Jump to content
Vild med Golf

prov1

Member +
 • Content Count

  69
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

8 Neutral

About prov1

 • Rank
  Junior bruger
 • Birthday 12/19/1973

Profile Information

 • Køn
  Male
 • Hjemmeklub
  Viborg Golf Klub
 • Handicap
  8
 • Højre / Venstre
  Venstrehånds spiller
 • Hvad er der i baggen
  Taylormade RZB stage 2 tour 2.0 Driver

  TaylorMade RocketBallz Stage 2 Tour TP Fairway Wood

  TaylorMade Tour Preferred MC Irons Steel 3-PW

  TaylorMade Tour Preferred Wedge 50-56-60

  Taylormade Est 79 Putter

  Balls Titleist NXT Tour

Recent Profile Visitors

1,410 profile views
 1. Har nu spillet 9 huller med smølfe bolden og kan varmt anbefale den farve. Den kan måske være lidt svær at se i luften når den kommer ud på 175-200 meter når man kigger direkte op i himlen. men på jorden er den super nem at se. Jeg prøvede at slå med vilje et par bolde ind i noget skov hvor jorden jo nu er dækket af blade. og selv der er den blå utrolig nem at se/finde. har nu spillet med 3 af farverne. den røde er jeg ikke så vild med. den grønne også super nem at se kan dog være lidt svær at se i rough og i skov. men meget behagelig farve at se på. den blå jo jo meget skarp og måske lidt provokerende farve. men hva. hvorfor skal det hele være så kedeligt. har også købt en ks. gule. men ja den ligner jo alle de andre gule farver.
 2. En el. flere som har lyst så hop gerne på tiden Fredag kl. 12.30 uanset hcp. bare kom frisk. mvh. peter.
 3. Ny spiller i Viborg golf klub. har en tid imorgen D. 21-10 kl. 12.00 Nogle som har lyst så skriv jer endelig på både mænd og kvinder UANSET hcp. bare kom frisk. mvh. peter
 4. Jeg er sku blevet AFHENGIG af den grønne. har lige været nødsaget til at købe 3 x 12 bolde mere men så burde der også være til resten af sæsonen.
 5. Ja jeg har ihvertifælle absolut ingen problemer med at se dem. og ikke sidste gang jeg køber dem.
 6. HA HA HA HA. men der er jo nogle af os der ikke kun slår 70 meter frem med en driver og ligger sikkert i fairway men så bruger 5 på at nå på et kort par 4 hul. ha ha. så nogle gange må man jo presse sig selv lidt ;-) nå men jeg kan ikke forstå du syntes de er svære at se. jeg syntes de er helt vildt nemme at se også i semi og rough. hilsen peter.
 7. Har nu prøvet at spille med den GRØNNE bold. og må sige jeg er super overrasket over den. ikke nok med at den lyder meget mere rolig når man slår til den, så er den så meget mere blød både at slå til men også at putte til. en helt vild forbedring i forhold til den tideliger dx2 soft 2017 og ældre model. hvad angår at kunne se den er den utrolig overraskende nem at se både midt i fairway men også i semi og rough. absolut en fryd for øjet og fornemmelsen at spille med. hvis jeg skal kunne nævne 1 ting som måske kan være et minus med den (men som alligevel jo nok er et plus) ja så især på mine korte slag ind til green (fra 100m.) og til midt green. så havde jeg den følelse at den faktis flyver længere med alle mine jern. så ja det er faktis ikke kun de korte slag men der det jo er mest vigtigt at man kender længden. men vil skyde på at jeg i snit på de sidste 100 nok slog den ca. 5-8 meter længere end jeg normalt plejer at slå selv samme bold men i en 2017 udgave.
 8. så burde man få 2 kr. rabat til ekstra indkøb af rengørings midler ;-)
 9. Ja men endnu mere prøv at skrue godt op for jeres tv. og hør efter hvor sprødt de rammer boldene. det er helt vildt at man i den alder især 82 og 78 år gammel stadig rammer sine jern så lækkert. så fedt at høre det svirp og klik.
 10. Man skal sku da være en smugle kæmpe idiot hvis man køber GRØNNE GOLFBOLDE til at spille med om sommeren.. hold kæft det er den mest vandvittige grønne farve jeg nogensinde har set. nu må vi så se hvordan øjet siger til den når den imorgen kommer med på golfbanen :-) tak for handlen til vild med golf shop :-)
 11. Skulle der evt. være en der har liggende en Driver af mærke. TaylorMade RBZ Stage 2 VENSTRE HÅND. med stiff. skaft 10,5 Grader, som de kunne være interesseret i at sælge. så giv mig gerne et kald eller smid dit nr. her. så vender jeg tilbage til jer. mvh. Peter. mobil. 2622 5448
 12. flot runde for dig idag :-)

 13. pjat med jer. vil man slå længere skal man bare slå mere til den men ja endelig er det jo ren fysik. i modvind bevæger et emne sig mod vinden og bliver derved bremset i forhold til størrelsen på emnet og hvor meget vinden flytter sig pr. sek. i medvind bevæger emnet sig med vinden men da emnet bevæger sig hurtiger end vinden tabes effekten da emnet jo stadig skal bevæge sig gennem luften som jo stadig er en modstand. hvor imod stod man ude i rummet og slog til en bold hvor der jo er luft tomt. ville bolden forsætte med samme fart i al evighed el. indtil den ville blive påvirket af et andet emne så som ting som flyver rundt i rummet eller en anden planet mf.
×
×
 • Create New...

Important Information

Ved at bruge forum accepterer du vores Privacy Policy og Terms of Use for brug af siden