Jump to content

Kaizer

Member +
 • Content Count

  907
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  50

Kaizer last won the day on November 25 2019

Kaizer had the most liked content!

Community Reputation

244 Fremragende

About Kaizer

 • Rank
  Guld medlem
 • Birthday 04/04/1973

Profile Information

 • Køn
  Male
 • Hjemmeklub
  Grenaa Golfklub
 • Handicap
  15
 • Højre / Venstre
  Højrehånds spiller

Recent Profile Visitors

4,634 profile views
 1. Kaizer

  Scores 2020

  Det tror jeg er meget normalt. Jeg kan i hvert fald genkende det fra mig selv og mine makkere. Jeg tror på man slår mere frit på range'en. Det "koster" ikke noget, og er slaget ikke helt optimalt så tager man bare en bold mere.
 2. Kaizer

  Scores 2020

  Jeg har det lige modsat. Jeg elsker de chips omkring greenen. Hvis man skal tale om at have en spidskompetence, er min chips. Kompetencen variere selvfølgelig, men for det meste kører det. Stort set altid med det samme jern; pw fra mit gamle jernsæt. Jeg varierer hvor langt køllen føres tilbage. Kun ved længere chips kan jeg finde på at bruge min nye pw eller 9-jern. En sjælden gang en 60 graders hvis flaget er tæt på.
 3. Kaizer

  Scores 2020

  Jeg spillede 3 runder i uge 1 med 32, 29 og 27 point som resultat. Runde i dag gik bedre. Jeg skovlede ikke pars ind, men jeg fik da mine 2 point på de fleste huller på for 9. 19 point/42 slag. Jeg havde ventet de vanlige problemer på bag 9, men de kom ikke i samme omfang som tidligere. Da vi talte om at det var rart at have lidt point at give af på bag 9, jokede jeg lidt med min makker om at jeg i så fald skulle have 23-26 point på for 9 hvis det skal ende med 36 i alt. Bag 9; 17 point/44 slag. 5 x par 11 x bogey 2 x db. bogey Alt i alt fint. Driveren var bedre end vanligt. Jeg har forsøgt at svinge anderledes med den, for at minimere min slice og det har hjulpet. Der mangler dog stadig længde. Min makker sagde, at det var lidt mærkeligt at jeg ofte kommer længere med mine slicede drives end med et lige slag. Det skyldes måske at jeg ikke er helt tryg ved svinget endnu, så jeg tør ikke slå igennem. Det kommer nok. Jernslag mangler stadig længde, men når jeg kan komme sikkert på med mit slag til green så jeg kan klare den med max. 2 putts, er det okay.
 4. Nej, ingen reklamer. De har to rækker med flag stående på 50, 100, 150 og 200 meters afstand. Vi er nogle der gerne ville have noget mere at slå efter. Et net, en tønde eller noget helt 3. Beliggenheden af klubben har også meget at sige for mig. Jeg bor ca. 11 km. fra banen. Fra mit arbejde er der 9 km. De andre klubber i nærheden er mere end det dobbelt så langt væk.
 5. At banen er åben hele året er et stort plus for mig. Det sociale aspekt. (30+ potentielle folk at spille med). At det er nemt at få en tid (sjældent et problem). At der er en cafe hvor man kan få mad og drikke (selvom jeg desværre ikke fik benyttet det meget i 2019). Jeg synes det er lidt træls når man spiller greenfee, og man ikke kan få mad bagefter. Jeg så gerne: At der var gratis rangebolde og at der var noget at slå efter på rangen, udover lidt flag. Hvad angår bolde, ville det sikkert blive lagt oven i kontingentet, og klubben er ikke interesseret i at der står noget på rangen udover flag. At klubben var bedre til at melde ud om nyheder, hvad greenkeeper arbejder med pt, nye tiltag.
 6. Hos os skal man helst bestille tid og bekræfte den i golfbox. Jeg har også hørt den med statistik. Når der er banekontrol, printes startlisten ud, så der kan holdes styr på spillere og tider. Når det er vinter ser det lidt anderledes ud. Her er der ofte nogle der bare går ud. En del af dem spiller bare hul 1-3. Dog lidt irriterende når man har valgt en tid hvor der tilsyneladende ikke er nogen på banen, men når man skal igang har et par spillere lige forladt teestedet, og 2 3-bolde går foran dem.
 7. Kaizer

  Scores 2020

  Første runde for mig med start 9:07. Fin temperatur, en del blæst og solen kom endda frem i løbet af den sidste time. Det gik bedre end ventet, og i hvert fald bedre end de sidste 4-5 runder hvor jeg har excelleret i at få 1-taller (sidste runde bød på 8 x 1 + 3 stregede huller. Når jeg alligevel ender med 26 point er det ikke helt ringe). For 9 gav 17 point; 44 slag. Ikke noget prangende spil ind over, men bolden kom da i hul i rimelig antal slag. Bag 9 var vanen tro mere ringe. 15 point; 46 slag. Alt i alt en god start på året. 4 x par. 8 x bogey. 6 x db. bogey eller værre. 6 1-taller og ingen stregede huller (jubiii).
 8. Jeg mindes ikke helt hvordan det foregik. Jeg meldte mig ind efter 3 mdr. prøvemedlemskab. Det sluttede midt juli. Skulle betale 4000 i indskud fordelt over et år. Jeg nåede 2 afdrag, og omkring årsskiftet fik jeg besked på at det var droppet, og resten ikke skulle betales. Jeg tænker det blev besluttet på generalforsamlingen i november. Jeg havde intet problem med ikke at få 2000 tilbage. Jeg så det mere som at have sparet 2000. Jeg ser det som en fornuftig løsning at droppe indskud. Hellere få 20 faste medlemmer uden indskud, end 10 med indskud.
 9. Jeg tror ikke rigtig på at det kan lade sig gøre at finde en løsning alle finder rimelig. Der vil altid være nogle der finder sig uretfærdigt behandlet. Spilleren der benytter banen 5-7 dage om ugen vil nok ikke være tilfreds med at skulle betale mere/en anden pris end spilleren der bruger banen en gang eller mindre om ugen. Folk kan hurtigt blive meget smålige, når der kommer penge ind over. Jeg mindes reaktionerne fra nogle af de gamle medlemmer i min klub, da den droppede indskud på 4000 kr. Jeg var på daværende tidspunkt lige startet og havde betalt halvdelen af indskuddet. Resten blev eftergivet. Der var medlemmer der beklagede sig meget. Der var ikke tale om folk der var startet 1 år tidligere, men folk der havde været i klubben i en årrække. Det var nærmest noget svineri at folk kunne blive medlem uden indskud, når de nu selv havde betalt. Nogle forlangte deres indskud tilbage, men fik det ikke. Det er småligt.
 10. De amerikanske tilskuere er heller ikke ligefrem kendt for at være de mest civiliserede og høflige mennesker. Nogen vil måske mene de opfører sig tåbeligt og latterligt...
 11. Det kan være folk reagerer forskelligt på benzodiazepiner. Det varierer også meget i styrke/mængde. Jeg har været på den slags medicin for mange år siden, og kan ikke nikke genkendende til at man skulle skabe sig tosset når det bliver blandet med alkohol. Jeg fik højst en mindre tolerance overfor alkohol, men så var det heller ikke værre.
 12. @Nicolai @Kitter Helt enig. Jeg har aldrig forstået når folk forsøger at gemme sig bag alkohol hvis de har dummet sig. Man har frivilligt indtaget det, og så må man stoppe inden det går galt. Alt andet er noget svagpisseri.
 13. Jovist, men en bane er vel bedre end to. Så mange udmeldelser på relativt kort tid, virker lidt underligt. Enten er folk blevet virkelig trætte af det, eller også har de ikke mange følelser for klubben.
 14. Der er da mange andre (vel de fleste?!) klubber der kan "nøjes" med 18 huller. Er det i trods, folk melder sig ud?!
 15. Jeg forstår ikke helt... Melder folk sig ud af Skjoldenæsholm fordi de går fra 2 x 18 huller til det halve?!
×
×
 • Create New...

Important Information

Ved at bruge forum accepterer du vores Privacy Policy og Terms of Use for brug af siden