Hop til indhold

Jakobh

Medlem +
 • Antal indlæg

  67
 • Medlem siden

 • Senest besøgt

 • Dage vundet

  2

Jakobh vandt dagen den April 22 2017

Jakobh havde det mest likede indhold!

Community omdømme

23 Fremragende

Om Jakobh

 • Rang
  Junior bruger

Profilinformation

 • Køn
  Male
 • Lokation
  Virum
 • Hjemmeklub
  Furesø
 • Interesser
  Golf
 • Handicap
  10,5
 • Højre / Venstre
  Højrehånds spiller
 • Hvad er der i baggen
  Titleist 716 AP2
  Titleist SM5 52, 56 og 60 Wedges
  Titleist Fairway 4 714F 17grader
  TM Burner superfast 2 driver tilbage i baggen
  TM Spider mallet putter

Seneste besøgende på profilen

1.928 profil visninger
 1. Jakobh

  Powakaddy Freeway II batteriproblem

  Prøv at se om du kan finde noget her......https://www.electrictrolleyspares.co.uk/page/freeway-2-fault-codes/49/ Jeg syntes at kunne huske, at der var en opstarts metode, hvor man kunne ændre batteri indstillingen?? VH Jakob
 2. Jakobh

  Reservedel til golfur.

  Noget som denne ?? https://ehandel.mw.dk/da/products/laasering-din-1500 Eller denne https://nordic.kramp.com/store/dk/da/product/273027
 3. Jakobh

  Billigt medlemskab?

  :-) Ja, det kan jeg fornemme.... Det kan man jo have sine holdninger til, men det eksisterer og er ikke ulovligt, så at undlade at debatere det gør jo ikke, at det forsvinder. Hvis man spiller 5-10 gange om året, har et fornuftigt HCP, så er det meget dyrt med et medlemskab i en DK klub, og ikke et optimalt alternativ med "pay and play" Jeg er selv medlem i Furesø, og er meget glad for, at have mulighed for, at spille en super bane så ofte jeg vil, men vi kan jo ikke alle have så meget tid til golf som jeg har :-) Go' week-end
 4. Jakobh

  Billigt medlemskab?

  Hej Er der nogle forslag til en klub med "lang distance" medlemskab ?? Jeg har en ven der søger en mulighed for at spille nogle gange om året, men ikke ønsker et "fuldt" dansk medlemskab.
 5. Jakobh

  Taylormade M3/M4

  Hvad tænker i om de nye drivere med Twist face ?? Endnu et nyt gimmick fra Taylormade ??
 6. Jakobh

  Agurketid for golfspillere

  Jeg tror at det bliver til at par besøg i den nye Eagles Club i Hørsholm - Hvor man kan spille og træne med trackman. Måske er det muligt med en runde i det fri, hvis vinden lægger sig :-) Go' jul
 7. Jakobh

  Golftur 10-12 personer

  Har i nogle forslag til hvor man kan tage på golftur i nordtyskland - Polen?? Vi er 10-12 mænd der gerne vil bo i hytter på golfbanen, og ikke for langt fra DK Vi plejer at tage til Himmerland, men vil gerne prøve noget andet. Kom frisk med bud :-)
 8. Jeg gennemførte denne quiz. Min score 77/100 Min tid 214 sekunder  
 9. Jakobh

  Banestand lige nu, Sjælland

  Furesø står rigtigt godt ;-)
 10. Jakobh

  Gabwedge 75 meter sving

  @Golfer : Jeg behøver ikke at forstå dig? Der er da heldigvis masser i verden jeg ikke forstår, men jeg er rimeligt god til at læse indenad, og hvis du også øvede dig i det, så havde du læst og forholdt til de ting jeg nævnte i mit indlæg, frem for at postulere om hvad jeg forstår eller ikke forstår.
 11. Jakobh

  Gabwedge 75 meter sving

  Det er bare så trist, at et ellers udemærket forum bliver spoleret af en person, som tilsyneladende fylder de fleste tråde med ting som de færreste gider at læse. Jeg følger ofte med, men går meget hurtigt væk, når jeg kan se hvilket navn der står i de fleste nye indlæg. Den gode debat er svær at finde, og selv på gode og interessante indlæg som eks. @Holger ( god fremgang i øvrigt ) bliver spoleret af "Se mig" attitude.
 12. Jakobh

  Skal man bruge sin provisoriske?

  Jeg ved ikke om jeg forstår dette citat korrekt, men det var faktisk en diskussion på banen forleden. Man må da gerne slå den provisoriske længere en den første bold, man må bare ikke slå TIL den, ved samme længde eller tættere på hullet af, hvor den første bold formodes tabt. :-)
 13. Jakobh

  Hvornår skifter du Tee-sted

  Der er virkeligt mange tossede argumenter på VMG, og mange tåbelige diskussioner. Det blir' virkeligt trættende. Spil nu de klodser som dit spil passer til, og som giver dig udfordringer!! Man kan altid bruge tåbelig argumentation på at sige at det er fedt at spille med en krokketkølle eller med en flækket bold, eller man kan hæve kurven i basket til 50 meter, lave tennisbaner 400 meter lange osv.......med det er godt nok spild af tid at diskutere.
 14. Jakobh

  Hvordan vedligeholder jeg mine jern og køller?

  Et vådt håndklæde til at rengøre efter hvert slag, det er bare nødvendigt for at holde jern og grooves rene. Jernene holder sig også bedre... :-) Et par gange om året stiller jeg jernene med grips nederst i en spand med vand og opvaskemiddel...så får de med en børste, bliver tørret og så ligge i solen for at tørre helt. så er de super at holde på igen:-) Man kan lige så godt gøre sig umage, og gøre alt hvad der ikke kræver talent for at forbedre sit spil. Rene jern, grips og grooves er et godt skridt på vejen......... Det er i øvrigt noget mange golfspillere kunne blive bedre til. Ting som eks. ordentligt udstyr, koncentrer dig om den rigtige linie, tænk lige 10 sek. over hvilket slag kunne du tænke dig at slå, og hvad mon bolden så gør...osv. osv. Bare gøre sig umage!! det vil hjælpe mange ( mig selv inklusive ) til at spille lidt bedre golf :-)
 15. Jakobh

  Hvor køber du søbolde?

  Jeg har et par gange handlet hos jydske, og har været tilfreds hver gang. God service og hurtig levering....:-) Har dog også været tilfreds med leveringerne fra TLP :-)
×

Important Information

Ved at bruge forum accepterer du vores Privatlivspolitik og Vilkår for brug af siden