Hop til indhold

ploehmann

Medlem +
 • Antal indlæg

  1.033
 • Medlem siden

 • Senest besøgt

 • Dage vundet

  20

ploehmann vandt dagen den November 10

ploehmann havde det mest likede indhold!

Community omdømme

177 Fremragende

1 Følger

Om ploehmann

 • Rang
  Platin medlem

Profilinformation

 • Køn
  Male
 • Lokation
  Aarhus V
 • Hjemmeklub
  Lyngbygaard
 • Interesser
  Fodbold, cykling, golf, politik, musik
 • Handicap
  18,9
 • Højre / Venstre
  Højrehånds spiller
 • Hvad er der i baggen
  Callaway X2 Hot (9,5 gr.)
  Taylormade Rocketballz 3 wood (14,5 gr.)
  Taylormade Burner Superfast hybrid (18 gr.)
  Wilson D100 hybrid (22 gr.)
  4i-PW: Mizuno MP-52
  Cleveland reg. 588 52 gr.
  Titleist Vokey SM4 58 gr.
  Odyssey Metal-X Rossie putter

Seneste besøgende på profilen

2.257 profil visninger
 1. ploehmann

  Mulig sindsyg dq

  Hvor mange bolde har folk generelt med i taskerne? Jeg har typisk 9 bolde med.
 2. ploehmann

  Scores 2018

  Hundekolde 9 huller i går eftermiddag fra tee 24 (næstbagerste), men også flot solskinsvejr (se billeder til sidst). Forkølet start på runden med et unødvendigt tre putt og på det flotte hul 20 laver jeg så min sædvanlige slice ud i træerne fra tee. Hæler 3. slaget, men kan dog transportere den videre fra roughen. Det bliver ikke meget bedre derfra og får en 8er. Næste hul, et dejligt par 3-hul omkranset af træer, trækker jeg bolden i venstre og ud i ukrudten. Slår den henover green fra et umuligt leje derfra og kan så slet ikke få fat i bolden i meget højt græs ad flere omgange og ender med at samle op, da der er en spiller bag mig. 3 huller, 1 point. Bum, så var jeg ligesom i gang Næste hul for jeg bedre fat med driveren end det føltes til og selvom jeg kikser andetslaget kommer jeg da afsted med en respektabel bogey. Scrambler en par på næstfølgende par 3-hul og et kort drive og svært indspil og svære putts senere får jeg en dobbelt. Meget kort par 3 hul på næste slag, hvor jeg er en meter eller to kort af at lande næsten perfekt, men får den på et kort chip hen lige ved siden af hullet og endnu en god par. På næste hul, et kort par 4 hul opad bakke dogleg højre, slår jeg igen lidt for meget på tværs af bolden (føltes det som om), men bolden holder fast i kanten af roughen, dog på et leje der skrånede meget nedad - er ikke den store fan af den slags slag under fødderne. Jeg har vind ind fra højre, ligger i roughen, så tager en lille PW med godt 90 meter til pinden. Den føltes egentlig lidt skæv, lige da jeg rammer den, men retter sig fint ud - og kommer lige op over wasten i højre og ser god ud. Det ender helt klart som dagens slag, da jeg kommer op til den og ser den ligger en skolængde kort af hullet - birdie! På sidste hul er drivet ikke helt i skabet, men holder sig midt i anlægget, og holder bolden i spil kort og til højre for green på andetslaget med 19 graders-hybriden. Et dejligt afmålt lille pitch ind, lidt lang, og så trillede den i til en rigtig god par. Jeg ender med 18 point for de 9 huller, dvs. 17 point på de sidste 6, som jeg går i blot 2 over. Lektien her må være: Lige meget, hvor skidt det hele begynder, kan det godt ende godt - aldrig give op! Jeg har egentlig spillet noget til tider god golf den seneste måneds tid, især bedømt på scores (brutto slagscore for ni huller: +5, +16, +12, +4, +14, +7, +7, +8), men det har ikke kastet reguleringer af sig, da jeg har gået selv. http://www.gamegolf.com/player/ploehmann/round/2431896
 3. ploehmann

  Er du også på vej i vinterhi? :-)

  Hos mig er det: (Selv) i snevejr og slud, golferen må ud! Også min ældste dengang han var nem at hive med på banen: Jeg kan huske en af de ansatte i klubben engang kom op til mig og sagde, at da jeg spillede nogle dage forinden havde jeg været den eneste på anlægget hele den dag - så dårligt var vejret :-D Hvis man køber sig noget ordentligt skiundertøj (Devold kan anbefales!), og så har god vindstop i sit golfregntøj, så kan man stort set spille i hvilket som helst vejr i maksimum tre lag på benene og fire på overkroppen. Jeg skal dog have anskaffet mig sådan nogle oversize golfluffer - selv med jævnlige kuskeslag, og hænderne godt pakket ned i lommerne mellem slagene, kan det nogle gange være svært at holde hænderne nogenlunde varme!
 4. ploehmann

  Begrænsninger af brugen af Green bøger...

  Den beregning, hvor du antager de 40 sekunder for hver spiller først starter, når de 40 sekunder for en anden spiller slutter, vil sandsynligvis ikke have meget med virkeligheden at gøre. Især i en 4-bold er der en del muligheder for at gøre sig klar til slaget, mens andre enten gør ditto eller slår. Det tager ikke dobbelt så lang tid at spille, fordi man er dobbelt så mange spillere. Det er i øvrigt rigtigt med de 40 sekunder: http://www.usga.org/content/usga/home-page/rules-hub/rules-modernization/major-changes/encouraging-prompt-pace-of-play.html Det er en anbefaling om 40 sekunder som maksimum. Det er meget, men jeg synes det er rigtig fint at regelkomplekset indeholder håndfaste tal. Det er en hel del nemmere at afstemme forventninger, og at gøre medspillere opmærksom på det, når det ikke bare er løse anbefalinger som hidtil. Som en der har haft perioder, hvor jeg har taget længe over bolden, er det faktisk rart at vide, hvad “normalt” er. Det er også værd at bemærke, at det i de nye regler anbefales at spille ready golf i såvel slag- som matchspil. Om det så får folk til at holde op med at stå tre mand og glo på en der slår, for dernæst at gå til den næste bold og glo etc. ved jeg ikke. Men så kommer vi til et andet punkt: At jeg ikke oplever man bruger banemarshalls i Danmark, som bl.a. kunne have fokus på den del.
 5. ploehmann

  Begrænsninger af brugen af Green bøger...

  Husker jeg forkert eller er en af de nye regler (mere en henstilling) ikke, at man maksimalt skal bruge 40 sekunder på at få gennemført et slag fra man kommer hen til bolden og til man har slået den og er klar til at gå videre?
 6. ploehmann

  Speed golf

  Så vidt jeg kunne se af artiklen, så fik man point både for score, men også for tiden man brugte. Så en slags golf-biathlon.
 7. ploehmann

  Launch moniter - what to pick??

  Det støttes også her: https://practical-golf.com/skytrak-golf-review/
 8. ploehmann

  Speed golf

  http://www.euronews.com/2018/09/10/speedgolf-accelerating-the-long-walk-spoiled
 9. ploehmann

  Har fået fripas i morgen formiddag.

  Tillykke med den bette og velkommen i de søvnløses rækker (det bliver heldigvis (lidt) bedre med tiden! ;-P )! Min erfaring er, at hvis man bor ok tæt på en 9 hullers bane, så kan det faktisk passe ganske godt med at man kan nå ud, gå 9 huller og hjem igen nærmest inden en lur er overstået. Og som en der også er "blevet sendt afsted" en del gange kan jeg godt genkende det med, at man bliver indebrændt, når man ikke kommer ud og spiller!
 10. ploehmann

  Godaften

  Velkommen til og så vidt jeg husker er der en del af medlemmerne herinde, der bor/spiller relativt tæt på dig :-)
 11. ploehmann

  Scores 2018

  Træls omgang (men min erfaring er, at det generelt ikke er smart at forsøge at "rette til" under en runde, så den del synes jeg da var rigtig?). De 90 er til gengæld meget passende, hvis man ser din signatur ;-)
 12. ploehmann

  Scores 2018

  http://www.gamegolf.com/player/ploehmann/round/2333008 Til World Golfers Amateur Championships i Lyngbygaard idag med regn i varierende styrke lidt over halvdelen af runden, men en fornøjelig og afslappet 4-bold, hvor man følte sig godt tilpas. Det var netto slagspil og jeg kom rundt i brutto 94, netto 72. Vi begynder runden på hul 12, et par 5-hul. Udslaget var ok uden at være prangende, så topper jeg den ned omkring 190 fra hullet, så jeg tager min 3-hybrid. Klik, på hælen, ud i en sump-sø i roughen og væk. Drop, 4-hybrid, igen på hælen og hen samme sted og væk. 9 slag - så var vi ligesom i gang! To huller senere, på 14., går det igen galt på et par 5-hul og jeg går derfra med en 10er. Men jeg får samlet godt op og laver par på de 3 næste huller. Så driller et par 5-hul igen (18.), selvom jeg faktisk plejer at gøre det okay på par 5-huller (jeg spiller dem bare ikke så ofte, fordi der ikke er et på 9 hullers-banen), en triple, og derefter stabile scores på +3 for de næste 5 huller. På 6. kollapser mit håndled med 3-hybriden og den popper højt op og kommer ikke særlig langt. Slår i andetslaget et lavt, fadende 4-jern, der killer i fingerspiderne (på den gode måde!) og den er en halv meter fra at komme ind på et nedad-bakke stykke, der kunne have båret den helt ned til hullet. Men jeg får sgu 7 meter-puttet i for en birdie! To pars på de sidste tre huller (hul 9-11) varmer også gevaldigt. Så fra at være lidt en mareridts-runde ender det med at være en af mine bedste runder, og da scoren bliver registreret som Stableford ender jeg med 38 point og nyt handicap (19,7->18,9). Jeg var 4 slag fra at vinde min række (hcp. 15-20) og en tur til landsfinale på Royal Oak og ét slag fra 2. pladsen, da han havde lavere handicap. Med de to skodhuller med 19 som samlet score er det selvfølgelig let at pege på, hvor de slag kunne findes henne ;-) Lektien er, at man sagtens kan overkomme en skidt start! Mine strokes lost siger vist alt om, hvad der fungerede og fungerede mindre godt i dag - alt for mange løse jernslag med top af bolden, alt for lidt kontrol over køllehovedet etc. alt for ofte:
 13. ploehmann

  Afbrændte fairways...

  Enig i det med banekendskabet. Det er især på for-ni, at det er relevant, da bag-ni generelt er lidt mere ud af landevejen. Greens er hurtige (det går de vist en del op i), til gengæld er de generelt fair og man ender sjældent uforvarende et rigtig ringe sted (fx nedad bakke med stort break).
 14. ploehmann

  Afbrændte fairways...

  Jeg spillede Royal Oak for lidt over en måned siden og var ligesom dig imponeret over standen (men ja, også en bane med mange fine huler (især hul 5 og 7, hvor man slår ned mod vandet i approach)). Min mor bor i byen (Jels), og snakker af og til med deres chefgreenkeeper (der bor ikke langt fra hende), så jeg tillader mig at fortælle din ros videre :-)
 15. ploehmann

  Scores 2018

  Her er hvad klubben skriver på hjemmesiden: Jeg synes i øvrigt der er en række huller, hvor det giver fint mening at "trille den ind" kunne være en mulighed - når nu vejret ikke kan være anderledes og man, som du skriver, ikke vil bruge vand på fairways.
×

Important Information

Ved at bruge forum accepterer du vores Privatlivspolitik og Vilkår for brug af siden