Hop til indhold

ploehmann

Medlem +
 • Antal indlæg

  875
 • Medlem siden

 • Senest besøgt

 • Dage vundet

  8

ploehmann vandt dagen den November 1

ploehmann havde det mest likede indhold!

Community omdømme

151 Fremragende

1 Følger

Om ploehmann

 • Rang
  Guld medlem

Profilinformation

 • Køn
  Male
 • Lokation
  Aarhus V
 • Hjemmeklub
  Lyngbygaard
 • Interesser
  Fodbold, cykling, golf, politik, musik
 • Handicap
  21,8
 • Højre / Venstre
  Højrehånds spiller
 • Hvad er der i baggen
  Callaway X2 Hot (9,5 gr.)
  Taylormade Rocketballz 3 wood (14,5 gr.)
  Taylormade Burner Superfast hybrid (18 gr.)
  Wilson D100 hybrid (22 gr.)
  4i-PW: Mizuno MP-52
  Cleveland reg. 588 52 gr.
  Titleist Vokey SM4 58 gr.
  Odyssey Metal-X Rossie putter

Seneste besøgende på profilen

1.815 profil visninger
 1. Tiger Woods comeback igen

  https://www.pgatour.com/video/2017/11/30/tiger-woods-extended-highlights---round-1---hero.html Alle (de fleste) slag fra hans runde. Nogle solide jernslag, enkelte fist pump-putts og 180mph ball speed med driveren - han holder godt nok ikke igen.
 2. Sommergreen 2017 jylland

  Lyngbygaards 9 hullers vintersløjfe har også sommergreens på alle huller. Der er udslag fra måtte på to af hullerne.
 3. Skuldre

  Det lyder godt - glæder mig til at høre, hvordan det går med øvelserne :-)
 4. Skuldre

  Nej, jeg skal lige have fundet bogen først (de fleste af vores bøger er pakket ned pga. udbygningsprojekt) :-) Jeg skal nok prøve at huske det.
 5. Tapatalk

  Min ende (eller...) virker heller ikke. Jeg er ikke logget ind, så kan reelt ikke bruge den. Fungerer ok gennem Chrome på mobil.
 6. Hvordan gik 2017 for dig?

  Det lyder uhyggeligt bekendt... Det bedste, jeg dog tager med mig, er, at jeg er blevet bedre til at komme igen ovenpå de dukkerter der. De går mig ikke på og ødelægger ikke resten af runden, men “kun” de 3-5 huller (som jo også er slemt nok).
 7. Scores 2017

  Jeg tror også du er inde på noget rigtigt, hvad angår den golf vi også ser på TV: Proerne henter generelt deres gode scores på par 5-hullerne. Som jeg husker gennemsnitscores i de fleste turneringer, så går de par 3- og par 4-hullerne i stort set par, men par 5-hullerne under.
 8. Scores 2017

  Som jeg husker jeres par 5-huller er der ikke meget plads, og der er pga. doglegs eller trælinier lang vej førend man kan har et slag mod green og dermed kan gøre andet end at transportere bolden, så kan godt følge det med at man bliver ufokuseret - og alligevel ikke har sådan helt sikre slag pga. smal fairway omkranset af træer. Jeg kan se jeg har 4,2, 6,3 og 7,1 på hhv. par 3, 4 og 5-huller, så det er vist par 4-huller der er min nemesis.
 9. Hvordan vælger jeg skaft

  Jeg vil anbefale at købe brugt, som du også overvejer, men det kommer også meget an på, hvor seriøs du er og hvor mange penge du har til rådighed.
 10. Scores 2017

  Dælme skarpt med fire birdies på en runde! Hvorfor har du problemer med par 5-huller generelt?
 11. Udstyr og bolde har taget overhånd?

  Bestemt. En af de takeaways der er fra Broadies tilgang er vel netop, at præcisionen fra tee er mindre vigtig og at man skal gå efter længden? Men i denne diskussion, om nogle skal begrænses pga. deres længde, synes jeg det er relevant at nævne, at det typisl ikke er tee-slagene, hvor de succesfulde skiller sig mest ud, men at det er på approaches. Jeg kan desværre ikke lige genfinde kilden, men så vist husker laver en progolfer minimum bogey 80% af gangene, når tee-slaget endte udenfor fairway. Det synes jeg er en ret vild statistik. I øvrigt slår Dustin Johnson sin wedge 158 yards (145 meter), så han behøves ikke komme SÅ tæt på igen for at “nøjes” med en wedge ;-)
 12. Udstyr og bolde har taget overhånd?

  Ser man på et rent gennemsnit, så var "gennemsnittet af spillernes gennemsnitlige drive" i 2007 289 yards og i den netop overståede 2017-sæson 293 yards. Der har altså ikke været nogen himmelråbende udvikling, hvor banerne skulle være under overmåde pres. Der er egentlig blot blevet flere, der kan drive langt end der før har været (43 med et gennemsnit på over 300 yards i 2017 mod 18 i 2007). Ser vi på top 30 på verdensranglisten, så var kun tre af dem - Dustin Johnson, Justin Thomas og Rory McIlroy - med hhv. placeringen 2., 8. og 1. at finde i top 10 af PGA Tourens driving distance-statistik. Spieth var nr. 75 i driving distance, men er verdens nr. 2. Fem af top 30 på verdensranglisten lå faktisk udenfor top 100 i driving distance (af 190 golfere). Nr. 3, 4, 5 og 6 på driving distance sidste år? Brandon Hagy, Ryan Brehm, Luke List og Andrew Loupe. Ikke just verdensklassenavne. Men det er helt sikkert rigtigt, at der er flere af de langtslående, der er med i verdenstoppen i dag end tidligere: Tager man verdensranglisten i 2007 og sammenholder med driving distance det år, så var den gennemsnitlige placering på driving distance-ranglisten for top 30 på verdensranglisten blot nr. 94 og kun 4 af top 30 på verdensranglisten lå i top 50 på driving distance-ranglisten. Mark Broadies shots gained/lost-statistik har ret konsekvent vist, at den største forskel på spillerne ikke er fra tee, men i approach-slagene. Det synes jeg ikke helt, at Tigers kritik tager højde for?
 13. Hvordan gik 2017 for dig?

  Godt initiativ med sådan en tråd :-) Hcp. 27,0 ved årets start, slutter i 21,8. Så en klar forbedring over sæsonen. Jeg har ikke haft nogen sæsonmål som sådan, andet end at blive bedre til at spille golf, men jeg oplevede sidste tirsdag for første gang at bruge mindre end 90 slag på 18 hullers par 72-golf (86 slag). Det føltes som et mål der blev nået. Jeg er langt mere tilfreds med mit golfspil, end jeg var for et års tid siden. Jeg synes, jeg har bedre fornemmelse for, hvad jeg gør, og en bedre forbindelse mellem det, jeg prøver at gøre, og det bolden gør. Det kikser stadig alt for ofte, men jeg synes det er et ok udgangspunkt for at spille golf, selvom der er lang vej igen :-) Det har for mig personligt hjulpet rigtig meget, at kunne lege frit med en Trackman, og det begyndte jeg med for netop godt et års tid siden og indtil marts måned i år, så det vil jeg tilskrive en del af "æren". Når jeg i Game Golf sammenligner spillet i 2017 (farvede søjler) med 2016 (grå søjler) er der også forbedringer på de fleste områder og fra en samlet strokes lost på 28,71 i 2016 til 26,1 i 2017: Sammenligner jeg de strokes lost-værdier med gennemsnittet for handicapgrupper for andre golfere i Game Golf, så ser det ud som følger - jeg er relativt set klart bedst i putting og klart værst fra både tee og i short game: Ikke den store forbedring i 2017 sammenlignet med 2016 i evnen til at ramme greens (marginalt bedre fra kort og lang afstand, marginalt dårligere på mellem afstand) - dog kan man se, at jeg slår færre approach-slag for kort og mindre i højre: Selvom jeg taber lidt flere slag fra tee i 2017 sammenlignet med 2016, så får jeg flere fairway-træf, færre slag i højre og mere længde: Flere GIR, bedre scrambling og bunker-spil og mere længde med driveren i 2017 sammenlignet med 2016:
 14. Skuldre

  Jeg synes ikke øvelserne er med i bogen, men det er noget tid siden jeg har kigget i den. Som jeg husker det er bogen mere konceptuel og ikke fokuseret på specifikke øvelser. Jeg er ikke hjemme lige nu, men kan prøve at kigge det igennem, når jeg er igen.
 15. Skuldre

  Bedre træf trumfer alt, og især hvis man rammer den for meget mod hælen synes jeg der ryger meget længde. Jeg kan anbefale Adam Youngs “The Strike Plan”, som er videoer med både forklaring af koncepter og med øvelser: https://www.adamyounggolf.com/the-strike-plan/
×