Hop til indhold


Nicolai

Medlem +
 • Antal indlæg

  2.721
 • Medlem siden

 • Senest besøgt

 • Dage vundet

  47

Nicolai vandt dagen den Februar 3

Nicolai havde det mest likede indhold!

Community omdømme

340 Fremragende

Om Nicolai

 • Rang
  Platin medlem

Profilinformation

 • Køn
  Male
 • Lokation
  Kolding
 • Hjemmeklub
  Birkemose GC
 • Interesser
  Fodbold (kun fra sofaen), Cykling og selvfølgelig Golf.
 • Handicap
  15.3
 • Højre / Venstre
  Højrehånds spiller
 • Hvad er der i baggen
  Driver: Krank Rage 12*

  Hybrid: Mizuno JPX 825 22*

  Jern: Titleist AP1 5-PW, XP95. Forkortet 1/2" -2*
  Wedge: Titleist SM5 50/12
  Putter: Odyssey white ice 2ball 34"

  Bag: Big Max Cart bag.
  Trolley: Clicgear 3.0
  Sko: Nike TW14 Master edition og white/grey.
 1. Erfaring med apple watch

  Fordi jeg vil kende afstanden til flaget. Jeg slår rimelig ens med mine jern fra 120m.. Ikke at de altid går lige, men længderne er den samme. Og kender jeg ikke afstanden til pinden, så aner jeg ikke hvad jern jeg skal tage. Se, det giver jo meget god mening, men jeg har bare i mange år spillet på baner, uden pinplacering. Jeg efterlyste det i vores egen klub og først i sidste sæson kom det op. Gider du forklare dit setup med uret og Gamegolf.. Tænker at du må have både ur og app kørende eller?
 2. Erfaring med apple watch

  @Kitter Hvad er formålet så med at kunne flytte pinden? Pin-placering kan jo variere fra dag til dag, så hvad er fidusen så? Og nej du har da ganske ret i at det ikke har nogen betydning, om man flytter det ene eller andet, men pointen er bare at jeg stoler mere på en kikkert end en GPS, for når du skyder flaget, så ved du hvor langt du har, det ved man jo ikke med en GPS.
 3. Erfaring med apple watch

  Ser du næppe en amatørgolfer gøre alligevel...
 4. Erfaring med apple watch

  Haha.. Lige præcis!
 5. Erfaring med apple watch

  Det er især det med pinplaceringer, der er min udfordring og grunden til, at jeg ikke går efter et ur alligevel. Men du har helt ret i at nogle gange kan man ikke se tingene, men har haft begge ting og synes kikkert er bare mere sikkert. Du skriver ændre.. er det så pinplacering? Men den flytter sig jo i løbet af ugen og så slår man efter forkert mål, hvis man ikke kigger ordenligt efter.
 6. Erfaring med apple watch

  Jeg har længe kigget på et ur, for at kunne supplere op med Golfshot, men er kommet frem til at jeg aldrig kommer til at stole på andet end min kikkert. Af den simple grund - der er alt for stor udsving i erfaringer med ure. Så er det tabt GPS forbindelse, så er flag ikke opdateret, så har teesteder flyttet sig og så står solen lidt forkert i forhold til månen.. En kikkert, måler altid det samme, bare ikke når det er tåget. Og i sidste ende, så er der kun et meget lille antal mennesker i denne gruppe af brugere, der kan ramme helt præcist, til at det gør den helt store forskel
 7. Hytte/lejlighed på golfbanen

  Håber der kommer en løsning. Alt andet vil være trist for golfen i Danmark.
 8. Hytte/lejlighed på golfbanen

  Hvad rører sig i andedammen? Lyder som om der er noget på vej?
 9. Ryder Cup

  Burn
 10. Ryder Cup

  Haha - Har nok heller ikke noget af værdi, der kan byttes til så fine billetter. Jeg forventer en tråd om turen @Golfkid når det kommer så vidt
 11. Ryder Cup

  Han har vel byttet sig til dem, den krejler
 12. Golf skade

  Det kan nemt være en nervebane der stråler ud et sted, selvom det ikke er på det sted skaden sidder. Det kom faktisk tilbage senere på sæsonen i 2011 og så fik jeg endnu engang kigget på mit sving. Jeg har siden ikke haft det. - Heldigvis da. Dog skal det siges at det kun kom, når jeg spillede. Kunne godt have en normal hverdag, så hvis det generer dig i dagligdagen, så skal du nok lige få kigget lidt mere på det, men kunne godt være noget golfrelateret ala slåen for meget ned i måtten/jorden, så der kommer stød op gennem kroppen.. Jeg husker det som om, at det var årsagen hos mig.
 13. Scores 2018

  Det er sket før, så tænker at det er muligt
 14. Golf skade

  Den skade havde jeg i sensommeren 2010 og 6-7måneder frem. Den lyder hvertfald meget identisk og jeg gjorde ikke andet end slappe af og få kigget svinget igennem. Mit var svingrelateret, men præcis hvad, husker jeg ikke.
 15. Scores 2018

  Jeg var slettet i systemet, før jeg fandt en ny klub, så klubben har ikke andet st gå efter, end at jeg er registreret ved DGU, men ikke hvilket hcp jeg har.
×