Jump to content

Nicolai

Member +
 • Content Count

  2,958
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  61

Nicolai last won the day on August 10

Nicolai had the most liked content!

Community Reputation

378 Fremragende

About Nicolai

 • Rank
  Platin medlem

Profile Information

 • Køn
  Male
 • Lokation
  Silkeborg
 • Hjemmeklub
  Silkeborg Ry Golfklub
 • Interesser
  Fodbold, Cykling og selvfølgelig Golf.
 • Handicap
  15.3
 • Højre / Venstre
  Højrehånds spiller
 • Hvad er der i baggen
  Driver: Taylormade M2
  Hybrid: Taylormade M1 19+23 grader.

  Jern: Srixon Z545/6451/2" -2*
  Wedge: Titleist SM6 56/60
  Putter: Taylormade Spider Red limited.

  Bag: Callaway
  Trolley: Clicgear 3.0
  Sko: Nike

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Som metalarbejder, så er jeg heller ikke så hooked på ståluld Jeg bruger samme princip som Kitter, men tilføjer dog at jeg tager et stykke korn sandpapir og sliber let og vasker rent bagefter.
 2. Du har 12 dage til start, så er det ikke ud og afprøve din gameplan?
 3. Enig! Det er og vil altid være et følsomt emne, men er helt enig i dit svar
 4. fejl citering Det er ca det samme jeg/vi gør. om der står mit eller en andens navn på kortet betyder ikke det store, bare vi er enige om scoren. Jeg tolkede det som om, i ikke melder/spiller EDS eller er det helt skævt? Eller snakker vi kun scorekort bytning?
 5. Det er hvertfald det @Bojoerge skriver på side 1 Hånden på hjertet - Hvad gør i så med scores?
 6. Det synes jeg er både god stil og en helt klar fair grund, for der er jo ikke noget ved at være usikker på sit eget spil og skulle forsøge at teste tingene af, samtidig med at man skal spille med nogen man ikke kender.
 7. Bragte det egentlig kun på bane, da Amerikanerne mister muligheden for indlevering på egen hånd Jeg har hørt: "Du har et bedre hcp end os" - "Vi går bare stille og roligt og hygger" - "Vi spiller om noget" osv. Jeg synes det er noget pjat og mine bookinger står altid åbent for alle, uanset køn, alder og hcp. Det er ikke sikkert man klikker sammen, men så har man jo prøvet det Men de gange jeg har spillet med fremmede, så bliver isen hurtigt brudt op pga det du nævner og så hygger man sig ellers bare Det må også blive målet, for der er ikke meget sjov i at spille alene, udover runderne ikke tager så lang tid Nå back to topics. Jeg hilser systemet velkommen og er spændt på at se, hvordan det kommer til at fungere.
 8. Problemet er at uanset, hvilken sportsgren man vælger, så vil der ALTID være nogle, som ikke følger reglerne i et forsøg på at vinde, men hvis man ikke selv åbner munden overfor den slags, så sker der aldrig en dyt. Hvis man vil snyde sig til et par flasker vin og lidt ros, så er man godt nok sørgelig. Nu skal det ikke blive til et tudeiindlæg, men min situation er sådan, at jeg er flyttet til en by, hvor jeg ikke kender nogen, der spiller golf. klubben (begge baner) har 1 turnering, frem til oktober, som jeg kan deltage i og det er KM. Herreklubben spiller på et tidspunkt, hvor jeg ikke kan nå at være med og Mandagsklubben spiller "kun" 9 huller og lidt af princip så spiller jeg kun EDS på 18 huller. Der er selvfølgelig mulighed for nye bekendtskaber ved at deltage mandage og så bide i det sure æble mht 9huls EDS. Og så er der de mange afvisninger på anlæggene, hvor flere har haft en masse undskyldninger for ikke ville spille sammen. Så hvordan skal jeg få et retsvisende hcp, når muligheden for at spille med andre, stortset ikke er tilstede? Jeg har fundet løsningen, men den falder ikke i god jord hos mange, men hellere den løsning og jeg har et retsvisende hcp, end jeg stiller op til en turnering og høster løs på øverste hylde.
 9. Enig i at fifleri er snyd, men det er ikke min pointe - Jeg er træt af, at jeg ikke kan indlevere alle scores, fordi det kræves at der er markør med, men det er en gentlemansport og du er tilsyneladende medlem med et par stykker/håndfuld og der tænker jeg at du skal rette din "vrede" mod kontoret, så de kan få bugt med den slags. For selvfølgelig skal du da ikke afgive din plads til sådan nogle. Har dog aldrig snydt med en score. Langt hen ad (runden) vejen, går man jo ikke det samme sted, så ingen kan se, hvad man laver af unoder, mens der kigges væk, så hvad skal en markør så bruges til, udover fortælle, hvilke fejl man har begået, mens h*n så det?
 10. Hvis du normalt spiller til 100, så tror jeg ikke nogen ville tro på din 54'er alligevel Jeg kan godt irritere mig en del over, at EDS uden markør ikke bliver anskaffet - Spiller utallige runder alene. Og snyder jeg til en lavere score, så snyder jeg kun mig selv.
 11. Men med alle de Facebookgrupper med salg - er det så ikke bare at gå i modvind hele tiden? Og skal være ærlig at sige, at jeg ikke kigger, da det ikke er derfor jeg kommer herinde Måske skulle du prøve at lave en test og se, hvor mange der bruger/køber herinde, inden du bruger tid/ressourcer på det
 12. Meget bedre - Jeg kan leve med det, men stod det til mig, så røg den kæmpe blok med salg længere ned og topics op. Jeg ved ikke hvor meget det bliver brugt (personligt bruger jeg det ikke, men giver det penge til dig, så ingen alarm herfra).
 13. @claust Når noget virker, så skal man ikke pille ved det.. Det her er hvad jeg møder når jeg logger ind og så at sige, så er det ikke pænt! Før var det da til at overskue, men at skulle scrolle en hel side ned, for at se topics er træls.
 14. Nicolai

  Scores 2019

  Da jeg ikke kan finde mine gamle scores i Golfbox, pga en administrativ fejl ved enten min gamle klub eller DGU. Men jeg husker, at jeg et år fik en regulering ved årsskiftet, trods for at jeg kun havde 2 nedskrivninger, 4-5 opskrivninger og en hulens masse i neutralzonen, dog flest lige på grænsen til opskrivning. Mindes at det var 1-2 jeg blev rykket ned. Er det sådan det nye system kommer til at fungere, hvis man lander i den høje ende af neutralzonen, set over en sæson? Hvis ja, hvorfor er jeg så blevet reguleret? Den anden del mht de bedste scores er jeg med på, men som jeg lige ser det nye hcp system, så virker det ikke helt nyt for mig alligevel, da jeg fik en sådan regulering for nogle år siden.
 15. Kunne godt ligne noget Australsk shepard/hyrdehund.
×
×
 • Create New...

Important Information

Ved at bruge forum accepterer du vores Privacy Policy og Terms of Use for brug af siden