Jump to content
Vild med Golf


osholm

Member +
 • Content Count

  726
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  27

osholm last won the day on September 13 2018

osholm had the most liked content!

Community Reputation

240 Fremragende

About osholm

 • Rank
  Guld medlem

Profile Information

 • Køn
  Male
 • Lokation
  Fredericia
 • Hjemmeklub
  Fredercia GC
 • Handicap
  3,3
 • Højre / Venstre
  Højrehånds spiller
 • Hvad er der i baggen
  Callaway Epic Flash SZ - 9 grader med Tensai Blue 65-S
  Wishon 950HC 14,5 grader med Diamana Blue 62 -S 42,5"
  Titleist T-MB 2 og 3 jern med DG S300
  4-PW Wishon 575MMC CB med S2S stepless steel S
  Titleist Vokeys SM4 49, 53, 58 grader med DG S200
  YES Tracy II
  Intet er standard :) Det er jeg heller ikke..

Recent Profile Visitors

2,712 profile views
 1. Men jeg har aldrig tabt til @Inu8D
 2. Jeg er i Skive lørdag og har tid til en runde omkring 11-13ish er der nogen friske?
 3. Er du stadig glad for skoen? Jeg har netop købt samme model (på bud ) Har kun lige haft den på til at slå lidt bolde, men umiddelbart virker den god. Nyt i baggen: Der er netop kommet en Callaway Epic Flash Sub Zero (verdens længste navn på en driver?) hjem til mig. I sidder et Tensai Blue 65 skaft, som jeg har kortet ned i 45", men skal lige testes godt og grundigt af før jeg finder den endelige længde og vægt jeg skal have. Blytape er min ven På papiret skulle den som standard være D4 i 45,5", men den var "kun" D3 og smuttede ned i en D0,5 efter den var cuttet. Så glæder mig til masser af test!!
 4. Tillykke med dem har selv spillet mizuno og det er virkelig kræs
 5. Har ikke sådan rod, desværre. Bruger blytape og hoselvægte
 6. Hoselvægte til at sætte i bunden af skafter når de limes i hoveder er hvad du søger. Vupti ingen blytape
 7. Det var ikke i en positiv bemærkning du skrev specielle! Så kan du passende læse mine indlæg ordentligt svar venligst på hvorfor 6 ud af mine køller i baggen ikke er Wishon, når du nu påstår at vi stempler OEM som de onde, når jeg nu har OEM i min bag!
 8. Hold da op, sikke en selvsvingspost der er ikke nogen der stempler OEM som de onde. Bare det at du skriver det vidner om du faktisk ikke læser indlæggene ordentligt, ligesom du mente jeg skrev at ingen kan spille med OEM, som jeg på ingen måde skrev. Det gjorde jeg dig opmærksom på, men det vælger du ikke at reagere på... sikkert heller ikke denne gang. Hvis Wishon er det eneste rigtige, hvorfor bruger jeg så taylormade driver og 3 Wood, titleist wedges og en YES putter?? kom nu ind i kampen og afstå venligst fra at stemple brugerne herinde, som inkludere mig, som mærkelige!
 9. For mig er et lunkent slag 15 meter fra pinden et mishit... sjovt som tråde vedr fitting altid kommer tilbage til, at du i dit spil altid kan spille med hvad som helst plus fiskesnørre og endda i samme score som dit normale sæt, hvilket du selv siger at du skifter ofte min tanke....: hvorfor blive ved med at køre rundt i det, tror alle kender din holdning
 10. Jeg vil vove den påstand og det er helt min egen mening og oplevelse, at det har noget større betydning end ved 1% af mine mishits. Men nu har jeg også mere end 5% mishits på mine runder jeg ville blive utrolig glad for at have 95% rene træf hvor bolden bare ender hvor den skal. Hvis jeg havde 95% rene træf på den måde, så tror jeg næsten jeg ville kunne leve af golf
 11. Jeg ser samme tendens, derfra også mine betragtninger vedr skiftende udstyr hvert eller hvert andet år, som swinking dog fejllæste. Det bliver meget sort/hvidt, enten/eller i de her diskussioner. Fakta: Titleist AP2 7499-7995 kr for 5-PW (6 jern, som koster fra 1250 kr/jern) - Wishon 575cb (1272 kr/jern) Ping/Callaway M.M driver 4499 kr - Wishon 2735 kr Så at sige at fittet er dyrere som vi har været inde på før, den tror jeg ikke rigtig på. Selvfølgelig kan finde dyrere og billigere sæt og vi kan argumentere i alle retninger om det. Det her var bare en sammenligning med et "players" sæt jern, UDEN at kigge på udseende. Er der nogen der har påstået, at de har haft et sæt, der har gået i alle mulige retninger med de forskellige jern? Thomas nævner en kunde, som selv kan se og mærke at han ikke misser venstre efter han har fået spinet og sat i MOI. Det skriver Thomas' kunde vel ikke for at lyve, det er vel en reel oplevelse?! At du (swinking) ikke har oplevet noget som helst mærkeligt igennem 15 sæt og 20, er da dejligt for dig! Jeg har også i år spillet golf i 20 år og jeg har haft sæt hvor der har været uregelmæssigheder, jeg har også haft sæt hvor jeg ikke har lagt mærke til noget. Hvorfor er der så et behov for at bytte til nyt, hvis det passer til en? Disclaimer Jeg påstår på ingen måde, at alle bliver pro'er af at have et fittet sæt! Jeg påstår at alle er forskellige og har forskellige oplevelser både med og uden fitting.
×
×
 • Create New...

Important Information

Ved at bruge forum accepterer du vores Privacy Policy og Terms of Use for brug af siden