Hop til indhold

Rensenbrinck

Medlem +
 • Antal indlæg

  5
 • Medlem siden

 • Senest besøgt

Community omdømme

0 Neutral

Om Rensenbrinck

 • Rang
  Ny bruger

Profilinformation

 • Hjemmeklub
  Brande Golfklub
 • Handicap
  15,2
 • Højre / Venstre
  Højrehånds spiller

Seneste besøgende på profilen

414 profil visninger
 1. Rensenbrinck

  Tomtom golf app for Iphone

  Er netop ved at sætte mig ind i TOMTOM golfer 2 urets fortræffeligheder. Hertil vil jeg på min Iphone 6 gerne have indstalleret. Men når jeg går på App store kommer beskeden " kan ikke oprette forbindelsen til app store". Ligeledes kan jeg når jeg søger i appstore ikke finden andet end TOmTom sportsappen, der desværre ikke har golfstatisktikker men kun "fitness delen". Er der andre af jer derude der har lignende problemer?? hvis du allerede bruger golfer appen på din Iphone; hvilket søge ord på Apples Appstore skal jeg bruge for at få Golfer appen??
 2. Rensenbrinck

  Golf i nordfrankrig

  Sig nærmer tiden hvor man skal til at planlægge sommerferien. Tanken går lidt på Normandiet med dens historie men også med golf. (Kør selv) Nogen der kender til en site med golf i Nordfrankrig, måsk kender et resort eller golfbane der er et besøg værd???
 3. Rensenbrinck

  Teetimeusa

  er der nogen der har erfaring med www.teetimeusa.com? Virker konceptet? Har du prøvet at booke hotel og golf via denne site må du gerne give dit besyv med.
 4. Rensenbrinck

  tur til Tyskland

  Har faktisk kun haft gode oplevelser i det nordtyske. Banerne er af genrel meget god stand.   Gut Kaden (30 km Nord for Hamburg) er god (og tidl. europatour bane!!!). Falkenstein i Hamburg er også tip top. Klub og bane oser langt væk af eksklusivitet. Gut Apeldor er forståeligt nok meget vellidt af danskere - både hotel og bane "spiller". Treudelberg er med sit fine og noget større Hotel samt 27 huller også en god mulighed.   Ville nok selv gå efter de 2 første.    
 5. Rensenbrinck

  Golfbreak i Orlando

  er der nogen herinde, der kender til hjemmesider, der sælger golfophold + golf i Orlando. Vi har styr på flybiletterne og regner med 5-6 golfrunder inden for 10 dage (til efteråret). Vi kan naturligvis selv søge på nettet, men vi vil gerne høre om andres erfarringer med de forskellige udbydere.
×

Important Information

Ved at bruge forum accepterer du vores Privatlivspolitik og Vilkår for brug af siden