Hop til indhold


mssg87

Medlem +
 • Antal indlæg

  23
 • Medlem siden

 • Senest besøgt

 • Dage vundet

  1

mssg87 vandt dagen den Juni 28 2014

mssg87 havde det mest likede indhold!

Community omdømme

1 Neutral

Om mssg87

 • Rang
  Junior bruger
 • Fødselsdag 10-07-1987

Profilinformation

 • Køn
  Male
 • Lokation
  Kbh S
 • Hjemmeklub
  Hjortespring Golfklub
 • Handicap
  11,5
 • Højre / Venstre
  Højrehånds spiller
 • Hvad er der i baggen
  Driver: Tom Wishon
  Køller: Tom Wishon
  Jern: Tom Wishon
  Wedges: Tom Wishon
  Putter: Tank Versa
  Andet udstyr: Bushnell V4Tour; Garmin S60

Seneste besøgende på profilen

306 profil visninger
 1. Golf skade

  Min fysio kan ikke helt fortælle mig hvor langtid det skal tage(han er dog positiv). Det vi gør i øjeblikket er stræk øvelser. Håber godt nok jeg bliver klar til min ferie midt i marts. 2 uger ned og spille Carya og National i Belek. Synes det lyder meget ala det du skriver Conjurer.
 2. Golf skade

  Puha 6-7 måneder håber jeg ikke på Bare irriterende at der er gået en del uger, uden nogen form for bedring.
 3. Golf skade

  Smerten sidder: hvis du følger armhulen ned til du rammer det nederste ribben og følger det nederste ribben rundt ca. 10cm rundt på ryg og maven. Så jeg vil sige smerten sider i siden.
 4. Golf skade

  Har været så uheldig at blive skadet i forbindelse med golfen. Stod og trænede svinget i december og lige pludselig har jeg haft stor smerte i højre side af overkroppen lige siden. Smerten er omkring ribben som går fra ryg til mave. Har været forbi lægen, er blevet skannet(det viste dog ikke noget) og har nu været hos fysio 2 gange om ugen i 5 uger. Men smerten har ikke ændret sig. Er også sygemeldt pga af det. Både lægen og fysio har sagt at det kan være noget som har låst sig eller også kan det være en fibersprængning. Har så set at der er nogen herinde som faktisk har haft lignende problem, så ville høre hvor langtid i har brugt, og hvordan i kom over det. Tænker om man skulle prøve en kiropraktor? https://golfonline.dk/forums/topic/Smerter-i-hjre-brystkasse/
 5. mssg87

 6. GPS Ur VS. Kikkert

  Har både kikkert og ur.   På mine dårlige dage bruger jeg ikke kikkert, men uret. (Der findes ikke noget dummere, end at stå med kikkerten, for efterfølgende at lave en jord-triller)   På mine gode dage bliver kikkerten brugt flittigt:)
 7. Tillykke med din nye wedge

    Afleverede det i shoppen, da der var stort hul foran.   Du får det til at lyde som om, du havde beholdt wedgen, hvis der ikke havde været hul i.   Har selv mistet min garmin g6 på banen. Aldrig dukket op igen.
 8. Husk at råbe FORE

  http://www.vg.no/nyheter/utenriks/golf/truffet-av-golfball-var-fem-cm-fra-doeden/a/23278358/ Ser ud som om bolden blev inde i hovedet.   Selv haft en oplevelse for noget tid siden, hvor gruppen bag driver ud før de burde. Vedkommende siger så at han aldrig plejer at slå så langt JA FLOT. Hvad med at råbe FORE så.
 9. Hvordan går det med scoren 2014?

  Har været lidt på udebane de sidste par uger, med turer til holbæk, greve, ledreborg, værløse og skjoldnæsholms 2 baner.    Har ikke haft det nemt.   Idag var det så hjemmebanen hjortespring.   Første 9 huller ender ud med 21 point og tænker det går sku meget godt men nu går der gummiben i den.   De fire førte på bagni er alle i par. Så kommer 2 boogeys og endnu en par.     Puha 40 point med 2 huller igen.   Slutter desværre af med en 7'er og 6'er.   Men ialt 41 point og 82 slag.   Bedste runde EVER.   Og nu nede i 14.8  
 10. Hvordan går det med scoren 2014?

  Jubii   Idag lykkedes det mig endelig at få 36point med 2 streger og fornemt spil på Mølleåen.   Den seneste måneds tid har jeg slet ikke kunne få det til at virke, med et snit på 22p. Satme dejlig at vise at man stadig kan.   Var så tæt på at stoppe karrieren som golfspiller
 11. æv har lavet en sky'er med min nye driver

  Det er da det der skal investeres i http://www.golfpaint.com/, tak Kitter. Nogen der har prøvet det? Må man da håbe det hjælper på det. Det mest irriterende er, jeg har gået og slået virkelig godt med min driver, og jeg skyer normalt ALDRIG. Anden runde med ny driver til 3500kr, BANG en ordentlig sky´er. Man tør dårlig nok kigge på den for at se om der er sket skade.   så fald den godt nok i værdi.
 12. Jeg har lige investeret i den nye Nike tour driver. NICE Anden runde jeg er ude og gå, vælger jeg satme at lave en sky'er og den har nu mistet noget af den flotte metal røde farve. Nej, hvor havde jeg lyst til at skyde mig selv. findes der noget maling i den flotte metal farve eller?
 13. Hvordan går det med scoren 2014?

  Har været ude og investere mange penge i nyt udstyr (Nyt mærke bliver NIKE). Første runde med semiblade 39point og nede i 15,5HCP
 14. Nyt jernsæt - hvor starter jeg?

  Står i samme situation. Følger lige med.
 15. Lag i nedsving

  Stod igår på rangen og øvede lidt i lag i mit downswing.   Brugte v1 på telefonen til at optage. Det der irriterede mig var, at lige så snart der ikke var en bold der skulle rammes, så fik jeg lavet en sindsyg god lag, uden at lave svinget i slow.   Når jeg så skulle udføre det med en bold så fik jeg kastet jern alt for hurtigt.   Nogen der har en fidus til problemet? Jeg prøvet virkelig at fokusere på ikke at slå efter bolden, men at svinge.   Skal forbi pro´en, men først om 9 dage.
×