Jump to content

Nicolai

Member +
 • Content Count

  3,036
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  62

Nicolai last won the day on December 5 2019

Nicolai had the most liked content!

Community Reputation

389 Fremragende

About Nicolai

 • Rank
  Platin medlem

Profile Information

 • Køn
  Male
 • Lokation
  Silkeborg
 • Hjemmeklub
  Silkeborg Ry Golfklub
 • Interesser
  Fodbold, Cykling og selvfølgelig Golf.
 • Handicap
  15.3
 • Højre / Venstre
  Højrehånds spiller
 • Hvad er der i baggen
  Driver: Taylormade M2
  Hybrid: Taylormade M1 19+23 grader.

  Jern: Srixon Z545/6451/2" -2*
  Wedge: Titleist SM6 56/60
  Putter: Taylormade Spider Red limited.

  Bag: Callaway
  Trolley: Clicgear 3.0
  Sko: Nike

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Nicolai

  Scores 2020

  Enig i at man slår mere frit, men jeg stiller mig op med præcis samme mindset, som var det en tællende bold, men fra tee, så munker jeg den i øst og vest. Jeg venter på bedre vejr, så jeg kan teste noget vægt af på skaftet. Fik nogle lektioner i sommer, som har hjulpet på retningen (vel at mærke kun på range).
 2. Hvis man skal se positivt på det, så kom han da ikke derfra, uden skader på sin egen bil.
 3. Nicolai

  Scores 2020

  Det og driveren har alle dage været mine største svagheder. Og varierer også med hvad jeg slår med. Kender følelsen Jeg varierer også med, hvad jeg bruger, ikke fordi jeg tror det er noget dårligt, for teknikken/udførslen er jo mere eller mindre ens. Jeg chipper også bedst med et 9 jern. Jeg har bare bidt mærke i, at jeg på Range slår driveren som jeg gerne vil, men fra tee, så gør den noget andet og det samme gælder for chips. Det er så snart slaget tæller, så får jeg åbenbart gjort noget helt anderledes end på træningsanlægget. Og hvis jeg bare kunne halvere antallet af dårlige drives og elendige chips, så ville jeg kunne barbere 5-7 slag af pr runde. Jeg har flyttet mig 2.0 på en HEL sæson og er milevidt fra min hcp 10 fra 2017. Så fjoller rundt i 15.6.
 4. Nicolai

  Scores 2020

  Nok det mest youtubede på min computer! Jeg har efter 10 års golf stadig ikke lært det...
 5. Jeg kunne godt savne noget lignende. F.eks Greens udformet som en dartskive, hvilket jo kan købes som en slags måtte. Jeg har 22km til min bane, der ligger en tættere på, men synes desværre den er for kuperet og har et lidt tvivlsomt layout, men til gengæld har de overdækket range, fri rangebolde og et ganske udemærket træningsanlæg. Men banedesignet gør desværre at den er fravalgt.
 6. Sådan noget måtte de også gerne gøre i min klub Det highlightede, hvad mener du med det? Har de alt muligt reklame stående da?
 7. Ledige tider. Træningsfaciliteter. Socialt samvær. Klubarrangementer. Må være mine prioriteter og punkt 1 gjorde at jeg nedgraderede mit nuværende medlemsskab, da jeg ikke kunne finde ledige tider, der passede mit behov, således at jeg "kun" har spilleret på een bane, men får dog stadig 33% rabat på den anden, men bibeholder muligheden for at træne på anlægget. Punkt 4. synes jeg desværre ikke der er så mange af, savner nogle månedlige turneringer. Vintertur kan jeg heller ikke deltage i, jo 50%, da de sidste 50% foregår om onsdagen kl 13.
 8. Det korte svar er faktisk - Nej det har jeg ikke oplevet Kan det så have noget med greenkeeperarbejde at gøre? Vores blev hvertfald sur over at vi gik ud på 10'eren. "Det er dumt det der, for jeg skal til at klippe" - Så kørte han ellers op på greenen og klippede og siden så vi ham ikke. Jeg kunne godt mærke, at min lunte blev en anelse kortere, for så må man sgu til at bruge hjemmesiden eller facebook og informere om, hvad man har af planer for dagen. At man ikke må gå ud på 10'eren på dage, hvor der ikke er ret mange, (Der var iøvrigt 6 tider booket, så vi valgte, som de eneste at gå bag9) synes jeg er noget fis.
 9. Vi skal bruge golfbox og bekræfte tiden. Har dog ikke hørt, at man kan miste spillerettigheden. Vi har ikke boldrende, så der er faktisk kun golfbox som mulighed, men de dage, hvor der ingen er, så booker jeg ikke altid tid, men det kan da godt være der er noget omkring, at de gerne vil vide, hvem der er ude på banen i tilfælde af torden. Min egen teori hælder dog mest på, at de kan føre statistik over hvor mange runder der bliver spillet, men også et sideløbende samarbejde med restauranten, så denne kan se, hvor meget mad der skal bestilles/laves.
 10. Jeg kan ikke helt finde ud af, hvad præcis vi er uenige om? Jeg er fortaler for IKKE have indskud, da det øger chancerne for at få flere medlemmere og dermed og øget indtægt på den lange bane. Med 210 medlemmere i Brundtland, så kan det umuligt køre rundt, så jeg er slet ikke overrasket, hvis nøglen drejes helt om. 18 huller + P&P, Hotel osv. vil aldrig kunne finanseres af 210 medllemere indskud eller ej. En 4 dobling ville måske lige kunne få det anlæg til at løbe rundt.
 11. Hvad tænker du på, når du skriver, at det kommer an på klubben? Og enig i at der skal flest muligt i kassen, men som Kaizer også skriver, så er det på sigt bedre at have 20 betalende end 10 med indskud. Indskuddet dækker jo ikke ret længe og er kun en lappeløsning. Og jeg er sikker på at de fleste nok ville vælge klubben uden indskud. Jeg tænker også at det nok er mest udpræget med venteliste i det sjællandske, det er ikke lige noget jeg har kendskab til her i det midt/sydjyske.
 12. Godt nytår alle sammen - Håber alle er kommet godt ind i 2020. Da jeg ikke havde nogen planer for nytårsaften, besluttede jeg mig for at spille 9 huller i dag. Lad mig hurtigt konstatere, det gik ikke heeelt så godt 🙈 Først glemmer jeg min driver og 3w, så har kun 4 jernet, som det længste, men afsted det gik. Koldstarter, slår midt i fairway og så er vi igang. Det går sådan set også fint fra tee på alle 9 huller, men den lange pause fra Oktober og til nu, har gjort at jeg har mistet feelingen TOTALT fra >50m og kombineret med en strid vind, så satsede jeg nok lidt for meget, med det resultat, at jeg duffede alt for meget, uanset valg af jern. Scoren var helt i hegnet og lød på +18 og det er endda med et 19m birdie put🤪. Så en stor samling tripler og sjovt nok også lige 3x3 puts på de sidste 3 huller, da stimpmeteren steg fra normal til fuldstændig håbløs. Og med 3 jerns vindforskel på de fleste huller, så blev det pludselig en noget sværere runde end håbet på. Men nu er sæsonen i gang og der skal trænes en hel del mere i 2020, end de tidligere år. P.s billedet er fra hul 3 Par 3 i Ry, man kan lige ane at min bold ligger i forkanten til venstre for flaget, hvor jeg så holer de 19m.
 13. Hos os er det dog en aktie, som kan betales over 7 år eller kontant, som man så sælger tilbage igen, når man melder sig ud. Dem (mig) som vælger 7 år får dem ikke retur, hvis udmeldingen sker inden de 7 år. Men synes indkud er en fis i en hornlygte og blot et skjult gebyr, som man oftest ikke ser igen. Jeg har dog også et kæmpe irritationsmoment over, at man skal betale for at slå med rangebolde, jovist er der forbundet nogle udgifter til indsamling, men de klubber jeg har spillet i, har man haft frivillige indsamlere og det har fungeret fint. Jeg kunne forstå brugerbetaling, hvis det var Pro V1 f.eks, men almindelige rangebolde giver jeg ikke ret meget for. Jeg kan dog ikke se problemet i at i din klub @Kaizer at de ikke eftergiver det indbetalte, for tænker at klubben vel i god tid meldte ud, at indskud blev droppet? Dem der gjorde krav på det, synes jeg bare er en smule smålige og burde være glad for at det blev droppet, så der kunne komme flere medlemmere til og dermed også en sundere økonomi bla.
 14. Vedkommende må have en defekt hjerne..
×
×
 • Create New...

Important Information

Ved at bruge forum accepterer du vores Privacy Policy og Terms of Use for brug af siden