Velkommen til Vild med Golf

Vildmedgolf.dk er gratis for alle brugere - her kan du sætte dit brugte golfudstyr til salg, deltage i debatten eller bare læse med i de mange tusindevis af emner, der f.eks. omhandler golfbaner, golfudstyr eller golf reglerne. Eller find en ny spillemakker, upload dine bedste golfbilleder, eller noget helt andet - mulighederne er mange!

 

Registrér dig som bruger for at få adgang til alle funktioner. Når du er logget ind kan du deltage på siden og oprette dit eget indhold, eller svare på eksisterende indhold. Du kan oprette din egen profil, modtage omdømme point fra andre brugere, og du kan også skrive private beskeder til andre registrerede brugere. Vi deler ikke dine oplysninger med andre! Denne besked vises ikke når du er logget ind.

drdild

Medlem +
 • Antal indlæg

  1.496
 • Medlem siden

 • Senest besøgt

 • Dage vundet

  28

drdild vandt dagen den November 6 2015

drdild havde det mest likede indhold!

Community omdømme

62 Fremragende

Om drdild

 • Rang
  Platin medlem
 • Fødselsdag 18-07-1975

Profilinformation

 • Køn
  Male
 • Lokation
  Odense
 • Hjemmeklub
  Odense Golfklub
 • Interesser
  Golf....dooooh
  Basketball
 • Handicap
  4.0
 • Højre / Venstre
  Højrehånds spiller
 • Hvad er der i baggen
  Nike vapor flex driver Diamana S+ blueboard stiff
  Cobra bio cell+ 3/4 wood stiff
  Nike covert flex 5 wood Diamana S+ blueboard stiff
  Cobra bio cell+ 3/4 hybrid
  Nike vapor pro combo ust recoil 110 5-pw
  Nike engage square 52 graders wedge med ust recoil 110
  Nike engage toesweep 60 graders wedge med ust recoil 110
  Nike Converge S2-12
  Sun mountain h2no lite
  Titleist Pro V1x
 1. Under dagens opvarmning inden runden valgte min driver at tabe hovedet, bold og hovedet røg ca lige langt. Selve skaftet er ikke knækket, tror bare det er limen der har været for dårlige, jeg skal på en eller anden måde have renset skaftet og monteret det igen i adaptoren, det eneste det er gået i stykker er plastik ferule. Hvordan finder jeg ud af om skaftet er et 350 eller 335 tip i forhold til hvilken ferule jeg skal have skaffet. Det er en Nike vapor flex 440 med graphite design tour ad di-7 skaft i.
 2. Mmmmm ananas
 3. Skiftede i starten af sæsonen til grafit skafter da jeg har bøvl med min skulder/ryg og efter en snak bl.a LHW valgte jeg at tage grafit. Jeg spiller med UST recoil 110 og kan ikke være mere glad for skiftet, hvis du finder den vægt der passer dit swing så vil jeg til enhver tid fortrække grafit.
 4. Bingo
 5. ikke helt
 6. Lige en til fredagen.
 7. Fra albummet twr

 8. De 9 nye huller skal nok blive gode når de får en chance for at sætte sig og gro ordentlig til, som sagt flere risk and reward huller og ingen af dem er super lange, men jeg bliver aldrig fan af de sidste 9 huller.
 9. Vi bruger golfbox gennem klubben, det er super nemt at bruge. Vi har følgende point fordeling. 10-8-6-5-4-3-2-1.
 10. Spiller og er med i bestyrelsen af vores herreklub som spiller hver torsdag. Vi spiller fra forskellige teesteder og både stablefort og slagspil, hver måned holder vi en gun start med sponsor og fællesspisning og præmier bagefter, her uddeler vi ligeledes præmier for de matcher der er spillet siden sidste gun start. Det hele styres meget nemt i golfbox i forhold til opsætning af matchprogram og indtastning af scores, vi har en order of merit som ligeledes styres i golfbox, den der vinder order of merit bliver kåret til Årets Torsdagsherre med tilhørende Jakke osv. Vi spiller i 3 rækker fordelt på Hcp, mener a-rækken er fra + til ca 11 i hcp, b-rækken er fra 11 til ca 18 og C-rækken er til 36. De 3 grupper er næsten lige store. Vi betaler 40kr pr match og har præmier til de 3 bedste i hver række hver torsdag, samt 3 huller med tættest flaget med præmier i alle 3 rækker. Spiller man 15 matcher over sæsoner kan man gratis deltage i vores årsafslutning, som er en gun start med sweepstakes hvor man kan "købe" de respektive hold, efterfølgende er der fest med kåring af årets torsdagsherre og hvad der nu herefter følger af kortspil og lignende. Men generelt er golfbox super god til at styre det hele, vi har i år haft over 200 deltagere, nogen spiller få gange mens langt største delen spiller mere end 15 gange, vi er typisk omkring 100 til vore afslutning.
 11. Vil min driver kommer til at spille/føles markant anderledes hvis jeg skifter standard grippet på 51,5gram ud med et midsize grip på 63,5 gram?
 12. For alt i verdenen hold dig fra Fåborg, det er og bliver bare en dårlig golfbane. Vestfyn og midtfyn er fine baner, spiller dem selv et par gange om året, men Fåborg og Blommenslyst spiller jeg kun hvis det er i forbindelse med divisions/regionsgolf jeg nægter at betale for de 2 baner. Så er der jo heller ikke langt til Odense hvor min hjemmebane står rigtig godt lige nu
 13. Det er vist den jeg lige har købt, den kan spille det hele, dustin fungere fint vi har brugt det på min arbejdsplads gennem flere år.
 14. jeg har lige købt en asus gamer pc og er super tilfreds med den. det er en ASUS ROG G751JT T7121H