Hop til indhold

Kaizer

Medlem +
 • Antal indlæg

  635
 • Medlem siden

 • Senest besøgt

 • Dage vundet

  24

Kaizer vandt dagen den August 13

Kaizer havde det mest likede indhold!

Community omdømme

184 Fremragende

Om Kaizer

 • Rang
  Guld medlem
 • Fødselsdag 04-04-1973

Profilinformation

 • Køn
  Male
 • Hjemmeklub
  Grenaa Golfklub
 • Handicap
  16
 • Højre / Venstre
  Højrehånds spiller

Seneste besøgende på profilen

2.440 profil visninger
 1. Kaizer

  At lukke igennem...

  Selv om jeg ofte har dårlige erfaringer med folk der ikke lukke igennem, har jeg de sidste par dage kun haft gode oplevelser. I dag blev min 2-bold lukket igennem på testedet ved hul 6 af en 4-bold fra Lyngbygaard. Vi blev vinket hen og efter lidt hyggesnak om at de havde en dårlig dag, slog vi ud efter dem. De ledte derefter efter bolde i knæhøj rough, så vi havde god tid. De havde allerede lukket en anden 2-bold igennem. I går spillede jeg også i en 2-bold. Foran os var en 4-bold. Jeg kendte perifært 3 af dem, så jeg spurgte om det var ok at vi slog ud før dem på 1. tee. Ingen problem i det, og vi så ikke mere til dem. De havde ellers glædet sig til at lukke igennem, fik jeg at vide, da de åbenbart spiller så hurtigt/godt at de aldrig havde behov for at lukke igennem. Efter hul 1 så vi ikke mere til dem. På hul 6 blev vi vinket frem af 3 greenfee spillere der ledte i høj rough, så de var hurtigt overhalet. Dejligt med gode oplevelser.
 2. Kaizer

  Vil du hjælpe mig?

  Det lader til det virker nu. Min ordre blev i hvert fald gennemført.
 3. Kaizer

  Vil du hjælpe mig?

  Skidt med det. Bare det kommer til at virke.
 4. Kaizer

  Vil du hjælpe mig?

  Ok. Så venter jeg lidt med at sende mail i stedet for.
 5. Kaizer

  Vil du hjælpe mig?

  Det virker så ikke helt alligevel. Jeg har forsøgt at købe nogle bolde, men der sker intet når man tilføjer vare til kurven. Jeg prøvede så med en anden vare, bare for at tjekke om det var et gennemgående problem, og den blev tilføjet kurven. Desværre kom skærmen til at mærkelig grå ud, og siden reagere ikke på noget som helst. Det ser lidt ud som om der er poppet noget info op (måske om kurven), dog uden jeg kan se info boksen.
 6. Kaizer

  Vil du hjælpe mig?

  Virker igen på iPad med Safari, Chrome og Puffin. Så kan der komme mere gang i butikken.
 7. Kaizer

  Vil du hjælpe mig?

  Beklager jeg har skabt så mange problemer. Tale er sølv, men tavshed er guld. På den anden side skal butikken jo gerne virke (for alle). Jeg vender tilbage ang. ordren i løbet af weekenden.
 8. Kaizer

  Vil du hjælpe mig?

  Ja, det er nydeligt. Sådan ser det ud hos mig:
 9. Kaizer

  Vil du hjælpe mig?

  Pudsigt. Har lige brugt Chrome og her ser den stadig skidt ud.
 10. Kaizer

  Vil du hjælpe mig?

  Om den virker, ved jeg ikke, da jeg ikke har forsøgt at købe noget. Jeg ville dog gerne købe. Det er det samme som jeg skrev til dig i går: Ser forkert ud på iPad - Safari, Chrome og Puffin browser. Ser korrekt ud på Android.
 11. Kaizer

  Scores 2018

  Godt kommet igen, efter sådan en skræk start.
 12. Kaizer

  Scores 2018

  Jeg har ikke skrevet i denne tråd længe, for der har ikke været meget godt at skrive om. I dag skete der endelig lidt. Jeg har spillet 30 runder i år; alle tællende, og sidste nedskrivning var d. 27/5, så det er ved at være et stykke tid siden. Jeg har spillet 15 runde siden førnævnte dato, og alle på nær 3 stk. har været med opskrivning til følge. Typisk har jeg spillet fint (til godt) på for 9, for derefter at falde sammen i løbet af de sidste 9 huller. I dag gik det godt, selv om det kunne have været bedre. For 9 i 40 slag; 21 point. Ikke de store problemer. Kom jeg i vanskeligheder, reddede jeg mig for det meste ud af det. Eksempelvis på hul 8, par 5, hvor jeg ramte noget højt græs/ukrudt og landede blot 30 meter fra tee stedet. Jeg forlod glad greenen med en par. Bag 9 i 46 slag; 16 point. Meget atypisk lagde jeg ud med 3 x par. På hul 13 landede tee slaget i vand og da runden jo gik fint, slog jeg den derfra. Ingen problemer, ud over våde ben. På hul 14 kom den første streg. Slog i vandet i 2. slaget, og fik en 7'er. Hul 15: Tee slag i bunker. Kom ud, og 3. slag i greenside bunker. Gav den for meget, så den rullede af green. Chip for langt, og jeg kunne ikke hole put. 7 slag = 0 point. Hul 17: Kom for en gang skyld gennem "hullet" til fairway, i stedet for at lande blandt fyrretræerne. Men ak, var for langt til venstre i semirough og birketræer. Tog et dumt valg for at komme så tæt på green som muligt, og valgte at slå tæt på birketræet 5 meter foran mig. For tæt, viste det sig, da jeg ramte det i midten og bolden fløj højre om mig og ramte heldigvis et stort egetræ 10 meter bag mig. Jeg siger heldigvis, for havde bolden ikke ramt det træ var den endt i buske og underskov. Bolden nu på bar jord mellem træer. Jeg fik en 6'er og et point. Sluttede af med en par. 86 slag. 1 birdie. 8 pars. 4 bogeys. 5 der var værre... Jeg havde begyndene bange anelser i stil med: "Det kan simpelthen ikke være rigtigt at jeg hver gang skal smide det hele væk på bag 9", efter 2 x 0 point lige efter hinanden. Der er masser af plads til fremskridt, men udover lidt uheld og dårlige valg undervejs gik det jo godt nok. Jeg er efter pro'en ordre stoppet med at bruge driver på de 3 første huller. Bolden kommer fint frem med jern. Udover det, er der en 3-4 andre huller hvor jeg undlader at bruge driver. Tager jern, og er også begyndt at bruge min ellers forhadte hybrid (som jeg dog er blevet lidt mere glad for).
 13. Kaizer

  Afbrændte fairways...

  Det er i orden. Min ferie slutter på søndag, og så må jeg se hvad arbejdet tillader.
 14. Kaizer

  Afbrændte fairways...

  Vores er også brændt af. Greens og forklæde bliver vandet. Enkelte steder op til 50 meter før green. Bolden har nærmest sit eget liv. Især med lidt slice eller hook, så kan bolden nemt rende af fairway. Endnu værre er det hvis fairway hælder lidt til den ene side. Der er en del medlemmer i min klub der er faldet mere end normalt. Kun fordi de får meget mere længde på deres slag. De bliver nok skuffede når der engang kommer græs igen. Åh ja, græs... Tænk at kunne slå fra fairway uden det støver... @SPetersen Det ser godt ud. Det kunne være jeg slå et smut forbi.
 15. Kaizer

  Tips til Tollundgaard ??

  Jeg er for så vidt enig i alle dine punkter. Bare det at lære folk at de skal stå klar ved deres bold (så fremt de ikke er til gene) når de putter, kan være en stor ting. Eller at lære dem at stille deres udstyr på den rigtige side af green, mod næste hul. Jeg bliver stadig træt af at opleve "gamle" spillere slentre af og væk fra green som gik de hygge tur på strøget, når de kan se der står nogle og venter og der er plads til dem på næste hul. Så siger jeg altid til mig selv: " Så flyt jer dog (for helvede)".
×

Important Information

Ved at bruge forum accepterer du vores Privatlivspolitik og Vilkår for brug af siden