Jump to content

henkedejk

Member +
 • Content Count

  44
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

Everything posted by henkedejk

 1. henkedejk

  GolfTV

  Ja, jeg tror du har ret. Normalt - på DR og SVT - er det nok at kære via en dansk mobil, selvom den er på svensk netværk, men det rækker måske ikke i dette tilfælde. Tester en VPN.
 2. henkedejk

  GolfTV

  Ja næsten, men det er jeg dog. Har prøvet at logge ind og ud nu, tester i aften igen.
 3. henkedejk

  GolfTV

  Tak Kitter, interessant jeg har ikke den danske valgmulighed, men det kan være fordi jeg er på svensk wifi (bor i Sverige). Får dog heller ikke optionen hvis jeg kører på mobilen (dansk, selvfølgelig på et svensk net, men erfaringen siger at det normalt alligevel regnes som dansk pga teleudbyderens gateway) Ang featured holes så virker der som om sendingen er den reelle fulde udsendelse, selvom teksten siger “features holes”. Kan du lige prøve at se, Kitter, præcis hvilke “grønne” live sendinger du har, altså den fulde tekst? takker
 4. henkedejk

  GolfTV

  Hej jeg har abonnement på GolfTV og bruger normalt min IOS app til at caste til Chromecast med. Jeg har to spørgsmål: 1 jeg kan ikke skifte sprog til dansk (har haft skrevet til support, og de henviste mig til en settings-ikon, som jeg altså ikke har på appen 2 jeg synes som regel kun jeg kan vælge mellem features holes eller featured groups i sendingerne, fx er kun Round 3 Featured holes “grøn” i liveikonet nu her 22:15 (fra Wells Fargo) Håber nogen har erfaring? Hilsen Henrik
 5. Aha, tak. Temmelig cool i så fald at spadsere ind og kvalificere sig :-)
 6. Jeg er faktisk ikke helt med på hvorfor Anders Hansen er nødt til at spille? Kan han ikke bare køre på Career listen (sorry, har ikke fulgt med)?
 7. Ja, klart (lidt klumpet formulering jeg brugte oprindeligt)
 8. Ja det vil jeg også mene, kan dog ikke finde reglen / decision'en (er heller ikke så god til at søge efter det) Ved nærmere eftertanke: der står jo i reglerne direkte "at den provisoriske bold bliver bolden i spil, hvis den første vitterligt er væk". Heraf kan man vel udlede at man ikke kan ignorere den provisoriske bold. Jeg havde blot ikke lige fået vendt det sådan i hovedet i første omgang.
 9. Guidede netop min svigermor igennem en regel om hvad man gør hvis en første bold er uspillelig (dropper to køllelængder, dropper tilbage i flaglinien eller slår en ny er vel korrekt her?). Men det rejste et andet spørgsmål som jeg ikke kan svaret på: - Man slår et dårligt drive ud, som man forventer kan være væk (ikke i hazard) - Man slår en meget dårlig provisorisk, men ved dog at den kan findes. Fx topper den lidt frem - Man går forbi sin provisoriske og leder efter den første som ganske rigtigt er væk (jeg er klar over at man her måtte have slået den provisoriske fremad, dog ikke længere end den første) Spørgsmål: må man nu ignorere sin provisoriske, som jo er meget dårlig, og gå tilbage og slå et nyt drive (som er 3. slag på hullet)? Håber i forstår meningen, som også kunne sammenfattes med "hvor koncentreret skal man være om sin provisoriske / hvor vigtig er den".
 10. Virkelig flotte billeder fra Harre, Mads! Du burde poste dem på klubbens side eller noget, så flere kan få glæde af dem. Eller bare vise flere her :-)
 11. henkedejk

  Scores 2017

  Godt at den er åbnet igen, og ovenikøbt for buggies. Bliver altid bekymret for Harre når det regner meget, det er den ikke super god til at tåle. Er nysgerrig over hvad der skete med KM runde 2, noget sygdom eller uheld?
 12. Jeg gennemførte denne quiz. Min score 72/100 Min tid 103 sekunder  
 13. Godt at høre Kris. Ja, så tror jeg også jeg ville have den på bruttolisten.
 14. Ligger fint ift Vanløse, god pakke med de tre andre for 500,- absolut og hyggeligt og god stemning i klubhuset, enig. Hvordan er den i stand for tiden? Tidligere store (tenderende til meget store) problemer i ydersæsonerne synes jeg (ikke for at fornærme klubben, blot for at få det belyst)?
 15. Ja, det er selvfølgelig svært at se hvordan klublivet er, enig. Vanløse giver dig jo stort set alle muligheder, så på den måde er du godt stillet. Jeg tror jeg har spillet på alle baner rundt Kbh (undtaget Scandinavian), og det bedste anlæg, som også matcher det du nævnte du foretrækker ved selve banen rimeligt godt, er Furesø, min mening selvfølgelig. Jeg kunne dog godt tro, at det var lidt tyndt med din aldersgruppe der, men ved det ikke. Men man lærer jo hurtigt dem der er at kende, hvis man engagerer sig lidt i holdene, regionsgolf og evt nogle elite 2. og 3. hold. Måske skulle du netop undersøge det: hvem der spiller på de forskellige elite-hold, hvor mange hold der er (samt hvordan herreklubben er) på de enkelte hjemmesider. Tit er der jo billeder fra matchture, præmieoverrækkelser osv. Synes Dragør har ret god stemning, synes faktisk også at Smørum har det. Jeg ville personligt synes, at Roskilde, Ledreborg (som er fedt dog), Skjoldenæsholm osv er for langt væk, afhængig af hvor du kører fra selvfølgelig (jobbet).
 16. Afhængig af dit arbejdsliv burde du nok tænke transport med ind, specielt hvis du vil spille meget (på hverdage). Hvor bor du?
 17. Fint at Bjørn klarede cuttet, og også en lille thumbs up til de to junior-tvillinger. Hvoraf den ene kun var bogyen på 18. fra at klare cuttet.
 18. Ikke med i konkurrencen, men har engang spillet 36 hullers slagspilsturnering på Hjarbæk, hvor en i bolden fik en 19-er på allerførste hul for dagen. Uden at slå en bold væk!!!! Havde vundet med 4 slag hvis han havde lavet en par (5).
 19. Harre Vig har vel ikke egentlige blå klodser, er det ikke "juniortee" som er sat ude i fairway du mener? Hvis det er det tror jeg næppe nogen fører scorerekord fra den tee, eller at der spilles turneringenør fra den? Blå tees er vel traditionelt dame-backtee, som ligger et sted mellem herre (gul) og dame (rød)?
 20. Ser mere og mere frem til den 14. juni :-)
 21. Det lyder godt, det tror jeg, at jeg vil planlægge efter senere på vinteren (er netop gået igang med et projekt "improve swingspeed").
 22. Tror du missede mit spørgsmål Rosenberg, men det var om det stadig kun er Wishon-udstyr du kan lave sådanne fittinger på (også selvom man betalte din tid)? Jeg er mest til OEM-udstyr og vil nok egentlig allerhelst beholde det jeg har, men få tjekket skafter, lies mv og få skiftet det, der giver medt mening. mvh Henke
 23. Det lyder unægteligt meget interessant. Er det stadig sådan, at det kun er Wishon-hoveder du sælger?
 24. Jeg har vredet hovedet lidt mere efter Sjællands-baner til din tur, Mads, men det er lidt svært at vide, hvad der er nemt for dig. Desuden er jeg selv mere fokuseret på value-for-money (=nærig ) end sværhedgrad. Svære baner for mig er lange, har svære og lange par-3 huller og par-5 huller man ikke kan / tør gå efter. Jeg er bedre på smalle, lidt tricky positionsbaner, blandt andet fordi de af og til forsvarer sig med problemer rundt og på greens, hvilket er min styrke. Vi spiller normalt fra hvid og scratch slagspil, så baner uden hvid kommer man automatisk til at synes er lidt lettere end andre. Baner jeg synes har været svære er fx Royal Golf og RTJ på Skjoldenæsholm. De to baner du vil spille (Hornbæk og Helsingør) er supergode valg, tror også det ville være mine førstevalg i regionen. Flotte baner i god stand, som man husker at have spillet. Der er sikkert rabat på Hornbæk hvis du spiller med et medlem. Nivå er i min optik niveauer under. Hvis du skal supplere de to baner ville jeg kigge andetsteds. Fx kunne et godt valg med heldagsgreenfee (til rundt 500) og 27 huller være Furesø, ligger desuden også nordpå. En god oplevelse synes jeg, deres Parkvej er rimelig let. Hørsholm kunne jeg godt finde på at kalde let, også 27 huller, men jeg synes den er temmelig kedelig. Simons er også ret tilgængelig og bedre end Hørsholm i min optik, som jeg husker den, har ikke spillet den længe, sikkert også dyr. Scandinavian har jeg ikke prøvet, men den er sikkert svær. For dyr til hvad jeg vil betale, desuden spiller vi oftest 27 eller 36 når vi endelig kommer afsted, og de har ikke heldagsgreenfee. Generelt kan jeg bedre lide andre baner end de Storkøbenhavnske, synes mange af mine bedste oplevelser kommer fra lidt mere "ukendte" baner, der ligger i flot natur, og jeg har egentlig ikke så meget i mod lidt anderledes / "tivoli"-agtige huller, synes de er meget sjove. Jeg kan desuden godt lide en afslapning stemning på anlægget. Og da jeg også er nærig giver det god mening at søge uden for byen . Synes jeg har en mindst ligeså sjov 36-hullers dag for 300 på fx Nordvestjysk eller Rold eller Sorø eller ikke mindst Harrevig som jeg har det på en 2000-kroners dag på Vasatorp eller PGA i Malmö fx.
×
×
 • Create New...

Important Information

Ved at bruge forum accepterer du vores Privacy Policy og Terms of Use for brug af siden