Jump to content

Kaizer

Member +
 • Content Count

  888
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  50

Kaizer last won the day on November 25

Kaizer had the most liked content!

Community Reputation

243 Fremragende

About Kaizer

 • Rank
  Guld medlem
 • Birthday 04/04/1973

Profile Information

 • Køn
  Male
 • Hjemmeklub
  Grenaa Golfklub
 • Handicap
  15
 • Højre / Venstre
  Højrehånds spiller

Recent Profile Visitors

4,515 profile views
 1. Kaizer

  Scores 2019

  Jeg er ikke det eneste medlem på denne side der spiller i en klub der holder åben hele eller det meste af året: https://www.golf.dk/nyhed/masser-af-muligheder-spille-til-sommergreens-se-vores-liste Ang. græsset har jeg fået fortalt at når den første frost har været der, forsvinder fugten og så tager det minimal skade at spille på det. Det er korrekt at der kan komme øget svampevækst. Efter hvad jeg har hørt koster det vores klub ca. 25000 kr. at udbedre evt. svampeangreb. Jeg var også ude og spille i dag, og banen var mere frossen end i går. Det var dog på par 3 banen med min søn.
 2. Kaizer

  Scores 2019

  Som jeg skrev tidligere, var det nærmest en religion ikke at bruge banen når det var vinter. Jeg ved ikke hvordan det var før min tid, men jeg mindes at der skulle spilles til vintergreens, og fra måtte på kortklippet græs. Så blev greens åbnet; stadig med spil fra måtte. Året efter blev det frivilligt om man ønskede at bruge måtte. Vi spiller dog med oplæg. Jeg tror en af grundene til at holde banen åben hos os, er for at tiltrække gæster. En del af de andre baner i den golfring vi er med i, er lukket når det er vinter.
 3. Kaizer

  Scores 2019

  Nedslagsmærker bliver forhåbentlig rettet op. Vi har de samme problemer som jeg har set i andre klubber. Det er ikke alle der er lige gode til rette nedslagsmærker op. Jeg og mine medspillere retter langt flere mærker op end vi har lavet. Noget helt andet er hvis greens er frosne. Så laver man typisk ingen mærker. Slet ingen hvis man øver sig i at spille fladt ind på en green. Det er ikke sjovt med høje indspil til en frossen og dermed stenhård green. Bolden hopper 2-4 meter op i luften og chancen for at den bliver på green er minimal. Skulle der alligevel komme et nedslagsmærke, er det ret umuligt at rette op før green er tøet igen. Skal jeg være ærlig kan man på nogle greens se fodspor efter de er blevet mættet med vand, og det er selvfølgelig skidt. Det gør det ikke bedre hvis den derefter er frosset til og man skal putte på den. Det er dog ikke noget man hverken kan se eller fornemme når sæsonen går rigtig igang til foråret. Greenkeeper ved hvilke greens der ikke er så gode til at tage imod vand, og placerer derfor hullet hvor der er mest tørt. Det vil så sige, at guiden til hulplacering ikke passer 100% når der spilles om vinteren. Det er dog ikke det store problem for mig, da jeg sjældent laver indspil fra så stor længde at jeg ikke kan se hvor flaget står. Jeg har spillet vinteråbne baner med 5 x så mange spillere i vintersæsonen som på vores, og heller ikke her har jeg indtryk af at der sker nævneværdig skade. Måske kan man se det få uger inde i forårssæsonen, men så retter det hele sig op til vanlig standard.
 4. Kaizer

  Scores 2019

  Ja, men sådan var det nok også hos os for 4 år siden. Det var nærmest en religion at færdsel banen var forbudt når det var frost eller blot vinter. Ingen spil overhovedet. Det ændrede sig så, og det lader ikke til at banen tager skade.
 5. Kaizer

  Scores 2019

  Fin, om end noget vanskelig runde i dag. Nærmest vindstille, solskin og i let frost gik vi 18 huller på en frossen bane. Ja, men får lidt mere længde på sine slag på en frossen (hvis man da ikke rammer en frossen knold af jord loge ved siden af bolden). Til gengæld kan indspil vise sig ganske vanskelige og arbejdet med putteren bliver ikke nemmere af rimfrost på greens. Det gik ok. 15 point/47 slag på for 9. På bag 9 gik det noget værre. Kom rundt med 12 point/49 slag. Jeg gjorde et ihærdigt ubevist forsøg på at tangere sidste uges antal huller med 1 point/pr. hul (9 stk.), men det skete ikke. Jeg nåede op på 8 x 1 point; 6 af dem på bag 9. Til gengæld stregede jeg også et hul, så det må være lige så “godt”. Overraskende lunt på trods af temperatur omkring frysepunktet. Både hat og halsedisse røg af. Det samme gjorde vinterhandskerne.
 6. Kaizer

  Black Friday

  Fik købt mig en ny dampstation. https://www.skousen.dk/hus-have/strygning/dampstation/product/electrolux-e8st1-8egm/?gclid=Cj0KCQiAw4jvBRCJARIsAHYewPNcgWUl_uqKfvgjyM07jt_OlDfOf4syCPCdk-vA22vOwQTc65oRZYgaApfYEALw_wcB
 7. Kaizer

  Scores 2019

  Ja, den suger godt til sig. Der er vel også nogle meters sand et sted under græsset?! Det kan være svært at nå 18 huller nu. Allerede for 3 uger siden var start 13:15 for sent for en 3 bold. Vi blev nødt til at springe hul 13-14 over for at nå det inden solen gik ned.
 8. Kaizer

  Scores 2019

  Fin runde på udebane i Norddjurs golfklub i dag. I næsten vindstille vejr; med en gusten himmel og en del småregn havde vi en starttid kl. 9:07. Fik en skidt start med et streget hul 1, men derefter gik det ganske fint. Jeg kan desværre ikke huske scoren på de enkelte huller, da jeg mistede mit scorekort på hul 8. Jeg ved dog jeg fik 18 point på for 9. Bag 9 forsatte i samme stil, bortset fra et sjusket (og dermed misset) putt på kort afstand på hul 11. Højdepunktet var en birdie fra en halv meter på hul 17. Stregede derefter hul 18... Fik samlet 16 point sammen. Alt var som det plejer at være: Sløje drives og lidt for dårlige jernslag. Indspil fra 100 meter og ned var alle på green og godkendte. Puttede fint. Dejligt at spille en bane der var meget mere tør end hjemmebanen.
 9. Alt fra gap wedge til 7-jern.
 10. De første 3 år jeg brugte jeg kun jern. Måske lidt en overdrivelse, da jeg brugte driveren en smule i 1. sæson, men da succesraten var for lille lagde jeg den væk i lang tid. Jeg spillede rigtig mange runder med 7-9, pw, og en 56 graders wedge. Først da jeg kom ned omkring hcp. 19-20, kom driveren frem. I dag er driveren den eneste kølle jeg bruger jævnligt. Der er runder jeg aldrig bruger min hybrid (faktisk langt de fleste) og fairwaykøllen står i et skab. Laveste jern jeg bruger er 7-jern. 5-jern har jeg ikke med. 6’eren er med, men bruger det aldrig.
 11. Godt råd. Det praktiserer jeg ofte selv, hvis der er for stor risiko for at ramme bunker og lign.
 12. Jeg kender helt sikkert til med at et hvert sving er et sats. Mit sving på banen er ofte anderledes end på range. I hvert fald når der er risiko for vand, bunker og andre grimme ting. Jeg formår ind i mellem at være ligeglad med evt. farer og dermed svinge frit, og det går som regel godt. Hvorfor jeg ikke gør det hver gang, kan virke underligt. Det er hjernen der styrer der hele, og den har meget magt; i hvert fald hos mig. At nå ned i 27 første år er absolut godkendt. Jeg endte i 35 første år. Igennem min tid som frivillig i vores begynderudvalg har jeg set folk der efter 1. sæson ikke har flyttet sig overhovedet; eller i det mindste meget begrænset. Mange slutter året et sted mellem 36 og 45. Og så er der de sjældne tilfælde der næsten kommer ned i 10. Alle har de udsving som du omtaler, men som man bliver bedre bliver der også mindre udsving. At være god til golf handler i mine øjne ikke udelukkende om kun at have gode slag. Det handler mere om at minimere de dårlige slag, og måske endda være i stand til at redde scoren selv om man har kikset et slag. Spil, og brug dine streger. Der er ingen krav om at få GIR. Typisk oplever mange at spillet er ad h... til når man har modtaget undervisning. Så skal man til at gøre det pro’en har lært én ude på banen, og man kan ikke forvente at det hele bare spiller. Så får mange de elendige runder, hvor man forbander det hele langt væk (det er bare mig selv der snakker der...). Man kan sjældent forvente et “quick fix” i golf. Ofte er det en proces man skal igennem, før det nye er på plads. Jeg spiller som regel bedst når jeg ikke tænker over hvad jeg skal gøre i stanse, sving osv. Jeg prøver at slå hjernen fra, og bare slå til bolden. At spillet er svært er noget af det der tiltaler mig. Glæden bliver så meget større, når tingene lykkedes. Jeg siger: Klø på, og undlad at droppe golfen. Men jeg ved jo ikke hvordan du har det inderst inde.
 13. Kaizer

  Scores 2019

  Det vil jeg også håbe for jer. Vores er flere steder absolut mættet med vand. Til gengæld er jeg for en gang skyld i stand til at stoppe bolden på green. Tog 9 hurtige huller i dag i blæsten. 42 slag/19 point. Starter med en dejlig birdie. Derefter kommer jeg ned på vanligt niveau. Samme erfaring med udstyret som de sidste par uger. Green, hul 8. For en uge side var der 4-5 gange så meget vand. En 3. del af greenen var en stor sø, så der er svundet meget siden.
 14. Kaizer

  Scores 2019

  Hvilken forskel der kan være på kvaliteten af golf fra den ene dag til den anden! Jeg gik 9 hurtige huller alene i går i regnvejr, og kom rundt i 41 slag/20 point uden de store problemer. I dag var det noget anderledes. Ingen regn, men en del blæst. Helt godt blev det aldrig. For 9 brugte jeg 48 slag på og det gav kun 13 point. Bag 9 starter fornuftig, men efter 3-4 huller begynder det at gå galt igen. Brugte 45 slag og fik 16 point. At jeg overhovedet formåede at skrabe 29 point sammen er et under når jeg kigger på hvor mange huller jeg fik 1 point på. Jeg mindes ikke at have været oppe på 9 x 1 point før. I det mindste formåede da at komme rundt uden at strege nogle huller, selv om det var tæt på nogle gange. Driveren var noget skrammel, jernslag var generelt alt for korte. Kortere indspil (som jeg som noget nyt ofte bruger en 60 graders wedge til) var for det meste gode. Det samme var putteren. En våd bane: Hul 13, fairway. Sucker på green, hul 5.
 15. Kaizer

  Scores 2019

  Ja, det er nogle gange noget mærkeligt noget. En af mine faste makkere har spillet i 9 år, og svinger mellem hcp. 7 og 8. Det var først i år han lavede sit første chip in.
×
×
 • Create New...

Important Information

Ved at bruge forum accepterer du vores Privacy Policy og Terms of Use for brug af siden