Hop til indhold
Vild med Golf

Nicolai

Medlem +
 • Antal indlæg

  2.894
 • Medlem siden

 • Senest besøgt

 • Dage vundet

  56

Alt der er opslået af Nicolai

 1. Okay lever og lever, men så betaler de driften. Jeg er logget ind og får stadig samme store reklame. Reklamer er som sådan fint nok, men den størrelse er bare forvirrende. Den falske reklame er væk. Jeg er imod brugerbetaling, så betaler små reklamer driften er det fint med mig. Jeg har ikke nok viden til hjemmesider, men savner det helt simple VMG. Hvad det kostede at drive ved jeg ikke, men det var bare mere overskueligt. I dag trykker jeg kun på klokken, da det er nemmest sådan. Det betyder desværre at jeg tit går glip af tråde, men jeg har bare ikke sat mig nok ind i det nye layout.
 2. Godt tiltag, men jeg synes dog ikke siden er speciel indbydende at logge ind på og ja ved du lever af reklamer, men størrelsen synes jeg alligevel er for stor. Og så får jeg i denne tråd over denne falske reklame (se billede 2). Og det er heller ikke indbydende. Så måske skal der lige kigges lidt på siden? Jeg bruger Safari, hvis det har nogen relevans.
 3. Sådan går det desværre nogle gange Rigtig fede Jern og ligeså fede grips Hvad endte du med at betale og for hvilket setup?
 4. Du har åbentlyst et problem med mig, siden du skal være på nakken af mig og det er fint med mig. Jeg kan ikke debattere med dig, for du undlader at svare på det man spørger dig om. Og så laver du dine egne fortolkninger. Dit seneste svar til mig, er et glimrende eksempel på din valgfrie fortolkning, nemlig at INGEN påstår at OEM ikke kan fittes og heller ingen påstår at OEM ikke er vejen frem, så hvordan skal man kunne debattere med dig, når du for det første konstant er på nakken af mig, fejlfortolker det der skrives, ikke forholder dig til det skrives og når man så skriver noget til dig, så magter du ikke at svare.. Det er da ikke at debattere.. Du kan kalde mig dramatiker som du lyster, det er DIG der kalder os for Specielle og nu vil du også have at jeg skal fortælle dig, hvad ordet Speciel dækker over? Det ved jeg sgu ikke hvad dækker over i DIT sammenhæng, det var dig der skrev det. Og sålænge du kører den stil overfor mig, så har vi ikke rigtig noget at snakke om. En skam, for du skriver indimellem noget interessant, men sådan er det jo
 5. Igen laver du dine egne fortolkninger. INGEN siger OEM ikke er vejen frem.. Hvem har skrevet det? LHW har ikke, Rosenberg har ikke, Osholm har ikke.. INGEN har gjort det.. Det er dig der laver dine egne fortolkninger af, hvad folk skriver. At du tilmed kalder VMG's brugere for specielle, kan jeg kun væmmes over!
 6. Sådan ser jeg dog ikke lige på det, men hans pointe var god nok, når det kommer til udseendet. Alternativt er jo at finde de jernhoveder du kan lide og så smutte forbi og blive fittet, så sparer du da udgiften på skafter og grips, selvom jeg ikke tror der er meget at spare den vej. Medmindre du spiller med noget upgraded? Du og jeg har ikke noget at snakke om, så spar dine fremtidige svar til mig. Jeg har ikke noget at snakke med dig om, når du vælger at lave dine egne fortolkninger
 7. Men har han ikke ret? Vi ved jo ikke, hvad du synes ser godt ud. Rosenberg fitter andet end Wishon, som jeg personligt heller ikke synes specielt om i udseendet, men derfor vil han stadig være den bedste anbefaling, hvis du vil have et sæt der er korrekt fittet til dig. Og jeg kan ikke anbefale en "fitting" ved Golfexperten. Sidst fik jeg for tunge skafter, loft og lie var ikke som bestilt og det betalte jeg fuld pris for. Så i praksis kan du bare gå ud og vælge det der ser bedst ud, nærmest uden at prøve det og så smutte videre til Rosenberg.
 8. @MrSwingKin fremadrettet, så spørger, du hvis du er i tvivl om det jeg skriver!! Jeg har IKKE indikeret at det er normal opførsel at gøre det du påstår!! Jeg ved ikke, hvad dit problem er, men du bedes øjeblikkeligt stoppe med dine falske påstande!!
 9. Status efter 1 runde med flaget i, er at jeg godt kan putte på den måde, men ved <3m vil jeg tage flaget op, da jeg finder det en smule forstyrrende, at jeg i øjenkrogen, kan se flaget vugge i vinden.
 10. Ingen bunker tager skade af en over nakken - Det på greenen er dog slet slet ikke iorden. Apropos temperament, så tror jeg alle har kastet, slået, råbt eller noget helt 4. Og det kan jeg kun grine af. Jeg har selv et par køller eller flere på samvittigheden, men det er efterhånden flere sæsoner siden, at jeg har ladet mine frustrationer få frit spil. Skyldes nok at jeg har erkendt, at jeg ikke er bedre
 11. Nicolai

  Grips

  Muy bien.. Købte mine ved golfsupport. 👍
 12. Lange puts, vil jeg lade den stå i, da det er nemmere at sigte/læse. Men på det korte puts, vil den ryge op.
 13. Jeg har gjort det ved mine i nogle sæsoner nu og alle gange føltes de friske igen. Tørheden ved jeg dog ikke lige, hvad kan skyldes, men det kan vel ikke skade at give det en tur
 14. Det må prøves af Jaa, altså ikke hver gang, men bare når man føler grippet ikke står helt skarpt længere, så kan man lige give det en god tur med neglebørsten og sæbevand, så tager man et finkornet sandpapir (har gjort det med et grovere uden følgeskader) og giver den en lille tur og skyller det med vand bagefter. Så føles det igen nyt. Det kan måske gøres 2-3 gange.
 15. Den tanke har strejfet mig, men synes ikke det virker optimalt. Godt forslag! Den skal jo bare klippes til og presses ned. Der sidder nogle plastik tags på til Shotscope og det er faktisk dem, der bliver slidt, men skifter ikke grips hver sæson - Det spiller jeg for lidt til og generelt passer jeg godt på mine grips med sæbevand og måske en tur med sandpapiret. Synes dog også at MCC4 plus holder længere.
 16. Nicolai

  Scores 2019

  Så spørger jeg lige lidt dumt måske, men er det ikke klippet kort? I så fald, er det så ikke nemmere at chippe bolden i?
 17. Nicolai

  Scores 2019

  Så gør det jo livet lidt lettere eller hvordan er sådan en green så at putte på? Jeg har aldrig spillet til vintergreen.
 18. Jeg har bemærket at mine gripender bliver hurtigt slidte i min bag, så skal have fundet noget til at droppe ned i bunden. Har i fundet på noget smart, som jeg kan kopiere?
 19. Nicolai

  Scores 2019

  Blå tee? Godt spillet
 20. Jeg nåede 2-3 runder med dem og er meget imponeret over dem, trods for de har nogle år på bagen. Haha.. Ja det er så lige det :D
 21. Jeg har fået skrabet følgende sammen henover de sidste par måneder: Z765/Z965 combo jernsæt 4-PW (Der skal lige monteres nye skafter på) Kunstgræs måtte til at putte på. (Harald Nyborg kan fint anbefales og koster 178,- for 133x400cm) Putt Out putte kop. (Købt på XXL Sport og synes det er en sjov træningsøvelse og tak til @ploehmann for tips til både måtte og Putt Out) 50 stk Chrome soft i julegave. Cobra fly z Driver (500,- på Facebook) Cobra fly z 3fw (500 på Facebook) Happy Putter 1000,- på Facebook) Det bedste er at jeg ikke har givet noget for det, da mit eget grej blev solgt og det er gået lige op.
 22. Vi er ikke gift, men jeg vil gemme linket til senere brug, hvis vi bliver gift og hun fortsætter med at være umulig
 23. Nicolai

  Nye grips

  Jeg har købt mine ved Golfsupport. eBay er også en god mulighed, men der er også mange kopier derude og jeg kan ikke umiddelbart spotte udfra billeder om det er ægte varer.
 24. Hehe.. Vi har højt nok til loftet, så der kan laves fulde sving og fik en klar besked "Du kan godt glemme ALT om at tænke på at slå med de køller herinde!", da jeg en dag tog tasken med op. Man må heller aldrig noget sjovt
×
×
 • Tilføj...

Important Information

Ved at bruge forum accepterer du vores Privatlivspolitik og Vilkår for brug af siden