Velkommen til Vild med Golf

Vildmedgolf.dk er gratis for alle brugere - her kan du sætte dit brugte golfudstyr til salg, deltage i debatten eller bare læse med i de mange tusindevis af emner, der f.eks. omhandler golfbaner, golfudstyr eller golf reglerne. Eller find en ny spillemakker, upload dine bedste golfbilleder, eller noget helt andet - mulighederne er mange!

 

Registrér dig som bruger for at få adgang til alle funktioner. Når du er logget ind kan du deltage på siden og oprette dit eget indhold, eller svare på eksisterende indhold. Du kan oprette din egen profil, modtage omdømme point fra andre brugere, og du kan også skrive private beskeder til andre registrerede brugere. Vi deler ikke dine oplysninger med andre! Denne besked vises ikke når du er logget ind.

Kaizer

Medlem +
 • Antal indlæg

  371
 • Medlem siden

 • Senest besøgt

 • Dage vundet

  9

Kaizer vandt dagen den Januar 21

Kaizer havde det mest likede indhold!

Community omdømme

128 Fremragende

Om Kaizer

 • Rang
  Super bruger
 • Fødselsdag 04-04-1973

Profilinformation

 • Køn
  Male
 • Hjemmeklub
  Grenaa Golfklub
 • Handicap
  17
 • Højre / Venstre
  Højrehånds spiller

Seneste besøgende på profilen

1.656 profil visninger
 1. Jeg køber som regel den pæne udgave af søbolde. Jeg har ikke oplevet at der skulle være den store forskel, men jeg rammer jo ikke lige godt hver gang, og det er næppe bolden skyld. Alle jeg finder ryger i en sidelomme i tasken, og når der er 10-20 stk. tager jeg dem med hjem. Efter nogle gange går jeg alle igennem (sidste gang var der 93). Nogle beholder jeg; andre giver jeg væk. Jeg mener det vigtigste er at finde en bold man godt kan lide, og så holde sig til den. Jeg oplever tit, at der bliver slået til f. eks. NXT fra tee, og så skal der en provisorisk frem. Det er så en eller anden Callaway. Nogle spillere har 8-10 forskellige slags bolde i tasken, men hvis det virker for dem, så bliv bare ved med det. Jeg foretrækker dog at holde mig til samme bold i lang tid. Skift til anden bold sker kun for at prøve noget andet.
 2. Jeg spillede i lang tid med Titleist NXT Tour, som blev købt brugt. For at prøve noget nyt, skiftede jeg til Srixon AD-333; også brugte. Har for nyligt købt nogle af de Wilson Dx2 bolde der har været billigt til salg på denne side. Jeg synes ikke helt jeg bemærker den store forskel. Hverken på længden, eller omkring green. Prøvede en overgang Titleist Pro V1, men har ikke haft det store held med dem. Det kan være et tilfælde, men de gange jeg har spillet med dem er det ikke gået specielt godt. Det er som om at det spin jeg desværre sætter i bolden når jeg slår udefra og ind, bliver noget værre med V1.
 3. Lyn

  Jeg ved ikke hvordan reglerne er hos jer, men i min klub skal man hvis tordenvejret er meget tæt på, efterlade alt udstyr og skynde sig ind. Hvis det ikke er muligt, er det bedste vist nok at ligge sig flat i den dybeste bunker.
 4. Jernene (eller nok mig) er lidt ustabile for tiden, så glæden over dem svinger lidt. Det er helt fint ikke at have et ønske om at deltage i turneringer. I min klub er det ofte de samme 70-110 spillere der deltager. Det plejer dog at være hyggeligt, om vi roser stadig hinandens gode slag, og kommer med opmuntrende ord npr det går skidt selv om man måske er i bold med umiddelbare konkurrenter. Jeg skal selv i kamp på søndag og glæder mig, selv om det kan gå begge veje. Jeg tolkede nok dit indlæg som en kategorisk afvisning af turnerings deltagelse, og ville bare høre nærmere.
 5. Jeg kan jo kun tale for mig selv, og der er ikke tale om en misforståelse. Nærmere manglende viden. Da jeg ikke ser golf eller følger med i resultater og slet ikke resultater fra en match der er tæt på 50 år gammel, kunne jeg ikke vide det.
 6. Måske at legitimere at give huller eller matchen. Fint at kaldet det sportsmanship. Så lyder det godt. Jeg mener mere at det nok ikke var så smart.
 7. Hvorfor ikke? Hvis jeg husker rigtigt, har du ikke spillet så længe og så er det ganske forstående at du ikke deltager i turneringer og lign. Men afskrive det helt?!
 8. Det er egentligt pudsigt at der er forskel på at slå en "selvtillidsbold" fra tee og at prøve det put der ikke gik i endnu en gang. Førstnævnte har jeg kun oplevet en enkelt gang, og her fik synderen grundigt påtalt, at det måtte man ikke. Men at prøve puttet igen er ofte set. Både fra den glade amatørs side til elite spilleren. Dog oplever jeg at hyppigheden bliver større, som hcp. bliver lavere. Typsik er der tale om et put fra mellemdistancen. Jeg gør det ikke selv, fordi jeg mener ikke jeg får meget ud at af. Nej, bolden gik ikke i, og selv hvis den skulle gå i 2. gang, ændrer det ikke ved scoren. Man kunne vel argumentere for at har man prøvet sit put igen, (når alle andre har spillet hullet færdigt) på 2-3 huller fra forskellig distancer, så har man måske lidt mere fidus til hvordan greens er i dag. Og når man ikke må rulle sin bold på greenen, med mindre det er et slag, virker det lidt underligt at man gerne må slå til den igen. Sådan er der jo så meget...
 9. Der var en spiller mere med som kendte ham. Jeg skrev ikke under på kortet, og mindes heller ikke hvad manden fik. Jeg har 25 tællende scores (ud af 27 spillede runder), så mit må også være retvisende.
 10. Jeg oplever stadig at folk ikke siger at de spiller EDS, for så senere at vælge om de vil indberette eller ej. Spillede for nyligt med en ældre herre jeg ikke kendte. På hul 10 sagde han, at han indberettede hvis scoren var over 37, for sådan plejede de at gøre. At han så også gav sig selv stort set alle puts inden for en halv meter, er en anden historie.
 11. Jeg mindes også spin på flere af hullerne. Ved en green med lidt hældning på, spandt han nærmest af. Selv fra noget rough med 50-60 meter til flaget var der spin.
 12. Jo, jeg mener trixter spillede for Volstrup, og var vist en art chef eller lign. i klubben. Spillede vi ikke Lübker med ham for et par år siden?
 13. Det fremgår ikke helt i artiklen. Der står de har 1000 i alt. Derefter står der, at de har for få fuldtidsbetalende medlemmer. Hvor mange af dem har de så? Og er resten så Flex og long distance?!
 14. Jeg har længe ment der er noget "underligt" ved Lübker. Misforstå mig ikke - jeg kan godt lide banen, men det virker mærkeligt at der sjældent er ret mange af klubbens medlemmer på banen. I dag har der været 11 (elleve!!!) af klubbens medlemmer på banen. Resten, og det er ikke mange, lidt over 20 stk. er gæster. Samlet set er det en meget ringe udnyttelse af en bane, uanset hvilken bane der er tale om. Men især skidt for en bane der gerne så sig selv ligge i top 10-15. I morgen, fredag, ser det ikke meget anderledes ud. Langt de fleste er gæster, og igen er der ikke mange medlemmer på banen. Hvis de har 1000 medlemmer, hvor er de så?! Jeg har aldrig oplevet så få af klubbens egne medlemmer spille deres hjemmebane, som på Lübker. Det virker som om de har sat greenfee priserne lidt ned i år. De har også kørt med tilbud som 2 x greenfee + buggy til 600 kr. (mandag til torsdag). Der kommer vist også fast lav greenfee til 400 kr. i juli. Det er trods alt positive tegn. Lübker vil jo nok gerne signalere eksklusivitet ved at have greenfee priser der er højere end de omkringliggende klubber. Det er der i og for sig ikke noget galt i, og der skal jo også en del penge i kassen for at drive anlægget. Men når alt kommer til alt handler det vel om udbud og efterspørgsel. Jeg vil tro, at sænkede de greenfee mere permanent, ville der komme langt flere gæster. Desuden betyder beliggenheden også noget. Hvis man sammenligner med baner som Silkeborg og Lyngbygaard, kan der her komme gæster fra alle retninger. Ved Lübker, vil langt fleste komme fra vest, og nogle fra øst.
 15. Hvad skyldes de to x straf med gap wedgen?