Jump to content

Bremer

Member +
 • Content Count

  7
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Bremer

 • Rank
  Ny bruger

Profile Information

 • Køn
  Not Telling
 • Hjemmeklub
  Oxie
 • Handicap
  8,3
 • Højre / Venstre
  Højrehånds spiller

Recent Profile Visitors

693 profile views
 1. Time Left: 11 days and 21 hours

  • FOR SALE
  • USED

  OBS: Venstrehåndssæt! Komplet Ping G410 golfsæt fra 2019: Ping G410 Jernsæt - hvid farvekode (standard lie): 6, 7, 8, 9, PW, UW (gapwedge) og SW Ping G410 Hybrider: #4 (22gr), #5 (26gr) Ping G410 Fairwaywood: #7 (20,5gr) Ping G410 Plus Driver: 12gr Odyssey White Hot 2-ball putter (ukendt årgang - mangler headcover) Jern og køller har Alta CB grafitskafter i SR (senior) flex. Hybrider, fairwaykølle og driver har justerbart loft og driver kan justeres mod "Draw" eller "Fade"-boldkurve. Sættet kommer i en "Ping Traverse" letvægts vognbag med et ekstra regncover. Sættet er meget tilgivende, og passer perfekt til seniorgolferen der vil have optimal hjælp og en god golfoplevelse. Vejledende salgspris fra nyt ca. 18.000

  7,500.00 DKK

  Vanløse, Denmark - DK

 2.   Tak for et hurtigt svar - jeg tager chancen og inviterer min bror og den gamle med derned!
 3. Jeg sparker lige lidt liv i en gammel tråd:   Jeg overvejer et besøg i Greve, da de har ½ pris på greenfee i denne måned. Jeg har aldrig været der før, og jeg har hørt noget blandede vurderinger af banen og især standen. Er der nogen VMG'er, der har været i Greve for nylig og som kan give en aktuel stand for banen?   På forhånd tak!
 4. Jeg spiller prøverunde hvis jeg overhovedet har muligheden!   Husk at prøverunden er en PRØVE-runde. Notér jernvalg, sigtelinier, blinde hazarder, fald på fairways/greens. Og slå gerne en ny bold mod green hvis du rammer den første skidt. På den måde kommer prøverunden også til at være noget helt andet, end når du skal spille turneringen.
 5. Falster GK hul 11 - 374m dogleg højre.    I drivet vil man gerne så langt frem som muligt, da andet slaget kræver høj præcision. Jo længere du slår, jo mere skal du "skære" i højre side. Du skal carry 160-190m over åen afhængig af hvor langt til højre du sigter. Da hullet knækker mod højre efter åen, bliver hullet samtidig effektivt smallere, jo længere drivet er, og skoven i begge sider er oftest en lost ball. I approach-slaget til green har man en lille sø helt op til green foran til højre, og misser man til venstre eller slår over green, er man igen i træerne.   Virkelig flot og svært hul, hvor en par giver ret til at ride sin putter hele vejen til 12. tee 
 6. Haderslev er en ret kort, men også ret kuperet bane. Personligt er jeg ikke så vild med den.... Kolding er en virkelig lækker bane - den kan på det kraftigste anbefales!
 7. Jeg var i en periode ofte i nærheden af Falster GK og har spillet banen en del. Banen har en fantastisk beliggenhed i en ådal med en del skovhuller. Der er nogle superflotte og svære huller, og kun hul 8 stikker lidt ud (blindt andet slag over en meget stejl bakke).   Banen ligger langt fra lands lov og ret, og måske er det grunden til, at den ikke er mere kendt. I mine øjne er banen er længere køretur værd, og hvis man kan spille den for 40,- så se at komme afsted, for det er jo latterligt billigt!
×
×
 • Create New...

Important Information

Ved at bruge forum accepterer du vores Privacy Policy og Terms of Use for brug af siden