Hop til indhold
Vild med Golf


Casper

Medlem +
 • Antal indlæg

  590
 • Medlem siden

 • Senest besøgt

 • Dage vundet

  13

Casper vandt dagen den September 26 2017

Casper havde det mest likede indhold!

Community omdømme

185 Fremragende

Om Casper

 • Rang
  Guld medlem
 • Fødselsdag 22-09-1985

Profilinformation

 • Køn
  Male
 • Lokation
  Tølløse
 • Hjemmeklub
  Midtsjællands Golfklub
 • Handicap
  6.3
 • Højre / Venstre
  Højrehånds spiller

Seneste besøgende på profilen

2.125 profil visninger
 1. Ved godt at tråden hedder købt idag, men jeg tillader mig lige at samle lidt sammen. Min drømme putter har altid været SC newport tei3, jeg har længe holdt øje med hvad der er kommet til salg, men er ikke den putter der kommer flest af, over vinteren er jeg så kommet frem til at det kunne da også være ret sjovt måske selv være i stand til at restaurere puttere etc, så over den sidste måned er der købt 4 scotty puttere, 2 tei3 del mar, 1 tei3 newport 2 og en pro platinum. Der er købt sandpapir i lange baner, varme pistol, multiværktøj, Super blue væske, perma blue gel, og en masse andre ting, så nu er det bare med at komme i sving
 2. Det har jeg ikke rigtig brugt tid til at tænke på, men vil sige at det ville jeg sandsynligvis. Midtsjællands golfklub er på rigtig mange måder en fantastisk klub, og prisen er ikke I top 3 over grunde til jeg er medlem der, så hvad det koster i området er komplet irrelevant. Ja jeg synes helt sikkert det er et stort problem, og det handler ikke så meget om hvad der skal laves men om at man ikke behandler sin forenings medlemmer fair efter min overbevisning. Det kunne godt tænkes at det er sådan det forholder sig, er svært at gætte sig til. Men det er heller ikke rigtig i nærheden af hvad der er foreslået, der er foreslået en engangsbetaling på 500 pr medlem og en ikke tidsbegrænset baneleje stigning.
 3. Jeg tror det er ligegyldigt om man kalder det, det ene eller andet, og hvis det bliver vedtaget, og man ikke betaler, formoder jeg at det er kontingent resistance de vil bruge som hjemmel til exclusion. Og igen navnet er underordnet tror jeg da det handler om at alle har meldt sig ind under den forudsætning at det koster 4900 at spiller golf i Midtsjællands golfklub for 2018. "Selvom vedtægterne indeholder en general bestemmelse om ændring af vedtægterne og om at væsentlige beslutninger kan træffes med kvalificeret flertal, sætter almindeligt gældende selskabs- og foreningsretlige grundsætninger grænser for majoritetens kompetence. Derudover gælder at dispositioner der kan gribe afgørende ind i det enkelte medlems forudsætninger aldrig kan træffes med kvalificeret majoritet, men kun ved enighed. Dette gælder uanset kravet om enighed ikke er reguleret i vedtægterne." Og så er jeg stadig uforstående for, hvorfor vi som klub skal betale for baneejers forbedringer.
 4. Og tak for din manglende omtanke og din ignorering af hvad man må og ikke må, så længe du ikke føler dig ramt eller generet. Hvorfor er sandsynligheden vigtig, fokus burde ligge på om det er tilladt eller ej.
 5. Lidt kan vi vel godt rode rundt i det, er vi enige om at jeg i første post skriver følgende "Den bindende aftale, gældende for det næste år, man indgår ved ikke at udmelde sig, til den aftalte pris på sidste generalforsamling bliver derfor brudt af klubben. " Og I min anden post bekræfter jeg over for Christian at 2018 kontingentet er vedtaget på GF I 2017, altså inden du har skrevet et eneste indlæg i tråden, så nej jeg forstår du mener. Det har jeg faktisk ikke, jeg har min far i bekendtskabskreds som spiller golf og ikke er medlem i MidtGolf, og helt ærligt ville jeg ikke kunne mærke hvis jeg skulle betale de 500, men er bare ikke pointen, pointen er den studerende, eller ham der lige er blevet fyret eller hvad end der gør at man ikke har økonomien til at pludselig skulle dække en ekstra opkrævning, og hvad hvis det var 2000 eller 5000, så begynder det måske også at kunne mærkes hos lidt flere.
 6. Ja jeg kan godt se at min kludren i stigningen af banelejen kan ødelægge tråden, forstår ikke hvad du mener med at det tog tid at finde frem til hvornår 2018 kontingentet blev fastlagt? Jeg finder dem irrelevant da det ikke ændrer på at medlemmerne skal ha et beløb op ad lommen de ikke har forventet eller planlagt efter.
 7. Der er ikke kommet nogen svar jeg ikke har forventet, tværtimod. Og fremgår det ikke ret tydeligt af hele tråden at det er kontingentstigningen jeg stiller spørgsmålstegn ved holder i retten? Greenfee billetterne er irrelevante, derfor har jeg ikke set nogen grund til at nævne dem. Jeg er til gengæld ikke fan af folk som skriver med en voldsom arrogance og en kommentar som held og lykke med golfen ser jeg ikke som noget der gavner en debat.
 8. Tror ikke vi bliver enige om ret meget. Størrelsen på beløbet har meget lidt relevans, og jeg har aldrig nævnt noget om reglerne for udmeldelse for hverken Dragør eller midtgolf holder i retten, men om man kan opkræve et beløb ekstraordinært. Helt ærligt, kan du slet ikke se at du slet ikke skal blande dig i om 500kr har en Indflydelse på min eller andres økonomi. Hvis bestyrelsen risikerer at hæfte for 350.000 personligt, så synes jeg det ville være dårlig stil hvis jeg ikke gjorde opmærksom på det til GF. Og du har tydeligvis ingen indsigt i vores bane eller dens tilstand.
 9. Hvis du har læst alle mine indlæg, så kunne det tyde på at grænserne ikke er så vide, som klubberne og måske endda medlemmerne tror. Din afslutning giver indtryk af en fornærmelse over mine handlinger, kan du ikke uddybe hvad der er forkert i at søge viden i juraen, for at fastslå om tingene foregår korrekt hvis man føler sig uretfærdigt behandlet? Jeg har ikke behov eller mulighed for at samle handsken op, og jeg er selvfølgelig som medlem af foreningen i min gode ret til at ytre min holdning, jeg har som hele tiden nævnt ikke noget problem med forslaget, eller jo det har jeg, men af en anden årsag, men det teoretiske i af fremstille et givet forslag bifalder jeg kun, jeg beder bare om at man gør det med mulighed for at medlemmer af foreningen som ikke har råd eller lyst til at betale kan sige nej tak og melde sig ud.
 10. Er vel ikke som sådan garanti for at det så har været efter reglerne. Jeg læser det du skriver som at jeg ikke skulle kunne have en kritisk holdning til en bestyrelses arbejde, med mindre jeg selv stiller op, hvis det er rigtig opfattet er det nyt for mig
 11. Det har jeg slet ikke taget stilling til, nu får jeg sagt det jeg vil sige til GF og så må afstemning gå som den gør, og så må jeg se på hvad der skal ske efterfølgende. For mig er det heller ikke så vigtigt, for mig er det langt vigtigere at man som forening behandler sine medlemmer med respekt og at den udnævnte bestyrelse arbejder i medlemmernes interesse, og det føler jeg ikke man gør. Jeg har aldrig hørt om en golfspiller der har tolket vedtægterne I son klub som at det kontingent man betaler er vejledede og man kan forvente at der kan opkræve ekstra betaling, og derfor mener jeg det er uanstændigt ikke at give de medlemmer som ikke kan/vil være en del af det, en mulighed ud. Ligeson foreningen har et budget har jeg også et, og for 2018 er der lagt 4900 til side til golf kontingent, og jeg har altså ikke nogen steder jeg kan opkræve ekstra indtægter for at forbedre mit budget.
 12. Og det er fint de kommer med det forslag, og hvis det bliver enstemmigt vedtaget er der heller ikke nogen problemer i det, jeg finder det dog stadig urimeligt at man melder sig ind under den forudsætning at kontingentet er som oplyst, og bestyrelsen så mener at man kan ændre i denne ved flertal på GF og derved tvinge folk til at skulle betale et ekstra ordinært beløb, og det er det jeg har fået undersøgt juridisk, og vurderingen er at det kan man ikke, og bliver det stemt igennem skal jeg få skrevet til referat at jeg mener afstemningen er ugyldig og at der kan være tale om personlig bestyrelses ansvar hvis bestyrelsen går videre med dette.
 13. Altså det er budget 2018 der skal vedtaget på årets generalforsamling, men til sidste generalforsamling blev budget 2017+kontingent 2018 vedtaget. Så jeg har nok formuleret det lidt forkert bed at det er budgettet der genåbnes, det er den allerede vedtaget kontingent.
 14. Det handler om at man vil genåbne et allerede vedtaget/godkendt budget og kontingent og pålægge det enkelte medlem en unødvendig og væsentlig ekstra omkostning med tilbagevirkende kraft. " Derudover gælder at dispositioner der kan gribe afgørende ind i det enkelte medlems forudsætninger aldrig kan træffes med kvalificeret majoritet, men kun ved enighed. Dette gælder uanset kravet om enighed ikke er reguleret i vedtægterne."
×
×
 • Tilføj...

Important Information

Ved at bruge forum accepterer du vores Privatlivspolitik og Vilkår for brug af siden