Hop til indhold

LarsBjerg

Medlem +
 • Antal indlæg

  95
 • Medlem siden

 • Senest besøgt

 • Dage vundet

  2

LarsBjerg vandt dagen den Januar 13 2014

LarsBjerg havde det mest likede indhold!

Community omdømme

10 Godt

Om LarsBjerg

 • Rang
  Junior bruger
 • Fødselsdag 12-12-1975

Profilinformation

 • Køn
  Male
 • Lokation
  glamsbjerg
 • Hjemmeklub
  Faaborg
 • Handicap
  7
 • Højre / Venstre
  Højrehånds spiller
 • Hvad er der i baggen
  Titleist ap2 4-PW
  Scratch 8620 wedge 52-56-60*
  Titleist 715 d3 9,5
  cobra amp cell 4 w
  adams golf hybrid 20*
  Scotty putter

Seneste besøgende på profilen

1.400 profil visninger
 1. Langesø er klart at foretrække ifølge min mening - jeg spillede begge baner sidste weekend. standen er fin - fairways var tørre som alle andre baner, men Greens var lækre og mindede meget om eventyrs i hastighed - banens layout er bare klart federe... Men hvis men ikke har den lige driver med, skal man tænke på at eventyr har plads til en skævert, det er der ikke altid i langesø
 2. LarsBjerg

  Tak for denne gang

  Tja... endnu en tråd der blev til en "lad os hakke på ham"! sørgeligt. ingen tvivl om at gålfer nogen gange får lukket noget l*rt ud, men hvad med at ignorere det og nøjes med at gøre opmærksom på når man er uenig i f.eks teknik (uden at gå ned på børnehave niveau)
 3. LarsBjerg

  Min egen 1:3 chip regl

  Foretrækker også at chippe med jern ligesom gålfer, dog sjældent længere end 6jern og har slet ikke et 3 jern i bagagen - men kan sagtens finde på at bruge en 60* hvis den skal stoppe hurtigt. Jeg vil dog normalt helst flyve så lidt som muligt og rulle så meget som muligt.
 4. LarsBjerg

  Debat niveau

  Personligt synes jeg tit tonen bliver skidt herinde, og det gør det ikke attraktivt at blande sig i diskutionerne.. der er ikke tvivl om at Mads tit er aktiv i de "beskidte" diskutioner, men som udenforstående mener jeg bestemt ikke at det altid er hans skyld, ej heller at han er den værste. Som der også bliver sagt ville det nok være rart hvis Mads indså at hans fremgangsmåde og syn på ting ikke nødvendigvis fungerer for alle, men det gælder vist også for andre herinde, da de tror ligeså meget på deres "religion"! og når der bliver bedt om råd og vejledning, er det vel netop meningen at man kommer med sine egne ideer og meninger - hvis der så er nogle der ikke er enige, kan man vel skrive det istedet for straks at kritisere manden - det tror jeg også er klart mere indspirerende for ham der ønsker at lære.
 5. LarsBjerg

  Så er der god læsning :-)

  Synes faktisk ikke længere tråden lever op til sit navn - stop nu de beskyldninger og gå efter bolden istedet for manden
 6. LarsBjerg

  Så er der god læsning :-)

  På titleist hjemmeside har de opgivet hvilket loft hvert jern har - og de har ikke nævnt noget mht tolerencer, så man må forvente de leverer hvad de opgiver.. de nævner heller ikke at lie ikke nødvendigvis er helt hvad man bestiller, eller at svingvægt ikke er nogenlunde ens.. hvis ikke de opgiver at der er en hvis tollerence, må man som forbruger da forvente at det bliver leveret hvad man bestiller.. og golfexperten har fået det at vide - de beklagede meget! Som sagt er jeg absolut tilfreds med servicen derfra, men synes det er uhyggeligt at leverandøren leverer en så ringe vare.
 7. LarsBjerg

  Så er der god læsning :-)

  Mine AP2 jern, som jeg købte i golfexperten passede ikke i vægt jernene imellem og Lie var forskellige samt loft var ikke hvad titleist oplyste - langt fra endda. Det skal siges at da jeg blev fittet til sættet var det en rigtig god oplevelse, og de skafter vi fandt frem til, havde en vægt som LHW var enig i - han var dog ikke så glad for lige den type skaft. Men butikkerne burde klart gå sættene igennem, for det der bliver leveret fra fabrikken er ikke godt nok.
 8. Jeg har købt en Nikon cooshot 20 i år, da min meget gamle kikkert desværre stod af... jeg er bestemt IKKE glad for den - den er meget langsom og jeg er for det meste nødt til at måle flere gange for at være sikker på at det er det rigtige mål jeg har ramt. Min gamle var en i-on som hverken var særlig dyr eller kendt, men der stod jeg ikke og målte længere tid end alle andre - det gør jeg nu, selv med kun en måling
 9. LarsBjerg

  Så er der god læsning :-)

  Mine titleistjern var ret skidt mht spec da jeg fik dem - desværre. Men det gjorde LHW noget ved - men jeg har stadig et ynglingsjern, selv om de burde spille ens.
 10. LarsBjerg

  Areal under reparation

  Jeg spillede med en i en privat runde, som brugte samme markeringsmærke som jeg og det havde jeg ikke set. Vi havde markeret vores bolde meget tæt på hinandens, og jeg valgte selvfølgelig det forkerte da jeg placerede bolden - han stod bare og ventede til jeg havde puttet for bagefter at sige godt put, bare synd du ikke skulle ha spillet derfra! Jeg stoppede min runde og har ikke spillet med ham siden og har bestemt heller ikke tænkt mig at gøre det - det var fanme dårlig stil.
 11. LarsBjerg

  Suk...

  Træer kan være irriterende... havde et drive for et år siden der endte sådan her.
 12. LarsBjerg

  NY QUIZ:Regelquiz 1

  Jeg gennemførte denne quiz. Min score 76/100 Min tid 215 sekunder  
 13. LarsBjerg

  En oplysning af de sørgelige, @Gnisten

  Trist læsning kondolerer.
 14. LarsBjerg

  Hvordan holder i på en putter?

  Har Two thumbs putting grip på min putter og holder med tommelfingrene ved siden af hinanden (standard grip)- frygter når det engang skal skiftes.
 15. LarsBjerg

  Golfspillere til baneanmeldelser søges!

  Deltager også meget gerne - og kører gerne efter det.
×