Hop til indhold

Nicolai

Medlem +
 • Antal indlæg

  2.814
 • Medlem siden

 • Senest besøgt

 • Dage vundet

  48

Nicolai vandt dagen den April 19

Nicolai havde det mest likede indhold!

Community omdømme

352 Fremragende

Om Nicolai

 • Rang
  Platin medlem

Profilinformation

 • Køn
  Male
 • Lokation
  Silkeborg
 • Hjemmeklub
  Holstebro Golf klub
 • Interesser
  Fodbold, Cykling og selvfølgelig Golf.
 • Handicap
  15.3
 • Højre / Venstre
  Højrehånds spiller
 • Hvad er der i baggen
  Driver: Krank Rage 12*

  Hybrid: Mizuno JPX 825 22*

  Jern: Titleist AP1 5-PW, XP95. Forkortet 1/2" -2*
  Wedge: Titleist SM5 50/12
  Putter: Odyssey white ice 2ball 34"

  Bag: Big Max Cart bag.
  Trolley: Clicgear 3.0
  Sko: Nike TW14 Master edition og white/grey.

Seneste besøgende på profilen

Blokken med seneste besøgende er deaktiveret, og bliver ikke vist til andre

 1. Nicolai

  At lukke igennem...

  Jeg er helt enig med dig i den form for gennemlukning. Mange bliver faktisk stresset over at skulle lukkes igennem på teestedet og det ses ofte med en tur direkte i skoven/søen osv. Det er den samme metode jeg selv foretrækker, medmindre spilleren ønsker andet.
 2. Nicolai

  2 Testere søges....

  Hvis du skal bruge en tester mere, så vil jeg gerne melde mig, da jeg er træt af at have scorekortet siddende på trolleyen og i lommen bliver de enten våde eller glider op pga friktionen. Tillægsspørgsmål, hvis du ikke kan bruge en tester mere.. Hvad bliver prisen og har du overvejet muligheden for brodering på? Umiddelbart kunne jeg godt savne en elastik til en blyant i midten af folden, så det hele er samlet.
 3. Nicolai

  Afbrændte fairways...

  Det gør jeg normalt også, hvis der er græs, men her var jorden helt bart og prøvede et par gange, men det var lidt mere risk end reward, da jeg ikke følte at jeg havde nogen kontrol.
 4. Nicolai

  Afbrændte fairways...

  Mine scores ligger ikke til at jeg har lyst til at skrive om dem, men rammer neutralzonen (nemt nok med mit hcp på 17.4 :P), men de hårde underlag (Kolding bla) gør at jeg 2-3 gange i går puttede 20-25m fra green og ind. Jeg kan ikke komme nok under og ville flække hvis jeg forsøgte andet.
 5. Nicolai

  Tips til Tollundgaard ??

  Det er lidt sjovt du nævner det med at være usikker.. Det får mig til at tænke på en kammerat og hans kone. Hun var ved at opgive golf, fordi hun følte at hun var dårlig, ikke spillede godt nok og havde svært ved at få tingene til at hænge sammen derude, så mange af deres runder endte op med +5 timer, fordi de lukkede igennem og hendes score var langt fra neutralzonen, trods hcp 55. Så er det jeg igen tænker på om man ikke skulle have satset noget mere på træning og sat kravene op, inden man lod hende gå derud.
 6. Nicolai

  Tips til Tollundgaard ??

  Og det er jo sådan noget kaninmatcher skal bruges til. Ohh glemte faktisk lige en anden ting.. Stille bagen så man kan se, at der er nogen, når de er i skoven og lede. Jeg var ved at ramme 2 ældre i Tollundgaard, da de pludselig kom ud fra skoven, selvom jeg havde set dem gå bagom træerne, men de var gået tilbage og ud igen.. Lige mht stille udstyret rigtig, så oplever jeg dog at nogle klubber ikke altid er lige gode til at skilte, men ved dog godt, hvad du mener. Man kan altid finde nogle ting, men jeg synes at det jeg har fremhævet godt kunne skabe bedre oplevelser på banen. Både for de nye spillere, men også for de erfarne. Omend nogle vil mene det er strenge krav, men jeg synes kun det kommer folk tilgode
 7. Nicolai

  Tips til Tollundgaard ??

  Det var også hende, der ikke blev lukket igennem af 4bolden og jeg var også meget tålmodig, men når man alligvel ikke bliver lukket igennem, så gjorde det ikke så meget, meeeeen vi var altså lige i hælene på dem hele tiden, så det var faktisk ikke hendes skyld. Det med økonomien kan jeg godt se for mig, men hvis folk ikke kan finde tid til 5 timer, så melder man sig jo ud og så er man jo lige vidt. Det vil betyde at man skal sætte ca 8 timer af til en runde golf og det tror jeg ikke ret mange koner er glad for. I den beregning har jeg transport, udpakning, indtjekning, opvarmning, en øl efter runden, nedpakning og hjemtransport. Jeg ved med garanti at min kæreste ikke tillader det. Præcis lære at slå til bolden, det er netop det undervisningen er til for og hvis man kun kan slå 50m, så er der noget i undervisningen der er gået galt. Min pointe går også mere overordnet på at der bliver kørt lige hurtigt over mange, men vigtige ting til de kurser. Og her nævner jeg lige de mest basale.. Holde et fornuftigt tempo. (Gøre sig klar på vej op til bolden og ikke vente til man er kommet frem) Lukke igennem. (Accepter at man ikke spiller så hurtigt og præcist) Rette nedslagsmærker. (rettede engang 35 nedslagsmærker op med en makker, mens vi ventede på en 4bold som heller ikke lige gad lukke igennem) Og komme væk fra green, når der er puttet ud. (flere gange ser jeg folk stå og skrive scorekort på greenen) Punkterne gælder dog ikke kun nye, men også erfarne spillere, men det er punkter jeg tit ser, når jeg spiller med en ny.
 8. Nicolai

  Tips til Tollundgaard ??

  29 point er væsentligt flere end de 3 point hende jeg spillede med fik på 9 huller. Så der vil jeg altså ikke mene eller påstå, at du ikke bør spille. Og du spiller heller ikke i hcp 16, fordi du er heldig. Hvorfor ikke gøre mere ud af det til kørekortet? - Altså sætte nogle større krav, fremfor at hæve hcp'et for at skabe noget succes? For mig viser det jo at der bare skal køres flere medlemmere ud på banerne. Jeg hører kun folk sige - "Hvis jeg skulle igennem de krav, så var jeg ikke startet".. Man kaster jo heller ikke en ud i vandet, hvis personen ikke kan svømme..? Og jeg hænger mig i at jeg måtte vente 13 slag, før jeg kunne få lov til at slå til bolden og jeg skulle 165m ud. Seriøst.. 13 slag..
 9. Nicolai

  Tips til Tollundgaard ??

  Jeg synes nu det viser et godt billede af, at en runde nemt kan spilles på kortere tid, hvis man lukker igennem. En runde bør ikke tage mere end 4 timer max, i så fald spilles der for langsomt. Jeg siger ikke at man skal skynde sig, men rigtig mange minutter kan spares, hvis man beslutter sig på vejen op til sin bold og ikke først, når man kommer derop, skal have kikkerten frem, prøvesvinge, vælge nyt jern, beregne vind og vejr.. Jeg selv bruger måske max 1 min på at træffe en beslutning og tør næsten sige, at det er tæt på det halve. De fleste jeg spiller med slår når man er klar og det er uanset, hvor på banen man ligger Måske skulle jeg prøve det, for så kan det måske være at jeg ikke træffer så mange dårlige beslutninger Jeg oplever nemlig ofte at nyere spillere ikke helt har styr på, hvad det vil sige at lukke igennem og hvornår man skal/bør gøre det. Og det synes jeg godt man skal fokusere noget mere på i undervisningen. Jeg retter den lige til 3 ud af 5 fejl, da jeg læste forkert, men det er også mange. Fejlene synes jeg ligger klart i de sidste 2 for det er lige netop dem, der afgør hvordan ens egen runde og andres runder bliver. Det kan og vil aldrig blive noget succesfuldt, ved at lukke en ud på stor bane, som ikke kan nå green og så kun have 1 put for 1 point og jeg har virkelig set mange spille på den måde. Enelektioner er kun en stort plus, som jeg ikke tror ret mange klubber tilbyder, for det er oftes fællestræning. I min optik virker det mere som om, at man bare skal have skudt nogle nye medlemmere afsted, men jeg kan altså bare ikke se fidusen i at lukke folk ud på stor bane, hvis man ikke kan spille. I min gamle klub hævede man hcp fra 54 til 72, for at flere får en succes.. Dét kan jeg kun tolke således at de spillere er rigtig dårlige og kun med et højt hcp opnår de lidt succes og på den måde holdes de længere i klubben. - Ret firkantet skrevet
 10. Nicolai

  Tips til Tollundgaard ??

  4/5 store fejl, som gør at mange kommer alt for tidligt ud på stor bane og som får mange til at få en dårlig oplevelse og et hurtigt golfstop. Der burde i min optik gøres meget mere ved træningen og ikke lukke folk for tidligt ud, for det er ødelæggende for ens eget spil, men også for andres. Det sker jo desværre alligvel, hvis folk ikke kan finde tid til en 4.5-5timers runde. Jeg spillede Skanderborg forleden. 3t13min og kunne have gået den hurtigere, hvis jeg ikke selv bevidst gik langsomt frem. Men jeg blev lukket igennem 3 gange, uden nogen form for brok eller pres fra min side. Flinke medlemmere hele vejen rundt i klubben. Alle hilste pænt og uden jeg spurgte blev jeg henvist til range og hvordan banen skulle spilles på nogle af hullerne. Iøvrigt en flot bane (set tørken i betragtning), som dog skal spilles med omtanke, da den hælder flere steder og har desværre også nogle blinde slag.
 11. Nicolai

  UPS !

  Ville være lækkert, hvis det også fandtes på butiksparkeringspladser, for dér findes ikke ét eneste ærlig menneske, som tager skylden, når vedkommende brager ind i en anden parkeret bil. Jeg har en enkelt gang været meget tæt på parkerede biler, men heldigvis ændrede bolden retning, da den ramte en kant. Ellers var det nok også blevet til en omgang flipperspil på parkeringspladsen.
 12. Nicolai

  Scores 2018

  Jeg prøver at spille banerne som de er og efter forholdene, MEN når jeg sætter et rigtig godt drive afsted og en medspiller duffer drivet 50m frem og har 200m rul, så er det svært at spille banen rigtigt Idag døjede jeg med meget tørt og KORT græs (der blev klippet :/ ) og det har jeg svært ved at slå fra. Og putte hele vejen rundt gider man ikke. Jeg ramte hvertfald meget få Greens.
 13. Nicolai

  Scores 2018

  Jeg vil overveje det kraftigt. Vejen bød ikke på noget godt, trods flere gode forsøg. 250m med 6jernet, selvom jeg normalt kun slår 175m totalt.. Den er absolut spilbar, men fairways og nogle steder omkring Greens er den betonhård at slå fra. Greens er gode.
 14. Nicolai

  Scores 2018

  Enten spiller jeg ikke nok og træner ditto, men jeg er langt langt fra mit spil fra 2016, hvor jeg havde mange gode runder omkring de 80 og et par stykker under. 2017 var en blandet oplevelse, men vejret var heller ikke ligefrem med os. 2018 startede med helt nyt hcp da jeg skulle skifte klub og mit gamle åbenbart blev slettet. Det var så starten på noget nyt og sjovt, men det er ligesom ikke rigtig blevet til noget. Bedste runde er +22 og det er fanme skidt! Det mærkelige er at jeg faktisk synes jeg spiller rimelig godt, for de mange duffere omkring greens er stortset elimineret, putteren kører sine vanlige <2.0, men jeg kan så se at jeg har ufattelige mange bolde der triller væk fra fairways pga den tørre jord. Og jeg kan altså ikke få mig selv til at spille en hel runde med 7jern som det længste. Min sidste runde havde jeg 5 ture i skoven, hvor den ene tur var et giga slice, mens de 4 andre var pga roll off af fairwayen og kunne ikke komme ordentligt ud. Pt. synes jeg golf er håbløst og misunder at i andre kan få nogle stabile runder sat sammen.
 15. Nicolai

  Tips til Tollundgaard ??

  Ja, der skal mere fokus på det og flere (opretning af nedslagsmærker bla) ting i undervisningen og droppe de lynkurser. Jeg har ganske få gange oplevet noget direkte latterlig opførsel ved gennemlukning, men oplever oftere og oftere at folk ikke gør det automatisk.
×

Important Information

Ved at bruge forum accepterer du vores Privatlivspolitik og Vilkår for brug af siden