Jump to content
Vild med Golf

Nicolai

Member +
 • Content Count

  2,896
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  57

Nicolai last won the day on April 17

Nicolai had the most liked content!

Community Reputation

369 Fremragende

About Nicolai

 • Rank
  Platin medlem

Profile Information

 • Køn
  Male
 • Lokation
  Silkeborg
 • Hjemmeklub
  Silkeborg Ry Golfklub
 • Interesser
  Fodbold, Cykling og selvfølgelig Golf.
 • Handicap
  15.3
 • Højre / Venstre
  Højrehånds spiller
 • Hvad er der i baggen
  Driver: Taylormade M2
  Hybrid: Taylormade M1 19+23 grader.

  Jern: Srixon Z545/6451/2" -2*
  Wedge: Titleist SM6 56/60
  Putter: Taylormade Spider Red limited.

  Bag: Callaway
  Trolley: Clicgear 3.0
  Sko: Nike

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Nicolai

  Scores 2019

  Det ved jeg, men det var også lidt af et sats, da jeg alligevel ikke kunne nå mere end 9 huller, så pressede bare igennem og over kom den Spiller normalt layup før søerne, da vinden skal stå rigtigt og passagen er smal. Jeg er træt af mit putning, for skal jeg ned i mit gamle hcp, så skal jeg til at putte bedre. De baner jeg spiller nu, er væsentligt længere end min gamle klub, hvor de længste er på 480, men man får meget foræret pga downhill og par 4 hullerne ikke er over 350 og uden de større forhindringer undervejs. Ry's forni har alene 54 bunkere, så hvis man ikke træner sit bunkerspil, så får man gjort det undervejs på runden
 2. Nicolai

  Scores 2019

  Troede ellers lige at jeg skulle til at diske op med den <80 øl Men kan da trøste dig med at vi er lige ringe, hvad Eagle chance angår. Jeg slår 258 (Carryer 230 over 2 søer), ligger 165m til pinden, som jeg slår 9m over og har en optimal Eagle chance derfra, selvom bolden ligger lige udenfor green.. Jeg sætter den så ca 0.6-1m til pinden og misser sgu derfra 😕 Jeg skal hvertfald have kigget nogle ting efter, især min putter, svigter og har gjort det længe.
 3. Okay lever og lever, men så betaler de driften. Jeg er logget ind og får stadig samme store reklame. Reklamer er som sådan fint nok, men den størrelse er bare forvirrende. Den falske reklame er væk. Jeg er imod brugerbetaling, så betaler små reklamer driften er det fint med mig. Jeg har ikke nok viden til hjemmesider, men savner det helt simple VMG. Hvad det kostede at drive ved jeg ikke, men det var bare mere overskueligt. I dag trykker jeg kun på klokken, da det er nemmest sådan. Det betyder desværre at jeg tit går glip af tråde, men jeg har bare ikke sat mig nok ind i det nye layout.
 4. Godt tiltag, men jeg synes dog ikke siden er speciel indbydende at logge ind på og ja ved du lever af reklamer, men størrelsen synes jeg alligevel er for stor. Og så får jeg i denne tråd over denne falske reklame (se billede 2). Og det er heller ikke indbydende. Så måske skal der lige kigges lidt på siden? Jeg bruger Safari, hvis det har nogen relevans.
 5. Sådan går det desværre nogle gange Rigtig fede Jern og ligeså fede grips Hvad endte du med at betale og for hvilket setup?
 6. Du har åbentlyst et problem med mig, siden du skal være på nakken af mig og det er fint med mig. Jeg kan ikke debattere med dig, for du undlader at svare på det man spørger dig om. Og så laver du dine egne fortolkninger. Dit seneste svar til mig, er et glimrende eksempel på din valgfrie fortolkning, nemlig at INGEN påstår at OEM ikke kan fittes og heller ingen påstår at OEM ikke er vejen frem, så hvordan skal man kunne debattere med dig, når du for det første konstant er på nakken af mig, fejlfortolker det der skrives, ikke forholder dig til det skrives og når man så skriver noget til dig, så magter du ikke at svare.. Det er da ikke at debattere.. Du kan kalde mig dramatiker som du lyster, det er DIG der kalder os for Specielle og nu vil du også have at jeg skal fortælle dig, hvad ordet Speciel dækker over? Det ved jeg sgu ikke hvad dækker over i DIT sammenhæng, det var dig der skrev det. Og sålænge du kører den stil overfor mig, så har vi ikke rigtig noget at snakke om. En skam, for du skriver indimellem noget interessant, men sådan er det jo
 7. Igen laver du dine egne fortolkninger. INGEN siger OEM ikke er vejen frem.. Hvem har skrevet det? LHW har ikke, Rosenberg har ikke, Osholm har ikke.. INGEN har gjort det.. Det er dig der laver dine egne fortolkninger af, hvad folk skriver. At du tilmed kalder VMG's brugere for specielle, kan jeg kun væmmes over!
 8. Sådan ser jeg dog ikke lige på det, men hans pointe var god nok, når det kommer til udseendet. Alternativt er jo at finde de jernhoveder du kan lide og så smutte forbi og blive fittet, så sparer du da udgiften på skafter og grips, selvom jeg ikke tror der er meget at spare den vej. Medmindre du spiller med noget upgraded? Du og jeg har ikke noget at snakke om, så spar dine fremtidige svar til mig. Jeg har ikke noget at snakke med dig om, når du vælger at lave dine egne fortolkninger
 9. Men har han ikke ret? Vi ved jo ikke, hvad du synes ser godt ud. Rosenberg fitter andet end Wishon, som jeg personligt heller ikke synes specielt om i udseendet, men derfor vil han stadig være den bedste anbefaling, hvis du vil have et sæt der er korrekt fittet til dig. Og jeg kan ikke anbefale en "fitting" ved Golfexperten. Sidst fik jeg for tunge skafter, loft og lie var ikke som bestilt og det betalte jeg fuld pris for. Så i praksis kan du bare gå ud og vælge det der ser bedst ud, nærmest uden at prøve det og så smutte videre til Rosenberg.
 10. @MrSwingKin fremadrettet, så spørger, du hvis du er i tvivl om det jeg skriver!! Jeg har IKKE indikeret at det er normal opførsel at gøre det du påstår!! Jeg ved ikke, hvad dit problem er, men du bedes øjeblikkeligt stoppe med dine falske påstande!!
 11. Status efter 1 runde med flaget i, er at jeg godt kan putte på den måde, men ved <3m vil jeg tage flaget op, da jeg finder det en smule forstyrrende, at jeg i øjenkrogen, kan se flaget vugge i vinden.
 12. Ingen bunker tager skade af en over nakken - Det på greenen er dog slet slet ikke iorden. Apropos temperament, så tror jeg alle har kastet, slået, råbt eller noget helt 4. Og det kan jeg kun grine af. Jeg har selv et par køller eller flere på samvittigheden, men det er efterhånden flere sæsoner siden, at jeg har ladet mine frustrationer få frit spil. Skyldes nok at jeg har erkendt, at jeg ikke er bedre
 13. Nicolai

  Grips

  Muy bien.. Købte mine ved golfsupport. 👍
 14. Lange puts, vil jeg lade den stå i, da det er nemmere at sigte/læse. Men på det korte puts, vil den ryge op.
×
×
 • Create New...

Important Information

Ved at bruge forum accepterer du vores Privacy Policy og Terms of Use for brug af siden