Hop til indhold


Nicolai

Medlem +
 • Antal indlæg

  2.745
 • Medlem siden

 • Senest besøgt

 • Dage vundet

  48

Nicolai vandt dagen den April 19

Nicolai havde det mest likede indhold!

Community omdømme

349 Fremragende

Om Nicolai

 • Rang
  Platin medlem

Profilinformation

 • Køn
  Male
 • Lokation
  Kolding
 • Hjemmeklub
  Birkemose GC
 • Interesser
  Fodbold (kun fra sofaen), Cykling og selvfølgelig Golf.
 • Handicap
  15.3
 • Højre / Venstre
  Højrehånds spiller
 • Hvad er der i baggen
  Driver: Krank Rage 12*

  Hybrid: Mizuno JPX 825 22*

  Jern: Titleist AP1 5-PW, XP95. Forkortet 1/2" -2*
  Wedge: Titleist SM5 50/12
  Putter: Odyssey white ice 2ball 34"

  Bag: Big Max Cart bag.
  Trolley: Clicgear 3.0
  Sko: Nike TW14 Master edition og white/grey.

Seneste besøgende på profilen

Blokken med seneste besøgende er deaktiveret, og bliver ikke vist til andre

Enable?
 1. Nicolai

  Green fee's

  Facebook Aksel - Der sker mange ting Ellers Odendo som har forskellige auktioner og Jydedeals. Foretrækker dog klart Årgang63 modellen, for en levende baneguide er altid rart at have med sig.
 2. Nicolai

  Reservedel til golfur.

  Det endte også op med en Urmager, så skud ud til Urmager Nicolaisen i Holstebro, for fantastisk service Udfordringen lå i, at jeg ikke anede, hvad størrelse jeg skulle bruge, da jeg ikke ville afmontere en af de andre, for at måle op. Og jeg må indrømme, at efter at jeg så, hvad han skulle bøvle med, så er jeg faktisk glad for, at jeg betalte et ganske lille beløb, for at lade en professionel gøre arbejdet.
 3. Nicolai

  Reservedel til golfur.

  Lige præcis! Der er bare lige den lille udfordring, at jeg faktisk ikke kender tykkelsen på den eller størrelsen, men det er meget småt! Kan desværre ikke afmontere de andre og måle efter og har ikke lige en skydelære ved hånden. Og første link, koster 90,- i porto :O
 4. Nicolai

  Reservedel til golfur.

  Jeg har virkelig brug for Jeres hjælp. Står og mangler en reservedel til et golfur. Det er den lille dims, som man ser midt i billedet. Altså en form for låsering. Googling af låseringe. giver bare ikke det ønskede og da jeg ikke kender målene, så ved jeg ikke om ø1.2mm eller ø1.5mm er korrekt (fundet på modelskibet,dk), men vi er dernede ad, for det er småt, meeeeeeget småt.
 5. Nicolai

  Scores 2018

  Anden fulde runde i år er netop overstået. Jeg spillede Råsted, som også er en del af medlemskabet, så både Storådalen og Råsted er mine hjemmebaner i år. Der er ingen tvivl om, at Råsted KLART er den flotteste bane også selvom dagens greens ikke stod helt skarpe pga prikling tidligere på måneden, men den står 90% klar allerede nu. Som altid når man spiller nye baner, så enten gambler man eller også spiller man defensivt, i dag var det det det sidste, selvom man godt kan angribe banen, uden at blive straffet. Det er fra tee, man kan blive lidt i tvivl om der kan buldres igennem, da nogle af hullerne ser smalle ud, men reelt ikke er det. Generelt synes jeg at banen er til at gå til og kiggede faktisk ikke een eneste gang på tavlerne, så godt et overblik har man faktisk fra tee. Dagens tal er: 91 slag og 53 point. Så på 2 runder er jeg gået fra hcp 65 til 23.6, hvilket bestemt er acceptabelt, med tanke på nul træning og spil i 6 måneder.
 6. Nicolai

  Billigt medlemskab?

  Kræver et langdistancemedlemsskab ikke, at man i forvejen er medlem af en anden klub? I så fald kan jeg ikke se, at det skulle blive billigere, at være medlem i f.eks en svensk klub og så ansøge om distancemedlemsskab i en dansk klub?
 7. Nicolai

  Scores 2018

  Årets første tællende runde gav 104 slag på Storådalen i vind, der ikke kunne måles og greens der heller ikke kunne måles Har aldrig spillet banen og med kun 2x9 huller siden september/oktober og ingen træning, så er 104 slag bestemt acceptabelt, når også vinden og de lynhurtige greens spillede ind. Det gode: 75 point, 1 birdie og 4 par og nogle gode drives og chips. Det dårlige: Vinden, manglende afstande til hazarder, hvilket kostede nogle slag, for hellere slå kort end ned i en hazard. Måtte droppe 3 gange, pga noget klippet areal, hvor nogle stubbe/rødder ikke var kommet ordentlig med op og 2 oob. 4puts, på en green, som jeg på ingen måde kunne læse eller bedømme. Pga jeg blev slettet ved DGU, da jeg skulle skifte klub, spiller jeg med nyt hcp 65, så derfor lavede jeg 75point, som med lidt "held" kunne have været blevet til 85, da jeg mister 2p på 2 hulkanter, laver en dum 4put, er "nødt" til at slå kort af hazarder, pga tvivl om, at kunne nå over, hvilket koster. Det er ikke fordi jeg vil anbefale at blive slettet ved DGU (ALLE mine scores/resultater, gennem årene er væk), men hvor er det befriende at spille golf, uden at skulle kæmpe for hvert eneste point.. Efter denne runde er jeg dog nede i hcp 31, så hvis alt går godt, så regner jeg med at være tilbage på hcp 12 inden sæsonen slutter, hvilket er mit mål for i år.
 8. Nicolai

  Fitting / opmåling - Ny golfer

  Og for lige at jorde lidt mere i det. Bare fordi det står stift på skaftet, kan det sagtens være regular eller x-stift. Som andre nævner, så er rosenberg et rigtig godt bud på en det kan tilpasse dit udstyr, men når du har så mange forskellige flex, vil det nok kræve en udskiftning af skafter.
 9. Nicolai

  Holstebro i dag...

  Lidt af et longshot, men spillemakker til Storådalen eller Råsted omkring kl 13 i dag - Anyone? For en god ordens skyld, så kender jeg ikke banerne, da jeg lige er startet derude.
 10. Nicolai

  Scores 2018

  Efter lidt over 6 måneders spilpause, har jeg været på banen igen - Dog med et nyt HCP, da min tidligere klub har slettet alle data, så skal indlevere 3 nye scorekorts, for at få et nyt hcp. Det er jo en nem sag, hvis man da lige havde nogle til at være ens markør, hvilket ikke har været tilfældet i de sidste 2x9 huller, som det er blevet til. Første runde var lidt af en træls og lang runde, for kommer rundt i 51 slag (par35) med et sindssygt spille hcp på 65 :D Men får da "skrabet" 35 point sammen og fik set HELE banen, både i bunker og dybt inde i skoven(ene), men det var også ca sådan jeg sluttede 2017, så ingen overraskelse der. Og kom ikke hjem med et eneste par, men derimod bogeys eller værre... og kun 1 green ramt Hul 1, par3, som jeg lige 3putter på, bare for at varme putteren op jo :D Egentlig ikke en runde, der er mere værd at skrive hjem om, udover at der blev gået lidt over 6km :O Dagens runde gik dog noget bedre, 4.2km, så noget mere retningsbestemt var jeg fra tee. Putteren var også god, hvor det ikke blev til nogen 3 puts. Generelt spillede jeg faktisk en solid runde, som dog desværre blev ødelagt af en lostball i et område, som jeg ellers var stensikker på, at kunne finde bolden i, men måtte derfor indkassere en trible, men +7 på dagen efter 9 huller om 44 point, takket være 1 birdie (7point) og 3 pars og kun 2 bogey, en db og så lige den trælse triple. Så summasummarum er at jeg faktisk er rigtig godt tilfreds med mit spil, trods for at jeg ikke har slået een eneste bold siden 11/11-17 i Golfarena Aarhus. Håber i alle har fået spillet lidt golf i det gode vejr. Råsted kan hvertfald klart anbefales. Tørt, ruller true og lækkert vejr :)
 11. Nicolai

  Erfaring med apple watch

  Har du ikke et hus der skal rives ned?
 12. Nicolai

  Erfaring med apple watch

  Hiver lige tråden frem igen.. Har Gamegolf, men dagens 9 huller endte med 50 slag, på 1 hul. Deler den ikke selv hullerne op eller gør jeg noget forkert? Starter med x-jern og slutter med putteren. Næste hul tager jeg så x-jern.. Burde den så ikke selv adskille hullerne?
 13. Nicolai

  Jumbo max grip

  Nu ved jeg ikke om dit hcp er opdateret, men det er almindeligt kendt, at nyere golfere, har en tendens til at klemme unødvendigt hårdt, hvilket jo ikke gavner for din finger, så hav også fokus på den del Del også gerne dine oplevelser, når du finder ud af, hvad der virker for dig, for der er sikkert andre der kan bruge de tips
 14. Nicolai

  Nye regler pr. 1/1-2019

  I dont break the law - I am the law.. Som Judge Dredd siger Jeg ved hvad du mener og har da også planer om at følge dem, men hvor er det da en tåbelig regelændring.
 15. Nicolai

  Nye regler pr. 1/1-2019

  Lige på det punkt, kommer jeg altså til at bruge de gamle regler, for det er virkelig et fjollet tiltag og må være foreslået af en med Gibbonarme..
×