Hop til indhold

Nicolai

Medlem +
 • Antal indlæg

  2.839
 • Medlem siden

 • Senest besøgt

 • Dage vundet

  50

Nicolai vandt dagen den Oktober 17

Nicolai havde det mest likede indhold!

Community omdømme

357 Fremragende

Om Nicolai

 • Rang
  Platin medlem

Profilinformation

 • Køn
  Male
 • Lokation
  Silkeborg
 • Hjemmeklub
  Silkeborg Ry Golfklub
 • Interesser
  Fodbold, Cykling og selvfølgelig Golf.
 • Handicap
  15.3
 • Højre / Venstre
  Højrehånds spiller
 • Hvad er der i baggen
  Driver: Taylormade M2 og Cobra Fly Z.

  Hybrid: Taylormade M1 19+23 grader.

  Jern: Srixon Z545/6451/2" -2*
  Wedge: Titleist SM6 56/60
  Putter: Taylormade Spider Red limited.

  Bag: Callaway
  Trolley: Clicgear 3.0
  Sko: Nike TW14 Master edition og white/grey.

Seneste besøgende på profilen

Blokken med seneste besøgende er deaktiveret, og bliver ikke vist til andre

 1. Nicolai

  Scores 2018

  Det sjove ved den slags baner, er jo at man bagefter tænker.. Man kunne faktisk godt have spillet hele runden med kun jern. Det er hvertfald den tanke jeg tit får. Og efter gårsdagens runde i Silkeborg (min første i den nye klub), så er det stadig samme tanke der kommer frem. Men det bliver da helt sikkert lettere at ramme GIR, når man ligger langt fremme, men hvis alternativet er at komme hjem med 26point, 5 streger og 3-4 skovture, med drop/spil ud til siden osv.. Så er det måske værd at spille jern rundt Efter at have fået ny driver, så er slice da blevet elimineret, men synes ikke lige jeg har lyst til at tage 6 år med snaphooks, før jeg begynder at ramme fairwayen i midten, så et eller andet skal der snart ske
 2. Nicolai

  Har fået fripas i morgen formiddag.

  Tak tak Hvornår bliver det bedre siger du? Ej, jeg sover som en sten, så jeg hører ikke noget om natten Nu har jeg skiftet klub, så nu har jeg kun 10-12min ud til banen, hvor jeg før havde hjemmebane i Holstebro, selvom jeg bor i Silkeborg.
 3. Nicolai

  Scores 2018

  Jamen velkommen til Silkeborg området, sådan er alle banerne her. Træer, træer og lidt flere træer Ganske spændende bane, men der er dog lige 1 enkelt hul, som jeg bare aldrig bliver fan af. Og det er hul 6, men det har du jo selv så flot beskrevet
 4. Nicolai

  Hvad har du købt idag?

  En "ny" driver - Cobra Fly Z til den nette sum af 500,- Ikke at jeg egentlig trængte til det, men den jeg har driller en del. Og tænkte at en ny driver kunne være sjov at prøve. Så ideen med en ny var, at have noget at veksle mellem. Og faktisk så har den nye driver gjort, at jeg svinger mere indefra, da den er lidt tungere på toppen, end den gamle og det var min primære årsag til at jeg slog den forkert. Nu går jagten så ind på en Squareback putter, da blade er for smal og min TM Spider ikke lige gider arbejde sammen med mig. Snart står den også på klubskifte, så lidt får jeg da købt
 5. Nicolai

  At lukke igennem...

  Det er super ærgerligt, for banen er faktisk sjov, velholdt og flot, til trods for at det kun er en bane med 9 huller. Jeg er helt enig med dig.
 6. Nicolai

  At lukke igennem...

  Efter 1 time og 25 min om 4 huller, valgte jeg at gå hjem, til trods for at jeg havde betalt 245,- i greenfee og range polet. Først slår bolden bag mig ud, INDEN jeg når op til min bold.. Så indhenter jeg 2 skildpadder af nogle damer, som IKKE gider lukke igennem, selvom jeg er lige i hælene på dem fra hul 2 og de har en 2 bold 3km foran dem. Og jeg fik den tanke, at de spillede slagspil, for efter 17 slag på hul 5 (par4), valgte jeg at vende om. På vejen tilbage mødte jeg så bolden der slog op i røven på mig.. Ikke bare på hul 1, de tillod sig at gøre det på hul 4, selvom de NEMT kunne se mig.. Ikke bare een gang, men hele 2 gange! På vejen ind møder jeg så baneejeren og får sagt at jeg synes de skulle tage at få styr på 2 ting.. Lukke igennem og få sat skilt op, at man IKKE slår ud, når man har lyst, men når folk er tilpas langt nok væk! Han var dog så flink, at han gav mig en ny greenfee billet.
 7. Det er præcis din afslutning jeg er bekymret for og dermed tænker fifler, for hvad andet "har vi så altid gjort" med? Fifle er nok også et stærkt ord, men hvis man gradbøjer her og der, så ender det jo med en P&P regelklub, hvor ingen kender de rigtige regler og "Så spiller vi bare efter nogle der ligger tæt på de rigtige".. Og det skal jo stoppes. En tællende runde skal tælle begge veje, uden undtagelser. Man kunne jo få den tanke at man kun lige spillede godt nok til at være sikker på en topplacering med sit hcp og så de sidste par huller spiller man skidt, for ikke at komme for langt ned i hcp.. Jeg er teoretiker ja, men synes ikke det er rar læsning.
 8. Det er sgu da lidt af en fifler klub du er havnet i, undskyld jeg siger det, men det lyder hvertfald sådan. Mht vedholdenhed, så kan det jo desværre give det bagslag, at du ender med at skulle spille mange runder alene og det var sådan set min tanke omkring "kampen værd" - Jeg tager hvertfald hatten af og håber der bliver muget ud, for det skal der hvertfald.
 9. Det var også bare et eksempel på, hvorfor der måske kunne være en ændring. Og fremrykning af tee er dog ikke nok til ændring og som jeg også skrev, så skal ændringer ske begge veje, det andet med kun nedskrivning og 3kølle match, den holder ikke nogen steder, hvilket jeg håber bliver påpeget, ikke kun fra din side, men bestemt også fra andres. Og igen.. Når der står tællende runde, så er det ikke og skal heller ikke være nødvendigt at melde EDS. Du skal dog gøre op med dig selv om det er kampen værd og måske blive upopulær, men ærligt sagt, så synes jeg du skal holde ved, for det er ikke efter bogen.
 10. Den eneste grund til at jeg (bestyrelsen her ligger dog fast i sin beslutning) kan forestille mig, at en turnering ikke "overholder" tællende runde, er hvis der falder usandsynligt meget vand før/under runden, at det vil være meningsløst, at gøre den tællende. Synes det er underligt at der kun reguleres nedad og også i en 3 kølle turnering, hvilket jeg ikke mener er efter bogen. At de rykker tee, har ingenting at sige, tildelte slag bliver jo blot reguleret herefter og det er heller ikke nødvendigt at krydse EDS af i en tællende runde. Jeg følger spændt med
 11. Nicolai

  The Golf Club 2019

  Jeg husker, hvertfald at der var rigtig mange forskellige baner og mange af dem med 4 setups, som irl runder. Oh.. Det kan jeg faktisk godt huske nu, men jeg mindes at jeg loftede den noget mere, så den ikke rullede så langt. Men backspin udefra, var ikke muligt, kun de korte chip/pitch.
 12. Nicolai

  The Golf Club 2019

  Jamen grafikmæssigt er der jo ikke noget at komme efter, men det er synd at de ikke har gjort mere ved spilleren. De ligner stadig en sæk kartofler, når de putter og svinget ser også underligt ud. Der hvor jeg synes spillet ser rigtigt ud er ved 12:40, hvor man kan fornemme den helt rigtige stance. Men vil man have et spil, der minder om rigtig golf og, hvor man ikke bare brænder banen helt af, som i TW/Rory, så er TGC, helt sikkert et fedt spil, hvor der vel stadig kan spilles andre baner, som man kunne i det gamle?
 13. Nicolai

  The Golf Club 2019

  I mange år var det jo kun Tiger Woods spillet der duede, men så overtog Rory og man skulle næsten tro at der også kom ny producent, for hold op, hvor kvaliteten i spillet dalede. Jeg faldt så over The Golf klub og i starten var jeg lige ved at smide det ud, pga den ringe feeling og kan se, at det ikke har forbedret sig meget, men det der gør spillet rigtig fedt, er faktisk ikke spillerens bevægelser, men at man ikke bare kan powerbooste sine slag og det faktisk minder om rigtig golf! Jeg overvejer dog stadig om jeg skal hente det, men venter lige lidt mere feedback fra Jer af
 14. Nicolai

  Mental tilgang til runden

  Jeg er jo nødt til at holde gejsten oppe ved dig, for du HAR spillet til det Heller ikke her tror jeg der er mange flere runder at hente, så ender nok året i 15.x og drømmen var at bryde 10, men når man ikke træner eller spiller, så kan man heller ikke forvente noget.
 15. Nicolai

  Mental tilgang til runden

  ...Apropos humlen, så giver jeg stadig en øl, når du bryder den magiske grænse :D
×

Important Information

Ved at bruge forum accepterer du vores Privatlivspolitik og Vilkår for brug af siden