Jump to content

henkedejk

Member +
 • Content Count

  44
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

henkedejk last won the day on September 28 2015

henkedejk had the most liked content!

Community Reputation

10 Godt

About henkedejk

 • Rank
  Junior bruger

Profile Information

 • Hjemmeklub
  Malmö
 • Handicap
  3,1
 • Højre / Venstre
  Højrehånds spiller

Recent Profile Visitors

1,659 profile views
 1. henkedejk

  GolfTV

  Ja, jeg tror du har ret. Normalt - på DR og SVT - er det nok at kære via en dansk mobil, selvom den er på svensk netværk, men det rækker måske ikke i dette tilfælde. Tester en VPN.
 2. henkedejk

  GolfTV

  Ja næsten, men det er jeg dog. Har prøvet at logge ind og ud nu, tester i aften igen.
 3. henkedejk

  GolfTV

  Tak Kitter, interessant jeg har ikke den danske valgmulighed, men det kan være fordi jeg er på svensk wifi (bor i Sverige). Får dog heller ikke optionen hvis jeg kører på mobilen (dansk, selvfølgelig på et svensk net, men erfaringen siger at det normalt alligevel regnes som dansk pga teleudbyderens gateway) Ang featured holes så virker der som om sendingen er den reelle fulde udsendelse, selvom teksten siger “features holes”. Kan du lige prøve at se, Kitter, præcis hvilke “grønne” live sendinger du har, altså den fulde tekst? takker
 4. henkedejk

  GolfTV

  Hej jeg har abonnement på GolfTV og bruger normalt min IOS app til at caste til Chromecast med. Jeg har to spørgsmål: 1 jeg kan ikke skifte sprog til dansk (har haft skrevet til support, og de henviste mig til en settings-ikon, som jeg altså ikke har på appen 2 jeg synes som regel kun jeg kan vælge mellem features holes eller featured groups i sendingerne, fx er kun Round 3 Featured holes “grøn” i liveikonet nu her 22:15 (fra Wells Fargo) Håber nogen har erfaring? Hilsen Henrik
 5. Aha, tak. Temmelig cool i så fald at spadsere ind og kvalificere sig :-)
 6. Jeg er faktisk ikke helt med på hvorfor Anders Hansen er nødt til at spille? Kan han ikke bare køre på Career listen (sorry, har ikke fulgt med)?
 7. Ja, klart (lidt klumpet formulering jeg brugte oprindeligt)
 8. Ja det vil jeg også mene, kan dog ikke finde reglen / decision'en (er heller ikke så god til at søge efter det) Ved nærmere eftertanke: der står jo i reglerne direkte "at den provisoriske bold bliver bolden i spil, hvis den første vitterligt er væk". Heraf kan man vel udlede at man ikke kan ignorere den provisoriske bold. Jeg havde blot ikke lige fået vendt det sådan i hovedet i første omgang.
 9. Guidede netop min svigermor igennem en regel om hvad man gør hvis en første bold er uspillelig (dropper to køllelængder, dropper tilbage i flaglinien eller slår en ny er vel korrekt her?). Men det rejste et andet spørgsmål som jeg ikke kan svaret på: - Man slår et dårligt drive ud, som man forventer kan være væk (ikke i hazard) - Man slår en meget dårlig provisorisk, men ved dog at den kan findes. Fx topper den lidt frem - Man går forbi sin provisoriske og leder efter den første som ganske rigtigt er væk (jeg er klar over at man her måtte have slået den provisoriske fremad, dog ikke længere end den første) Spørgsmål: må man nu ignorere sin provisoriske, som jo er meget dårlig, og gå tilbage og slå et nyt drive (som er 3. slag på hullet)? Håber i forstår meningen, som også kunne sammenfattes med "hvor koncentreret skal man være om sin provisoriske / hvor vigtig er den".
 10. Virkelig flotte billeder fra Harre, Mads! Du burde poste dem på klubbens side eller noget, så flere kan få glæde af dem. Eller bare vise flere her :-)
 11. henkedejk

  Scores 2017

  Godt at den er åbnet igen, og ovenikøbt for buggies. Bliver altid bekymret for Harre når det regner meget, det er den ikke super god til at tåle. Er nysgerrig over hvad der skete med KM runde 2, noget sygdom eller uheld?
 12. Jeg gennemførte denne quiz. Min score 72/100 Min tid 103 sekunder  
 13. Godt at høre Kris. Ja, så tror jeg også jeg ville have den på bruttolisten.
 14. Ligger fint ift Vanløse, god pakke med de tre andre for 500,- absolut og hyggeligt og god stemning i klubhuset, enig. Hvordan er den i stand for tiden? Tidligere store (tenderende til meget store) problemer i ydersæsonerne synes jeg (ikke for at fornærme klubben, blot for at få det belyst)?
 15. Ja, det er selvfølgelig svært at se hvordan klublivet er, enig. Vanløse giver dig jo stort set alle muligheder, så på den måde er du godt stillet. Jeg tror jeg har spillet på alle baner rundt Kbh (undtaget Scandinavian), og det bedste anlæg, som også matcher det du nævnte du foretrækker ved selve banen rimeligt godt, er Furesø, min mening selvfølgelig. Jeg kunne dog godt tro, at det var lidt tyndt med din aldersgruppe der, men ved det ikke. Men man lærer jo hurtigt dem der er at kende, hvis man engagerer sig lidt i holdene, regionsgolf og evt nogle elite 2. og 3. hold. Måske skulle du netop undersøge det: hvem der spiller på de forskellige elite-hold, hvor mange hold der er (samt hvordan herreklubben er) på de enkelte hjemmesider. Tit er der jo billeder fra matchture, præmieoverrækkelser osv. Synes Dragør har ret god stemning, synes faktisk også at Smørum har det. Jeg ville personligt synes, at Roskilde, Ledreborg (som er fedt dog), Skjoldenæsholm osv er for langt væk, afhængig af hvor du kører fra selvfølgelig (jobbet).
×
×
 • Create New...

Important Information

Ved at bruge forum accepterer du vores Privacy Policy og Terms of Use for brug af siden