Hop til indhold
Vild med Golf


Nicolai

Medlem +
 • Antal indlæg

  2.882
 • Medlem siden

 • Senest besøgt

 • Dage vundet

  55

Alt der er opslået af Nicolai

 1. Nicolai

  Putte med flaget i hul.

  Lange puts, vil jeg lade den stå i, da det er nemmere at sigte/læse. Men på det korte puts, vil den ryge op.
 2. Jeg har bemærket at mine gripender bliver hurtigt slidte i min bag, så skal have fundet noget til at droppe ned i bunden. Har i fundet på noget smart, som jeg kan kopiere?
 3. Nicolai

  Lille opdatering herfra :)

  Jeg har fået skrabet følgende sammen henover de sidste par måneder: Z765/Z965 combo jernsæt 4-PW (Der skal lige monteres nye skafter på) Kunstgræs måtte til at putte på. (Harald Nyborg kan fint anbefales og koster 178,- for 133x400cm) Putt Out putte kop. (Købt på XXL Sport og synes det er en sjov træningsøvelse og tak til @ploehmann for tips til både måtte og Putt Out) 50 stk Chrome soft i julegave. Cobra fly z Driver (500,- på Facebook) Cobra fly z 3fw (500 på Facebook) Happy Putter 1000,- på Facebook) Det bedste er at jeg ikke har givet noget for det, da mit eget grej blev solgt og det er gået lige op.
 4. Nicolai

  Rumdeler beskyttelse til bunden af bag..?

  Jeg har gjort det ved mine i nogle sæsoner nu og alle gange føltes de friske igen. Tørheden ved jeg dog ikke lige, hvad kan skyldes, men det kan vel ikke skade at give det en tur
 5. Nicolai

  Rumdeler beskyttelse til bunden af bag..?

  Det må prøves af Jaa, altså ikke hver gang, men bare når man føler grippet ikke står helt skarpt længere, så kan man lige give det en god tur med neglebørsten og sæbevand, så tager man et finkornet sandpapir (har gjort det med et grovere uden følgeskader) og giver den en lille tur og skyller det med vand bagefter. Så føles det igen nyt. Det kan måske gøres 2-3 gange.
 6. Nicolai

  Rumdeler beskyttelse til bunden af bag..?

  Den tanke har strejfet mig, men synes ikke det virker optimalt. Godt forslag! Den skal jo bare klippes til og presses ned. Der sidder nogle plastik tags på til Shotscope og det er faktisk dem, der bliver slidt, men skifter ikke grips hver sæson - Det spiller jeg for lidt til og generelt passer jeg godt på mine grips med sæbevand og måske en tur med sandpapiret. Synes dog også at MCC4 plus holder længere.
 7. Nicolai

  Scores 2019

  Så spørger jeg lige lidt dumt måske, men er det ikke klippet kort? I så fald, er det så ikke nemmere at chippe bolden i?
 8. Nicolai

  Scores 2019

  Så gør det jo livet lidt lettere eller hvordan er sådan en green så at putte på? Jeg har aldrig spillet til vintergreen.
 9. Nicolai

  Scores 2019

  Blå tee? Godt spillet
 10. Nicolai

  Lille opdatering herfra :)

  Jeg nåede 2-3 runder med dem og er meget imponeret over dem, trods for de har nogle år på bagen. Haha.. Ja det er så lige det :D
 11. Nicolai

  Puttemåtte, men hvilken og hvorfra?

  Vi er ikke gift, men jeg vil gemme linket til senere brug, hvis vi bliver gift og hun fortsætter med at være umulig
 12. Hvis mig din måtte 🙈, hvad har du og hvor har du købt den? Jeg er på udkig efter en puttemåtte og gerne noget lækkert ala WellPutt, Pure Putt osv, men synes alligevel at priserne ligger liiiidt over, hvad jeg vil betale. Så har du en liggende, kender en som har eller har du et godt sted, hvor de kan købes?
 13. Nicolai

  Nye grips

  Jeg har købt mine ved Golfsupport. eBay er også en god mulighed, men der er også mange kopier derude og jeg kan ikke umiddelbart spotte udfra billeder om det er ægte varer.
 14. Nicolai

  Puttemåtte, men hvilken og hvorfra?

  Hehe.. Vi har højt nok til loftet, så der kan laves fulde sving og fik en klar besked "Du kan godt glemme ALT om at tænke på at slå med de køller herinde!", da jeg en dag tog tasken med op. Man må heller aldrig noget sjovt
 15. Nicolai

  Puttemåtte, men hvilken og hvorfra?

  Nu er der hvertfald købt både Putt out og en 133x400 puttemåtte og som ventet, så faldt måtten ikke i god jord herhjemme. "Hvor fanden vil du have det henne!?!?" Der er så meget kvinder ikke forstår
 16. Nicolai

  Eureka moment i golf

  Sikkert ikke så godt i den vind vi har pt
 17. Nicolai

  Puttemåtte, men hvilken og hvorfra?

  Jeg tror det er lidt af det hele - Jeg har alle dage været rimelig til at sætte den nogenlunde til koppen i første og så putte den i det sidste stykke, men nu kan jeg bare ikke læse et putt længere og den kan havne alt lige fra 2m kort eller for lang og ditto skævt. Hullerne føles så små, at bolden knap kan være der, så det er nok min selvtillid den er galt med. Ny putte er købt og den har jeg det godt med på træningsbanen, men vil have noget at træne med herhjemme. Grippet har jeg overvejet at lege lidt med, men i første omgang er jeg gået en størrelse ned i grippet og det virker umiddelbart som en ok løsning, men vil lige have kigget lidt mere på nogle muligheder mht måden at holde på.
 18. Nicolai

  Puttemåtte, men hvilken og hvorfra?

  Hvis man vælger et rent Putt Out sæt, så løber det hurtigt op ja, men tænker at jeg vil gøre et forsøg med kunstgræs først og se om det er til at spille på. Og jeg mener helt sikkert at jeg vil gøre brug af det, for hvis jeg skal have noget mere ud af mit spil, så skal jeg have fjernet mindst 6-7 puts fra min score. I år ligger jeg på knap 2.2 pr hul og det er aaalt for meget.
 19. Nicolai

  Puttemåtte, men hvilken og hvorfra?

  Spændende! Jeg må have overset det med længden og nu du siger det med "for svært" - Så forestiller jeg mig oftes at hullerne er en murespand, så de ikke virker så små. Jeg skal da lige have kigget lidt på noget underlag og så sådan en Putt Out, for det lyder slet ikke som nogen dum idé længere
 20. Nicolai

  Eureka moment i golf

  Det sidder så dybt i mig, at det er sådan mit setup før en runde er Haha.. De fleste kommentarer lyder mere "Og du kunne ikke finde et større markeringsmærke?? "
 21. Nicolai

  Puttemåtte, men hvilken og hvorfra?

  Hvad gør/giver den? Jeg kan godt se, at man kan sigte efter en mindre kop, men øger det fokuset? Jeg tror bare jeg ville blive træt af, at misse hele tiden?
 22. De der reklamer altsååå.. 

  De er fine nok, men jeg er altså optaget og har ikke lyst til at date en fra Afrika... 

 23. Nicolai

  Puttemåtte, men hvilken og hvorfra?

  Hvordan er det at rulle på og hvad bruger du som kop? Putt Out, Pure og Welling (Well Putt), er også dem der står øverst på listen, men også de dyreste.
 24. Nicolai

  Eureka moment i golf

  Jeg vasker aldrig skarpe knive dagen før eller på dagen, hvor jeg skal spille golf. Det skyldes at jeg for 5 år siden, skulle spille min første runde golf, efter 4 måneders vinterpause. Jeg snittede mig så dybt i blommen, at jeg måtte udsætte mit golf i ydeligere 3 uger. Ikke at det forbedre mine runder, men jeg udsætter dem bare ikke unødvendigt Det eneste jeg lige kan komme på, som jeg bilder mig ind fungerer, er at jeg har en jeton fra et kasino i Las Vegas, som jeg har fået af kæresten, men med alle de 3 puts jeg får sat ind på kontoen for tiden, så tror jeg det er på tide at finde en ny. ......Altså markeringsmærke..
 25. Nicolai

  Golf i Tyskland

  Der har han været sammen med mig og jeg har været der 3 gange - Fantastisk sted! https://www.winstongolf.com/#/en/golf-vacation/packages/gut-vorbeck1/ Der er flere tilbud og har hørt, at man mod betaling godt kan få fri golf.
×

Important Information

Ved at bruge forum accepterer du vores Privatlivspolitik og Vilkår for brug af siden