Hop til indhold

claust

Administrator
 • Antal indlæg

  4.862
 • Medlem siden

 • Senest besøgt

 • Dage vundet

  48

claust vandt dagen den Marts 27

claust havde det mest likede indhold!

Community omdømme

293 Fremragende

Om claust

 • Rang
  Golfjunkie
 • Fødselsdag 15-05-1969

Profilinformation

 • Køn
  Male
 • Lokation
  Hedensted
 • Hjemmeklub
  Hedensted
 • Handicap
  16,1
 • Højre / Venstre
  Højrehånds spiller

Seneste besøgende på profilen

12.224 profil visninger
 1. claust

  golfmore

  Enig...men den er jo for egen regning så ;-) Så hvis d har spillet en bane har klubben adgang til dine kontaktoplysninger, men du har i øvrigt ikke givet permission til markedsføring fra dem - kan jeg ikke se noget forkert i. De må selvfølgelig f.eks. sende dig en mail som opfølgning på dit besøg, blot denne ikke har karakter af reklame, men udelukkende er oplysende eller er f.eks. et spørgeskema. Dette ville ikke genere mig.
 2. claust

  golfmore

  Du kan selv læse grundigt ;-) Der står, at de kan få de oplysninger fra de sociale medier, som du selv har valgt at dele, :-) De sender ikke data den anden vej. Kan stadig ikke se at det skulle udgøre noget problem, tværtimod er det fint at de har disse info på plads og tilgængelige.
 3. claust

  golfmore

  Kan se det er ProBox24 der ejer Golfmore - ser nu OK tilforladeligt ud. Jeg ville ikke være nervøs for at oprette en profil..
 4. claust

  Clubhousegolf OK?

  Mit indtryk er at det er en ok butik - men som du også oplever, noget rodet... har oplevet noget lignende Med manglende bekræftelser og mail omkring afsendelse, men alle varer er altid nået frem.
 5. claust

  Kæmpe idiot ;-)

  Har prøvet de orange - synes de er fede nok. Nemme at se i luften, det er her jeg føler den største forskel. Bliver nok de grønne for mig næste gang, synes de er rimeligt skarpe i farven ;-) eneste ting er at jord og skidt hænger lidt bedre i pga. de matte farver, så lidt mere brug for rengøring.
 6. claust

  Bridgestone tour b xs bolde

  Så er de oprettet https://shop.vildmedgolf.dk/12-golfbolde#/producent-bridgestone_golf
 7. claust

  Bridgestone tour b xs bolde

  399,- vejl.
 8. claust

  Bridgestone tour b xs bolde

  Dem har vi i shoppen her på siden - de er endnu ikke oprettet, men send evt. en PB så skal jeg få det klaret til dig :-)
 9. Send mig lige en adresse til billetterne :-)
 10. claust

  Tjek lige de her farver

  Så fik jeg spillet med Optix boldene - i orange. Mærkede ingen forskel i forhold til 'normal' DX2 Soft, og kunne faktisk godt lide farven. Den er ret tydelig når den ligger synligt nogle hundrede meter fremme midt på fairway eller på green (hø-hø), og generede mig sket ikke under adressering ift. en hvid bold - tror det er det matte der gør forskellen.. Og nu var det så 3-4 måneder siden jeg sidst spillede, så måtte konstatere at uanset hvor selvlysende bolden er, kan den sagtens blive væk under en græstørv - den første bold jeg slog så jeg aldrig igen ;-)
 11. Jeg har fysiske billetter som jeg kan sende, resten er op til jer :-)
 12. Nu har jeg siddet og fulgt med, og @Terat dit indlæg herover var vores indlæg nummer 100.000 i debatten. Det skal fejres, så hvis du er med på en runde i Horsens eller Hedensted en gang, giver jeg frokosten bagefter :-)
 13. @snejbjerg og @ploehmann, I får 2 billetter. Hvem skal have de næste 2? Skal vi have 2 mere med jer? :-)
 14. Hej venner, I år har jeg lavet et samarbejde med en række golfklubber, primært gennem mit netværk (men alle andre klubber er også mere end velkomne til at være med) Samarbejdet går ud på, at klubberne sponsorerer greenfee billetter til jer brugere her på vildmedgolf.dk, mod at I til gengæld skriver om jeres oplevelser her på siden, og tager nogle billeder fra turen. Siden her har ca. 800 daglige besøgende, og ligger meget stærk på Google søgninger omkring golf, så klubberne får til gengæld en unik mulighed for at blive eksponeret for næsten ingen omkostninger. Dette er IKKE ment som 'baneanmeldelser' da det er subjektivt hvad folk mener om en golfbane, og resultaterne derfor aldrig vil kunne bruges til sammenligning. Til gengæld vil vi meget gerne høre om den generelle oplevelse, og se nogle flotte billeder fra turen. Med andre ord vægt på det sociale aspekt, og mindre på en teknisk baneanmeldelse. Greenfee billetterne offentliggøres løbende i denne tråd og på vores Facebook side. Du skal så svare på opslaget, og skrive hvorfor du mener at være dén der skal have de gratis greenfee billetter. Herefter tildeler jeg til bedste kandidat (fuldstændigt enevældigt ;-) ) Brugere der har oprettet en profil her på siden, måske ikke har spillet banen tidligere, og spiller med en ny makker her fra siden vil få ekstra point, når der skal udvælges :-) Regler for deltagelse (forbehold for senere justeringer) - Du får 2 eller 4 gratis greenfee billetter mod at skrive et indlæg fra turen på mindst 400 ord (ca. en A4 side), og indsende mindst 10 billeder fra turen. - Din beskrivelse vil blive offentliggjort på vildmedgolf.dk, Facebook og Twitter, og kan frit anvendes af golfklubben til deres egen markedsføring. - Vi hjælper gerne med tegnsætning, formulering, stavekontrol m.m. hvis dette ønskes. - Turen skal være afholdt senest 4 uger efter at du har modtaget billetterne, og beskrivelser og billeder senest 2 uger efter afholdelse, medmindre andet er aftalt. - Beskrivelsen af turen skal godkendes af mig inden offentliggørelse, og jeg forbeholder mig ret til at rette i den. Hvis dette sker, vil det være tydeligt anført. - Hvis beskrivelsen ikke leveres som aftalt, faktureres du for greenfee billetterne til normalpris, og beløbet tilfalder klubben. Første klub bliver RY GOLFKLUB hvor der er 4 greenfee billetter til rådighed. Disse uddeles som 2 + 2 eller 4, alt efter hvem der tildeles billetterne. Lad os høre hvem der gerne vil have en gratis runde golf i det smukke landskab omkring Ry, sammen med et par golfvenner? :-) PS: Da vi er meget tidligt på året, kan det aftales nærmere, hvornår banen skal spilles.
×