Hop til indhold

drdild

Medlem +
 • Antal indlæg

  1.503
 • Medlem siden

 • Senest besøgt

 • Dage vundet

  28

drdild vandt dagen den November 6 2015

drdild havde det mest likede indhold!

Community omdømme

64 Fremragende

Om drdild

 • Rang
  Platin medlem
 • Fødselsdag 18-07-1975

Profilinformation

 • Køn
  Male
 • Lokation
  Odense
 • Hjemmeklub
  Odense Golfklub
 • Interesser
  Golf....dooooh
  Basketball
 • Handicap
  4.0
 • Højre / Venstre
  Højrehånds spiller
 • Hvad er der i baggen
  Nike vapor flex driver Diamana S+ blueboard stiff
  Cobra bio cell+ 3/4 wood stiff
  Nike covert flex 5 wood Diamana S+ blueboard stiff
  Cobra bio cell+ 3/4 hybrid
  Nike vapor pro combo ust recoil 110 5-pw
  Nike engage square 52 graders wedge med ust recoil 110
  Nike engage toesweep 60 graders wedge med ust recoil 110
  Nike Converge S2-12
  Sun mountain h2no lite
  Titleist Pro V1x

Seneste besøgende på profilen

Blokken med seneste besøgende er deaktiveret, og bliver ikke vist til andre

 1. Jeg ville høre om det er muligt at simulere lavere swingvægt på sine jern. Jeg var tidligere forbi Osholm for at få afkortet et driverskaft og han testede mine jern og målte dem til d6, hvilket han sagde var forholdvis tungt. Kan jeg på mine nuværende jern simulere en lavere swingvægt?
 2. drdild

  Hvem herinde har ødelagt GN ?

  @Kitter - jeg var ude at spille fredag aften, der var der sat flere skilte op med next tee etc. skiltene på teestederne var blevet pudset/poleret op som man nemt kunne se info vedr. tee sted og hul info.
 3. drdild

  Hvem herinde har ødelagt GN ?

  Hehe så den godt, tror bare lige den skal nusses og plejes lidt efter den første måned. Kan godt nøjes med deres 9 hullers bane i de 2 dage hvis det er......billed ud over et af hullerne på deres acedemy course
 4. drdild

  Great Northern i Kerteminde

  Jeg har ikke fået noget fra restauranten endnu ud over en øl, det var 60 kr for en 0,6 ltr, menuen ser vildt lækker ud dog nok i den højere ende tror jeg. I forhold til shoppen så har de kun et mærker, nemlig deres eget Great Northern i tøj og tilbehør, man kan købe footjoy og ecco sko, lidt footjoy handsker og et par enkelte bold mærker. Deres acedemy er med det nyeste i trackman osv til fitting, man kan så vidt jeg ved prøve titleist og callaway jern/wedges og køller samt køller fra taylormade, der en lidt odyssey puttere samt en del fra Scotty Cameron. Lige et billed fra i går aftes set fra hul 11 og ned over banen.
 5. drdild

  Great Northern i Kerteminde

  Spillede bag 9 i går aftes i totalt vindstille vejr fra tee II, og super fed oplevelse. Klubhuset set lige bagved ved 18 tee sted.
 6. drdild

  Great Northern i Kerteminde

  Vi spillede fra tee 1, jeg har 4.8 hcp og havde 10 slag fra tee 1, jeg ville nok checke vejrudsigten og se om der bliver vindstille og justere teestedet efter det. Spil fra tee II det bliver en fed oplevelse uanset teestedet
 7. drdild

  Great Northern i Kerteminde

  Spillede banen igår og jeg blev ikke skuffet, der er ingen steder hvor der er gået på kompromis med noget som helst og jeg mener noget som helst. Alt er gennemført på alle områder lige fra robotter der samler bolde på rangen til toiletterne ude på banen. Hullerne er utroligt gode, teesteder der kan bruges til at kalibrere sit vaterpas på, fairways hvor bolden ikke får et dårligt leje(passer ikke endte selv i et gammel turfmærke) til greens der rullede super godt og man kunne slå bolden ind og den checkede først gang. Vi spillede fra tee 1 og med en god vind så var nogen af hullerne "lange", nogen af par 4 hullerne måtte bides over i 3, men med greens der var så gode at slå indtil så var det gode muligheder for at rede sin par ved et godt indspil.. Det er helt klart den bedste bane jeg har spillet til dato og min green fee billet blev lidt dyrere end først tiltænkt.....mit medlemsnummer er 200-491 - om det så bliver til et halv år på banen ved jeg ikke endnu, eller om det bliver min nye hjemmebane fra 2018. Glæder mig til den næste runde i løbet af næste uge.
 8. drdild

  Hovedløs driver

  Under dagens opvarmning inden runden valgte min driver at tabe hovedet, bold og hovedet røg ca lige langt. Selve skaftet er ikke knækket, tror bare det er limen der har været for dårlige, jeg skal på en eller anden måde have renset skaftet og monteret det igen i adaptoren, det eneste det er gået i stykker er plastik ferule. Hvordan finder jeg ud af om skaftet er et 350 eller 335 tip i forhold til hvilken ferule jeg skal have skaffet. Det er en Nike vapor flex 440 med graphite design tour ad di-7 skaft i.
 9. drdild

  drdild

 10. drdild

  Lidt ananas i egen juice

  Mmmmm ananas
 11. Skiftede i starten af sæsonen til grafit skafter da jeg har bøvl med min skulder/ryg og efter en snak bl.a LHW valgte jeg at tage grafit. Jeg spiller med UST recoil 110 og kan ikke være mere glad for skiftet, hvis du finder den vægt der passer dit swing så vil jeg til enhver tid fortrække grafit.
 12. drdild

  Gæt en bane

  Bingo
 13. drdild

  Gæt en bane

  ikke helt
 14. drdild

  Gæt en bane

  Lige en til fredagen.
 15. drdild

  twr

×