Jump to content
Vild med Golf

Rensenbrinck

Member +
 • Content Count

  5
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Rensenbrinck

 • Rank
  Ny bruger

Profile Information

 • Hjemmeklub
  Brande Golfklub
 • Handicap
  15,2
 • Højre / Venstre
  Højrehånds spiller

Recent Profile Visitors

495 profile views
 1. Er netop ved at sætte mig ind i TOMTOM golfer 2 urets fortræffeligheder. Hertil vil jeg på min Iphone 6 gerne have indstalleret. Men når jeg går på App store kommer beskeden " kan ikke oprette forbindelsen til app store". Ligeledes kan jeg når jeg søger i appstore ikke finden andet end TOmTom sportsappen, der desværre ikke har golfstatisktikker men kun "fitness delen". Er der andre af jer derude der har lignende problemer?? hvis du allerede bruger golfer appen på din Iphone; hvilket søge ord på Apples Appstore skal jeg bruge for at få Golfer appen??
 2. Sig nærmer tiden hvor man skal til at planlægge sommerferien. Tanken går lidt på Normandiet med dens historie men også med golf. (Kør selv) Nogen der kender til en site med golf i Nordfrankrig, måsk kender et resort eller golfbane der er et besøg værd???
 3. er der nogen der har erfaring med www.teetimeusa.com? Virker konceptet? Har du prøvet at booke hotel og golf via denne site må du gerne give dit besyv med.
 4. Har faktisk kun haft gode oplevelser i det nordtyske. Banerne er af genrel meget god stand.   Gut Kaden (30 km Nord for Hamburg) er god (og tidl. europatour bane!!!). Falkenstein i Hamburg er også tip top. Klub og bane oser langt væk af eksklusivitet. Gut Apeldor er forståeligt nok meget vellidt af danskere - både hotel og bane "spiller". Treudelberg er med sit fine og noget større Hotel samt 27 huller også en god mulighed.   Ville nok selv gå efter de 2 første.    
 5. er der nogen herinde, der kender til hjemmesider, der sælger golfophold + golf i Orlando. Vi har styr på flybiletterne og regner med 5-6 golfrunder inden for 10 dage (til efteråret). Vi kan naturligvis selv søge på nettet, men vi vil gerne høre om andres erfarringer med de forskellige udbydere.
×
×
 • Create New...

Important Information

Ved at bruge forum accepterer du vores Privacy Policy og Terms of Use for brug af siden