Hop til indhold

StufMeister

Medlem +
 • Antal indlæg

  170
 • Medlem siden

 • Senest besøgt

 • Dage vundet

  4

StufMeister vandt dagen den Januar 7 2017

StufMeister havde det mest likede indhold!

Community omdømme

58 Fremragende

Om StufMeister

 • Rang
  Bruger
 • Fødselsdag 24-01-1979

Profilinformation

 • Køn
  Male
 • Hjemmeklub
  Næstved
 • Handicap
  26,1
 • Højre / Venstre
  Højrehånds spiller

Seneste besøgende på profilen

1.577 profil visninger
 1. StufMeister

  Ryder cup 2018

  Nu! 😉
 2. StufMeister

  Sommergreens Sjælland 2018

  I Næstved er det kun 1-9 til sommergreens. Kun bærebags. Bag-9 er lukket (og står halvt under vand nogen steder). Greenfee er også der 100,-. Jeg har heller ikke spillet i et stykke tid, men skal spille juleturnering på lørdag. Så må vi se hvordan det går. Og ja, jeg har savnet jer og forummet, så jeg er tilbage. Hvad f***** skal man ellers foretage sig her i vinterperioden :-)
 3. StufMeister

  Tak for denne gang

  Nå. Efter længere tids overvejelse trækker jeg stikket fra dette forum. Sorry to say, @Claus men jeg føler mig ikke længere tilpas ved at være her. Der er en ubehagelig stemning og evindelig mudderkastning/dårlig “diskussion” og der er ærlig talt ikke til at holde ud. De tråde jeg til tider finder spændene, bliver hurtigt fyldt med ... ja, lort. See you on the flipside.
 4. StufMeister

  Brugt udstyr til nybegynder

  Er der ingen der ligger inde med lidt brugt udstyr de vil af med? Som de kan stå inde for?
 5. StufMeister

  Brugt udstyr til nybegynder

  Kigger lidt efter udstyr til min lillebror. En knægt på 27 somre som gerne vil spille lidt en gang i mellem. Er der nogen der ligger inde med noget interessant i Københavnsområdet? Pris-område 1.000-1.500 ...
 6. StufMeister

  En ganske glimrende weekend:-)

  Tak @snejbjerg for en ganske glimrende Baneguide. Den var brugbar. https://www.golf.dk/nyhed/næstved-vinder-kæmpeturnering
 7. StufMeister

  Det kan betale sig at kende sine regler

  Nu hvor bladene begynder at falde af træerne og greenen kan risikere at være dækket til, hvordan er det så med tilfældige blade. SKAL de fjernes eller må man spille på allerede eksisterende blade? f.eks. så greenen på flere huller i går, ud som på billedet. Man kan jo godt fjerne alle blade men hvis de blæser, risikerer man jo de flyver ind igen (jf. oprindelig post i den tråd). Spillede jeg turnering ville jeg nok fjerne dem, men i en lille hyggerunde vil jeg ikke bruge unødig tid på det. Med mindre der er fadøl på spil, selvfølgelig. Men hvordan er reglerne på det punkt? Nå. Billedet vil ikke lige uploades, men forestil jer en green dækket til med blade :-)
 8. StufMeister

  Randers Golf Klub

  Det er helt perfekt, @snejbjerg Vi satser på du ikke skal sætte kaffe over på hul 11. Hvordan ser roughen ud i øjelikket? Er det til at finde sin bold igen?
 9. StufMeister

  Randers Golf Klub

  Er der nogen der ligger inde med gode tips og tricks til denne bane? Og evt. en online opdateret baneguide? Jeg har skrevet til klubben for at høre på en online, men de henviser til GLFR. Den er bare lige svær at udskrive og lave noget på @snejbjerg Du nævnte du havde nogle råd til banen?
 10. StufMeister

  Scores 2017

  Ok .. Hul 5 er sgu også forkert. Jeg har ikke engang en driver i baggen. Det var en 7 jern der røg i bunker til højre. Hul 17 er fin nok. Spillede den kort af vandet. Lagde næste slag for kort, så den lå i fringe. Puttede indfra fringe, og så to normale put. Hul 1 puttede jeg i fra fringe. OG DER VAR KUN EN DER SÅ DET!! Den ene havde shanket stort set samtlige af sine slag derned, og gik op på 2. Den anden stod med ryggen til over sin egen bold. Han vendte sig om da flagstangen blev ramt og bolden røg i koppen. Og kiggede bare forundret på mig :-)
 11. StufMeister

  Scores 2017

  Ja, jeg har noteret jern og andet korrekt. Spillede Møn i foråret, og havde lagt en fast gameplan hjemmefra. Spillede safe og brugte mine slag.
 12. StufMeister

  Bedste pay and play

  Passebækgård ligger ca 5 minutter fra vores forældre. Den skal vi også besøge på et tidspunkt.
 13. StufMeister

  Etisk dilemma

  Til :-) Regner med at kigge lidt på banen i løbet af ugen.
 14. StufMeister

  Scores 2017

  Efter ikke at have spillet i en måned og gået med snot og sygdom de sidste par uger, var det i går turneringsdag. Og set gik sgu egentlig fint. Brød 100 fra gul for første gang og kom rundt i 38 (golfshot viser 37 men den har også kun givet mig sph på 28) https://golfshot.com/profiles/0QJvv/rounds/N8B9rK Synes selv jeg spillede en god gang solid golf og holdt mig 99% til min gameplan. Det hul hvor jeg ikke holdt mig til min plan gav 0 point. Der havde vi så også lige holdt en times lyn og tordenpause.
 15. StufMeister

  Etisk dilemma

  Nå ... en lille follow up vil være på sin plads. Vi valgte ikke at kontakte DGU og arrangør med mail, men min makker hev lige fat i den DGU-ansvarlige om morgenen på turneringsdagen og informerede ham om vores dilemma. Han sagde at der var ikke noget han kunne gøre på nuværende tidspunkt, men at han ville være opmærksom på problematikken hvis de gik hen og vandt. Vi blev enige om at der ikke var nogen grund til at gøre en større sag ud af det, hvis de alligevel ikke kvalificerede sig videre. Det endte med at den omtalte klub lagde sig forholdsvis i bunden af resultatlisten, så hvis de havde forsøgt at få flere slag, havde det ikke hjulpet dem alligevel. Så den er lukket og slukket. Og så gik det da heller hverken værre eller bedre, end at min egen klub selv gik hen og vandt (eller vi kom på en 2. plads), og dermed skal videre til landsfinalen i Randers om 2 uger. Turneringen det drejer sig om er Abacuscup. Og jeg brød ikke 90. Til gengæld brød jeg 100 (99 slag) for første gang på gul og fik 3. bedste stapleford af samtlige deltagere :-) Så alt i alt en ganske glimrende golfdag.
×

Important Information

Ved at bruge forum accepterer du vores Privatlivspolitik og Vilkår for brug af siden