Hop til indhold

prov1

Medlem +
 • Antal indlæg

  65
 • Medlem siden

 • Senest besøgt

Community omdømme

8 Neutral

Om prov1

 • Rang
  Junior bruger
 • Fødselsdag 19-12-1973

Profilinformation

 • Køn
  Male
 • Hjemmeklub
  Kalø Golf Klub
 • Handicap
  4,7
 • Højre / Venstre
  Venstrehånds spiller
 • Hvad er der i baggen
  Taylormade RZB stage 2 tour 2.0 Driver

  TaylorMade RocketBallz Stage 2 Tour TP Fairway Wood

  TaylorMade Tour Preferred MC Irons Steel 3-PW

  TaylorMade Tour Preferred Wedge 50-56-60

  Taylormade Est 79 Putter

  Balls Titleist NXT Tour

Seneste besøgende på profilen

1.197 profil visninger
 1. prov1

  Tjek lige de her farver

  Jeg er sku blevet AFHENGIG af den grønne. har lige været nødsaget til at købe 3 x 12 bolde mere men så burde der også være til resten af sæsonen.
 2. prov1

  Kæmpe idiot ;-)

  Ja jeg har ihvertifælle absolut ingen problemer med at se dem. og ikke sidste gang jeg køber dem.
 3. prov1

  Kæmpe idiot ;-)

  HA HA HA HA. men der er jo nogle af os der ikke kun slår 70 meter frem med en driver og ligger sikkert i fairway men så bruger 5 på at nå på et kort par 4 hul. ha ha. så nogle gange må man jo presse sig selv lidt ;-) nå men jeg kan ikke forstå du syntes de er svære at se. jeg syntes de er helt vildt nemme at se også i semi og rough. hilsen peter.
 4. prov1

  Tjek lige de her farver

  Har nu prøvet at spille med den GRØNNE bold. og må sige jeg er super overrasket over den. ikke nok med at den lyder meget mere rolig når man slår til den, så er den så meget mere blød både at slå til men også at putte til. en helt vild forbedring i forhold til den tideliger dx2 soft 2017 og ældre model. hvad angår at kunne se den er den utrolig overraskende nem at se både midt i fairway men også i semi og rough. absolut en fryd for øjet og fornemmelsen at spille med. hvis jeg skal kunne nævne 1 ting som måske kan være et minus med den (men som alligevel jo nok er et plus) ja så især på mine korte slag ind til green (fra 100m.) og til midt green. så havde jeg den følelse at den faktis flyver længere med alle mine jern. så ja det er faktis ikke kun de korte slag men der det jo er mest vigtigt at man kender længden. men vil skyde på at jeg i snit på de sidste 100 nok slog den ca. 5-8 meter længere end jeg normalt plejer at slå selv samme bold men i en 2017 udgave.
 5. prov1

  Kæmpe idiot ;-)

  så burde man få 2 kr. rabat til ekstra indkøb af rengørings midler ;-)
 6. prov1

  Masters 2018

  Ja men endnu mere prøv at skrue godt op for jeres tv. og hør efter hvor sprødt de rammer boldene. det er helt vildt at man i den alder især 82 og 78 år gammel stadig rammer sine jern så lækkert. så fedt at høre det svirp og klik.
 7. prov1

  Kæmpe idiot ;-)

  Man skal sku da være en smugle kæmpe idiot hvis man køber GRØNNE GOLFBOLDE til at spille med om sommeren.. hold kæft det er den mest vandvittige grønne farve jeg nogensinde har set. nu må vi så se hvordan øjet siger til den når den imorgen kommer med på golfbanen :-) tak for handlen til vild med golf shop :-)
 8. Skulle der evt. være en der har liggende en Driver af mærke. TaylorMade RBZ Stage 2 VENSTRE HÅND. med stiff. skaft 10,5 Grader, som de kunne være interesseret i at sælge. så giv mig gerne et kald eller smid dit nr. her. så vender jeg tilbage til jer. mvh. Peter. mobil. 2622 5448
 9. flot runde for dig idag :-)

 10. prov1

  golf i stærk storm

  pjat med jer. vil man slå længere skal man bare slå mere til den men ja endelig er det jo ren fysik. i modvind bevæger et emne sig mod vinden og bliver derved bremset i forhold til størrelsen på emnet og hvor meget vinden flytter sig pr. sek. i medvind bevæger emnet sig med vinden men da emnet bevæger sig hurtiger end vinden tabes effekten da emnet jo stadig skal bevæge sig gennem luften som jo stadig er en modstand. hvor imod stod man ude i rummet og slog til en bold hvor der jo er luft tomt. ville bolden forsætte med samme fart i al evighed el. indtil den ville blive påvirket af et andet emne så som ting som flyver rundt i rummet eller en anden planet mf.
 11. prov1

  Hjælp til hjemmeside.

  Søger en der kan hjælpe mig med at oprette en hjemmeside. siden skal bestå af forside samt et par undersider. der skal lidt billeder samt tekst på siden. betalingen snakker vi selvfølgelig om, under 4 øjne. så ikke noget jeg er interesseret i at gå ind i en dialog her på siden. hvis det er noget der er en der kunne være interesseret i høre jeg gerne fra dig pr. tlf. 2622 5448 Mvh. Peter.
 12. prov1

  Pro v1 og Pro v1x søbolde

  hej TLP. det har du selvfølgelig helt ret i. som sagt var det så absolut heller ikke min mening at træde nogle over tæerne og det håber jeg heller ikke jeg har gjort. mvh. peter.
 13. prov1

  Pro v1 og Pro v1x søbolde

  hej nedergaard. ikke for at lyde nedladende for det er absolut ikke min hensigt. men hvor mange bolde jeg ligger på lager med syntes jeg ikke er andre vigtigt end mig. forstå mig ret men oplyser jo heller ikke kunderne i banken hvor mange penge de ligger inde med. det er jo næsten det samme som at indbyde til en bankrøveri. lige som hvis jeg nu oplyste dig at jeg fx. lå inde med 50.000 bolde som kunne sælges til 10 kr stykket. kunne jo være intrassant viden for en indbruds tyv. som man jo desværre har oplevet holder øje med annoncer på dba gul og gratis og lign. sider. når det så er sagt. så er du så absolut meget velkommen til at give mig et ring. så tager vi gerne en snak og hvor mange bolde du er interesseret i. håber du forstår. med venlig hilsen og rigtig god golf dag til dig. og alle andre også :-) peter thøgersen mobil 26 22 54 48
 14. prov1

  Pro v1 og Pro v1x søbolde

  Titleist Pro v1 og Pro v1x søbolde Skala fra 1 til 10 ligger de på ca. 9 Alle 98% rengjorde, markerings mærker kan forekomme. 8 kr. stykket ved min. 25 stk. Tilbudet gælder til og med fredag d. 24-7-2015 Ring gerne for yderlige spørgsmål. Sendes med GLS og følger deres takster.
×

Important Information

Ved at bruge forum accepterer du vores Privatlivspolitik og Vilkår for brug af siden