Hop til indhold
Vild med Golf

ploehmann

Medlem +
 • Antal indlæg

  1.046
 • Medlem siden

 • Senest besøgt

 • Dage vundet

  20

ploehmann vandt dagen den November 10 2018

ploehmann havde det mest likede indhold!

Community omdømme

178 Fremragende

1 Følger

Om ploehmann

 • Rang
  Platin medlem

Profilinformation

 • Køn
  Male
 • Lokation
  Aarhus V
 • Hjemmeklub
  Lyngbygaard
 • Interesser
  Fodbold, cykling, golf, politik, musik
 • Handicap
  18,9
 • Højre / Venstre
  Højrehånds spiller
 • Hvad er der i baggen
  Callaway X2 Hot (9,5 gr.)
  Taylormade Rocketballz 3 wood (14,5 gr.)
  Taylormade Burner Superfast hybrid (18 gr.)
  Wilson D100 hybrid (22 gr.)
  4i-PW: Mizuno MP-52
  Cleveland reg. 588 52 gr.
  Titleist Vokey SM4 58 gr.
  Odyssey Metal-X Rossie putter

Seneste besøgende på profilen

2.370 profil visninger
 1. https://twitter.com/Fit_For_Golf
 2. Nej, der er firmaer, der laver den slags. Jeg mener faktisk endda jeg fik en pris fra et på et tidspunkt - måske var der én herinde, der anbefalede det?
 3. Min er til daglig rullet sammen og står bag døren ind til kontoret og kan så blive rullet ud til træning og sammen igen bagefter. Til gengæld arbejder jeg stadig en hel del opad bakke med at overbevise min kone om, at vi skal erstatte 1 x 6 meter græs i haven med en kunstgræs-puttegreen-installation til endda nogle tusinde kroner :-D
 4. Den er fantastisk god til at øge koncentrationen, og man kan tydeligt se, hvor meget for hårdt man slår (den ruller den afstand tilbage, som den var røget forbi hullet) og også om man er højre eller venstre. Det er god “constraints induced training”: Hvis man træner med noget der er “for svært”, så kommer almindelige golfhuller ude på banen pludseligt til at virke mindre farlige relativt set.
 5. Jeg har en Putt Out som kop (den kan varmt anbefales), Den ruller meget hurtigt på kunstgræsset.
 6. Hvis man tror den er der, så skruer man forventningerne op - og så spiller man som regel ikke sit bedste. Der er ikke én løsning i golf, og det er dét der gør sporten så interessant/frustrerende.
 7. Jeg har bare 1 x 4 meter kunstgræs fra Bauhaus. Men jeg er meget begejstret for Putt Out og de har også nogle lækre puttemåtter.
 8. Jeg har været flexmedlem siden 2014 (i Lyngbygaard) og har ikke oplevet ikke at kunne spille baner inden- og udenlands. I mit tilfælde giver flexmedlemsskabet adgang til en 9 hullers bane og fuld adgang til træningsfaciliteter. Det koster 3.500 om året og da fuldtidsmedlemsskabet/18 hullers banen koster knap 10.000, så er der bestemt også en økonomisk grund til at jeg er tilfreds med flexmedlemsskabet.
 9. Ja, det er helt sikkert en del af løsningen og det spiller jeg faktisk også efter. Jeg vil også hellere tage "en lille 7er" end gå efter den optimale længde med et 8-jern fx. Lige præcis i afstandsvurdering er jeg dog ret godt med (bl.a. pga. Trackman-træning sidste vinter og så at Game Golf giver mig totallængden på hvert af mine slag, ligesom jeg har haft stor glæde af denne vindtabel: https://docs.google.com/spreadsheets/d/10N8RGzjhPss7UoekkTDNzE9zwIB7ALKR6EpZhDh44CM/edit?usp=sharing som kombineret med GPS og kikkert er ret præcis). Jeg har bare for mange slag med kikset udførelse/dårligt boldtræf. Jeg burde træne, ja, men det overkommer jeg ikke i øjeblikket, og så må jeg tage det sure med det søde 🙂 Og du har helt ret i, at jeg deler "evnen" til at slå for kort med mange (AMA er "average male amateur", dvs. handicap 14-15 stykker): (herfra: https://blog.trackmangolf.com/performance-of-the-average-male-amateur/) (jeg har i øvrigt også samlet nogle interessante statistikker her, som nok burde få en del til at sænke forventningerne: https://docs.google.com/spreadsheets/d/1scGA8basP0A-HQIZ07_vTrOeG3lMrzffvDJyyDFiKHM/edit?usp=sharing).
 10. Jeg bruger ikke min 3 wood så meget, så på nogen måder kunne jeg egentlig godt undvære den og nøjes med 13 køller. Men resten passer mig fint og udover 3 wooden er der ikke som sådan køller/jern jeg generelt afholder mig fra og de passer fint nok på de længder jeg har (når jeg rammer bolden ordentligt!). Driver (10,5 graders loft) 3 wood (14,5) Hybrid 3 (19) Hybrid 4 (22) 4i (24) 5i (27) 6i (31) 7i (35) 8i (39) 9i (43) PW (47) GW (52) LW (58) Putter
 11. En bærebag da min nuværende er gammel, hullet og slidt. Gerne en der er vandtæt, så jeg har tidligere researchet mig frem til Callaway Hyper Dry Lite 2017 som et godt bud: https://www.golfexperten.dk/callaway-hyper-dry-lite-barebag-2017?utm_source=ønskeskyen&utm_medium=referral&utm_campaign=ønskeliste
 12. Som @Holger nævner, så kunne SkyTrak være et billigt alternativt, med mindre de sidste marginaler i performance er rigtig mange penge værd for dig. Du kan læse en masse mere om den her, hvor der også er et link til en anmeldelse: https://practical-golf.com/skytrak-practice/ Den er også noget nemmere at have med end særligt Trackman. GC Quad har vel den store fordel fremfor Trackman, at den også måler lie angle og træfpunktet på køllehovedet (selvom de nyeste Trackmans vist nu, med en softwareopdatering, også skulle måle træfpunkt på køllehovedet)? Og så er den mindre og dermed nemmere at have med? Jeg har selv brugt Trackman 3 og 4e sidste vinter i Aarhus Golf Arena, og det var jeg svært tilfreds med. Men de er godt nok også hundedyre. Når det er indendørs, så bliver nogle af værdierne dog beregnede og du skal være opmærksom på, at der skal være plads nok i den garage du bygger mellem launch monitor-enheden og den væg/det net bolden træffer for at den kan give en ordentlig måling.
 13. Alt i alt et fint og rimeligt fremgangsrigt golfår for mig. Året er ikke helt færdigt for mit vedkommende og håber da på et par runders vintergolf. Som jeg kan høre det er tilfældet for nogle af jer andre, så er der andet der bøvler, men jeg har dog været på banen 88 gange siden 1/1-18 (langt de fleste 9 hullers runder) mod 83 i kalenderåret 2017. Jeg startede året i hcp. 21,8 og slutter året i 18,9. Den største glæde var, at jeg fik spillet endda nogle turneringer (udover to på hjemmebanen, så var jeg også i Randers og Hjørring) og at jeg faktisk klarede mig godt (hhv. 32, 32, 39 og 38 point). Game Golf er god til at evaluere med - og rimelig skånsesløs - når man bruger strokes lost, altså hvor mange slag mere end en scratch-golfer, jeg bruger i forskellige dele af spillet: I runde tal, så putter jeg som hcp. 15, kortspiller som 25+, slår approachslag i hcp. 20 og tee-slag i hcp. 25: Jeg har forbedret mig mest i approach-slag, men har til gengæld stået stille ved tee-slagene siden 2016. Forbedringen i approaches er lille, men fordelt bredt over hele linjen, men der er simpelthen stadigvæk for mange der går for kort, især af de lange: Præcisionen fra tee har ikke flyttet sig, men det har længden trods alt, 10 meter i tee-slag og 7 meter med driveren: Der er for få og faldende antal greens, der bliver ramt i regulation, men til gengæld scrambler jeg mig til flere pars.
 14. Hvor mange bolde har folk generelt med i taskerne? Jeg har typisk 9 bolde med.
 15. ploehmann

  Scores 2018

  Hundekolde 9 huller i går eftermiddag fra tee 24 (næstbagerste), men også flot solskinsvejr (se billeder til sidst). Forkølet start på runden med et unødvendigt tre putt og på det flotte hul 20 laver jeg så min sædvanlige slice ud i træerne fra tee. Hæler 3. slaget, men kan dog transportere den videre fra roughen. Det bliver ikke meget bedre derfra og får en 8er. Næste hul, et dejligt par 3-hul omkranset af træer, trækker jeg bolden i venstre og ud i ukrudten. Slår den henover green fra et umuligt leje derfra og kan så slet ikke få fat i bolden i meget højt græs ad flere omgange og ender med at samle op, da der er en spiller bag mig. 3 huller, 1 point. Bum, så var jeg ligesom i gang Næste hul for jeg bedre fat med driveren end det føltes til og selvom jeg kikser andetslaget kommer jeg da afsted med en respektabel bogey. Scrambler en par på næstfølgende par 3-hul og et kort drive og svært indspil og svære putts senere får jeg en dobbelt. Meget kort par 3 hul på næste slag, hvor jeg er en meter eller to kort af at lande næsten perfekt, men får den på et kort chip hen lige ved siden af hullet og endnu en god par. På næste hul, et kort par 4 hul opad bakke dogleg højre, slår jeg igen lidt for meget på tværs af bolden (føltes det som om), men bolden holder fast i kanten af roughen, dog på et leje der skrånede meget nedad - er ikke den store fan af den slags slag under fødderne. Jeg har vind ind fra højre, ligger i roughen, så tager en lille PW med godt 90 meter til pinden. Den føltes egentlig lidt skæv, lige da jeg rammer den, men retter sig fint ud - og kommer lige op over wasten i højre og ser god ud. Det ender helt klart som dagens slag, da jeg kommer op til den og ser den ligger en skolængde kort af hullet - birdie! På sidste hul er drivet ikke helt i skabet, men holder sig midt i anlægget, og holder bolden i spil kort og til højre for green på andetslaget med 19 graders-hybriden. Et dejligt afmålt lille pitch ind, lidt lang, og så trillede den i til en rigtig god par. Jeg ender med 18 point for de 9 huller, dvs. 17 point på de sidste 6, som jeg går i blot 2 over. Lektien her må være: Lige meget, hvor skidt det hele begynder, kan det godt ende godt - aldrig give op! Jeg har egentlig spillet noget til tider god golf den seneste måneds tid, især bedømt på scores (brutto slagscore for ni huller: +5, +16, +12, +4, +14, +7, +7, +8), men det har ikke kastet reguleringer af sig, da jeg har gået selv. http://www.gamegolf.com/player/ploehmann/round/2431896
×
×
 • Tilføj...

Important Information

Ved at bruge forum accepterer du vores Privatlivspolitik og Vilkår for brug af siden