Jump to content

Nicolai

Member +
 • Content Count

  3,010
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  62

Nicolai last won the day on December 5

Nicolai had the most liked content!

Community Reputation

384 Fremragende

About Nicolai

 • Rank
  Platin medlem

Profile Information

 • Køn
  Male
 • Lokation
  Silkeborg
 • Hjemmeklub
  Silkeborg Ry Golfklub
 • Interesser
  Fodbold, Cykling og selvfølgelig Golf.
 • Handicap
  15.3
 • Højre / Venstre
  Højrehånds spiller
 • Hvad er der i baggen
  Driver: Taylormade M2
  Hybrid: Taylormade M1 19+23 grader.

  Jern: Srixon Z545/6451/2" -2*
  Wedge: Titleist SM6 56/60
  Putter: Taylormade Spider Red limited.

  Bag: Callaway
  Trolley: Clicgear 3.0
  Sko: Nike

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. https://www.bt.dk/golf/thorbjoern-olesen-risikerer-lang-retssag Så er der nyt i sagen og ærligt sagt, så synes jeg sgu det går ALT for langtsomt, at få den sag afgjort. Få det nu bare overstået, for alle parters skyld, så man hver i sær kan komme videre.
 2. Det var bare det her kort jeg tog udgangspunkt i, men hvor opdateret det så lige er ved jeg ikke https://da.leadingcourses.com/europa+danmark/clubs-map.html
 3. Enig i at man skal have et x-antal runder, før det kan betale sig Men hvad kan klubberne gøre for at øge standarden, uden at brugerne skal have flere penge op ad lommen? Jeg har ikke set opslag med frivilligt hjælp i klubben - Jeg kigger nu heller ikke voldsomt meget på opslagstavlerne. Men der står hvertfald ikke noget (måske har jeg overset det) på Facebookgruppen. Det er ikke Golfklubber der mangler i det midstjyske. På en strækning mellem Søndervig og Århus (hovedvej 15) ligger der ikke mindre end 13 golfklubber og omkring 17-18 stykker, hvis man bruger 15-20 min på at køre lidt længere væk fra selve hovedvej 15. Kan godt se, at den vestlige og sydlige del af Sjælland er lidt fattig på klubber.
 4. I de kredse jeg kommer i, spørger hver anden om Golf ikke er dyrt, så der må vel være et eller andet om snakken. Og jeg synes at +8000 for et medlemsskab er dyrt også selvom der er 54 huller. Det gode ved Silkeborg er jo, at man holder Flexmedlemmerne adskilt fra de andre, dermed ikke sagt at det BØR være sådan, men jeg tænker at man er flexmedlem af nogle få årsager, det er at man gerne vil tage den tid en runde tager, at man ikke er så mobil længere og at man måske ikke har så meget tid længere. Økonomi er måske også årsagen, men det tror jeg ikke i det her tilfælde. Jeg oplever bare, der er mere fokus på fremgang, end nedgang og indrømmer jo også at jeg ikke følger slavisk med i alt, hvad der omhandler golfklubberne. Jeg ved ikke om 187 klubber er for lidt , det giver i snit ca 800 medlemmere pr klub og det synes jeg ikke er et højt medlemstal. Men det er ikke gratis eller billigt at drive en golfklub og hvordan man kan gøre det billigere, skal jeg ikke kunne gøre mig klog på. Jeg ved dog at Nordborg i tidernes morgen kun havde een Greenkeeper og resten var frivillige, klubhuset er lille og har det det skal have og ikke mere til - Det er en metode at holde udgifterne nede på, men om det er den rigtige kan så diskuteres, for golf er jo ikke kun hygge på banen, men også i klubhuset f.eks.
 5. Jeg har ikke sat mig ind i tingene, men min umiddelbare tanke, er at folk synes golf er blevet FOR dyrt at spille - Muligvis der er fremgang i tilmeldinger, men synes ikke man hører om udmeldinger nogensteder. Hvis der ikke er besøg på en P&P bane, (Jeg kender INGEN ikkegolfere, der bruger det), så er der vel ikke grundt til at holde det kørende?
 6. Nicolai

  GolfTV

  Det virkede! Ikke helt optimalt at skulle lukke programmet på den måde, men langt bedre end re-installere og re-type mail og password
 7. Nicolai

  GolfTV

  Så det er løsningen på min udfordring tror du? Er ikke lige hjemme til at teste det.
 8. Nicolai

  GolfTV

  Jeg hiver lige tråden frem igen, da jeg har fået stor udfordringer med Golf Tv appen til Apple TV. Er jeg den eneste, der skal re-installere appen, HVER dag, for at kunne se dagens runde? Det har jeg skulle i ca en måned nu og Golf TV kommer med alle mulige løsninger (Internetkabel i (kommer så ikke til at ske, når ALLE andre tjenester virker optimalt), re-installering af app (gør jeg ligesom hver dag!, automatisk opdatering af app, hvilket også er sat til.), som desværre ingen virkning har. Deres bedste undskyldning er at det er en BETA test, men så har en eller anden fummelfingret fyr pillet ved noget, han ikke skulle. Det har virket fint førhen.
 9. Nicolai

  Golfpande?

  Man kan nu godt ane forskellen :D Men du er dog et stykke fra nogle af de helt slemme med Patrick Reed :D
 10. Nicolai

  Golfpande?

  Man skal fotodokumentere den slags påstande ellers tæller de ikke :D
 11. Kender også godt til at "komme til at købe ny bil" - Fik min Black Friday Fuldstændig ligegyldig info, men jeg ville også bare være med P.s ved ikke om der kan være en golfbag i, men det kan der i min BMW 118d
 12. Nicolai

  Scores 2019

  Og her er det jeg tænker at der vil jo komme nogle og om de så ikke ender med at lave pletter? Det er desværre ikke alle der har den teknik i sig og personligt fortrækker jeg måske en mellemting, da for flade bolde jo har det med at smutte henover greens, hvis de er for hårde og fugtige. Heller ikke jeg, men det kunne meget vel være sådan noget der er i spil Personligt synes jeg bare det virker mystisk, at man i nogle klubber er meget strikse omkring vand og frost, mens andre tager noget mere afslappet på det.
 13. Nicolai

  Scores 2019

  Så greens får slet ikke pletter efter nedslagsmærker? Jeg har det ret stramt med at man lader folk spille på drivvåde og frosne baner, så skulle man istedet sætte kontingentet ned, så det forsvarede at man ikke havde så mange måneder at spille i. Der er ikke noget værre end komme ud på en bane, som har lidt skade af at blive holdt for længe åbent.
 14. Nicolai

  Nyt job

  Tillykke med de nye udfordringer
 15. Det er mellem ørene det foregår og det er derinde du skal kigge - For du skriver selv, at du glemmer at bruge det på banen og hvert sving er et sats, hvilket betyder at du kæmper en kamp med dine indre tanker. Du skriver dog ikke så meget om dit talent/flair for spillet, men at gå fra hcp max til 27 på een sæson er ganske tilfredsstillende, så helt skidt kan det ikke være. Men det er nok dit mindset og din frygt for at fejle der er i vejen for dig.
×
×
 • Create New...

Important Information

Ved at bruge forum accepterer du vores Privacy Policy og Terms of Use for brug af siden