Jump to content

StufMeister

Member +
 • Content Count

  174
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

StufMeister last won the day on January 7 2017

StufMeister had the most liked content!

Community Reputation

58 Fremragende

About StufMeister

 • Rank
  Bruger
 • Birthday 01/24/1979

Profile Information

 • Køn
  Male
 • Hjemmeklub
  Næstved
 • Handicap
  26,1
 • Højre / Venstre
  Højrehånds spiller

Recent Profile Visitors

2,034 profile views
 1. Apple Watch har jeg slet ikke overvejet, men efter at have læst lidt anmeldelser, hælder jeg alligevel mest til Fenix 5. Uret skal bruges til en del løb og og golf, og Garmins løbeprogram fungerer ret godt, kombineret med Garmin Connect og Endomondo. Så jeg er ikke umiddelbart til Apple Watch ... selvom jeg i forvejen er ret meget i iPhone-land :-). Men det er sagt helt uden at have afprøvet et Apple Watch ever ...
 2. Den anmeldelse har jeg faktisk læst. Og jeg har også læst lidt mere om forskellen vedr golfdelen på S60 og Fenix5 og blev klogere. Kan se der er lidt (meget:-)) ekstra på S60’eren. Jeg har pt et S20 og kan fint klare mig med hvad det kan. Og så vidt jeg se kan fenix5 det samme. Dog skal man selv downloade baner dertil. S60 er er decideret golfur og hvad jeg lige kan se er der ikke pulsmåler uden ekstraudstyr hvilket er et krav da det også skal bruges til en del løb og måling i dagligdagen ( stresskontrol osv) Jeg vil gerne væk fra at skulle have to ure. Tak for input
 3. Det var ikke mange der har erfaring med Fenix 5 :-( Jeg er selv ret sikker på at jeg vælger Fenix 5 ud fra anmeldelser jeg har læst rundt omkring. Jeg både løber og spiller golf, og uret ser ideelt ud til begge dele. Så vidt jeg kan læse mig frem til, fungerer golf-delen på samme måde som S60. Er der nogen der kan be- eller afkræfte?
 4. Et årskort for 8690,-?? 4-5 timers golf, en time før og et par timer bagefter til en øl og frokost .. så har du til ca 270 parkeringer á 8 timer om året? Det lyder da fuldstændig vildt ...
 5. I Næstved er det kun 1-9 til sommergreens. Kun bærebags. Bag-9 er lukket (og står halvt under vand nogen steder). Greenfee er også der 100,-. Jeg har heller ikke spillet i et stykke tid, men skal spille juleturnering på lørdag. Så må vi se hvordan det går. Og ja, jeg har savnet jer og forummet, så jeg er tilbage. Hvad f***** skal man ellers foretage sig her i vinterperioden :-)
 6. Nå. Efter længere tids overvejelse trækker jeg stikket fra dette forum. Sorry to say, @Claus men jeg føler mig ikke længere tilpas ved at være her. Der er en ubehagelig stemning og evindelig mudderkastning/dårlig “diskussion” og der er ærlig talt ikke til at holde ud. De tråde jeg til tider finder spændene, bliver hurtigt fyldt med ... ja, lort. See you on the flipside.
 7. Er der ingen der ligger inde med lidt brugt udstyr de vil af med? Som de kan stå inde for?
 8. Kigger lidt efter udstyr til min lillebror. En knægt på 27 somre som gerne vil spille lidt en gang i mellem. Er der nogen der ligger inde med noget interessant i Københavnsområdet? Pris-område 1.000-1.500 ...
 9. Tak @snejbjerg for en ganske glimrende Baneguide. Den var brugbar. https://www.golf.dk/nyhed/næstved-vinder-kæmpeturnering
 10. Nu hvor bladene begynder at falde af træerne og greenen kan risikere at være dækket til, hvordan er det så med tilfældige blade. SKAL de fjernes eller må man spille på allerede eksisterende blade? f.eks. så greenen på flere huller i går, ud som på billedet. Man kan jo godt fjerne alle blade men hvis de blæser, risikerer man jo de flyver ind igen (jf. oprindelig post i den tråd). Spillede jeg turnering ville jeg nok fjerne dem, men i en lille hyggerunde vil jeg ikke bruge unødig tid på det. Med mindre der er fadøl på spil, selvfølgelig. Men hvordan er reglerne på det punkt? Nå. Billedet vil ikke lige uploades, men forestil jer en green dækket til med blade :-)
 11. Det er helt perfekt, @snejbjerg Vi satser på du ikke skal sætte kaffe over på hul 11. Hvordan ser roughen ud i øjelikket? Er det til at finde sin bold igen?
 12. Er der nogen der ligger inde med gode tips og tricks til denne bane? Og evt. en online opdateret baneguide? Jeg har skrevet til klubben for at høre på en online, men de henviser til GLFR. Den er bare lige svær at udskrive og lave noget på @snejbjerg Du nævnte du havde nogle råd til banen?
 13. Ok .. Hul 5 er sgu også forkert. Jeg har ikke engang en driver i baggen. Det var en 7 jern der røg i bunker til højre. Hul 17 er fin nok. Spillede den kort af vandet. Lagde næste slag for kort, så den lå i fringe. Puttede indfra fringe, og så to normale put. Hul 1 puttede jeg i fra fringe. OG DER VAR KUN EN DER SÅ DET!! Den ene havde shanket stort set samtlige af sine slag derned, og gik op på 2. Den anden stod med ryggen til over sin egen bold. Han vendte sig om da flagstangen blev ramt og bolden røg i koppen. Og kiggede bare forundret på mig :-)
 14. Ja, jeg har noteret jern og andet korrekt. Spillede Møn i foråret, og havde lagt en fast gameplan hjemmefra. Spillede safe og brugte mine slag.
×
×
 • Create New...

Important Information

Ved at bruge forum accepterer du vores Privacy Policy og Terms of Use for brug af siden