Hop til indhold

claust

Administrator
 • Antal indlæg

  4.813
 • Medlem siden

 • Senest besøgt

 • Dage vundet

  40

claust vandt dagen den September 20

claust havde det mest likede indhold!

Community omdømme

272 Fremragende

Om claust

Profilinformation

 • Køn
  Male
 • Lokation
  Hedensted
 • Hjemmeklub
  Hedensted
 • Handicap
  16,1
 • Højre / Venstre
  Højrehånds spiller

Seneste besøgende på profilen

11.567 profil visninger
 1. Hvordan fungerer den nye forside?

  Hybel Huse - men jeg har allerede købt :-)
 2. Hvordan fungerer den nye forside?

  Bedre end viagra og mod hårtab, haha..
 3. Hvordan fungerer den nye forside?

  Hvilke reklamer som Google vælger at vise er en hemmelig videnskab. Det kan ligeså vel være sidens målgruppe der afgør det - alder, køn, andre interesser. Jeg tør i hvert fald ikke kalde mig selv til ekspert på emnet :-) Jeg har dog mulighed for, og har enkelte gange været inde og blackliste nogle annoncører der var 'for meget'
 4. Hvordan fungerer den nye forside?

  De reklamer kommer fra Google Adwords, og de er dynamiske. Jeg vil forsøge at få betalte (Golf) reklamer på sitet i 2018 :-)
 5. Hvordan fungerer den nye forside?

  Der er rodet lidt rundt med den nye forside - hvordan fungerer den for jer? Der er bl.a. kommet udvalgt indhold, Nyheder fra Golfonline og Reuters, og en større oversigt over seneste emner... Feedback modtages ...
 6. Sommergreen 2017 jylland

  Har fremhævet indlægget da det er relevant for mange. Her er flere svar :-)
 7. Black Friday

  Ingen problemer, del løs :-)
 8. Tapatalk

  Argh - nu vil tapatalk have penge hver måned for at fjerne de skilte - det bliver afinstallerer snarest, synes de bliver lidt for smarte ;-)
 9. Prøvesving fra anden bunker

  Nu flueknepper vi, men... som jeg læser det må du godt tage prøvesving i en anden bunker - bare du ikke grounder eller rammer sandet i prøvesvinget. Og hvad skulle man så gøre det for..
 10. Ny forside - forslag?

  Nu er der ikke så meget tid på golfbanen længere for denne sæson, så... Sidder og fifler med en ny forside - kom gerne med kommentarer, idéer og forslag.. https://www.vildmedgolf.dk/forside/
 11. Tapatalk

  Skulle virke nu. Skrevet via Tapatalk.
 12. Prøvesving fra anden bunker

  Tror jeg godt du må - du må bare ikke berøre sandet, og så bliver prøvesvinget jo lidt kunstigt :-)
 13. Golftur 10-12 personer

  Vi overvejede faktisk at finde et hotel tættere på byen og så bruge det som udgangspunkt for golfture.. Der sker ikke meget på de 2 resorts om aftenen, og der er masser af hyggelige restauranter og barer i Hamborg. Valget på Gut Kaden igen var udelukkende pga. banen, der efter vores mening er væsentligt bedre end Lüdersburg. Skal I kun spille én runde på Lüdersburg er New Course den bedste :-) (igen: efter min mening) Edit: Køreturen er også noget nemmere - ca 30 min nord for Hamborg istedet for 30 min syd for ;-)
 14. Golftur 10-12 personer

  Vi har prøvet Gut Kaden nord for Hamborg og Lüdersburg syd for Hamborg. Har booket Gut Kaden igen - dét er den bedste bane, men der er måske lidt mere liv om aftenen på Lüdersburg. Fra Gut Kaden er der en god halv time til Hamborg hvis man er til eh...noget andet mad.
×