Hop til indhold

Kaizer

Medlem +
 • Antal indlæg

  718
 • Medlem siden

 • Senest besøgt

 • Dage vundet

  32

Kaizer vandt dagen den November 4

Kaizer havde det mest likede indhold!

Community omdømme

197 Fremragende

Om Kaizer

 • Rang
  Guld medlem
 • Fødselsdag 04-04-1973

Profilinformation

 • Køn
  Male
 • Hjemmeklub
  Grenaa Golfklub
 • Handicap
  16
 • Højre / Venstre
  Højrehånds spiller

Seneste besøgende på profilen

2.926 profil visninger
 1. Kaizer

  Lübker Golf Club

  Mener du væsentligt færre greenkeepere?! Hvor mange er der nu? Jeg har hørt rygter om ca. 30-32, da banen åbnede for første gang, men har også hørt at der er en del færre nu, og at nogle bliver flyttet til Lübker Square når det er vinter.
 2. Kaizer

  Bag setup

  Min 3 Wood står i skabet og skammer sig på 5. år....
 3. Kaizer

  Bag setup

  7, 8, 9, pw. 52, 54, 60° wedges. Driver. Putter. Hybrid og 6-jern har jeg også med, men bruger dem ikke. I hvert fald ikke de sidste 2-3 måneder. Før det, yderst sjældent. Jeg nød virkelig den sidste turnering med 7- jern, 54° og putter. Der var ikke noget af det der: "ah, the agony of choice"...
 4. Kaizer

  Golf Julegaveønsker 2018

  Et nyt golfur ville ikke være skidt. I august knækkede gummiremmen på mit ur. Jeg klippede den helt af og fik konstrueret et stykke læder, der blev syet på. Det har fungeret fint. I søndags opdagede jeg så at remmen er gået yderligere i stykker, der hvor man spænder remmen fast. Remmen kan ikke skiftes da den er integreret i urkassen. Meeeeen det er nok alligevel for sent at ønske sig et ur.
 5. Kaizer

  Økonomiske problemer i Helsingør...

  Det var akkurat banedriften jeg mente.
 6. Kaizer

  Økonomiske problemer i Helsingør...

  Jeg tænker, at når de har ca. 850 seniormedlemmer og det koster knap 8000 årligt at være medlem, burde det kunne løbe rundt. Af de 850 seniorer ved jeg ikke hvor mange der har er fuldt medlemskab, men jeg har så heller ikke regnet juniorer og lign. med. Hvad koster det at drive sådan en bane?! Jeg har hørt ca. 2,5 million, men det var måske mere møntet på en "lavpris bane". Hvad taler vi så om?! 3-3,5 millioner?
 7. Kaizer

  Økonomiske problemer i Helsingør...

  Trist. Er det en meget dyr bane at få til at løbe rundt? De har trods alt 1100 medlemmer.
 8. Kaizer

  Evaluering af sæsonen

  Uha, det kender jeg desværre godt. Både det med privat fronten og jeg har også ind i mellem lidt problemer med temperamentet. Ikke at det bliver helt slemt, hvor jeg slynger udstyret langt væk, men der kan godt komme nogle knap så pæne gloser. Det er ikke noget jeg er stolt af, og for mig bunder det nok lidt (læs: meget) i at jeg ved jeg kan spille langt bedre. Når man så, som jeg har haft mange opskrivninger i træk, vil man jo gerne gøre det godt når man kommer på banen. Lykkedes det ikke, går det nogle gange galt.
 9. Kaizer

  Evaluering af sæsonen

  Flot! Det er sådan en situation, hvor man ville ønske man havde taget screendumps af de sidste 2-3 års scores.
 10. Kaizer

  Evaluering af sæsonen

  Min sæson kan opsummeres med et enklet ord: Sløjt. En længere forklaring er, at det ikke helt er gået som ønsket. Intentionerne var der, men spillet var der ikke. I 2017 indleverede jeg alle runder på nær 5, og jeg besluttede mig i løbet af 2017 at 2018 skulle være året hvor alt blev indleveret. Så det blev det. 50 tællende runder. Inkl. turneringer og spil på fremmede baner. Jeg startede året i 16,1 og d. 28/3 kom den første tællende runde. Jeg skulle helt hen til d. 21/5 før første nedskrivning kom med 40 point. En uge senere endnu en runde med 40 point. Herefter lang stilstand, ind til d. 4/8 med 37 point, og så var det slut med nedskrivninger. Jeg har haft en del runder i neutralzonen, men flere opskrivninger. Jeg er derfor endt i hcp. 17, og er stoppet med EDS for i år. Det tørre vejr og den knastørre bane har ikke hjulpet mig. Ja, jeg har aldrig haft så lange slag og aldrig haft så mange eagle putts, men jeg blev ret hurtig træt af at banen var så tør og hård. Det tørre, korte græs eller fraværet af græs gjorde blot, at jeg tit havde svært ved at ramme bolden med den fornødne præcision. Laveste hcp: 14,9 Laveste runde: 83 slag Point gennemsnit pr. runde: 30,5 Jeg har deltaget i 5 turneringer med følgende placeringer: 11. plads ud af 27. 2. plads ud af 25. 4. plads ud af 19. 3. plads ud af 22. Klub- rækkemesterskab (klarede ikke cuttet). I et forsøg på at forklare de manglende resultater på handicap fronten er jeg kommet frem til følgende: Det er ikke optimalt når man sover for lidt. Jeg har desværre en tendens til at få for få timers søvn. Typisk omkring 6 timer, hvilket er lidt i underkanten. Når jeg samtidig står op senest kl. 03:13, møder på arbejde kl. 04:00 og er på arbejde 8,5 time, er jeg ofte træt når jeg skal spille golf. Eller også bliver jeg træt i løbet af runden. Lørdag eller søndag står jeg ikke så tidligt op. Min søn på 5 er ofte ked af det når jeg tager afsted til klubben, da han kommer til at savne mig. Han er i den situation tit udadreagerende, og jeg bruger lang tid på at tænke over hvordan det nu går derhjemme. Min erfaring er, at det er bedst hvis man er i stand til at tømme hovedet for problemer og lign., og det er jeg ikke altid i stand til. Jeg træner stort set aldrig. Jeg har været ved pro'en nogle gange i år, men jeg har ikke gjort nok ud af det. Jeg tager næsten aldrig til klubben for at træne. Det træning jeg får, er de 20-40 min. jeg tager før tee time. Jeg betragter det dog ikke som træning. Det er mere for at varme ryggen op, og for at finde ud af hvordan dagsformen er. Hey, der er altid 2019...
 11. Kaizer

  Nye Wedges....

  Mit pw er på 45°. Den wedge jeg bruger mest er på 54°. Den bruges til stort set alle slag fra 100 meter ned til 40-45 meter. Jeg har en 52° som bruges fra 40-45 meter og ned til en afstand hvor jeg chipper med pw eller 9-jern. 60° bruges stort set kun i greenside bunkers, eller hvis jeg skal over bunker.
 12. Kaizer

  Nye Wedges....

  Enig med @Årgang63. Jeg spiller selv med 2° op på mine jern, men ikke wedges. Har spillet med Ping jern; nu med Cobra. Jeg har dog aldrig brugt wedges fra førnævnte producenter. Har de sidste 3-4 år spillet med Cleveland wedges.
 13. Kaizer

  Scores 2018

  Super runde. Tillykke med at have nået dit mål på egen hånd, og ikke via en evt. årsregulering.
 14. Kaizer

  Engelske webshop

  Godt for dig. Hvem gider også være helt normal?!
 15. Kaizer

  Engelske webshop

  Jeg tror, det er en misforståelse. Du skriver, butikken gør opmærksom på at det ikke er normalt at have 50-54-58 graders wedges. At det normale er 52-56-60, som alle andre. Der til skriver jeg, at jeg ikke kan se at det vedkommer dig hvad der er det normale køb af wedges. Hvad mange andre bruger, er uinteressant i forhold til hvad du ønsker. Ja, tak.
×

Important Information

Ved at bruge forum accepterer du vores Privatlivspolitik og Vilkår for brug af siden