Jump to content

Kaizer

Member +
 • Content Count

  859
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  44

Kaizer last won the day on September 16

Kaizer had the most liked content!

Community Reputation

226 Fremragende

About Kaizer

 • Rank
  Guld medlem
 • Birthday 04/04/1973

Profile Information

 • Køn
  Male
 • Hjemmeklub
  Grenaa Golfklub
 • Handicap
  15
 • Højre / Venstre
  Højrehånds spiller

Recent Profile Visitors

4,272 profile views
 1. Det var ikke mange og også lidt trist at så få deltager. Var +2 nok til en god placering?
 2. Kaizer

  Scores 2019

  Det er altid interessant at se hvad folk har taget med. Jeg mindes for 4 år siden hvor vi skulle starte på hul 6. Vi stod og kiggede på hvad vi havde taget med. En ældre herre åbenbarede glad sin hybrid og et 9 jern. Indtil jeg sagde at det var et 6 jern. Han bandede over det ind til hul 10 (og kæmpede indædt i en del greenside bunkers med sit 6 jern hele runden). De fleste tager en hybrid, 9 eller en eller anden wedge.
 3. Kaizer

  Scores 2019

  Tak for link. Jeg er ikke ubekendt med 3 køllers turnering, da jeg har været med de sidste 4-5 år. Forskellen fra artiklens runde til vores er, at putter er obligatorisk, og at vi spiller forreste tees. Det har alle gange været en øjenåbner for mig. Bortset fra en enkelt gang, hvor det var møg koldt (4-5) og blæste omkring kuling, har alle runder været over 30 point. Det får en til at tænke over hvorfor man slæber alt det udstyr med rundt.
 4. Kaizer

  Scores 2019

  Dagens runde var en lille test i forbindelse med årets sidste turnering (3 køllers turnering) om 8 dage. Jeg gik ud med putter, 8 jern og PW, og spillede fra de forreste tees, 48. Jeg ville jeg prøve noget andet end sidste år hvor jeg havde 7 jern og gap wedge med. Jeg er ikke så glad for at slå 7 jern fra semi- og rough, og længden på min gap wedge mangler noget. Jeg havde ikke tænkt så langt, at når jeg slår ud med et jern er risiko for at lande i semi- eller rough minimal... Af en eller anden årsag fravalgte jeg også mit nuværende 8 jern, og tog i stedet det fra mit gamle sæt. Et jern jeg kun har i bag’en fordi jeg var lidt træt af at slå i fairway bunkers med de fine, nye jern. PW var også fra mit gamle sæt. Det passer fint 100 meter +- 10 meter, og ville være ideal til 3 ud af 4 par 3 huller. Desuden bruger jeg det meget til at chippe med. Total koldstart på hul 1 da jeg ankom til klubben 10 min. før tid. Starter med et kikset slag på 80 meter, men lander kort af green i 2. slag. Chip og et enkelt putt = 2 point. Det går okay herefter. Først ved hul 8 begynder det at knibe. Jeg har svært ved at ramme bolden godt nok og mangler efter 3 slag stadig 50 meter for at nå de 385 meter. For 9 gav 18 point. På bag 9 begynder problemer alvorligt. De første 4 huller giver kun 2 point (på hul 11). Slår i vandet på 12 og 13. De resterende 5 huller skaffer kun 5 x 1 point til kortet. Om ikke andet ved jeg nu at det ikke er det gamle 8 jern jeg skal have med. Jeg havde svært ved at blive venner med det. Måske fordi det er 1,5 tomme kortere end mit vanlige sæt. Jeg kan godt mærke at banen blive mere og mere våd. Jeg tager altid turf, og rammer jeg lidt for tidligt har jernet en tendens til at grave sig ned. Jeg må på den igen og prøve med et andet setup.
 5. @Kitter Ja, der er ofte nogle gæster på min hjemmebane der vælger bagerste tee. Deres handicap er som oftes ikke til det. Jeg forstå ikke helt hvorfor, men jeg formoder der er tale om en form for misforstået maskulinitet. De risikere blot at få en skidt runde når der aldrig er mulighed for at nå GIR. På den anden side mødte jeg engang en kvindelig gæst der også spillede fra de bagerste klodser. Hun lå i 2,4, og så er der ingen grund til hun skal spille fra de forreste klodser som kvinderne ellers altid bruger. Jeg vælger selv det midterste tee sted hjemme, da det er her jeg nærmest altid spille fra i turneringer. Er jeg ude, vælger jeg det tee sted der minder mest om længden på hjemmebanen. Tommelfinger regelen om 36 x 5-jerns længde kan jeg ikke benytte mig af. Jeg har aldrig mit 5-jern med...
 6. Kaizer

  Scores 2019

  Ja, ja. Træerne vokser ikke ind i himmelen, på trods af fantastisk golf vejr i dag. Jeg spillede en runde med mit nye handicap i dag, og det var som om det var en helt andet der slog med udstyret. Jeg var ikke i stand til at spille op til det, og det jeg burde nok have spillet fra de bagerste klodser. Jeg har 14 slag nu, og det kunne godt mærkes. Jeg skulle bl. a. starte med en par for at få 2 point. Ingen birdies i dag og blot 3 pars. 91 slag/31 point.
 7. Vi kalder det Golfringen. Vi er 8-9 klubber der er gået sammen. Vi betaler 800 kr. om året, og kan spille alle baner så meget vi har lyst til. Jeg har været medlem i år, men har ikke fået brugt det nok. Man skal spille 5 runder før det kan svare sig, da alle klubberne er såkaldte venskabsklubber, med nedsat greenfee; ofte 200 kr. Jeg har vist kun nået 2 runder, og ved den ene lå der 2-3 cm. sne på hele banen.
 8. Jo, jo. Han fester blot endnu.
 9. Du er klar til at brænde banen af.
 10. Kaizer

  Scores 2019

  Dejlig runde i dag i blæsevejr efter at have været oppe kl. 03:00 og på arbejde i 8 timer. Starter med 3 x par og en birdie. Fedt at kunne gå ud på hul 5 med 13 point. Får endnu en birdie på hul 7 efter et putt på 5 meter. Hul 8 kunne have været bedre. Lander i fairway bunker fra tee, og 3. slag lander i greenside bunker. Går der fra med en 6/2. Hul 9 misser jeg et bogey putt på 50 cm. For 9 i 38 slag/23 point. Jeg har forhåbninger om at komme under 80, hvilket ville være første gang. Bag 9 er dog ikke helt så god. Får godt nok par på banens 3. par 3. og på hul 14 og 18. Ellers en del bogeys eller værre. Helkikser på hul 17: Først ud blandt fyrretræer. Rammer en gren i 2. slag og 3. ryger i en bunker. Dagens første streg med 7 slag. Bag 9 i 45 slag/17 point. 2 x birdie 6 x par 6 x bogey 4 x “værre” Driveren var lidt bedre end vanligt. Jernslag var en del bedre, og indspil er ved at være på plads igen. Varm putter. Var især glad for par 3 gennemsnit på 2,75.
 11. Jeg tror, det er den forkerte tråd du har skrevet i.
 12. Kaizer

  Scores 2019

  2 måneder og 13 runder efter årets bedste runde i 82 slag/42 point, skete der endelig noget. Jeg har siden da, spillet runder der typisk lå i 28-33 point med opskrivning fra 15,5 til 16,5 til følge, men med søndags runde med @bagge var det lidt bedre. Ikke de bedste forhold med hård vind, og vindstød der var værre, og starten var da heller ikke god med 2 x 6/1. Når der kommer 3 x par derefter gør det ikke så meget. For 9 i 43 slag/18 point. Fortsætter på stort set samme måde samme måde på bag 9 (bortset fra hul 12 der burde have givet par eller bogey, og ikke en dobbelt) og kommer ind med 43/19, og dermed første nedskrivning i 2 måneder. 8 x par. 5 x bogey. 5 x db. bogey. Jeg tror jeg skal spille noget mere i hård vind...
 13. Jeg har ikke haft behov for at downloade noget. Jeg trykker blot “start runde” og den finder baner i nærheden af mig. Hvor stor en radius den viser ved jeg ikke, da banen jeg befinder mig på står altid øverst på listen. Jeg har ikke oplevet at den ikke har fundet banen endnu.
 14. @Nicolai Næh. Egentlig ikke. Jeg gjorde ikke meget andet end at lade det op og tjekke at det står til meter. Skiftede lidt mellem mørkt og lyst tema. Jeg har ikke brugt funktionen til at holde styr på scoren. Ej heller truswing eller layup afstande. Det bruges kun til afstande til greens og afstande til hazards (fare: vand, bunkers og lign.) Er stadig imponeret over at jeg kan gå 4-5 runder uden at lade det op. Det gamle kunne klare en runde, men det var også 6 år gammelt. Jeg kunne med lidt held (og hurtige runder) få to runder ud af det da det var nyt.
×
×
 • Create New...

Important Information

Ved at bruge forum accepterer du vores Privacy Policy og Terms of Use for brug af siden