Hop til indhold
Vild med Golf


Conjurer

Medlem +
 • Antal indlæg

  31
 • Medlem siden

 • Senest besøgt

 • Dage vundet

  2

Conjurer vandt dagen den Februar 5 2018

Conjurer havde det mest likede indhold!

Community omdømme

14 Godt

Om Conjurer

 • Rang
  Junior bruger

Profilinformation

 • Køn
  Male
 • Højre / Venstre
  Højrehånds spiller

Seneste besøgende på profilen

807 profil visninger
 1. Conjurer

  C more golf lukker...

  Hvad med livestreamen? Er det også muligt at vælge den med amerikanske kommentatorer? Mvh. Conjurer
 2. Conjurer

  Masters 2018

  Der er stream på masters.com fra 16 CET :-) Men man er nødt til at bruge vpn for at kunne se det fra DK. Nogle vpn’er tilbyder abonnementer ned til en uge. Jeg bruger vpnunlimited på ipad.
 3. Conjurer

  Golfskade? Smerter lænd

  Har prøvet noget tilsvarende for et par år siden. Har ikke været til fys - men har med succes anvendt Mckenzie rygøvelser (det er nemt at google sig til disse på youtube og andre steder). Og bare det at lære at sidde ordentligt - dvs. ikke at "falde sammen" i den nederste del af ryggen, har hjulpet stort. Det er nogle nemme øvelser, der ikke tager så lang tid at lave - og i starten er det svært at tro på, at det ikke gør ondt/gør det værre, men de hjælper meget hurtigt.
 4. Conjurer

  TrackMan 4 Indoor Pro Tracer

  TPS installer du i Windows på din laptop. Har ikke selv prøvet at opdatere firmware på en TM. Men som altid med firmwareopdateringer - sørg for at der er nok strøm på batteriet - og/eller den er tilsluttet 220v. In doubt - RTFM (read that f*cking manual :-) )
 5. Conjurer

  TrackMan 4 Indoor Pro Tracer

  Hvis du installerer deres software TPS 5.2, så kan du bruge den funktion. Jeg tror ikke, at den er tilgængelig i App-udgaverne. Du kan hente softwaren på mytrackman.com
 6. Conjurer

  Golf skade

  For 1 1/2 år siden fik jeg en mindre forstrækning i højre side imellem ribbenene - i det der hedder de interkostale muskler, som sidder imellem ribbenene (fandt jeg senere ud af) - efter en runde golf. Det startede ikke så slemt, og jeg holdt selvfølgelig (!) ikke pause. Efter yderligere en runde blev det gradvist værre og morgenen efter føltes det, som om jeg fik stukket en kniv imellem ribbenene, når jeg bevægede mig. Så holdt jeg en uges pause, men det var heller ikke nok. Så prøvede jeg 2 ugers pause, det var også for lidt - smerterne kom hurtigt igen. Til sidst endte det med, at jeg måtte holde pause i knap 7 uger henover sommerferien, og så forsvandt smerterne - næsten. Der gik dog nogle måneder før, jeg blev helt smertefri, men kunne dog spille golf. Jeg var undervejs hos en fysioterapeut, men de kunne ikke hjælpe mig - jeg skulle holde mig i ro, indtil det gik væk. Ikke nemt for en golfer i golfsæsonen.
 7. Conjurer

  Greenfeepriser I Spanien

  I Algarve er priserne ikke steget særligt meget de sidste 3 år, men de er også allerede på et højt niveau. Jeg mener selv, at de er for høje i forhold til den stand/kvalitet, man får. En listepris på 120 euro er ikke ualmindeligt for en relativt almindelig bane. Booker man online, kan man så måske spare 30 euro. Med golfhæftet bliver det en fornuftig pris, men det er jo langtfra alle steder, det kan bruges. Jeg undrer mig over, at priserne er så høje.
 8. Conjurer

  Hvordan gik 2017 for dig?

  Startede i hcp. 4.6 og sluttede i 4.8. Har spillet 38 tællende runder. Havde egentlig kun 1 mål for året - særligt med jernslagene at ramme bolden noget mere solidt og minimere “fat shots”. Det lykkedes faktisk, selvom svinget stadig ikke er det helt rigtige sted endnu. Har for mange forskellige sving, som jeg veksler mellem, når tingene ikke spiller.
 9. Conjurer

  Paul Lawrie Match Play

  Fuldstændig enig - du gør det godt @Golfkid! Det er ikke så tit, at jeg hører dansk lydspor, men du er til at "holde ud" at høre på.
 10. Conjurer

  Areal under reparation

  Ærlig vis! Det er uhæderligt, tarveligt og strider imod selve kernen og ånden i spillet.
 11. Conjurer

  Areal under reparation

  Mangler der ikke noget her??! Et "ikke" for meget eller noget i den stil? Er man en klovn, hvis man lige siger til sin medspiller, at han skal huske at markere tilbage????! Du har misforstået spillet.........
 12. Conjurer

  Honda Classic!

  Overkommelig par 70?? - nok kun fra sofaen: Hardest courses on the PGA Tour These are the 10 toughest courses on the PGA Tour in 2016 based on average number of strokes against par: Oakmont CC, U.S. Open, par 70, 3.562 over par Torrey Pines GC (South), Farmers Insurance Open, par 72, 2.498 over par Augusta National GC, Masters Tournament, par 72, 2.421 over par Royal Troon GC, The Open Championship, par 71, 2.161 over par PGA National (Champion), The Honda Classic, par 70, 1.768 over par Innisbrook Resort (Copperhead), Valspar Championship, par 71, 1.618 over par Firestone CC (South), WGC-Bridgestone Invitational, par 70, 1.416 over par Harbour Town GL, RBC Heritage, par 71, 1.285 over par Quail Hollow Club, Wells Fargo Championship, par 72, 0.953 over par TPC Southwind, FedEx St. Jude Classic, par 70, 0.93 over par
 13. Conjurer

  NY QUIZ:Regelquiz 1

  Jeg gennemførte denne quiz. Min score 69/100 Min tid 203 sekunder  
 14. Conjurer

  Travellers Championship

  FYI "Narcissisme som personlighedsforstyrrelse er præget af selvkærlighed udadtil, tomhed og ringe selvværd indadtil samt manglende empati og respekt for andre. Narcissisten har en arrogant attitude, et behov for at være i centrum eller blive beundret og en forestilling om at være bedre/højere end andre mennesker og går op i titler, status og penge."
 15. Conjurer

  Hvordan går det med scoren 2016?

  En - for mig i år - sjælden nedskrivning efter 37 point på The Scandinavian New Course fra midterklodserne. Man kunne da mærke at vinden ellers godt ville lege med i dag :-) En svær bane hvor selv mindre fejl bliver straffet meget hårdt - så fedt når man alligevel kan holde sammen på en hel runde. Var forfærdelig tæt på hole-in-one - bolden løber 5-10 cm venstre om pinden og ender 25 cm bag pinden :-( Men så glemmer man pludselig nemmere de 23 point, man lavede på samme bane for 2 uger siden :-)
×

Important Information

Ved at bruge forum accepterer du vores Privatlivspolitik og Vilkår for brug af siden