Hop til indhold


Jakobh

Medlem +
 • Antal indlæg

  63
 • Medlem siden

 • Senest besøgt

 • Dage vundet

  2

Jakobh vandt dagen den April 22 2017

Jakobh havde det mest likede indhold!

Community omdømme

23 Fremragende

Om Jakobh

 • Rang
  Junior bruger

Profilinformation

 • Køn
  Male
 • Lokation
  Virum
 • Hjemmeklub
  Furesø
 • Interesser
  Golf
 • Handicap
  10,5
 • Højre / Venstre
  Højrehånds spiller
 • Hvad er der i baggen
  Titleist 716 AP2
  Titleist SM5 52, 56 og 60 Wedges
  Titleist Fairway 4 714F 17grader
  TM Burner superfast 2 driver tilbage i baggen
  TM Spider mallet putter

Seneste besøgende på profilen

1.562 profil visninger
 1. Taylormade M3/M4

  Hvad tænker i om de nye drivere med Twist face ?? Endnu et nyt gimmick fra Taylormade ??
 2. Agurketid for golfspillere

  Jeg tror at det bliver til at par besøg i den nye Eagles Club i Hørsholm - Hvor man kan spille og træne med trackman. Måske er det muligt med en runde i det fri, hvis vinden lægger sig :-) Go' jul
 3. Golftur 10-12 personer

  Har i nogle forslag til hvor man kan tage på golftur i nordtyskland - Polen?? Vi er 10-12 mænd der gerne vil bo i hytter på golfbanen, og ikke for langt fra DK Vi plejer at tage til Himmerland, men vil gerne prøve noget andet. Kom frisk med bud :-)
 4. Jeg gennemførte denne quiz. Min score 77/100 Min tid 214 sekunder  
 5. Banestand lige nu, Sjælland

  Furesø står rigtigt godt ;-)
 6. Gabwedge 75 meter sving

  @Golfer : Jeg behøver ikke at forstå dig? Der er da heldigvis masser i verden jeg ikke forstår, men jeg er rimeligt god til at læse indenad, og hvis du også øvede dig i det, så havde du læst og forholdt til de ting jeg nævnte i mit indlæg, frem for at postulere om hvad jeg forstår eller ikke forstår.
 7. Gabwedge 75 meter sving

  Det er bare så trist, at et ellers udemærket forum bliver spoleret af en person, som tilsyneladende fylder de fleste tråde med ting som de færreste gider at læse. Jeg følger ofte med, men går meget hurtigt væk, når jeg kan se hvilket navn der står i de fleste nye indlæg. Den gode debat er svær at finde, og selv på gode og interessante indlæg som eks. @Holger ( god fremgang i øvrigt ) bliver spoleret af "Se mig" attitude.
 8. Skal man bruge sin provisoriske?

  Jeg ved ikke om jeg forstår dette citat korrekt, men det var faktisk en diskussion på banen forleden. Man må da gerne slå den provisoriske længere en den første bold, man må bare ikke slå TIL den, ved samme længde eller tættere på hullet af, hvor den første bold formodes tabt. :-)
 9. Hvornår skifter du Tee-sted

  Der er virkeligt mange tossede argumenter på VMG, og mange tåbelige diskussioner. Det blir' virkeligt trættende. Spil nu de klodser som dit spil passer til, og som giver dig udfordringer!! Man kan altid bruge tåbelig argumentation på at sige at det er fedt at spille med en krokketkølle eller med en flækket bold, eller man kan hæve kurven i basket til 50 meter, lave tennisbaner 400 meter lange osv.......med det er godt nok spild af tid at diskutere.
 10. Hvordan vedligeholder jeg mine jern og køller?

  Et vådt håndklæde til at rengøre efter hvert slag, det er bare nødvendigt for at holde jern og grooves rene. Jernene holder sig også bedre... :-) Et par gange om året stiller jeg jernene med grips nederst i en spand med vand og opvaskemiddel...så får de med en børste, bliver tørret og så ligge i solen for at tørre helt. så er de super at holde på igen:-) Man kan lige så godt gøre sig umage, og gøre alt hvad der ikke kræver talent for at forbedre sit spil. Rene jern, grips og grooves er et godt skridt på vejen......... Det er i øvrigt noget mange golfspillere kunne blive bedre til. Ting som eks. ordentligt udstyr, koncentrer dig om den rigtige linie, tænk lige 10 sek. over hvilket slag kunne du tænke dig at slå, og hvad mon bolden så gør...osv. osv. Bare gøre sig umage!! det vil hjælpe mange ( mig selv inklusive ) til at spille lidt bedre golf :-)
 11. Hvor køber du søbolde?

  Jeg har et par gange handlet hos jydske, og har været tilfreds hver gang. God service og hurtig levering....:-) Har dog også været tilfreds med leveringerne fra TLP :-)
 12. Erfaring med apple watch

  Jeg har et Garmin Fenix 5 - Det virker super godt, har masser af finesser og god batteri levetid. Eneste minus for mig er at der ikke er golfbaner på uret, men at de skal hentes fra appen hver gang. Det virker udemærket og hurtigt, men er en lille smule mere besværligt end de ure hvor det ligger på i forvejen. Super godt til statistik. Se test her Fenix 5
 13. Jeg kan klart anbefale Morten Hedegaard fra Brønderslev. Han er bestemt den bedste pro jeg har haft fornøjelsen af. Det skyldes ikke kun hans store kendskab til golf, men også hans meget gode evne til at formidle den viden. Ellers en god psykolog :-) Hmmm...har også lige fået god vejledning af Søren Hansen idag - Han er bestemt også en mulighed når den nye bane i Kerteminde åbner d. 8 juli. Nye træningsfaciliteter og efter sigende et fantastisk anlæg :-)
 14. Hvad har du købt idag?

  Var det på Furesø ?? Så at der var parkeret en el scooter i søen ved Hestkøb 5 - Par 3
 15. Hvad har du købt idag?

  Nye wedges - Det bliver et super forår Tak til Rosenberg
×