Jump to content

Freil

Member +
 • Content Count

  14
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Freil

 • Rank
  Junior bruger

Profile Information

 • Køn
  Male
 • Hjemmeklub
  Hillerød
 • Interesser
  Golf
 • Handicap
  7,4
 • Højre / Venstre
  Højrehånds spiller

Recent Profile Visitors

1,023 profile views
 1. Det er en sjov drejning denne tråd har taget. Der bliver spurgt om nogle har erfaringer med alternative medlemskaber, hvis man af private grunde ikke har tid eller lyst til at spille mere end nogle få runder om året. Det gør der heldigvis. Man kan blandt andet melde sig ind i svenske klubber, men der er åbenbart ikke nogle herinde der kan hjælpe med konkrete forslag. Jeg kan ikke se hvorfor det er forkert, da man jo betaler green fee som alle andre. Man skal være godt pumpet økonomisk, hvis man har råd til at betale 6.000-8.000 kr for et klub medlemskab, men kun spiller 5-10 runder på et år, hvoraf nogle af runderne spilles på fremmede baner. Det er jo et helt skævt system for de personer som ikke er eller vil være golfnørder, og som derfor ikke spiller 25-30 runder på deres egen bane. Hvilket ca. er det antal man skal spille i sin klub, for at det kan betale sig at være medlem. Vi bryster os med at golf er blevet en folke sport, men det passer ikke. Systemet er stift, og du kan ikke spille golf medmindre du betaler et dyrt medlemskab i en dansk klub. Og dog...... Du kan også melde dig ind i en svensk klub for 500-1.000 kr og herefter spille green fee i stort set alle klubber. Det er helt lovligt, og har været det i mange år. Og det må der jo være en grund til. Så at tale nedladende til de personer der vælger denne løsning er pinligt. Blot trist at der ikke er nogle der kan hjælpe med konkrete løsninger her. Men prøv at google svenske medlemskaber. Jeg kender flere personer som er medlemmer i svenske klubber, og skal nok lige finde ud af hvor.
 2. Jeg har også tilmeldt mig. Ikke for at være lyse slukker, men hørte fra en ven, som spillede den i sidste uge, at banen har det virkelig skidt. Masser af huller og bare pletter i fairways, og greens er også langt fra tidligere standard. Tror ikke de er så godt kørende p.t., og det påvirker banens stand. Men jeg er heller ikke selv godt kørende for tiden, så det kan være lige meget. :-)
 3. Jeg synes Ledreborg er en klassebane. Det er ikke en kort og hyggelig skovbane for høj handicappere, men derimod en mesterskabsbane, hvor man har mulighed for at udfordres på hårde/hurtige greens, til tider en del vind, rough, lange huller, vand og nogle spændende bunker placeringer.
 4. Jeg er enig med Pastorius.i at 3 år i træk i Jylland er lige i overkanten. Jeg har selv en drengegruppe (jyder og sjællandere), der hvert år har en golf tur, og her skifter vi naturligvis mellem Sjælland og Jylland.   Men enig med Robert i at initiativet er godt, og at det jo er dig der bestemmer. Jeg tager også en lille pause i år.
 5. Hej   Tak for input. Jeg var i sidste uge i Grøndalscentret i København, hvor jeg slog nogle slag på driving range, samt spillede 18 huller i en af deres simulatorer. Jeg er p.t. ved at indøve et mere fladt sving, hvor jeg kommer mere indefra og ud. Mit problem er, at jeg kommer "over the top" i mit nedsving, således at jeg slicer en smule, hvilket tager ca. 20 meter af min længde med driver. Så p.t har jeg blot behov for at køre en række øvelser, der tvinger mig til at komme mere indefra og ud i mit boldtræf. Og til dette formål kunne jeg mærke, at den simulator de havde i Grøndalscentret var tilstrækkelig.  Jeg har blot behov for at konstatere, om det bevirker, at jeg får et lille draw, samt mere længde. Og det kan jeg tydeligt fornemme, selv i en simulator, som måske ikke giver et helt retvisende billede af boldflugt og længde.   Mit eneste problem med at vælge at købe et månedskort eller sæson kort til et Indoor Center, er at jeg er bange for at jeg ikke får det brugt tilstrækkelig. Men det er vel bare med at komme op fra sofaen, og så sørge for at komme afsted et par dage eller 3 om ugen.
 6. Hej   Nu nærmer vi os den triste vintertid, hvor det snart ikke længere vil være muligt at spille og træne golf. Jeg har derfor overvejet at bruge de lange vinteraftener til at få optimeret mit golfsving, så jeg er klar til den kommende sæson. Jeg kan på nettet se, at der findes nogle gode indoor faciliteter, bl.a. i Kokkedal. Her kan man via kontingent få ubegrænset adgang til indoor trænings faciliteter, men også til instruktion. Jeg vil høre om nogle herinde har erfaring med ovenstående ?   Mvh TF
 7.    Helt enig. Det handler om at give 100 % commitment til sit drive. Hvis jeg gør det, slår jeg også længere. Men der ligger en indbygget gammel vane i mit sving der gør, at jeg har svært ved at give slip og give den hele armen. Ubevidst sætter jeg hastigheden ned, fordi jeg er bange for konsekvenserne ved at give slip.
 8.    Jeg tror at Pastorius kan bekræfte, at jeg sjældent misser en green med under 130 meter ind i 2 slaget. Derudover er det sjældent at jeg 3 putter. Så tænkt hvilket potentiale der ville ligge i at kunne drive så langt, at der hver gang var under 130 meter ind !!! Så havde jeg helt sikkert være med helt fremme igår i Masters.
 9. Længde på drive er meget afgørende, hvis man som i mit hcp vil nå green i regulation. Jeg køber ikke det argument, der siger, at sålænge den bare er lige og ligger på fairway, er det ikke så vigtigt med længden. Jeg driver desværre oftest kun omkring 200-210, og selvom de næsten altid ligger midt på fairway giver det mig et problem på rigtig mange par 4 huller, idet jeg så ofte har et indspil på mellem 150 - 200 meter. Hvis der så samtidig er lidt vind (modvind) er det meget svært at ramme green i 2 slaget. Så mit mål for i år er at øge længden til omkring 220. Det skal dels ske via ny fittet driver, og via træning i teknik.
 10. Freil

  DA Tour

  Kø i trafikken skyldes i følge forskere, at det pågældende vejnet har nået sit kapacitetsmaximum. Enhver handling af en billist, som ikke er optimal for at holde flow (opbremsning, uopmærksomhed, mv), vil derfor påvirke den bagvedliggende trafik med såkaldte shockwaves. Men jeg kan måske godt se, at det nok er af samme årsag, at der opstår kø på golfbanen. Det skyldes uopmærksomhed, usikkerhed, manglende rutine, m.v. fra visse spillere. Forstår blot ikke, hvorfor disse spillere "slippes løs", i en match eller under en privat formiddagsrunde på tidspunkter, hvor der er spidsbelastning. Personligt har jeg det skidt ved at kigge mig tilbage på runde og konstatere, at der er pres bagfra. Det giver mig automatisk anledning til at reflektere over, om jeg på nogen måde er med til at sænke spillet. Men jeg oplever desværre alt for tit, at ikke alle mennesker reflekterer over deres handlinger.
 11. Freil

  DA Tour

  Hej alle   Tak for gode input. Langsomt spil er et no-go for mig, så jeg skriver til dem og hører om det er muligt at afmelde mig DA Tour igen. Jeg undrer mig over at de ikke får gjort noget ved det,, hvis det er et vedvarende problem, som mange herinde åbenbart er bekendt med. Kø på en motorvej er dræbende, men har en logisk årsag, men langsomt spil på en golfbane er ikke uundgåeligt. Det kan der gøres noget ved. Og imodsætning til ude i trafikken, er årsagen til langsomt spil, at nogle spillere nosser rundt i det, og åbenbart ikke reflekterer over deres tempo, og deres måde at spille på.   Det kan simpelthen ikke være meningen, at de personer, som er med til at sænke spillet, skal have lov at spille golf på de offiicielle baner. Fjern skyklapperne, kig jer tilbage og reflekter over, om der skal sættes mere tempo på !!!!! 
 12. Freil

  DA Tour

  Hej   Har idag meldt mig til DA Tour, for at få spillet nogle turneringer med lidt nerve i. Er der nogle herinde der har erfaringer med denne turnering ? Godt, skidt ?   http://datour.dk/    
 13. Aaarh. Helt væk var driveren da ikke. Dit drive på 265 meter på hul 12 var da ok. Men korrekt at du hookede lidt rigeligt igår. Du må have den fittet :-)
 14.   Jeg kan varmt anbefale Himmerland, og det er bestemt ikke dyrt. Vi er 6 drenge der endnu engang skal dertil den 6-7 September. Vi har været der 10 år i træk.    3 overnatninger med morgenmad 2 aftensmad Fri greenfee i 3 dage, inkl. buggies.   I alt 2.800 pr. mand.   Det er latterligt billigt, især fordi en greenfee på New Course (Made In Denmark) koster 700 normalt.   Det er 2 super baner (især greens). New Course er fantastisk, men svær.
×
×
 • Create New...

Important Information

Ved at bruge forum accepterer du vores Privacy Policy og Terms of Use for brug af siden