Jump to content

Kaizer

Member +
 • Content Count

  838
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  41

Kaizer last won the day on July 18

Kaizer had the most liked content!

Community Reputation

220 Fremragende

About Kaizer

 • Rank
  Guld medlem
 • Birthday 04/04/1973

Profile Information

 • Køn
  Male
 • Hjemmeklub
  Grenaa Golfklub
 • Handicap
  15,5
 • Højre / Venstre
  Højrehånds spiller

Recent Profile Visitors

3,848 profile views
 1. Kaizer

  Søbolde

  Jeg ville ikke gøre det. Det er et kæmpe arbejde at gøre dem rene og ikke mindst sortere dem. Hvis man skal være helt grundig skal alle bolde undersøges for skrammer, tusch mærker og lign. Derefter skal de sorteres, og hvis jeg skulle gøre det ville jeg aldrig blive helt tilfreds med resultatet. For nogle er det ikke nok at sorter efter mærke. Der er også et hav af modeller under hvert navn. 3400 bolde fylder også en del, så jeg ville nok have svært ved at få plads til dem. Når man ser på alle de brugte bolde der er til salg på nettet, tænker jeg man også skal være lidt heldig for at få gang i salget. Eller have gode priser.
 2. 4500 meter er tæt på vores forreste tee - 48(00). Når jeg en sjælden gang spiller den, er med jern meget af vejen. Der er kun 5-6 huller hvor det giver mening at bruge driveren. Det er også den bane vi spiller til den turnering hvor vi kun må have 3 stk. udstyr med. Der har jeg ofte 7-jern og gap wedge med, og det plejer at gå fint med 30+ point.
 3. Kaizer

  Scores 2019

  Øh, jo. Jeg forsøgte at ramme, men driver ramte tee med den yderste kant, så tee blev flyttet; bold faldt bare ned. 2. slag blev fra samme sted med 7 jern.
 4. Kaizer

  Scores 2019

  Ja, det er lidt surt. Det mærkelige er, at jeg mindes ikke jeg har gjort det før på banen. Har lavet masser af dårlige driver slag, men ikke lige den. På range har jeg gjort det nogle gange, når jeg har eksperimenteret med afstand og sving. Det nummer du lavede, har jeg også prøvet.
 5. Kaizer

  Scores 2019

  Årets dårligste runde på hjemmebanen i voldsom blæsevejr - og så til en turnering. Startede på hul 5, banens sværeste, med at kikse med driveren. Jeg ramte tee med tåen. Tee flyttede sig; bold faldt bare ned. Ender med en 7/0. Derefter bogey, par, par og endnu en 7/0. Bag 9: 7/0, 4/1, 5/3. Så begynder problemerne for alvor: Streger de næste 4 huller. Slutter med 2 x 6/1. Vinden generede ikke så meget, selv om det er træls nær man har strid modvind. Jeg kunne bare ikke ramme bolden. Bag 9 giver sølle 6 point. 4 huller tilbage på for 9: 3 x 5/2 og en 3/3. I alt 22 point og en 21. plads ud af 24. 7 huller streget... Mine medspillere sagde jeg tog det pænt, så det kan man da altid tage med sig.
 6. Det har jeg fuld forståelse og respekt for. Man skal dog huske også at respektere andre, og derfor sige at man nøjes med 9 huller. Jeg har også prøvet at en fast makker gav op efter 9 huller. Han ville ikke mere. Det var fair nok. Uheldigvis spillede jeg fantastisk den dag, og lå til en super score (og det hjalp nok ikke på hans humør). Den kunne jeg så ikke indberette.
 7. Og det kan være virkelig irriterende. Jeg har 4-5 gange oplevet at en makker har skrevet sig på min tid. Fedt, tænker jeg. Når han så kommer siger han at han kun spiller 9 huller. Æv, altså. Hvis jeg har kig på tider med mere perifære medspillere, spørger jeg dem ofte om de spiller 9 eller 18 huller. Ellers risikerer jeg bare at blive skuffet. I sidste uge fik jeg en makker der kun ville spille 9 huller. Det var ok, for jeg havde mødt ham tidligere på ugen hvor han sagde, at han måske gerne ville med; men kun til 9 huller. Jeg ventede ved hul 10 på den to-bold der gik bag os, da jeg havde aftalt med dem at jeg kunne fortsætte med dem. De var ellers igang med semifinale i en intern hulspilsturnering, men derfor kunne jeg jo godt gå videre med dem. Jeg havde spillet med begge nogle gange før.
 8. Jeg skrev bl. a. til dem, at det var ikke fordi jeg havde noget imod dem. De var sikkert flinke folk og meget velkommen i klubben. Jeg havde bare ikke så meget lyst til at spille med fremmede den dag.
 9. Vi bytter sjældent kort. På nær i turneringer. Jeg noterer min egen og min makkers score. Nogle gange noterer jeg alle scores. Så tæller alle sammen når vi halvvejs og efter runden. Ved uoverensstemmelser, går vi hullerne igennem. Så længe markør noterer sin egen og makkers score, ser jeg ingen grund til at bytte kort.
 10. Jeg kender godt selv lidt til det. Som udgangspunkt er alle velkommen til at skrive sig på min tid. Jeg vil hellere have en medspiller eller to frem for at gå alene. Jeg har spillet med mange forskellige i klubben i turneringer, og så kender man jo hinanden lidt. Jeg har et stort antal spillere at vælge mellem, og som ny spiller er man nødt til at være proaktiv for at få nogle medspillere. Det har jeg praktiseret i pænt stor stil. Jeg har også indhentet greenfee spillere som jeg så gik med, og har haft andre gæster med fra hul 1. De var glade for at få en stedkendt spiller med. Der er dog undtagelser. For en måneds tid siden var jeg startet med at omlægge mit sving, og var noget usikker i mit spil. 2 greenfee spillere havde skrevet sig på min tid. Jeg meldte fra, og skrev til dem at de kunne få tiden for sig selv. Jeg hoppede på en tid med kendte spillere 15 min. senere.
 11. Kaizer

  Scores 2019

  Runde i dag i dejligt vejr. Lagde ud med at smide andet slag i greenside bunker, for derefter at flække bolden tværs over green og 10 meter ind i skoven. Endte med en 8’er og 0 point. Så var jeg igang... Kom hurtigt tilbage på sporet med 2 x par og endte for 9 i 42 slag; 20 point. Bag 9 var mere rodet med yderligere 2 stregede huller (2 x 7 slag). 46 slag 15 point. Jeg har nu ingen ekstra slag på 3 af 4 par 3 huller, men det lykkedes mig at få par på to af dem, selv om jeg ikke fik GIR. Den sidste gav en birdie, men der landede jeg trods alt på greenen. Puttede generelt godt. Driver var lidt tvivlsom, og jern manglede længde. Kæmper stadig med det nye sving, og har ofte svært ved at holde fast i det. Slog et enkelt slag med min nye Ping G Crossover #5 (tee slag hul 1). Den er stadig så ny i bag’en at jeg glemmer jeg har den med, så det blev ikke til mere.
 12. Jeg har nogenlunde samme mål hvert år. Hvad angår slagspil og bruttoscore er det i min optik ikke sværere at opnå det, end det er at få sine 36 point. Det kræver blot at man spiller noget mere slagspil og begynde at tage færre chancer; især på risk/reward hullerne. Prøv kun, hvis din egen statistik taler for at tage risikoen. Slagspil er ikke så slemt som nogen gør det til, og jeg kan sagtens sætte mig ind i at det kan være mere end alm. træls at skulle spille færdig på det hul, hvor man kunne have samlet bolden op halvvejs på hullet. Jeg har spillet slagspil i 2-3 år ved stort set alle runder, og jeg tænker ikke over det mere. Ja, der kommer ind i mellem nogle overordentligt grimme score på nogle huller, men det lærer man forhåbentligt noget af.
 13. Der er også en del i min klub der ikke deltager, fordi de er uden chance for at vinde. Det er nemlig synd og skam, da jeg mener man kan spille med, for at være med. Alle de andre turneringer i klubben har mellem 60 og 120 deltager. Typisk kommer der mange tilmeldinger de sidste par dage inden sidste frist, da folk ikke gider spille hvis der er en sky med regn 30 km. fra banen. Så er der også det med slagspil, som mange ikke bryder sig om. I min optik er der for mange rækker. Det giver ikke mening at have en række med 2-3 deltagere. Så er det for nemt at blive rækkemester. Jeg så det gerne skåret ned. Jeg mener heller ikke det er udtalt positivt at en spiller fra gruppe x kan gå videre til 2. runde med 84 slag, og en spiller fra gruppe y kan nøjes med 114 slag for at gå videre. Der er typisk hård kamp i herre og midage herre, da det er her de fleste lav handicappere med størst mulighed for at vinde befinder sig. Nok også derfor jeg endnu ikke er gået videre til anden runde. Det kræver jeg har en god runde og måske også at nogle af de gode spillere har en lidt dårlig dag. Før 2017 spillede vi en runde lørdag. Ca. halvdelen bliver så sorteret fra. 2. runde søndag. Cut igen. 3. runde samme dag. De sidste par år er det blevet ændret så vi spiller 2 runder lørdag, og sidste runde søndag. Stadig med 2 x cut.
 14. @Kitter @Logan Jeg mener klub- og rækkemesterskabet burde være en festdag/weekend. Alle bør være velkommen, og de sidste par år har der været mellem 65 og 78 deltager i 7-8 rækker. Højeste handicap har været 41. Der spilles scratch.
 15. Er jeres klubmesterskab ikke åbent for alle?
×
×
 • Create New...

Important Information

Ved at bruge forum accepterer du vores Privacy Policy og Terms of Use for brug af siden