Hop til indhold

Kaizer

Medlem +
 • Antal indlæg

  428
 • Donations

  kr 0,00 
 • Medlem siden

 • Senest besøgt

 • Dage vundet

  10

Kaizer vandt dagen den Juli 15

Kaizer havde det mest likede indhold!

Community omdømme

137 Fremragende

Om Kaizer

 • Rang
  Guld medlem
 • Fødselsdag 04-04-1973

Profilinformation

 • Køn
  Male
 • Hjemmeklub
  Grenaa Golfklub
 • Handicap
  17,5
 • Højre / Venstre
  Højrehånds spiller

Seneste besøgende på profilen

1.785 profil visninger
 1. Scores 2017

  For at få lidt oprejsning efter gårdsdagens miserable runde, gik jeg 9 huller i dag. 3 pars, 6 bogeys, 41 slag og 21 point uden nogen særlige problemer. 3 par puts strejfede kanten. Det er da fantastisk så meget det kan svinge.
 2. Scores 2017

  Dagens runde; og årets 2. dårligste. Starter godt ud med en par og en birdie (chipper den i). Jeg tænker det bliver en superrunde. Jeg bliver hurtigt klogere. Hul 3-6: Db bogey, db bogey, quad bogey, trip bogey. Hul 7-9: 3 x bogey. Hul 10-12: Trip bogey, bogey, bogey. Hul 13-15: Quad bogey, db bogey, quad bogey. Hul 16-18: Trip bogey, bogye, db bogey. I alt 105 slag og sølle 22 point. 6 huller uden point, og 3-4 bolde slået væk. Værste runde siden 30/4. I onsdags fik jeg 37 point med 87 slag. Hvor hurtigt tingene skifter...
 3. Tivolirunde

  Jeg tror min runde fra i dag er tivoli, og samtidig min 2. dårligste runde i år. Starter godt ud med en par og en birdie (chipper den i). Jeg tænker det bliver en superrunde. Jeg bliver hurtigt klogere. Hul 3-8: Db bogey, db bogey, quad bogey, trip bogey. Hul 7-9: 3 x bogey. Hul 10-12: Trip bogey, bogey, bogey. Hul 13-15: Quad bogey, db bogey, quad bogey. Hul 16-18: Trip bogey, bogye, db bogey. I alt 105 slag og sølle 22 point. 6 huller uden point, og 3-4 bolde slået væk. Værste runde siden 30/4. I onsdags fik jeg 37 point med 87 slag. Hvor hurtigt tingene skifter...
 4. Hvornår skifter du Tee-sted

  Nu ved jeg godt, at dem der skal spille Kalø nok er nogle folk der kan slå godt (og langt) til bolden, men så er det heller ikke værre. Jeg har spillet banen 7-8 gange de sidste 4 år; senest 2 gange inden for den sidste måned og skal igen på søndag. Ikke en eneste gang har jeg være nødt til at gå tilbage for at slå en ny bold. Også selvom bolden forsvandt over en bakke. Har jeg været i tvivl om, om bolden kunne findes, er en provisorisk blevet slået. Jeg formoder at spilleren selv kan finde ud af det, for at slippe for "skammens gang". Jeg er dog enig i at det ikke er den bedste bane til oprykningsspil.
 5. Hvornår skifter du Tee-sted

  Vores begyndere starter også fra forreste tee (48). Til begyndermatcherne hvor der er øvede spillere med, spiller alle fra 48. Jeg blander mig ikke hvad folk hiver frem fra tasken på tee. Jeg ser også ældre spillere hive en driver frem på et par 3 hul på 110-115 meter. Hvis det er det de vil slå med, så skal de endelig slå løs. (For et par år siden lavede en herre på 82 sit 2. HIO på ovennævnte hul med driver. Ramte vandet, bolden slog smut, trillede op på greenen og så røg den i hul).
 6. Hvornår skifter du Tee-sted

  Vi har 3 tee steder: 48, 53 og 59. Klubben anbefaler dette: hcp. +6,0 til hcp. 15,0 spiller fra tee 59 hcp. 15,1 til hcp. 26,0 spiller fra tee 53hcp. 26,1 til hcp. 54 spiller fra tee 48 Der er en del herrer der altid slår ud fra 59 selv om spillet ikke er til det. Det må være noget "macho noget", for hvorfor ikke vælge en tee der giver større mulighed for en god runde? Der er stort set ingen herrer der spiller fra 48, og mange omtaler den stadig som dame tee, selvom det er et par år siden de skiftede navn. Jeg spiller næsten altid fra 53, da jeg altid ender i B-gruppen i turneringer, så jeg kan lige så godt øve mig fra tee 53. Ved klubmesterskabet skal alle herrer slå ud fra 59, så jeg tager typisk et par runder derfra en uges tid inden turneringen. Det ville ellers give fint mening for mig at slå ud fra 59, da jeg pt. har 18 slag fra 53. Jeg ville få 3-4 ekstra slag på de sværste huller.
 7. Kalø Golf Club

  Jeg har spillet den to gange inden for en måned. Senest i dag. Banen står godt. Greens er tilpas hurtige til mig. Ikke Lübker hastighed, men hurtigere end hvad jeg er vant til; dog ikke så hurtige som de var i 2016. Der var ingen i vores 3-bold kunne få bolden til at falde som vi mente den skulle. Mange gange var det nemmest at se bort fra evt. fald på greens og blot putte direkte på. Ja, der er nogle huller der er blinde fra tee, og nogle steder hvor 2. slaget er blindt. Er temmelig bakket, men har dog prøvet værre.
 8. Klubmesterskab i slagspil Brutto/Netto..

  Hvor mange er deltagere er der typisk til jeres sponsorerede turneringer?! Vi er ca. 550 medlemmer og hos os svinger det mellem 60 og 120 m/k; gennemsnitlig dog omkring de 75-80 stk. Det er stort set altid de samme der deltager til turneringerne. Derfor mener jeg der er rigtig flot med deltager antal i KM op i mod 80 m/k. Dels fordi de mulige vindere kan tælles på en hånd, og så fordi der spilles slagspil. Jeg spurgte sidste år vores turnerings udvalg, om man ikke kunne have flere matcher med slagspil i stedet for stableford. Der var kun et medlem i udvalget der mente det har en god idé. Resten afviste det med en frygt om langt færre deltager pga. slagspil. I foråret gik jeg en runde med en herre, og snakken faldt på herreklubben. Også her spurgte jeg ind til slagspil, i stedet for konstant stableford. Det viste sig at han engang var med i udvalget, og de havde prøvet med slagspil en gang i mellem. Der kom kun halvdelen af de vanlige spillere de dage. Man må bare se i øjnene at slagspil ikke er noget alle trives med. Jeg spiller nærmest altid slagspil, selv om der kommer nogle grimme huller engang i mellem. I de ca. 35 private runder jeg har spillet i år, har jeg ikke oplevet en eneste spille slagspil.
 9. Klubmesterskab i slagspil Brutto/Netto..

  Hvor mange i alt?
 10. Klubmesterskab i slagspil Brutto/Netto..

  Flere skriver at der er for få deltagere til klubmesterskabet. Hvor få er der tale om?
 11. Klubmesterskab i slagspil Brutto/Netto..

  Vores (lidt for mange rækker) er inddelt efter alder, så der er ingen mulighed for at stille op i flere rækker. Jeg tog fejl i går ang. handicap begrænsning. Der er grænse på: 44. Cut i alle rækker, med mindre der er mindre end 4 deltagere. Antallet af runder varierer. Typisk dog en runde lørdag - cut - en til to runder søndag.
 12. Klubmesterskab i slagspil Brutto/Netto..

  Jeg synes det er et interessant tiltag at have 2 sideløbende turneringer til klubmesterskabet. Vi har ikke haft problemer med deltager i vores mesterskaber. I 2016 var der 78 deltagere, og i 2015 var der 71 deltagere. Vi har haft sponsor turneringer med en del færre deltagere. Jeg mener, man skal deltage så meget man har lyst. Det kan godt være der er mere på spil til en turnering, men så er det heller ikke værre. Det plejer at være hyggeligt, og så mener jeg man skal støtte op om den slags arrangementer. Og vær sk... ligeglad med at alle kan følge med i at du dummede dig på hul 8 og brugte 17 slag og i øvrigt sluttede i 125 slag. Så vidt jeg husker, har der ikke været begræsninger hvad angår handicap for at deltage. Alle kan være med; også selv om man (som mig selv) blot er kanonføde. Om ikke andet bliver grænsen for cuttet hævet lidt, når nogle kommer rundt i 100+ slag. Det er egentligt lidt underligt at så mange deltagere, for langt de fleste medlemmer er ikke ligefrem glade for slagspil. De vil hellere samle op, når de ikke kan få point i stableford, og har svært ved at vænne sig til slagspil. Der hvor problemet opstår hos os, er de ni forskellige række man bliver inddelt i. Det er i fleres øjne for mange, og det skaber lidt problemer når der i flere af rækkerne kun er to deltagere. Så er det ganske enkelt blevet for nemt at blive runner up i rækkemesterskabet. Som eksempel blev midage dame rækken vundet med 184 slag på 2 runder. Runner up, og den eneste anden deltager i rækken brugte 256 slag... Der er derfor blevet stillet forslag om at der mindst skal være 3 deltager i rækken før "den bliver til noget". Men det er på den anden side heller ikke rimeligt for de to deltagere der ikke kan finde en 3. spiller. Så jeg ved ikke hvad det ender med.
 13. Scores 2017

  Runde i dag i blæsevejr. Ikke noget fancy; for ni i 18 point. Bag ni bød på de sædvanlige problemer: Halv- og heldårlige slag, var i det samme vand 3 gange og endte med en 10'er efter et flot putt på 7 meter ned ad bakke. Dagens absolutte højdepunkt kom på hul 17. Et par fire hul der 80-90 meter efter tee falder ned til en lavere liggende fairway. Man skal slå igennem et ret stort hul lige hvor fairway går ned ad bakke. Høje træer og krat på venstre side, og en masse træer, primært fyr og birk i højre side. 4 ud af 5 gange ryger jeg til højre bland træerne. Det er som regel til at komme ud, men lidt træls alligevel. I dag fløj bolden ned til venstre. Den rullede dog ud i semi roughen, og 15 meter foran mig var et stort birketræ. Jeg ramte desværre en gren i træet i 2. slaget og manglede stadig 85 meter til hullet. Det var derfor virkelig dejligt at se 3. slaget ryge i hul. Slog dermed min hole out med 30 meter. 32 point i alt.
 14. Jo tak, Peter. Der er bare så langt for mig. Jeg påtænker at tale med et medlem i hcp- og turneringsudvalget som jeg har det rigtig godt med og som jeg har spillet med mange gange. Jeg hjalp ham for en uges tid siden, da en spiller i vores 4 bold havde skrevet en klage på to maskinskrevne side. Han kom hen til mig, var noget rystet og spurgte om jeg havde bemærket noget ved den pågældende runde. Det havde jeg ikke, selv om jeg tænkte godt efter. Så fik jeg lov til at læse brevet, og kunne godt forstå han var træt af det. Den først 4. del omhandlede manden selv og jeg var også nævnt; dog ikke for noget dårligt. Vi talte 20 minutter, og da jeg kom hjem skrev jeg en lang mail til ham. Jeg blev omtalt som at "jeg var presset nok i forvejen". Det var ikke hans skyld. Jeg havde blot haft store problemer på 4 huller på bagni, hvor jeg var i stort set alt det vand der var tilstede; nogle gange flere gange. Jeg husker tydeligt at jeg brugte 33 slag på de 4 huller. Lidt i overkanten, når jeg havde brugt 41 slag på de første 9 huller. Jeg fik dog 32 point, så helt slemt var det ikke med 4 streger på stribe. Så første skridt er at tale med ham. Så må jeg se der fra.
 15. Hej. Tak for alle svarene. Jeg skrev en lang mail til DGU og forklarede grundigt de problemer jeg har oplevet. Et kort resume: Herreklub der stiller krav om EDS: Ikke tilladt Herreklub der selv sætter kryds i EDS: Ikke tilladt; uanset antal point. EDS skal annonceres inden rundens start. Han ønskede også at vi selv indtastede scores i herreklubben, men sådan er vores herreklub ikke sat op. Problemet med scores der ikke er registreret: Man er selv ansvarlig for at ens handicap er retvisende. (Så må jeg være mere proaktiv næste gang det sker. Der var to scores i april og en i juni). Privat indberettet runde uden EDS der bliver ændret til tællende runde: Kan ikke efterfølgende ændres til tællende runde. Så sendte han samme link som er vist i denne tråd. Det var et godt sted at starte. Så kan jeg vælge om jeg vil gå videre med sagen i klubben. Gad vide hvordan de modtager det!?
×