Hop til indhold

claust

Administrator
 • Antal indlæg

  4.776
 • Donations

  kr 100,00 
 • Medlem siden

 • Senest besøgt

 • Dage vundet

  35

claust vandt dagen den Juli 21

claust havde det mest likede indhold!

Community omdømme

258 Fremragende

Om claust

 • Rang
  Golfjunkie
 • Fødselsdag 15-05-1969

Profilinformation

 • Køn
  Male
 • Lokation
  Hedensted
 • Hjemmeklub
  Hedensted
 • Handicap
  16,1
 • Højre / Venstre
  Højrehånds spiller

Seneste besøgende på profilen

10.745 profil visninger
 1. Ingen kortgebyrer i shoppen

  Jeg har kun min egen teori: - Nu koster det ikke længere noget at bruge kreditkort, og dermed få op til 40 dages kredit - Oven i dette giver kreditkortene en lang række fordele som f.eks. forsikringer og udvidet garanti på elektronik - Dermed ikke meget grund til at bruge Dankortet - eller det vil i hvert fald blive brugt mindre. Udgiften for forretningerne øges, og i sidste ende er der jo kun én til at betale ;-) Fordelingen af udgifterne ændres bare..
 2. Ingen kortgebyrer i shoppen

  Fra næste år er det ikke længere lovligt at surcharge kreditkort - det vil sige lade kunden selv betale de gebyrer, som banken eller kreditkortselskabet tager. Jeg synes ikke der er nogen grund til at vente, og derfor er alle kortgebyrer på VildmedGolf Shop fjernet allerede nu... :-)
 3. OK, kom bare frem med det...
 4. Test

  Hvis du kan logge ind igen må du meget gerne smide en besked her, så jeg kan få bekræftet at det virker :-)
 5. Opgradering, test af nyt tema på siden

  Flere har meldt tilbage med problemer i løbet af i dag, og jeg er ved at få det tjekket ved leverandøren af softwaren. Tror måske at fejlen er identificeret, der skal blot en ekspert til at rette det. Så snart der er nyt vender jeg tilbage..
 6. Test

  tester lige...
 7. Great Northern i Kerteminde

  Flot! glæder mig til at spille den engang :-) Det eneste der holder mig tilbage lige nu er prisen - og det skal f... være sol og sommer den dag jeg skal smide så mange penge efter den bane :-)
 8. Nye Likes

  Vi er så smarte herinde - så derfor skal vi da nye Likes ;-) ..så når du fremover Liker et indlæg, er der nu kommet lidt nyt at vælge imellem:
 9. VMG træf

  ER prøvet og kan ikke lade sig gøre desværre...
 10. Hvordan vedligeholder jeg mine jern og køller?

  Denne tråd er gennemgået for indlæg der ikke er relevante for emnet, derfor er der slettet en del indlæg. Hvis debat der ikke er relevant for emnet her skal fortsættes, henvises til Generel Debat.
 11. Opgradering, test af nyt tema på siden

  Hej Logan Der står antal svar yderst til højre? Og læst/ulæst virker som de andre forummer. Hos mig virker det, vil du prøve at cleare noget cache hvis du ikke allerede har gjort det. Andre der oplever det samme som Logan?
 12. Onsdag 18/7 Hedensted

  Nogen der er med på en runde? F.eks midt/sidst på formiddagen.
 13. Hej venner, Siden er i gang med en større opgradering, og i denn forbindele tester vi et nyt minimalistisk tema, der ligner noget social-media thing. Idéen er at tingene bliver mere læsevenlige, enkle at overskue, og siden loader hurtigere... Design-skiftet er ikke endegyldigt, og jeg hører derfor gerne om tilbagemeldinger fra jer. Derudover er der kommet en helt ny og stærkt forbedret software til køb-og salg sektion - det gamle modul blev aldrig rigtigt som jeg ønskede det, men den Køb&Salg sektion jeg altid har ønsket vi kunne få, er endeligt kommet i en version til siden her. Håber I tager godt imod den. (også under opbygning). Snart bliver det igen muligt at markere golfklubber man har spillet, en funktion der har manglet rigtigt længe her på siden, og som flere af jer har efterlyst. Tjek forøvrigt det nye filter på forsiden ud - nu kan du få vist alle forummer som én liste, så du altid er opdateret på det seneste indhold! Claus
 14. Har i dag modtaget et lille parti af en helt ny rangefinder - iMeter S600AG. Det er en helt anden model end iMeter L600G, og de 2 modeller har ikke så meget tilfælles. S600AG er fysisk mindre, og lavet i et andet plastmateriale. Elektronikken er forbedret, og skulle være hurtigere til at skyde målet (har ikke lavet en sammenligning). Førstehåndsindtrykket er MEGET positivt - den virker simpelthen virkeligt lækker, og som et godt step op i forhold til tidligere modeller. Selv emballagen er der kræset mere for :-). Noget jeg virkeligt godt kan lide er at batteridækslet er af den type der drejes på plads via et metalgevind - det virker mere holdbart. Modellen har bælteclip, men der medfølger også en lille taske og et armbånd ligesom dem der følger med små kameraer. Optikken er god, og de grafiske symboler i displayet er tydelige. iMeter S600AG har JOLT (vibrerer når den har målt afstanden), og også mulighed for at bruge SLOPE - det vil sige at den kan kompensere for højdeforskellen hvis målet ligger over eller under hvor du står, når du måler. Dette kan være praktisk i træningsrunder, hvor du lærer hvor meget du skal lægge til eller trække fra for at kompensere for højdeforskellen. Funktionen kan slås fra, så rangefinderen er lovlig at anvende i turneringer også :-) S600AG kan ikke måle hastigheder ligesom L600G kan, men det er nok ikke dét man bruger mest på golfbanen :-) Prisen taget i betragtning (f.eks. en Bushnell koster næsten det dobbelte), synes jeg der er rigtigt meget værdi for pengene. Den sælges i shoppen for 1550,- kr her: https://shop.vildmedgolf.dk/rangefinder/180-s600ag-laser-afstandsmaler.html Her er et par billeder jeg har taget af den hvide model (den er nemmere at få gode billeder af), men de fleste jeg har fået hjem er sorte da det er de mest populære :-)
 15. Erfaring med apple watch

  Det har det i den grad - i hvert fald den nye model. Tror endda du kunne gå 2 runder, også efter en arbejdsdag hvor du har brugt det :-) Jeg har et series 2 jeg bruger med Golfshot, og for mig spiller det max. Den gamle model (før series 1/2), var langsom, og på kanten af det anvendelige med Golfshot. Men som sagt, det nye er rigtigt godt. Køb Pro versionen af golfshot, og du kan bruge uret som scorecard, og den regner dine stableford point ud. Har forsøgt med en anden app også, men Golfshot virker bedst for mig.
×