Hop til indhold

Kaizer

Medlem +
 • Antal indlæg

  505
 • Medlem siden

 • Senest besøgt

 • Dage vundet

  14

Kaizer vandt dagen den November 29

Kaizer havde det mest likede indhold!

Community omdømme

158 Fremragende

Om Kaizer

 • Rang
  Guld medlem
 • Fødselsdag 04-04-1973

Profilinformation

 • Køn
  Male
 • Hjemmeklub
  Grenaa Golfklub
 • Handicap
  15,4
 • Højre / Venstre
  Højrehånds spiller

Seneste besøgende på profilen

1.985 profil visninger
 1. Hvordan fungerer den nye forside?

  Som @ErlingS er forsiden ikke så relevant for mig. Jeg går altid direkte til ulæste emner, men kan se jeg får sammen mulighed ved direkte tilgang til forsiden. Ang. reklamerne, får jeg LeoVegas og Visitdubai.com.
 2. Scores 2017

  Ok. Det giver mening.
 3. Scores 2017

  Det giver mere mening med 110 meter. Er der et midlertidigt tee sted på hul 4? Det står til 142 meter i golfshot, men jeg husker det som lidt kortere; dog ikke 110 meter.
 4. Scores 2017

  Flot runde. Ikke dårligt at slå 142 meter med en gap wedge. Var det i går hvor Thejs var med?
 5. Sommergreen 2017 jylland

  Grenå er åben med sommergreens, men banen er temmelig våd og nogle steder decideret smattet. Vi må genplacere bolden på alle tætklippede arealer iflg. lokal vinterregel, og vi kan handicapreguleres.
 6. Scores 2017

  Hvis jeres er våd, kan vores nok betegnes som smattet, og visse steder sumpet.
 7. Scores 2017

  Godt kommet igen efter lidt usikker start. Nu siger du våd bane. Var det bare sådan våd på overfladen, eller dybere ned? Jeg har altid haft indtryk af at vandet (undskyld udtrykket) pissede gennem jorden hos jer, og at man dagen efter en hel dags regn ikke kunne mærke noget.
 8. Scores 2017

  Og jeres greens er endda væsentligt bedre end vores. Jeg spiller også stadig med nogle af dem jeg spillede begyndermatcher med.
 9. Scores 2017

  Vi startede kl. 11, og greens tøede da også op. Der er bare en voldsom forskel fra den ene green til den anden, og jeg fandt aldrig rigtig rytmen. Det er ingen skam at blive slået en spiller der er ældre end én selv. Du glædede dig sikkert også på hendes vegn, ikke?! Når alt kommer til alt er det vel mest en kamp med/mod én selv.
 10. Scores 2017

  Så kom årets dårligst runde i hus. Fra de bagerste klodser på hjemmebanen, der stadig er våd, visse steder smattet og sumpet, med prikkede fairways og frosne greens blev en runde gået i dag. Startede med at smide drivet i højre side, så et lille wedge slag var nødvendig for at komme fri af træerne. 3. slag havde retning direkte mod pinden, men jeg havde ikke tænkt nærmere over at den var frossen (på trods af at den var hvid). Bolden landede 3-4 meter kort af pinden og endte så 5 meter bag green. Chippet ind blev for langt så jeg måtte chippe igen fra den anden side af greenen. Chippede for kort, og 3-puttede. 8 slag. Så var vi igang. Hul 2 havde jeg et virkeligt godt drive. 2. slag i bunker. På green; igen 3 putts. 6 slag Hul 3 Drive lidt i højre side. Ramte et træ i næste slag. Bunker i 3. slag. 3 putts. 7 slag. Og sådan fortsatte det. Driven kom til at sidde godt, med få udsving. De gode jernslag blev også mere hyppige, men alt på greens var noget hø. Jeg tror aldrig jeg har haft så mange 3-putts. Samlet 18 point og 110 slag!!! Men det var trods alt stadig hyggeligt og vejret var flot.
 11. Tapatalk

  Hver gang jeg via telefonen tilgår de ulæste emner popper download af Tapatalk op, og fylder en ganske stor del af skærmen. Den kan jo fjernes, men er der en måde jeg kan undgå det på?
 12. Hvordan gik 2017 for dig?

  Det er et flot spring i handicap med 20 tællende runder. Godt gået.
 13. Scores 2017

  Det er dælme en flot runde. Især birdie på alle par 3 hullerne.
 14. hvor mange EDS runder har du spillet?

  I min optik er CBA noget fanden har skabt. Fair nok, at banen kan være sat meget svært op eller vejret er meget dårligt. Men hvorfor skal man straffes med en yderligere sænkning af ens handicap når man scorer godt i en turnering, blot fordi de fleste andre har spillet dårligt?!
 15. Hvordan gik 2017 for dig?

  Jeg ved ikke om vi allerede har sådan en tråd, men ellers kan indlægget vel flyttes. Mit 2017 startede med hcp 17 (ingen årsrevision). Banen åbnede d. 25/3, og jeg gik straks igang med EDS runderne. Det gik ikke så godt, og efter 2 måneder og 18 runder havde jeg to runder i neutralzonen - resten var opskrivninger, så jeg nu lå i 18,6. I slutningen af april fik jeg nyt jernsæt (Cobra f7 One Length), og dem skulle jeg også blive gode venner med. Den første nedskrivning kom d. 27/5, og derefter var det lidt "to skridt frem, og et tilbage": Jeg faldt lidt og steg så igen, men kurven vendte den rigtige vej. Laveste hcp var 15,4 d. 3/9, hvor jeg også havde den laveste score med 81 slag. Siden dengang er det gået lidt op igen, og jeg er pt. i 16. Vores bane har været hæmmet af alt for meget regn. Den har været lukket i flere omgange, og er ikke så nem at spille. Man får næsten ingen rul, og bliver seriøst straffet ved slag der er lidt for dybe. Som noget nyt i vores klub, kan der over vinteren spilles golf som man plejer, bortset fra en lokal regel om oplæg. Sidste vinter prøvede de til sommergreens for første gang i mange år, med det var spil fra måtte på alle fairways. Det var en succes, så den udvides i år til spil uden måtte. Jeg har fået spillet 6 andre baner, men 4 af dem havde jeg spillet før. 46 EDS runder, 5 turneringer, 4 runder ude regulering. 30,5 point i snit. Højeste handicap: 18,6 Laveste handicap: 15,4 Bedste runde: 81 slag.
×