Jump to content

ronnow

Member +
 • Content Count

  469
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  15

ronnow last won the day on May 26 2019

ronnow had the most liked content!

Community Reputation

138 Fremragende

About ronnow

 • Rank
  Guld medlem

Profile Information

 • Køn
  Male
 • Hjemmeklub
  ørnehøj
 • Handicap
  15,3
 • Højre / Venstre
  Højrehånds spiller
 • Hvad er der i baggen
  TaylorMade R11S
  Mizuno MX700 3W, 5W
  (??) 3-Hybrid
  Mizuno MX100 "rookie sæt" 4-PW
  Mizuno MX 55°, Mizuno MX 60°
  Ping Anser Faith (ja, ladies putter...)
  Srixon AD333, BridgeStone E06, + diverse...

Recent Profile Visitors

2,849 profile views
 1. Enig. Men man skal altid huske at står du på index 1 hul, så er det ikke nødvendigvis det sværeste hul. For os hcp spillere er dette meget individuelt. Og index er som hovedregel kun baseret på hvor hcp spilleren skal have slag ifht til scratch spilleren. Men når vi ikke spiller hulspil burde det være ret ligegyldigt hvordan vi får distribueret vores tildelte slag over en 18 hullers bane.
 2. Det gør jeg næsten altid ... altså ligger >100m fra pinden... altså længere væk end 100m. Jeg tror du mener du ligger inden for 100m, og derfor bør det være "<"100. Sorry, men med noget matematik i uddannelsen... så forkert tegnbrug skuer i mine øjne No harm done... Jeg forstår dine frustrationer. Selvom min største udfordring(?) er længde, så ser jeg mig selv ofte bruge 4 slag på de sidste x, 10m <= x <= 40m. Det er aldeles frustrerende, men glæder mig altid til den næste runde jeg skal spille.
 3. ronnow

  Corona

  Jeg holder gerne en p-bås afstand til hver side når jeg parkerer. Min bil skal så sandelig heller ikke smittes af en eller anden coronabefængt Kia. Man ved jo stadig ikke om denne corona kan springe pludselig fra Kia til VW... og måske ligefrem til Audi og Mercedes.
 4. ronnow

  Corona

  Fedt. Vores bane har også åbnet med de restriktioner der nu er anbefalet. Selvom jeg stadig er tilhænger af at blive hjemme, har jeg sagt ja til at lege baneservice/kontrol i week-enden (det bliver så baneservice minus service). Om ikke andet, får jeg vel et indblik i om folk overholder restriktionerne. Men med dit input @Årgang63, forventer jeg ingen problemer, selvom der er 100% booket. Og skal måske også lige shoppe... men heldigvis er vi åbenbart rigtig gode til at sprede os i butikkerne her i mit område. Tror ikke jeg har set mere end 15-20 mens jeg har handlet. Og alle er super gode til at holde den afstand der skal til.
 5. ronnow

  Corona

  Jeg vil bede dig om ikke at være så seriøs Men netop den artikel du henviser til antyder jo netop at man ikke helt har styr på det endnu. Og bevares, havde sgutte styr på droplets og aerosols ... men det er så bare "a matter of size"
 6. ronnow

  Corona

  Uden at være expert... øh faktisk slet ikke Men tænker det du mener ikke er at makkeren sender en stor snot-hakker mod dig - yikes. Men aerosoler, som også er i nys/hoste - men sågar ved alm. tale. Der er vist gevaldige mangfoldige meninger om hvordan corona smitter - aerosoler er vist 100% bekræftet. Og så er der alle de andre ting.... berøring af noget hvor vira måske måske ikke har overlevet... Take a chance?
 7. ronnow

  Corona

  Prins knud her... Jeg fatter det stadig ikke. Hvis jeg får det på hænderne er jeg home free? Og i de 4 timer jeg spiller golf? Hvor mine hænder kun/altid er i lommen eller på en kølle? Jeg fatter heller ikke hvorfor den bakterielle del kommer ind i din argumentation? Tegn og fortæl gerne. (ironi kan være anvendt)
 8. ronnow

  Corona

  Du har vist aldrig fået dårlig mave på en golfbane En lidt mere "simpel" toilet procedure tankegang: 1) Brug en papirserviet til dørhåndtag på vej ind 2) Vask selvfølgelig dine hænder + evt sprit 3) Brug en papirserviet på vej ud + sprit/vask efterfølgende hænder hvis muligt. Og smid papirserviet i skraldespanden.
 9. ronnow

  Corona

  Det kommer du nok i modvind med nogle steder. Jeg tror at mange (de fleste?) golfklubber har deres driftsomkostninger dækket ind via kontingent. Om det er 75% eller 85% ved jeg ikke. Resten kommer via greenfee og sponsorer. Og selvom der er et dyk i greenfee, og et muligt dyk i sponsorer klarer disse klubber det nok. Men der er klubber (kommercielle om du vil) som har væsentlig større vægt på greenfee. De tænker nok anderledes. Og så er der altid en eller anden domino effekt i disse kriser. Bare for at nævne den oplagte: resteautøren... sikkert i langt de fleste tilfælde en forpagter aftale... hvis han lukker->mindre attraktiv golfklub-> medlemmer skifter -> færre medlemmer -> færre penge -> færre ressourcer -> mindre attraktiv bane -> fortsæt selv.... Jeg håber ikke vi kommer så vidt! Men jeg er 100% enig med dig i at vi bør følge råd fra myndigheder og DGU. Det er ikke nu vi skal lege eksperter på virologi osv. bare fordi vi gerne vil spille golf.
 10. ronnow

  Corona

  Denne video er også informativ. Se fx. 7 min inde i videoen omkring Philidelphia/St Louis
 11. ronnow

  Corona

  Dét spørgsmål tror jeg du skal stille til rette instans.... og det er næppe et golf debat forum
 12. ronnow

  Corona

  Jeg er, og har aldrig været, uenig i at golf er absolut low-risk ifht. til smitte, såfremt vi overholder restriktionerne. Og jeg er også fuldstændig enig med dig i at vi skal have noget luft og motion. Men jeg er nødt til at holde mig selv fast i at DGU anbefaler lukning, og lade være med at spille. Om den beslutning er fornuftig eller i overens med sundhedsmyndighederne er tilsyneladende det spørgsmål der diskuteres oftest hos golf-spillere lige nu. Men jeg står fast om min egen beslutning om ikke at spille lige nu*) Jeg tror sundhedsmyndighederne tager den fra et synspunkt, nemlig at det egentlig er ok at gå en 3-4 timers tur uden at nogen har tæt kontakt. DGU tager nok mere det synspunkt, at det kan skade golfen på image og kommercielle interesser. Men det er selvfølgelig mit gæt. Det du nævner med refusion af kontingent... enig, helt hen i vejret *) Selvom risiko for smitte på en golftur er -lad os sige -0.01, så skal den lægges til den smitte faktor der er gældende. Hvis den er 1.2, så hæver du den til 1.21, og vil over 30 dage være medvirkende til 70 flere smittede personer.
 13. ronnow

  Corona

  Jeg har også været der hvor jeg syntes lukning er tåbeligt: Men det korte og det lange er, at vi også må bakke op om de drastiske beslutninger der bliver taget i disse tider - uanset hvorvidt vi synes de er fornuftige eller ej. Der er jo også en signal værdi i, at vi også bakker op om det, og er i samme båd som alle andre sportsudøvere. Jeg sidder pt og kigger ud på et fantastisk vejr, men uanset hvor meget jeg gerne ville på banen, så accepterer jeg, at jeg ikke må. Men overvejer at gå en lang tur, og tager måske en wedge og en håndfuld bolde med - måske der er et øde sted jeg kan chippe lidt
 14. Dælme træls. Hør evt. lægen hvornår du må belaste fuldt ud. Det ville være synd at ødelægge den igen... Var der forøvrigt ikke engang en dansk pro der brækkede håndled/arm(?) men så trænede og spillede blot med et-arms sving? Det kunne du prøve ;)
×
×
 • Create New...

Important Information

Ved at bruge forum accepterer du vores Privacy Policy og Terms of Use for brug af siden