Hop til indhold

ronnow

Medlem +
 • Antal indlæg

  395
 • Medlem siden

 • Senest besøgt

 • Dage vundet

  14

ronnow vandt dagen den Oktober 16

ronnow havde det mest likede indhold!

Community omdømme

126 Fremragende

Om ronnow

 • Rang
  Super bruger

Profilinformation

 • Køn
  Male
 • Hjemmeklub
  ørnehøj
 • Handicap
  15,3
 • Højre / Venstre
  Højrehånds spiller
 • Hvad er der i baggen
  TaylorMade R11S
  Mizuno MX700 3W, 5W
  (??) 3-Hybrid
  Mizuno MX100 "rookie sæt" 4-PW
  Mizuno MX 55°, Mizuno MX 60°
  Ping Anser Faith (ja, ladies putter...)
  Srixon AD333, BridgeStone E06, + diverse...

Seneste besøgende på profilen

2.239 profil visninger
 1. ronnow

  Evaluering af sæsonen

  Har vist et net liggende stadig, men kun brugt en eller to gange. Dels skal jeg slå mit græs, dels skal jeg ikke slå forbi/over/igennen... for der er ingen mark, men noget der kan sige Kliirrr . Og ham med Harley'en ca. 100m væk har jeg ikke lyst til at diskutere med.
 2. ronnow

  Evaluering af sæsonen

  Sammanlagt en ok sæson. Generelt stabilt spil... med et lille aber dabei... Slutter i ca. samme hcp som jeg endte med sidste år - 16 stykker. Sæsonen startede med op opskrivning på 2 ifm årsrevisionen. Og samtidig skulle jeg lige overkomme efterdønningerne fra en større operation. Så var lige oppe og vende i 19. Bedste runde: 82 slag Værste runde: Har fuldstændig fortrængt den , men det var i nærheden af et et-cifret point antal. Har indberettet 19 runder - svarer til ca. halvdelen af hvad jeg fik spillet. Det lille men nævnt i starten: Min putter skal være mere end lykkelig for den overlevede sæsonen!!
 3. ronnow

  Scores 2018

  Super runde @AkselBirke Og på denne tid af året. Godt gået! Nah, der er da også andre der skriver. Mener bestemt jeg skrev her for en måneds tid siden Kan være sæsonen blot er ved at gå på hæld og der ikke er så meget at skrive om. Og der er ikke længere en hvis herre, som sørgede for alle mulige og umulige diskussioner. Uanset om de var gode eller dårlige. Håber jeg kan få en runde på Søndag, så skal jeg nok skrive
 4. ronnow

  30 stk. SmartCore bolde fra 199,-

  Det er IMHO en ganske fornuftig bold. Spillede med den næsten en hel sæson for nogle år tilbage og var ok tilfreds. Og den pris du lige sætter der.... checker lige lageret af bolde
 5. ronnow

  Mulig sindsyg dq

  Det kunne nu ha været sjovt hvis caddien skulle ud og dykke... Hvor mange bolde jeg har i baggen... pas. Spiller ofte med gode "sø-bolde", men når humøret er til det ryger en af de dyre i spil Så det er nok en 3-4 sleeves + et par håndfulde sø-bolde jeg render rundt med. Om ikke så lang tid rydder jeg op i baggen og så finder jeg nok lidt hist og her (håber ikke det bliver en gammel banan )
 6. ronnow

  Mulig sindsyg dq

  Ja, det må han gerne. Men min 3. pind gik på at ingen i nærheden havde en der matcher. På Touren er det krævet at når de udskifter bold, så skal det være samme mærke, type, årgang, mv.
 7. ronnow

  Mesterskabsbane?

  Jeg tror heller ikke der er en præcis definition. Men min egen fortolkning af det er noget a'la en bane der kan bære en turnering som minimum af ecco-tour størrelse. Og det er heller ikke særlig præcist.
 8. ronnow

  Mulig sindsyg dq

  I går under WGC turneringen i kina ligger Schauffele i fringe på 18. med mulighed for at komme i omspil. Efterfølgende rammer Rose's bold Schauffele's bold og begge ryger i en sø. Naturligvis må Schauffele genplacere.... men... lidt tankespind: - Det var Schauffele's sidste bold - ikke flere i baggen - Bolden i søen er dybt væk i mudder og kan ikke findes - Der er ingen i nærheden der benytter samme type bold Hvad så - han har ingen bold at genplacere. Kunne det så have blevet en DQ? Jaja, jeg ved den er laaaangt ude, men alligevel.
 9. ronnow

  Begrænsninger af brugen af Green bøger...

  Jeg er for så vidt slet ikke uenig med dig her. Men noget af det du skriver kan lyde en smule arrogant. Man må også lære at acceptere, at man af og til kommer til at gå bag ved et hold uerfarne golfspillere, evt. ældre som ikke nødvendigvis går kap-gang. Så, i stedet for at brænde sammen, så prøv at blive lukket igennem og evt. også give dem et par konkrete fif til hurtigere spil baseret på hvad man evt. har observeret.
 10. ronnow

  Begrænsninger af brugen af Green bøger...

  40 sekunder er rigelig tid til at slå sit slag. I langt de fleste situationer. Men som en fast grænse i en regel er svært i golf. Dels er det svært at administrere (skal medspilleren starte en timer i stedet for selv at gøre sig klar?). Dels er der situationer hvor jeg synes det er acceptabelt at bruge lidt længere tid. Med få undtagelser, så slår alle jeg spiller med indenfor 20-25 sekunder. En enkelt jeg ofte spiller med sl¨r næsten alle hans slag indenfor et par sekunder Vedr. Marshall's - I dk er det svært, da de i så fald skulle være på frivillig basis. Ellers skulle kontingent og green-fee jo sættes op. Men har nu sjældent oplevet det som et problem. Har spillet i Sverige, Tyskland, Irland, Skotland, Spanien og Thailand. Og kan ikke huske at have rendt ind i en Marshall
 11. ronnow

  Scores 2018

  Sjovt som golf er. For to dage siden (se tidligere post) var putteren decideret en fjende. I dag reddede den mig nogle gode point. Og utroligt hvordan tillid til ens puttning kan være. I søndags var det helt væk. I dag stod jeg på 18. og vidste præcis hvordan puttet skulle sættes for at dele - og da jeg slog det (lidt tricky) 1,5m putt var jeg ikke i tvivl, og den var dead center. Til stor ærgelse for min medspiller som ellers var foran hele vejen
 12. ronnow

  Scores 2018

  Hobro
 13. ronnow

  Scores 2018

  Utroligt så godt vejr man kan spille golf i her midt i oktober . Det var jo næsten helt perfekt i dag. Jeg ramte driver og jern - og egentlig også fw køller - ganske udmærket. Jeg har ingen score da mit scorekort forsvandt under mystiske omstændigheder på hul 9 . Måske pga. 2 point på de første 5 huller. I alt. 3 stk. 3 putts, et 4 putt og så noget roderi i flere bunkers på et par 3. Da score kortet desværre gik i mange stykker, så kan jeg ikke referere helt hvor mange yderligere 3-putts jeg havde, men kan dog sige at der ikke var flere 4-putts Jeg gav drikkelse efter runden Men fik dog et smil over denne måde at dele toiletter op.
 14. ronnow

  At lukke igennem...

  I dag fandt vi det helt rette sted at lukke i gennem. På tee 1 . Vi, en 3-bold, havde første bookede tid, men da den efterfølgende 2-bold lurede i baggrunden lod vi dem selvfølgelig slå ud først. Vi havde efterfølgende adskillige to-bolde efter os, men de var aldrig rigtig oppe og presse - og den forreste sagde også til os at vi ikke skulle lukke igennem da tempoet åbenbart var fint. MEN pludselig (hul 11-12ish) har vi en ny to-bold foran os. Klart begyndere.... Jeg spurgte lidt sarkastisk hvordan de kunne være kommet foran os..... Ja, de har selvfølgeig slået ud på hul 9... måske snarre 11... hvilket er decideret tåbeligt når der er pres på banen. De lukkede os dog hurtigt igennem, men utroligt at klubben ikke uddanner begyndere i IKKE at starte midt i det hele når der er pres på banen. Jeg har en fornemmelse, at de har tilbragt resten af dagen med at lukke hold igennem på hul 14
 15. ronnow

  Regntøj

  Har gennem flere år haft en abacus som favorit jakke. Den var dog ikke købt som decideret regnjakke, men den var vandafvisende, og gjorde det perfekt i let bygeregn og lignende. Som regnjakke har jeg en (dyr) Galvin Green - goretex - og den holder jo næsten en tsunami ude. Den virker fint, men er dog mest komfortabel når den ligger i baggen . Det med "larmen" kan jeg godt nikke genkendende til. Må prøve Cross næste gang der skal investeres. Btw, nogen der har et tip til hvordan man vasker sådan en goretex jakke i maskine?
×

Important Information

Ved at bruge forum accepterer du vores Privatlivspolitik og Vilkår for brug af siden