Jump to content

claust

Administrator
 • Content Count

  5,178
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  78

Everything posted by claust

 1. Så de starter f.eks. på hul 1-12? kl. 16:00
 2. Nogen af jer der har regler som nedenstående, og hvordan fungerer det? Spiller klubber i klubben med gunstart hos jer hver uge? • Blokering af banen kræver min. 24 deltager • Baglæns Gunstart kræver min. 36 deltager • Almindelig Gunstart kræver min 54.deltager Grunden til at jeg spørger er at vores klubber i klubben altid har brugt gunstart hver uge, og det er ved at være svært at booke en tid for et almindeligt klubmedlem hverdage efter arbejde i højsæsonen. 1/4 del af vores medlemmer er medlem af en klub-i-klub.
 3. Golfshot virker rigtigt fint Har solgt mit apple watch og bruger lige nu et garmin s62 Bortset fra batterilevetiden synes jeg faktisk apple watch og golfshot klarer det stort set lige så godt og på nogle punkter bedre end Garmin, og kunne sagtens finde på at skifte tilbage hvis apple kommer med en spændende update til efteråret..
 4. Hvordan gik det så 🙂 ?
 5. Meningen med hvad? Når der åbnes op efter en lukning må man da forvente at der bliver booket. Og foregår alt efter sundhedsstyrelsens anbefalinger så hvad? Lige dén der tilskriver jeg 100% DGU's håndtering af situationen.
 6. Det er nok for kompliceret så. 😄 1. Gå ind på toilettet 2. Gør det som du skal gøre 3. Vask hænder Nu kommer det svære: 4. Pump en klat håndsprit i den ene hånd. 5. Gå ud 6. Fordel håndspritten i hænderne Jeg forstår godt argumentet med at ovenstående er der nogen, der aldrig vil kunne finde ud af. Hensigten med linket er at prøve at gøre opmærksom på, at der findes en form for fælles frygt der er naturlig hos mennesker, og hvor sund fornuft bliver erstattet af det som flertallet siger. Derfor bliver det pludseligt proble
 7. Ikke hvis han som jeg forsøger at forklare spritter hænder i forbindelse med at man forlader lokalet. Eller åbner døren først og vasker hænder efterfølgende. Det kan sagtens lade sig gøre. Men som jeg forstår det, argumenterer I med at man ikke kan stole på det svageste (dummeste) led i kæden. Og samtidigt at det jeg beskriver ovenfor kan andre ikke finde ud af. Så længe du tænker dig om er det altså ikke farligt at bevæge sig ude i samfundet. https://nyheder.tv2.dk/2020-03-28-ekspert-forklarer-derfor-faar-coronavirus-os-til-at-udskamme-hinanden
 8. Ja, nogen mennesker kan man ikke nå. De er så i større risiko for at blive smittet end os andre. Alle andre fornuftige mennesker er så til gengæld ikke i fare for at blive smittet af ovenstående, da vi jo holder afstand og ikke trykker hænder. Vi skal være fornuftige i det her, men kan og skal altså ikke tage ansvar for alle.
 9. Det er overdrevet efter min mening. Vand og sæbe og så er det ligegyldigt hvad du har rørt ved. og læs lige tippet med håndspritten igen, så er man 100% sikker. Sundhedsstyrelsen anbefaler i øvrigt ikke at lukke klubhuset ned, for at sætte ovenstående i persketiv..
 10. øh, man vasker vel hænder? ovenstående lyder som totalt overkill. Du bliver jo ikke smittet fordi du sidder på samme toiletbræt. 😁 man kan sætte sprit op, tag et pump i hånden og fordel det i hænderne efter du har forladt rummet, så er der da ingenting at komme efter.
 11. Jow da, jeg er SÅ klar... 🙂
 12. Dét er jeg ret overbevist om 😉
 13. Kan være jeg skal bestille sådan nogle sæt hjem 🙂 🙂 Så har man hulkop og flag til haven... 179,- Nogen der skal ha' ? Tak. Fordi vi talte om blot at vende hulkoppen om og sætte flaget i, men ved ikke om de kan holde til det (plastic modellen)
 14. Jeg så et sted et billede af en hulkop hvor man havde puttet noget rørisolering rundt om flagstangen, så bolden ikke ruller i, men kan ikke finde billedet igen - nogen der kan hjælpe?
 15. Havde egentlig først skrevet at det skulle foregå gennem golfbox appen, men vi har håndsprit ved terminalerne, så det bør vel kunne gøre det...
 16. Vi arbejder lige nu på et sæt regler, her er en kladde til inspiration Følgende regler gælder på klubbens område: - Sundhedsstyrelsens anbefalinger om bl.a. afstand skal overholdes - Faciliteterne er kun åbne for medlemmer - Maks. 2 spillere i samme bold - Maks 2 personer på hhv. putting- og indspilsgreen. - Maks 10 personer på driving range - Når der åbnes op for golfbiler: kun 1 person pr. bil. Vigtige informationer - Undgå at røre flagstængerne – der er placeret f
 17. Måske hensynet til maks 10 samlet på ét sted?
 18. det er mig selv der har undersøgt det 😊 jeg tror Og håber der kommer nyt tirsdag.
 19. Endnu uafklaret.
 20. Ude af kontekst men kommer her: Hvorfor bruge så meget energi på dette korstog? Det lader som om du har brugt betragtelig tid på at gennemgå Golfbox for derefter at tegnet streger på kortet? Jeg har netop været i kontakt med Sundhedsstyrelsen og Politiet her til formiddag, og de giver grønt lys for spil på golfbanen. Jeg spurgte til 2-bolde og lukkede klubhuse, men fik at vide at det ikke var nødvendigt - vi kunne godt operere som normalt på nær at restauranten skal være lukket, og det gælder både indendørs og udendørs. Det står i stærk kontrast til opslag som dette og DG
 21. Jeg tror faktisk vi nu kommer til at se nogle golfklubber tage en selvstændig beslutning. DGU forekommer mig nu mere ude i en aktion for ikke at tabe ansigt, snarere end at tjene medlemmernes og golfsportens interesser.
 22. Helt korrekt handler det om, at regeringen hvis lovforslaget godkendes KAN gå ind og gøre dette hvis de skønner det nødvendigt senere - det er ikke det samme som at de gør det. 🙂
 23. Indtil tirsdag. Handler vist mest om det ikke er rart at tage en beslutning
 24. Enig i det med at vi bør åbne for golfbanerne snarest, og håber DGU's nye anbefaling senest torsdag inkluderer dette. Mht. til refusion kommer det ikke i spil da det er en sportsforening man er medlem af, og her gælder andre regler. Du er medlem for et år af gangen, på godt og ondt og i last og brast med de andre medlemmer der tegner foreningen sammen med dig. Ikke at sammenligne med f.eks. et fitnesscenter eller et golfsimulator center der er sat i verden for at tjene penge.
×
×
 • Create New...

Important Information

Ved at bruge forum accepterer du vores Privacy Policy og Terms of Use for brug af siden