Jump to content
Vild med Golf

adb

Member +
 • Content Count

  19
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 Neutral

About adb

 • Rank
  Junior bruger
 • Birthday 06/06/1966

Profile Information

 • Køn
  Male
 • Lokation
  Danmark
 • Hjemmeklub
  Horserødlejren
 • Interesser
  Golf, Golf, Golf, Golf, Golf, Golf, Golf, Golf, Golf, Golf, Golf, Golf, Golf, Golf, Golf, Golf, Golf, Golf, Golf, Golf, Golf, Golf, Golf, Golf, Golf, Golf, Golf, Golf, Golf, Golf, Golf, Golf, Golf, Golf, Golf, Golf, Golf, Golf, Golf, Golf, Golf, Golf, Golf, Golf, Golf, Golf, Golf, Golf, Golf, Golf, Golf, Golf, Golf, Golf, Golf, Golf, Golf, Golf, Golf, Golf, Golf, Golf, Golf, Golf, Golf, Golf, Golf, Golf, Golf, Golf, Golf, Golf, Golf, Golf, Golf, Golf, Golf, Golf, Golf, Golf, Golf, Golf, Golf, Golf, Golf, Golf, Golf, Golf, Golf, Golf, Golf, Golf, Golf, Golf, Golf, Golf, Golf, Golf, Golf, Golf, Golf, Golf, Golf, Golf, Golf, Golf, Golf, Golf, Golf, Golf, Golf, Golf, Golf, Golf, Golf, Golf, Golf, Golf, Golf, Golf, Golf, Golf, Golf, Golf, Golf, Golf, Golf, Golf, Golf, Golf, Golf, Golf, Golf, Golf, Golf, Golf, Golf, Golf, Golf, Golf, Golf, Golf, Golf, Golf, Golf, Golf, Golf, Golf, Golf, Golf, Golf, Golf, Golf, Golf, Golf, Golf, Golf, Golf, Golf, Golf, Golf, Golf, Golf, Golf, Golf, Golf, Golf, Golf, Golf, Golf, Golf, Golf, Golf, Golf, Golf, Golf, Golf, Golf, Golf, Golf, Golf, Golf, Golf, Golf, Golf, Golf, Golf, Golf, Golf, Golf, Golf, Golf, Golf, Golf, Golf, Golf, Golf, Golf, Golf, Golf, Golf, Golf, Golf, Golf, Golf, Golf, Golf, Golf, Golf, Golf, Golf, Golf, Golf, Golf, Golf, Golf, Golf, Golf, Golf, Golf, Golf, Golf, Golf, Golf, Golf, Golf, Golf, Golf, Golf, Golf, Golf, Golf, Golf, Golf, Golf, Golf, Golf, Golf, Golf, Golf, Golf, Golf, Golf, Golf, Golf, Golf, Golf, Golf, Golf, Golf, Golf, Golf, Golf, Golf, Golf, Golf, Golf, Golf, Golf, Golf, Golf, Golf, Golf, Golf, Golf, Golf, Golf, Golf, Golf, Golf, Golf, Golf, Golf, Golf, Golf, Golf, Golf, Golf, Golf, Golf, Golf, Golf, Golf, Golf, Golf, Golf, Golf, Golf, Golf, Golf, Golf, Golf, Golf, Golf, Golf, Golf, Golf, Golf, Golf, Golf, Golf, Golf, Golf, Golf, Golf, Golf, Golf, Golf, Golf, Golf, Golf, Golf, Golf, Golf, Golf, Golf, Golf, Golf, Golf, Golf, Golf, Golf, Golf, Golf, Golf, Golf, Golf, Golf, Golf, Golf, Golf, Golf, Golf, Golf, Golf, Golf, Golf, Golf, Golf, Golf, Golf, Golf, Golf, Golf, Golf, Golf, Golf, Golf, Golf, Golf, Golf, Golf, Golf, Golf, Golf, Golf, Golf, Golf, Golf, Golf, Golf, Golf, Golf, Golf, Golf, Golf, Golf, Golf, Golf, Golf, Golf, Golf, Golf, Golf, Golf, Golf, Golf, Golf, Golf, Golf, Golf, Golf, Golf, Golf, Golf, Golf, Golf, Golf, Golf, Golf, Golf, Golf, Golf, Golf, Golf, Golf, Golf, Golf, Golf, Golf, Golf, Golf, Golf, Golf, Golf, Golf, Golf, Golf, Golf, Golf, Golf, Golf, Golf, Golf, Golf, Golf, Golf, Golf, Golf, Golf, Golf, Golf, Golf, Golf, Golf, Golf, Golf, Golf, Golf, Golf, Golf, Golf, Golf, Golf
 • Handicap
  Sex
 • Hvad er der i baggen
  Gammel Dansk

Recent Profile Visitors

687 profile views
 1. Dejligt at høre, at man godt må bruge appen, hvis funktionen kan slås fra, for det kan den godt. Jeg har indtil videre brugt den 3-4 gange på min egen bane, som jeg har spillet på et par millioner gange før, og en enkelt gang på en anden, og jeg er stunned over, hvor lærerigt det er, selvom jeg er en relativ erfaren golfer. Jeg regner med at kunne mine distancer bedre uden ad indenfor kort tid, og hvis ikke, ridser jeg dem ind i min golfbag ... medmindre der er lavet regler om, at man ikke må gøre det??
 2. Great, og her prøver jeg at være med på beatet, og så har jeg betalt penge til noget, der gør mig til en slyngel.
 3. Drejer elevation sig kun om højde? - Det virker ikke ... i hvert fald på de danske baner, som jeg kender til. Jeg har fundet ud af, at det kan slås fra i indstillinger. Jeg kan forstille mig, der er rigtig mange, som bruger det, og ikke er klar over, at det ikke må benyttes.
 4. Tak for svar. Det var, hvad jeg havde brug for!
 5. Jeg har har downloadet denne her app https://golfpadgps.com/golfpadgps til min mobil, og den foreslår bl.a. om, hvilket jern man kan bruge til næste slags, men er det lovligt, når man spiller match? Her er et billede: http://support.golfpadgps.com/support/solutions/articles/6000143879-golf-pad-map-features
 6. adb

  Ondt i fodballerne

  Det var så lidt. - Det er især de to første ting, han viser, som jeg synes har været godt. 6:20 inde i optagelsen, der viser han, hvordan man presser med en tommelfinger, men der synes jeg, det har været langt lettere at tag pegefingeren og bøje den, og så trykke med det led, der er over knoen.
 7. adb

  Ondt i fodballerne

  YES, YES, YES, så har jeg fundet ud af løsningen! Alt hvad der skulle til, var det her, som jeg fandt på YouTube for omtrent 14 dage siden. Jeg har spillet flere runder siden, trænet og cyiklet, og smerten er praktisk taget væk. Jeg prøvede de Scholl såler, som jeg købte i Matas, og de gjorde det værre, fordi det var som om, at smerten fordelte sig over det hele. Jeg har bestilt en tid til en "fodanalyse" hos sahva.dk, hvor der er næsten en hel måneds ventetid, og den bliver nok til en aflysning. - Long live YouTube!
 8. adb

  adb

 9. adb

  Ondt i fodballerne

  #Ronnow Det startede for tre sæsoner siden, hvor jeg også begyndte at cykle til banen. Pedalerne var af metal med små spikes i siderne, så jeg satte nogle old school på af plastik i stedet, og bruger kun sko med tyk sål, og det hjælper en del. For en måneds tid siden kørte jeg i øvrigt med 3-hjulet elvogn, og det hjalp også helt fantastisk. Jeg overvejer derfor at anskaffe mig én. Jeg går på shopping i morgen, og hvis jeg ikke finder noget, der hjælper, så går jeg til min læge og beder om en henvisning.
 10. adb

  Ondt i fodballerne

  Jeg tager i Matas, for jeg tror, at de her skal afprøves. Tak til jer! https://www.matas.dk/scholl-insoles-every-day-men
 11. adb

  Ondt i fodballerne

  # Patorius - Jeg overvejer også at gå til min læge. Men jeg kan alligevel ikke lade være med at spørge, for tænk nu hvis der er golfere, som er i samme situation, og det i virkeligheden er et langt mere velkendt fænomen end jeg er klar over ... # Gnisten - Er det nogle specielle indlægssåler, som du bruger? Måske fået vejledning i, hvilket det skal være? (skofittet)
 12. - Efter at have spillet en runde, så dunker det under foden øverst på fodballerne og lidt under midten. Og så gør det ondt i siderne. Jeg cykler 1.5 km til banen, og hvis jeg har trådt hårdt i pedalerne, så mærkes det ekstra. Værst hvis jeg har brugt sko med små såler. - Selvom jeg ikke har spillet i to dage, så kan jeg stadigvæk mærke det i fødderne. - Jeg spiller 2-3 gange om ugen og fitnesstræner 2. - Jeg har brugt Google-doktor, så jeg har derfor sat mig lidt ind i det, og det kan være ellers ikke så lidt - Men jeg vil gerne vide om nogen golfere, selv kender til problemet??
 13. @TLP Du har evigt ret i, hvad du siger; når proen kan forklare tingene, så kan man kan forstå det. Jeg har godt hørt om Peter Taylor. Når jeg skriver ”øst på”, så er det mere tættere på København og nord på. @Postborg CGC i Vallensbæk er langt mere inde for rækkevidde af, hvor jeg bor. Fedt, at se andre, der også har det sådan med ”acceptabel tilpasning”. Jeg kender virkeligt dygtige spillere, som er lige glade med det, og derfor kan man ikke spørge dem til råds. Jeg kender to top-elite spillere, hvor den ene til med er underviser, men de ved intet om det, som jeg interesserer mig for. – Kender du det?
 14. Så må du være en privilegeret golfer! Det lyder meget fristende. Jeg må dog vente lidt med at kontakte hende, for jeg vil gerne høre om, der skulle være nogen, der kender en anden bane, der er mere øst på Sjælland.
 15. Jeg har godt været i Midtsjællands golfklub. - En hyggeligt sted, hvor der bliver råbt fooore et par gange på banen. Der har jeg ikke noget imod at tag hen. Jeg bor i København
×
×
 • Create New...

Important Information

Ved at bruge forum accepterer du vores Privacy Policy og Terms of Use for brug af siden