Jump to content
Vild med Golf

claust

Administrator
 • Content Count

  5,038
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  58

Everything posted by claust

 1. Er helt oppe at køre - har hele tiden været mit håb at se ham tilbage, men har aldrig heeelt turde tro på det 🙂 FEDT !!
 2. Virker her - ser første runde nu 🙂 Avast VPN har 7 dages gratis prøveversion. Hei her fra Norge!!
 3. Sjovt denne tråd kom op igen, har godt nok kæmpet med det de seneste 3 uger, så meget at jeg har måtte tage en pille for at kunne spille. Bestiller en tid ved fys'en i morgen - det eneste jeg har det svært med er de sk... øvelser, som jeg aldrig får lavet.. 🙂 Nogen der har erfaring de vil dele fys vs kiropraktor ved lændesmerter der stråler ned i lysken...
 4. Flot, tillykke med det fine resultat. Jeg vil blot stemme i, da jeg for år tilbage havde spillet med et sæt jeg troede var tilpasset til mit sving fra en større dansk golfbutik, men det viste sig hos @LHW at det var det bestemt ikke. Så enten havde butikken gjort et dårligt stykke arbejde, eller havde mit sving udviklet sig så meget over et par år at det ikke længere passede mere. Efter jeg begyndte at spille med sættet Lars lavede til mig, begyndte mit spil at udvikle sig rigtigt positivt, og ikke mindst fik jeg tilliden til at udstyret passede som det skulle. For mig var det en kæmpe aha-oplevelse, som kom på det rigtige tidspunkt.
 5. har lige været på i dag uden problemer
 6. I morgen åbner Hedensted ENDELIGT - der har været noget ombygning af hul 17 og 18 der har trukket tingene lidt i langdrag... Hvornår åbnede / åbner banerne lokalt hos jer andre?
 7. Gammel tråd, men altid aktuel 🙂 AD333 er en rigtig god bold, og spillede selv med den længe - er dog mest til nye bolde og på et tidspunkt blev der for langt mellem de bedste tilbud - tror jeg var helt nede omkring lidt over 100 kr. dusinet hvis man købte lidt stort ind dengang.. Efter den kom med nyt cover steg prisen endnu mere.. Og 229 kr. er den efter min mening ikke helt værd, så er der bedre alternativer f.eks. Dx2 soft. Men som god kvali søbold til 7 kr. er den et godt køb.
 8. claust

  Videoer

  Jeg har genåbnet kategorien Videoer her på siden. Her kan du poste diverse videoer du synes der skal deles med andre herinde, og de kan nemt findes igen under de respektive kategorier eller via søgning. Jeg har allerede smidt et par nye interessante klip op, for at åbne op for ballet.. 🙂 Men jeg vil gerne have din hjælpe til at finde videoklip, specielt fra danske golfklubber - så du er meget velkommen til at bidrage. Hvis der bliver behov for at ændre kategorierne eller tilføje, må I bare sige til.
 9. claust

  15 kg

  Hvem flyver du med?
  Super kvalitet og et unikt produkt!
 10. Fedt, tak... Kan da prøve at se om jeg kan lokke de andre ret konservative herrer på Sushi - men sandsynligvis er de nok mere til italiensk 🙂 Vi er der 2 nætter, så måske vi kan nå begge - ser ud til begge at være i gåafstand?
 11. Her https://alldaywifi.com/index.php?utm_source=blog&utm_medium=simcard&utm_campaign=table
 12. claust

  Scores 2019

  I er godt nok stabile - tror jeg fik skrabet 15 point sammen på korthulsbanen de 2-3 gange jeg har været afsted. Hos os synes jeg forholdene er svære - banen er MEGET våd, så der er næsten nul rul selv på de længste slag, man skal være ultra præcis med de korte jernslag for ikke at ramme før bolden (så graver jernet sig ned), og greens har tuer efter orm, står i vand, er uklippede og, og, og....
 13. https://www.golftyskland.dk/steigenberger-golfresort/ Nogen der har været her? Vi har booket et par overnatninger i Juni måned, og er spændt på at se om det er godt. Vi har tidligere været 2 x på Gut Kaden og 1 x på Lüdersburg, men havde lyst til at prøve noget nyt 🙂
 14. Har du prøvet 'Aktivitet' knappen i menuen?
 15. Lever af reklamer er måske så meget sagt, de betaler ca. de omkostninger jeg har ved at holde forummet kørende. Jeg har tidligere været fremme med forslag om man kunne være interesseret i at slippe for reklamer mod et symbolsk beløb på f.eks. en tier om måneden, men der har ikke været opbakning til det. Jeg har også haft fjernet reklamer for brugere der er logget ind, men har heller ikke fået meget tilbagemelding på dette. Jeg prøver at justere på det og finde nogle alternative placeringer... Edit: Tjek nu, bedre ???
 16. Hej alle, Efter nogen tid uden en fungerende køb & salg sektion, er den nu kommet online igen i en ny forbedret version. Køb & salg er traditionelt en sektion der kan tiltrække rigtigt mange brugere, og du kan derfor støtte siden her ved at sætte dit brugte golfudstyr til salg herinde - også selvom du f.eks. har dit til salg på dba eller andre steder - faktisk er der en funktion her hvor du kan linke til din eksterne annonce også! Siden her besøges af rigtigt mange golfinteresserede hver dag, og for at sparke køb & salg i gang, vil nyeste annoncer blive vist på den fornemste plads, nemlig øverst på forsiden 🙂 Det er planen at efterhånden som der kommer flere annoncer, vil der komme undergrupper, ligesom disse understøtter at der kan komme filtre på f.eks. højre/venstre håndsudstyr, herre/dame/junior udstyr osv... Prøv det - og kom gerne med forslag til forbedringer.. Mvh Claus
×
×
 • Create New...

Important Information

Ved at bruge forum accepterer du vores Privacy Policy og Terms of Use for brug af siden