Hop til indhold

Nicolai

Medlem +
 • Antal indlæg

  2.687
 • Medlem siden

 • Senest besøgt

 • Dage vundet

  46

Nicolai vandt dagen den December 9

Nicolai havde det mest likede indhold!

Community omdømme

337 Fremragende

Om Nicolai

 • Rang
  Platin medlem

Profilinformation

 • Køn
  Male
 • Lokation
  Kolding
 • Hjemmeklub
  Birkemose GC
 • Interesser
  Fodbold (kun fra sofaen), Cykling og selvfølgelig Golf.
 • Handicap
  15.3
 • Højre / Venstre
  Højrehånds spiller
 • Hvad er der i baggen
  Driver: Krank Rage 12*

  Hybrid: Mizuno JPX 825 22*

  Jern: Titleist AP1 5-PW, XP95. Forkortet 1/2" -2*
  Wedge: Titleist SM5 50/12
  Putter: Odyssey white ice 2ball 34"

  Bag: Big Max Cart bag.
  Trolley: Clicgear 3.0
  Sko: Nike TW14 Master edition og white/grey.
 1. Hvordan fungerer den nye forside?

  Du er også MEGA gammel! Har ingen problemer der, kun grå hår og manglende skæg, så holder da lige øje, hvis der kommer et middel der virker Haha..
 2. Hvordan fungerer den nye forside?

  Hehe.. Det tænker jeg heller ikke det var, men troede det var det han mente Aha.. Jeg troede det var relateret til det man søgte/klikker sig ind på. Sådan plejer det at være når man Googler og vupti, så kommer der en reklame frem på Facebook netop som man har været inde på F.eks Elgiganten osv.
 3. Hvordan fungerer den nye forside?

  Som i at det er ting jeg har søgt på? I så fald ved jeg ikke hvem der har adgang til min computer, for søger ikke på dating eller lignende Synes det er en skam der er så mange af den slags reklamer, hvilket jeg godt kunne forestille mig at kunne holde folk væk.
 4. Hvordan fungerer den nye forside?

  Der er rigtig mange dating reklamer.. Og jeg lever i et lykkeligt forhold og selv med slettede cookies og historik så får jeg næsten ikke andet.. Temmelig irriterende. Forståelsen for at siden har reklamer, men kunne de i det mindste ikke være golfrelaterede så?
 5. Black Friday

  Tilbuddene synes jeg ikke er noget særligt. Dog fik vi 40% i City vest, da centeret tilbød 20% på gavekort og mange af butikkerne også 20%, så det var en god deal. Hvis man er en af dem der gider stå i kø eller støvsuger nettet igennem, så kan der være rigtig mange penge at spare, som i f.eks @peejays tilfælde, men generelt set, så er tilbuddene ikke noget der får mig til tasterne eller ud i butikkerne. Især ikke i golfbutikkerne, for synes de mange gange om året kører med både 30-60% på forskellige kollektioner/produkter.
 6. Golftur 10-12 personer

  Jeg er helt enig her. Det er et stille resort og der er et godt stykke vej til festerne, hvis det er det man også vil kombinere turen med. Bliver også mit næste valg pga køretiden og har også kun hørt meget godt om den. Retter det lige til Lakes course og det er der en god grund til Det er en stor og åben bane med masser af vand OG sand. Old Course er lidt smallere men i mine øjne mere naturskøn.
 7. Golftur 10-12 personer

  Jeg har 3 gange været på Schloss Lüdersburg og det er 2 fantastiske baner. Banerne er vidt forskellige. Husk baneguide. Personligt foretrækker jeg buggy, hvis man spiller begge baner samme dag. Der er 2 restauranter og personligt synes jeg den i klubhuset serverer lækrest mad. I klubhuset er der også en lille bar/lounce område. Hytter er der ikke, men lejligheder på den modsatte side af resortet, hvor den anden restaurant også ligger. Og de lidt mere luksuriøse på den anden, sammen med wellness. Jeg kan kun give de bedste anbefalinger til stedet. Også selvom der er et stykke vej fra rangen til Old Course. Undersøg hvordan det er med vejarbejde på A7 i og omkring Hamborg, for da vi var afsted var der rigtig meget køkørsel. Edit: For at spare lidt på beløbet, så vælg de billigste værelser, så får i formodentlig en af lejlighederne på den modsatte side og SÅ stor forskel er der heller ikke. Kun afstanden til Wellness som ligger i Stallungen ved siden af hovedbygningen og afstanden til banerne/træningsanlægget.
 8. Hvordan gik 2017 for dig?

  Ja vores historie ligner hinanden meget. Jeg har også følelsen af at jeg godt kan mere, men må indrømme at jeg er kommet dertil, hvor jeg nok bare erkender at single hcp ikke er noget jeg kommer. Mine runder er lidt som vinden blæser. Enten går driveren skæv eller også er jernslagene problemet (retning), men på det seneste har det været putteren, der har været helt håbløs ringe og når man så laver 4-6 treputs, ja så er det sgu svært at rykke andre steder end op i hcp. Jeg læser "Every shot must have a purpose" og i den står der mange gode ting, som jeg vil prøve at bruge noget oftere. - Opgive golf gør jeg helt sikkert ikke
 9. Godt at høre og bliv endelig ved med dig + dine bidrag, når du føler for det. Helt enig - Bliv endelig ved med at opdatere
 10. Hvordan gik 2017 for dig?

  På hcp siden en helt forfærdelig sæson med kun opskrivninger og i år blev det desværre ikke til nogen runder under 80. Men på mange andre punkter et godt år. Har fået mere styr på chip, mine slag generelt og et sundere mindset, men jeg har bare haft så mange forskellige ændringer og tiltag, at det ikke nåede at blive samlet og ført ud på banen. Nu hvor mit mindset er blevet bedre, så vil jeg igen prøve at kaste mig over statistikker, da det jo er lidt sjovt at måle sig selv med andre.
 11. løs snak, træningsredskaber

  Jeg købte sidste vinter sådan et tæppe her til 199,- i Jysk, som jeg bruger til at chippe fra. Det gode er at man kan simulere forskellige lejer og giver en visuel følelse af at man står på græs. Som mål lavede jeg en æske på 30x20 og lagde et viskestykke i, da boldene ellers hopper op. Jeg stillede den op ad en papskive, som jeg først havde beklædt med et lag skum fra et liggeunderlag og et tæppe for at dæmpe lyden, hvis jeg skulle slå for langt. Alt i alt et godt træningsredskab til under 250,- Jeg har øvrigt lige bestilt en tripod med fjernbetjening ved Aliexpress til 20,- så der kan optages bedre videoer af svinget.
 12. Det har været til debat før, men når en enkelt bruger blev ved med at misbruge det, så blev det desværre sådan. Desværre er flere af de personer du nævnte før ikke aktive herinde, men personligt er jeg glad for at du stadig opdaterer med din viden. Det bliver aldrig kedeligt at lære noget nyt
 13. hvor mange EDS runder har du spillet?

  Det kan du godt. Banen skal bare have de normale ratings som vi kender herhjemmefra og så skal scorekortet leveres i klubben.
 14. Opdatering: Jeg tog trolleyen med ud til min kammerat, hvor der blev lavet en ny test og kontrolboxen blev åbnet. Og hvis begge testcentre, som Affordablegolf brugte, havde gjort det samme, så ville de have opdaget en dårlig lodning og en løs ledning. Hvis jeg var sur og skuffet før, så kan i nok gætte jer til, hvordan jeg har det nu.
 15. Det stod der desværre intet om på eBay og måtte spørge 2 gange om det via deres mailsystem der, før jeg fik et “Yes”. Jeg har ikke læst Motocaddy eller (tog mig 5-10min at finde dit citat) Affordable Golfs skriv om det. Jeg forventer at når man stiller spørgsmål ala mit, så får man et lidt mere uddybende svar, hvis der er noget man skal/bør være opmærksom på. Det er i mine øjne vigtig viden. Jeg har intet hørt fra dem siden min sidste mail og min anmeldelse på Trustpilot, men får formodentlig et standardsvar ligesom de andre med dårlig oplevelse. At sende den retur 2 gange har jeg ikke planer om. Medmindre det er for at få penge retur. Ærgerlig og skuffet, er jeg hvertfald.
×