Jump to content

Mikkel Moss

Member +
 • Content Count

  52
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Mikkel Moss

 • Rank
  Junior bruger
 • Birthday 10/11/1990

Profile Information

 • Køn
  Male
 • Hjemmeklub
  Morsø Golfklub
 • Handicap
  18.1
 • Højre / Venstre
  Højrehånds spiller
 1. Tusind tak det er det nok, dog synes jeg at huske at der var både woods hybrid osv på skemaet. Måske jeg husker fejl
 2. Hej VMG´er Jeg har samlet golf jernene op igen efter en længere tids pause. Jeg er derfor så småt på udkig efter lidt nyt udstyr, jeg kan i den forbindelse huske at for snart nogle år siden var et indlæg hvor jeg (tror det var LHW) så et indlæg med et skema over hvordan jern og køller skulle forlænges eller forkortes alt efter din Wrist to floor mål. jeg kan dog ikke finde det længere og håber nogen kan være behjælpelig med dette. Tak på forhånd. Mikkel
 3. Disse to skønherlige ting er lige landet med posten ærgerligt at de skulle komme efter man havde været på rangen :)
 4. Så vil jeg da starte i tråden her, Vil altig gerne give en rundtur på vores smukke bane vil egentlig også gerne høre om der er andre som er medlem af banen, eller bare har prøvet at spille den?? :)
 5. Så vil jeg da starte i tråden her, Vil altig gerne give en rundtur på vores smukke bane vil egentlig også gerne høre om der er andre som er medlem af banen, eller bare har prøvet at spille den?? :)
 6. Jaa må ikke have bedre at give mig til :)
 7. Hold nu kæft mand!! synes fandme jeg har været i gennem den liste mange gange haha.. Mange tak :)
 8. Mener da ret bestemt at den er medlem af dgu :)
 9. Først og fremmest fantastisk tiltag   Håber ikke det lyder surt, da det på ingenmåde er meningen   Hvordan er der kommet frem til de klubber som er i forummet, lagde bare mærke til det da min hjemmeklub ikke var i blandt? hvad er kriterierne for at komme på listen (skrevet med et glimt i øjet) 
 10. Hvis der bliver sagt på første tee hvilke bold msn spiller med, bliver det også sværere at "ligge æg" hvis man skulle komme i en flight med en med en person med hang til dette. :)
 11. Jeg ser mange som bruger 53* og 58* ville det være fjollet hvis jeg fik et jernsæt hvor PW er 47* Hvis man så skulle have 3 ekstra, ville det så være 52* 56* og 60*?
 12. Hvis vejret ikke er alt for vildt så slår jeg vil 120-130 meter med min PW, det skal dog siges at min PW er 44* og jeg har derfor købt min en 48* og dertil har jeg en 52* og 56*
 13. Hej Allesammen.   Mit spørgsmål går på: Hvordan har folk på VMG fordelt sine 14 køller i baggen.? Specielt med henblik på hvordan jeres wegdes er fordelt.? Gerne med et uddybende svar på hvorfor det ene eller andet   Et lille ekstra spørgsmål, jeg er ved at kigge på et nyt jernsæt hvor PW er 47* hvordan vil i fordele ekstra wedges henholdsvis 2 og 3 stk.?    (Når jeg siger 2 vs, 3 wedges, så er det unden PW)    
 14. Hvad med en 3 Wood skal den ligge lige midt imellem? Altså en tommer mindre end driver?
×
×
 • Create New...

Important Information

Ved at bruge forum accepterer du vores Privacy Policy og Terms of Use for brug af siden