Jump to content
Vild med Golf


Becton

Member +
 • Content Count

  187
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  5

Becton last won the day on April 6

Becton had the most liked content!

Community Reputation

16 Godt

About Becton

 • Rank
  Bruger
 • Birthday 01/11/1951

Profile Information

 • Køn
  Male
 • Lokation
  Ballerup
 • Hjemmeklub
  Smørum Golfklub
 • Handicap
  20,6
 • Højre / Venstre
  Højrehånds spiller
 • Hvad er der i baggen
  King Cobra one-length

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Jo tak 🥵, spillede Espiche i søndags og det var en blæsende omgang. Banen var i god stand, men hold da k... hvor er det kuperet! Jeg mistede dog kun 3 bolde 🤩. Men jeg var også glad for, at jeg havde en el-trolley. Jeg kan tilføje, at Boavista også er i god stand og at den også er kuperet og at det blæste rigtig meget og at de kun har manuel trolley 🥵🤯 Men de har godt øl!🍺🍺🍺
 2. Hej, jeg skal snart til Algarve og skal spille på 2 baner, Espiche og Boavista.😎 Jeg har s'fø'li' kigget på nettet, men tænkte, at der måske er nogle herinde, som har spillet den/dem og har lidt god info, råd, etc. Mvh Becton
 3. Becton

  Scores 2019

  Sad i går og så noget School of Golf eller noget i den retning (fridag pga weekend arbejde), småsov lidt ind imellem da det virkede lidt kedeligt (= amerikansk,med en finke som havde mest travlt med at smile og strutte), men så var der lige den ældre pro, som snakkede om bagoverbøjet vrist på toppen = no go. Og pludselig gik det op for mig, at det har jeg da! Væk med det, og pludselig i dag på herredagen sad det der bare, virkede stadig akavet og var lidt problematisk at holde fokus da jeg blev træt, men gik for første gang i mere end et år bedre end hcp - og det på trods af dårligt knæ og hofter. Ingen streger og 20 points (9huller) Hvad kan det ikke blive til når først det sidder helt fast? 😍
 4. Jeg har golfen direkte fra Viasat (parabol) og har samme “problem”, men jeg kan så også vælge svensk eller norsk kommentator - det har jeg ofte gjort tidligere, synes det ind i mellem er rart med afveksling.
 5. Becton

  Ryder cup 2018

  Skal lige nævne, at jeg ser en optagelse fra morgenstund med de første 5 huller spillet. Hvad synes i om tv-dækningen so far? (Hvem producerer i øvrigt?) Jeg har lige timet, at der ikke er vist noget fra 2. match (Olesen bolden) i min. 20 minutter, det er sgu. da lidt tyndt. Ikke fordi det er Olesen, men med 4 bolde skulle det da være muligt at se de fleste slag🤬
 6. Og i dag er det da helt klart godkendt, det er jo gået fremad dag for dag, så selvom der er langt op til top 7 tror jeg han klarer den. Pepperell må være helt ude, Fitzpatrick har en lille chance, men måske nupper Westwood den?
 7. Det er jo altid noget, for det ser da ikke særligt fornuftigt ud lige nu.
 8. Hvi# Olesen ikke klarer cuttet, hvordan er det så? Skal de to andre stadig vinde?
 9. Ok, tak. Må se om jeg kan finde ud af det på den måde.
 10. Når jeg henter arket kommer formler med, men der står bare "volapyk" i cellerne og ikke f.eks. udregnet rel. slope. Jeg kan fylde i arket på nettet (åbnet i Chrome) og her ser alt ok ud, men når jeg downloader det og åbner det er det igen volapyk. Celleindholdet er dog de rigtige formler, der er bare ikke udregnet noget, what to do? Eks: Dato Bane hcp Brutto Stableford Reg HCP Par CR Slope SHcp Rel Slope Hcp.Score WHS hcp 20/7-2017 Orme + Huse 20,5 96 33 0,0 20,5 70 70,2 128 23 #NAVN? #NAVN? #NAVN? 27/7-2017 Orme + Orme 20,5 99 29 0,1 20,6 70 69,4 126 22 #NAVN? #NAVN? #NAVN? 1/8-2017 Orme + Nørre 20,6 96 32 0,0 20,6 70 69 126 22 #NAVN? #NAVN? #NAVN? 24/8-2017 Orme + Nørre 20,6 107 21 0,1 20,7 70 69 126 22 #NAVN? #NAVN? #NAVN?
 11. Det med at sigte kan jo også gælde den anden vej, så at sige - med det mener jeg, at man ude på hullet kan have et oblekt - gren, lille sten, plet etc., som næææsten er på sigte linien, men dog ikke helt. Og så kan det være svært at sigte bare en lille smule (højre eller venstre) om dette objekt og ikke lade sig forstyrre. Det samme gælder på teestedet, hvor linien mellem klodserne ikke altid er vinkelret på den "normale" spillelinie.
 12. Becton

  golfmore

  Takker for alle input - det har i alle fald bragt forholdene om hvad man giver tilladelse til, og hvordan det kan blive (mis)brugt frem i lyset Det blev ordnet med en opringning til klubben - når hun (vi) kommer for at bruge den første voucher vil de hjælpe med at printe dem.
 13. Becton

  golfmore

  Min bedre halvdel er flexmedlem af Midtsjællands Golfklub og har fået en mail fra noget, som hedder golfmore. Mailen meddeler, at hun har fået 2 værdikuponer/green fee billetter fra midtgolf - der er formodentlig tale om de 2 green fee som er med i flex medlemsskabet. Men det her golfmore - det er dog en helv.... bunke oplysninger/data de vil samle sammen, det er hun ikke ret glad for. Og man kan tilsyneladende ikke se/printe green fee billetterne uden at oprette en profil. Så for fredens skyld, er der nogen der ved om hun kan oprette profil og printe green fee biletter ud og så slette profilen igen og derved undgå alt muligt l... i sin indbakke? PS For en ordens skyld, hun er flexmedlem pga af spinalstenose, der gør at hun går meget dårligt og derfor kun spiller meget lidt.
 14. Og så var det lige, at Jack´s barnebarn lavede hole-in-one på 9 hul
 15. Årsrevision 20,9 (regulering 0,0) Spillet 28 tællende runder, heraf 24 herredag og 4 andre eds. 16 runder under buffer - mellem 27 og 33 pints 4 runder i buffer - 32 til 36 points 4 bedre end hcp, alle 37 points Slutter i 20,9 Højeste hcp 21,6 - laveste hcp 20,3 Så alt i alt tilfredsstillende, da målet for året var mere stabilitet og så bygge lidt videre derfra. Så næste år PS 33 points (under buffer) har noget med cba at gøre.
×
×
 • Create New...

Important Information

Ved at bruge forum accepterer du vores Privacy Policy og Terms of Use for brug af siden