Jump to content

Conjurer

Member +
 • Content Count

  36
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Conjurer last won the day on February 5 2018

Conjurer had the most liked content!

Community Reputation

15 Godt

About Conjurer

 • Rank
  Junior bruger

Profile Information

 • Køn
  Male
 • Handicap
  3,9
 • Højre / Venstre
  Højrehånds spiller

Recent Profile Visitors

1,130 profile views
 1. Jeg har et golfsving, som fungerer rigtigt godt til at score point med. Og så har jeg et sving, som er måden/følelsen, som jeg egentlig gerne vil ha', men det fungerer bare ikke lige så godt. Det første sving er et meget "styret"/mekanisk sving, som stort set er styret af venstresiden, mens det andet er mere et "grip-it-and-rip-it"-sving - følelsen af bare at slå til bolden - mest med højresiden. Jeg synes, at en stor del af fornøjelsen ved golf er at score ordentligt, men også det at slå til bolden, som man gerne vil, har en stor betydning. Er der andre, der har lignende "problemer" med golfsvinget? Og som "lever" med at bruge det sving, som fungerer bedst?
 2. Du har ret - den mulighed havde jeg slet ikke overvejet! 😂
 3. Nu har jeg fået svar fra Viasat - de har ikke rettigheder til de engelske kommentatorer i år?! Wtf? Så er der kun spørgsmålet tilbage - skal man vælge Michael Lermark eller en finne, som ikke forstår en hat af? Den er svær.....
 4. Hmm - jeg har desværre ikke en tv-boks. Antennesignalet (coax) går direkte i fjernsynet.
 5. Jeg har brug for noget hjælp og nogle sympatisører, så ser du Viasat Golf på Yousee og holder af at høre på engelsktalende kommentatorer i stedet for fx Michael Lermark: Lige nu har jeg finsk lydspor i stedet for engelsk. Er der andre, der har samme problem? Jeg har fejlmeldt det til Yousee, men der sker ikke noget. Det er som at slå i en tung dyne 😩 Så lad os lave fælles front og få gjort en ende på denne uhyrlighed 😀
 6. Hvad med livestreamen? Er det også muligt at vælge den med amerikanske kommentatorer? Mvh. Conjurer
 7. Der er stream på masters.com fra 16 CET :-) Men man er nødt til at bruge vpn for at kunne se det fra DK. Nogle vpn’er tilbyder abonnementer ned til en uge. Jeg bruger vpnunlimited på ipad.
 8. Har prøvet noget tilsvarende for et par år siden. Har ikke været til fys - men har med succes anvendt Mckenzie rygøvelser (det er nemt at google sig til disse på youtube og andre steder). Og bare det at lære at sidde ordentligt - dvs. ikke at "falde sammen" i den nederste del af ryggen, har hjulpet stort. Det er nogle nemme øvelser, der ikke tager så lang tid at lave - og i starten er det svært at tro på, at det ikke gør ondt/gør det værre, men de hjælper meget hurtigt.
 9. TPS installer du i Windows på din laptop. Har ikke selv prøvet at opdatere firmware på en TM. Men som altid med firmwareopdateringer - sørg for at der er nok strøm på batteriet - og/eller den er tilsluttet 220v. In doubt - RTFM (read that f*cking manual :-) )
 10. Hvis du installerer deres software TPS 5.2, så kan du bruge den funktion. Jeg tror ikke, at den er tilgængelig i App-udgaverne. Du kan hente softwaren på mytrackman.com
 11. Conjurer

  Golf skade

  For 1 1/2 år siden fik jeg en mindre forstrækning i højre side imellem ribbenene - i det der hedder de interkostale muskler, som sidder imellem ribbenene (fandt jeg senere ud af) - efter en runde golf. Det startede ikke så slemt, og jeg holdt selvfølgelig (!) ikke pause. Efter yderligere en runde blev det gradvist værre og morgenen efter føltes det, som om jeg fik stukket en kniv imellem ribbenene, når jeg bevægede mig. Så holdt jeg en uges pause, men det var heller ikke nok. Så prøvede jeg 2 ugers pause, det var også for lidt - smerterne kom hurtigt igen. Til sidst endte det med, at jeg måtte holde pause i knap 7 uger henover sommerferien, og så forsvandt smerterne - næsten. Der gik dog nogle måneder før, jeg blev helt smertefri, men kunne dog spille golf. Jeg var undervejs hos en fysioterapeut, men de kunne ikke hjælpe mig - jeg skulle holde mig i ro, indtil det gik væk. Ikke nemt for en golfer i golfsæsonen.
 12. I Algarve er priserne ikke steget særligt meget de sidste 3 år, men de er også allerede på et højt niveau. Jeg mener selv, at de er for høje i forhold til den stand/kvalitet, man får. En listepris på 120 euro er ikke ualmindeligt for en relativt almindelig bane. Booker man online, kan man så måske spare 30 euro. Med golfhæftet bliver det en fornuftig pris, men det er jo langtfra alle steder, det kan bruges. Jeg undrer mig over, at priserne er så høje.
 13. Startede i hcp. 4.6 og sluttede i 4.8. Har spillet 38 tællende runder. Havde egentlig kun 1 mål for året - særligt med jernslagene at ramme bolden noget mere solidt og minimere “fat shots”. Det lykkedes faktisk, selvom svinget stadig ikke er det helt rigtige sted endnu. Har for mange forskellige sving, som jeg veksler mellem, når tingene ikke spiller.
 14. Fuldstændig enig - du gør det godt @Golfkid! Det er ikke så tit, at jeg hører dansk lydspor, men du er til at "holde ud" at høre på.
 15. Ærlig vis! Det er uhæderligt, tarveligt og strider imod selve kernen og ånden i spillet.
×
×
 • Create New...

Important Information

Ved at bruge forum accepterer du vores Privacy Policy og Terms of Use for brug af siden