Velkommen til Vild med Golf

Vildmedgolf.dk er gratis for alle brugere - her kan du sætte dit brugte golfudstyr til salg, deltage i debatten eller bare læse med i de mange tusindevis af emner, der f.eks. omhandler golfbaner, golfudstyr eller golf reglerne. Eller find en ny spillemakker, upload dine bedste golfbilleder, eller noget helt andet - mulighederne er mange!

 

Registrér dig som bruger for at få adgang til alle funktioner. Når du er logget ind kan du deltage på siden og oprette dit eget indhold, eller svare på eksisterende indhold. Du kan oprette din egen profil, modtage omdømme point fra andre brugere, og du kan også skrive private beskeder til andre registrerede brugere. Vi deler ikke dine oplysninger med andre! Denne besked vises ikke når du er logget ind.

LarsBjerg

Medlem +
 • Antal indlæg

  91
 • Medlem siden

 • Senest besøgt

 • Dage vundet

  2

LarsBjerg vandt dagen den Januar 13 2014

LarsBjerg havde det mest likede indhold!

Community omdømme

9 Neutral

Om LarsBjerg

 • Rang
  Junior bruger
 • Fødselsdag 12-12-1975

Profilinformation

 • Køn
  Male
 • Lokation
  glamsbjerg
 • Hjemmeklub
  Faaborg
 • Handicap
  7,6
 • Højre / Venstre
  Højrehånds spiller
 • Hvad er der i baggen
  Titleist ap2 4-PW
  Scratch 8620 wedge 52-56-60*
  Titleist 715 d3 9,5
  cobra amp cell 4 w
  adams golf hybrid 20*
  Scotty putter

Seneste besøgende på profilen

1.036 profil visninger
 1. Synes faktisk ikke længere tråden lever op til sit navn - stop nu de beskyldninger og gå efter bolden istedet for manden
 2. På titleist hjemmeside har de opgivet hvilket loft hvert jern har - og de har ikke nævnt noget mht tolerencer, så man må forvente de leverer hvad de opgiver.. de nævner heller ikke at lie ikke nødvendigvis er helt hvad man bestiller, eller at svingvægt ikke er nogenlunde ens.. hvis ikke de opgiver at der er en hvis tollerence, må man som forbruger da forvente at det bliver leveret hvad man bestiller.. og golfexperten har fået det at vide - de beklagede meget! Som sagt er jeg absolut tilfreds med servicen derfra, men synes det er uhyggeligt at leverandøren leverer en så ringe vare.
 3. Mine AP2 jern, som jeg købte i golfexperten passede ikke i vægt jernene imellem og Lie var forskellige samt loft var ikke hvad titleist oplyste - langt fra endda. Det skal siges at da jeg blev fittet til sættet var det en rigtig god oplevelse, og de skafter vi fandt frem til, havde en vægt som LHW var enig i - han var dog ikke så glad for lige den type skaft. Men butikkerne burde klart gå sættene igennem, for det der bliver leveret fra fabrikken er ikke godt nok.
 4. Jeg har købt en Nikon cooshot 20 i år, da min meget gamle kikkert desværre stod af... jeg er bestemt IKKE glad for den - den er meget langsom og jeg er for det meste nødt til at måle flere gange for at være sikker på at det er det rigtige mål jeg har ramt. Min gamle var en i-on som hverken var særlig dyr eller kendt, men der stod jeg ikke og målte længere tid end alle andre - det gør jeg nu, selv med kun en måling
 5. Mine titleistjern var ret skidt mht spec da jeg fik dem - desværre. Men det gjorde LHW noget ved - men jeg har stadig et ynglingsjern, selv om de burde spille ens.
 6. Jeg spillede med en i en privat runde, som brugte samme markeringsmærke som jeg og det havde jeg ikke set. Vi havde markeret vores bolde meget tæt på hinandens, og jeg valgte selvfølgelig det forkerte da jeg placerede bolden - han stod bare og ventede til jeg havde puttet for bagefter at sige godt put, bare synd du ikke skulle ha spillet derfra! Jeg stoppede min runde og har ikke spillet med ham siden og har bestemt heller ikke tænkt mig at gøre det - det var fanme dårlig stil.
 7. Træer kan være irriterende... havde et drive for et år siden der endte sådan her.
 8. Jeg gennemførte denne quiz. Min score 76/100 Min tid 215 sekunder  
 9. Trist læsning kondolerer.
 10. Har Two thumbs putting grip på min putter og holder med tommelfingrene ved siden af hinanden (standard grip)- frygter når det engang skal skiftes.
 11. Deltager også meget gerne - og kører gerne efter det.
 12. Hej er sættet solgt?
 13. Hej - jeg har planer om at prøvespille København på lørdag, men ville da rigtig gerne ha en at gå med.. Nogen der er frisk?
 14. Tusind tak for en fed beskrivelse. Især beskrivelsen af 12. kan jeg godt li