Velkommen til Vild med Golf

Vildmedgolf.dk er gratis for alle brugere - her kan du sætte dit brugte golfudstyr til salg, deltage i debatten eller bare læse med i de mange tusindevis af emner, der f.eks. omhandler golfbaner, golfudstyr eller golf reglerne. Eller find en ny spillemakker, upload dine bedste golfbilleder, eller noget helt andet - mulighederne er mange!

 

Registrér dig som bruger for at få adgang til alle funktioner. Når du er logget ind kan du deltage på siden og oprette dit eget indhold, eller svare på eksisterende indhold. Du kan oprette din egen profil, modtage omdømme point fra andre brugere, og du kan også skrive private beskeder til andre registrerede brugere. Vi deler ikke dine oplysninger med andre! Denne besked vises ikke når du er logget ind.

claust

Administrator
 • Antal indlæg

  4.754
 • Medlem siden

 • Senest besøgt

 • Dage vundet

  32

claust vandt dagen den Marts 10

claust havde det mest likede indhold!

Community omdømme

249 Fremragende

Om claust

 • Rang
  Golfjunkie
 • Fødselsdag 15-05-1969

Profilinformation

 • Køn
  Male
 • Lokation
  Hedensted
 • Hjemmeklub
  Hedensted
 • Handicap
  16,6
 • Højre / Venstre
  Højrehånds spiller

Seneste besøgende på profilen

10.265 profil visninger
 1. Disclaimer: sælger bolde her på siden så har en interesse - men mener stadig nedenstående :-) Har gennem de sidste mange år altid spillet med nye bolde, men har forsøgt at ramme et budget under ca 150 /dusinet, bl.a. Via England. Har spillet Nike, AD333, Dx2, Bridgestone m.fl. AD333 har været god, men den er svær at finde rigtigt billigere længere, efter at den er blevet opgraderet med nyt cover. Efter min mening er bedste bold til prisen lige nu DX2 Soft, der er perioder sælges som Cosmetic Blemish til lige over en hund (inkl. I VMG Shoppen her på siden). Den er blød, og passer de fleste på nær de MEGET hårdtslående spillere efter min mening. Spiller lige nu med den nye DX3 Urethane der er rigtigt lækker og har urethane cover som andre langt dyrere bolde, men om den er mere end dobbelt så meget værd som en Dx2 med trykfejl er jeg i tvivl om.Har også prøvet Pro V1 og B330, men de gør ikke noget godt for mig i mit hcp. Og er dermed ikke prisen værd (for mig).
 2. Jeg får en anden model hjem - iMeter S600AG. Den er med ny elektronik, dvs. hurtigere. Så har den SLOPE funktion, og er fysisk lidt mindre. Forventer at modtage første sending i løbet af Juli måned. Kan bestilles allerede nu https://shop.vildmedgolf.dk/rangefinder/180-s600ag-laser-afstandsmaler.html
 3. Der har altid være kvote på. Hver Medlem+ bruger har 50MB lagerplads, og én enkelt fil må være op til 20MB Du har op til 50MB. I menuen under dit navn kan du administrere dine vedhæftede filer. Jeg sætter kvoten lidt op :-)
 4. Sidder med et par entry fees til Father & Son Golf Denmark 2017 - https://www.fatherandsongolf.dk/ Dem kan du være så heldig at vinde, hvis du og din søn/far/bedstefar skulle passe ind i formatet (hvem kan deltage: se her). Præmien har en værdi af 1.590 DKK, og I har mulighed for at opgradere f.eks. med overnatning eller golfbil i 2 dage mod merbetaling. Eventet foregår den 23.-24. juni i Henne Golfklub i Vestjylland. Der er præmier for mere end 30.000,- kr, og bedste hold (HCP) vinder en tur til Father & Sons Europæiske match i Spanien til en værdi af 18.000,- kr. Det eneste du skal gøre for at deltage er at melde dig i denne tråd, og fortæl hvorfor I skal vinde billetterne - bedste indslag kåres af arrangørerne af Father & Son, og vinderen annonceres her på siden.
 5. Så længe den er uden motor... ;-)
 6. Måske @rene20 kan kommentere hvordan den er sammenlignet med andre modeller han har prøvet?
 7. @Bojoerge hvis du vil, kan du få lov at købe den med udvidet returret. Prøv den i en måned, og send tilbage hvis du ikke er tilfreds. Du betaler kun returporto selv.
 8. Første møde med et husfirma var en blandet fornøjelse. Vi har fundet en tegning der kun kræver minimale justeringer, valgt tagkonstruktion, sten, lofter, vægge. Kender nogenlunde omfanget af vores tilvalg på sanitet, el og gulve, samt inventar (men det er som sagt tilvalg), og vi har en grund vi kan pege på. Husfirmaet starter med at spørge "Hvor meget må det koste?" Jeg svarer "Det ønsker jeg ikke at oplyse. Hvad koster det?" Den første halve time til tre kvarter går derefter med at væve rundt i at det er vigtigt for dem at vide hvor meget huset må koste, så de kan levere det rigtige produkt, og at økonomien ikke må være det man vælger husfirma ud fra (?), og at det er vigtigt at vælge nogen man er tryg ved at samarbejde med. Er økonomien ikke vigtig? Må vi ikke sammenligne prisen med et andet firma? (det er vores plan, og det er lagt frem fra start, også hvem det andet firma er..) Kan man ikke det når man nu næsten kan aflevere en færdig liste med valg, har en plantegning og en grund? Der afsættes de samme beløb til inventar, grund og el (og andet). Jeg er selvfølgelig klar over at der altid vil være forskelle mellem de 2 tilbud, men det er jeg nu ret overbevist om at jeg kan identificere. Vi var tæt på at rejse os før tid og takke for deres tid. Men vi blev mødet ud, og håber at vi kom på en dårlig dag. For vi kan faktisk godt lide deres produkt. Håber næste møde med dem bliver bedre. Vi har møde med det andet firma i morgen...
 9. Har selv tidligere renoveret både hvor vi bor nu, og tidligere.. har altid været god til at erkende egne begrænsninger, og få håndværkere på de nødvendige steder. især det forrige projekt sled meget på energien, og strakte sig over 5-6 uger hver eneste aften og weekend - en hård omgang efter min skala. jeg vil derfor som udgangspunkt foretrække at få afleveret et nøglefærdigt hus, medmindre alle vores tilvalg kommer til at udfordre økonomien ;-). Græs og hæk ser jeg som et overkommeligt projekt, men skal nok have sikret mig at der er kørt jord nok på grunden inkluderet i prisen :-) Er der nogen der kan dele erfaringer med forhandling af endelig pris for et nøglefærdigt hus? Synes man ofte hører om faste priser der så alligevel skrider pga. Ekstra fundering, jordkørsel, køkkenelementer, elarbejde eller andre lignende ting?
 10. Det er typehuse... Pris for huset ca. 2 mill + grund. Tænkte at der må være en del at hente ved korrekt forhandlingsteknik ;-) F.eks. at få alle detaljer med inden at der skrives under, istedet for 'afsatte beløb' og 'det finder vi ud af..'
 11. Helt OT, men vi overvejer at bygge nyt hus - nogen herinde der har erfaringer og gode råd de vil dele? Ser p.t. på Milton og Hybel huse på ca. 150-160 m2, og har fundet en mulig grund.
 12. Hvor mange og hvad er billigt? noget bestemt mærke?
 13. Har booket Horsens 11.37, håber den tid passer dig? andre er også velkomne :-)
 14. Ferien er jo heller ikke ovre endnu :-) Men dmi er skutte for positive :-)