Hop til indhold

Nicolai

Medlem +
 • Antal indlæg

  2.600
 • Donations

  kr 0,00 
 • Medlem siden

 • Senest besøgt

 • Dage vundet

  42

Nicolai vandt dagen den Juli 19

Nicolai havde det mest likede indhold!

Community omdømme

327 Fremragende

Om Nicolai

 • Rang
  Platin medlem

Profilinformation

 • Køn
  Male
 • Lokation
  Kolding
 • Hjemmeklub
  Birkemose GC
 • Interesser
  Fodbold (kun fra sofaen), Cykling og selvfølgelig Golf.
 • Handicap
  15.3
 • Højre / Venstre
  Højrehånds spiller
 • Hvad er der i baggen
  Driver: Krank Rage 12*

  Hybrid: Mizuno JPX 825 22*

  Jern: Titleist AP1 5-PW, XP95. Forkortet 1/2" -2*
  Wedge: Titleist SM5 50/12
  Putter: Odyssey white ice 2ball 34"

  Bag: Big Max Cart bag.
  Trolley: Clicgear 3.0
  Sko: Nike TW14 Master edition og white/grey.
 1. Hvad er en god golfbane for dig?

  "Der findes ikke dårligt vejr, kun dårlig påklædning...." .... sagde... Paf paf paf..,.
 2. Tivolirunde

  @ploehmann den var ny for mig Fy for et spor, du fik sat afsted, men halvskidt puttet
 3. Hvad er en god golfbane for dig?

  De sidste 3 runder har jeg været vant til +11på stimp, så alt under er langsomt ja Haha.. Ja okay, så er den måske lige langhåret nok
 4. Hvad er en god golfbane for dig?

  Det er jo 2 ting der skal stå godt. Fairways behøver dog ikke være klippet fuldstændig ned, bare de er pæne, men greens skal stå godt.
 5. Hvad er en god golfbane for dig?

  Jeg var deroppe for en halvanden måned siden og der stod anlægget omkring skarpt. Var dog ikke på banen, men mon ikke standen er den samme? Synes ofte årstiderne hænger meget godt sammen med standen? Hvad kunne have været bedre?
 6. Tivolirunde

  I har mange huller
 7. Hvad er en god golfbane for dig?

  Jeg opdaterer lige tråden med mit syn på en god bane.. Lübker! Det er til dato den fedeste, bedste og mest velplejede bane, jeg har spillet. Der INTET at komme efter, kun afstandene mellem hullerne, som i dag føles som lige langt, som de 6067m fra sort vi spillede i går.. Og jeg havde endda en el trolley med. Og måske lige vandposter undervejs, men ellers kan jeg ikke finde noget negativt. Den bane har alt, hvertfald Sky/Sand som vi spillede. Ingen huller var kedelige og kan ikke pille eet hul ud, som var flottere end de andre. Hele banen stod knivskarp og jeg vil anbefale alle at spille den. Det er en oplevelse! Tak til herrerne som jeg spillede med i går, for en hyggelig dag - I ved hvem i er
 8. Hvad er en god golfbane for dig?

  Kort og godt, baner hvor man kan stoppe op og tænke "Hold kæft, hvor er her flot!" - Det har en kæmpe værdi for mig. Jeg har ikke de helt store greenpræferencer, udover de skal være grønne, rulle true og velplejede. Gider ikke dem der er knastørre, stenhårde, priklede og har 1mm græs på og det gælder også fairways.. Boldene må gerne ligge på en lille pude Men skal jeg sætte navn på en flot bane, så må det være Trehøje eller Holstebro. I morgen bliver det sikkert Lübker, der overtager pladsen
 9. Hvornår skifter du Tee-sted

  Hvis du er træt af den opmærksomhed, så skulle du tage dig sammen og lade være med at få det til at lyde som om, at vi spiller verdens letteste spil! "en Jern bane", come on!! Du bringer dig selv i centrum konstant og det er ene og alene din egen fortjeneste, når du kommer med nogle ikke specielt velovervejede skrivelser. Og når Casper siger du er ambitiøs, så er det en tolkning man kun kan få, når du skriver om alle dine fantastiske slag, scores og kunne blive ved. Og der er intet galt i det han skrev eller at være ambitiøs, men når du skriver som om det bare er en smal sag, så vender mavesækken sig altså..
 10. Hvornår skifter du Tee-sted

  Det handler vel bare at delofte og presse nok? Enig, men læser det som om at det er fra gul, han er nødt til at ligge den kort, for ikke ramme forhindringerne.
 11. Hvornår skifter du Tee-sted

  Hvilken bane spiller sådan at forhindringerne ligger i jernlængde? De fleste forhindringer ligger vel omkring wood/driverlængde og igen omkring green. Hvertfald på de baner jeg spiller (fra "herre" tee). Ved ikke om det er kedeligt kun slå jern, men hvis man aldrig kan ramme pladen pga længde i 2 på par4 hullerne, forudsat de ikke er +380m, så synes jeg man skal rykke frem. Både for at holde tempoet, men også for at give sig selv nogle succesoplevelser ved at ramme pladen i GIR.
 12. Hvornår skifter du Tee-sted

  Vi har gul og rød og spiller alle runder fra gul. Hvis det sker fra rød, så er det for hyggens skyld eller fordi jeg vil afprøve nogle ting. Jeg kommer aldrig til at blive reguleret fra rød, uanset hvilken score jeg måtte komme ind med. Synes det er fedt, at nogle klubber ligefrem anbefaler tee, udfra hcp. Det giver sikkert et meget bedre flow.
 13. Golfbukser søges

  Ja, den der 80'er cykelrytter skygge.. Og så har han jo altid været glad for pang/pastel farver Jeg holder dog stadig på, at vi med højere bmi, medmindre man løber rundt med en ordentlig samba numse, kan bære førnævnte buks
 14. Golfbukser søges

  Jeg saboterer dine jern, putter og putter søm i dine crocs!
 15. Golfbukser søges

  Jesper var mit store idol som ganske ung - Nok mest fordi han spillede i noget meget anderledes tøj Jeg ligner ikke en snørret rullepølse!!
×