Velkommen til Vild med Golf

Vildmedgolf.dk er gratis for alle brugere - her kan du sætte dit brugte golfudstyr til salg, deltage i debatten eller bare læse med i de mange tusindevis af emner, der f.eks. omhandler golfbaner, golfudstyr eller golf reglerne. Eller find en ny spillemakker, upload dine bedste golfbilleder, eller noget helt andet - mulighederne er mange!

 

Registrér dig som bruger for at få adgang til alle funktioner. Når du er logget ind kan du deltage på siden og oprette dit eget indhold, eller svare på eksisterende indhold. Du kan oprette din egen profil, modtage omdømme point fra andre brugere, og du kan også skrive private beskeder til andre registrerede brugere. Vi deler ikke dine oplysninger med andre! Denne besked vises ikke når du er logget ind.

Anders Bøvling

Medlem +
 • Antal indlæg

  19
 • Medlem siden

 • Senest besøgt

Community omdømme

0 Neutral

Om Anders Bøvling

 • Rang
  Junior bruger
 • Fødselsdag

Kontaktmetoder

Profilinformation

 • Køn
  Male
 • Lokation
  Odense, Denmark
 • Hjemmeklub
  Odense Golfklub
 • Handicap
  28,5
 • Højre / Venstre
  Højrehånds spiller
 • Hvad er der i baggen
  Baggen er tom - opfyldning påbegyndt...
 1. Jeg bliver nødt til at skrive, selv om min score ikke har flyttet sig i 2014. Men det skyldes at jeg er kommet tilbage til golfspillet efter 6 års pause. Ind til videre har jeg kun været på driving range, men der er virkelig sket store fremskridt - og det er det jeg vil prale med [emoji5]️ Helt nyt golfsæt, og alle jern er jeg begyndt at få godt kontrol med... Selv min hybrid (22grader) gik det fantastisk med i går, hvor jeg satte 21 ud af 25 skud snorlige og næsten alle var over 150m. Nu glæder jeg mig til at prøve de 9 huller i næste uge...for første gang i 6 år [emoji6] Sent from my iPhone using Tapatalk
 2. Hvilken app kan du anbefale? Jeg overvejede nemlig lige kort et ur i går, da jeg læste denne tråd, men hvis det kan gøres med en app, så er det jo løsningen(!!!). Har alligevel altid telefonen med.
 3. Hvilken app kan du anbefale? Jeg overvejede nemlig lige kort et ur i går, da jeg læste denne tråd, men hvis det kan gøres med en app, så er det jo løsningen(!!!). Har alligevel altid telefonen med.
 4. Lige umiddelbart ser mine forbindelser ikke for gode ud, men er stadigvæk interesseret!!! Vender tilbage
 5. Tak for tilbudet - der er desværre ikke til mange greenfee, når man læner sig op ad SU :)
 6. Hej golfspillere i Odense,   Jeg står for at skulle genoptage mit golfspil, og er i den anledning ved at melde mig ind i Odense Glofklub. Derfor kunne jeg i ny og næ godt bruge en golfmakker eller to, til at gå en runde med. Det er ikke en fast aftale jeg er ude efter, blot en kontakt eller to, for at få lidt selskab en gang i mellem.   Lidt om mig: 27 år, studerende Hcp på 28,5 (fra 2008 sæson'en af) Oprindeligt fra jylland (Skive Golfklub) Planen er 2-6 runder om måneden (gerne med selskab på et par af dem)     Skriv gerne, hvis det var noget du kunne have lyst til.   Mvh Anders
 7.   Har godt spurgt på det sæt, via dit link. Det er dog allerede solgt (øv). Er der stor forskel på Di5, Di7, Di9 og Di11?
 8. Så vil sådan et sæt her, være et godt køb, i dine/jeres øjne: http://www.golfbidder.com/da/product/563837/Wilson_Staff_Ci11.html
 9. Jeg arbejder på sagen, og vender tilbage - ellers må jeg jo selv finde til Kolding!!!
 10. Det lyder meget interessant. Lige umiddelbart skal jeg ikke selv til Kolding, men har måske en mulighed for at få en til at kigge forbi! Enten på onsdag eller på lørdag, hvis det kan passe dig? Så vil jeg prøve og undersøge om en af dem kan lokkes :)
 11. Fedt - tak! Jeg kigger!
 12. Bor i Odense :)
 13. Hvad med sådan et Wilson Staff Di11? http://www.dba.dk/herre-golfsaet-staal-wilson/id-1009091134/
 14. Ja, kan godt se jeg måske gør klogt i at kigge på noget brugt! Hvad med sådan et sæt:? http://www.golfbidder.com/da/product/570359/Callaway_X-18.html Vil det passe til min højde? Eller hvordan undersøger jeg det?