Velkommen til Vild med Golf

Vildmedgolf.dk er gratis for alle brugere - her kan du sætte dit brugte golfudstyr til salg, deltage i debatten eller bare læse med i de mange tusindevis af emner, der f.eks. omhandler golfbaner, golfudstyr eller golf reglerne. Eller find en ny spillemakker, upload dine bedste golfbilleder, eller noget helt andet - mulighederne er mange!

 

Registrér dig som bruger for at få adgang til alle funktioner. Når du er logget ind kan du deltage på siden og oprette dit eget indhold, eller svare på eksisterende indhold. Du kan oprette din egen profil, modtage omdømme point fra andre brugere, og du kan også skrive private beskeder til andre registrerede brugere. Vi deler ikke dine oplysninger med andre! Denne besked vises ikke når du er logget ind.

StufMeister

Medlem +
 • Antal indlæg

  137
 • Medlem siden

 • Senest besøgt

 • Dage vundet

  4

StufMeister vandt dagen den Januar 7

StufMeister havde det mest likede indhold!

Community omdømme

44 Fremragende

Om StufMeister

 • Rang
  Bruger
 • Fødselsdag 24-01-1979

Profilinformation

 • Køn
  Male
 • Hjemmeklub
  Næstved
 • Handicap
  27,5
 • Højre / Venstre
  Højrehånds spiller

Seneste besøgende på profilen

1.116 profil visninger
 1. Men har vel et standpunkt, til man finder en ny religion ... Her siger jeg så noget helt andet ... Godt, Kristoffer. Gå i seng :-)
 2. arh men altså ... jeg har haft snakken før ... tror faktisk også der var herinde ... hvor det rent faktisk lykkedes mig at finde en skrivelse på det :-) Ser lige om jeg kan grave noget frem igen. Men kan godt være jeg komme til at trække i land igen. Det var hverken af ond vilje, eller forsøg på at spille bedrevidende. Så note to self: altid hav påstande veldokumenteret, for udtalelse.
 3. Jeg er meget glade for mine. De første par sko jeg kan gå 36 huller, uden at føle behov for at tage dem af eller skifte undervejs. Har også Sketchers hverdagssko, og har aldrig haft en bedre sko.
 4. Så vidt jeg er informeret, må du godt spille 18 huller, men kun indberette de 9. Blot du erklærer det inden først slag, at du spiller EDS på de sidste/første 9.
 5. Det endte med Holstebro. Der er sendt mail afsted til dem, så satser på de svarer tilbage snarligt.
 6. Hej alle golfere Jeg er i sommerhus i Søndervig i uge 28, og har aftalt med min onkel at vi skal spille en bane i nærheden en af dagene. Valget ligger mellem disse baner: - Holmsland Klit Golf - Holstebro Golfklub - Dejbjerg Golfklub - Henne Golfklub - Trehøje Min onkel ligger i omegnen af hcp 18 og jeg ligger på 27. Hvilken af ovenstående baner kan anbefales? Han hælder til Holstebro, men tænkte jeg lige ville høre ekspertene. Derudover skal jeg også en runde ud med min kone. Hun ligger på hcp 42. Hvilken bane vil I anbefale der? På forhånd tak.
 7. De har vel alle en fairway og en green? Det er vel ikke meningen at man inddrager rough og vand. Så hold du den blot på det kortklippede [emoji6][emoji23]
 8. Jeg skal ud og spille denne bane på fredag. Noget man skal vide om den?
 9. https://www.golf.dk/nyhed/golferens-blog-st%C3%A5l-eller-grafit Nææ ... undskyld. Jeg læste forkert. Jeg læste som "hvor er den - kan ikke finde artiklen" Nevermind
 10. Nu har jeg læst dem lidt mere i dybden, og som jeg forstår det, udelukker det ikke brugen af devicen at den indeholder, og kan vise, disse funktioner, men at de blot ikke må tages i brug. Altså må man nu godt benytte eksempelvis en smartphone, selvom den indeholder funktioner til at se vejr, vind og kølleforslag, men man må blot ikke benytte eller tilgå disse informationer under runden. Gør man det, er det brud på regel 14-3. I forhold til lokalreglerne på blandt andet Harekær, står det jo stort på hvidt, at de overholder de nye regler. http://harekaer.dk/wp-content/uploads/2017/01/LOKALREGLER-2017.pdf 13. For alt spil på denne bane må en spiller skaffe sig oplysning om afstand ved at bruge en afstandsmåler. Hvis en spiller, under en fastsat runde, bruger en afstandsmåler til at måle andre forhold, der kan påvirke hans spil (f.eks. højdeforskel, vindhastighed m.v.), er dette et brud på Regel 14-3 Som jeg læser det, må man godt bruge enheden, men ikke benytte funktionaliteten i forhold til andre oplysninger en afstand. Så i forhold til OP, må svaret være: "ja, du må godt benytte programmet, men ikke benytte forslag vedr. køllevalg. Så hvis ikke det kan slå fra, må en anbefaling være, for at undgå tvivl, at lade være med at benytte appen". Jeg benytter selv GolfShot hvor den seneste opdatering gør det muligt at fravælge muligheden for at vise kølleforslag i oversigten. Og det er så også skrevet længere oppe kan jeg se ...
 11. Hmm ... der er dømt aftenlæsning. For det strider da i mod de nye regelændringer, hvad jeg lige kan forstå. Jeg benytter selv tit golfshot som også har køllevalgsfunktion. Det kan dog slåes fra. Men jeg må lige læse lidt op. Tak for link
 12. Uden at vi skal ud i en længere hvem der siger hvad og hvordan det forstås, skal vi så ikke lige blive enige om at du skriver "du bliver" istedet "du kan blive" i forhold til at blive smidt ud af turneringen. Det læser jeg som rimeligt kategorisk. Hvilket er forkert.
 13. Det er så ikke korrekt. Jf. nye regler pr. 1. januar 2016 er det tilladt at bruge enheder som indeholder "forbudte" egenskaber, blot du ikke benytter dig af dem under runden. Har dårlig forbindelse lige pt, så gider ikke finde reglen frem. Men vender tilbage når jeg er hjemme og har bedre net igen. Det har dog også tidligere været diskuteret på dette forum. https://www.vildmedgolf.dk/topic/9991-nye-golfregler-pr-11-2016/
 14. Altså ... Jeg stiller mig jo gerne til rådighed til en tur med rundt, som jeres selvtillidsbooster [emoji6]
 15. Får man højere swingspeed hvis der kommer flammer og fartstriber på driveren? [emoji6] Og med hensyn til putter (og andet udstyr for den sags skyld). Hvis det passer dig, er det vel i princippet ligegyldigt hvordan det ser ud.