Jump to content

ploehmann

Member +
 • Content Count

  1,048
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  20

ploehmann last won the day on November 10 2018

ploehmann had the most liked content!

Community Reputation

179 Fremragende

1 Follower

About ploehmann

 • Rank
  Platin medlem

Profile Information

 • Køn
  Male
 • Lokation
  Aarhus V
 • Hjemmeklub
  Lyngbygaard
 • Interesser
  Fodbold, cykling, golf, politik, musik
 • Handicap
  18,9
 • Højre / Venstre
  Højrehånds spiller
 • Hvad er der i baggen
  Callaway X2 Hot (9,5 gr.)
  Taylormade Rocketballz 3 wood (14,5 gr.)
  Taylormade Burner Superfast hybrid (18 gr.)
  Wilson D100 hybrid (22 gr.)
  4i-PW: Mizuno MP-52
  Cleveland reg. 588 52 gr.
  Titleist Vokey SM4 58 gr.
  Odyssey Metal-X Rossie putter

Recent Profile Visitors

2,528 profile views
 1. Jeg er efterhånden landet på at spille med Srixon AD333. Jeg køber dem som søbolde hos TLP for 7 kr. stykket: https://www.tlpgolf.dk/golfbolde/sobolde/srixon-soebolde.html Jeg kan godt mærke, at når jeg engang i mellem finder en ProV1x, Penta eller lignende high-end-bold, at de måske er 5% bedre, men prisen er typisk mere end det, så AD333 er optimal for mig,, når man jeg nu har en tendens til at smide lidt bolde væk 🙂
 2. Det er imponerende gennemtænkt! Jeg kan især godt lide elementet med duel-delen og at I laver en short game shootout. Så det ikke bare bliver slavisk slagspil.
 3. https://twitter.com/Fit_For_Golf
 4. Nej, der er firmaer, der laver den slags. Jeg mener faktisk endda jeg fik en pris fra et på et tidspunkt - måske var der én herinde, der anbefalede det?
 5. Min er til daglig rullet sammen og står bag døren ind til kontoret og kan så blive rullet ud til træning og sammen igen bagefter. Til gengæld arbejder jeg stadig en hel del opad bakke med at overbevise min kone om, at vi skal erstatte 1 x 6 meter græs i haven med en kunstgræs-puttegreen-installation til endda nogle tusinde kroner :-D
 6. Den er fantastisk god til at øge koncentrationen, og man kan tydeligt se, hvor meget for hårdt man slår (den ruller den afstand tilbage, som den var røget forbi hullet) og også om man er højre eller venstre. Det er god “constraints induced training”: Hvis man træner med noget der er “for svært”, så kommer almindelige golfhuller ude på banen pludseligt til at virke mindre farlige relativt set.
 7. Jeg har en Putt Out som kop (den kan varmt anbefales), Den ruller meget hurtigt på kunstgræsset.
 8. Hvis man tror den er der, så skruer man forventningerne op - og så spiller man som regel ikke sit bedste. Der er ikke én løsning i golf, og det er dét der gør sporten så interessant/frustrerende.
 9. Jeg har bare 1 x 4 meter kunstgræs fra Bauhaus. Men jeg er meget begejstret for Putt Out og de har også nogle lækre puttemåtter.
 10. Jeg har været flexmedlem siden 2014 (i Lyngbygaard) og har ikke oplevet ikke at kunne spille baner inden- og udenlands. I mit tilfælde giver flexmedlemsskabet adgang til en 9 hullers bane og fuld adgang til træningsfaciliteter. Det koster 3.500 om året og da fuldtidsmedlemsskabet/18 hullers banen koster knap 10.000, så er der bestemt også en økonomisk grund til at jeg er tilfreds med flexmedlemsskabet.
 11. Ja, det er helt sikkert en del af løsningen og det spiller jeg faktisk også efter. Jeg vil også hellere tage "en lille 7er" end gå efter den optimale længde med et 8-jern fx. Lige præcis i afstandsvurdering er jeg dog ret godt med (bl.a. pga. Trackman-træning sidste vinter og så at Game Golf giver mig totallængden på hvert af mine slag, ligesom jeg har haft stor glæde af denne vindtabel: https://docs.google.com/spreadsheets/d/10N8RGzjhPss7UoekkTDNzE9zwIB7ALKR6EpZhDh44CM/edit?usp=sharing som kombineret med GPS og kikkert er ret præcis). Jeg har bare for mange slag med kikset udførelse/dårligt boldtræf. Jeg burde træne, ja, men det overkommer jeg ikke i øjeblikket, og så må jeg tage det sure med det søde 🙂 Og du har helt ret i, at jeg deler "evnen" til at slå for kort med mange (AMA er "average male amateur", dvs. handicap 14-15 stykker): (herfra: https://blog.trackmangolf.com/performance-of-the-average-male-amateur/) (jeg har i øvrigt også samlet nogle interessante statistikker her, som nok burde få en del til at sænke forventningerne: https://docs.google.com/spreadsheets/d/1scGA8basP0A-HQIZ07_vTrOeG3lMrzffvDJyyDFiKHM/edit?usp=sharing).
 12. Jeg bruger ikke min 3 wood så meget, så på nogen måder kunne jeg egentlig godt undvære den og nøjes med 13 køller. Men resten passer mig fint og udover 3 wooden er der ikke som sådan køller/jern jeg generelt afholder mig fra og de passer fint nok på de længder jeg har (når jeg rammer bolden ordentligt!). Driver (10,5 graders loft) 3 wood (14,5) Hybrid 3 (19) Hybrid 4 (22) 4i (24) 5i (27) 6i (31) 7i (35) 8i (39) 9i (43) PW (47) GW (52) LW (58) Putter
 13. En bærebag da min nuværende er gammel, hullet og slidt. Gerne en der er vandtæt, så jeg har tidligere researchet mig frem til Callaway Hyper Dry Lite 2017 som et godt bud: https://www.golfexperten.dk/callaway-hyper-dry-lite-barebag-2017?utm_source=ønskeskyen&utm_medium=referral&utm_campaign=ønskeliste
 14. Som @Holger nævner, så kunne SkyTrak være et billigt alternativt, med mindre de sidste marginaler i performance er rigtig mange penge værd for dig. Du kan læse en masse mere om den her, hvor der også er et link til en anmeldelse: https://practical-golf.com/skytrak-practice/ Den er også noget nemmere at have med end særligt Trackman. GC Quad har vel den store fordel fremfor Trackman, at den også måler lie angle og træfpunktet på køllehovedet (selvom de nyeste Trackmans vist nu, med en softwareopdatering, også skulle måle træfpunkt på køllehovedet)? Og så er den mindre og dermed nemmere at have med? Jeg har selv brugt Trackman 3 og 4e sidste vinter i Aarhus Golf Arena, og det var jeg svært tilfreds med. Men de er godt nok også hundedyre. Når det er indendørs, så bliver nogle af værdierne dog beregnede og du skal være opmærksom på, at der skal være plads nok i den garage du bygger mellem launch monitor-enheden og den væg/det net bolden træffer for at den kan give en ordentlig måling.
 15. Alt i alt et fint og rimeligt fremgangsrigt golfår for mig. Året er ikke helt færdigt for mit vedkommende og håber da på et par runders vintergolf. Som jeg kan høre det er tilfældet for nogle af jer andre, så er der andet der bøvler, men jeg har dog været på banen 88 gange siden 1/1-18 (langt de fleste 9 hullers runder) mod 83 i kalenderåret 2017. Jeg startede året i hcp. 21,8 og slutter året i 18,9. Den største glæde var, at jeg fik spillet endda nogle turneringer (udover to på hjemmebanen, så var jeg også i Randers og Hjørring) og at jeg faktisk klarede mig godt (hhv. 32, 32, 39 og 38 point). Game Golf er god til at evaluere med - og rimelig skånsesløs - når man bruger strokes lost, altså hvor mange slag mere end en scratch-golfer, jeg bruger i forskellige dele af spillet: I runde tal, så putter jeg som hcp. 15, kortspiller som 25+, slår approachslag i hcp. 20 og tee-slag i hcp. 25: Jeg har forbedret mig mest i approach-slag, men har til gengæld stået stille ved tee-slagene siden 2016. Forbedringen i approaches er lille, men fordelt bredt over hele linjen, men der er simpelthen stadigvæk for mange der går for kort, især af de lange: Præcisionen fra tee har ikke flyttet sig, men det har længden trods alt, 10 meter i tee-slag og 7 meter med driveren: Der er for få og faldende antal greens, der bliver ramt i regulation, men til gengæld scrambler jeg mig til flere pars.
×
×
 • Create New...

Important Information

Ved at bruge forum accepterer du vores Privacy Policy og Terms of Use for brug af siden