Velkommen til Vild med Golf

Vildmedgolf.dk er gratis for alle brugere - her kan du sætte dit brugte golfudstyr til salg, deltage i debatten eller bare læse med i de mange tusindevis af emner, der f.eks. omhandler golfbaner, golfudstyr eller golf reglerne. Eller find en ny spillemakker, upload dine bedste golfbilleder, eller noget helt andet - mulighederne er mange!

 

Registrér dig som bruger for at få adgang til alle funktioner. Når du er logget ind kan du deltage på siden og oprette dit eget indhold, eller svare på eksisterende indhold. Du kan oprette din egen profil, modtage omdømme point fra andre brugere, og du kan også skrive private beskeder til andre registrerede brugere. Vi deler ikke dine oplysninger med andre! Denne besked vises ikke når du er logget ind.

Jakobh

Medlem +
 • Antal indlæg

  51
 • Medlem siden

 • Senest besøgt

 • Dage vundet

  2

Jakobh vandt dagen den April 22

Jakobh havde det mest likede indhold!

Community omdømme

22 Fremragende

Om Jakobh

 • Rang
  Junior bruger
 • Fødselsdag

Profilinformation

 • Køn
  Male
 • Lokation
  Virum
 • Hjemmeklub
  Furesø
 • Interesser
  Golf
 • Handicap
  10,5
 • Højre / Venstre
  Højrehånds spiller
 • Hvad er der i baggen
  Titleist 716 AP2
  Titleist SM5 52, 56 og 60 Wedges
  Titleist Fairway 4 714F 17grader
  TM Burner superfast 2 driver tilbage i baggen
  TM Spider mallet putter

Seneste besøgende på profilen

1.278 profil visninger
 1. Jeg kan klart anbefale Morten Hedegaard fra Brønderslev. Han er bestemt den bedste pro jeg har haft fornøjelsen af. Det skyldes ikke kun hans store kendskab til golf, men også hans meget gode evne til at formidle den viden. Ellers en god psykolog :-) Hmmm...har også lige fået god vejledning af Søren Hansen idag - Han er bestemt også en mulighed når den nye bane i Kerteminde åbner d. 8 juli. Nye træningsfaciliteter og efter sigende et fantastisk anlæg :-)
 2. Var det på Furesø ?? Så at der var parkeret en el scooter i søen ved Hestkøb 5 - Par 3
 3. Nye wedges - Det bliver et super forår Tak til Rosenberg
 4. Nyt "golf" ur Garmin Fenix 5....Den er feee....:-)
 5. Det er altså en "stor" 6'er
 6. Jeg gennemførte denne quiz. Min score 61/100 Min tid 282 sekunder  
 7. Jeg har kigget lidt på under armour's nye sko. De ser ret fede ud. Jeg bruger UA løbe sko, og de er rigtig gode. Fandt dette på google https://imagegolf.dk/under-armour-sko/
 8. Det er sku' lidt sjovt... :-) Hybrid er Snydekøller fordi de er lettere at slå.....Hvad med alle de puttere med hjælpe linier, 2ball osv...Bolde der er distance eller spin optimerede, range finder eller andre afstandsmålere, bounce på wedges, flytbare vægte på driver...osv. osv. Snyd er et kedeligt ord I forbindelse med golf...... Jeg glæder mig til foråret :-) Og vælger at bruge det udstyr jeg føler er bedst og giver mig de bedste oplevelser inden for den ramme der er defineret af golfreglerne.
 9. Det er en noget forsimplet opfattelse af internet reklamer. Jeg kan sagtens se og forstå at siden skal løbe rundt, og at det kan løses med reklamer. Det er meget fint og ikke dominerende på VMG, men reklamer generelt er ikke en god ting på internettet. Reklamer, cookies, tracers og trackers bliver brugt til at "spionere" på os som brugere, vores adfærds mønstre, interesser osv. Disse oplysninger, som er meget omfattende bliver handlet og misbrugt til meget bevidst manipulation af store firmaer uden at vi som brugere er vidende om det. Dette er ikke ok, og hvis man overførte samme metodik til andre medier ville vi reagere meget kraftigere end det de fleste gør på internettet. Hvis man f.eks. forestillede sig at alt hvad man sagde i telefonen blev brugt på samme måde, så ville det være en alvorlig krænkelse af privatlivet. Hvis Samsung TV/fjernbetjening sendte det der blev sagt i stuen til analyse og brugt til målrettet at gå efter os, så ville vi også føles os alvorligt krænkede. Dette er en teknologisk mulighed og ikke meget anderledes end den måde mange internet reklamer benytter. Jeg syntes at VMG gør det på en god og ordentlig måde som ikke virker anmasende eller manipulerende. Måske kunne man få Nordea, Føtex, ikea osv. til at reklamere her på siden, de har vist lidt ledig kapacitet på markedsførings budgettet...... God jul til alle her på VMG
 10. Jeg prøver alt efter leje og slope at gå efter hullet, og ender alligevel ofte højre om hullet, hvilket jeg vil tolker som en form for cut. Når jeg laver spin kommer den også oftest mod højre.
 11. Der er godt nok en del fordomme her :-) I kan da ikke mene, at hvis hele banen er fyldt op, og at alle venter lidt på runden, så skal man partou lukke de bagerste igennem, som jo altid vil være hurtigere ?? Det er da ikke som reglerne er ment, og der står jo ganske tydeligt at, hvis man IKKE har et helt frit hul foran, så KAN man lukke igennem. Der er mange typer af golfspillere og mange forskelige måder at gå en runde på. Det er ikke sådan at den hurtigste bold altid bare kan tromle igennem, eller at der er andre der har "mere" ret eller er "mere" rigtige end f.eks. de 4 ældre herrer som går en hygge runde. Jeg har oplevet ældre gnavne mænd, men jeg har bestemt også oplevet yngre hystader som mente at de havde "krav" på at gå en runde på 2 timer. HUSK....Vi gør dette frivilligt og fordi vi har lyst, og det skal være meningen at vi nyder det uagtet at vi kan spille som tosser, dem bagved glemmer at råbe "Fore" eller bolden foran er lidt sløv :-) Vis hensyn, vær klar til dit slag når det er din tur, gå den korteste vej, skriv scorekort når de andre driver ud, vink igennem når i leder, hjælp med at rive oa. hvis det giver mening. Nu går det snart den anden vej igen, så go' jul :-)
 12. Den ser da ret fed ud, med gode features :-)
 13. Det bliver da super hvis han kommer tilbage i kompetitiv form. Det er så spændende at se om det bliver med Nike grej :-)
 14. Jeg kan klart anbefale Morten Hedegaard, Brønderslev Golfklub :-)
 15. WITB Driver - 919 TW Fairway 4 Titleist Rescue 5 Taylormade Jern 4-PW AP2 716 52+56+60 TM5 wedges Mangler ikke rigtigt noget......Måske Garmin X40 :-)