Jump to content

ronnow

Member +
 • Content Count

  466
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  15

ronnow last won the day on May 26 2019

ronnow had the most liked content!

Community Reputation

138 Fremragende

About ronnow

 • Rank
  Guld medlem

Profile Information

 • Køn
  Male
 • Hjemmeklub
  ørnehøj
 • Handicap
  15,3
 • Højre / Venstre
  Højrehånds spiller
 • Hvad er der i baggen
  TaylorMade R11S
  Mizuno MX700 3W, 5W
  (??) 3-Hybrid
  Mizuno MX100 "rookie sæt" 4-PW
  Mizuno MX 55°, Mizuno MX 60°
  Ping Anser Faith (ja, ladies putter...)
  Srixon AD333, BridgeStone E06, + diverse...

Recent Profile Visitors

2,762 profile views
 1. ronnow

  Corona

  Jeg holder gerne en p-bås afstand til hver side når jeg parkerer. Min bil skal så sandelig heller ikke smittes af en eller anden coronabefængt Kia. Man ved jo stadig ikke om denne corona kan springe pludselig fra Kia til VW... og måske ligefrem til Audi og Mercedes.
 2. ronnow

  Corona

  Fedt. Vores bane har også åbnet med de restriktioner der nu er anbefalet. Selvom jeg stadig er tilhænger af at blive hjemme, har jeg sagt ja til at lege baneservice/kontrol i week-enden (det bliver så baneservice minus service). Om ikke andet, får jeg vel et indblik i om folk overholder restriktionerne. Men med dit input @Årgang63, forventer jeg ingen problemer, selvom der er 100% booket. Og skal måske også lige shoppe... men heldigvis er vi åbenbart rigtig gode til at sprede os i butikkerne her i mit område. Tror ikke jeg har set mere end 15-20 mens jeg har handlet. Og alle er super gode til at holde den afstand der skal til.
 3. ronnow

  Corona

  Jeg vil bede dig om ikke at være så seriøs Men netop den artikel du henviser til antyder jo netop at man ikke helt har styr på det endnu. Og bevares, havde sgutte styr på droplets og aerosols ... men det er så bare "a matter of size"
 4. ronnow

  Corona

  Uden at være expert... øh faktisk slet ikke Men tænker det du mener ikke er at makkeren sender en stor snot-hakker mod dig - yikes. Men aerosoler, som også er i nys/hoste - men sågar ved alm. tale. Der er vist gevaldige mangfoldige meninger om hvordan corona smitter - aerosoler er vist 100% bekræftet. Og så er der alle de andre ting.... berøring af noget hvor vira måske måske ikke har overlevet... Take a chance?
 5. ronnow

  Corona

  Prins knud her... Jeg fatter det stadig ikke. Hvis jeg får det på hænderne er jeg home free? Og i de 4 timer jeg spiller golf? Hvor mine hænder kun/altid er i lommen eller på en kølle? Jeg fatter heller ikke hvorfor den bakterielle del kommer ind i din argumentation? Tegn og fortæl gerne. (ironi kan være anvendt)
 6. ronnow

  Corona

  Du har vist aldrig fået dårlig mave på en golfbane En lidt mere "simpel" toilet procedure tankegang: 1) Brug en papirserviet til dørhåndtag på vej ind 2) Vask selvfølgelig dine hænder + evt sprit 3) Brug en papirserviet på vej ud + sprit/vask efterfølgende hænder hvis muligt. Og smid papirserviet i skraldespanden.
 7. ronnow

  Corona

  Det kommer du nok i modvind med nogle steder. Jeg tror at mange (de fleste?) golfklubber har deres driftsomkostninger dækket ind via kontingent. Om det er 75% eller 85% ved jeg ikke. Resten kommer via greenfee og sponsorer. Og selvom der er et dyk i greenfee, og et muligt dyk i sponsorer klarer disse klubber det nok. Men der er klubber (kommercielle om du vil) som har væsentlig større vægt på greenfee. De tænker nok anderledes. Og så er der altid en eller anden domino effekt i disse kriser. Bare for at nævne den oplagte: resteautøren... sikkert i langt de fleste tilfælde en forpagter aftale... hvis han lukker->mindre attraktiv golfklub-> medlemmer skifter -> færre medlemmer -> færre penge -> færre ressourcer -> mindre attraktiv bane -> fortsæt selv.... Jeg håber ikke vi kommer så vidt! Men jeg er 100% enig med dig i at vi bør følge råd fra myndigheder og DGU. Det er ikke nu vi skal lege eksperter på virologi osv. bare fordi vi gerne vil spille golf.
 8. ronnow

  Corona

  Denne video er også informativ. Se fx. 7 min inde i videoen omkring Philidelphia/St Louis
 9. ronnow

  Corona

  Dét spørgsmål tror jeg du skal stille til rette instans.... og det er næppe et golf debat forum
 10. ronnow

  Corona

  Jeg er, og har aldrig været, uenig i at golf er absolut low-risk ifht. til smitte, såfremt vi overholder restriktionerne. Og jeg er også fuldstændig enig med dig i at vi skal have noget luft og motion. Men jeg er nødt til at holde mig selv fast i at DGU anbefaler lukning, og lade være med at spille. Om den beslutning er fornuftig eller i overens med sundhedsmyndighederne er tilsyneladende det spørgsmål der diskuteres oftest hos golf-spillere lige nu. Men jeg står fast om min egen beslutning om ikke at spille lige nu*) Jeg tror sundhedsmyndighederne tager den fra et synspunkt, nemlig at det egentlig er ok at gå en 3-4 timers tur uden at nogen har tæt kontakt. DGU tager nok mere det synspunkt, at det kan skade golfen på image og kommercielle interesser. Men det er selvfølgelig mit gæt. Det du nævner med refusion af kontingent... enig, helt hen i vejret *) Selvom risiko for smitte på en golftur er -lad os sige -0.01, så skal den lægges til den smitte faktor der er gældende. Hvis den er 1.2, så hæver du den til 1.21, og vil over 30 dage være medvirkende til 70 flere smittede personer.
 11. ronnow

  Corona

  Jeg har også været der hvor jeg syntes lukning er tåbeligt: Men det korte og det lange er, at vi også må bakke op om de drastiske beslutninger der bliver taget i disse tider - uanset hvorvidt vi synes de er fornuftige eller ej. Der er jo også en signal værdi i, at vi også bakker op om det, og er i samme båd som alle andre sportsudøvere. Jeg sidder pt og kigger ud på et fantastisk vejr, men uanset hvor meget jeg gerne ville på banen, så accepterer jeg, at jeg ikke må. Men overvejer at gå en lang tur, og tager måske en wedge og en håndfuld bolde med - måske der er et øde sted jeg kan chippe lidt
 12. Dælme træls. Hør evt. lægen hvornår du må belaste fuldt ud. Det ville være synd at ødelægge den igen... Var der forøvrigt ikke engang en dansk pro der brækkede håndled/arm(?) men så trænede og spillede blot med et-arms sving? Det kunne du prøve ;)
 13. Jeg går ud fra du mener det er en match med gun-start. I så fald skal banen jo blokkes 4+ timer før, da med så mange spillere er alle huller i brug. Vores matcher af den størrelse er "altid" til start ca. kl 9, hvorfor alle tider før er blokeret. Dog altid med en kommentar om at banen skal være forladt (i dette tilfælde) 845. (edit: præcis som igangigen lige har skrevet) Er der en match bør der lukkes huller så der ikke er spillere imellem match-spillerne. Har oplevet een gang på en fremmed bane, hvor vi spillede en match med en ~6 flights, hvor vi pludselig blev møflet væk fra tee-stedet fordi nogle andre åbenbart også spillede match med start på de huller vi netop var på. Det var ikke rart for nogle parter.
 14. Her er mine prioriteter: 1. Afstand til klubben. Det er yderst vigtigt at det er indenfor rimelig afstand. Jeg kan gå på kompromis på de fleste andre parametre, hvis afstand er overkommelig. 2. En klub hvor man føler sig tilrette/velkommen 3. Information fra klubbens/greenkeepers side 4. En bane i god stand - måske ligeså vigtigt, at man ved greenkeeperne/baneudvalget gør sin indsats værdig (de kan altså ikke gøre mere end forholdne tillader) 5. Gode træningsfaciliteter 6. Resteaurant/cafe 7. Relativt nemt at få en tid (skal siges at jeg ikke er bange for at forsøge at hoppe på andre 2/3 bolde) Dette sagt, der er nogle parametre som jeg og I andre har nævnt som er svære at ændre på. Afstand til banen: Du bor hvor du bor, banen ligger hvor banen ligger. Spil hele året: Nogle baner kan, andre kan ikke! Ledige tider: Hvis det er svært er banen populær eller en god klub med mange aktive. Se det som et plus og lær at nasse dig ind på tider. En hotdog er sq da også helt undervurderet nu om dage 🌭
 15. Det er ikke fordi jeg er lodret uenig med dig @kitter, men synes du sammenligner en golfklub/forening lidt for skarpt med en service der betales for. For at starte med (en mindre af slagsen) klub/forening. Der er formålet en fælles interesse, og langt hen ad vejen er omkostninger udelukkende til administration/leje af div./deltagelse i forbund mv. Og typisk er al administrativ arbejdskraft frivillige. For at klubben kan bestå, er medlemmer nødt til at at være med i det meste, for der er ingen at betale for extra service. En golfklub er naturligvis noget anderledes end mindre klubber, da golfklubben, pga materielt omfang i størrelse, er nødt til at have ansat personale til at drive og vedligeholde. Men det er stadig gældende, at enhver, der er medlem af klubben, har sit ansvar for at det fungerer. Hvis man ikke bakker op om aktiviteter og sociale ting i klubben, så bliver det reduceret til en service/et produkt. Din sammenligning med en arbejdsplads er bemærkelsesværdig. For på den ene side kan det jo ikke sammenlignes, men på den anden side er det jo helt det samme. På en arbejdsplads har vi også et fællesskab der skal fungere. Undskyld jeg bruger dine eksempler: Hvis der mangler papir i printeren... 1) Står og hyler 2) Finder noget papir og lægger i printeren? Hvis der står kaffekopper i vasken? 1) Står og hyler 2) Tømmer opvaskeren og sætter kaffekopperne i? Måske arbejdspladsen har både rengøring og IT som service, men de står jo ikke stand-by hele tiden! Jeg er så 100% enig i dit punkt 2. Kommunikation er altafgørende vigtig. Både i en klub og på en arbejdsplads.
×
×
 • Create New...

Important Information

Ved at bruge forum accepterer du vores Privacy Policy og Terms of Use for brug af siden