Hop til indhold

Kaizer

Medlem +
 • Antal indlæg

  685
 • Medlem siden

 • Senest besøgt

 • Dage vundet

  28

Kaizer vandt dagen den Oktober 1

Kaizer havde det mest likede indhold!

Community omdømme

192 Fremragende

Om Kaizer

 • Rang
  Guld medlem
 • Fødselsdag 04-04-1973

Profilinformation

 • Køn
  Male
 • Hjemmeklub
  Grenaa Golfklub
 • Handicap
  16
 • Højre / Venstre
  Højrehånds spiller

Seneste besøgende på profilen

2.685 profil visninger
 1. Kaizer

  Begrænsninger af brugen af Green bøger...

  Jeg spillede i en to bold i lørdags med en fyr jeg ikke spiller med så tit. Vi talte undervejs om spiltempo, og jeg fortalte at en to bold som regel burde kunne spille banen på 3 timer +- 10-15 min. Han var enig, og sagde at jeg også spillede ret hurtig. Han havde det på samme måde som jeg: De fleste gange har jeg besluttet mig for udstyr inden jeg er nået hen til bolden. Jeg kan jo hurtig se om jeg er 60, 115 eller 130 meter fra hullet.
 2. Kaizer

  Begrænsninger af brugen af Green bøger...

  I de bolde jeg spiller i, er vi for det meste gode til at hen til vores bold, så vi er nogenlunde klar. Jeg siger "for det meste" da der er situationer hvor det ikke er en god ide. Hvis man står i vejen for spilleren, gør vi det ikke. Ej heller når solen står lavt, eller hvis der er stor risiko for at bolden kan blive væk i skov, rough eller lign. Der er det rart at have en makker der kan holde øje med bolden.
 3. Kaizer

  Begrænsninger af brugen af Green bøger...

  Jo, det mener jeg også. Så er der nogle af vores elitespillere der får lidt problemer på green. Puttet skal ofte læses fra 3-4 sider før de går igang.
 4. Kaizer

  Scores 2018

  Det ustabile spil fortsætter. Jeg spillede igår og det gik ok. Det var ikke fordi det var prangende, men jeg fik da par på banens sværeste hul, hvilket sjældent sker. Derefter en birdie på hul 6, hvilket også er sjældent. En træls streg fulgte, men rundede for 9 med 19 point. Problemer på bag 9. Bogey; derefter streger jeg 4 huller i træk. Point på resten af hullerne. 31 point i alt, hvilket er ok med 5 streger.
 5. Kaizer

  Begrænsninger af brugen af Green bøger...

  Jeg anede ikke der var sådan nogle bøger...
 6. Kaizer

  Scores 2018

  @Nicolai Helt sikkert. Der var en del huller hvor jeg dumdristig som jeg var, valgte driveren. Nogle gange gik det; andre gange ikke. Ud fra mængden af en del af hullerne kunne jeg godt have spillet mange af dem med jern, og det er også den fremgangsmåde jeg vil bruge hvis jeg skal spille den igen. På samme måde har jeg droppet driveren på 5-7 (afhænger lidt af dagsformen...) af hullerne på hjemmebanen, da der er for stor risiko for at komme i uføre. På et par af dem når jeg sjældent GIR alligevel, og resten når jeg GIR med et længere jernslag.
 7. Kaizer

  Scores 2018

  Jamen, tak. Det var tydeligt at jeg ikke er vant til at spille baner med så mange træer så tæt på fairway. Ud over dem jeg ramte, var jeg rigtig "heldig" med at komme til at ligge op af stammen flere gange, så et kort chip ud på fairway var nødvendig.
 8. Kaizer

  Scores 2018

  Så kom årets suverænt dårligste runde i hus. En runde der var så dårlig, at jeg en overgang var svært bekymret for at den skulle tangere min alle tiders værste runde på 15 point. Jeg skulle spille Himmelbjerg golfbane, og jeg havde en rigtig god fornemmelse på rangen. Det kørte bare. Slagene var flotte og sad hvor jeg sigtede. Selv driver og hybrid, der ellers har været mine ærkefjender i år, fungerede nærmest perfekt. Det bliver godt, det her. En lidt skidt start på 1. tee: Min makker stod klar og jeg gik over til ham. Vi skulle mellem 2 rækker træer for at nå fairway. Han slog fint ud. Jeg ramte et træ i venstre side. Den kom godt nok igennem, men der røg noget længde. Så kom vi til at se at der var et tee sted bag os. Så vi startede forfra på det korrekte tee sted. "Fedt", tænke jeg. Så kunne jeg jo gøre det bedre. Jeg ramte samme træ igen... Så var vi igang, og herefter fulgte en nærmest endeløs række af slag der gik fra gode over dårlige til horrible. Flest fra de to sidste kategorier. Hul 6, par 5, dogleg right, banens sværeste gav dagens bedste tee slag. Langs skoven i venstre side. 2. slaget skulle bare hen til knækket så jeg kunne slå mod green. Umiddelbart var det et fint slag, der dog blev 6-7 meter for langt så det endte i semiroughen. Det var skidt da en eller anden havde placeret et stort træ i semiroughen 30 meter længere fremme. Det stod i vejen for mit slag mod green 130 meter fremme. At slå højre om var udelukket, med mindre det var for at ligge bolden op ved hazard før green, så jeg måtte venstre om træet. Der var så også skov på venstre side, men det gik jo nok. Jeg ramte træet. 4. i hazard. Op på green, to puts. 7 slag. Efter forni kom jeg i tanke om min værste runde nogensinde. Jeg havde på det tidspunkt 6 point og havde streget 5 huller. Efter hul 10 og 11 havde jeg med 2 pars fordoblet min samlede score. Nu kørte det! Lige indtil hul 13 og 14 som også blev streget. Så lidt point og en streg mere. Jeg tror aldrig jeg har ramt så mange træer som i dag. Turen kostede mig også 4-5 bolde. 18 point og 8 stregede huller. Jeg kunne godt lide banen, trods det dårlige resultat. Vejret var fantastisk; spillet var ikke godt, men jeg forventer en bedre runde hvis jeg skal derud igen. Jeg håber i så fald også på lidt hurtigere greens. De var meget langsomme, og det siger ikke så lidt da jeg er vant til greens der ikke er så hurtige.
 9. Kaizer

  Scores 2018

  Hvor er det nu det er? Jeg har været der, men kan ikke huske lokationen.
 10. Kaizer

  At lukke igennem...

  Jeg var ude igen idag. Der var nærmest en slags problemer fra start. Vi havde en tid 10:52 og sidder på en bænk nær 1. tee kl. 10:47. Der er en 2-bold foran os, og vi undrer os over at der står 3 spillere på tee stedet. Måske der bare er en der ikke har skrevet sig på, tænker vi. De har stadig ikke slået ud 10:50 så vi går der op og spørger hvornår de har tid. De havde tid 11:07 og 3-bolden kl. 11 har lige slået ud. Det var alle gæster. Sidstnævnte kunne vi ikke se fra bænken vi sad på, da der var 3 kvinder der spillede fra tee 48. Vi kundgjorde at vi havde tid kl. 10:52, og "fik lov" til at slå ud. Vi troede ikke der var nogle, sagde de. Det fremgik ellers af golfbox... Dels mener jeg det er problematisk at man ikke overholder sin starttid. Både at man slår ud for sent, men også når man slår ud for tidligt. Desuden skal der ikke være andre ved tee stedet end dem der har en tid. Sådan gør jeg i hjemklubben, og når jeg er gæst i andre klubber. Jeg har ikke noget ærinde på tee stedet før det er min tur. Vi blev lukket gennem 3-bolden på hul 8, men vist kun fordi en af spillerne havde smidt drivet i høj rough og en anden spiller havde lavet samme nummer i 2. slaget. Sidste år var jeg ude for der stod 5 bolde; 20 m/k og ventede på 1. tee...
 11. Kaizer

  At lukke igennem...

  Det er også fint nok med benchmarktider, men hvad skal man gøre ved det når man opdager at man er bagud i forhold til tidsplanen? Jeg har endnu tilgode at møde den golfspiller der kan slå hurtigere, og spare tid på den måde. Det gør ikke noget godt for mit spil. Jeg har samme rutine hver gang. Jeg har næsten altid valgt jern inden jeg når hen til bolden. Nogle gange er det allerede oppe af baggen. Stille op, et prøvesving, slå. Hvis det øgede tidsforbrug skyldes sløs, langsom gang og lign., kan der naturligvis rettes op på det. Jeg ser ofte folk slentre langsomt af og væk fra green, som var de på strøgtur. I går var det tydeligt på hul 11 med den langsomme 2-bold. Det var et par 3 hul og der var 50 meter til næste tee sted. Da vi var færdige med hul 11 (145 meter), var de netop blevet færdige med at slå ud på hul 12. Så er der noget galt. Folk må hjertens gerne bruge hele dagen på 18 huller, men de skal lave plads til dem der ikke har en hel dag til golf. Jeg håber også det bedste for DGU's initiativ, men det har ikke båret frugt endnu.
 12. Kaizer

  At lukke igennem...

  Super træls, men god stil af baneejeren. Jeg synes der er en del der trænger til en opfriskning af skrevne og uskrevne regler. De fik det nok at vide da de startede med at spille golf, men der er en del der glemmer det igen.
 13. Kaizer

  At lukke igennem...

  Jeg har ikke meget held med det her... Er netop kommet hjem efter at have spillet i en 2-bold. Foran os er en 4-bold, der holder god tempo. De er alle under 13 i hcp. Vi venter lidt på tee stedet og enkelte gange i 2. slaget. Foran dem er en 2-bold og så en 4- bold. På hul 6 begynder det at gå galt. Vi venter på 4'eren, da de venter på 2-bolden. 2-bolden venter ikke på nogle. De bruger bare mange slag, og spiller langsomt. På hul 11 bliver 4-bolden lukket igennem 2-bolden. Nu er vi bag 2-bolden. Det er et ægtepar, og hun bruger f. eks. 5 slag på at komme 200 meter frem. Så forstår jeg bedre at det går lidt langsomt. Da vi har spillet hul 12 færdig, er der en gåtur på et par 100 meter til næste tee, gennem lidt træer og langs og over en å. Da jeg runder nogle træer ser jeg den forreste 4-bold komme gående fra nogle bænke. De har lukket både 4- og 2-bolden igennem og tager nu vores plads. Med tanke på hvor lang tid det normalt tager at spille hul 13-14, og med en langsom 2-bold og to 4-bolde foran os, beslutter vi at springe de to huller over, og fortsætte på hul 15. Som en krølle på historien, ender jeg med 34 point på 16 huller. Fedt nok! Hvor ville det da have været dejligt for en sjælden gang skyld at have fået mere end 36 point på en runde. Bare bogey, bogey havde været fint. Så havde det været 38 point. I'm bloody annoyed, that's what I am....
 14. Kaizer

  Regntøj

  Det ligner en ganske almindelig sydvest. Det må kunne købes en del billigere - og lige så regntæt.
 15. @Bojoerge Under 4 om året! Det er godt nok ikke meget. Kan man opretholde ega handicap ved så få? En kollega der også spiller, fik besked på at han ikke kunne deltage i turneringer, da han havde indleveret for få scorekort. Han skulle indlevere 4 på en måned, før hans hcp var gældende igen. Jeg er rigelig foran med alle runder indleveret i år. Pt. 37. Sidste år var det 50.
×

Important Information

Ved at bruge forum accepterer du vores Privatlivspolitik og Vilkår for brug af siden