Hop til indhold
Vild med Golf


Nicolai

Medlem +
 • Antal indlæg

  2.887
 • Medlem siden

 • Senest besøgt

 • Dage vundet

  56

Nicolai vandt dagen den Januar 23

Nicolai havde det mest likede indhold!

Community omdømme

366 Fremragende

Om Nicolai

 • Rang
  Platin medlem

Profilinformation

 • Køn
  Male
 • Lokation
  Silkeborg
 • Hjemmeklub
  Silkeborg Ry Golfklub
 • Interesser
  Fodbold, Cykling og selvfølgelig Golf.
 • Handicap
  15.3
 • Højre / Venstre
  Højrehånds spiller
 • Hvad er der i baggen
  Driver: Taylormade M2
  Hybrid: Taylormade M1 19+23 grader.

  Jern: Srixon Z545/6451/2" -2*
  Wedge: Titleist SM6 56/60
  Putter: Taylormade Spider Red limited.

  Bag: Callaway
  Trolley: Clicgear 3.0
  Sko: Nike

Seneste besøgende på profilen

Blokken med seneste besøgende er deaktiveret, og bliver ikke vist til andre

 1. @MrSwingKin fremadrettet, så spørger, du hvis du er i tvivl om det jeg skriver!! Jeg har IKKE indikeret at det er normal opførsel at gøre det du påstår!! Jeg ved ikke, hvad dit problem er, men du bedes øjeblikkeligt stoppe med dine falske påstande!!
 2. Status efter 1 runde med flaget i, er at jeg godt kan putte på den måde, men ved <3m vil jeg tage flaget op, da jeg finder det en smule forstyrrende, at jeg i øjenkrogen, kan se flaget vugge i vinden.
 3. Ingen bunker tager skade af en over nakken - Det på greenen er dog slet slet ikke iorden. Apropos temperament, så tror jeg alle har kastet, slået, råbt eller noget helt 4. Og det kan jeg kun grine af. Jeg har selv et par køller eller flere på samvittigheden, men det er efterhånden flere sæsoner siden, at jeg har ladet mine frustrationer få frit spil. Skyldes nok at jeg har erkendt, at jeg ikke er bedre
 4. Nicolai

  Grips

  Muy bien.. Købte mine ved golfsupport. 👍
 5. Lange puts, vil jeg lade den stå i, da det er nemmere at sigte/læse. Men på det korte puts, vil den ryge op.
 6. Jeg har gjort det ved mine i nogle sæsoner nu og alle gange føltes de friske igen. Tørheden ved jeg dog ikke lige, hvad kan skyldes, men det kan vel ikke skade at give det en tur
 7. Det må prøves af Jaa, altså ikke hver gang, men bare når man føler grippet ikke står helt skarpt længere, så kan man lige give det en god tur med neglebørsten og sæbevand, så tager man et finkornet sandpapir (har gjort det med et grovere uden følgeskader) og giver den en lille tur og skyller det med vand bagefter. Så føles det igen nyt. Det kan måske gøres 2-3 gange.
 8. Den tanke har strejfet mig, men synes ikke det virker optimalt. Godt forslag! Den skal jo bare klippes til og presses ned. Der sidder nogle plastik tags på til Shotscope og det er faktisk dem, der bliver slidt, men skifter ikke grips hver sæson - Det spiller jeg for lidt til og generelt passer jeg godt på mine grips med sæbevand og måske en tur med sandpapiret. Synes dog også at MCC4 plus holder længere.
 9. Nicolai

  Scores 2019

  Så spørger jeg lige lidt dumt måske, men er det ikke klippet kort? I så fald, er det så ikke nemmere at chippe bolden i?
 10. Nicolai

  Scores 2019

  Så gør det jo livet lidt lettere eller hvordan er sådan en green så at putte på? Jeg har aldrig spillet til vintergreen.
 11. Jeg har bemærket at mine gripender bliver hurtigt slidte i min bag, så skal have fundet noget til at droppe ned i bunden. Har i fundet på noget smart, som jeg kan kopiere?
 12. Nicolai

  Scores 2019

  Blå tee? Godt spillet
 13. Jeg nåede 2-3 runder med dem og er meget imponeret over dem, trods for de har nogle år på bagen. Haha.. Ja det er så lige det :D
 14. Jeg har fået skrabet følgende sammen henover de sidste par måneder: Z765/Z965 combo jernsæt 4-PW (Der skal lige monteres nye skafter på) Kunstgræs måtte til at putte på. (Harald Nyborg kan fint anbefales og koster 178,- for 133x400cm) Putt Out putte kop. (Købt på XXL Sport og synes det er en sjov træningsøvelse og tak til @ploehmann for tips til både måtte og Putt Out) 50 stk Chrome soft i julegave. Cobra fly z Driver (500,- på Facebook) Cobra fly z 3fw (500 på Facebook) Happy Putter 1000,- på Facebook) Det bedste er at jeg ikke har givet noget for det, da mit eget grej blev solgt og det er gået lige op.
×
×
 • Tilføj...

Important Information

Ved at bruge forum accepterer du vores Privatlivspolitik og Vilkår for brug af siden