Jump to content

Nicolai

Member +
 • Content Count

  3,236
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  79

Nicolai last won the day on October 12

Nicolai had the most liked content!

Community Reputation

448 Fremragende

About Nicolai

 • Rank
  Platin medlem

Profile Information

 • Køn
  Male
 • Lokation
  Silkeborg
 • Hjemmeklub
  Lawless
 • Interesser
  Fodbold, Cykling og selvfølgelig Golf.
 • Handicap
  15.3
 • Højre / Venstre
  Højrehånds spiller
 • Hvad er der i baggen
  Driver: King Cobra F9
  Hybrid: King Cobra F6

  Jern: Srixon Z545/645 1/2" -2°
  Wedge: Taylormade Hi Toe 50°-54°-58°
  Putter: Brainstorm Happy putter
  Bag: Callaway
  Trolley: Clicgear 3.0
  Sko: Nike

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Til 50,- er det vel bare at prøve den af - Det er jo bare fredagsslikket der ryger der
 2. Hvad med Shottracer https://www.shottracerapp.com/? Den koster 50,- som app, men om den når at fange noget på korte afstande ved jeg ikke, men den viser hvertfald kurven, omend nok ikke specielt præcist.
 3. Jeg må indrømme, at jeg ikke selv lige kan se fidusen i det, når du beskriver det sådan der. Altså jeg har da selv smuttet ud på bag9, hvis jeg kan se der er alt for meget kø i de tidlige morgentimer på spontane runder. I min gamle klub var det ikke tilladt, uden forudgående aftale. Og i den nye kan det ikke lade sig gøre, da hul 10 ligger helt ude i det bagerste hjørne.
 4. Det forstår jeg ikke, man kan holde styr på. Ikke at jeg ikke er fan af, at man kan gå ud på bag9, men ligefrem booke tider til det, synes jeg virker underligt.
 5. Der er også meget mere liv på terrassen i min nye klub og det skyldes da sikkert, at udvalget er større, man møder en god betjening og priserne er acceptable - Det er hvertfald et sted jeg gerne sætter mig efter en runde, hvor i den gamle, kunne jeg ikke komme hurtigt nok ud i bilen.
 6. Hvordan blev det mødt af medlemmerne? Jeg synes det lyder helt forkert, at man påtvinger medlemmerne at dække den manglende omsætning, som oftest skyldes dårlig mad, betjening og alt for høje priser. Jeg kommer selv lige fra en klub, hvor maden oftest var udsolgt eller meget smalt udvalg, ingen betjening i weekenderne efter kl 17. Har 18hullers ikke fortrinsret? Sådan plejer det da at være i de klubber, som tillader udgang på hul 10.
 7. Højt at flyve, men ligeså dybt at falde. 90/31p +18. Der var ikke rigtig noget der lykkedes i dag - Fint fra tee, men håbløs jernspil derfra til green. Hele tiden forkert jernvalg ifht normalafstande - ALT gik bare kortere, som i 2 jern kortere uanset valg.
 8. Sent i seng, tidligt op er åbenbart opskriften på en god runde.....sagde ingen nogensinde.. Men afsted og ud på min 3. runde i min nye hjemmeklub Hammel. Koldt som bare faen og rangeboldene lavede payback ved dårlige træf og dem var der mange af. Forni snyder lidt, for de fleste bogeys kom på hulkanter og alt for dårlige teeslag, hvor jeg gav mig selv nogle dårlige indgangsvinkler til flaget og endte derfor med nogle lange puts. Værst var hul 4, hvor jeg laver en skyer i teeslaget, for så at toppe mit andetslag. Lige der var jeg rigtig træt af golf, men formår at holde hovedet kold
 9. Klubskifte = gratis bolde = mere træning :D Jeg spiller knap så meget i vinterhalvåret, men er vejret til det, så er jeg ude - I år vil jeg dog træne lidt oftere indendørs i Ikast Indoor eller Golf Arena Aarhus.
 10. Godt spottet, den havde jeg ikke selv lige tænkt over :D Jeg ved han kan spille godt, men ikke SÅ godt der :D Haha.. Han har lavet flere birdies på 54 huller end jeg har på hele sæsonen, som tæller 30 runder.
 11. Der har i denne weekend været KM over 54 huller på 2 baner. 18 i går i Ry og 27 på de 3 sløjfer i Silkeborg. Hvor der var tåget fra kl 6 og 4 timer frem. Og lad mig bare slå fast, der var ingen modstand. 28 slag mellem nummer 1 og 2 i Herrerækken, hvis den skulle i omspil. Det er sikkert set før, men tjek lige scorekortet her. Der findes ingen nemme huller, men faktisk lige de 2, han får bogey på, er helt sikkert ikke de sværeste huller - Jeg har set hvor langt de gutter slår og hul 5, har jeg set flere af dem slå helt op til greenkant eller endda pin high. Hul 8 er lidt mere drilsk, m
 12. Lyder som om at du har en dårlig dag, så finder selv ud af det. Tak for dit bidrag.
 13. Fordi jeg undres, når der står på appen, at mit hcp er forbedret til et tal der er langt lavere, end det jeg spiller til. Thats why. Jeg kigger det du har linket til og tak.
 14. Hvad er det så der gør, at den har hhv 8.8 og 12.8? Som så er ændret til 11.1 i Garmins app, siden runden i går?
×
×
 • Create New...

Important Information

Ved at bruge forum accepterer du vores Privacy Policy og Terms of Use for brug af siden