Hop til indhold

Evers

Medlem +
 • Antal indlæg

  192
 • Medlem siden

 • Senest besøgt

 • Dage vundet

  5

Evers vandt dagen den September 5

Evers havde det mest likede indhold!

Community omdømme

19 Godt

Om Evers

 • Rang
  Bruger
 • Fødselsdag 17-08-1959

Profilinformation

 • Køn
  Male
 • Hjemmeklub
  Sct Knuds Glofklub
 • Handicap
  17
 • Højre / Venstre
  Højrehånds spiller
 • Hvad er der i baggen
  Driver: Wishon driver
  Køller: Mizuno MP hybrid 2 og 3
  Jern: Titleist AP1 5-A
  Wedges: Cleveland 54 og 58
  Callaway 64
  Putter: Yes Olivia

Seneste besøgende på profilen

1.163 profil visninger
 1. Evers

  Ping erfaring

  Hej er der nogen der har erfaring med at teste 4 jern kontra alm. hybrid kontra Ping Croos Over, alle tre har jo deres fordele og ulemper, synes det er svært at adskille dem, hælder selv mest til Croos Over, men ville da godt høre hvis andre har de overvejelser, og evt. deres erfaring Venligst Jan
 2. Evers

  Hvad har du købt idag?

  Har LÆNGE været på jagt efter sådan en, Odessey 2 ball Protype Black, og endelig ved et tilfælde fandt den, og så helt lokalt, her på Fyn, kr. 400 afhentet, ser stadig ud som ny, grib er et Superstroke Slim 3.0, som jeg indtil videre lader sidde på. Var efter noget mere retningsstabilt end min gamle Yes putter, og den virker som den skal.
 3. Evers

  Great Northern

  Hvilken tee sted spiller i, sådan en mellem hcp, som mig bliver det vel 2 eller 3?
 4. Evers

  Vil du hjælpe mig?

  Shoppen virker ikke, men shop.vildmedgolf.dk ser ud til at virke fint, i øvringt en fin side.
 5. Evers

  Great Northern i Kerteminde

  Tja, vi får se, prøves skal den, men her på Fyn er vi spændte på om de kommer til at trække medlemmer fra os andre, vi har en del medlemmer fra Kerteminde området, her i Nyborg. Tror ikke det bliver så mange, idet vores medlemmer spiller i en del klubber i klubben, spiller også en del vinter golf, hvilket nok ikke bliver aktuelt i Kerteminde, men et flot anlæg bliver det, og om vores almindelige pengepunge kan betale medlemskab, ved vi ikke noget om endnu, tror selv det kommer til at ligge omkring 8000 - 10000, med en gennemsnit greenfee på 600 - 800.
 6. Evers

  Odessey putter

  Her er en Odessey Tank Versa i 38 tommer, bemærk længden. Spillet i en 3/4 sæson, så i god stand. Kr. 900 Bud modtages Byttes evt. med 4-5 wood gerne Mizuno MP
 7. Evers

  XE1 Wedge

  Tror den bliver svær at finde i DK., skal importeres fra USA, hvor den sælges for små 100$, har set den på video, og ser da interessant ud, der findes andre wedge med den brede sål, så det kan han søge på, mener da Thomas kan lave en!
 8. Evers

  Club maker værktøy

  Hej Lyder rimeligt, det skal jeg lige overveje, og vender evt. tilbage. Venligst Jan Evers
 9. Evers

  Club maker værktøy

  Hej Lars Er ikke medlem af den grubbe, så hvad skal denne stå i? Mitchell Grip station - PRO versjon Venligst Jan Evers Rasmussen
 10. Evers

  fittings af hyldevare

  Lige netop min erfaring, og oplevelse, efter et besøg hos Thomas, og jeg har også prøvet div. andre former for rådgivning og fitting!
 11. Evers

  fittings af hyldevare

  Er da tildeles enig, men det hele er vel en diffus diskussion, grundlæggende er det vel spilleren oplevelse af en custom golf fitting, der afgør om vedkommende ønsker at få udstyr denne vej, eller er tilfreds med en hyldevarer der kan begrænses fittes, i hvert fald for os almindelige spillere. Er da ikke i tvivl om at de professionelle spillere får fittes deres udstyr, ned til mindste detalje, den mulighed har vi bare ikke. Hvis man får bare en lille smule mere selvtillid til sit udstyr, og måske går fra at ramme bedre 2 ud af 5, i stedet for 1 ud 5, er det jo værd at tage med, og så er jeg sådan set ligeglad med om der står Titleist eller Wishon på udstyret, min bag har altid været en blandet landhandel af div. mærker. Med den alder jeg har og den tid jeg kan bruge på træning, kommer mit hcp nok ikke længere ned, dette uanset udstyr, det er jo en gang mig der slår til golfbolden. Efter at have prøvet div. former for fitting, pro, golfshop og andet, hælder jeg til en fitting hos Thomas, dette alene for det arengement han ligger i at hjælpe mig, med at finde udstyr der føles rigtigt og passer mig, selv om jeg egentlig er ganske godt tilfreds med mit Titleist jernsæt pt., kunne jeg godt finde på at skifte det til et fra Thomas, alene ud fra den selvtillid, det kunne give mig. Som sagt forventer jeg ikke den store indflydelse på hcp., men måske en bedre oplevelse på golfbanen, hvilket jeg vil være ovenud tilfreds med.
 12. Evers

  fittings af hyldevare

  Her hælder jeg mest til Thomas,, ovevejede da at fitte mit nuværende jernsæt, men har valgt at investere i en nyt efter Thomas data, når jeg får sparet sammen til det, tror resultatet vil blive bedst på denne måde, venter på driver fra Thomas, og glæder mig som et lille barn!!!
 13. Evers

  Advance klub flittig

  Var en tur hos Thomas, skræmmende, efter måling, vægt osv., hele baggen bør skiftes, intet passede bare nogenlunde, undtagen mine to gamle hybrider fra Mizuno, forholdsvis nye driver og fairway fra Callaway, som ellers var testet og anbefalet efter en times test i proshop, var ganske forfærdelige, skaftet var regular, men stadig alt for blødt, selvfølgelig for lange også, mit Nye Titleist jernsæt, var for lette og for bløde, og her var fitting foretaget af Titleist, det ene jern var for langt, næste for kort osv., wedge for tunge, de graver sig blot ned, begge for lange! Nå, af samme årsag er der begyndt en lille udskiftning, start driver, idet dette vil umiddelbart give mig en succes, og det er her mine største problemer ligger. Er stadig lidt hook på det singel lenght jernsæt, og et par nye wedges står højt på listen! Men alt i alt en særdeles positiv oplevelse at besøge Thomas, en venlig mand, der er helt indstillet på at hjælpe dig i den rigtige retning, noget af en øjenåbner, i fremtiden er det slut med køb af udstyr de sædvanlige steder, det er Thomas for mig i fremtiden!
 14. Evers

  Bedste side fra UK

  http://www.americangolf.co.uk/ Prøv denne, har handlet der en del, dog ikke on line, da jeg er en del i England, de har altid nogle gode tilbud og deres butikker i England er ret veludstyret, god service osv. De har vist en del forretninger i England, en små 15 stykker vist Jan
 15. Evers

  VildmedGolf Shop åbnet

  Held og lykke med shoppen
×

Important Information

Ved at bruge forum accepterer du vores Privatlivspolitik og Vilkår for brug af siden