Hop til indhold


Casper

Medlem +
 • Antal indlæg

  569
 • Medlem siden

 • Senest besøgt

 • Dage vundet

  13

Casper vandt dagen den September 26 2017

Casper havde det mest likede indhold!

Community omdømme

183 Fremragende

Om Casper

 • Rang
  Guld medlem
 • Fødselsdag 22-09-1985

Profilinformation

 • Køn
  Male
 • Lokation
  Tølløse
 • Hjemmeklub
  Midtsjællands Golfklub
 • Handicap
  6.3
 • Højre / Venstre
  Højrehånds spiller

Seneste besøgende på profilen

1.825 profil visninger
 1. Scores 2018

  Sidste år havde vi et par steder på banen hvor man kunne se 3 sæt flotte hjulspor fra tee til green, selvom resten af banen var grøn var de spor helt brune, mildest talt ikke særligt kønt, kan ikke huske hvor længe de var synlige men det kan i hvert fald skade at spille inden solen har tøet græsset op.
 2. Pay & play

  Har lige snakket med Hans, og han siger følgende. "Ja hvis man kan spille til hcp 42 er man velkommen. Det forudsætter selvfølgelig at man kan reglerne. Så hvis man ikke har haft et dgukort før så skal man på den lille bane"
 3. Pay & play

  Umiddelbart kan jeg kun se der står pay and play på 6 huls banen. Jeg er ret sikker på jeg hørte Hans nævne ude i klubben, at det ikke var p&p mere, men er ikke 100%, også derfor jeg skrev at det ville være smart lige at ringe derud.
 4. Pay & play

  Jeg ville lige ringe til Midtsjællands først, er ikke sikker på at 18. Huls banen er pay and play mere.
 5. Det mørke Jylland uge 43

  Jeg kan selv ringe om et par dage og høre om deres planer, ellers tak Hvis der er nogen der har lyst til at spille en runde i næste uge, så råb endelig højt, umiddelbart forestiller jeg mig at omkring kl.10 passer mig bedst i forhold til familien.
 6. Det mørke Jylland uge 43

  Ved i om der er planer om at prikke greens i løbet af ugen?
 7. Det mørke Jylland uge 43

  Vi har lejet et sommerhus i uge 43 ved Djursland, jeg har forhandlet mig frem til at få golf udstyr med og satser på at spille et par runder i løbet af ugen, afhængig af vejret. Jeg har efterhånden hørt meget om lübker, så den står umiddelbart øverst på listen, men har de f.eks prikket greens vil jeg hellere spille en anden bane, så er der nogen der kan komme med deres inside viden omkring stand og hvilke baner i vil foreslå at spille?
 8. Nyt sving efter 4 lektioner

  At få råd er også fint, men når du nu selv ved at du bevidst gør tingene anderledes end 99.9% af andre golf spillere, så er det måske noget du skal være forsigtig med. Og så synes jeg det er uheldigt at ligefrem sige at der er åbenlyse mangler, specielt når netop det du så opfordrer til er noget langt størstedelen ønsker at minimere, ydermere rammer du skævt ved at nævne han slår en cut/slice når han så slår en draw. Super fedt at se så stor en udvikling @Holger det øger bare motivationen for at træne helt sindsygt når man kan se/mærke fremgang.
 9. God læsning - PGA Tour statistik

  Phelps kalder ovenstående et mellem putt
 10. GPS bolde

  Jeg er heller ikke vild med ideen, selvom jeg om nogen nok ville nyde godt af den, det bliver bare for meget synes jeg. Der er en grund til der er forskellige klipninger, og en af straffene ved at slå den mega skævt er at man risikerer at ens bold forsvinder. Mht tid så er der masser andre ting der kunne kigges på, så at det her skulle gøre at en runde golf langt hurtigere tror jeg ikke på, det er jo ikke som om man ikke skal lede. Hvis man vil ha hurtigere runder, så forbyd hyggesnak og prøvesving. Jeg er helt enig i det taktisk aspekt, jeg kan da I hvert fald finde flere steder på min egen bane hvor jeg ville slå 45 grader skævt fra tee, hvis jeg var sikker på at jeg kunne finde bolden, og så har det efter min mening ikke noget med golf og banens udformning at gøre mere. Er ikke enig i at det er det samme som afstandsmåling, men hvis klubberne gider bruge tid på pinsheets med præcis opmåling, så kan jeg fint leve med at laser samt andre muligheder fjernes.
 11. Scores 2017

  Jeg var noget mere venlig på de 9 huller end på den første tur på 5 huller
 12. Det kan betale sig at kende sine regler

  Jeg tror det er svært at sætte sig ind i hvordan man ville reagere i en situation hvor man kæmper om et pga tour kort, pulsen er nok lidt højere end når man er ude og spille sin onsdags runde. Mon ikke han også bag efter ærger sig over ikke t ha tilkaldt en dommer, men i situation nok kun har kunne tænke over hvor uheldigt det var og så komme videre.
 13. Det kan betale sig at kende sine regler

  Ja det er sgu for dårligt at manden ikke kan alle golf reglerne i hovedet, eller som minimum vide at dette er en situation som kræver at man lige slår op i reglerne for at sikre man ikke får 2 strafslag, specielt fordi det jo sker omkring en gang hvert 10. År så der er jo masser af eksempler på den nævnte regel. Så du ville slå op for at sikre at du får den fordel du skal have, hvad så hvis dit put var gået i hul, havde du så belejligt ladet være med at slå det op? En ting er om han burde vide at slaget skal annulleres, men at det skal koste 2 strafslag er helt væk, hvis du lander i et muldvarpeskud får du valget om vil slå den som den lægger eller tage lempelse.
 14. Det kan betale sig at kende sine regler

  Det er simpelthen for latterligt, man har ikke en jordisk chance for kunne huske alle reglerne i hovedet, og så er der måske nogle der vil argumentere for at så kan man bare have sin regelbog med, men helt ærligt, hvem ville slå det op efter sådan en situation? Kan simpelthen ikke forstå hvorfor at Mandan skal have 2 strafslag, hvorfor hedder reglen ikke bare at man har muligheden for at slå slaget om uden straf, og hvis man hellere vil lade være så fint.
 15. Min egen 1:3 chip regl

  Helt det samme her, specielt på banen finder jeg det svært, når man træner kan man forholdsvist hurtigt "skyde" den ind, men hvis jeg prøver det på banen er længde fornemmelsen der slet ikke, af samme grund gør jeg tit det når jeg træner, at jeg slår til 3-4 forskellige flag for ikke at slå den samme længde flere gange i træk.
×