Hop til indhold


claust

Administrator
 • Antal indlæg

  4.894
 • Medlem siden

 • Senest besøgt

 • Dage vundet

  51

claust vandt dagen den August 20

claust havde det mest likede indhold!

Community omdømme

299 Fremragende

Om claust

 • Rang
  Golfjunkie
 • Fødselsdag 15-05-1969

Profilinformation

 • Køn
  Male
 • Lokation
  Hedensted
 • Hjemmeklub
  Hedensted
 • Handicap
  14,5
 • Højre / Venstre
  Højrehånds spiller

Seneste besøgende på profilen

12.697 profil visninger
 1. claust

  Reklamer

  Efter en pause siden 1. marts, er reklamerne nu tilbage på sitet for alle brugere - siden da har reklamerne kun været vist for gæster der ikke er logget ind. Resultatet af testen har været, at det ikke har givet nogen synlig forskel i forbrugsmønsteret på siden. Senere kommer en mulighed for, at man for et symbolsk årligt beløb, kan fjerne alle reklamer på siden.
 2. claust

  Garmin CT10 tags

  Ærgerligt at høre, øv... En af mine venner anbefalede Arccos, men mangler endnu at få det demoet IRL - synes egentligt idéen virker ret fed (det lyder som det samme system ca.) Tænkte selv at monteringen og holdbarheden kunne være en udfordring - Arccos har en lille skrue i plastic til grippet, lyder som det er samme system.
 3. claust

  Vil du hjælpe mig?

  Så skulle det hele virke (krydser finger) :-) @Kaizer dagens gode nyhed - og tak for ordren :-)
 4. claust

  Vil du hjælpe mig?

  Ja, beklager - da jeg havde fat i programmøren alligevel fik jeg ham til at forbedre navigationen samtidigt - så man nemmere kan komme videre til resten af siden når man er inde på et produkt - timelønnen er overkommelig i forvejen, og så kunne han da ligeså fint lige lave en lille optimering af siden også ;-) Det er det han arbejder på lige nu - at sætte hovedmenuen på produktsiderne - og det har gjort at den popup der kvitterer for at du har puttet noget i kurven, er rykket på siden mens han arbejder. Beklager endnu engang, men jeg troede at I alle sov længe på sådan en højhellig søndag
 5. claust

  Vil du hjælpe mig?

  Programmøren arbejder på siden lige nu, så det er måske derfor. Giv den lige en times tid så tror jeg han måske er færdig :-)
 6. claust

  Vil du hjælpe mig?

  Nemlig - jeg er tværtimod LYKKELIG over at du vil tage dig tid at fortælle mig om problemet - jeg skiftede design for 2 uger siden, og det har ærligt været lidt mere stille en forventet - og da jeg har mange kunder der bruger IE kunne det jo sagtens være svaret på det problem :-) Jeg tror endda det lykkedes programmøren at finde fejlen - så hvis nogen har lyst til at tjekke igen, ville jeg blive glad for hjælpen :-)
 7. claust

  Vil du hjælpe mig?

  Det er simpelthen mystisk. Jeg kan også få 'den grimme' side frem med en Internet Explorer på arbejde. Alle andre steder virker den for mig, i alle browsere og på iPad og mobil. Jeg har talt med en udvikler i Indien og en i Frankrig, begge kan se siden fint - men de er enige om at det er noget CSS der ikke loades korrekt når siden ser sådan ud. @Kaizer hvis du evt. smider en mail med hvad du skal bruge på shop@vildmedgolf.dk kan jeg lave ordren til dig manuelt.. Så arbejder jeg videre med IT-nørderne indtil vi har fundet løsningen på hvorfor siden opfører sig sådan nogle gange..
 8. claust

  Ærø Golf Klub

  Beliggenheden ser da fantastisk ud :-)
 9. claust

  Vil du hjælpe mig?

  Har haft lidt problemer med teknikken på shoppen : https://shop.vildmedgolf.dk Vi du gå ind på siden og se, om du ser siden normalt, eller der blot kommer noget tekst og logo uden yderligere grafik... Meld gerne tilbage her i tråden - og på forhånd tak :-)
 10. Nogen der vil spille med? Har fritspil til ØGR banerne ( Århus, Skanderborg, Hedensted, Horsens, Odder, Juelsminde, Skanderborg ). Tænker ca. Kl 16-17 stykker. Min hjemmebane er Hedensted.
 11. claust

  UDSALG UGE 33

  Så er jeg begyndt at rette priser ned til udsalget i uge 33 i shoppen Highlights bl.a.: - Wilson Staff 2018 iLock III cart bags til kun 1165,- (nedsat fra 1599,-) - Wilson Dx2 serien INKL. OPTIX modellerne kun 149,- - Hvid Wilson Dx2 Soft 2018 til kun 132 v/ 3+ kasser - Wilson HDX komplet begyndersæt inkl. Masters 3-hjulet vogn kun 2999,- - Wilson HDX begyndersæt kun 2495,- RABATKODE TIL DIG : 10% på alle handsker oveni i forvejen skarpe priser: ' Uge33 ' (tastes ved tjek-ud) EKSTRA: Fandt du ikke rabat på det du søger? Skriv en PM eller forespørgsel her i tråden, og få en speciel tilbudspris - kun i uge 33 !! Forbehold for udsolgte varer!
 12. claust

  Ferie

  Shoppen holder ferie fra i morgen til onsdag den 25. juli :-) Alle ordrer ekspederes og afsendes den 26. juli. Bestillingsvarer vil blive bestilt i denne periode, så disse er klar til forsendelse hurtigst muligt efter ferien. Har du en hasteordre er der mulighed for afhentning i Hedensted kun efter aftale..
 13. claust

  Hedensted fredag tidlig eftermiddag

  DGU Nummer ? Edit; fandt dig :-). 13.30 er booket
 14. claust

  Hedensted fredag tidlig eftermiddag

  400 - og 200 hvis vi går sammen
 15. claust

  Hedensted fredag tidlig eftermiddag

  Der er en mere der har booket sig på tiden, så måske det kan blive svært at flytte den nu - er kl 14 det absolut tidligste du kan nå? hvad med 1330 f.eks.? :-)
×

Important Information

Ved at bruge forum accepterer du vores Privatlivspolitik og Vilkår for brug af siden