Hop til indhold
Vild med Golf


Kaizer

Medlem +
 • Antal indlæg

  755
 • Medlem siden

 • Senest besøgt

 • Dage vundet

  37

Kaizer vandt dagen den Februar 12

Kaizer havde det mest likede indhold!

Community omdømme

204 Fremragende

Om Kaizer

 • Rang
  Guld medlem
 • Fødselsdag 04-04-1973

Profilinformation

 • Køn
  Male
 • Hjemmeklub
  Grenaa Golfklub
 • Handicap
  17
 • Højre / Venstre
  Højrehånds spiller

Seneste besøgende på profilen

3.094 profil visninger
 1. Det er ikke altid jeg får mails.
 2. Det er dårlig stil. Jeg har hørt om den "regel" med 10% før, men er det noget der er fastsat med en kontrakt, eller er det bare sådan man plejer at gøre? Det er ikke ment som et forsvar af Kuchar, men hvis man ansætter en person aftaler man vel lønforhold og lign.?!
 3. Nå ja, men nu er det jo ikke @cpohd der starter det mindre pæne sprogbrug, så jeg kan sådan set godt forstå at der blive taget til genmæle. (Selv om det i min optik tager lidt overhånd). Jeg er dog ikke den store tilhænger af at man skændes på nettet, og ikke kan tale pænt til hinanden. Der er ingen der vinder i de tilfælde. Man kan sagtens være uenig, men derfor kan man jo godt tale pænt til hinanden.
 4. Kaizer

  Scores 2019

  Det var da også lidt uheldigt. Det begyndte at sne da jeg var halvvejs ude ved jer. @bagge sagde også, at det var ok hvis jeg meldte fra, men der skulle jo spilles golf. Jeg havde taget tidligt fri fra arbejde af samme årsag.
 5. Kaizer

  Scores 2019

  Runde i dag på udebane. Jeg spillede med @bagge på hans hjemmebane, Norddjurs. Runden har været længe undervejs, da jeg de sidste par gange jeg blev inviteret ikke kunne komme. Men i dag kunne jeg. Nok ikke den mest velvalgte dag.... Det sneede under hele runden, men vi hyggede os. Jeg fik 34 point og stregede 3 huller. Kan man få straf hvis bolden ikke har den reglementerede diameter?!
 6. Der kan stadig være folk der føler sig trådt på. Som @Caddyshack er inde på, kan indgroede vaner er være svære at ændre. Jeg har dog endnu tilgode at møde folk der har beklaget sig over at nogen spiller uden for tur, på trods af jeg og andre af mine golfmakkere har spillet ready golf i flere år.
 7. Jeg har en pæn række af spillere jeg hygger mig med. Givet, er der forskel på dem, og nogle er mere interesseret i at slå når de er klar end andre. Jeg ser dog ikke meget i vejen for at jeg går til min bold i den ene side af hullet, mens en anden går til sin bold i den anden side. Jeg når som regel først hen til min bold med mine lange ben, og kan slå uden for tur. Jeg kigger dog mod medspilleren inden jeg slår, og hvis han er ved at gøre sig klar, slår han først. Der kan spares en del tid på en runde ved at slå når man er klar. Man skal dog vejre stemningen først, eller kende sine medspillere så de ikke føler sig trådt på. Hvis man har aftalt at der spilles ready golf, så er alt vel godt?!
 8. Spillede i en 3-bold i går. Det var et lidt ældre segment (20-25 år ældre end bolden lørdag), og flaget blev ikke i nær så mange gange. Om det har noget med mine medspilleres alder at gøre, er dog for tidligt at danne statistik over.
 9. Jeg skal nok en tur til Allingåbro. Måske også Nimtofte.
 10. Spillede i en 3-bold i dag, og ingen flag var oppe på noget tidspunkt. Nu var banen og dermed også greens nærmest dybfrosne med et tykt lag rim på, så runden var mere for hyggens og turens skyld, end det var for spillets skyld. Først fra hul 14 var rimen væk; greens var dog stadig stenhårde. Vi var dog enige om at vi vil forsøge at beholde flaget i under mere normale forhold. Undtaget er hul 9 og 16, hvor green ikke kan ses. På hul 9, hvis man er mere end 135 meter væk. Hul 16, par 3, kan man ikke se noget af greenen fra tee stedet. Man kan dog på begge se flaget, og det skal fjernes så man kan se om der er folk på green.
 11. Måske denne: https://golficity.com/everyone-is-starting-to-test-the-flagstick-in-or-out-theory/
 12. Det er yderst sjældent jeg ikke kan se hullet. De 198 cm. hjælper godt på det. De fleste er også holdt op med at spørge mig. De kender svaret.
 13. Jeg har hørt en lign. sætning før. Én spørges, om han vil putte inden x er klar. Hvis jeg spiller i en 3- eller 4-bold, og alle på nær en er på green, kan vi godt finde på at putte inden den sidste kommer ind. Det sker måske et par gange eller 3 på en runde, men når det sker er det typisk fordi 4. bold har slået fra bunker, eller har flækket bolden eller lign. forbi green og skal gå et stykke før han når hen til den. Man kan som regel godt nå et par putts. Vi har gjort det i flere år, og har også spillet ready golf. Vi slår når vi er klar, dropper alt snak om honnøren, og efter 1. slag kan vi også finde på at slå uden for tur. Ikke så meget ved lav sol i øjnene. Der er det rart at have en makker der kigger efter. Men hvis der er mulighed for at slå uden at genere medspillere, kan man lige så godt få det overstået. .
 14. Jeg tror det sværeste ved at være pro, er at få folk til at komme til pro'en i første omgang. Derefter at han får folk til at forstå at der sjældent er noget quick fix. Jeg har ikke indtryk af, at der holdes noget hemmeligt. Jeg mindes da jeg fik lagt mit grip om. Han var på det tidspunkt også begyndt at ændre mit sving i små skridt. Det føltes vildt underligt; nærmest som første gang jeg havde et jern i hånden ved et åbent hus for 15 år siden. (Jeg startede ikke med at spille på det tidspunkt). Han så mig slå lidt, og sagde at næste trin var at ændre mere på svinget, men først skulle jeg slå bolde i 30 minutter, uden at tage hensyn til hvor de landede. Bare det, var svært for mig, for det var ikke rart at se alle bolde flyve mod højre side. Men det hjalp, og langsomt fik jeg rettet det ind. Jeg mener den primære opgave for pro'en må være at møde spillerne på det niveau og de evner de har. Det, og så ikke læsse for mange ting på ved en lektion. Det er muligt der er 7-8 ting der skal ændres, men i min optik er det bedre at starte med 2-3 ting, for så at bygge på. The definition of insanity: https://m.youtube.com/watch?v=OIfXdtml2gU
×
×
 • Tilføj...

Important Information

Ved at bruge forum accepterer du vores Privatlivspolitik og Vilkår for brug af siden