Jump to content

claust

Administrator
 • Content Count

  5,176
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  77

claust last won the day on March 31

claust had the most liked content!

Community Reputation

363 Fremragende

About claust

 • Rank
  Golfjunkie
 • Birthday 05/15/1969

Profile Information

 • Køn
  Male
 • Lokation
  Hedensted
 • Hjemmeklub
  Hedensted
 • Handicap
  13.5
 • Højre / Venstre
  Højrehånds spiller

Recent Profile Visitors

19,384 profile views
 1. Golfshot virker rigtigt fint Har solgt mit apple watch og bruger lige nu et garmin s62 Bortset fra batterilevetiden synes jeg faktisk apple watch og golfshot klarer det stort set lige så godt og på nogle punkter bedre end Garmin, og kunne sagtens finde på at skifte tilbage hvis apple kommer med en spændende update til efteråret..
 2. Hvordan gik det så 🙂 ?
 3. claust

  Corona

  Meningen med hvad? Når der åbnes op efter en lukning må man da forvente at der bliver booket. Og foregår alt efter sundhedsstyrelsens anbefalinger så hvad? Lige dén der tilskriver jeg 100% DGU's håndtering af situationen.
 4. claust

  Corona

  Det er nok for kompliceret så. 😄 1. Gå ind på toilettet 2. Gør det som du skal gøre 3. Vask hænder Nu kommer det svære: 4. Pump en klat håndsprit i den ene hånd. 5. Gå ud 6. Fordel håndspritten i hænderne Jeg forstår godt argumentet med at ovenstående er der nogen, der aldrig vil kunne finde ud af. Hensigten med linket er at prøve at gøre opmærksom på, at der findes en form for fælles frygt der er naturlig hos mennesker, og hvor sund fornuft bliver erstattet af det som flertallet siger. Derfor bliver det pludseligt problematisk at skulle besøge toilettet, og få rene hænder bagefter. Rema har det on/off, Harald Nyborg har det - bare et tip 🙂
 5. claust

  Corona

  Ikke hvis han som jeg forsøger at forklare spritter hænder i forbindelse med at man forlader lokalet. Eller åbner døren først og vasker hænder efterfølgende. Det kan sagtens lade sig gøre. Men som jeg forstår det, argumenterer I med at man ikke kan stole på det svageste (dummeste) led i kæden. Og samtidigt at det jeg beskriver ovenfor kan andre ikke finde ud af. Så længe du tænker dig om er det altså ikke farligt at bevæge sig ude i samfundet. https://nyheder.tv2.dk/2020-03-28-ekspert-forklarer-derfor-faar-coronavirus-os-til-at-udskamme-hinanden
 6. claust

  Corona

  Ja, nogen mennesker kan man ikke nå. De er så i større risiko for at blive smittet end os andre. Alle andre fornuftige mennesker er så til gengæld ikke i fare for at blive smittet af ovenstående, da vi jo holder afstand og ikke trykker hænder. Vi skal være fornuftige i det her, men kan og skal altså ikke tage ansvar for alle.
 7. claust

  Corona

  Det er overdrevet efter min mening. Vand og sæbe og så er det ligegyldigt hvad du har rørt ved. og læs lige tippet med håndspritten igen, så er man 100% sikker. Sundhedsstyrelsen anbefaler i øvrigt ikke at lukke klubhuset ned, for at sætte ovenstående i persketiv..
 8. claust

  Corona

  øh, man vasker vel hænder? ovenstående lyder som totalt overkill. Du bliver jo ikke smittet fordi du sidder på samme toiletbræt. 😁 man kan sætte sprit op, tag et pump i hånden og fordel det i hænderne efter du har forladt rummet, så er der da ingenting at komme efter.
 9. claust

  Corona

  Jow da, jeg er SÅ klar... 🙂
 10. claust

  Corona

  Dét er jeg ret overbevist om 😉
 11. claust

  Corona

  Kan være jeg skal bestille sådan nogle sæt hjem 🙂 🙂 Så har man hulkop og flag til haven... 179,- Nogen der skal ha' ? Tak. Fordi vi talte om blot at vende hulkoppen om og sætte flaget i, men ved ikke om de kan holde til det (plastic modellen)
 12. claust

  Corona

  Jeg så et sted et billede af en hulkop hvor man havde puttet noget rørisolering rundt om flagstangen, så bolden ikke ruller i, men kan ikke finde billedet igen - nogen der kan hjælpe?
 13. claust

  Corona

  Havde egentlig først skrevet at det skulle foregå gennem golfbox appen, men vi har håndsprit ved terminalerne, så det bør vel kunne gøre det...
 14. claust

  Corona

  Vi arbejder lige nu på et sæt regler, her er en kladde til inspiration Følgende regler gælder på klubbens område: - Sundhedsstyrelsens anbefalinger om bl.a. afstand skal overholdes - Faciliteterne er kun åbne for medlemmer - Maks. 2 spillere i samme bold - Maks 2 personer på hhv. putting- og indspilsgreen. - Maks 10 personer på driving range - Når der åbnes op for golfbiler: kun 1 person pr. bil. Vigtige informationer - Undgå at røre flagstængerne – der er placeret fyld i hullerne for at hjælpe med dette. - River er fjernet – genplacer bolden i bunker - Omklædningsrum og café er lukket. - Toiletterne er åbne, og rengøres oftere. - Boldautomaten og kurve desinficeres hver morgen. - Vis hensyn til personalet, og hold afstand. - Frivillige bedes kun udføre arbejde i klubben efter nærmere aftale.
×
×
 • Create New...

Important Information

Ved at bruge forum accepterer du vores Privacy Policy og Terms of Use for brug af siden