Hop til indhold

Kaizer

Medlem +
 • Antal indlæg

  487
 • Donations

  kr 0,00 
 • Medlem siden

 • Senest besøgt

 • Dage vundet

  13

Kaizer vandt dagen den September 10

Kaizer havde det mest likede indhold!

Community omdømme

157 Fremragende

Om Kaizer

 • Rang
  Guld medlem
 • Fødselsdag 04-04-1973

Profilinformation

 • Køn
  Male
 • Hjemmeklub
  Grenaa Golfklub
 • Handicap
  15,4
 • Højre / Venstre
  Højrehånds spiller

Seneste besøgende på profilen

1.873 profil visninger
 1. Det mørke Jylland uge 43

  @Årgang63 har ret. Jeg har aldrig oplevet Norddjurs virke våd. Selv efter en hel dags regn, er banen forbavsende tør dagen efter.
 2. Gabwedge 75 meter sving

  Jeg har aldrig rigtig forstået at man skal gøre opmærksom på at man sætter en eller flere brugere på ignore. Det er vel for ens egen skyld at man gør det, så man ikke skal læse det der bliver skrevet. Jeg har også undret mig over at man alligevel kigger efter hvad den pågældende bruger skriver, når denne er ignoreret. Hvorfor så ignorere? Jeg tror, at de brugere der bliver ignoreret er pænt ligeglade med det.
 3. Arbejds weekend

  Jeg kan sagtens nikke genkendede til at nogle mener, at når de har betalt kontingent behøver de ikke hjælpe med noget. Det er de i min optik i deres gode ret til. Det indebærer dog ikke at undlade at lægge turf på plads eller rette nedslagsmærker op. Det er alles ansvar; uanset hvilken type medlemsskab man har eller om man er greenfee spiller. Det bør være en del af "golf opdragelsen". Jeg ville gerne have fortsat i begynderudvalget, men tiden var ikke til det, med hustru (hvor vi begge har fast arbejde på fuld tid med skiftende arbejdstider), barn, hus og have. De folk jeg har mødt i klubben der er stoppet på arbejdsmarkedet, har fuld forståelse for at ikke alle har tid til at tilbringe timer i klubben med frivilligt arbejde, og har selv lagt op til at det må dem der ikke arbejde mere hjælpe med.
 4. Arbejds weekend

  Hos os er der frivillige til alt: Alle udvalg, turneringer, renovering der kan klares af lægmand (maling og lign.). Der er en flok der løbene hjælper greenkeeperne med at klippe alt græs på nær greens og fairway, nogle river bunkers og renser søer. Der bliver samlet bolde op på drivingrange der er blevet presset ned i jorden eller endt steder maskinen ikke kan klare det. Jeg var selv med i begynderudvalget et par år, men stoppede pga. mangel på tid. Sidst på året er der en turnering for alle hjælpere.
 5. Gabwedge 75 meter sving

  Hedder det egentligt ikke gap wedge?
 6. Nyt sving efter 4 lektioner

  Jeg ville ønske jeg havde dit sving, @Holger Er du meget smidig? Jeg er slet ikke i stand til at få min venstre skulder til at pege helt ned mod bolden, uden at min venstre arm er meget bøjet. Jeg er ret imponeret over din fremgang, og synes du nærmest ser kompakt ud. Jeg ved ikke om det er den korrekte betegnelse, men det er sådan jeg ser det. Want me to show you how to putt it?! Fedt nok.
 7. Nyt sving efter 4 lektioner

  Jeg savner ord...
 8. Nyt sving efter 4 lektioner

  Jeg synes det virker lidt underligt at @Gålfer er insisterende på at give råd, når man tænker på hvor træls han selv har givet udtryk for det at modtage råd, lige meget hvor velmenende de så end er...
 9. GPS bolde

  Jeg hader også langsomt spil. Hos os er det dog ikke mellem handicap'erne der er langsomme - det er elite/lav handicap'erne. Sidstnævnte slår langt, men de er lang tid (grundige??) når de slår fra tee. Når de så slår langt, men også skævt er de nogle gange 30 meter fra midt fairway, og går rundt og leder i knæhøjt ukrudt. På green skal denne læses fra alle tænkelige vinkler som var de med i en pro tournering. Altsammen noget de gerne må, men det tager laaaang tid at gå bag dem.
 10. Scores 2017

  Korrekt, og jeg er helt klart en af dem. Jeg er simpelthen ikke smidig nok til at holde venstre arm strakt. Det går ok ind til hovedet når skulderhøjde, men så bliver armen mere og mere bøjet. Jeg spiller af og til med en fyr i hcp 10, og han siger nogle gange at han synes det er fantastisk at jeg overhovedet rammer bolden...
 11. Scores 2017

  Det er altid godt at have sådan noget med. Den dag man er løbet tør, er sikkert den dag man mangler det mest. Klog af skade, bruger jeg mest plaster forebyggende på højre tommel, når jeg kan se den er tæt på at sprække. Men skulle skaden ske holder lidt blod jo ikke én fra banen. Jeg mindes jeg for et par år side sprang elegant fra terassen ind i stuen. Jeg sprang dog ikke højt nok og slog min højre storetå mod en stålkant. Smerter og blod dagen før jeg skulle gå 3 runder på tre dage var ikke en optimal start.
 12. Scores 2017

  Jeg har plaster med der skal klippes, fordi jeg nogle gange spiller så blodet løber. Eller også er det fordi min højre tommels hud har tendens til at sprække ved leddet.
 13. Scores 2017

  Jeg har mange sager med på banen, men en ske er ikke en af dem. Jeg har en dog saks med. Kan det gøre det?!
 14. Scores 2017

  Det lyder lidt underligt med den variable matchfee. Er det fordi det ikke er sponsorerede turneringer og de derfor skal have omkostningerne til præmier dækket?
 15. Det kan betale sig at kende sine regler

  Hvis det er risiko for at putte gennem vand, må man så ikke flytte bolden uden straf, og ikke tættere på flaget, så man kan putte uden om vandet? Det er da hvad jeg har fået at vide.
×