Jump to content
Vild med Golf


Fifler

Member +
 • Content Count

  207
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Fifler last won the day on June 19 2013

Fifler had the most liked content!

Community Reputation

31 Fremragende

About Fifler

 • Rank
  Super bruger

Profile Information

 • Køn
  Male
 • Hjemmeklub
  Smørum GK
 • Handicap
  11,5
 • Højre / Venstre
  Højrehånds spiller
 • Hvad er der i baggen
  Wishon 919 driver 11*, Wishon Blue shaft stiff
  Wishon 949MC 4 Wood, Wishon S2S White reg.
  Wishon 775HS 3 hybrid reg.
  Wishon 575mcc cb 3-PW, Wishon S2S SuperLite, reg.
  Wishon Micro Groove HM wedges 52*, 56* og 60*, Wishon wedgeskafter
  Odyssey #7 putter

Recent Profile Visitors

1,936 profile views
 1. Jeg er positiv over for den metode, men kan ikke lige gennemskue hvad resultatet af reguleringen udfra de 8/20 bedste runder bliver. For mit vedkommende er resultatet fra mine 8/20 bedste runder: -3,1 reguleringspoint i alt, gennemsnit -0,39 81.75 i gennemsnitsscore. Hcp for 20 runder siden 13,5 Hcp i dag 11,5. Er der nogen der har et bud på hvad mit hcp vil være ved næste runde jeg spiller hvis det skal beregnes efter de kommende regler eller er de ikke noget så langt endnu?
 2. Sommergreens og vintertee i Smørum
 3. Så er TrackMan Range kommet til USA. http://www.golfwrx.com/476572/carls-golfland-opens-new-trackman-range-entire-range-equipped-with-trackman/ Vi har haft det i Smørum i et par måneder nu og jeg må sige at det fungere fint. Især til prisen. Den viser total længde, carry, apex, udgangsvinkel og ballspeed. ingen spin eller slagfladeoplysninger.
 4. Jeg gennemførte denne quiz. Min score 66/100 Min tid 175 sekunder  
 5. Det er først i dag han starter på hul 19. Det bliver spændende at følge, måske han har fat i noget rigtigt.
 6. Jeg tror ikke at Lucas B klarer cuttet, han starter på hul 19 iflg. Politiken.
 7. Hvis opvarmet bolde er en fordel og i tråd med reglerne, mon ikke det så allerede blev udnyttet af alle tourspillere?
 8. Hehe pikhud på fødderne? Golfsko er en svær en når crocks skal blive i bilen.
 9. Jeg har fået ændret lie, loft og offset, samt fået monteret et TWGT Super Jumbo putter grip, på min Odyssey #7 putter hos @Rosenberg. Hele processen forløb smertefrit og putteren er nu som jeg ønsker den. Hvilket har givet mig en bedre længdekontrol.
 10. Jeg forlængede min putter sidste år uden problemer og uden at det kunne mærkes. Jeg har dog afkortet den igen.
 11. Fedt råt design der skiller sig ud. Ligner en afløser for mine Wishon 575, hvis prisen er til at komme i nærheden af for en nærigrøv som jeg.
 12. Find ud af hvilke skafter der sidder på det lækre Mizunosæt og køb så forrige model, eller modellen før igen, brugt med de samme skafter. Du får et sæt til en brøkdel af nyprisen som præsenterer næsten det samme som det nyeste. Du vil nok ikke mærke forskel, da der ikke er sket det store med udviklingen af jernhoveder hvis man kun går en til to modeller tilbage. Mht om loft og lie passer. Alle de oem sæt der langes over disken har en meget grov tolerance på loft og lie. Helt op til et jern i loft. Jeg tror ikke at @Rosenberg endnu har opmålt et oem sæt der passede til det angivet loft og lie. Så hvis du er i tvivl om loft og lie passer, så få det rettet og eventuelt tilpasset. Og du har stadig sparet mange penge. Når svinget så er på plads, kan du købe drømmesættet der passer dig 100%.
 13. Lie ændre sig ikke ved en forlængelse. Det kan være at der er behov for at få ændret lie efter en forlængelse. @Holger, har du tjekket dit WTF-mål?
 14. Tak for input. FreeCAD, OpenSCAD og QCAD ser interessante ud, dem vil jeg prøve. At blive Betatester er ikke noget for mig. Så meget skal jeg heller ikke tegne, det er kun for at holde det vedlige.
×
×
 • Create New...

Important Information

Ved at bruge forum accepterer du vores Privacy Policy og Terms of Use for brug af siden