Jump to content

ronnow

Member +
 • Content Count

  448
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  15

ronnow last won the day on May 26

ronnow had the most liked content!

Community Reputation

132 Fremragende

About ronnow

 • Rank
  Guld medlem

Profile Information

 • Køn
  Male
 • Hjemmeklub
  ørnehøj
 • Handicap
  15,3
 • Højre / Venstre
  Højrehånds spiller
 • Hvad er der i baggen
  TaylorMade R11S
  Mizuno MX700 3W, 5W
  (??) 3-Hybrid
  Mizuno MX100 "rookie sæt" 4-PW
  Mizuno MX 55°, Mizuno MX 60°
  Ping Anser Faith (ja, ladies putter...)
  Srixon AD333, BridgeStone E06, + diverse...

Recent Profile Visitors

2,631 profile views
 1. Det kan man så fra næste år. Min sæson har været noget rod. Start 16,3 Slut 16.0 Der har været perioder med store udfald i mit spil. Fx en gang i August hvor jeg stregede 16 huller i træk. Ja, du læste rigtigt - seksten! Dog over to runder.
 2. På hjemmebanen er det sjældent et problem med vand i bunkers, men har også været steder, hvor de nærmest kunne bruges som fiskedam. Regler er regler, men tænker, at nogle baner, hvor bunkers ikke dræner, burde det være "blå område" hvis der er vand i. Selvom man bør straffes for at ryge i en bunker, så bør man heller ikke dobbeltstraffes pga. "unaturlige overfladeforhold".
 3. ronnow

  Scores 2019

  Nåeh... derfor Og nej, det var ikke et meget dårligt forsøg på at være anonym....
 4. Jo det er, da det er definitionen Hvis man - af en eller anden grund - ønsker at øge sin ballspeed, så er der kun disse to at skrue på. Men desværre siger ballspeed *intet* om hvor bolden går hen Men helt enig i alt det andet. Jeg vil også langt hellere svinge mere roligt med en stabil (høj) smash factor end forsøge at tyre med alt hvad jeg kan trække.
 5. ronnow

  Scores 2019

  Da jeg startede med at spille, var par 3 hullerne mine venner. Det var af den simple grund at der ganske enkelt var en kortere distance og færre slag at fucke up på. Det har selvfølgelig ændret sig. Og er langt hen ad vejen enig om at på et tidspunkt bliver par 3 de "sværeste". Men for os der ikke har "lært" at slå helt så langt, er par 4 hullerne næsten lige så slemme. Det er ikke unormalt, at jeg må hive et eller andet kølle bæst op bare for at komme i nærheden af green i 2 på et par 4.
 6. Jammen, "DENY_ALL" er jo et std. firewall trick. Uden at have nærlæst alt, så må han have en grund til at nægte sig skyldig i alt. Det må vi så vente på om det har bund i noget. Men "medicin"... det lyder....hmmm....tiger agtigt...
 7. De ser lidt fesne ud de bolde. Men hvorfor har Hedensted en rangebold fra Silkeborg-Ry?? I dk og her omkring er range bolde i det mindste et slag værd. Har prøvet i Spanien og Thailand (og/eller muligvis andre udenlandske) hvor max halvdelen af en spand lignede en bold man kunne slå til.
 8. Det var nu ikke foto's jeg hentød til. Der ligger et par videoer på youtube. Og det er helt OT... de piger spiller fin golf og har udmærkede sving. Tror jeg...
 9. I samme kategori... google bikini golf (eller youtube)
 10. ronnow

  Scores 2019

  Øv når sådan noget sker. Havde en lidt lignende situation i går. Også turnring - på fremmed bane. Driver ud i noget rough, og spørger så en medspiller - hjemmebane spiller - hvor langt er der ind? 70m svarer han. Fint, jeg laver et "perfekt" sving, og søger desperat efter bolden i luften. Det er dog hurtigt klart at jeg blot har fejet græsset væk under bolden, som åbenbart lå lidt højt. Jeg kigger på min medspiller med et skævt smil: Hvor langt er der så nu? Han svarer med et ligeså skævt smil: 70m
 11. Det kan jeg godt forestille mig. Men en gang imellem har nogle (incl jeg) også kun tid (eller lyst) til 9 hurtige. Det må man jo respektere. Det er for mig så ikke noget stort problem da vi har både en 9-huls og en 18 huls bane, og spiller man kun 9, melder man sig på 9.
 12. Egentlig kun bytning. Om folk melder eds eller ej, indberetter eller ej blander jeg mig ikke i. ... så længe scores er korrekt! Men selvfølgelig kun private runder, hvor vi nemt kan holde styr på hinanden. Turneringer, ja, så bliver alt lavet efter forskrifterne.
 13. Forstår ikke lige? Men hvad vi gør er ikke specielt anderledes end hvis vi havde byttet. Scores afstemmes når vi er i mål som helt normalt.
 14. Vidste ikke at de kunne det... I langt de fleste private runder jeg spiller bytter vi ikke scorekort, men noterer for sig selv. Så det er ligefør det er det samme Men normalt er der jo altid en øl/vand på højkant, så der er bestemt styr på det. Og jeg noterer som regel alle scores i bolden.
 15. Nå, vi er kommet lidt OT, men alligevel. Det er sært - jeg husker ikke , at jeg er blevet afvist, hvis jeg pænt har spurgt om at "gå med" en bold. (Arh, måske der har været en enkelt gang). Nogle gange, hvis det er nogen man slet ikke ved hvem er/fremmed bane, oplever man en smule modvilje/irritation i starten, men sjovt nok ender det næsten altid med en super hyggelig runde for alle parter. Det sker typisk på hul 2-3 stykker når vi alle har fundet ud af vi spiller lige dårligt Så er isen brudt. Og jeg ville også i din situation investere lidt i diverse KiK'er - også selvom det er 9-huller. Jo flere der kender dit navn, des næmmere er det at koble sig på.
×
×
 • Create New...

Important Information

Ved at bruge forum accepterer du vores Privacy Policy og Terms of Use for brug af siden