ham og hele hans spring break slæng på bakers, men det tager selvfølgelig tid før at de unge der følger dem vokser op. Bare se på hvad Beckham gjorde for tatoveringer og mode i fodboldverdenen, så er ikke i tvivl om at det kommer mere og mere.
 9. Ved nu ikke om det lige er sådan det hænger sammen, golfklubber er jo ikke firmaer der skal give overskud, men der er da nok nogle baneejere der gerne vil tjene flere penge, og der kan da godt være noget om at der er for mange klubber efter krisen, men ser nu stadig hellere at man får nogle flere igang end at skulle ud og stjæle medlemmer.
 10. Jeg bryder mig egentlig ikke om tanken om at vi ser på andre klubber som konkurrenter, hvor der skal stjæles medlemmer fra for at finansiere evt tiltag. Hvis man indfører noget i ens klub og det så har en effekt i henhold til medlems tilgang så er det da dejligt, men kan ikke lide at det skal være ud fra en beregning om hvor mange medlemmer man kan stjæle. Golf sporten har rigeligt problemer med medlemmer og i stedet for at snakke om at stjæle hinandens skal fokus være på at få nye ind i sporten. Jeg synes som sagt at konceptet er mega cool, og kan sagtens se det slå igennem visse steder, dog ikke i en alm dansk golfklub. Jeg ser det mere anvendeligt i udlandet hvor store Driving ranges uden et anlæg kunne være et fornuftigt bud, og alt afhængigt af hvor mobilt det er, så kunne et firma som ecco touren måske være interesseret, hvis de kunne stille det op til hver turnering til spillerne tror jeg helt sikkert det ville være velanset. Til sidst så tracker den kun bold data og ikke køllens data, det vil sige at det er generelt uanvendeligt i forhold til undervisning, så man vil stadig skulle have en alm trackman hvilket nok ikke vil gøre interessen større for pga pro'er samt klubber.
 11. Det er et mega fedt koncept, men tror du overvurdere antallet af medlemmer der er interesseret i at træne på et niveau hvor man får noget ud af en trackman.
 12. Det er selvfølgelig også en måde at komme op i hcp på Nu kan det godt være det er et dumt spørgsmål, men hvordan kan man lave 2 bogeys uden at samle op, samlede du ikke op hvis du slog et dårligt put?
 13. Golfbox burde ret hurtigt kunne hive de data frem, spørgsmålet er selvfølgelig så om det er noget de er interesseret i at dele.
 14. For det første så har din højde intet at gøre med om du skal spille med forlænget udstyr, det afhænger af hvor langt dine hænder er fra jorden. Men der er nok størst chance for at finde en samlet pakke hvis du kan gå med til at det skal være brugt, der er jævnligt folk der sætter alt deres udstyr til salg, og det er altså ikke små penge der spares i forhold til ny pris. Jeg ved ikke hvor meget rabat man kan lokke ud af butikkerne, formentlig lidt hvis man går ind og skal ha både bag vogn køller og jern, men så er du også hurtigt over 10-15.000
 15. Fandt afgørelsen her, så det er vel 1 straf slag? http://www.golfprofessor.dk/index.php?id=1471