Hop til indhold


Claus P

Medlem +
 • Antal indlæg

  61
 • Medlem siden

 • Senest besøgt

 • Dage vundet

  1

Claus P vandt dagen den Juni 14 2016

Claus P havde det mest likede indhold!

Community omdømme

13 Godt

Om Claus P

 • Rang
  Junior bruger

Profilinformation

 • Køn
  Male
 • Lokation
  Odense
 • Hjemmeklub
  Odense eventyr
 • Handicap
  6.6
 • Højre / Venstre
  Højrehånds spiller

Seneste besøgende på profilen

945 profil visninger
 1. Knæskade - erfaringer?

  Nu har jeg heldigvis ikke andre erfaringer med den slags genoptræning, men min fys sagde at nogle af de ting vi lavede de første par gange var noget som normalt bare ville have åbnet skaden igen og at han i øvrigt skulle have haft høreværn på. Det skal siges at det her var lidt et eksperiment for ham, men det kan varmt anbefales.
 2. Knæskade - erfaringer?

  Jeg ødelagde et ledbånd og 1/3-del af menisken for tre år siden, da jeg skulle igang med genoptræning efter operationen foreslog min fysioterapeut at vi lavede al genoptræningen i vand. Det er åbenbart det nye sort blandt topatleter men det virker også perfekt for en småfed 42-årig. fordelen var at han kunne arbejde væsentligt hårdere på mit knæ uden at jeg havde nogen smerter undervejs. Du siger bare til hvis du vil sættes i kontakt med ham.
 3. Udstyr og bolde har taget overhånd?

  Det er jo svært at være uenig når verdens nr. 1 samtidig er en af dem der kan slå absolut længst. Men jeg tror nu mere der er tale om at udstyret giver de mest atletiske mere mulighed for at bruge deres fysiske overlegenhed i forhold til de lidt kortere slående. De tider er nok forbi hvor en lille tyk prop som Ian Woosnam kan være blandt de dominerende spillere, og så skal man måske til at acceptere at en karriere på højeste niveau ikke længere kan strække sig over 20-25 år, der kommer simpelt hen for mange nye til i forhold til tidligere så de har et meget højere niveau end rookierne havde tidligere.
 4. Presidents Cup

  @Golfkid Jeg tror en af de store grunde til at Europa var så dominerende i den periode du nævner, var at amerikanernes hold var præget af den her "tabte generation" af spillere der aldrig vandt noget vigtig fordi Tiger, Phil, Ernie og Vijay var så dominerende i de år. Nu kan de stille med spillere der alle har prøvet at vinde og det gør en kæmpe forskel. Jeg tror dit bud på et euro-hold er et meget godt bud omend jeg ikke er nogen stor fan Wiesberger, men det vigtigste er folk der er i form.
 5. Hvor køber du søbolde?

  Den har fået yderligere 18 huller, uden at det er til at se nogen forskel. De har fri fragt de næste par dage, så hvis der er nogen der ikke har været helt sikre på om det kan betale sig så er det en god mulighed.
 6. Hvor køber du søbolde?

  Jeg har nu nået noget der ligner 115-120 huller med samme bold, og den bliver nok sendt i træningsposen nu. Det slid der var fra de første bunkerbesøg er ikke blevet værre, men selvfølgelig er der banket lidt støv/jord ind i de ridser der var. De 18 huller jeg gik i dag begyndte det at blive svært at holde bolden ren, når jeg kom op til green skulle der den helt store hovedrengøring i gang. Alt i alt: 100% godkendt og absolut ingen grund til at betale det dobbelte for ProV1.
 7. Baner i Frankrig

  Golf Falgot, Men det kan godt være der bliver lidt langt, super smuk bjergbane. Cap d'agde kan også anbefales
 8. Hvor køber du søbolde?

  Har lige spillet yderligere 18 huller med samme bold som i sidste uge, total 36 huller med samme bold. Jeg kan ikke rigtig se noget yderligere slid efter de sidste 18 huller, andet end at der er lidt jord der er blevet slået lidt mere permanent ind de steder hvor der var slid fra bunkers i den første runde. Den ser stadig "ny" ud på overfladen, minus de steder hvor der er skrammer fra bunkers og andet. Jeg er nu helt rolig i forhold til holdbarhed på skallen og planlægger ikke at spille andet, med mindre @TLP igen begynder at sælge pearl grade V1'ere. Jeg vil i øvrigt gerne stadig sælge et dusin eller 2 hvis der er nogen der er interesseret, det er tour pro bolden jeg har.
 9. Debat niveau

  Jeg er helt enig med @Årgang63, man mister enhver lyst til at deltage på forum, når en mand får lov til at afspore debatten på den måde det sker i den anden tråd. Jeg har tidligere forsvaret @Gålfer i scores tråden hvor angrebene på ham var langt under acceptabelt niveau. Det ærger mig godt nok at se at manden så selv falder ned til at diskutere penis-størrelse ifbm. begyndersæt, vorherre til hest!!! Fra min side bliver der ingen yderligere deltagelse i tråde hvor Gålfer deltager.
 10. Bridgestone Invitational

  Hvordan har du forestillet dig at 32 pandekager rækker til 8 mand?????
 11. Hvor køber du søbolde?

  Jeg fik spillet min første runde med Vice tour pro bolden igår, og jeg må sige at jeg ikke kan mærke forskel til ProV1. Den er måske en anelse mere skrøbelig end ProV1, men jeg var i 4-5 bunkers så det er svært at sige.
 12. Golfrejser - anbefalinger, tips og Tricks

  Porto En overset golf destination i DK da der ikke er nogen gode direkte forbindelser med fly. Bo i byen og lej en bil og kør til Estella, Montebello i Viseu og Ponte de lima. Det giver lidt mere daglig transport, men til gengæld nogle fede muligheder for aften ture i Porto by. Prismæssigt er det nok nogenlunde samme priser som i Alicante, måske lidt dyrere billeje.
 13. Test

  Hej Claus Jeg har haft samme problem som ocelot, jeg kan nu komme på igen. Mvh Claus
 14. Hvor køber du søbolde?

  Efter at have læst tråden her har jeg lige bestilt 5 dusin, så hvis der er folk som vil prøve dem er i velkomne til at give lyd her i tråden så finder vi ud af hvordan vi ordner levering. Det er pro jeg har bestilt
 15. Nanna Koerstz Madsen

  Ligner lidt en æresrunde hun tager i dag: 21 under med 4 tilbage
×