Hop til indhold
Vild med Golf


ronnow

Medlem +
 • Antal indlæg

  399
 • Medlem siden

 • Senest besøgt

 • Dage vundet

  14

ronnow vandt dagen den Oktober 16 2018

ronnow havde det mest likede indhold!

Community omdømme

127 Fremragende

Om ronnow

 • Rang
  Super bruger

Profilinformation

 • Køn
  Male
 • Hjemmeklub
  ørnehøj
 • Handicap
  15,3
 • Højre / Venstre
  Højrehånds spiller
 • Hvad er der i baggen
  TaylorMade R11S
  Mizuno MX700 3W, 5W
  (??) 3-Hybrid
  Mizuno MX100 "rookie sæt" 4-PW
  Mizuno MX 55°, Mizuno MX 60°
  Ping Anser Faith (ja, ladies putter...)
  Srixon AD333, BridgeStone E06, + diverse...

Seneste besøgende på profilen

2.303 profil visninger
 1. ronnow

  Scores 2019

  I går, årets første dag med græs under golfskoene Vi kunne dog kun nå 9. [x] Årets første DB [x] Årets første Bogey [x] Årets første Par [x] Årets første Birdie [x] Årets første streg [x] Årets første sø [ ] Årets første bunker [ ] Årets første køllekast [x] Årets første 3-putt [x] Årets første 18p/9 Tænker jeg vil gøre alt for kun at få check i én af de to ovenstående der mangler 😵
 2. Vi er tre gutter der tager af sted først i Marts til Montado Golf Resort. Vi havde ikke rigtig tid til at lave turen selv, så det blev en "klub tur". Er der nogen der har erfaringer med dette sted? Eller området deromkring (ca. 30km fra syd for Lissabon). Min største bekymring er at det ser ud til at ligge ude i ingenting, og rejsen kun incl. transport til/fra lufthavn. Og hvis der er noget jeg hader, så er det faktisk at være på et resort uden fornuftig mulighed at komme lidt væk.
 3. Uden at kunne vide alle andre (mod)argumenter, men så vil jeg mene at disse to faktorer er uafhængige. Jeg har ikke super stive evner inden for "elastisk stød", så kommenterer ikke formlerne. Men udfra det viste, så er formlem for smash factor ganske uafhængig af club speed. Så vi er tilbage til: Ball Speed = Club speed x Smash Og any 2 er uafhængige af hinanden Ligeledes tilsvarende: lxh=A; 2 af tre er uafhængige af hinanden (Areal) U=RxI; 2 af tre er uafhængige af hinanden
 4. Wow! Som pænt højt uddannet inden for det tekniske er det egentlig ikke uinteressant. Men af en eller anden grund forstår jeg slet ikke retningen (eller pointen) i ovenstående? Måske det bare bare er en hetz?
 5. Har vist et net liggende stadig, men kun brugt en eller to gange. Dels skal jeg slå mit græs, dels skal jeg ikke slå forbi/over/igennen... for der er ingen mark, men noget der kan sige Kliirrr . Og ham med Harley'en ca. 100m væk har jeg ikke lyst til at diskutere med.
 6. Sammanlagt en ok sæson. Generelt stabilt spil... med et lille aber dabei... Slutter i ca. samme hcp som jeg endte med sidste år - 16 stykker. Sæsonen startede med op opskrivning på 2 ifm årsrevisionen. Og samtidig skulle jeg lige overkomme efterdønningerne fra en større operation. Så var lige oppe og vende i 19. Bedste runde: 82 slag Værste runde: Har fuldstændig fortrængt den , men det var i nærheden af et et-cifret point antal. Har indberettet 19 runder - svarer til ca. halvdelen af hvad jeg fik spillet. Det lille men nævnt i starten: Min putter skal være mere end lykkelig for den overlevede sæsonen!!
 7. ronnow

  Scores 2018

  Super runde @AkselBirke Og på denne tid af året. Godt gået! Nah, der er da også andre der skriver. Mener bestemt jeg skrev her for en måneds tid siden Kan være sæsonen blot er ved at gå på hæld og der ikke er så meget at skrive om. Og der er ikke længere en hvis herre, som sørgede for alle mulige og umulige diskussioner. Uanset om de var gode eller dårlige. Håber jeg kan få en runde på Søndag, så skal jeg nok skrive
 8. Det er IMHO en ganske fornuftig bold. Spillede med den næsten en hel sæson for nogle år tilbage og var ok tilfreds. Og den pris du lige sætter der.... checker lige lageret af bolde
 9. Det kunne nu ha været sjovt hvis caddien skulle ud og dykke... Hvor mange bolde jeg har i baggen... pas. Spiller ofte med gode "sø-bolde", men når humøret er til det ryger en af de dyre i spil Så det er nok en 3-4 sleeves + et par håndfulde sø-bolde jeg render rundt med. Om ikke så lang tid rydder jeg op i baggen og så finder jeg nok lidt hist og her (håber ikke det bliver en gammel banan )
 10. Ja, det må han gerne. Men min 3. pind gik på at ingen i nærheden havde en der matcher. På Touren er det krævet at når de udskifter bold, så skal det være samme mærke, type, årgang, mv.
 11. Jeg tror heller ikke der er en præcis definition. Men min egen fortolkning af det er noget a'la en bane der kan bære en turnering som minimum af ecco-tour størrelse. Og det er heller ikke særlig præcist.
 12. ronnow

  Mulig sindsyg dq

  I går under WGC turneringen i kina ligger Schauffele i fringe på 18. med mulighed for at komme i omspil. Efterfølgende rammer Rose's bold Schauffele's bold og begge ryger i en sø. Naturligvis må Schauffele genplacere.... men... lidt tankespind: - Det var Schauffele's sidste bold - ikke flere i baggen - Bolden i søen er dybt væk i mudder og kan ikke findes - Der er ingen i nærheden der benytter samme type bold Hvad så - han har ingen bold at genplacere. Kunne det så have blevet en DQ? Jaja, jeg ved den er laaaangt ude, men alligevel.
 13. Jeg er for så vidt slet ikke uenig med dig her. Men noget af det du skriver kan lyde en smule arrogant. Man må også lære at acceptere, at man af og til kommer til at gå bag ved et hold uerfarne golfspillere, evt. ældre som ikke nødvendigvis går kap-gang. Så, i stedet for at brænde sammen, så prøv at blive lukket igennem og evt. også give dem et par konkrete fif til hurtigere spil baseret på hvad man evt. har observeret.
 14. 40 sekunder er rigelig tid til at slå sit slag. I langt de fleste situationer. Men som en fast grænse i en regel er svært i golf. Dels er det svært at administrere (skal medspilleren starte en timer i stedet for selv at gøre sig klar?). Dels er der situationer hvor jeg synes det er acceptabelt at bruge lidt længere tid. Med få undtagelser, så slår alle jeg spiller med indenfor 20-25 sekunder. En enkelt jeg ofte spiller med sl¨r næsten alle hans slag indenfor et par sekunder Vedr. Marshall's - I dk er det svært, da de i så fald skulle være på frivillig basis. Ellers skulle kontingent og green-fee jo sættes op. Men har nu sjældent oplevet det som et problem. Har spillet i Sverige, Tyskland, Irland, Skotland, Spanien og Thailand. Og kan ikke huske at have rendt ind i en Marshall
 15. ronnow

  Scores 2018

  Sjovt som golf er. For to dage siden (se tidligere post) var putteren decideret en fjende. I dag reddede den mig nogle gode point. Og utroligt hvordan tillid til ens puttning kan være. I søndags var det helt væk. I dag stod jeg på 18. og vidste præcis hvordan puttet skulle sættes for at dele - og da jeg slog det (lidt tricky) 1,5m putt var jeg ikke i tvivl, og den var dead center. Til stor ærgelse for min medspiller som ellers var foran hele vejen
×
×
 • Tilføj...

Important Information

Ved at bruge forum accepterer du vores Privatlivspolitik og Vilkår for brug af siden