Velkommen til Vild med Golf

Vildmedgolf.dk er gratis for alle brugere - her kan du sætte dit brugte golfudstyr til salg, deltage i debatten eller bare læse med i de mange tusindevis af emner, der f.eks. omhandler golfbaner, golfudstyr eller golf reglerne. Eller find en ny spillemakker, upload dine bedste golfbilleder, eller noget helt andet - mulighederne er mange!

 

Registrér dig som bruger for at få adgang til alle funktioner. Når du er logget ind kan du deltage på siden og oprette dit eget indhold, eller svare på eksisterende indhold. Du kan oprette din egen profil, modtage omdømme point fra andre brugere, og du kan også skrive private beskeder til andre registrerede brugere. Vi deler ikke dine oplysninger med andre! Denne besked vises ikke når du er logget ind.

Dennis Olsen

Medlem +
 • Antal indlæg

  15
 • Medlem siden

 • Senest besøgt

Community omdømme

1 Neutral

Om Dennis Olsen

Profilinformation

 • Køn
  Not Telling
 • Hjemmeklub
  Esbjerg
 • Højre / Venstre
  Højrehånds spiller
 • Hvad er der i baggen
  Callaway X-Hot Driver 10.5, Callaway Razr X Black 3 Wood, Callaway Razr X 3-4 Hybrid, Callaway Razr X 5-PW, Callaway Jaws Wedges 52, 56, 60, Odyssey Versa #9 Putter

Seneste besøgende på profilen

856 profil visninger
 1. Jeg har kun haft c-more golf siden nytår. Sidste weekends turnering der var da ikke danske kommentatorer? Er det kun nogen turneringer?
 2. Jeg har begge dele. Jeg har ikke set C-more endnu med danske kommentatorer, er der det? De amerikanske er ret søvndyssende, synes klart PGA turen var bedre dækket på Viasat.
 3. Ser ret fornuftigt ud. Det kunne jeg godt tænke mig at prøve
 4. Nej, måske er topspin ikke det rigtige ord, men hvis du forestiller dig din boldkurve i en draw starter i højre og trækker mod venstre så er boldens rotation vel mod målet, mens boldrotationen i en fade som starter i venstre og trækker mod højre er væk fra målet. Rotation mod målet = længere rul. Det kan selvfølgelig godt være jeg er galt på den, men jeg tror nok det er noget jeg ret ukritisk har læst på nettet internettet lyver ikke vi må få nogle trackman data på banen..
 5. Jeg tror at grunden til at en draw skulle give mere længde hænger sammen med at bolden gerne skulle have top spin når man slår en draw vs modsatrettet (øh under-) spin når man så slår en fade.
 6. Den funktion har jeg faktisk ikke brugt, så det kan jeg ikke lige svare på
 7. Jeg har et Garmin S2. Når først scorekort funktionen er sat igang, beder den dig automatisk om at indtaste score når du går til næste tee. Den starter på par for hullet og så trykker du bare på op eller ned knap og derefter ok knap for at gemme.
 8. Jeg startede dagen med en time på rangen før jeg tog på arbejde, super start på dagen Jeg har prøvet at arbejde meget med mit vægtskifte, det er tit det som ikke helt fungerer når jeg begynder at slice. Når så den første bold er røget i skoven, og jeg prøver at svinge kontrolleret sker der det at jeg låser i kroppen og ikke får lavet et ordentligt sving, og så er det ikke til at sige hvor bolden havner For mig gælder det nok bare om at tro på det og svinge "igennem", køllen og kroppen sørger så for resten.
 9. Ja, jeg stod og skulle skifte mit første sæt ud og så tænkte jeg at jeg ligeså godt kunne prøve at sætte noget sammen i et mærke. Alt Razr X var fra 2012 så det var på udsalg ( i 2013). Jeg savner dog lidt min Adams Tight Lies Hybrid...
 10. Så fik jeg skiftet min slidte stand bag ud med sidste års Callaway Lux Org bag. Super lækker kvalitet og fik også købt nye headcovers så det hele spiller. 5 Wood er på vej fra England, ellers har jeg kun skiftet putteren i år fra en odessey 2-Ball. Indholdet i baggen er: Callaway X-Hot Driver 10.5 med Project X Regular Callaway X-Hot 3 Deep Pro 14.5 med Project X Stiff Callaway Razr X Black 15 med Grafalloy ProLaunch Regular Callaway Razr X 3-4 Hybrid og 5-PW Jern, hybriderne er med grafit skafter (øh Callaway) og jernene med true temper stål skafter Callaway Jaws wedges 52/12, 56/16 og 60/13 Odessey Versa #9 Putter Ovenstående giver jo 15 køller, så oftest lader jeg 3 Deep blive hjemme.
 11. Callaway lavede en 3 Deep i deres X Hot serie. Den er rigtig fin, og er vel i realiteten en minidriver som også kan slås fra fairway. Phil Mickelson brugte en tilsvarende da han vandt the Open Championship i 2013. Jeg købte den i Pro version med stiff skaft, i et inspireret øjeblik, men jeg mangler nok lidt svinghastighed (og træfsikkerhed) før den får en fast plads i baggen. Den kan sikkert findes på tilbud et sted (2013 model)
 12. For en særlig golf oplevelse vil jeg anbefale Tour 18 som ligger lidt nord for Houston. Det er 18 huller kopieret fra PGA Touren og banen er rigtig godt vedligeholdt. Det var ret dyrt i weekenden, op mod 200 dollars pr runde, men hvis du kan komme ud og spille i løbet af ugen så koster det nok halvt så meget. Ellers hvis du bare skal have nogle hyggerunder så er de offentlige golfbaner som regel ok til prisen. Bedste er nok Memorial Park, men den er altid fuldt booket, walk ups plejer dog at kunne lade sig gøre. Hvis man kører vestpå ad I10 ligger der et stort golfcenter der hedder Topgolf. Man står i flere etager og slår ud lige som en driving range, men der er en chip i bolden og mål ude på banen, så det er ligesom en slags bowling. Selvfølgelig med øl og snacks servering. Ikke en helt tosset måde at bruge en aften på.