Jump to content
Vild med Golf


Kaizer

Member +
 • Content Count

  797
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  39

Kaizer last won the day on June 3

Kaizer had the most liked content!

Community Reputation

214 Fremragende

About Kaizer

 • Rank
  Guld medlem
 • Birthday 04/04/1973

Profile Information

 • Køn
  Male
 • Hjemmeklub
  Grenaa Golfklub
 • Handicap
  16,9
 • Højre / Venstre
  Højrehånds spiller

Recent Profile Visitors

3,674 profile views
 1. Jeg har stadig svært ved at forestille mig hvordan det kommer til at fungere. Hvem skal beslutte at de dårlige scores der er kommet ind i løbet af en formiddag med regn, skyldes regnen? Og hvorfor skal det ligger dem til last der spiller i godt vejr i løbet af eftermiddagen, med gode scores til følge?
 2. Du har ganske ret. Jeg misforstod. Jeg blev "forstyrret" af mit arbejde mens jeg læste dit indlæg, og fik ikke læst det ordenligt da jeg igen havde tid. Jeg har også haft mistanke om at der var noget lusket ved deres ordning med elite runderne.
 3. Ja, de har sikkert masser af turneringer, men det er vel ikke ensbetydende med at man kan deltage?! Jeg har fået at vide, at i hjemmeklub en kan elitespillerne godt spille en tællende runde. Om de kalder det EDS, ved jeg ikke. De skal blot aftale det med kontoret først. Jeg tror ikke der er et cut i klubben. Så mange lav hcp.'ere er der heller ikke.
 4. Ja, forkert ordvalg fra min side. Dvs. de skal spille turneringer for at blive reguleret?! Det virker lidt underligt, da der sjældent er så mange klubturneringer at deltage i.
 5. Hvorfor er det ikke passende at spille EDS runder hvis man er under hcp. 4,5? Altså, jeg ved godt det ikke er tilladt eller lign. Jeg ved blot ikke hvorfor.
 6. Kalø golf, uge 29: 50 kr.
 7. Kaizer

  Scores 2019

  For mig er det at holde 3-putts fra døren. Der er bare noget virkelig træls ved at komme på green i 2 på par 4 hullerne, og så bruge 3 slag for de sidste x meter. At kunne holde mig på 2 putts er fint for mig, hvis jeg da ikke er max. en meter fra hullet. Så er jeg lidt træt af at skulle bruge to. Jeg har det pt. som dig: Jeg chipper for det meste virkeligt godt. Hvis valget er mellem at være på green 10-15 meter fra hullet eller at være udenfor green og skal chippe, vælger jeg klart det sidste. Det er også som om en par giver lidt større tilfredsstillelse for mig, hvis den kommer med et chip og et put.
 8. Det får mig til at tænke på dengang min hjemmebane kun var 9 huller. Der var det nuværende hul 4 (par 3, over en sø) hul 1, og det var udbredt at slog man i vandet, afbrød man runden, gik i klubhuset, fik en kop kaffe og fandt sig en ny tid senere.
 9. Kaizer

  Scores 2019

  Runde i blæsevejr i dag. Ikke specielt godt spil fra min side. Runder for 9 i 42 slag/19 point. 2 pars, 7 bogeys Sikke en forskel der kan være. Min makker, hcp 6,8 runder i 36 slag og har en birdie, 7 pars og en db bogey... Det så så let ud. Bag 9 mere rodet. 48 slag/14 point. 90 slag/33 point.
 10. Jeps. Müsli barer, masser af tees og div. tøj (en bluse, to jakker, regnbukser) var også at finde i min. Kan også genkende Dextrose.
 11. Kaizer

  Scores 2019

  Turnering i dag. Slagspil. En såkaldt flagmatch, hvor man får udleveret et flag som skal plantes når man har brugt sine slag (banens par + tildelte slag). Jeg har haft øh... begrænset succes de gange jeg har været med, og er typisk nået til hul 16. Starter kl 10:10. Vil spille sikkert med et 6 jern, men kikser totalt så bolden flyver/ruller 45 grader mod venstre, ind over forreste tee sted og 6-7 meter ind i skoven. Går der fra med en 6’er. Ikke just den start jeg havde håbet på. Derefter går det ok. En blanding af pars og bogeys. Det er ikke fordi det er prangende, men mine chips er virkelig gode. Typisk inden for en meter. Ved hul 5-6 begynder der at komme kø. For 9 i 42 slag. 45 slag tilbage. Er på 10. tee kl. 12:10. Nu er der for alvor blokering på banen. Midt på hul 13 er der gået endnu en time, hvor hvad der føles som en stor del er ventetid. Det skal så også siges at vi aldrig er ude og lede efter bolde, eller har gang i provisoriske. Ved green på hul 14 møder vi de første flag. På hul 16 har jeg 13 slag tilbage. Jeg tænker par, bogey, par og så vil jeg for første gang komme ud på hul 1 igen. Dog kun med et enkelt slag tilbage. Får desværre bogey, bogey og skal nu have birdie for at fortsætte. Spiller jern ud, men har 120 meter igen. Halvkikser med 9-jern og ligger en meter fra green. Chip ind til 50 cm. Skal bruge mit sidste slag på et kort put - og misser. Bag 9 i 46 slag. Det havde ikke gjort nogen forskel om puttet var kommet i. Jeg talte efterfølgende med én der var kommet op på hul 1 med et enkelt slag. Han fik en 4. plads. Det var en hyggelig, men voldsomt varm runde.
 12. Kaizer

  Scores 2019

  @Årgang63 Flor runde. Super birdie på 14. Det har jeg kun fået 3-4 gange, og det var fra 53. Hul 17: Hvad skete der der? I træerne til højre?! God afslutning med birdie på 18. I min optik det nemmeste hul på banen, og der jeg har fået flest birdies. Især hvis flaget er midt eller højre.
 13. Kaizer

  Scores 2019

  Årets mest håbløse runde blev spillet i dag. Jeg havde startet vognen og havde kørt et pænt stykke for at spille Mariager Fjord. Jeg ankom 15 minutter før start, så der blev puttet lidt, og så igang. Driver på hul 1. Der var plads, men blev ramt dårligt. Driver på hul 3; skidt idé. Derefter blev driveren i bag’en ind til hul 18. Jern resten af vejen, men jeg havde det virkeligt svært med at have så smalle fairways omkranset af træer, selv om bolden for det meste nemt kunne spille videre. Det ødelagde alt ved mit sving, da jeg ikke kunne abstrahere fra evt. farer. Putte, kunne jeg heller ikke. Greens var meget hurtigere end jeg er vandt til, og det var ikke nemt at vende sig til. Derfor en runde med 17 point. Bortset fra det, var banen rigtig flot. Jeg kørte til hjemstavnens klub, og havde håbet på at spille 18 huller, men kunne ikke finde en makker så jeg spillede for 9, med et noget andet resultat end få timer forinden: par par par birdie db bobey bogey par bogey bogey = 23 point Så skal jeg blot gentage det til turnering i morgen...
 14. Fandt også en halsedisse (den har jeg MEGET brug for pt.), 2 stk. 0,5 liters flasker, en 25 cl. glasflaske, 15-20 scorekort fra vinterens runder, andet blandet affald, 12 af de her kemiske håndvarme poser man kan ryste, så de bliver varme (samme kategori som halsedissen) og 6-7 pakker engangslommetørklæder. Havde også 2,5 par vinterhandsker, men dem tør jeg ikke tage ud. Så er de nok væk til vinter. Desuden 7-8 golfhandsker. (Og jeg ryddede endda ud med hård hånd forår '18). Og så en masse andre sager, jeg af en eller anden grund tror jeg får brug for. Fandt heldigvis også min boldnøgle til rangebolde, som jeg var sikker på jeg havde tabt. Har ellers fået en ny, men den leverer jeg tilbage. Ang. boldene, har jeg en kasse i bilen med 50 stk. (Leveret i november). For slet ikke at tale om de store poser ude i skuret med ca. 200 stk. Og jeg har ellers givet rundhåndet ud af dem. Senest 30 til en medspiller.
×
×
 • Create New...

Important Information

Ved at bruge forum accepterer du vores Privacy Policy og Terms of Use for brug af siden