Jump to content
Vild med Golf

HenrikTrue

Member +
 • Content Count

  20
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About HenrikTrue

 • Rank
  Junior bruger

Profile Information

 • Hjemmeklub
  Simons
 • Handicap
  5,7
 • Højre / Venstre
  Højrehånds spiller

Recent Profile Visitors

402 profile views
 1. Hej Henrik 

  har du flere sko tilbage?

  el ved du hvor man kan købe dem i dk

  mvh. Bente

  1. HenrikTrue

   HenrikTrue

   Hej Bente, ja jeg har nogle enkelte tilbage - hvilken størrelse skal du have ?

   Mvh Henrik - 51517788 Mobil

    

 2. Du burde læse hvad jeg skriver - jeg skriver netop "MIN FILOSOFI" ... du kan ikke anfægte min mening ligesom jeg ikke anfægter andres - dette er et forum hvor man vel kan filosofere og viderebringe ens egne svingtanker, UDEN at blive korrigeret af andre med andre holdninger...
 3. Da dit navn antyder at du er en WILSON fan bliver det svært for mig at hjælpe da jeg ikke har noget Wilson stående - men jeg har en ny CB5 Exotics by Tour Edge 13' Spoon med Fujikura Alpha grafit skaft i S-flex fra som jeg da gerne vil sælge hvis det har nogen interesse ? Hvis du sætter et forlængerstykke på 1" eller 2" i det skaft bliver flexet lidt blødere og så får du den effekt og forhåbentligt den svingtanke som jeg anbefaler.
 4. Min filosofi omkring golf svinget især med de lange køller er netop at man skal SVINGE, ikke slå eller smadre..... Se bare på Couples, Els, Jaquelin og Goosen som alle slår meget langt med bløde rytmiske sving. Tanken om at forlænget skaft gør det lettere at forstå at det skal svinges for at få "slynge" effekten der giver længden med de lange køller har forbedret både min længde og præcision - og jeg spiller endda med 2" forlænget i min Spoover og ivørigt også Driver. Hvis man derimod tager et driver skaft, sætter det i en Spoon og forkorter skaftet, så får man en stivere oplevelse af skaftet og følelsen af at skulle SLÅ hårdere til bolden - det vil jeg nødigt anbefale til nogen golfer.
 5. Hej ! Der er efterhånden flere af Tourspillerne som, hvis forholdene kræver det, benytter en Spoon( 3 Wood ) som enten er standard 13' eller bliver justeret så den er lavere eks. 12' eller 11'.. Jeg spiller selv med en Tour Edge XCG6 11.5' Spoon og har solgt et par stykker af den tidligere model XCG5 også i 11.5' - de spillere der benytter dem har alle haft problemer med at styre deres respektive drivere men har fundet ud af de faktisk slår mindst lige så langt med denne type Spoon, men 90% mere præcist end med Driveren. Jeg forslår at du finder en 13' Spoon med dit favorit skaft, forlænger den med 1", og vupti har du en SPOOVER der virker.. 
 6. Det er en af de tidlige Studio Stock modeller, den hedder 2F.
 7. Har lige lagt 2 modeller op - prøver med flere når jeg ser reaktionen..
 8. Ja MON ikke ! Og så skal de sælges til 20 forskellige lande på hvert deres sprog og nationale opfattelse...
 9. TL yder ikke tilskud til markedsføring og minimums ordre for distributører er 1 mio. DKK så god fornøjelse 
 10. Hej Tom,   Jeg yder garanti som gl. distributør - dvs hvis sko'en går i stykker ved almindeligt brug så ombytter jeg u/b. Heldigvis sker det næsten aldrig    Mvh Henrik
 11. Jeg har en del fabriksnye originale Bettinardi puttere på lager af hans serier fra 2010, 2011 og 2012 som jeg gerne vil sælge til halv pris af hvad de har kostet tidligere, inklusive original headcover i skind med broderet logo. Er der nogen derude som kender Bettinardi putters og véd hvad de står for ?
 12. Hva så Lars, skal du også have et par til vintersæsonen ?
×
×
 • Create New...

Important Information

Ved at bruge forum accepterer du vores Privacy Policy og Terms of Use for brug af siden