Jump to content

vejen

Member +
 • Content Count

  8
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About vejen

 • Rank
  Ny bruger
 • Birthday 10/26/1947

Profile Information

 • Køn
  Male
 • Hjemmeklub
  Hirtshals Golfklub
 • Handicap
  31,7
 • Højre / Venstre
  Højrehånds spiller

Recent Profile Visitors

2,037 profile views
 1. nAlen. Vi giver i år 5.500,- ,, og klubben ejer hele anlægget, og vi kom ud af 2017 med et mindre overskud, men det er en evig kamp med faldende medlemstal og mindre green-fee indtægter. Driften kan kun lade sig gøre ved hjælp af mange frivillige, der giver en hånd med pasning og vedligeholdelse. Det giver så til gengæld et fantastisk socialt sammenhold, som rigtig mange sætter pris på, men vi føler os nok lidt "røvrendt" af kommunen. Generelt er der nok for mange golfbaner i DK.
 2. nAlen . Reelt skulle du nok betale betydelig mere i kontingent. Hjørring golfklub lavede inden kommunesammenlægningen en ny lejeaftale med baneejeren (Hjørring kommune) gældende til 2032. Bane- og bygningslejen + kommunens hjælp med græsklipning er et kæmpe kammufleret tilskud til Hjørring golfklub, som de 3 øvrige golfklubber i den nye Hjørring kommune ikke nyder godt af.
 3. vejen

  Moe Norman grip

  Enig med Lars. Moe Norman var nok lidt speciel og lidt af en særling, men man får indtryk af, at han var et dejligt menneske. Gå ind på Google og youtube og søg. Jeg kan næsten ikke få nok. Godt, at han blev hædret efter sin død.
 4. Hej LHW. Ser også efter ny driver. Mig: 67 år og hcp. 34. Kunne godt være interesseret i en af dine demoer. Kunne det være noget for mig? Bor i Hjørring og kan let smutte en tur til dig.
 5. I 20013 fik jeg som nybegynder spillet mig med i hcp 47. Her i foråret og forsommeren er det gået lidt skidt med at score point - men så: Til match i søndags scorede jeg 44 point og gik ned i 39, og i dag scorede jeg 25 på 9 huller og er nu i hcp 34. Så er det dejligt at være en gammel golfer på 66.
 6. Som nybegynder udi golf opstår der ofte mange spørgsmål. Jeg har med fornøjelse læst LHW.s mange indlæg, og mener at han et sted gjorde opmærksom på, at selv  nybegyndere kan have stor fordel af at blive fittet. Jeg startede sidste forår og  fik banegodkendelse midt sommer. Blev spillet ned i hcp 47 inden vejret blev dårligt. Nogle dage gik det godt og andre ad h.... til. Mit spørgsmål er om det vil være en ide at blive fittet med mit begyndersæt: Spalding SP 22, eller skal jeg vente til jeg finder noget bedre udstyr. Jeg er nok ikke parat til den helt store investering, men vil dog gerne have noget der er lidt mere "fremtid" i.  Er blevet lidt varm på Cleveland 588 Altityde. Har nogen her erfaring med dette sæt.
 7. vejen

  Ny i VMG

  Tak for alle velkomsthilsnerne. Bojoerge du skal være så velkommen i Hirtshals. LHW jeg har med stor interesse læst dine mange indlæg omkring fitting og beskrivelse af udstyr. Jeg har et par spørgsmål, som jeg smider ind på tråden om udstyr. 
 8. vejen

  Ny i VMG

  Hej til alle. Som ny her i VMG vil jeg gerne prise den tone der er i debatten. Det er dejligt, at der kan udveksles meninger, uden at det er nødvendigt at tilsvine hinanden. Jeg er en halvgammel mand, der alt for sent kom i gang med  golf sammen med min kone. Vi nyder det i fulde drag, og føler os ualmindelig godt tilpas i Hirtshals Golfklub, hvor vi har været medlem i et år nu.  
×
×
 • Create New...

Important Information

Ved at bruge forum accepterer du vores Privacy Policy og Terms of Use for brug af siden