Jump to content

Kaizer

Member +
 • Content Count

  984
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  52

Kaizer last won the day on June 21

Kaizer had the most liked content!

Community Reputation

258 Fremragende

About Kaizer

 • Rank
  Guld medlem
 • Birthday 04/04/1973

Profile Information

 • Køn
  Male
 • Hjemmeklub
  Grenaa Golfklub
 • Handicap
  15
 • Højre / Venstre
  Højrehånds spiller

Recent Profile Visitors

4,987 profile views
 1. 14. plads - P. Wacher: Alligevel flot at man kan ramme 9 slag på alle 18 huller.
 2. Respekt til jer. Jeg har i flere år tænkt på at tage 2 runder på en dag, men har aldrig gjort det. Som det er nu har jeg nogle gange vanskeligt ved 18 huller, så der er lang vej igen.
 3. Inden man springer på en vogn fra Kronjyskgolf.dk.... Der kører en del rundt på min hjemmebane, og jeg er ikke stødt på mange vogne der ikke knirker. Mest på ujævnt terræn, men også på fairway. Det kan vist afhjælpes, men det burde nok være gjort fra starten.
 4. Kaizer

  Scores 2020

  Siden min første runde i lang tid d. 31/5, har jeg gentagne gange forsøgt mig ud i golf. Det er ikke gået som planlagt, og jeg så mig nødsaget til at stoppe runderne pga. smerter. Først måtte jeg stoppe efter 8 huller; så 3 huller og sidst efter 9 huller. I dag lykkedes det mig at spille 18 huller. Jeg er fortsat nervøs over at slå til bolden, og er generelt usikker. Jeg brugte 46 slag og fik 14 point på for 9. Måtte strege 2 huller. Bag 9 gik bedre end ventet. Stregede et enkelt hul. 47 slag; 13 point. Modsat runden d. 31. der kastede 12 x 1 point af sig, kunne jeg i dag nøjes med 5 x 1. Min putts var langt bedre end sidst. Puttede generelt for kort, men det var ikke op til 2 meter for kort. Halvvejs gennem bag 9 kunne jeg godt mærke håndleddet blive træt, men jeg er tilfreds med 27 point omstændighederne taget i betragtning.
 5. Som @Bojoerge er inde på har de fleste klubber introforløb. Hos os kan man blive prøvemedlem i 3 måneder til få penge for at se om det er noget for dig. Så kan man deltage i fællestræning med alle de andre nybegyndere en gang om ugen og deltage i begyndermatcher hver uge sammen med øvede spillere. Jeg spiller stadig sammen med nogle af de øvede folk jeg lærte at kende til begyndermatcherne. Hvis man ikke kender nogle i klubben, er man nødt til at være lidt proaktiv for at finde nogle medspillere. Med mindre man altså er glad for at gå solorunder, som jeg selv finder ret kedeligt. Der er noget socialt ved at spille golf, og man kan nærmest ikke undgå at gå og tale om alt muligt når man er sammen på banen i 3-4 timer.
 6. @hped Hvor tit er du ude for at andre "fremmede" spillere skriver sig på din tid? Jeg, og mine medspillere gør det i stor stil, men vi kender hinanden og der er en aftale (nogle gange stiltiende; andre gange udtrykt verbalt) om at det gør vi bare. Det er et fåtal af mine 50 runder årligt jeg aftaler med folk. Jeg mindes kun en gang at nogle helt fremmede gæster skrev sig på min tid. En par andre gange har jeg mødt solo greenfee spillere der manglede en makker, og jeg inviterede ham begge gange med. Jeg ville have sat pris på samme handling hvis jeg spillede solo i en anden klub. Jeg ved ikke hvordan det er i din klub, men hos os er man officielt velkommen til at skrive sig på andres tider. Noget andet er så, at det ikke sker så ofte. Jeg har tydeligt indtryk af at dem der spiller sammen, er dem der nærmest altid spiller sammen, næsten uden undtagelse. Jeg har selv har et par dårlige oplevelse med at skrive mig på fremmede bolde. For et halvt år siden skrev jeg mig på en to bold. Jeg kendte begge spillere, men havde kun spillet med den ene to gange før til turnering i samme år. Vi havde hygget os vældigt. Jeg skrev mig på. En halv time senere havde de begge slettet sig, og fundet en tid en halv time før. 2. gang var for en uge siden. Jeg skrev mig på ved et ægtepar som jeg havde spillet med til begyndermatcher, da de startede sidste år. De havde været glade for at de mere øvede spillere gad hjælpe dem igang. Jeg skrev mig på. Kort efter var den ene slettet. Jeg skrev på golfbox at jeg havde et dårligt håndled efter fraktur, og jeg derfor ikke vidste om jeg ville kunne klare alle hullerne. Jeg ville være træt af, hvis jeg skulle efterlade en spiller alene på banen, hvis jeg ikke kunne klare at spille. Kort efter var den anden spiller slettet, og de havde fundet en tid en time før. Begge tilfælde mener jeg er ekstrem dårlig stil. En ting er at slette sig selv fra tiden, men at gøre det uden nogen form for forklaring, er ringe. De kunne i det mindste have kommet med en eller anden halvhjertet forklaring. Om det så var en løgn er ligemeget. Man kommer godt nok til at føle sig noget ønsket og undrende over hvad man mon har gjort dem. Det her med at få stress af at der går nogle bag ved, er der mange der kender til. De fleste kan vænne sig til det, og de fleste der går bag én er også gode til at holde afstand. Hvis du ikke kan vænne dig til det, så prøv at lukke igennem. Det gør nok din runde længere, men hvis dem bag ved dig mener de har ventet for meget, er de nok også glade. Booke tid eller ej: I min klub skal man booke en tid og den skal godkendes (af dig selv) inden start. Jeg tror det er noget med statistik, og når der er banekontrol printes startlisten ud. Jeg bliver selv træt af hvis jeg en dag skal ud og spille; finder en ledig tid med ingen spillere en halv time før mig, for så at opdage en 4-bold, og 2 3-bolde vade rundt foran mig, uden nogen tid booket. Det er mest efterår og vinter den slags sker, men det er stadig træls.
 7. Kaizer

  Scores 2020

  Jeg tænker ikke så meget over om der kommer unoder eller ej. Det er noget jeg i forvejen er rigtig god til at lave. I løbet af vinteren, hvor jeg også spiller får jeg gerne lidt unoder. Det kan der rettes op på. Jeg har sikkert noget nu der burde rettes op på, men jeg venter med at gå til pro’en når håndleddet er bedre. Ingen grund til at han skal lære mig et nyt eller anderledes sving for at kompensere.
 8. Kaizer

  Scores 2020

  Så fik jeg endelig spillet en hel runde med dejligt vejr og selskab. Det gik bedre end i fredags. 16 point/44 slag på for 9. Putteren var dog iskold og jeg havde ringe til ingen fornemmelse for hvor meget gas jeg skulle give. Bag 9 var mere udfordrende. Jeg havde tiltagende vanskeligt ved at ramme bolden ordenligt. Problemerne med putteren var nu værre og jeg lå typisk 1,5 meter kort eller langt af hullet. Ingen fornemmelse overhovedet. Slog en bold i vandet i 2. slaget på hul 13 (par 5) banens 3. sværeste hul. Det lykkedes mig alligevel at få et enkelt point (7/1), kun reddet af et indspil fra 150 meter med et 7-jern. Det er længe siden jeg har haft den ude på den længde. Dejlig med et enkelt point, men når jeg tæller sammen hvor mange 1-point jeg har på 18 huller er det lidt skræmmende. 12 stk. blev det til. Det tror jeg aldrig jeg har været oppe på før. 8 af dem i øvrigt på bag 9... 52 slag/10 point. Ingen stregede huller, så det er jo godt. For mange slag, men jeg kan nok ikke tillade mig at klage over scoren, omstændighederne taget i betragtning. Håndled og hånd har det ok. Jeg havde lidt ondt i det undervejs, men ikke noget særligt.
 9. Kaizer

  Scores 2020

  Det er svært at vide, lige som det er svært at forklare smerterne fra den. Det er jo også mest det med at tage turf jeg har tænkt på, og det der har givet de største problemer. Jeg tror dog ikke det er decideret farligt. Jeg har fået at vide at jeg skal bruge den, men stoppe hvis smerterne bliver for voldsomme. Når jeg spiller gør ondt i håndled og hånd, men det gør ikke ONDT. Det er ikke en smerte der ikke er til at holde ud, og det var først i løbet af hul 17 jeg besluttede mig for at stoppe. Der var ingen problemer dagen efter; ej heller et par timer efter. Jeg stoppede, da det gjorde mere ondt end jeg havde behov for. Det var ikke vigtigt at jeg spillede færdig, så ingen grund til at friste skæbnen. Den smerte jeg oplevede var omtrent som når jeg laver mine øvelser, men der bliver håndleddet jo også presset ud i stillinger det ikke kan nå under normal brug. De var dog mere vedvarende, hvor de ved øvelserne går over efter kort tid. Som min fysioterapeut sagde da jeg beklagede mig over at jeg ikke synes der skete nok: Havde jeg ligget syg med influenza i 3 dage skal kroppen bruge 6-7 dage på at komme sig. Jeg har haft gips på i 7 uger, og haft 2 frakturer. Der er ikke noget at sige til at håndleddet er stift, og det tager tid at komme sig over.
 10. Kaizer

  Scores 2020

  Ang. driveren, ved jeg det ikke. Havde jeg slået i jorden var det måske forklaringen. Jeg rørte dårlig noget græs. Det eneste der var galt med den, var at lakken/malingen på skaftet var slidt væk. Den slog også for kort og skævt, men det er næppe dens skyld. Den har stået og rystet i baggen. Det var lige der hvor lakken var raspet væk, den knækkede. Jeg har blot svært ved at forestille mig at lidt lak skulle være det der opretholder dens strukturelle integritet. Det spiller måske ind at den absolut ikke var ny. Svinget er der ikke. Det samme gælder de mere fintfølende slag; chips og lign. Jeg mangler den fornemmelse der nærmest sad på rygraden før. Chip var der jeg kunne redde en del point. Sidste år begyndte jeg for alvor at øve mig med min 60 graders wedge, da jeg ind i mellem lå bag en bunker. Den var ved at være der, men er helt væk nu. Flækker eller topper i stedet for. Ved fuldt sving kan jeg ikke svinge helt så langt op som vanligt, da jeg har besvær med at rotere håndled. Jeg har også vanskeligt ved at følge helt igennem. Jeg mangler derfor længde og hvor jeg før ville tage en pw eller 9’er, tager jeg nu en 8’er. Jeg prøver at være forsigtig da banen er meget hård, og jeg nærmest altid tager en pæn tørv med. Jeg tog kun små tørv i går, men prøvede også at undgå det. Det lykkedes dog ikke i løbet af bag 9. Det er svært at acceptere at man ikke kan det man plejer, og jeg forsøgte hele tiden at sige "det gør ikke noget; jeg forventer ikke det helt store; der er ikke noget at sige til at jeg ikke spiller som vanligt". Både til mine medspillere og mig selv, men det var alligevel svært.
 11. Kaizer

  Scores 2020

  Jeg kom åbenbart til at slette mit halvlange indlæg, og det efterfølgende korte resume af den første runde i 3,5 måned blev ikke postet, så jeg prøver igen. Min driver knækker på hul 2. Dagens højdepunkt er en birdie på 4. Resten af for 9 er sløj, så ender med 13 point. Bag 9 er ikke meget bedre, og da jeg desværre kommer til at slå i den hårde jord flere gange begyndte mit håndled at gøre væsen af sig, så jeg så mig nødsaget til at stoppe i løbet af hul 17. Jeg havde også streget 3 af 7 huller, og blot fået syv point.
 12. Kaizer

  Scores 2020

  Ha, ha. Ja, sådan er det nogle gange. .
 13. Kaizer

  Scores 2020

  Slettet pga. 2 indlæg blev smeltet sammen til et. Hvad skete der på hul 17? Venstre ind i træerne, eller...?
 14. Æv, altså. Held og lykke med det. Er skaderne sket pga. golf, eller er det noget andet?
×
×
 • Create New...

Important Information

Ved at bruge forum accepterer du vores Privacy Policy og Terms of Use for brug af siden