Hop til indhold

Pacman22

Medlem +
 • Antal indlæg

  13
 • Medlem siden

 • Senest besøgt

 • Dage vundet

  1

Pacman22 vandt dagen den Marts 28

Pacman22 havde det mest likede indhold!

Community omdømme

2 Neutral

Om Pacman22

 • Rang
  Junior bruger

Profilinformation

 • Køn
  Not Telling
 • Hjemmeklub
  Dragør
 • Handicap
  14,5
 • Højre / Venstre
  Højrehånds spiller

Seneste besøgende på profilen

790 profil visninger
 1. Pacman22

  Udskiftning af knækket skaft.

  Kære alle Mange tak for input. Jeg vil tage det en tur forbi Pro'en og lade ham vurderer hvad der skal ske.
 2. Pacman22

  Udskiftning af knækket skaft.

  Hej alle. Jeg har knækket skaftet i mit Titleist CB 714 6 jern (skaftet er et Project x 5.5 Rifle) og vil derfor selvfølgelig gerne have et nyt skaft i. Jeg har forsøgt, at læse mig lidt frem til hvilket muligheder jeg har, men syntes stadig ikke, at det står helt klart. Jeg håber derfor, at der er en der vil bruge fem minutter på at skole mig lidt i dos and don'ts hvad angår justering af skafter. Som jeg ser det, har jeg en af følgende muligheder 1) Forsøge at finde et nyt skaft (er vistnok på nordicagolf til 500 kr.) og få hjælp til at sætte det i skaftet. 2) Forsøge at finde et lignede skaft fra et andet jernsæt og få hjælp til at sætte det over i mit eget 3) Bruge skaftet fra mit 4 jern (bruges ikke specielt meget) og få det ændret så specs passer til 6-jernet 4) Sælge resten af sættet og finde noget andet 1: Hvis jeg skal have et nyt skaft (eks. https://www.nordicagolf.dk/golfskafter/project-x/iron-shafts/project-x-steel-iron-tapered.html), hvad skal jeg være opmærksom på? Skaftet leveres vel uden grip, så hvis jernet skal monteres og have nyt grip, hvor meget vil dette løbe op i af kroner? 2: I forlængelse af spgm. 1, hvad skal jeg være opmærksom på? Kan alle project x, 5,5 skafter passe til mit sæt, hvis det tidligere har været monteret i et titleist sæt? Kan det bruges, hvis det tidligere har siddet i sæt fra en anden fabrikant? Hvor meget stivhed mister et skaft generelt pr. år (alt afhængig af brug selvfølgelig)? 3: Som jeg læser et tidligere indlæg, vil dette have relativ stor effekt hvis man bare cutter skaftet af. Hvor besværligt er denne mulighed og hvor relativt dyr er denne ift. ovenstående, da man jo her også mister i 4-jern. På forhånd tak for svar.
 3. Pacman22

  Titleist AP1 714

  Hvad er prisen hvis de stadig er til salg?
 4. Pacman22

  Salg af blandet golfudstyr

  Jeg sælger lidt blandet udstyr som ikke har fundet vej til baggen. Wilson FG Tour V2 jernsæt (4-P) med regulær skafter i fin stand Wilson FG Tour V2 3-5 jern med x-stiff skafter i flot stand Mizunp JPX 825 Pro (5-P) jernsæt med regulær skafter i flot stand Nike Covert 2.0 Tour driver i fin stand med Flex S skaft Nike Covert Tour driver med i rimelig stand med Flex R skaft Nike Covert Tour 3 wood i fin stand Flex R skaft Nike Covert Tour hybrid med i rimelig stand Flex R skaft Titleist SM4 wedges i fin stand (52-56-60) Smid en pb hvis du er interesseret i billeder.
 5. Pacman22

  Nike Cover 2.0

  Jeg sælger denne Nike Covert 2.0 driver som er købt i sidste måned og ikke har spillet mange runder. Den er i super stand og med marginale brugsmærker, og sælges med orginalt grip og med et stiff Kuro Kage skaft. Der medfølger headcover og justeringsnøgle. Den kan ses på amager inden køb. Mp 1300 kr.
 6. Pacman22

  Combo Mizuno MP53/MP63 4-p

  Kan du sende mig billeder på 28559535? Både af jernene og dine 910 køller.
 7. Pacman22

  Wilson FG Tour jernsæt.

  Byder gerne 600 plus porto
 8. Pacman22

  Greenfee Royal Golf Club

  Jeg har tre greenfee til Royal Golf Clubs Championsship Course, som jeg ikke skal bruge. Normalpris for greenfee er 990 kr pr stk. Sælges for 700 kr stk eller 2000 samlet.
×