Hop til indhold

Jakobh

Medlem +
 • Antal indlæg

  55
 • Donations

  kr 0,00 
 • Medlem siden

 • Senest besøgt

 • Dage vundet

  2

Jakobh vandt dagen den April 22

Jakobh havde det mest likede indhold!

Community omdømme

23 Fremragende

Om Jakobh

Profilinformation

 • Køn
  Male
 • Lokation
  Virum
 • Hjemmeklub
  Furesø
 • Interesser
  Golf
 • Handicap
  10,5
 • Højre / Venstre
  Højrehånds spiller
 • Hvad er der i baggen
  Titleist 716 AP2
  Titleist SM5 52, 56 og 60 Wedges
  Titleist Fairway 4 714F 17grader
  TM Burner superfast 2 driver tilbage i baggen
  TM Spider mallet putter

Seneste besøgende på profilen

1.372 profil visninger
 1. Hvornår skifter du Tee-sted

  Der er virkeligt mange tossede argumenter på VMG, og mange tåbelige diskussioner. Det blir' virkeligt trættende. Spil nu de klodser som dit spil passer til, og som giver dig udfordringer!! Man kan altid bruge tåbelig argumentation på at sige at det er fedt at spille med en krokketkølle eller med en flækket bold, eller man kan hæve kurven i basket til 50 meter, lave tennisbaner 400 meter lange osv.......med det er godt nok spild af tid at diskutere.
 2. Hvordan vedligeholder jeg mine jern og køller?

  Et vådt håndklæde til at rengøre efter hvert slag, det er bare nødvendigt for at holde jern og grooves rene. Jernene holder sig også bedre... :-) Et par gange om året stiller jeg jernene med grips nederst i en spand med vand og opvaskemiddel...så får de med en børste, bliver tørret og så ligge i solen for at tørre helt. så er de super at holde på igen:-) Man kan lige så godt gøre sig umage, og gøre alt hvad der ikke kræver talent for at forbedre sit spil. Rene jern, grips og grooves er et godt skridt på vejen......... Det er i øvrigt noget mange golfspillere kunne blive bedre til. Ting som eks. ordentligt udstyr, koncentrer dig om den rigtige linie, tænk lige 10 sek. over hvilket slag kunne du tænke dig at slå, og hvad mon bolden så gør...osv. osv. Bare gøre sig umage!! det vil hjælpe mange ( mig selv inklusive ) til at spille lidt bedre golf :-)
 3. Hvor køber du søbolde?

  Jeg har et par gange handlet hos jydske, og har været tilfreds hver gang. God service og hurtig levering....:-) Har dog også været tilfreds med leveringerne fra TLP :-)
 4. Erfaring med apple watch

  Jeg har et Garmin Fenix 5 - Det virker super godt, har masser af finesser og god batteri levetid. Eneste minus for mig er at der ikke er golfbaner på uret, men at de skal hentes fra appen hver gang. Det virker udemærket og hurtigt, men er en lille smule mere besværligt end de ure hvor det ligger på i forvejen. Super godt til statistik. Se test her Fenix 5
 5. Jeg kan klart anbefale Morten Hedegaard fra Brønderslev. Han er bestemt den bedste pro jeg har haft fornøjelsen af. Det skyldes ikke kun hans store kendskab til golf, men også hans meget gode evne til at formidle den viden. Ellers en god psykolog :-) Hmmm...har også lige fået god vejledning af Søren Hansen idag - Han er bestemt også en mulighed når den nye bane i Kerteminde åbner d. 8 juli. Nye træningsfaciliteter og efter sigende et fantastisk anlæg :-)
 6. Hvad har du købt idag?

  Var det på Furesø ?? Så at der var parkeret en el scooter i søen ved Hestkøb 5 - Par 3
 7. Hvad har du købt idag?

  Nye wedges - Det bliver et super forår Tak til Rosenberg
 8. Hvad har du købt idag?

  Nyt "golf" ur Garmin Fenix 5....Den er feee....:-)
 9. Det er altså en "stor" 6'er
 10. NY QUIZ:Regelquiz 1

  Jeg gennemførte denne quiz. Min score 61/100 Min tid 282 sekunder  
 11. Golfsko

  Jeg har kigget lidt på under armour's nye sko. De ser ret fede ud. Jeg bruger UA løbe sko, og de er rigtig gode. Fandt dette på google https://imagegolf.dk/under-armour-sko/
 12. Fairway woods

  Det er sku' lidt sjovt... :-) Hybrid er Snydekøller fordi de er lettere at slå.....Hvad med alle de puttere med hjælpe linier, 2ball osv...Bolde der er distance eller spin optimerede, range finder eller andre afstandsmålere, bounce på wedges, flytbare vægte på driver...osv. osv. Snyd er et kedeligt ord I forbindelse med golf...... Jeg glæder mig til foråret :-) Og vælger at bruge det udstyr jeg føler er bedst og giver mig de bedste oplevelser inden for den ramme der er defineret af golfreglerne.
 13. Spærring af Adblock

  Det er en noget forsimplet opfattelse af internet reklamer. Jeg kan sagtens se og forstå at siden skal løbe rundt, og at det kan løses med reklamer. Det er meget fint og ikke dominerende på VMG, men reklamer generelt er ikke en god ting på internettet. Reklamer, cookies, tracers og trackers bliver brugt til at "spionere" på os som brugere, vores adfærds mønstre, interesser osv. Disse oplysninger, som er meget omfattende bliver handlet og misbrugt til meget bevidst manipulation af store firmaer uden at vi som brugere er vidende om det. Dette er ikke ok, og hvis man overførte samme metodik til andre medier ville vi reagere meget kraftigere end det de fleste gør på internettet. Hvis man f.eks. forestillede sig at alt hvad man sagde i telefonen blev brugt på samme måde, så ville det være en alvorlig krænkelse af privatlivet. Hvis Samsung TV/fjernbetjening sendte det der blev sagt i stuen til analyse og brugt til målrettet at gå efter os, så ville vi også føles os alvorligt krænkede. Dette er en teknologisk mulighed og ikke meget anderledes end den måde mange internet reklamer benytter. Jeg syntes at VMG gør det på en god og ordentlig måde som ikke virker anmasende eller manipulerende. Måske kunne man få Nordea, Føtex, ikea osv. til at reklamere her på siden, de har vist lidt ledig kapacitet på markedsførings budgettet...... God jul til alle her på VMG
 14. Chip undersøgelse blandt brugerne

  Jeg prøver alt efter leje og slope at gå efter hullet, og ender alligevel ofte højre om hullet, hvilket jeg vil tolker som en form for cut. Når jeg laver spin kommer den også oftest mod højre.
 15. Dårlig opførsel på golfbanen

  Der er godt nok en del fordomme her :-) I kan da ikke mene, at hvis hele banen er fyldt op, og at alle venter lidt på runden, så skal man partou lukke de bagerste igennem, som jo altid vil være hurtigere ?? Det er da ikke som reglerne er ment, og der står jo ganske tydeligt at, hvis man IKKE har et helt frit hul foran, så KAN man lukke igennem. Der er mange typer af golfspillere og mange forskelige måder at gå en runde på. Det er ikke sådan at den hurtigste bold altid bare kan tromle igennem, eller at der er andre der har "mere" ret eller er "mere" rigtige end f.eks. de 4 ældre herrer som går en hygge runde. Jeg har oplevet ældre gnavne mænd, men jeg har bestemt også oplevet yngre hystader som mente at de havde "krav" på at gå en runde på 2 timer. HUSK....Vi gør dette frivilligt og fordi vi har lyst, og det skal være meningen at vi nyder det uagtet at vi kan spille som tosser, dem bagved glemmer at råbe "Fore" eller bolden foran er lidt sløv :-) Vis hensyn, vær klar til dit slag når det er din tur, gå den korteste vej, skriv scorekort når de andre driver ud, vink igennem når i leder, hjælp med at rive oa. hvis det giver mening. Nu går det snart den anden vej igen, så go' jul :-)
×