Hop til indhold

Nicolai

Medlem +
 • Antal indlæg

  2.652
 • Donations

  kr 0,00 
 • Medlem siden

 • Senest besøgt

 • Dage vundet

  43

Nicolai vandt dagen den August 21

Nicolai havde det mest likede indhold!

Community omdømme

334 Fremragende

Om Nicolai

Profilinformation

 • Køn
  Male
 • Lokation
  Kolding
 • Hjemmeklub
  Birkemose GC
 • Interesser
  Fodbold (kun fra sofaen), Cykling og selvfølgelig Golf.
 • Handicap
  15.3
 • Højre / Venstre
  Højrehånds spiller
 • Hvad er der i baggen
  Driver: Krank Rage 12*

  Hybrid: Mizuno JPX 825 22*

  Jern: Titleist AP1 5-PW, XP95. Forkortet 1/2" -2*
  Wedge: Titleist SM5 50/12
  Putter: Odyssey white ice 2ball 34"

  Bag: Big Max Cart bag.
  Trolley: Clicgear 3.0
  Sko: Nike TW14 Master edition og white/grey.
 1. Mit sving

  Mine ender også lidt i hver sin side er Fairwayen og skal jeg ned og ramme midten oftere, så skal jeg hvertfald have trænet mit sving noget mere. Jeg kan "nemt" ramme indenfor vores 2 200m pæle på range, som står med ca 50-60 meters mellemrum, men det er noget helt helt andet, når jeg skal på banen Hvis bare jeg kan ramme noget mere i midten af fairwayen, så er jeg mere end tilfreds med mine længder. Og har da også drives på over 250m, meeeen det er med rul, vind i nakken osv. Men måske et par ture derop ville kunne give mig et bedre billede af mine gennemsnitslængder, som nok ligger tættere på 185-195m end 200-210m. Er de kortere bliver jeg overrasket og ligeså, hvis de er længere end det.
 2. Mit sving

  Nogle lange drives du får sendt afsted Jeg ligger måske, på en god dag omkring 200-210m carry Må nok hellere lige kigge forbi det center og se om jeg kan trække lidt flere meter ud af den lange pind
 3. Erfaring med Srixon z565 vs z765

  Det er noget øv, men tag en snak med @Golfkid han er desværre ekspert i dårlig ryg og er sikker på at han nok kan komme med et par gode fifs. Og lyt meget gerne til det @osholm, @Rosenberg og @LHW siger, når det kommer til udstyr, de har alle 3 stor viden indenfor det og det er førstnævnte der har hjulpet mig en masse med mit udstyr. Og kunne allerede efter første runde mærke en klar forbedring og sidenhen fået noget bedre teknik indøvet, så nu er det kun når jeg spiller mere ned 18 huller på gåben, at ryggen driller, men det kunne nok fixes med noget fysisk træning.
 4. Erfaring med Srixon z565 vs z765

  Hej Hellum.. Jeg testede fra DG R/S300 ellers nedad i både vægt og flex, indtil jeg ramte TT XP95. Jeg spiller i dag med meget blandet flex og vægt, da der er forskel på flex i de forskellige skafttyper, selvom der står R/S på skaftet. Det var i en proshop og har efterfølgende ikke haft nogen problemer med øm ryg. Jeg vil dog foreslå at du får tjekket svinget, for du er allerede nede i en lav vægt, selvom du kan komme længere ned med grafit og det kan jo være at du bruger ryggen mere end du bruger hofterne og så har du jo en del af forklaringen (sving teknisk, hvertfald. Om du så har andre fysiske skavanker ala skæv ryg ved jeg ikke) og det er da en start. Du kan også optage en video og smide den ind i videotråden, så ved jeg der sidder nogle herinde, som har langt mere forstand på svinget end jeg har og som kan vurdere om du kan ændre noget, som kan hjælpe dig af med problemerne
 5. Golf og slidgigt i tommelfingeren

  Det er lidt af en spøjs udmelding din træner har.. Enhver træner har sine favorit metoder, men hvis du fortæller ham om det problem, så bør han da hjælpe dig eller henvise til en der kan. Jeg spiller med en der bruger baseball grip og bruger det selv når jeg chipper, så start med at chippe sådan, så kan du senere overføre det til de lange slag. Det er kun et spørgsmål om tilvænning og der findes ikke noget grip der er mere rigtigt end andet.
 6. Erfaring med Srixon z565 vs z765

  Det er præcis samme oplevelse jeg har med mine. Jamen på en af de efterhånden mange Facebookgrupper med køb/salg af brugt udstyr. Jeg ved ikke hvor du er fra, men jeg fik hjælp af @osholm til at skifte skafter. Jeg kender nogenlunde hvad jeg har brug for, da jeg efterhånden har købt mig fattig i forkert udstyr, så nu ved jeg at jeg har det godt med True Temper Xp95, som hjalp meget på en dårlig ryg. Husk at fordi du er 192cm, så er det ikke hovedet du slår til bolden med, men med din højde, så er det ikke utænkeligt, at du spiller +1. Du kan dog selv måle det ved at bruge en WTF (Wrist to floor) måling, som giver dig et bedre billede af spille længden. Hvad du skal have i af skafter, kan du kun selv føle dig frem til og gerne målt op med noget trackman/fligtscope, selvom jeg ikke er fan af de 2 ting, da det desværre oftest bliver mand mod maskinen, men i så fald for at se, hvor meget udsving der er. Hvis du har mulighed for det, så kan en demodag være god at teste skafter, hvor du står på range og bedre kan se, hvad der sker. Mit skifter ved 8i ja. Og jeg kan ikke mærke overgangen.
 7. Erfaring med Srixon z565 vs z765

  Hej Fish og velkommen til. Jeg har 545/745 sættet og har også prøvet det du nævner og jeg kan ikke mærke den nævneværdige forskel, men kan kun sige at det er et rigtig lækkert og tilgivende sæt, men det vigtigste er nu hvilket skaft du får sat på og ikke hvad der er for enden af det. Var det ikke pga lærlingeløn, så kunne jeg sagtens finde på at opgradere til det du nævner, men kan du finde et combo sæt af min model, så er der rigtig mange penge at spare. Jeg gav selv 2500,- og det havde vel spillet 5-6 runder. Håber det er et svar du kan bruge til noget ellers må du spørge løs
 8. Hvilket regntøj har du?

  Haha.. Du er syg i potten
 9. Hvilket regntøj har du?

  Siger den mand der er lettere at hoppe over end udenom.. faaat boy...
 10. Hvilket regntøj har du?

  Det er en svær beslutning jeg er ude i. Har en "Vandtæt" jakke, men mine gamle Abacus bukser kan ikke længere, så spørgsmålet er bare om det skal være nye bukser eller fuldt sæt. Og når der nu bliver nævnt at stretch er et must, så ender jeg også i et andet prisleje end planlagt.
 11. Hvilket regntøj har du?

  Fantastisk forklaring TLP. Jeg må lige lure lidt mere, for fristes af dit “Best buy for money”, så må lige tjekke kapitalen. Hvad nu hvis det er helt håbløst med benlængde, hvad gør jeg så? Ligger i en 33 i liv (52 i Backtee) men ikke over 31 i længde, så træder jeg på dem.
 12. Hvilket regntøj har du?

  Tak for feedback Kitter. Hvilken model har du? Jo farven er ligegyldig, men spiller bare mest i sort, så lidt nye farver skader ikke, men dog ikke et must. Hvordan er størrelserne?
 13. Hvilket regntøj har du?

  Nu har jeg besluttet mig for at investere i det eller det der ligner. Hvad har du og hvor er det købt? Jeg kigger på TLPs Cross, men er kørt lidt træt i sort/sort, så der må gerne være lidt farver på. Budgettet ligger på 1200,- da jeg på ingen måde ynder at gå frivilligt ud i regnen, så alternativer med “ukendte” mærker er også velkomne, bare det er vandtæt og åndbart.
 14. Scores 2017

  Jeg synes man skal deltage i de turneringer man kan også Klubmesterskabet. Klubben og især restauranterne bruger jo tid og penge på at sætte tingene op, hvilket jeg gerne vil være med til at støtte op om. Og hvis man har kone og børn, så må de altså finde sig i at man een gang om året skal deltage i klubmesterskabet og derfor ikke er hjemme så meget den weekend. Jeg kender også kun til turneringsfee på 50-100,-, hvertfald i egen klub.
 15. Scores 2017

  @MarkAA & @ploehmann Prøv at logge på Golfbox og gå ned til Klubturneringer i nederste venstre hjørne. Når i åbner den, kommer der en mulighed der hedder "Åbne Turneringer". I den er der mange muligheder for at søge.
×