Jump to content

Claus P

Member +
 • Content Count

  80
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Claus P last won the day on June 14 2016

Claus P had the most liked content!

Community Reputation

16 Godt

About Claus P

 • Rank
  Junior bruger

Profile Information

 • Køn
  Male
 • Lokation
  Odense
 • Hjemmeklub
  Odense eventyr
 • Handicap
  7.0
 • Højre / Venstre
  Højrehånds spiller

Recent Profile Visitors

1,617 profile views
 1. Hov, det kan jeg godt se nu, det er i virkeligheden nøjagtig det samme.
 2. øh ja, det er det samme som jeg skriver ved det modificerede slagspil, der er det bare ved 6, 8 og 10 slag. for mig at se er det den eneste forskel mellem de to.
 3. Jeg går ud fra at man ikke kan få minus point og så er det vel reelt set det samme som det modificerede slagspil man ser mange steder hvor man max kan få det dobbelte af hullets par på de enkelte huller, jeg tror også nogle spiller det med par x 2 +2 som max. Det ser i øvrigt ud til at være varianter som fjerner det problem Nikolai og jeg diskuterede, da man altid vil få fuldt udbytte af sine tildelte slag lige som i traditionelt slagspil.
 4. Jeg beklager det sene svar, men jeg kan se at lemmedaskeren svarede for mig. Jeg er af den opfattelse at din stableford score bliver bedre hvis du har dine tildelte slag på huller hvor risikoen for at måtte samle op er lille. Forestil dig en bane hvor alle par 3 hullerne er små ø-greens på 150-170 meters længde og de resterende 13-14 huller er uden risiko for at miste bolden, her ville jeg til hver en tid foretrække at have de tildelte slag på de nemme huller frem for de svære hvor jeg risikerer ikke at få point for mine tildelte slag.
 5. Jeg er ikke helt enig enig med det sidste du skriver, jeg tror det er en fordel hvis man har slagene på de huller hvor det er mindst sandsynligt at lave katastrofer som OOB eller i vand.
 6. Jeg må indrømme at jeg ikke kan se det store problem. Man bliver reguleret efter stableford scoren og for langt de fleste vil et besøg i bunkeren betyde at de under normale omstændigheder får 1 point eller mindre i gennemsnit. Det er altså ikke mange point der er til forskel. Det er jo heller ikke sådan at man altid har et godt leje under normale betingelser.
 7. Claus P

  Corona

  nAlen, Du har helt ret. Selv DIF anbefaler på det kraftigste at man får motioneret, men at man gør det alene eller sammen med sine nærmeste langt væk fra andre. Det gøres altså sikrest på golfbanen!
 8. Claus P

  Corona

  Det er her du igen begår den fejl at ville gøre mere end vi bliver anbefalet af myndighederne, det er ligegyldigt havd du synes, vi bør indrette os efter hvad relevante myndigheder siger. Alternativet er en overbudspolitik som vil gøre at vi alle skal låses inde når det ikke er nødvendigt. lad være at bruge en stråmand om hastighedsgrænser, det er kun et spørgsmål om at overholde gældende lov. Det undrer mig lidt, men hvis de lejer arealet af kommunen så er det vel sådan, jeg har svært ved at se den holde i retten, det er jo ikke kommunens golfbane.
 9. Claus P

  Corona

  Hold nu op med at snakke om en kødrand, når der er tale om 2-bolde med 10 minutter i mellem sig, du kan ikke gå uden for døren uden at gå tættere. Det er usagligt at argumentere på den måde. Du må meget gerne åbne munden, jeg siger bare at man godt må tænke over hvordan man formulerer sig. Jeg forstår ikke hvad der er egoistisk ved at gå en tur på et stort udendørs areal med masser af plads mellem folk. Der er altså masser af mennesker som må vælge mellem golfbanen eller et tæt befolke byområde for at få deres motion. Jeg syntes DGU's største fejl har været at de uden nogen form for videnskabelig baggrund valgte at komme med en anbefaling om at lukke banerne, alt andet er kun følgeskader af en fuldstændig hovedløs beslutning.
 10. Claus P

  Corona

  Sundhedsstyrelsen skriver på deres hjemmeside at man gerne må løbetræne, vinterbade m.m. hvis man overholder de generelle råd om afstand i det offentlige rum. Generelt syntes jeg du skal passe på med at kalde andre dumme og egoistiske hvis du stadig regner med at skulle sælge golfrejser. Det er ikke nødvendigt at blive personligt fornærmende.
 11. Claus P

  Corona

  Jeg må indrømme at jeg ikke forstår hvad det er DGU er i tvivl om, de ting de nævner i deres begrundelse er vitterlig ikke noget praktisk problem. Desværre kan vi være helt sikre på at de ikke på eget initiativ ændrer noget, det vil kun være klubberne selv der kan gøre det.
 12. Mener ikke han er glemt, Golf.dk havde en artikel for 2 dage siden der forklarer lidt om fordelingen af pladser for rookies og de 25 fra årets tour der får en plads på næste års tour. Jeg mener også det blev nævnt i de fleste medier da han vandt tidligere på året.
 13. Undskyld jeg siger det, men hvis du ikke har tænkt dig at underbygge de beskyldninger med fakta så er det du skriver det samme som at sparke til en der ligger ned.
 14. Med en PW på 44 så er der vel nærmest brug for 4 wedges 48-52-56-60. Det er så sørgeligt at se de unødige problemer som producenterne giver forbrugerne ved at gøre loftet stærkere. OP's pitch er jo et 9-jern.
 15. Meget enig med nAlen her, menjeg er ret sikker på at Rafa bliver valgt før Casey, han har bare spillet bedre her til sidst. Den store overraskelse kan være at Pieters spiller en super runde i morgen og derefter tager til Silkeborg og fyrer en top 2 af, så tror jeg at han kan overhale Rafa pga. sine resultater for 2 år siden.
×
×
 • Create New...

Important Information

Ved at bruge forum accepterer du vores Privacy Policy og Terms of Use for brug af siden