Jump to content
Vild med Golf

claust

Administrator
 • Content Count

  5,038
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  58

claust last won the day on March 13

claust had the most liked content!

Community Reputation

314 Fremragende

About claust

 • Rank
  Golfjunkie
 • Birthday 05/15/1969

Profile Information

 • Køn
  Male
 • Lokation
  Hedensted
 • Hjemmeklub
  Hedensted
 • Handicap
  14,0
 • Højre / Venstre
  Højrehånds spiller

Recent Profile Visitors

14,508 profile views
 1. Er helt oppe at køre - har hele tiden været mit håb at se ham tilbage, men har aldrig heeelt turde tro på det 🙂 FEDT !!
 2. Virker her - ser første runde nu 🙂 Avast VPN har 7 dages gratis prøveversion. Hei her fra Norge!!
 3. Sjovt denne tråd kom op igen, har godt nok kæmpet med det de seneste 3 uger, så meget at jeg har måtte tage en pille for at kunne spille. Bestiller en tid ved fys'en i morgen - det eneste jeg har det svært med er de sk... øvelser, som jeg aldrig får lavet.. 🙂 Nogen der har erfaring de vil dele fys vs kiropraktor ved lændesmerter der stråler ned i lysken...
 4. Flot, tillykke med det fine resultat. Jeg vil blot stemme i, da jeg for år tilbage havde spillet med et sæt jeg troede var tilpasset til mit sving fra en større dansk golfbutik, men det viste sig hos @LHW at det var det bestemt ikke. Så enten havde butikken gjort et dårligt stykke arbejde, eller havde mit sving udviklet sig så meget over et par år at det ikke længere passede mere. Efter jeg begyndte at spille med sættet Lars lavede til mig, begyndte mit spil at udvikle sig rigtigt positivt, og ikke mindst fik jeg tilliden til at udstyret passede som det skulle. For mig var det en kæmpe aha-oplevelse, som kom på det rigtige tidspunkt.
 5. har lige været på i dag uden problemer
 6. I morgen åbner Hedensted ENDELIGT - der har været noget ombygning af hul 17 og 18 der har trukket tingene lidt i langdrag... Hvornår åbnede / åbner banerne lokalt hos jer andre?
 7. Gammel tråd, men altid aktuel 🙂 AD333 er en rigtig god bold, og spillede selv med den længe - er dog mest til nye bolde og på et tidspunkt blev der for langt mellem de bedste tilbud - tror jeg var helt nede omkring lidt over 100 kr. dusinet hvis man købte lidt stort ind dengang.. Efter den kom med nyt cover steg prisen endnu mere.. Og 229 kr. er den efter min mening ikke helt værd, så er der bedre alternativer f.eks. Dx2 soft. Men som god kvali søbold til 7 kr. er den et godt køb.
 8. claust

  Videoer

  Jeg har genåbnet kategorien Videoer her på siden. Her kan du poste diverse videoer du synes der skal deles med andre herinde, og de kan nemt findes igen under de respektive kategorier eller via søgning. Jeg har allerede smidt et par nye interessante klip op, for at åbne op for ballet.. 🙂 Men jeg vil gerne have din hjælpe til at finde videoklip, specielt fra danske golfklubber - så du er meget velkommen til at bidrage. Hvis der bliver behov for at ændre kategorierne eller tilføje, må I bare sige til.
 9. claust

  15 kg

  Hvem flyver du med?
  Super kvalitet og et unikt produkt!
×
×
 • Create New...

Important Information

Ved at bruge forum accepterer du vores Privacy Policy og Terms of Use for brug af siden