Jump to content

Kaizer

Member +
 • Content Count

  952
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  50

Kaizer last won the day on November 25 2019

Kaizer had the most liked content!

Community Reputation

249 Fremragende

About Kaizer

 • Rank
  Guld medlem
 • Birthday 04/04/1973

Profile Information

 • Køn
  Male
 • Hjemmeklub
  Grenaa Golfklub
 • Handicap
  15
 • Højre / Venstre
  Højrehånds spiller

Recent Profile Visitors

4,794 profile views
 1. Efter næsten 7 uger kom gipsen af og åbenbarede en meget tør hånd. Jeg vidste godt der var tør hud derinde. Når jeg sad og så tv og havde kradset mig lidt, så det ud som om jeg havde spildt revet parmesan, men jeg var alligevel overrasket over tykkelsen flere steder. Normalt kan min hånd bøjes ca. 90 grader frem og 80-85 grader bagover. Nu er det 10-15 grader frem og 5 grader bagover. En underlig fornemmelse ikke at kunne bevæge hånden som man lyster.
 2. Hirzl er min foretrukne handske. Virkelig god kvalitet. Kan også bruges når det regner, og får bedre grip af at være våd. Holder generelt længe. Jeg har 2-3 stykker af dem som jeg skifter lidt med (hvis de er blevet for våde) og til sammen har de spillet mere end 130 runder. Har også andre billigere handsker. Nogle købt; andre fået. De kommer kun i brug, hvis alle Hirzl er blevet for våde. Generelt har jeg for mange handsker med 5-6 venstre handsker, 2 par regnhandsker, og 2 par vinterhandsker. Og så ryddede jeg endda voldsomt ud i dem omkring jul, da mange var blevet mugne fordi de var våde.
 3. Kaizer

  Corona

  Nej, jeg har det meget på samme måde. Især hvad angår de to sidste sætninger. Jeg har hele tiden ment at man har større risiko for at blive smittet når man går ud og handler, end ved at bevæge sig rundt på en golfbane. Jeg har endnu tilgode at forstå, hvorfor golfklubberne skal lukke, udover en misforstået form for solidariet med sportsgrene hvor der er kontakt. Jeg kan godt forstå at det er skidt hvis man spiller håndbold, dyrker brydning eller Full Contact Sumo Crocket. Så er man tæt på hinanden. Hvorfor skal man som golfspiller “straffes” med lukning fordi man dyrker noget hvor der er ringe til ingen kontakt?! Jeg ved ikke hvordan I andre spiller, men jeg kan godt gå 3-4 timer uden at komme i nærheden af flaget, andre mennesker eller røre ved deres bolde, udstyr, bag osv. Med alle de mennesker der er i skoven, parker og lign. steder ville det kun blive værre hvis alle golfspillerne også skulle derud.
 4. Kaizer

  Corona

  Enig. Det, og ikke-golfspillerens arkaiske forestilling om at golf kun er for “de rige”. Jeg vil tror at man i det fleste klubber har større mulighed for at møde en “almindelig dansker”, end en i en høj/direktør stilling.
 5. Kaizer

  Scores 2020

  Dejligt. Jeg har ikke spillet siden starten af februar hvilket er meget usædvanligt. Jeg plejer at være ude hver weekend. Jeg savner golf helt vildt, men det nytter ikke noget da jeg stadig har gips på. Den skulle gerne komme af på mandag, og jeg skal nok ikke forvente noget genoptræning fra det offentlige og da den lokale fys stadig har lukket, må jeg selv igang.
 6. Kaizer

  Corona

  Her er de forholdsregler min klub tager, skulle de vælge at åbne d. 1/4: Banen er åben, men kun for medlemmer af Grenaa Golfklub. Der må maksimalt gå 2 personer i en bold. Fysiske scorekort er ikke tilgængelige. Brug Golfbox-appen på mobilen. Der kan bookes på Golfbox. Tiden skal ikke bekræftes. Brug mobil-appen. Klubhuset aflåses – der er ingen adgang til toiletter, vand mv. Affaldsspande på banen må ikke benyttes – affald skal tages med hjem. Der er ingen flag og river på banen. Bunkers betragtes som waste-arealer og er underlagt regler for spil herfra. Hulkopperne vendes. Giv hullet inden for en køllelængde. I øvrigt holdes der afstand og man opfører sig som sundhedsmyndighederne anbefaler, så man ikke samles i grupper såvel før, under som efter spil. Range er endnu ikke åben; derfor ingen information desangående.
 7. Kaizer

  Corona

  Jeg håber da det er på lager, med en literpris op til 1475 kr. Hvis man giver den pris for håndsprit er Corona ikke det største problem man har.
 8. Kaizer

  Corona

  Det kommer måske an på hvordan "samlet" tolkes. Hvis alle er mere end to meter fra hinanden, er man måske ikke samlet. Når jeg står i kø i den lokale Kvickly er vi ofte mere end 10 ved 2-3 kasser. Vi står dog mere end 2 meter fra hinanden.
 9. Kaizer

  Corona

  Jeg kan se der er flere klubber på Djursland der åbner i løbet af næste uge, og der er da også booket tider. Om det skyldes manglende spærring vides ikke.
 10. Kaizer

  Corona

  Og så med den tilføjelse, at spiller man med hook må man KUN spille med en slicer. Så er man fri for hinanden op ad fairway.
 11. Kaizer

  Corona

  Jeg håber du får ret, men tvivler på ret mange klubber vil tage stilling på egen hånd.
 12. Kaizer

  Corona

  Det der irriterer mig mest, er at regeringen omkring februar/marts kundgjorde at de var klar til Corona; de havde styr på det. Senere blev direktøren for sundhedstyrelsen hyldet omkring på nettet for at han havde gjort sit arbejde godt. Nu kan folk ikke testes. Selv ikke hospitalspersonale, folk i hjemmeplejen eller andre der har med syge eller svage mennesker at gøre bliver testet. Der er ikke nok testudstyr og regeringen afviste så et tilbud om at købe testudstyr. Direktøren for sundhedsstyrelsen har også indrømmet fejl; at han ikke var skarp nok og ville ønske han havde handlet anderledes. Det er vel hvad man kunne vente af vores politikere og professionelle i branchen.
×
×
 • Create New...

Important Information

Ved at bruge forum accepterer du vores Privacy Policy og Terms of Use for brug af siden