Velkommen til Vild med Golf

Vildmedgolf.dk er gratis for alle brugere - her kan du sætte dit brugte golfudstyr til salg, deltage i debatten eller bare læse med i de mange tusindevis af emner, der f.eks. omhandler golfbaner, golfudstyr eller golf reglerne. Eller find en ny spillemakker, upload dine bedste golfbilleder, eller noget helt andet - mulighederne er mange!

 

Registrér dig som bruger for at få adgang til alle funktioner. Når du er logget ind kan du deltage på siden og oprette dit eget indhold, eller svare på eksisterende indhold. Du kan oprette din egen profil, modtage omdømme point fra andre brugere, og du kan også skrive private beskeder til andre registrerede brugere. Vi deler ikke dine oplysninger med andre! Denne besked vises ikke når du er logget ind.

ploehmann

Medlem +
 • Antal indlæg

  667
 • Medlem siden

 • Senest besøgt

 • Dage vundet

  6

ploehmann vandt dagen den April 20

ploehmann havde det mest likede indhold!

Community omdømme

121 Fremragende

1 Følger

Om ploehmann

 • Rang
  Guld medlem
 • Fødselsdag

Profilinformation

 • Køn
  Male
 • Lokation
  Aarhus V
 • Hjemmeklub
  Lyngbygaard
 • Interesser
  Fodbold, cykling, golf, politik, musik
 • Handicap
  23,2
 • Højre / Venstre
  Højrehånds spiller
 • Hvad er der i baggen
  Callaway X2 Hot (8,5 gr.)
  Taylormade Rocketballz 3 wood (14,5 gr.)
  Taylormade Burner Superfast hybrid (18 gr.)
  Wilson D100 hybrid (22 gr.)
  4i-PW: Mizuno MP-52
  Titleist Vokey C-C 52 gr.
  Titleist Vokey SM4 58 gr.
  Odyssey Metal-X Rossie putter

Seneste besøgende på profilen

1.490 profil visninger
 1. Jeg spiller med det jeg finder og har hidtil købt en spand af de billigste Top Flite-søbolde (1,5 kr. stykket) hjem, når jeg løb helt tør. Men jeg må indrømme, at jeg måske faktisk kan begynde at mærke forskel. Måske fordi min teknik trods alt er blevet mindre ringe. Pudsigt nok så har jeg også haft positive oplevelser med Srixon AD333. Callaways Supersoft har også været fin. Jeg har endnu ikke sat mig ned og kigget på priser, men må vist til det :-)
 2. Ok, tak for info. Jeg mindes blot et par af hullerne, hvor jeg tænkte at en længereslående professionel blot kunne slå sig over problemerne og det med stor sikkerhedsmargin. Greens er, som jeg husker dem, relativt fredelige (ikke meget undulation), men jeg mener de før har sat en ære i at gøre dem hurtige. Greengræsset er af en anden type end de baner jeg ellers har spillet i Danmark, meget "vævet", næsten som mos.+1 til at spille den, hvis du har chancen. Booker du før 8 på en hverdag er det under 300 kr. for en bane, der måske ikke helt er 550 kr. værd (men det kan diskuteres), men absolut god value når man betaler 300 kr. Der er nogle virkelig flotte huller imellem. Begge gange jeg har spillet har jeg nærmest haft banen for mig selv, så der er vist ikke så meget run på. Når jeg er retur i Danmark ville jeg bestemt gerne gå med i en bold med gode folk herindefra, hvis der var stemning for det. Jeg har kun prøvet at spille den alene, og har her i Canada fundet ud af jeg bedst kan lide at spille golf med andre :-)
 3. Blev desværre kun til 16 huller (fordi familien skulle videre og jeg blev fanget bag verdens langsomste 4-bold (1:45 om 5 huller...)), men en fin lille bane på kanten af hhv. en skrænt mod Lake Ontario og den finurlige lille kolonitidsby Niagara-on-the-Lake. Efter sigende Nordamerikas ældste 9 hullers bane, fra 1875 og 8. green er uforandret i den tid. Højdepunktet var den ene gang jeg fik lov at spille 9. hul. Et hele 210 meter langt par 3 hul, hvor jeg lige pludselig ramte min 2,5 dollars "dyre" 3 wood helt rent og lagde den 2,5 meter fra hullet og rullede heldigvis det helt lige putt i hul. Banens stand var ikke nødvendigvis prangende (lidt langhåret på fairways og greens), men de mange gamle, krogede og fuldvoksne træer, der omfavnede de fleste fairways gav en helt særlig stemning, jeg ikke har prøvet før. Fra 5. tee kunne man se Torontos skyline, 40 km tværs over Lake Ontario, næsten som et Atlantis vokset ud af søen. https://shotzoom.com/rounds/7D34A527-1600-4935-A1C8-7F07EE3A2545 https://bnc.lt/yzOb/Ww0LLjnOfE https://bnc.lt/yzOb/19NtneqOfE Bedste udsigt fra puttegreen jeg har oplevet: Udsigt på 1. tee, hvor man føler man nærmest står inde på restauranten og slår ud: 1. green, hvor voldgraven til Fort Mississauga danner en abrupt bagkant til green: 3. tee med mange flotte træer opad fairwayen, og en naturlig out of bounds med vejen i venstre:
 4. Hvis vi var i Danmark var jeg med høj sandsynlighed der - min mor bor nemlig i Jels, hvor Royal Oak ligger, ikke mere end 10 minutters gang fra klubhuset. Der er også nogle fine huller på banen (især det, hvor man i andetslaget står på toppen af en bakke og slår ned mod en green, der ender ud i Jels Nedersø), men er spændt på, hvordan de har sat nogle af hullerne op til elitespillerne for at få hullerne til at spille sværere (ja, ikke fordi de ikke er bøvlede nok til en tosse som mig, men I forstår forhåbentlig, hvad jeg mener :-) ).
 5. Topical ;-)
 6. Det med selvtillidsbolden har jeg også brugt.
 7. Fik gået mig 18 huller på min lokale bane, Scarlett Woods, igen i dag, og en af de dage, hvor spillet ikke helt føltes godt, men der alligevel kom nogle ok scores ud af det. Ubestridte højdepunkt: Birdie fra 86 meter med min 52 grader gap-wedge. Nedslag en skolelineal fra hullet og plop, ned i hullet (at jeg så fuldstændig havde ramt udslaget fejl taler vi ikke om :-P ). https://bnc.lt/yzOb/Kb18iEGa9D https://golfshot.com/profiles/gB44r/rounds/K6ZEWz
 8. Lyder til der er lidt til ønskesedlen så :-)
 9. Laver Sketchers gode golfsko? Jeg har købt et par normale Sketchers sko herovre i en outlet, de er godt nok komfortable, nærmest som at gå på luft :-)
 10. +1 til det med at overdrive modsat, hvis man har en slice :-)
 11. Det giver mening. Andrew Rice, som jeg nyder at lytte til, har også skrevet: "Left over sand from an earlier bunker shot has been known to increase the friction between the face and the ball. As a result I never clean my club after playing a sand shot - the next time I use that club I might need a low spinner." http://www.andrewricegolf.com/andrew-rice-golf/2015/9/spinning-the-wedges-friction
 12. Det var nu også kontrollen over backspinnet, at få den til at stoppe ved hullet, jeg synes var imponerende. Men det giver fysisk god mening med megen spin fra fairwaybunker, hvis jeg forstår rigtigt. Man rammer den langt nede på slagfladen, den eller de nederste riller, så den "ruller" over en større del af slagfladen i træffet, og det giver mere spin.
 13. Lige præcis, mener han hedder Kristian og var i handicap +1 komma et eller andet. Jeg kan stadig huske han havde et approachslag fra en bunker 120 meter ude, som han landede et par meter langt af hullet og så fik til at spinne tilbage cirka en meter fra hullet!
 14. Eagles Nest i dag. Hold nu maule en vild - og flot - golfbane! Jeg blev sendt ud alene, da den to-bold, jeg var blevet koblet på, skubbede deres tee-tid til senere (så fik jeg til gengæld lov til at lege på deres range og kortspilsområde i 1,5 time efter runden). Ligesom en fodboldkamp kan være vidt forskellig i første og anden halvleg, så var det i allerhøjeste grad også tilfældet med min runde i dag: 8 (!) point på forni og 21 (!!) på bagni. Måske jeg bare gav op og slappede af efter at været blevet tævet gul og blå. Jeg har taget en hulens masse billeder, men det er svært at vise med billeder. Men hvor var det altså bare fedt - bedste julegave fra min kone nogensinde :-) Golfshot: https://golfshot.com/profiles/gB44r/rounds/N8xgAN Game Golf: https://bnc.lt/yzOb/U4XWm1XM3D Billeder: https://goo.gl/photos/GtUgsDMKpiBVQUV59
 15. [mention=2274]Simon[/mention] Har du kigget i Adam Youngs Practice Manual? Også på hans hjemmeside er der en del om "coupling" mener jeg han kalder det. Altså at man har et fokus fx på en bevægelse man vil lave eller hvor man vil lande bolden. Han beskriver hvordan han har er net på range, som han trækker hen for slagene fra sine elever, og hvor de uden problemer gør det de øver med nettet for, men slet ikke kan, når det bliver trukket fra. Jeg oplevede det selv i vinters. Det at slå ind i en væg gjorde faktisk, at jeg turde prøve forskellige ting, fordi jeg ikke blev "belastet" med at se på et mål og heller ikke boldbanen. Jeg mener Adam Young bakker det op med en del forskningsartikler omkring kognition (igen hvis jeg husker rigtigt - min udgave af bogen ligger 6.000 km væk).