Hop til indhold


Kaizer

Medlem +
 • Antal indlæg

  541
 • Medlem siden

 • Senest besøgt

 • Dage vundet

  17

Kaizer vandt dagen den Februar 18

Kaizer havde det mest likede indhold!

Community omdømme

165 Fremragende

Om Kaizer

 • Rang
  Guld medlem
 • Fødselsdag 04-04-1973

Profilinformation

 • Køn
  Male
 • Hjemmeklub
  Grenaa Golfklub
 • Handicap
  16,1
 • Højre / Venstre
  Højrehånds spiller

Seneste besøgende på profilen

2.109 profil visninger
 1. Erfaring med apple watch

  @Kitter Det var ikke helt det jeg mente. Hvis jeg og mine medspillere alle har samme ur, (eller alle har Garmin ur) der alle viser afstand til front, midt og bag, er der nogle gange en forskel på 10-15 meter (til eks. midt). For det meste er det dog under 5-10 meter. Kan de fleste ure ikke vise til front, midt og bag? På samme måde kan der være lidt forskel fra mit ur til den lille håndholdte Garmin jeg nogle gange bruger. Det er dog ikke noget problem for mig.
 2. Erfaring med apple watch

  Så du mener, at måler man afstand til flag til 180 meter og slår et godt stykke kort af green, så måler man igen og regner difference ud? Det er ikke det indtryk jeg har af de kikkert spillere jeg har spillet med.
 3. Erfaring med apple watch

  Det virker som om kikkert er en del mere præcist end ur. Jeg oplever ofte at mine medspiller og jeg har ur men der kan være op til 10-15 meters forskel på vores afstande. Jeg har aldrig brugt en kikkert, men formoder at den i teorien burde måle mere præcist. Jeg har det lidt sådan, at hvis jeg mange gange på en runde ser folk bruge en kikkert, grundigt overveje valg af udstyr for derefter at se at de ikke ramme green; nogle gange meget langt fra green - hvad er det så værd? Jeg får selv en lidt dårlig smag i munden når jeg har kigget på uret og jeg så slår kort eller langt af green. Men hey - den gode intention var der da.
 4. Erfaring med apple watch

  Jeg har nu heller aldrig set nogen kunne gøre det på 2 sekunder. Man skal jo trods alt også have fundet kikkerten frem, og lagt de tilbage igen. Men hvis 2 sekunder blot er et udtryk for "at det tager ingen tid", så ok. Jeg købte min golfur i slutningen af første sæson, selvom jeg sjældnet ramte bolden så godt at jeg kunne regne med længderne. Jeg kan stadig ikke regne helt med længderne, men det er selvfølge blevet langt bedre. De korte jern er klart de mest præcise. Det er meget blevet til en vane at jeg kaster øjnene mod uret inden jeg slår.
 5. Erfaring med apple watch

  Jeps, tjekket med flere stykker udstyr, så man kender afstanden præcist. Et halvt minut senere flækker man bolden...
 6. Scores 2018

  Det er jo skidt hvis banen bliver decideret skadet af vinterspil. Jeg er også spændt på at se hvordan banen ser ud en måneds tid efter åbning. Det er første vinter der spilles helt normalt fra vanlige teesteder til sommergreens. Sådan var det for så vidt også sidste år, men der skulle vi spille fra måtte på fairways. Vi skal som vanligt ligge tørv på plads, men det rodfæstet sig jo ikke. Den anden bane jeg har spillet, der også har åben over vinteren, har ikke været præget af det, de gange jeg har spillet den i løbet af foråret. Det har nærmest været som en religion i klubben, at der skulle være lukket over vinteren, og de prøver nu for 2. år at holde den åben. Før var banen lukket fra den sidste turneringen i start november, til den åbnede igen omkring start april +- en uge. Om ikke andet er der mange medlemmer der er glade for ikke at miste 5 måneders golf hvert år.
 7. Scores 2018

  Det er ganske normalt spil. Nedslagsmærker er stort set ikke eksisterende på en frossen green. Den er for hård til at der kan laves mærker. Hvis det endeligt sker, undlader vi at rette dem op før green er tøet. Dels fordi det er stort set umuligt at rette op, og fordi vi mener det gør mere skade end gavn. Der har før været snak på denne side om evt. skade på græsset når der spilles i frostvejr, men det er ikke noget jeg har oplevet.
 8. Scores 2018

  Ja, ja. Træerne vokser ikke ind i himlen. Efter 2 x 18 huller med 37 point og 9 huller med 18 point, kom jeg ned på jorden igen. Dagens runde bød endnu en gang på en frossen bane. Denne gang dog kun 80% af banen. Driveren, der ellers har været stabil, havde i dag sit eget liv, og skiftede mellem at slå noget nært perfekt efter min standard, til at skulle have gang provisoriske bolde. Jeg lagde bl. a. ud på hul 1 med at smide en bold i skoven. Den provisoriske røg samme vej, og jeg fandt den første. På hul 2 slog jeg snorlige og havde 60 meter ind til flaget. Og sådan fortsatte det mere eller mindre. Jeg vekslede mellem par og dobbelt bogey (eller værre). . 28 point; 95 slag.
 9. Knæskade - erfaringer?

  Jeg ville få en henvisning først, og derefter fys frem for kiropraktor.
 10. Scores 2018

  Dejligt!
 11. Scores 2018

  Dejlig runde idag på en særdeles frost hård bane. Havde ellers bange anelser da jeg har lidt problemer med iskias nerven, og har en venstre hånd der halvsover permanent Temperaturen var omkring 0, men der har til gengæld været frost ned til -9 i 5-6 dage, så det var vanskeligt at få tee's i jorden. Jeg fik knækket min andel af træ tees og bøjet plastik tees i forsøget på at få dem i jorden. Til gengæld var spillet godt. Jeg har sjældent haft så mange gode (og lige) slag med driveren. Indspil drillede derimod. Selv når man landede bolden før green, endte den ofte bag green, så det var nogle gange lettere at lave lange chips, hvis afstanden var til det. 37 point; 86 slag. En enkelt birdie, en håndfuld pars, resten bogey og et par dobbelt (indspil der drillede). Jeg har aldrig været voldsomt langtslående med driveren, men i dag stak jeg min rekord med mange meter. På hul 14; 357 meter, havde jeg carry til lidt før 150 meter mærket. 130 meter fra green er der en sø ca. 30 meter bred. Bolden trillede efter landing, og forsvandt så for vores øjne. Ærgerligt, men sådan er det jo nogle gange. Jeg var bare glad for at have ramt bolden lige i røven. Det viste sig så, at den var fortsat over den frosne sø og lå nu 65 meter fra hullet. Godt hjulpet af frosten, men hvad gør det?!
 12. Golf skade

  Akkurat. Jeg møder dog ofte nogle der mener, at har de ondt et givent sted, er det også der problemet stammer fra. Det kan det også være, men behøver det ikke.
 13. Golf skade

  Ja, absolut. De gange jeg har prøvet det var det svært ubehageligt og kan sagtens huske at det gjorde ondt bare at trække vejret. Ved de led der sad fast ved mig strålede smerten ud i Latissimus dorsi, men med de smerter @mssg87 beskriver, tror jeg ikke det er facetled der giver problemer. Desværre er kroppen nogle gange indrettet sådan, at selv om man har ondt ét sted, er det ikke nødvendigvis der problemet er. (Hvis det altså giver mening...).
 14. Golf skade

  Du skriver: omkring ribben som går fra ryg til mave. Jeg forstår ikke helt om det er på front af torso eller på ryggen. Har de kigget på dine facetled?
 15. Scores 2018

  Dejligt. Det var noget nemmere at få 4-5 point på et hul den gang.
×