Jump to content
Vild med Golf

Kaizer

Member +
 • Content Count

  768
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  38

Kaizer last won the day on April 3

Kaizer had the most liked content!

Community Reputation

208 Fremragende

About Kaizer

 • Rank
  Guld medlem
 • Birthday 04/04/1973

Profile Information

 • Køn
  Male
 • Hjemmeklub
  Grenaa Golfklub
 • Handicap
  16,2
 • Højre / Venstre
  Højrehånds spiller

Recent Profile Visitors

3,327 profile views
 1. Kaizer

  Scores 2019

  Delvist enig. Jeg har aldrig stået i situationen, så jeg ved ikke hvor stort presset er for at give en omgang. (Det, med at give en omgang er ikke noget jeg bruger, da jeg stort set aldrig færdes i miljøer hvor den slags er udbredt). Jeg kender en enkelt der fik HIO til en turnering, og det kostede vist en del.
 2. Ja, det er blevet en lokalregel hos os (Grenå). Det blev brugt i vores bold et par gange til turneringen i går.
 3. Kaizer

  Scores 2019

  Uha, det har nok været en dyr omgang. Vi var vist 85 til vores turnering, så det koster lidt hvis alle skal have noget at drikke.
 4. Kaizer

  Scores 2019

  Årets første turnering løb af stablen i dag. Jeg skulle starte på hul 7, hvilket jeg ikke var så glad for da jeg i onsdags mistede stregen på hullet, så en par var nødvendig for at komme godt igang med runden. Starter fint med en par. Derefter går det lidt ned ad bakke med 7/1, 6/1, 5/2 og 5/0. Efter 5 huller var jeg 4 point bagud. Fik bedre styr på det uden det var specielt kønt eller prangende og det væltede ikke ligefrem ind med pars. Da vi kommer ud på for 9 kommer der lidt mere styr på det. Par, bogey, par, birdie. Sidstnævnte var på par 3 med tættest på hullet, og da jeg ligger en meter bag hullet, tænker jeg at der skal måles. Desværre var der én der allerede havde skrevet sig på med 50 cm., så der var ikke noget at komme efter. Vi var trods alt også den 3. sidste bold der kom forbi hul 4. Slutresultatet var 36 point, hvilket var nok til en 2. plads i B-gruppen med 30 deltager.
 5. Jeg kender nogle stykker der har CX3 og andre vogne fra Kronjysk Golf. De er tilfredse med vognene, bortset fra en vogn der knirkede vel meget. I det tilfælde er det noget lettere med en forhandler i DK hvis der skulle gå noget galt.
 6. Ikke købt, men en gave. Garmin S20. Mit 6 år gamle Garmin S1 kunne snart ikke mere. Remmen var blevet repareret flere gange de sidste 7-8 måneder. Jeg har ikke prøvet det endnu, men det kommer på banen på søndag.
 7. Ja, det skulle da nok hjælpe.
 8. Kaizer

  Scores 2019

  De forrige 2 år har jeg skulle spille en del EDS runder før der kom en nedregulering. I 2018 skulle der 8 runder ind før det skete. I 2017 hele 16 runder. I dag havde jeg min 2. EDS runde. Som de forrige år, spiller jeg EDS hver gang jeg er ude, og da første runde var i søndags, måtte det nødvendigvis også være en tællende runde i dag. God start med en birdie. På hul 2 bliver mit approach slag lidt for kort, så jeg ligger i fringe; mit put på 6-7 meter tager hulkanten, men ryger desværre ikke i. Jeg mindes ikke nogensinde at have fået back to back birdie, men det blev heller ikke denne gang. Resten af for 9 var en blanding af slag af svingende kvalitet, men kom da rundt i 40 slag; 22 point. Det plejer at være ret vigtig for mig at komme godt igang med bag 9, da den er sværere end de første 9 huller. Starter fint med bogey, par, bogey. Hul 13 byder på et kikset teeslag. 2. slag kommer over vand, men da jeg ikke har mulighed for at carry det næste vand må jeg ligge den op. Kikser, så den bliver for kort. Næste bliver ramt på tåen, og ryger ud under en busk med et drop til følge. Pga. grene over mig må jeg lave et langt chip (60-70 meter). Skal vi ikke bare holder her?! Forlader green med en 9'er på kortet. Hul 14: Vil lave et lille layup (70 meter) til kanten af søen i 2. slaget, men slår for fladt så den ryger i vandet. 6'er; dog 1 point. Hul 16, 180 meter ned ad bakke. Dårligt tee slag!!! Mangler 100 meter, men får den på green og putter til par på 2 meters afstand. Hul 18: Mangler 100 meter efter tee slag, og 2. slaget er urimelig tæt på eagle. Bolden triller 5 cm. bag hullet og falder til ro 20 cm. fra. Birdie. Bag 9: 46 slag; 17 point. 2 x birdie, 5 x par. Nyt hcp. 4 dage før første turnering. Er fortsat ustabil med driveren og mine jernslag mangler længde og præcision. Det er dog blevet bedre. Puttede generelt godt.
 9. Jeg kan ikke engang komme på golf.dk. Jeg har haft problemer med golfbox den sidste måned. Jeg går på golf.dk og logger ind på golfbox. Når jeg så vælger tidsbestilling smider den mig direkte over på golf.dk igen. Andre gange kan jeg godt komme ind på tidsbestilling, men begynder jeg at vælge en anden dato; enten ved at bladre frem eller via kalenderen, bliver jeg igen nogle gange smidt ud på golf.dk igen. Også ved andre valg (scores, klubturneringer og lign.) har jeg nogle gange problemer. Dog kun på Android telefon. På iPad er der ikke noget galt. Mens jeg har skrevet dette er jeg kommet ind på golf.dk, og videre til golfbox, men det tager lang tid. Edit: Den skulle virke: https://www.isitdownrightnow.com/golf.dk.html https://downforeveryoneorjustme.com/golf.dk
 10. Der har slet ikke været lukket, på nær en enkelt weekend for et par uger siden hvor banen tøede meget, og smeltevand trak op til græsset. Vi har spillet med oplæg, men kunne stadig reguleres vha. lokalregel. Det er dog slut nu.
 11. Kaizer

  Scores 2019

  Hvis man skal tale om stabilitet for mig, er det på et lavere niveau end ønsket. De fleste runder jeg har haft i 2019 har ligget på 25-30 point med enkelte afstikker i den gode retning. Vores bane er også ret våd, med enkelt sjaskvåde område, og nogle steder med meget trafik hvor græsset nærmest er væk. Greens er for det meste gode efter årstiden. Jeg har dog set ormeskud nogle steder, men forrige weekend blev de klippet, så der var de rigtig gode. Jeg kender kun alt for godt til straffen ved de dybe slag. Jeg tager næsten altid tørv med, men når der er vådt skal der ikke meget til for at ødelægge et slag. Men hvis jeg som forrige weekend kan få 29 point med et streget hul på for 9 og 4 stregede huller efter hinanden på bag 9, kan jeg nok ikke tillade mig at klage.
 12. Kaizer

  Scores 2019

  Jeg tog også 9 huller i voldsom vind i dsg. Underligt nok, gik det for en gang skyld godt. Hul 9 (378 meter) gav dog problemer med stærk vind i ansigtet. Et kikset, slicet drive blev alt for kort, og jeg havde stadig 250 meter tilbage. Jeg tog min hybrid som jeg ellers nærmest aldrig bruger i 2. slaget, for den kan jeg holde nede. Dog ikke med vilje; jeg kan bare ikke finde ud af at slå med den. For en gang skyld kom bolden op i luften. HØJT op. Det var nærmest som om den kom tilbage mod mig. Så der var stadig 160 meter tilbage. Hybrid igen - stort set samme resultat, og 50 meter igen. På green i 4 slag, 6 meter fra hullet. Holer den. Jeg havde eller solgt den for en 6'er eller 7'er efter første slag. 41 slag; 21 point.
 13. Ikke helt feel, men alligevel lidt for mit vedkommende. Jeg har øvet lidt hvor meget sving jeg skal have med min 54 graders. Jeg bruger den til stort set alt fra ca. 100 meter og ned til 20-30 meter. For det meste fungerer det fint. Er dog lidt "rusten" pt., men det kommer nok igen. Jeg er begyndt at øve lidt med min 60 graders, som jeg før kun brugte i yderste nødstilfælde, hvis jeg skulle over en green side bunker eller anden forhindring og helst kun hvis jeg ikke lå på fairway. På kort græs havde jeg tendens til flækkere, og det var lidt anstrengende omkring green. Jeg benytter vinteren (hvis man da kan kalde den det, med 12-14 grader...) til at bruge den mere i stedet for 54 graders, i et forsøg på at stoppe bolden bedre. Prøver også en del fra fairway. Pt. er det helt godkendt, med enkelte fantastiske slag til følge, men der har muligvis været held ind over... Jeg har dog en tendens til at give den for meget gas.
 14. Det er ikke altid jeg får mails.
 15. Det er dårlig stil. Jeg har hørt om den "regel" med 10% før, men er det noget der er fastsat med en kontrakt, eller er det bare sådan man plejer at gøre? Det er ikke ment som et forsvar af Kuchar, men hvis man ansætter en person aftaler man vel lønforhold og lign.?!
×
×
 • Create New...

Important Information

Ved at bruge forum accepterer du vores Privacy Policy og Terms of Use for brug af siden