Hop til indhold
Vild med Golf

PeterC

Medlem +
 • Antal indlæg

  192
 • Medlem siden

 • Senest besøgt

 • Dage vundet

  6

PeterC vandt dagen den September 30 2017

PeterC havde det mest likede indhold!

Community omdømme

74 Fremragende

Om PeterC

 • Rang
  Bruger

Profilinformation

 • Køn
  Male
 • Hjemmeklub
  Himmelbjerg Golfklub
 • Handicap
  15,4
 • Højre / Venstre
  Højrehånds spiller

Seneste besøgende på profilen

2.261 profil visninger
 1. PeterC

  Scores 2017

  Havde vist mange flere problemer sidste sommer Men Alcanada er stadig En tur jeg mindes med glæde.. Fantastisk at nå målet. Jeg burde ha nået det tirsdag, men slutter med to dobbelt bogey, så jeg lige præcis lander på 10,0. At det så allerede kommer torsdag, er fedt. Vi slutter faktisk de sidste 3 huller i halv mørke, og skulle ha tre par for at lykkedes, så det gik stærkt for at nå det, og med tungen lige i munden.
 2. PeterC

  Scores 2017

  Så lykkedes det..! Et mål er nået, og jeg skal have sat et nyt. 2 nedskrivninger på 3 dage, med 40 og 37 point, og single handicappet er nu en realitet, 9,8. Hvad der nu skal sættes som mål, bliver der først tænkt over om et stykke tid, nu skal resten af sæsonen bare nydes med nogle hyggelige runder. Det som har gjort den store forskel, er helt klart at jeg er blevet meget bedre til at komme ind og i. Bare på runden tirsdag har jeg 6 ind og i for par på forni.
 3. PeterC

  Scores 2017

  Hold nu op en gang baljepis af dårlige undskyldninger...!!!! I stedet for at indrømme at du ikke rammer dagen og spiller dårligt, giver du simpelthen jeres foursome skylden. Uanset om jeres foursome bliver disket, er i langt fra at rykke op i 5. division. Kig på scores, i går i +84, og for at rykke op skulle i være bedre end +69, så er sige at i er stærkere end alle de andre, er respektløst overfor de andre hold. Jeg ved at banen var sat meget svært op, og kigger man på scores, bliver der lavet meget høje scores i går. Vores første hold endte på den sidste oprykningsplads, og de havde svært ved banen, selvom de har spillet den en del gange. Som sædvanligt er det alt andet end dig selv, som er skyld i en dårlig dag. Diskvalifikation, dårligt vejr osv osv... Det er godt nok sørgeligt.
 4. Med hensyn til deltagere må vi være godt stillet. Sidste år stillede 95 op til klubmesterskabet. Vi har en masse rækker, og alle spilles efter scratch. Så selvom mange ikke har en chance for at vinde, vil folk bakke op om arrangementet. Til finaledagen er der mange tilskuere ved hul 18. Der er en bakke ned mod green, så vi kan få en lille mini Made in Denmark stemning.
 5. Det var da den eneste grund til at kameraet røg frem. Jeg stod med krydsede fingre og håbede på det store plask Kunne jo ha tjent en formue på Youtube.
 6. Hyggeligt at have dig på besøg Nicolai Dagens bedste forsøg stod du for. Tak for grinet IMG_0466.MOV Hyggeligt at have dig på besøg Nicolai Dagens bedste forsøg stod du for. Tak for grinet Hvis det første link ikke virker...
 7. @nAlen Kom du til Himmelbjerget i morgen. Nicolai og jeg har en tid kl 12.00
 8. Hej @Nicolai Har du fundet en makker til i morgen? Ellers er du velkommen til en runde med mig på Himmelbjerg. Der er en tid ledig kl 12.00. Det vil passe mig fint, da jeg har træning kl. 10.00
 9. Hvor ser i det henne? Har ikke viasat golf, og det er ikke meget de kommer til at vise på TV3 sport
 10. Ikke alt den jammer Jeg kom igennem de første to runder inden cuttet, rigtig fint. Gik rundt i 89 og 84 slag, og klarede cuttet som var målet for i dag. Så må jeg se om jeg kan gøre det en anelse bedre i morgen. Kan jeg holde min 7. plads i åben række, er det også godkendt.
 11. 2 nye ting røg med hjem i dag En ny Titleist Stadry bærebag. Den gamle knækkede det ene ben lige inden garantien udløb, og blev byttet af Titleist til den nye model. En Bushnell Tour V3 rangefinder. Allerede testet, og det er så fedt at kende den præcise længde til flaget.
 12. Det er da for vildt Morten. Kæmpe stort tillykke
 13. Nu er du nok en anelse farvet, da du kender Mads. Det er jo omkring hans skriveri at de fleste problemer opstår. Om det så er fair eller ej må være op til den enkelte at vurdere. Men ellers er der en fin tone herinde, og der bliver givet nogle rigtig fine og seriøse svar til diverse spørgsmål, samtidig med der kan gives lidt gas indimellem. Alle var inviteret, og Ronnow havde jo booket en tid efter os, men der kom ikke flere tilmeldinger. Så det er jo bare med at hoppe på et arrangement. Alle jeg har mødt herinde har været super flinke, og vil selv helt sikkert gerne gå en runde med flere herfra.
 14. Jeg arbejder bedst i det skjulte Nej, det var dem jeg fik taget.
 15. Tak for en super hyggelig runde. Ku godt vænne mig til at putte på de greens til daglig
×
×
 • Tilføj...

Important Information

Ved at bruge forum accepterer du vores Privatlivspolitik og Vilkår for brug af siden