Hop til indhold
Vild med Golf


StufMeister

Medlem +
 • Antal indlæg

  173
 • Medlem siden

 • Senest besøgt

 • Dage vundet

  4

StufMeister vandt dagen den Januar 7 2017

StufMeister havde det mest likede indhold!

Community omdømme

58 Fremragende

Om StufMeister

 • Rang
  Bruger
 • Fødselsdag 24-01-1979

Profilinformation

 • Køn
  Male
 • Hjemmeklub
  Næstved
 • Handicap
  26,1
 • Højre / Venstre
  Højrehånds spiller

Seneste besøgende på profilen

1.650 profil visninger
 1. StufMeister

  Erfaring med Garmin Fenix 5

  Den anmeldelse har jeg faktisk læst. Og jeg har også læst lidt mere om forskellen vedr golfdelen på S60 og Fenix5 og blev klogere. Kan se der er lidt (meget:-)) ekstra på S60’eren. Jeg har pt et S20 og kan fint klare mig med hvad det kan. Og så vidt jeg se kan fenix5 det samme. Dog skal man selv downloade baner dertil. S60 er er decideret golfur og hvad jeg lige kan se er der ikke pulsmåler uden ekstraudstyr hvilket er et krav da det også skal bruges til en del løb og måling i dagligdagen ( stresskontrol osv) Jeg vil gerne væk fra at skulle have to ure. Tak for input
 2. StufMeister

  Erfaring med Garmin Fenix 5

  Det var ikke mange der har erfaring med Fenix 5 :-( Jeg er selv ret sikker på at jeg vælger Fenix 5 ud fra anmeldelser jeg har læst rundt omkring. Jeg både løber og spiller golf, og uret ser ideelt ud til begge dele. Så vidt jeg kan læse mig frem til, fungerer golf-delen på samme måde som S60. Er der nogen der kan be- eller afkræfte?
 3. StufMeister

  P-afgift Royal og City Golf

  Et årskort for 8690,-?? 4-5 timers golf, en time før og et par timer bagefter til en øl og frokost .. så har du til ca 270 parkeringer á 8 timer om året? Det lyder da fuldstændig vildt ...
 4. StufMeister

  Ryder cup 2018

  Nu! 😉
 5. StufMeister

  Sommergreens Sjælland 2018

  I Næstved er det kun 1-9 til sommergreens. Kun bærebags. Bag-9 er lukket (og står halvt under vand nogen steder). Greenfee er også der 100,-. Jeg har heller ikke spillet i et stykke tid, men skal spille juleturnering på lørdag. Så må vi se hvordan det går. Og ja, jeg har savnet jer og forummet, så jeg er tilbage. Hvad f***** skal man ellers foretage sig her i vinterperioden :-)
 6. StufMeister

  Tak for denne gang

  Nå. Efter længere tids overvejelse trækker jeg stikket fra dette forum. Sorry to say, @Claus men jeg føler mig ikke længere tilpas ved at være her. Der er en ubehagelig stemning og evindelig mudderkastning/dårlig “diskussion” og der er ærlig talt ikke til at holde ud. De tråde jeg til tider finder spændene, bliver hurtigt fyldt med ... ja, lort. See you on the flipside.
 7. StufMeister

  Brugt udstyr til nybegynder

  Er der ingen der ligger inde med lidt brugt udstyr de vil af med? Som de kan stå inde for?
 8. StufMeister

  Brugt udstyr til nybegynder

  Kigger lidt efter udstyr til min lillebror. En knægt på 27 somre som gerne vil spille lidt en gang i mellem. Er der nogen der ligger inde med noget interessant i Københavnsområdet? Pris-område 1.000-1.500 ...
 9. StufMeister

  En ganske glimrende weekend:-)

  Tak @snejbjerg for en ganske glimrende Baneguide. Den var brugbar. https://www.golf.dk/nyhed/næstved-vinder-kæmpeturnering
 10. StufMeister

  Det kan betale sig at kende sine regler

  Nu hvor bladene begynder at falde af træerne og greenen kan risikere at være dækket til, hvordan er det så med tilfældige blade. SKAL de fjernes eller må man spille på allerede eksisterende blade? f.eks. så greenen på flere huller i går, ud som på billedet. Man kan jo godt fjerne alle blade men hvis de blæser, risikerer man jo de flyver ind igen (jf. oprindelig post i den tråd). Spillede jeg turnering ville jeg nok fjerne dem, men i en lille hyggerunde vil jeg ikke bruge unødig tid på det. Med mindre der er fadøl på spil, selvfølgelig. Men hvordan er reglerne på det punkt? Nå. Billedet vil ikke lige uploades, men forestil jer en green dækket til med blade :-)
 11. StufMeister

  Randers Golf Klub

  Det er helt perfekt, @snejbjerg Vi satser på du ikke skal sætte kaffe over på hul 11. Hvordan ser roughen ud i øjelikket? Er det til at finde sin bold igen?
 12. StufMeister

  Randers Golf Klub

  Er der nogen der ligger inde med gode tips og tricks til denne bane? Og evt. en online opdateret baneguide? Jeg har skrevet til klubben for at høre på en online, men de henviser til GLFR. Den er bare lige svær at udskrive og lave noget på @snejbjerg Du nævnte du havde nogle råd til banen?
 13. StufMeister

  Scores 2017

  Ok .. Hul 5 er sgu også forkert. Jeg har ikke engang en driver i baggen. Det var en 7 jern der røg i bunker til højre. Hul 17 er fin nok. Spillede den kort af vandet. Lagde næste slag for kort, så den lå i fringe. Puttede indfra fringe, og så to normale put. Hul 1 puttede jeg i fra fringe. OG DER VAR KUN EN DER SÅ DET!! Den ene havde shanket stort set samtlige af sine slag derned, og gik op på 2. Den anden stod med ryggen til over sin egen bold. Han vendte sig om da flagstangen blev ramt og bolden røg i koppen. Og kiggede bare forundret på mig :-)
 14. StufMeister

  Scores 2017

  Ja, jeg har noteret jern og andet korrekt. Spillede Møn i foråret, og havde lagt en fast gameplan hjemmefra. Spillede safe og brugte mine slag.
 15. StufMeister

  Bedste pay and play

  Passebækgård ligger ca 5 minutter fra vores forældre. Den skal vi også besøge på et tidspunkt.
×

Important Information

Ved at bruge forum accepterer du vores Privatlivspolitik og Vilkår for brug af siden