Jump to content

Claus P

Member +
 • Content Count

  70
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Claus P last won the day on June 14 2016

Claus P had the most liked content!

Community Reputation

13 Godt

About Claus P

 • Rank
  Junior bruger

Profile Information

 • Køn
  Male
 • Lokation
  Odense
 • Hjemmeklub
  Odense eventyr
 • Handicap
  7.0
 • Højre / Venstre
  Højrehånds spiller

Recent Profile Visitors

1,552 profile views
 1. Claus P

  Corona

  Jeg må indrømme at jeg ikke forstår hvad det er DGU er i tvivl om, de ting de nævner i deres begrundelse er vitterlig ikke noget praktisk problem. Desværre kan vi være helt sikre på at de ikke på eget initiativ ændrer noget, det vil kun være klubberne selv der kan gøre det.
 2. Mener ikke han er glemt, Golf.dk havde en artikel for 2 dage siden der forklarer lidt om fordelingen af pladser for rookies og de 25 fra årets tour der får en plads på næste års tour. Jeg mener også det blev nævnt i de fleste medier da han vandt tidligere på året.
 3. Undskyld jeg siger det, men hvis du ikke har tænkt dig at underbygge de beskyldninger med fakta så er det du skriver det samme som at sparke til en der ligger ned.
 4. Med en PW på 44 så er der vel nærmest brug for 4 wedges 48-52-56-60. Det er så sørgeligt at se de unødige problemer som producenterne giver forbrugerne ved at gøre loftet stærkere. OP's pitch er jo et 9-jern.
 5. Meget enig med nAlen her, menjeg er ret sikker på at Rafa bliver valgt før Casey, han har bare spillet bedre her til sidst. Den store overraskelse kan være at Pieters spiller en super runde i morgen og derefter tager til Silkeborg og fyrer en top 2 af, så tror jeg at han kan overhale Rafa pga. sine resultater for 2 år siden.
 6. Så fik jeg spillet Odense, og jeg må bare sige at den står så godt som det nu er muligt. Greens rullede super og der er ikke mega vådt rundt omkring dem. Fairways er faste, men der var ikke nogen skæve spring overhovedet, men den er jo også flad som en pandekage. Alt i alt super runde og den kan kun anbefales.
 7. Jeg ville vente og se hvordan vejret udvikler sig, hvis det bliver varmt de næste par uger så bliver fairways nok lidt kedelige. Jeg skal selv spille Odense ugen før, så kan du lige få en melding om standen der ude.
 8. Ecco tour er ikke før til september, hvornår regner du med at skulle spille
 9. Vestfyns eller Langesø ville være mine bud for mest afvekslende huller. Skt. knuds syntes jeg ikke er særlig interessant, men der er en flot udsigt. Odense GK kunne også være et godt bud på en god og afvekslende parkbane, som måske er mindre hårdt ramt af tørken end de øvrige baner på Fyn.
 10. Nu har jeg heldigvis ikke andre erfaringer med den slags genoptræning, men min fys sagde at nogle af de ting vi lavede de første par gange var noget som normalt bare ville have åbnet skaden igen og at han i øvrigt skulle have haft høreværn på. Det skal siges at det her var lidt et eksperiment for ham, men det kan varmt anbefales.
 11. Jeg ødelagde et ledbånd og 1/3-del af menisken for tre år siden, da jeg skulle igang med genoptræning efter operationen foreslog min fysioterapeut at vi lavede al genoptræningen i vand. Det er åbenbart det nye sort blandt topatleter men det virker også perfekt for en småfed 42-årig. fordelen var at han kunne arbejde væsentligt hårdere på mit knæ uden at jeg havde nogen smerter undervejs. Du siger bare til hvis du vil sættes i kontakt med ham.
 12. Det er jo svært at være uenig når verdens nr. 1 samtidig er en af dem der kan slå absolut længst. Men jeg tror nu mere der er tale om at udstyret giver de mest atletiske mere mulighed for at bruge deres fysiske overlegenhed i forhold til de lidt kortere slående. De tider er nok forbi hvor en lille tyk prop som Ian Woosnam kan være blandt de dominerende spillere, og så skal man måske til at acceptere at en karriere på højeste niveau ikke længere kan strække sig over 20-25 år, der kommer simpelt hen for mange nye til i forhold til tidligere så de har et meget højere niveau end rookierne havde tidligere.
 13. @Golfkid Jeg tror en af de store grunde til at Europa var så dominerende i den periode du nævner, var at amerikanernes hold var præget af den her "tabte generation" af spillere der aldrig vandt noget vigtig fordi Tiger, Phil, Ernie og Vijay var så dominerende i de år. Nu kan de stille med spillere der alle har prøvet at vinde og det gør en kæmpe forskel. Jeg tror dit bud på et euro-hold er et meget godt bud omend jeg ikke er nogen stor fan Wiesberger, men det vigtigste er folk der er i form.
 14. Den har fået yderligere 18 huller, uden at det er til at se nogen forskel. De har fri fragt de næste par dage, så hvis der er nogen der ikke har været helt sikre på om det kan betale sig så er det en god mulighed.
 15. Jeg har nu nået noget der ligner 115-120 huller med samme bold, og den bliver nok sendt i træningsposen nu. Det slid der var fra de første bunkerbesøg er ikke blevet værre, men selvfølgelig er der banket lidt støv/jord ind i de ridser der var. De 18 huller jeg gik i dag begyndte det at blive svært at holde bolden ren, når jeg kom op til green skulle der den helt store hovedrengøring i gang. Alt i alt: 100% godkendt og absolut ingen grund til at betale det dobbelte for ProV1.
×
×
 • Create New...

Important Information

Ved at bruge forum accepterer du vores Privacy Policy og Terms of Use for brug af siden