Jump to content

Nicolai

Member +
 • Content Count

  3,079
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  64

Nicolai last won the day on March 24

Nicolai had the most liked content!

Community Reputation

398 Fremragende

About Nicolai

 • Rank
  Platin medlem

Profile Information

 • Køn
  Male
 • Lokation
  Silkeborg
 • Hjemmeklub
  Silkeborg Ry Golfklub
 • Interesser
  Fodbold, Cykling og selvfølgelig Golf.
 • Handicap
  15.3
 • Højre / Venstre
  Højrehånds spiller
 • Hvad er der i baggen
  Driver: Taylormade M2
  Hybrid: Taylormade M1 19+23 grader.

  Jern: Srixon Z545/6451/2" -2*
  Wedge: Titleist SM6 56/60
  Putter: Taylormade Spider Red limited.

  Bag: Callaway
  Trolley: Clicgear 3.0
  Sko: Nike

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Du besvarer ikke rigtig mit indlæg. De 40% er væk når du skal have hotel, mad osv. Hvorfor så ikke vælge at støtte dansk istedet? Dit Noma/pølsevognssnak synes jeg også er en mærkelig sammenligning i det her tilfælde. Og har jo ikke noget med at være nærig eller andet at gøre. De 40% er ikke tilstede, med de priser du nævner og slet ikke, hvis du skal afsted 2 gange.
 2. De 40% er da hurtigt væk, med tanke på, at man skal overnatte, have noget at spise og så er en greenfee på St. Andrews ikke bare lige sådan at få. Jeg kan ikke rigtig få øje på besparelsen, udover man kan få sig en tur til Skotland. Pris og tidsmæssigt er der ingen besparelse, nok nærmere det modsatte.
 3. Nicolai

  Corona

  Hvis man VIL gøre det besværligt, så bliver det også sådan. Jeg arbejder sammen med 75 håndværkere, som vel hører til den del af befolkningen, som ikke er de reneste af slagsen pga håndtering af værktøj og diverse kemikalier. - Vi kan finde ud af at vaske/afspritte ting, inden vi tager det, hvorfor skulle en golfklub så ikke kunne finde ud af at gøre det samme? Hvorfor er indspilsgreen ikke åbne? Jeg bruger mine egne bolde, hvordan kan jeg smitte andre, ved at bruge mine egne redskaber? Hvis man er så bange for at det sker, så fjern flagstængerne og tegn i cirkel, som indikerer hullet. Jeg har ALDRIG nogen sinde oplevet pres på træningsanlægget, medmindre der er turneringer, så hvorfor skulle det pludselig ændre sig? Det hele er delt op i 2 lejre og jeg hører ikke til den del, der støtter solidarisk nedlukning, som DIF egentlig gerne vil have, for det giver ingen mening. Nej, det er ikke livsnødvendigt, men det er heller ikke livsfarligt, medmindre en eller anden idiot slikker på boldene, flagstangen, hoster og hakker ind i ansigtet på folk, men det kunne ligeså godt ske på indkøbsvognen i Føtex, som pt er løbet tør for spritservietter i den jeg handler i. jeg kan ikke gøre andet end tage mit eget håndsprit og tørre af, holde afstand til folk, lade være med at pille ved tingene. Tørre tingene af når jeg kommer hjem, spritte af igen.. Jeg tager mine forholdsregler.
 4. Nicolai

  Corona

  Jeg glæder mig til at komme ud, men forstår dog ikke at træningsanlæg fortsat skal være lukket, hvem er det der slikker på boldene?? Lad venligst være med det, så man kan få trænet også
 5. Nicolai

  Corona

  Nej, men har da papir med i min bag og har da prøvet at få dårlig mave i bilen og der var kun een ting at gøre - ind til siden og ned med bukserne.. Og med en akut gang tyndskid, så når du nok heller ikke ind på toilettet alligevel.
 6. Nicolai

  Corona

  Korrekt og det gør jeg heller ikke - Men vil du stå og forklare folk, at det er vigtigt at man gøre det i den rigtige rækkefølge? Du skriver at der bliver gjort rent, men hvor ofte så? Du har lavet nogle fine tiltag, men jeg forstår ikke vigtigheden i at man kan komme på toilet i disse tider? Jeg har ikke læst linket, så ved ikke om svaret kommer der - Jeg er ikke efter nogen og er tilhænger af at banerne holder åbent, med restriktioner.
 7. Nicolai

  Corona

  I min nuværende, har de ikke efterspurgt frivilligt hjælp (har hvertfald ikke set nogen mails), men de 2 foregående har der altid været frivillige https://videnskab.dk/krop-sundhed/saa-laenge-overlever-coronavirus-i-luften-og-paa-plast-metal-og-pap Hvis du ikke allerede har læst det, men det er noget længere tid end man lige tror. Kitter rammer den desværre sømmet lige på hovedet, så tænker ikke en uddybning herfra er nødvendigt, udover at jeg ikke synes vores tiltag er overkill, for det gør det muligt at lukke teams ned og ikke hele afdelingen med 75 mand.
 8. Nicolai

  Corona

  Tænker der nok skal være nogle frivillige der vil stå for den del, men du har selvfølgelig ret. Det er en skidt idé hvis du spørger mig, vi får gjort toiletter rent 4 gange om dagen på jobbet, det er kun nogle bestemte teams der har adgang til forskellige toiletter - Fyringsgrundlag, hvis man benytter andet toilet end det tildelte. Hvis der bare kommer een med Corona hos jer, så har du balladen, hvis personen kommer 5min efter rengøring og der går 2-3 timer, før rengøring igen. Jeg vil ikke anse range som værende samlet ét sted. Jeres indspil/Puttegreen, er de så små, at der kun kan stå 2 på, uden at være i kontakt med hinanden? Jeg tænker man godt kunne være flere, men man går ikke til samme flag på samme tid.
 9. Nicolai

  Corona

  Jeg har været ude på 2 unavngivne baner de seneste 2 weekender, med hver deres restriktioner - Den ene er en privat bane, mens den anden er en del af DGU. Bane 1: Jeg vil kalde det en bane, hvor man tager lidt let på tingene og en rigtig hyggeklub, MEN! Corona tager de seriøst, for anbefalingerne var, at man lod flaget stå i, holdt afstand, river i bunkere var fjernet. Dog var der lige lidt omkring klubhus (som er et skur), hvor man lige selv skal tænke sig lidt om, hvis man ikke vil i berøring med ting. Bane 2: Mødt af skilte med diverse oplysninger, touchscreen med anbefaling om at afspritte hænder (sprit stod ved begge touchskærme). Indspil og range lukket, flag på puttegreen pillet op. Flag på banen var taget op og placeret 30-40cm fra selve hullet, river fjernet fra bunkere, ingen gennemlukninger (heller ingen kødannelser), alle toiletter, adgang til vand osv var lukket og trods mange mennesker og knap så stort område, så holdt folk god afstand til hinanden. Jovist stod nogle måske ikke lige 2m fra hinanden, men ingen stod tættere på end 1m eller det jeg kalder personal space. Ingen håndtryk eller kram, hverken ved biler, puttegreen, 1.tee eller 18.hul. Stor blanding af greenfeegæster og medlemmer. Jeg møder stadig flere folk i skoven, end dem jeg mødte i går og følte mig på ingen måde udsat eller at jeg skulle være ekstra opmærksom. Jeg er mere opmærksom på, at jeg skal have knægten i dag og hvor vi kan tage hen og lege, hvor folk ikke har haft deres hænder 5min før. Fælles for begge baner er at Corona tages seriøst og tager man nogle enkelte forholdsregler, så kan det godt lade sig gøre - Jeg er dog stadig undrende over, at range er lukket, eftersom man står med 3-4m afstand og laver man en personlig udlevering af en spand, som er afsprittet så kan jeg ikke se, hvorfor range ikke skal kunne bruges.
 10. Nicolai

  Corona

  Jeg flakser skam heller ikke rundt efter tilbud eller billigste deal, hvilket er et mærkeligt postulat. Jeg leder efter et forslag til, hvordan klubben kan undgå, at man smutter fordi førnævnte ting er et kæmpe issue og det her Corona hjælper ikke på det. Men det lader til at man bare skal æde kamelen og sige pyt og så er det bare sådan. Tak for inputs.
 11. Nicolai

  Corona

  Derfor kan man vel godt klippe rough, have opdateret spisekort (3 ud af 3 gange har jeg oplevet udsolgt) flere gange har der ikke været poletter til range, men ingen på kontoret. Og mindst ligeså mange gange har jeg oplevet at banestand/arbejdsplan ikke har været opdateret på den fælles hjemmeside. Jeg har ikke prøvet at være medlem af en fusionklub før, så ved ikke hvordan tilstandende var før fusionen. Jo der er flere ting og det er da også i mine overvejelser om jeg fortsat skal være medlem efter 2020, men det er nu mest om der er nogle forslag til, hvad man kan foreslå klubben(erne) i form af kompensation. Mht rangebolde, så er det på dagsordnen mere eller mindre hver sæson, så tænker ikke det er noget med forpagteren af pro shoppen. I Ry er der ingen proshop. Det er også forslag jeg leder efter og pt kan jeg kun lige komme på 2 ting - Gratis rangebolde resten af 2020, men den anden ting kommer kun Ry+ medlemmerne tilgode, da det var at give dem klippekort til Silkeborg, men alternativt er gratis fitness til dem også, men igen også kun noget Ry+ medlemmere får fordel af. Det er også derfor jeg tænker i baner, som ikke koster klubberne for meget. Men at man vælger at tage greenfee gæster ind, synes jeg er tåbeligt, når det er klubbens medlemmer der trods alt betaler den største post.
 12. Nicolai

  Corona

  Jeg ønsker heller ikke at nogen skal lukke pga det her, men der MÅ være noget man kan gøre, som kan og kommer alle tilgode. Og som jeg ser det af de baner der har åbnet op, trods Corona, så ser jeg de stadig tænker på Greenfee gæster, fremfor deres eget folk. Hvori ligger forening så i det her? Det er da foreningens medlemmer man skal varetage i første omgang eller? Jovist er der er kalkuleret med en vis mængde greenfee indtægter, men der skal immervæk hives 10-20 greenfees ind pr medlem der smutter.
 13. Nicolai

  Corona

  Vil man mene at jeg kan/burde kompenseres for følgende: Klubben jeg er medlem af, har 2 medlemskaber - 1) fuld spilleret på 2 baner. 2) spilleret på en bane til 1 bane. Fuld spilleret giver adgang til 54 huller, 2 træningsanlæg, indendøres træning/fitness. 2.medlemskab giver kun adgang til 27 huller og 33% rabat på greenfee på den anden bane. Kontingent løber fra Oktober til September. Banen har været mere eller mindre uspilbar siden Oktober pga regn. Banen har fået klippet rough 1 gang siden en større turnering som betød lukning af bane i sommer (undskyldning er vand, selvom fairways blev klippet). Kun den seneste massive regn og hvad jeg har hørt rygte om pres på klubben om at åbne op for spil på bane 2 som først skete 6 marts, som dog spiller fra måtter og til vintergreens. Mangelfuld spisekort (læs: udsolgt), manglende poletter til boldmaskine. Ja og så nu den her Corona lukning. Manglende opdateringer på hjemmeside om banestand, hvor man så kører 20km forgæves for at finde ud af at det hele sejler i vand. Burde det ikke være muligt at give en eller anden form for kompensation - Frie range bolde resten af 2020 eller er det bare at æde den kamel og sige pyt? Jeg er ikke ude i at skulle have penge retur eller nedsat kontingent i 2021, som iøvrigt stiger igen, men får ikke mere ud af det af den årsag. Frie rangebolde er nedstemt, da det ville koste en stigning på 200-250,- om året (jeg bruger ca 1000-1500 på rangebolde om året i klubben incl rabat). Jeg frygter en massiv udmelding og skifte af medlemsformer, hvis klubberne ikke finder en eller anden form for kompensation.
 14. Nicolai

  Corona

  https://www.dmi.dk/fileadmin/user_upload/Afrapportering/Maanedssammendrag/Vejret_i_Danmark_-_marts_2018.pdf Ser ud til det var forrige år eller helt tilbage til 2013, hvis man kigger på gennemsnitstemperaturen.
×
×
 • Create New...

Important Information

Ved at bruge forum accepterer du vores Privacy Policy og Terms of Use for brug af siden