Jump to content

claust

Administrator
 • Content Count

  5,180
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  79

claust last won the day on October 14

claust had the most liked content!

Community Reputation

365 Fremragende

About claust

 • Rank
  Golfjunkie
 • Birthday 05/15/1969

Profile Information

 • Køn
  Male
 • Lokation
  Hedensted
 • Hjemmeklub
  Hedensted
 • Handicap
  13.5
 • Højre / Venstre
  Højrehånds spiller

Recent Profile Visitors

19,600 profile views
 1. Vi har set på Teebox konceptet i klubben Valgte istedet selv at købe trackman, så det projekt skal vi i gang med nu - bliver spændende. Har lige et lokale der skal bygges om først, så det tager lidt tid. Forventer at åbne 1. januar...
 2. Så de starter f.eks. på hul 1-12? kl. 16:00
 3. Nogen af jer der har regler som nedenstående, og hvordan fungerer det? Spiller klubber i klubben med gunstart hos jer hver uge? • Blokering af banen kræver min. 24 deltager • Baglæns Gunstart kræver min. 36 deltager • Almindelig Gunstart kræver min 54.deltager Grunden til at jeg spørger er at vores klubber i klubben altid har brugt gunstart hver uge, og det er ved at være svært at booke en tid for et almindeligt klubmedlem hverdage efter arbejde i højsæsonen. 1/4 del af vores medlemmer er medlem af en klub-i-klub.
 4. Golfshot virker rigtigt fint Har solgt mit apple watch og bruger lige nu et garmin s62 Bortset fra batterilevetiden synes jeg faktisk apple watch og golfshot klarer det stort set lige så godt og på nogle punkter bedre end Garmin, og kunne sagtens finde på at skifte tilbage hvis apple kommer med en spændende update til efteråret..
 5. Hvordan gik det så 🙂 ?
 6. Meningen med hvad? Når der åbnes op efter en lukning må man da forvente at der bliver booket. Og foregår alt efter sundhedsstyrelsens anbefalinger så hvad? Lige dén der tilskriver jeg 100% DGU's håndtering af situationen.
 7. Det er nok for kompliceret så. 😄 1. Gå ind på toilettet 2. Gør det som du skal gøre 3. Vask hænder Nu kommer det svære: 4. Pump en klat håndsprit i den ene hånd. 5. Gå ud 6. Fordel håndspritten i hænderne Jeg forstår godt argumentet med at ovenstående er der nogen, der aldrig vil kunne finde ud af. Hensigten med linket er at prøve at gøre opmærksom på, at der findes en form for fælles frygt der er naturlig hos mennesker, og hvor sund fornuft bliver erstattet af det som flertallet siger. Derfor bliver det pludseligt proble
 8. Ikke hvis han som jeg forsøger at forklare spritter hænder i forbindelse med at man forlader lokalet. Eller åbner døren først og vasker hænder efterfølgende. Det kan sagtens lade sig gøre. Men som jeg forstår det, argumenterer I med at man ikke kan stole på det svageste (dummeste) led i kæden. Og samtidigt at det jeg beskriver ovenfor kan andre ikke finde ud af. Så længe du tænker dig om er det altså ikke farligt at bevæge sig ude i samfundet. https://nyheder.tv2.dk/2020-03-28-ekspert-forklarer-derfor-faar-coronavirus-os-til-at-udskamme-hinanden
 9. Ja, nogen mennesker kan man ikke nå. De er så i større risiko for at blive smittet end os andre. Alle andre fornuftige mennesker er så til gengæld ikke i fare for at blive smittet af ovenstående, da vi jo holder afstand og ikke trykker hænder. Vi skal være fornuftige i det her, men kan og skal altså ikke tage ansvar for alle.
 10. Det er overdrevet efter min mening. Vand og sæbe og så er det ligegyldigt hvad du har rørt ved. og læs lige tippet med håndspritten igen, så er man 100% sikker. Sundhedsstyrelsen anbefaler i øvrigt ikke at lukke klubhuset ned, for at sætte ovenstående i persketiv..
 11. øh, man vasker vel hænder? ovenstående lyder som totalt overkill. Du bliver jo ikke smittet fordi du sidder på samme toiletbræt. 😁 man kan sætte sprit op, tag et pump i hånden og fordel det i hænderne efter du har forladt rummet, så er der da ingenting at komme efter.
 12. Jow da, jeg er SÅ klar... 🙂
 13. Dét er jeg ret overbevist om 😉
×
×
 • Create New...

Important Information

Ved at bruge forum accepterer du vores Privacy Policy og Terms of Use for brug af siden