Hop til indhold


Nicolai

Medlem +
 • Antal indlæg

  2.791
 • Medlem siden

 • Senest besøgt

 • Dage vundet

  48

Nicolai vandt dagen den April 19

Nicolai havde det mest likede indhold!

Community omdømme

351 Fremragende

Om Nicolai

 • Rang
  Platin medlem

Profilinformation

 • Køn
  Male
 • Lokation
  Silkeborg
 • Hjemmeklub
  Holstebro Golf klub
 • Interesser
  Fodbold, Cykling og selvfølgelig Golf.
 • Handicap
  15.3
 • Højre / Venstre
  Højrehånds spiller
 • Hvad er der i baggen
  Driver: Krank Rage 12*

  Hybrid: Mizuno JPX 825 22*

  Jern: Titleist AP1 5-PW, XP95. Forkortet 1/2" -2*
  Wedge: Titleist SM5 50/12
  Putter: Odyssey white ice 2ball 34"

  Bag: Big Max Cart bag.
  Trolley: Clicgear 3.0
  Sko: Nike TW14 Master edition og white/grey.

Seneste besøgende på profilen

Blokken med seneste besøgende er deaktiveret, og bliver ikke vist til andre

 1. I dag har jeg fri og i morgen har jeg fri efter kl 1030 og fredag kender jeg ikke helt tidspunktet, da jeg har afslutning der, men jeg påtænker at tage en tur på enten Råsted eller Storådalen, så hvis nogen er friske, så sig til. Greenfee prisen er 250,- dog gælder dette kun for 1 gæst.
 2. Nicolai

  Garmin tags

  Prøv at læse om Shot Scope v2. Man tagger ikke, kun når du skal angive puts henover flaget og når der skal tildeles straf/provisorisk/drop, skal uret bruges. Jeg havde selv Gamegolf og kunne heller ikke finde ud af at få indarbejdet en tagge rutine. Eneste issue er at uret virker stort og klodset, men jeg har et smalt håndled og bonussen er at uret ikke vejer noget, så man bemærker det faktisk ikke. Klart det ikke er interessant, hvis man allerede har et gps ur, men leder man efter et system der holder statistik over dine slag, gennemsnitslængder, performance osv, så er Shot Scope i mine øjne et sindssygt godt produkt.
 3. Nicolai

  Garmin tags

  Har jeg også læst lidt om, men hvad gør man den dag, man vil skifte grips, for det skal/gør man jo indimellem? Jeg kan ikke blive enig med mig selv om, om det er en fed detalje eller om det er lidt for voldsomt
 4. Nicolai

  Garmin tags

  Det var godtnok også en dyr anskaffelsespris, når man tænker på at Shotscope V2(fantastisk stykke legetøj iøvrigt) koster 500,- mindre og det er med GPS ur og tags. Jeg kender det ikke, men alene størrelsen på tags gør, at det ikke ville blive et hit hos mig. Det er af samme årsag at Arccos også blev droppet.
 5. Nicolai

  Råsted/Storådalen i morgen 5/6

  Man har vel et standpunkt (Djurs Sommerland) til man tager et nyt (Lübker)
 6. Nicolai

  Råsted/Storådalen i morgen 5/6

  Også et hyggeligt sted jo Til andre, så er der booket tid kl 12 på Storeådalen i morgen.
 7. Nicolai

  Råsted/Storådalen i morgen 5/6

  Held og lykke med Djurs Sommerland - You need it Du skal være velkommen en anden hverdag eller tidligt næste lørdag
 8. Noget kort varsel, men den faste spillemakker meldte afbud, så hvem er frisk? Der er svjh halv greenfee. Jeg kan hele dagen.
 9. Nicolai

  Golf makker M/K til at spille med generelt (sønderborg)

  Halløj og velkommen til. Hvilken af banerne i området er du medlem af? Jeg ved at folk i Nordborg er rigtig flinke til at tage nye folk med rundt. Skulle du komme nordover, så er du velkomme i Holstebro på hverdage
 10. Nicolai

  Scores 2018

  Jeg har ikke noget mod dem der gør det, jeg tror bare man skal huske at spille lige mange for9, som bag9 ellers tror jeg man kan ende med nogle udfordringer den dag man spiller 18 huller. Det er udelukkende pga jeg ikke selv kan holde dampen oppe hele vejen rundt, at jeg undlader 9 huller, for har da deltaget i en del 18 hullers turneringer. I år bliver det desværre ikke til mange matcher, grundet skoleophold og ingen golf i weekenderne.
 11. Nicolai

  Scores 2018

  Af hvilken grund vælger du at indberette 9hullers runderne? Jeg har aldrig meldt 9 hullers, da jeg mange gange har smidt en 20-22 points turner, på de sidste 9 huller. Det viser at jeg åbenbart ikke kan holde dampen oppe på alle 18 huller.
 12. Nicolai

  Scores 2018

  Det er ikke alle der lærer af dumme beslutninger og jeg hører til den del.
 13. Nicolai

  Scores 2018

  Du har citeret den forkerte
 14. Nicolai

  Har brug for hjælp med hvad jeg skal gøre

  Det kan da kun tolkes som om, at vedkommende skal kunne reglerne? Men okay. Vi bliver heller ikke enige kan jeg se. Nej, men overtræder jeg dem, så vil jeg gerne vide det og det kommer ikke til at ske ved en der ikke kan reglerne.
 15. Nicolai

  Har brug for hjælp med hvad jeg skal gøre

  Hvis han ikke kan reglerne, hvordan skal han så kunne bidrage til bestemmelserne? Alle der kan tælle kan føre scorekort, den del er vi ikke uenige i, men hvis man ikke kan reglerne, hvordan skal man så vide om den man tæller for, spiller korrekt? Samme svar til det her. Det er ting, som gør at der bør være krav til markøren. Og det er i mine øjne ikke nok at have hvervet kortet for 20 år siden og ikke brugt det, men at man er aktiv i en klub. Det har ikke noget at gøre med, hvad jeg synes og ikke synes, men at en der ikke kan reglerne (aldrig har taget kortet) eller er aktiv i en klub i mine øjne bør kunne være markør. Jeg kan gå med til at har man været aktiv inden for 24 måneder f.eks, så kan man få dispensation, men aldrig om jeg vil acceptere en eller anden random være markør. Du beder vel heller ikke en fra tilskuerpladserne være dommer i en Basketball kamp og så lader du ellers spillerne dømme, bare han søger for at point er korrekte?
×