Jump to content

ronnow

Member +
 • Content Count

  453
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  15

ronnow last won the day on May 26 2019

ronnow had the most liked content!

Community Reputation

132 Fremragende

About ronnow

 • Rank
  Guld medlem

Profile Information

 • Køn
  Male
 • Hjemmeklub
  ørnehøj
 • Handicap
  15,3
 • Højre / Venstre
  Højrehånds spiller
 • Hvad er der i baggen
  TaylorMade R11S
  Mizuno MX700 3W, 5W
  (??) 3-Hybrid
  Mizuno MX100 "rookie sæt" 4-PW
  Mizuno MX 55°, Mizuno MX 60°
  Ping Anser Faith (ja, ladies putter...)
  Srixon AD333, BridgeStone E06, + diverse...

Recent Profile Visitors

2,681 profile views
 1. Her er mine prioriteter: 1. Afstand til klubben. Det er yderst vigtigt at det er indenfor rimelig afstand. Jeg kan gå på kompromis på de fleste andre parametre, hvis afstand er overkommelig. 2. En klub hvor man føler sig tilrette/velkommen 3. Information fra klubbens/greenkeepers side 4. En bane i god stand - måske ligeså vigtigt, at man ved greenkeeperne/baneudvalget gør sin indsats værdig (de kan altså ikke gøre mere end forholdne tillader) 5. Gode træningsfaciliteter 6. Resteaurant/cafe 7. Relativt nemt at få en tid (skal siges at jeg ikke er bange for at forsøge at hoppe på andre 2/3 bolde) Dette sagt, der er nogle parametre som jeg og I andre har nævnt som er svære at ændre på. Afstand til banen: Du bor hvor du bor, banen ligger hvor banen ligger. Spil hele året: Nogle baner kan, andre kan ikke! Ledige tider: Hvis det er svært er banen populær eller en god klub med mange aktive. Se det som et plus og lær at nasse dig ind på tider. En hotdog er sq da også helt undervurderet nu om dage 🌭
 2. Det er ikke fordi jeg er lodret uenig med dig @kitter, men synes du sammenligner en golfklub/forening lidt for skarpt med en service der betales for. For at starte med (en mindre af slagsen) klub/forening. Der er formålet en fælles interesse, og langt hen ad vejen er omkostninger udelukkende til administration/leje af div./deltagelse i forbund mv. Og typisk er al administrativ arbejdskraft frivillige. For at klubben kan bestå, er medlemmer nødt til at at være med i det meste, for der er ingen at betale for extra service. En golfklub er naturligvis noget anderledes end mindre klubber, da golfklubben, pga materielt omfang i størrelse, er nødt til at have ansat personale til at drive og vedligeholde. Men det er stadig gældende, at enhver, der er medlem af klubben, har sit ansvar for at det fungerer. Hvis man ikke bakker op om aktiviteter og sociale ting i klubben, så bliver det reduceret til en service/et produkt. Din sammenligning med en arbejdsplads er bemærkelsesværdig. For på den ene side kan det jo ikke sammenlignes, men på den anden side er det jo helt det samme. På en arbejdsplads har vi også et fællesskab der skal fungere. Undskyld jeg bruger dine eksempler: Hvis der mangler papir i printeren... 1) Står og hyler 2) Finder noget papir og lægger i printeren? Hvis der står kaffekopper i vasken? 1) Står og hyler 2) Tømmer opvaskeren og sætter kaffekopperne i? Måske arbejdspladsen har både rengøring og IT som service, men de står jo ikke stand-by hele tiden! Jeg er så 100% enig i dit punkt 2. Kommunikation er altafgørende vigtig. Både i en klub og på en arbejdsplads.
 3. Tja, er det ikke sådan at hvis fu har siddet føngslet et stykke tid, så fratrækkes det den endelige straf. Sådan kan man vel også vurdere en økonomisk straf... Bevares ved intet om det.
 4. Er ikke uenig. Jeg har været nogle gange i Sverige og spille, og synes at de har væsentlig flere yngre klub-golfere - og i parantes bemærket også flere kvinder Måske man skulle kigge lid "hinsidans" og se hvad de gør.
 5. Enig i at det burde gå hurtigere, når det har så direkte konsekvenser for mandens fremtid. Men systemet er åbenbart ikke hurtigere... Er selv en del af en retssag mod et konkursbo. Sagen har lige været i retten - 3 år efter konkursen - og afventer rettens afgørelse, men uanset hvad de kommer op med, forventer jeg (desværre) at advokaterne finder på at trække det yderligere i langdrag, så de kan tjene endnu flere $ Og har lige set live-update på BT - ser ud som alt er status quo indtil maj 2020....
 6. Det kan man så fra næste år. Min sæson har været noget rod. Start 16,3 Slut 16.0 Der har været perioder med store udfald i mit spil. Fx en gang i August hvor jeg stregede 16 huller i træk. Ja, du læste rigtigt - seksten! Dog over to runder.
 7. På hjemmebanen er det sjældent et problem med vand i bunkers, men har også været steder, hvor de nærmest kunne bruges som fiskedam. Regler er regler, men tænker, at nogle baner, hvor bunkers ikke dræner, burde det være "blå område" hvis der er vand i. Selvom man bør straffes for at ryge i en bunker, så bør man heller ikke dobbeltstraffes pga. "unaturlige overfladeforhold".
 8. ronnow

  Scores 2019

  Nåeh... derfor Og nej, det var ikke et meget dårligt forsøg på at være anonym....
 9. Jo det er, da det er definitionen Hvis man - af en eller anden grund - ønsker at øge sin ballspeed, så er der kun disse to at skrue på. Men desværre siger ballspeed *intet* om hvor bolden går hen Men helt enig i alt det andet. Jeg vil også langt hellere svinge mere roligt med en stabil (høj) smash factor end forsøge at tyre med alt hvad jeg kan trække.
 10. ronnow

  Scores 2019

  Da jeg startede med at spille, var par 3 hullerne mine venner. Det var af den simple grund at der ganske enkelt var en kortere distance og færre slag at fucke up på. Det har selvfølgelig ændret sig. Og er langt hen ad vejen enig om at på et tidspunkt bliver par 3 de "sværeste". Men for os der ikke har "lært" at slå helt så langt, er par 4 hullerne næsten lige så slemme. Det er ikke unormalt, at jeg må hive et eller andet kølle bæst op bare for at komme i nærheden af green i 2 på et par 4.
 11. Jammen, "DENY_ALL" er jo et std. firewall trick. Uden at have nærlæst alt, så må han have en grund til at nægte sig skyldig i alt. Det må vi så vente på om det har bund i noget. Men "medicin"... det lyder....hmmm....tiger agtigt...
 12. De ser lidt fesne ud de bolde. Men hvorfor har Hedensted en rangebold fra Silkeborg-Ry?? I dk og her omkring er range bolde i det mindste et slag værd. Har prøvet i Spanien og Thailand (og/eller muligvis andre udenlandske) hvor max halvdelen af en spand lignede en bold man kunne slå til.
 13. Det var nu ikke foto's jeg hentød til. Der ligger et par videoer på youtube. Og det er helt OT... de piger spiller fin golf og har udmærkede sving. Tror jeg...
 14. I samme kategori... google bikini golf (eller youtube)
 15. ronnow

  Scores 2019

  Øv når sådan noget sker. Havde en lidt lignende situation i går. Også turnring - på fremmed bane. Driver ud i noget rough, og spørger så en medspiller - hjemmebane spiller - hvor langt er der ind? 70m svarer han. Fint, jeg laver et "perfekt" sving, og søger desperat efter bolden i luften. Det er dog hurtigt klart at jeg blot har fejet græsset væk under bolden, som åbenbart lå lidt højt. Jeg kigger på min medspiller med et skævt smil: Hvor langt er der så nu? Han svarer med et ligeså skævt smil: 70m
×
×
 • Create New...

Important Information

Ved at bruge forum accepterer du vores Privacy Policy og Terms of Use for brug af siden