Jump to content
Vild med Golf


LarsBjerg

Member +
 • Content Count

  101
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

LarsBjerg last won the day on January 13 2014

LarsBjerg had the most liked content!

Community Reputation

11 Godt

About LarsBjerg

 • Rank
  Bruger
 • Birthday 12/12/1975

Profile Information

 • Køn
  Male
 • Lokation
  glamsbjerg
 • Hjemmeklub
  Faaborg
 • Handicap
  7
 • Højre / Venstre
  Højrehånds spiller
 • Hvad er der i baggen
  Titleist ap2 4-PW
  Scratch 8620 wedge 52-56-60*
  Titleist 715 d3 9,5
  cobra amp cell 4 w
  adams golf hybrid 20*
  Scotty putter

Recent Profile Visitors

1,683 profile views
 1. Tak for svar.. de får et forsøg.
 2. Er der nogen der har erfaring med skechers golf sko, når man ikke er i den letteste vægtklasse? Skoene virker jo lette og lækre, men holder de når der kommer lidt vægt i?
 3. Hvis tiden kan skydes bare lidt, vil det være super - så jeg kan nå at slå en bold eller to
 4. Jeg kan nok godt komme afsted om lidt, men har 1 times kørsel ca. kan du huske greenfee pris?
 5. Hvad siger du til omkring kl 14? Så kan jeg nemlig nå det- og er du medlem der, så der er lidt gæsterabat
 6. Langesø er klart at foretrække ifølge min mening - jeg spillede begge baner sidste weekend. standen er fin - fairways var tørre som alle andre baner, men Greens var lækre og mindede meget om eventyrs i hastighed - banens layout er bare klart federe... Men hvis men ikke har den lige driver med, skal man tænke på at eventyr har plads til en skævert, det er der ikke altid i langesø
 7. Tja... endnu en tråd der blev til en "lad os hakke på ham"! sørgeligt. ingen tvivl om at gålfer nogen gange får lukket noget l*rt ud, men hvad med at ignorere det og nøjes med at gøre opmærksom på når man er uenig i f.eks teknik (uden at gå ned på børnehave niveau)
 8. Foretrækker også at chippe med jern ligesom gålfer, dog sjældent længere end 6jern og har slet ikke et 3 jern i bagagen - men kan sagtens finde på at bruge en 60* hvis den skal stoppe hurtigt. Jeg vil dog normalt helst flyve så lidt som muligt og rulle så meget som muligt.
 9. Personligt synes jeg tit tonen bliver skidt herinde, og det gør det ikke attraktivt at blande sig i diskutionerne.. der er ikke tvivl om at Mads tit er aktiv i de "beskidte" diskutioner, men som udenforstående mener jeg bestemt ikke at det altid er hans skyld, ej heller at han er den værste. Som der også bliver sagt ville det nok være rart hvis Mads indså at hans fremgangsmåde og syn på ting ikke nødvendigvis fungerer for alle, men det gælder vist også for andre herinde, da de tror ligeså meget på deres "religion"! og når der bliver bedt om råd og vejledning, er det vel netop meningen at man kommer med sine egne ideer og meninger - hvis der så er nogle der ikke er enige, kan man vel skrive det istedet for straks at kritisere manden - det tror jeg også er klart mere indspirerende for ham der ønsker at lære.
 10. Synes faktisk ikke længere tråden lever op til sit navn - stop nu de beskyldninger og gå efter bolden istedet for manden
 11. På titleist hjemmeside har de opgivet hvilket loft hvert jern har - og de har ikke nævnt noget mht tolerencer, så man må forvente de leverer hvad de opgiver.. de nævner heller ikke at lie ikke nødvendigvis er helt hvad man bestiller, eller at svingvægt ikke er nogenlunde ens.. hvis ikke de opgiver at der er en hvis tollerence, må man som forbruger da forvente at det bliver leveret hvad man bestiller.. og golfexperten har fået det at vide - de beklagede meget! Som sagt er jeg absolut tilfreds med servicen derfra, men synes det er uhyggeligt at leverandøren leverer en så ringe vare.
 12. Mine AP2 jern, som jeg købte i golfexperten passede ikke i vægt jernene imellem og Lie var forskellige samt loft var ikke hvad titleist oplyste - langt fra endda. Det skal siges at da jeg blev fittet til sættet var det en rigtig god oplevelse, og de skafter vi fandt frem til, havde en vægt som LHW var enig i - han var dog ikke så glad for lige den type skaft. Men butikkerne burde klart gå sættene igennem, for det der bliver leveret fra fabrikken er ikke godt nok.
 13. Jeg har købt en Nikon cooshot 20 i år, da min meget gamle kikkert desværre stod af... jeg er bestemt IKKE glad for den - den er meget langsom og jeg er for det meste nødt til at måle flere gange for at være sikker på at det er det rigtige mål jeg har ramt. Min gamle var en i-on som hverken var særlig dyr eller kendt, men der stod jeg ikke og målte længere tid end alle andre - det gør jeg nu, selv med kun en måling
 14. Mine titleistjern var ret skidt mht spec da jeg fik dem - desværre. Men det gjorde LHW noget ved - men jeg har stadig et ynglingsjern, selv om de burde spille ens.
×
×
 • Create New...

Important Information

Ved at bruge forum accepterer du vores Privacy Policy og Terms of Use for brug af siden