Hop til indhold

ploehmann

Medlem +
 • Antal indlæg

  1.028
 • Medlem siden

 • Senest besøgt

 • Dage vundet

  19

ploehmann vandt dagen den Juli 16

ploehmann havde det mest likede indhold!

Community omdømme

175 Fremragende

1 Følger

Om ploehmann

 • Rang
  Platin medlem

Profilinformation

 • Køn
  Male
 • Lokation
  Aarhus V
 • Hjemmeklub
  Lyngbygaard
 • Interesser
  Fodbold, cykling, golf, politik, musik
 • Handicap
  18,9
 • Højre / Venstre
  Højrehånds spiller
 • Hvad er der i baggen
  Callaway X2 Hot (9,5 gr.)
  Taylormade Rocketballz 3 wood (14,5 gr.)
  Taylormade Burner Superfast hybrid (18 gr.)
  Wilson D100 hybrid (22 gr.)
  4i-PW: Mizuno MP-52
  Cleveland reg. 588 52 gr.
  Titleist Vokey SM4 58 gr.
  Odyssey Metal-X Rossie putter

Seneste besøgende på profilen

2.204 profil visninger
 1. ploehmann

  Speed golf

  Så vidt jeg kunne se af artiklen, så fik man point både for score, men også for tiden man brugte. Så en slags golf-biathlon.
 2. ploehmann

  Launch moniter - what to pick??

  Det støttes også her: https://practical-golf.com/skytrak-golf-review/
 3. ploehmann

  Speed golf

  http://www.euronews.com/2018/09/10/speedgolf-accelerating-the-long-walk-spoiled
 4. ploehmann

  Har fået fripas i morgen formiddag.

  Tillykke med den bette og velkommen i de søvnløses rækker (det bliver heldigvis (lidt) bedre med tiden! ;-P )! Min erfaring er, at hvis man bor ok tæt på en 9 hullers bane, så kan det faktisk passe ganske godt med at man kan nå ud, gå 9 huller og hjem igen nærmest inden en lur er overstået. Og som en der også er "blevet sendt afsted" en del gange kan jeg godt genkende det med, at man bliver indebrændt, når man ikke kommer ud og spiller!
 5. ploehmann

  Godaften

  Velkommen til og så vidt jeg husker er der en del af medlemmerne herinde, der bor/spiller relativt tæt på dig :-)
 6. ploehmann

  Scores 2018

  Træls omgang (men min erfaring er, at det generelt ikke er smart at forsøge at "rette til" under en runde, så den del synes jeg da var rigtig?). De 90 er til gengæld meget passende, hvis man ser din signatur ;-)
 7. ploehmann

  Scores 2018

  http://www.gamegolf.com/player/ploehmann/round/2333008 Til World Golfers Amateur Championships i Lyngbygaard idag med regn i varierende styrke lidt over halvdelen af runden, men en fornøjelig og afslappet 4-bold, hvor man følte sig godt tilpas. Det var netto slagspil og jeg kom rundt i brutto 94, netto 72. Vi begynder runden på hul 12, et par 5-hul. Udslaget var ok uden at være prangende, så topper jeg den ned omkring 190 fra hullet, så jeg tager min 3-hybrid. Klik, på hælen, ud i en sump-sø i roughen og væk. Drop, 4-hybrid, igen på hælen og hen samme sted og væk. 9 slag - så var vi ligesom i gang! To huller senere, på 14., går det igen galt på et par 5-hul og jeg går derfra med en 10er. Men jeg får samlet godt op og laver par på de 3 næste huller. Så driller et par 5-hul igen (18.), selvom jeg faktisk plejer at gøre det okay på par 5-huller (jeg spiller dem bare ikke så ofte, fordi der ikke er et på 9 hullers-banen), en triple, og derefter stabile scores på +3 for de næste 5 huller. På 6. kollapser mit håndled med 3-hybriden og den popper højt op og kommer ikke særlig langt. Slår i andetslaget et lavt, fadende 4-jern, der killer i fingerspiderne (på den gode måde!) og den er en halv meter fra at komme ind på et nedad-bakke stykke, der kunne have båret den helt ned til hullet. Men jeg får sgu 7 meter-puttet i for en birdie! To pars på de sidste tre huller (hul 9-11) varmer også gevaldigt. Så fra at være lidt en mareridts-runde ender det med at være en af mine bedste runder, og da scoren bliver registreret som Stableford ender jeg med 38 point og nyt handicap (19,7->18,9). Jeg var 4 slag fra at vinde min række (hcp. 15-20) og en tur til landsfinale på Royal Oak og ét slag fra 2. pladsen, da han havde lavere handicap. Med de to skodhuller med 19 som samlet score er det selvfølgelig let at pege på, hvor de slag kunne findes henne ;-) Lektien er, at man sagtens kan overkomme en skidt start! Mine strokes lost siger vist alt om, hvad der fungerede og fungerede mindre godt i dag - alt for mange løse jernslag med top af bolden, alt for lidt kontrol over køllehovedet etc. alt for ofte:
 8. ploehmann

  Afbrændte fairways...

  Enig i det med banekendskabet. Det er især på for-ni, at det er relevant, da bag-ni generelt er lidt mere ud af landevejen. Greens er hurtige (det går de vist en del op i), til gengæld er de generelt fair og man ender sjældent uforvarende et rigtig ringe sted (fx nedad bakke med stort break).
 9. ploehmann

  Afbrændte fairways...

  Jeg spillede Royal Oak for lidt over en måned siden og var ligesom dig imponeret over standen (men ja, også en bane med mange fine huler (især hul 5 og 7, hvor man slår ned mod vandet i approach)). Min mor bor i byen (Jels), og snakker af og til med deres chefgreenkeeper (der bor ikke langt fra hende), så jeg tillader mig at fortælle din ros videre :-)
 10. ploehmann

  Scores 2018

  Her er hvad klubben skriver på hjemmesiden: Jeg synes i øvrigt der er en række huller, hvor det giver fint mening at "trille den ind" kunne være en mulighed - når nu vejret ikke kan være anderledes og man, som du skriver, ikke vil bruge vand på fairways.
 11. ploehmann

  Scores 2018

  Men er det ikke en mærkelig mellemposition at vande forkanten af greens og ikke fairways..? Så kan man lige så godt gøre en dyd ud af nødvendigheden...
 12. ploehmann

  Scores 2018

  God runde! Du får reddet dig godt ud af snavs flere gange kan jeg se, og med din længde er jeg ikke overrasket over, birdies og birdie-putt på par 5-hullerne - jeg husker stadig dit putt for eagle på Lübker! :-D Dog aggressivt at vælge driver på 12. med den smalle åbning du må have gået efter at komme igennem? Fairways er rimelig svitsede, ja, men greens synes jeg har virket rigtig gode. Det er 1½ måneds tid siden jeg spillede 18 hullers banen (skal spille WAGC på den om 1½ uge), og der var greens i al fald fine og fra mine aftenrunder på 9 hullersbanen ved jeg i al fald, at sprinklerne omkring greens er i gang hver dag. Klubben siger åbenbart, at de vander forklædet til greens også, fordi banearkitekten ikke vil have den skal spille som en linksbane. Sikke noget sludder - jeg tænker den egner sig vældig godt til at gøre en dyd ud af tørken og lave links-golf. Tørken har i det mindste haft den fordel, at vores rough ikke er fuldstændig urskov, men faktisk spiller som den tynde fescue, jeg går ud fra var intention ved anlæg af banen :-)
 13. ploehmann

  Skechers sko

  Jeg har ikke prøvet deres golfsko, men det par almindelige sko af deres jeg har er de mest komfortable sko jeg måske nogensinde har haft.
 14. ploehmann

  UPS !

  Jeg snap-hookede også engang et tee-slag ud på en vej og kunne med frygt - og dernæst lettelse - se bolden hoppe og danse nedad vejen og over de biler der var der, indtil den fandt hvile på den anden side af vejen!
 15. ploehmann

  The Open 2018

  Det var sjovt at se med i dag - og det bliver meget spændende i morgen med en vind, der kun tager til i løbet af dagen og skulle ramme 7 m/s, når de førende begynder deres runder. Jeg spillede en femmer på Schauffele som vinder til odds 101, så håber da han holder hele vejen ;-) (har også en femmer på Molinari i top 5 til odds 7 - og da Kisner gav odds 26 selv efter runde 1, som virker noget for højt, smed jeg også 5+5 på det each way)
×

Important Information

Ved at bruge forum accepterer du vores Privatlivspolitik og Vilkår for brug af siden