Jump to content
Vild med Golf

Pacman22

Member +
 • Content Count

  13
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Pacman22 last won the day on March 28 2018

Pacman22 had the most liked content!

Community Reputation

2 Neutral

About Pacman22

 • Rank
  Junior bruger

Profile Information

 • Køn
  Not Telling
 • Hjemmeklub
  Dragør
 • Handicap
  14,5
 • Højre / Venstre
  Højrehånds spiller

Recent Profile Visitors

1,061 profile views
 1. THIS ADVERT HAS EXPIRED!

  • FOR SALE
  • NEW

  Helt ny Nike Method Origin Counterflex putter sælges, da jeg ikke den brugt. Putteren er 35 “ tommer og stadig i plastik. Der medfølger justeringsværktøj.

  1,000.00 DKK

  København - DK

 2. Kære alle Mange tak for input. Jeg vil tage det en tur forbi Pro'en og lade ham vurderer hvad der skal ske.
 3. Hej alle. Jeg har knækket skaftet i mit Titleist CB 714 6 jern (skaftet er et Project x 5.5 Rifle) og vil derfor selvfølgelig gerne have et nyt skaft i. Jeg har forsøgt, at læse mig lidt frem til hvilket muligheder jeg har, men syntes stadig ikke, at det står helt klart. Jeg håber derfor, at der er en der vil bruge fem minutter på at skole mig lidt i dos and don'ts hvad angår justering af skafter. Som jeg ser det, har jeg en af følgende muligheder 1) Forsøge at finde et nyt skaft (er vistnok på nordicagolf til 500 kr.) og få hjælp til at sætte det i skaftet. 2) Forsøge at finde et lignede skaft fra et andet jernsæt og få hjælp til at sætte det over i mit eget 3) Bruge skaftet fra mit 4 jern (bruges ikke specielt meget) og få det ændret så specs passer til 6-jernet 4) Sælge resten af sættet og finde noget andet 1: Hvis jeg skal have et nyt skaft (eks. https://www.nordicagolf.dk/golfskafter/project-x/iron-shafts/project-x-steel-iron-tapered.html), hvad skal jeg være opmærksom på? Skaftet leveres vel uden grip, så hvis jernet skal monteres og have nyt grip, hvor meget vil dette løbe op i af kroner? 2: I forlængelse af spgm. 1, hvad skal jeg være opmærksom på? Kan alle project x, 5,5 skafter passe til mit sæt, hvis det tidligere har været monteret i et titleist sæt? Kan det bruges, hvis det tidligere har siddet i sæt fra en anden fabrikant? Hvor meget stivhed mister et skaft generelt pr. år (alt afhængig af brug selvfølgelig)? 3: Som jeg læser et tidligere indlæg, vil dette have relativ stor effekt hvis man bare cutter skaftet af. Hvor besværligt er denne mulighed og hvor relativt dyr er denne ift. ovenstående, da man jo her også mister i 4-jern. På forhånd tak for svar.
 4. Hvad er prisen hvis de stadig er til salg?
 5. Jeg sælger lidt blandet udstyr som ikke har fundet vej til baggen. Wilson FG Tour V2 jernsæt (4-P) med regulær skafter i fin stand Wilson FG Tour V2 3-5 jern med x-stiff skafter i flot stand Mizunp JPX 825 Pro (5-P) jernsæt med regulær skafter i flot stand Nike Covert 2.0 Tour driver i fin stand med Flex S skaft Nike Covert Tour driver med i rimelig stand med Flex R skaft Nike Covert Tour 3 wood i fin stand Flex R skaft Nike Covert Tour hybrid med i rimelig stand Flex R skaft Titleist SM4 wedges i fin stand (52-56-60) Smid en pb hvis du er interesseret i billeder.
 6. Jeg sælger denne Nike Covert 2.0 driver som er købt i sidste måned og ikke har spillet mange runder. Den er i super stand og med marginale brugsmærker, og sælges med orginalt grip og med et stiff Kuro Kage skaft. Der medfølger headcover og justeringsnøgle. Den kan ses på amager inden køb. Mp 1300 kr.
 7. Kan du sende mig billeder på 28559535? Både af jernene og dine 910 køller.
 8. Byder gerne 600 plus porto
 9. Jeg har tre greenfee til Royal Golf Clubs Championsship Course, som jeg ikke skal bruge. Normalpris for greenfee er 990 kr pr stk. Sælges for 700 kr stk eller 2000 samlet.
×
×
 • Create New...

Important Information

Ved at bruge forum accepterer du vores Privacy Policy og Terms of Use for brug af siden