Hop til indhold


claust

Administrator
 • Antal indlæg

  4.832
 • Medlem siden

 • Senest besøgt

 • Dage vundet

  43

claust vandt dagen den Januar 22

claust havde det mest likede indhold!

Community omdømme

278 Fremragende

Om claust

 • Rang
  Golfjunkie
 • Fødselsdag 15-05-1969

Profilinformation

 • Køn
  Male
 • Lokation
  Hedensted
 • Hjemmeklub
  Hedensted
 • Handicap
  16,1
 • Højre / Venstre
  Højrehånds spiller

Seneste besøgende på profilen

11.887 profil visninger
 1. Erfaring med apple watch

  Kombi'en er god - på uret får du forkant, midt og bagkant green. sammenholdt med pinplacering og et evt. skud med kikkerten bør der ikke være meget tvivl :-)
 2. Erfaring med apple watch

  Golfshot på apple watch kører ret fint de steder jeg har spillet. det er nemt lige at kigge på håndleddet når man bare skal have en hurtig afstand, og samtidigt tæller jeg score på uret. det er rigtigt at man ind imellem møder huller med golfshot, der ikke er opdateret til de helt præcise approach slag har jeg også en kikkert..
 3. 2018 bold nyheder

  Der er også landet lidt boldnyheder på bordet, selvom det er tidligt på året. De første nye udgaver af Wilson Staff Dx2 og Dx3 serien er modtaget: - Ny 2018 Wilson Staff Dx2 Soft - Ny 2018 Wilson Staff Dx2 Soft Women's - Ny 2018 Dx2 OPTIX - i gul farve - Ny 2018 Dx3 Soft Spin Det er absolut storsælgerne i min lille shop der er blevet opdateret, og det sker ikke så tit, så det er spændende nyt. :-) De 2 første har jeg ikke så mange kommentarer til - æsken er opdateret og der er små detaljeforskelle på boldene - men det skal nok prøves for at mærke forskellen. OPTIX boldene er rigtigt spændende - de kommer i et væld af farver senere på året, men man kan tydligt fornemme på den gule model jeg har modtaget, at det IKKE er den samme bold som den 'gamle' gule Dx2. Farven er noget mere tydelig, og så er den MAT! Det ser faktisk rigtigt fedt ud, og jeg glæder mig til at teste dem på banen. En oplagt vinterbold - dén gule farve må skrige på en snevåd vinterbane :-) Dx3 Soft Spin afløser min favoritbold Dx3 Spin, og det bliver spændende og se om den får mere succes end Dx3 Urethane, som ellers er en vanvittigt lækker bold, men som ligger i et prisleje som mange vælger fra - eller køber dyrere. Dx3 Soft Spin skulle have mere spin end den gamle model, og er også helt hvid som mange foretrækker, hvor Urethane modellen er lidt 'offwhite'. Den gode nyhed er desuden at alle Dx2 og Dx3 modellerne har ca. 30,- kr. lavere udsalgspriser end tidligere modeller, hvilket jo altid varmer en gammel jydes hjerte ;-)
 4. Har lige modtaget de helt nye C300 jern fra Wilson på lager, og vil lige dele et par billeder. C serien er 'Control' jern og altså en mellemserie som de fleste nok vil kunne spille med - ikke så store og tilgivende som D serien, men alligevel med masser af tilgivelse. Glæder mig selv til at prøve at slå nogle slag med den her model for at sammenligne med FG Tour som jeg spiller med. Wilson fortsætter med deres 'Power Holes' - de små indlæg langs kanten af hovedet, og C300 har nu endnu flere af slagsen - resultatet er mere fleks og dermed blødere fornemmelse ved boldtræf :-) PS: Har ikke taget plasticen af hovedet på jernet, billedet kan derfor se ud derefter...
 5. Knæskade - erfaringer?

  Har lige flyttet i vores nye hus her til den første. Var så uheldig at redde mig et overbelastet knæ (var nok lidt på vej i forvejen efter intens træning i et par måneder), der lige blev krydret med en infektion i huden efter at have sat knæet oveni en skrue der lå på gulvet... resultat = rød plamage fra foden og op over knæet, og en skrap penicillinkur i 10 dage. Godt det ikke var i golf sæsonen. ! Nu er hudinfektionen væk, og jeg kan gå normalt uden at halte. Har dog en vædske-bule under knæet foran, og det strammer når jeg bøjer knæet. Er ikke videre ømt. Nogen der har erfaringer de vil dele ud af, hvor længe trækker sådan noget ud? Kan jeg begynde at træne forsigtigt igen (spinning) eller skal jeg vente?
 6. Hytte/lejlighed på golfbanen

  Faktisk en fin bane - spillede den en fantastisk sommerdag i hovedferien uden ret mange andre på banen - måske det har farvet min oplevelse en smule.. Men vil klart også anbefale den hvis man kan lide kuperede baner.
 7. Hvis du længes efter at komme på græs er her et par små simple golftricks du lige kan nå at få på plads inden sæsonen
 8. Din "Top 3 baner i Danmark"

  Min Top 3 (har spillet ca. 50 forskellige i DK tror jeg) 1. Scandinavian old 2. Silkeborg 3. Holstebro Denne tråd giver mig lyst til at besøge Esbjerg i 2018 - den har jeg aldrig spillet. Og så er der en invitation til Great Northern i mailen, mon ikke nok jeg kan den dag ;-)
 9. Din "Top 3 baner i Danmark"

  Har spillet 14 af dem. Er overrasket over at se Skanderborg på listen.
 10. NYT: Golfsko nu i shoppen

  Som udgangspunkt nej, jeg vil ikke være den der presser priserne på golfsko. Vil selvfølgelig forsøge at møde priser hvor 'alle andre' sælger til en bestemt pris.
 11. NYT: Golfsko nu i shoppen

  Jeg har fået alle modeller Adidas golfsko i shoppen - både herrer, damer og juniorsko. Alle skoene sælges med gratis fragt og gratis returseddel, så du er sikret den rigtige størrelse uden at det risikerer at koste returporto. https://shop.vildmedgolf.dk/22-golfsko Håber meget snart at have endnu et meget populært mærke på hylderne! :-)
 12. Hvem spiller bedst golf ;)

  Linket virker æ'
 13. Taylormade Twist Face

  Mig bekendt giver Wilson en særlig rabat til proerne hvis de køber til eget brug. Men det er ikke meget under normal indkøbspris, og det synes jeg er fair. jeg har set masse af eksempler med Taylormade der får mig til at græmmes. Dette har jeg ikke set hos nogle af de andre mærker: - prisen på varen måtte ikke vises i en liste, men kun når du klikkede dig ind på produktet. - hård (ulovlig?) styring af priser og forhandlere - produktcyklus hvor der kommer nyheder 2 gange om året læste en god artikel der forklarede at de var ved at gå på røven pga. det sidste - der var simpelthen ingen der ville købe deres varer til lager, da man straks efter stod med f.eks. En uddateret driver der skulle sælges med rabat. Typiske produktcyklusser er 2 år på jern og køller. bemærk jeg taler KUN om forretningsetik her, og ikke selve udstyret...
 14. Taylormade Twist Face

  Er ikke fan af Taylormade's strategier overhovedet. De virker som om de lever i en anden verden... Er ikke alene:
 15. VIldmedGolf.dk 10 års Jubilæum

  Den 23.oktober 2018 fejrer vi 10 år med VildmedGolf.dk!
×