Hop til indhold

Nicolai

Medlem +
 • Antal indlæg

  2.858
 • Medlem siden

 • Senest besøgt

 • Dage vundet

  52

Nicolai vandt dagen den November 25

Nicolai havde det mest likede indhold!

Community omdømme

359 Fremragende

Om Nicolai

 • Rang
  Platin medlem

Profilinformation

 • Køn
  Male
 • Lokation
  Silkeborg
 • Hjemmeklub
  Silkeborg Ry Golfklub
 • Interesser
  Fodbold, Cykling og selvfølgelig Golf.
 • Handicap
  15.3
 • Højre / Venstre
  Højrehånds spiller
 • Hvad er der i baggen
  Driver: Taylormade M2 og Cobra Fly Z.

  Hybrid: Taylormade M1 19+23 grader.

  Jern: Srixon Z545/6451/2" -2*
  Wedge: Titleist SM6 56/60
  Putter: Taylormade Spider Red limited.

  Bag: Callaway
  Trolley: Clicgear 3.0
  Sko: Nike TW14 Master edition og white/grey.

Seneste besøgende på profilen

Blokken med seneste besøgende er deaktiveret, og bliver ikke vist til andre

 1. Nicolai

  Bag setup

  Hehe.. Jeg læste slet ikke par5, men par4 Dog kunne jeg nå alle par5 i min gamle klub i 2, når driveren ellers ikke sendte dem i øst og vest fra tee Det er så ikke tilfældet i den nye klub, hvor selv par4 hullerne kan drille gevaligt.
 2. Nicolai

  Bag setup

  Hehe.. Det med passwords kender jeg alt for godt til Men godt at se dig igen
 3. Nicolai

  Bag setup

  Jeg synes jeg har en okay længde fra tee, som gør det muligt at komme på i 2-3, men jeg brugte bare aldrig de 2 hybrider, så de har bare stået i baggen, som ekstra fyld/vægt, men regner da med at det nye 4 jern kommer mere i spil. 3wooden blev egentlig kun købt, fordi den var billig og at jeg så slår godt med den, er jo kun et stort plus Har du fået ny konto?
 4. Nicolai

  Bag setup

  Hvis jeg ikke husker forkert, så ned til 17 på den ene og 19 på den anden. Det er kun fra tee jeg slår den, men kan godt slå den fra græs, men så skal jeg virkelig have fejlet fra tee, hvis den skal frem. 3wooden ligger omkring de 190, mens driveren ligger på 210m - plus rul. Dog nogle væsentligt længere pga den tørre sommer.
 5. Nicolai

  Bag setup

  Mit gamle setup var: Driver 2 hybrider. 5-p 56+60 Putter Og da jeg aldrig slår mine hybrider, ryger de ud til fordel for en 3w og et ekstra jern i baggen. Mht wedges og afstanden mellem P og 56, så slår jeg meget sjældent sådan, at jeg føler at jeg kommer til at mangle et eller andet mellem de 2. Så setuppet for 2019 er: Driver 3wood 4-p (nyt sæt) 56+60 Putter. Så 12 stks. @AkselBirke Jeg har 2 du kan prøve (stift) - begge kan justeres. Jeg synes hybrider er nemmere at slå end Fw,
 6. Nicolai

  Evaluering af sæsonen

  Jeg ærgrer mig også gevaldigt over det, for jeg havde nogle fine scores her og der. Og især dem under 80 slag betyder en del for mig, men det må jeg jo så bare få lavet om på. Haha.. Klubbens mest useriøse opvarmer og så gør du det samme som ham Jeg skal nok få mere tid til runder i 2019, det har jeg lovet mig selv og fordi man stifter familie, skal man ikke opgive sin hobby. Det må du lige uddybe lidt. Jeg fortalte blot at jeg meldte mig ud og meldte mig ind i samme kalenderår. Kunne forstå, hvis jeg havde været væk et stykke tid. Jeg har spillet Tollundgaard og Himmelbjerget. Tollundgaard er overraskende flot og spændende, trods for den kun har 9 huller, men og det er et stort et.. Træningsanlægget er ikke godt nok og så bruger de ikke golfbox, så man aner ikke om der er mange på banen. Prisen derimod er rigtig god. Himmelbjerget er en sjov bane, med et godt træningsanlæg. Medlemmerne er rigtig flinke derude Banen kan godt virke kuperet og svær, men bestemt en fin bane. Jeg selv spiller dog inde i Silkeborg og det er af 2 simple årsager, 54 huller og 2 fantastiske træningsanlæg. Prisen ligger lidt højere, men det er bestemt pengene værd. Jeg havde selv de føromtalte baner i spil, da jeg skulle vælge ny klub, men hvis valget står mellem Tollundgaard og Himmelbjerget, så ville jeg vælge Himmelbjerget, pga banen, de bedre træningsfaciliteter og de flinke medlemmere.
 7. Nicolai

  Evaluering af sæsonen

  Åbenbart valgt at slette mig helt eller bedt DGU om det, een af de 2 har hvertfald sørget for at ALLE mine scores fra 2010 og frem er pist væk. Jeg eksisterede ikke i DGU da jeg ville melde mig ind i den nye klub. Aksel har også et telt og en C/O adresse stående derude og så vidt jeg husker, heller ingen kæreste.. Det gør altså golflivet væsentligt lettere
 8. Nicolai

  Evaluering af sæsonen

  Tilfredstillende 2018? NEJ! Har spillet max 25 runder i år, hvilket er langt langt fra det jeg gerne vil. Ligeledes skulle jeg starte fra "nul" igen med helt nyt hcp pga en fejl fra min gamle klub, da jeg skiftede klub.hvilket jo i sig selv burde give et boost, men det har faktisk været træls at skulle forsøge at kæmpe sig tilbage til sit gamle hcp, hvilket jeg er langt fra, da jeg pt ligger i 17.8. Jeg har ikke haft det antal spillemakkere/tællende runder, som jeg gerne ville have haft. Nu er jeg så skiftet klub igen og der fik jeg desværre kun 2 runder, så ikke flere tællende runder for i år, men tilgengæld vil jeg bruge mere tid på at træne vinteren over, end jeg hidtil har gjort. Faktisk har jeg trænet en del mere i år, end de foregående og føler at jeg er ved at få styr på en masse ting, som jeg har haft det svært med igennem årene. Chip har altid været det jeg har været dårligst til, men det begynder at sidde nu. Så resten af året og foråret skal bruges på træning og så skal jeg altså have nogle flere runder i 2019 og målet for dette år, er at komme under 80 slag, som jeg ikke har prøvet siden 2016. Jeg har ingen hcp præferencer, men vil udelukkende fokusere på stabile runder, uden totale melt downs.
 9. Nicolai

  Hvad har du købt idag?

  Det er da en overkommelig pris
 10. Nicolai

  Hvad har du købt idag?

  Hvad ligger de i (kunne såmænd bar google det, men nu er jeg jo i gang med at skrive her ), nu hvor der både er 8'er og X'er XS'er og hvad de nu ellers hedder?
 11. Nicolai

  Nye Wedges....

  Velkommen til MNP Jeg er enige med gutterne over, dit sæt behøves ikke være ens hele vejen. Og spiller også med en blandede mærker i min bag. Wedges er standard lie, for som Årgang63 er inde på, så slår man rigtig mange forskellige slag og sjældent slår jeg fuldt sving med nogen af dem, så kan ikke se nogen grund til at ændre lie på dem. Det vigtigste er bounce og grinds, da man slår og angriber bolden forskelligt. Nogen tager tyk andre tyndt og underlaget har også en del at sige, men det er at prøve sig frem.
 12. Nicolai

  Dårlige websites

  Voldsomme priser ham Finn tog, de blev hvertfald ikke brugt på hjemmesiden
 13. Nicolai

  Engelske webshop

  Det er trist.
 14. Nicolai

  Engelske webshop

  Jeg har endnu ikke mødt en proshop/butik der har målt/nævnt dette for mig. Jeg ville gerne støtte op omkring at handle dansk, men jeg vil bare ikke betale 20/30% ekstra for en service, som jeg ikke mener jeg får. Nu er jeg dog alligevel spændt på at se, hvad der sker eller OM der sker noget, nu hvor Golfexperten er blevet monopol.
 15. Nicolai

  Hvad har du købt idag?

  Ny opdatering 3 wood fra Cobra Z-fly er også kommet tasken og nu også med ny putter. En Happy putter i grøn og gul og vi er RIGTIG gode venner! Utroligt at man altid skal opgradere, når sæsonen nærmest er slut
×

Important Information

Ved at bruge forum accepterer du vores Privatlivspolitik og Vilkår for brug af siden